View Full Version : Trabzon PFDK'ya Başvurdu
TaşkınMahmut
17.Mart.2007, 22:27
Trabzonspor, dün akşam Beşiktaş maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Barış Memiş'in cezasının kaldırılması için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) başvurdu.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Takımımızın Pazar akşamı Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynadığı Beşiktaş karşılaşmasının 61. dakikasında, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan oyuncumuz Barış Memiş'in cezasının kaldırılması için PFDK'ya başvuru yapıldı'' denildi.
Başvuru gerekçesinin, Barış'ın gördüğü ikinci sarı kartın haksız olduğunun taraflı tarafsız tüm kesimlerce kabul edilmesi olarak gösterildiği kaydedildi. Öte yandan, Trabzonspor'un Gineli oyuncuları İbrahima Yattara ve Daouda Jabi'ye milli takımlarından davet geldiği bildirildi. İki oyuncunun da Gine Milli Takımı'nın 25 Martta Fransa'da Togo Milli Takımı ile yapacakları karşılaşmalar için kadroya çağrıldıkları kaydedildi.
Kaynak : SporHaber24.Net (http://www.sporhaber24.net)
anilton
17.Mart.2007, 22:37
Daha önce Kerem'in,Rüştü'nün,Edu'nun ve Kürşat'ın kartları nasıl iptal olduysa Barış'ında cezasının kaldırılması gerekir...
ThersoN
17.Mart.2007, 22:53
Daha önce Kerem'in,Rüştü'nün,Edu'nun ve Kürşat'ın kartları nasıl iptal olduysa Barış'ında cezasının kaldırılması gerekir...
%100 katılıyorum.
Emurafu
17.Mart.2007, 22:54
Ceza kaldırılacagını sanmıyorum...Çünkü yeni federasyon bunun önünü kesdi..Yoksa sonu gelmezdi..Mesela Lugano,Gökhan,Lincoln içinde basvurulmusdu..PDFK reddetmişdi.
Barış'a da baya üzüldüm..Sonucta genç biri,Bakalım nelerolacak..
Fernando Gago
17.Mart.2007, 23:35
Büyük ihtimalle kaldırırlar çok komik bi sarı karttı
El Comandante
17.Mart.2007, 23:57
Cezanin kaldirilmasi lazim,hatali ve komik bir kartti cünkü.
yunusgs
18.Mart.2007, 00:37
Bu kadar komik ve hatalı bir sarı kart ve ardından kırmızı kart gören bir oyuncu cezalı olmayı hak etmiyor.
anil luque
18.Mart.2007, 04:22
o zaman toraman'ın cezası da kalksın iki pozisyonda da rakibe en ufak bi müdahalesi yok ama sarı kartı cakıyor hakem.. bence barısın da toramanın da kalksın yoksa ıkısı de kalsın..
GeNç KaRTaL
18.Mart.2007, 04:30
Başlığı görünce şu kural hatası olayı için başvurdular sandım.
Barış'ın atılması çok saçma bir karardı.Bencede kaldırılmalı..
El Comandante
18.Mart.2007, 04:37
o zaman toraman'ın cezası da kalksın iki pozisyonda da rakibe en ufak bi müdahalesi yok ama sarı kartı cakıyor hakem.. bence barısın da toramanın da kalksın yoksa ıkısı de kalsın..
Nasil kaldirilsin Toraman´in cezasi ? Hicbisey yoksa,kontrolsüz giristen gördü o kartlari Ibrahim Toraman.Iki pozisyonda da hafiften temas ediyor rakibine.Ha bir de Barisin pozisyonuyla karsilastirmissin,cok komik olmus.Adamin haksiz atildigini bütün Türkiye söyledi,Toroman da yine dogru karar diyenler cogunluktaydi.
anil luque
18.Mart.2007, 04:42
ben barıs'ın pozısyonuna dogru karar dıye bırsey demedım bu 1 soyledıklerımden ıkısını karsılastırdıgım manasını cıkarıyorsan bayagı bir yorum katıyorsun demektir bu 2..
BANA GÖRE ıkısı de haksızdı anlatmak ıstedıgım bu kalkıyorsa ıkısı de kalksın kalıyorsa ıkısı de kalsın bu kadar..
shamur1
18.Mart.2007, 04:42
Bunu ancak futbolu hiç bilmeyen biri söyleyebilir. Ee insaf ya . Valla sizleri memnun etmek çok zor . Umarım o günleride görücez inşallah hakemlerden,federasyondan yana basından yana şikayetci olmadığınız günleri :)
yunusgs
18.Mart.2007, 04:48
Barış hiçbirşey yapmıyor ama hatta Barışa faul yapılıyor o yüzden Barış'ınki kalkmalı Toraman'ınki kalmalı.
anil luque
18.Mart.2007, 04:49
peki neden sarı kart var o pozisyonda sen söyle o zaman çok biliyorsun ya?
shamur1
18.Mart.2007, 04:58
Resimler mevcut .
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=57336&page=5
Ama buna bile laf atanlar oldu. Sanki resimleri ben özel hazırlamışım gibi. Neyse bak şimdi bir oyuncunun rakip takım oyuncusuna kontrolsuz girmesi ister müdahale etsin ister etmesin sarı karttır. Üstelik 2 harekettede apaçık ortada müdahale ediyor. Bırakın artık bu taraflı yorumları. Ben o hareketleri Ayman'da görürdüm . Aynısını bizim takımdan biri yapsa savunmam. Çünkü savunacak olsam komik duruma düşerim. Kaba bir deyişle rakip oyuncuya çift dalmaktır bunun adı. Ee oyuncununda 2 ayağı birden yerden kesiliyor. Sonucunda ciddi sakatlıklar bile olabilir.Tabi bunu düşünen mi var.
Emurafu
18.Mart.2007, 05:04
o zaman toraman'ın cezası da kalksın iki pozisyonda da rakibe en ufak bi müdahalesi yok ama sarı kartı cakıyor hakem.. bence barısın da toramanın da kalksın yoksa ıkısı de kalsın..Bir oyuncuya Sarı veya Kırmızı verirken...Oyuncuya müdahale etmişmi,etmemişmi buna pek bakılmaz..Topa girişine falanda bakılıyor...Öyle eskisi gibi topa vurması pek önemli degil..Ha haklıdır haksızdır bunu bilemem..Ama kural böyle;)
anil luque
18.Mart.2007, 05:05
anilton gerekeni söylemiş zaten ben baska bırsey soylemıyorum.. hem su acıdan dusunelım ibrahim toraman gercekten faul yapmıs olsa, rakibine dokunsa vursa yerden kesse ne dersen de gıdıp ozur dıleyen hakeme de ıtıraz etmeden kartı kabul eden bır oyuncu degıl mı?? burada bıse yapmıyor dolayısıyla kartlara cok tepkı gosterıyor bır de bıze taraflı dıyorsun madem rakıbe kontrolsuz gırmek kart gerektırıyor neden huseyın goldekı frıkıkte kart gormedı?? bunu soyleyen de futbolu bılmıyor degıl heralde sayın ulema??
GeNç KaRTaL
18.Mart.2007, 05:08
Peki o hamleler topa olsaydı o zamanda mı çifte dalmaktan sarı görecekti? 2 sindede ayaklara temas yok.2 oyuncuda kendisini kurtarıyor ama temas varmış gibi kendilerini atıyorlar.(ya da hamleden kurtulmak için zıpladıklarından yere düşüyorlar) Benim bildiğim kasti direk sakatlamak için yapılmadıysa -ki Toraman'ın o dakikada öyle bir amacı olması mantık dışı- temas olmadıktan sonra kart göstermek yanlış.
İ.Toraman'da yok.İBB maçında iyice önliberosuz kaldık.Ama bence Toraman'ın pozisyon için başvurmamız gereksiz olur bence..
shamur1
18.Mart.2007, 05:09
Sayın ulema mı ? sen nerde yaşıyorsun ? Artık yeter ya Hüseyin'e sarı verilmemiş diyorsun. Bir kerede memnun olun yahu . Toraman itiraz etmiş . Vay be. Ona bakarsan 18 yaşındaki çocuğun haksız yere atılmasını Baki alkışlıyarak tebrik etti. Delgado 2.sarı kartı olduğunu ima etti. Ee hani nerde profesyonellik ? Konuşmayın artık ya pes !
anil luque
18.Mart.2007, 05:15
kotu hakemın nesınden memnun olayım abiciğim anlatamıyorum heralde sana iki kart da yanlıs barıs'ınkı yanlısın da yanlısı o yuzden memnun degılım hakemden en ıyı cevap ÇARŞI'dan geldi zaten 'EYYAMCI YILDIRIM' sen heralde barısınkı haklı toramanınkı haksız dıyorum zannedıyorsun?? bu arada senın bulungudun yerden 1080 km batıda yasıyorum (istanbuldayım)
yunusgs
18.Mart.2007, 05:36
Peki Anıl 2 kart da yanlış diyorsun Barış birşey yapmıyor.Ama dün Rıdvan Dilmen diyor ki 2 sarı da haklı ya Toramanın yaptıkları Trabzonlu futbolcuya isabet etseydi en az 3 ay sakatlanırdı diyor Rıdvan Dilmen.
Fietra 10
18.Mart.2007, 05:49
bu arada senın bulungudun yerden 1080 km batıda yasıyorum (istanbuldayım)
önce ulema sonra bu.'sen nerde yaşıyorsun'sorusuna verdiğin bu cevapla kaliteni belli ediyorsun zaten...aradaki 1070 km'nin seni bilgili,kültürlü daha çok batılı yaptıgınımı düşünüyorsun..?
kart olayına bakarsak Toraman'ın kartının iptali konusunda tek bir cümle diyeceğim..bazı Beşiktaşlı arkadaşlar bile haklı oldugunu söylerken kartların BArışınkinde taraflı tarafsız herkesin tepkisini aldı..bu bile bu iki hareket arasında daglar kadar farkı göz önüne seriyor..Toraman'ın cezasını iptalini istemek gülünç duruma düşürür Bjk'yi..
anilton
18.Mart.2007, 05:58
Peki Anıl 2 kart da yanlış diyorsun Barış birşey yapmıyor.Ama dün Rıdvan Dilmen diyor ki 2 sarı da haklı ya Toramanın yaptıkları Trabzonlu futbolcuya isabet etseydi en az 3 ay sakatlanırdı diyor Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen'i nasıl dinledin yahu?İki pozisyonda da rakibe temas yok ama tehlikeli haraketler dedi.Ve faul doğru ama kart gerekmeyebilir dedi?
shamur1
18.Mart.2007, 06:01
2 hatta 3 pozisyonda Toraman aynı hareketı yapmıştır. Bu tip girişler hem kontrolsüz hemde karşındakini ciddi bir şekilde sakatlayabilecek türdendir. Hala dokunmadı falan demeyın. Çok açık ve net dokunuyor.
GençKartal kardeşim olaya öyle yaklaşamazsın.Futbolun belli başlı kuralları var . Örneğin taban girerkende topa müdahale ettiğin zaman da faul oluyor. Yada karşındaki futbolcunun göğsündeki topa ayağını kaldırarak vurmaya çalışması gibi. Önemli olan giriş biçimidir. Toraman'ın giriş biçimide futbolcuyu sakatlayıcı durumdur. Çünkü karşısındaki adamın 2 ayağı birden yerden kesiliyor. Allah korusun böyle durumlarda biranlık ters düşme sonucu çok ciddi sakatlıklar yaşanabilir.
Neyse Luque Bak ne güzel Batı'da yaşıyormuşsun. Bende Trabzon'dayım. Artık birşeyleri ima etmeyi bırakın yahu. İstersen Londra'da yaşa ne değişecek. Aciz duruma düşmekten başka birşey değil bu.
anilton
18.Mart.2007, 06:06
Ya neyse olan oldu,burada tartışılması gereken Barış'ın cezası kalkmalı mı,kalkmamalı mı?
Bana göre düşünülmemli bile,kesinlikle kalkmalı...
Fietra 10
18.Mart.2007, 06:10
Ya neyse olan oldu,burada tartışılması gereken Barış'ın cezası kalkmalı mı,kalkmamalı mı?
Bana göre düşünülmemli bile,kesinlikle kalkmalı...
benim kanaatimde o yönde fakat bu ceza kaldırma işinin önüne geçilmiş devre arasında.. ama ilk devrede iptal olan 4-5 kart varken sezon sonunda böyle bir kural değişimine gidilse daha dogru olurdu gibime geliyor..her ne kadar kaldırılmasını istesemde ve olmasını gerektiğini düşünsemde olmayacak gibi..
yunusgs
18.Mart.2007, 06:25
Bence konuyu uzatmamak gerekir ama Toraman'ın müdahaleleri rakibe gelseydi ayağını kırardı.Ama nolur göz var nizam var Tüm Beşiktaş'lı arkadaşlar burada Barış'ın cezası kalkmalı diyor Barış ne yaptı ki orada?
10_Osmanozc
18.Mart.2007, 06:42
Cezanın kaldırılacağını tahmin etmiyorum.Bundan önce de Gökdeniz'in Konyaspor maçındaki sarı kartı için PFDK'ya başvurmuştuk ancak kabul edilmemişti.
LaigLeNoiR
18.Mart.2007, 06:59
Ben en baştan beri söylüyorum bu olay yanlış.Hakemin ya kararlarına %100 katılacaksın yada katılmıyorsan kısmen değil %100 katılmayacaksın.
Kesinlikle kaldırılmamalı.Hatalı da olsa hakemin kararına saygı duyulmalı.
Bordo61Mavi
18.Mart.2007, 09:37
Baris bu ligin aci tarafini daha ilk derbiden tatti, simdi nasil konsantre olsun diger maclara
anil luque
19.Mart.2007, 00:08
fietra 10 batıda yasıyorum dememın kulturle veya bilgelikle uzaktan yakından alakası yok cunku ben şahsen rizeliyim ınsanları asagılamaktanda asagılanmaktan da nefret ederım o yuzden kalıte lafını soylememıssın gıbı kabul edıyorum zaten tartısma ıcınde bulundugum kısı benden 6 yas buyuk saygım sonsuz..
pozisyona gelecek olursak ben hala dedıgımın arkasındayım barısın pozisyonu yanlısın da yanlısı dedım hala dıyorum ama toramanın pozısyonu bu lıgde her macta olan turden pozısyonlar hepsıne kart verılecek olsa.. (shamur1 sende batı lafını yanlıs anlamıssın herseyı bır kenara bıraktım yasından dolayı sana boyle bırsey soylemem ki kibirden nefret ederim tekrar saygılarımla..)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada saygısızca, haddimi aşan, ukala vs vs aklınıza ne geliyorsa o türden bir davranıs sergilediysem hepinizden özellikle büyüklerimden özür dilerim bunu da belirteyim..
Bordo61Mavi
19.Mart.2007, 06:24
Reddetmisler :D:D:D:D:D
Hayirli olsun
Lionel Andres Messi
19.Mart.2007, 07:42
Reddetmisler :D:D:D:D:D
Hayirli olsun
geçmiş olsun.umarım barış kendini toparlar.
GeNç KaRTaL
19.Mart.2007, 15:58
Ya ne yaşadıki sanki kendisini toparlayamayacak.Ayağı mı kırıldıda inşallah toparlar diyorsunuz.Sadece 1 maç oynayamayacak o kadar.Sanki uzun süre takımından ayrı kalacakmış gibi konuşuluyor..
Lionel Andres Messi
20.Mart.2007, 00:19
Ya ne yaşadıki sanki kendisini toparlayamayacak.Ayağı mı kırıldıda inşallah toparlar diyorsunuz.Sadece 1 maç oynayamayacak o kadar.Sanki uzun süre takımından ayrı kalacakmış gibi konuşuluyor..
sonuçta 18 yaşında yeni profesyonel olmuş oyuncu.haksız yere kırmızı kart görmenin onu ne kadar etklideğini ne sen bilirsin ne de ben bilirim.
Bordo61Mavi
20.Mart.2007, 04:48
:D:D
Cocugun ruyasi gercek oluyo ama bi hakem yarida kesiyo, bu ligdeki hakemler boyle ama ilk derbidende yapilmazki bu Baris'a.
Tahkime gidiliyomus. Bu sene bize yapilan kacinci haksizlik olcak
GeNç KaRTaL
20.Mart.2007, 05:20
Barış 3 yaşındaki bebe değilki elinden şekeri alınınca hayattan küssün.:icon_biggrin:
anilton
20.Mart.2007, 05:27
sonuçta 18 yaşında yeni profesyonel olmuş oyuncu.haksız yere kırmızı kart görmenin onu ne kadar etklideğini ne sen bilirsin ne de ben bilirim.
Aksine hırslanıp daha iyi performansda gösterebilir...
anil luque
20.Mart.2007, 05:34
anilton haklı aklını basına alır dıyecem ama kartı da hatalı.. ınsallah dedıgımız gıbı olur hırslanır daha ıyı oynar..
Bordo61Mavi
20.Mart.2007, 06:48
Barış 3 yaşındaki bebe değilki elinden şekeri alınınca hayattan küssün.:icon_biggrin:
30 kusur yasindaki Hasan Sas kusuyo mesela ;)
shamur1
20.Mart.2007, 06:51
Hasan Şaş'ı bırak. 36'lık Hakan Şükür'ün küsmeleriyle uğraşıyor her sene Galatasaray :S
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 03:11
Yani Allah aşkına verdiğiniz şu örneklere ne diyim ben şimdi? 30 yaşındaki Hasan ile 36 yaşındaki Hakan küsüyormuş..
İyi o zaman geçmiş olsun bir genç yetenek daha türk futbolundan kaydı..
shamur1
21.Mart.2007, 03:21
Birşey demeye gerek yok . Hatta şu denilebilir bence genç oyunculara ibret olsun diye ilk ciddi maçlarında oyundan atmak lazım ki kendilerine gelsinler dimi . Şımarmasınlar daha hırslı bir şekilde oynarlar ilerleyen haftalarda . Bu mudur ? Çok mu önemli sanki burda 18 yaşındaki bir oyuncu yok yere oyundan atılmış laf ...
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 03:40
Ben Barış için iyi bir şeydir demiyorum ki.Sadece 1 maç oynamayacak diye yapılan abartılı yorumları eleştiriyorum.Neymiş umarın kendisini toparlayabilirmiş..Böyle yorum mu olur Allah aşkına?
anilton
21.Mart.2007, 07:21
Barış'ın cezası kaldırıldı!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş maçında üst üste iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Trabzonsporlu futbolcu Barış Memiş'in, ikinci pozisyondaki disiplin cezasını kaldırdı.
Beşiktaş ile geçen hafta yapılan Turkcell Süper Lig maçında iki sarı kart gören Barış için, Trabzonsporun, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) yaptığı ''Gördüğü ikinci sarı kartın iptal edilmesi ve buna bağlı olarak kırmızı kartın silinmesi'' talebi reddedilince, konu Tahkim Kuruluna taşındı.
Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Barış'ın ikinci sarı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi. Barış'ın ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kalmasına ilişkin kararın ''Ciddi ve aşikar nitelikte hatalı bir karar olduğu'' kanaatine varan Tahkim Kurulu, disiplin cezasını ve sonuçlarını iptal etti.
Böylece, iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Barış'ın, ''Otomatik olarak ihracı takip eden ilk resmi müsabakaya katılmama'' cezası uygulamadan kalkmış oldu.
20.03.2008
Kaynak : AA
shadowrefree
21.Mart.2007, 07:26
tamam artık her yanlış kartta takımlar pfdk ya gidecek...bu bir elleme oynama değil ki kesin karar verilsin yoruma açık bir pozisyon...bende yanlış olduğunu düşünüyorum ama böylelikle diğer takımlarada hak doğmuş oluyor...futbolun özünde hakem hataları da var...işin doğallığı kaçıyor...
Fietra 10
21.Mart.2007, 07:35
tamam artık her yanlış kartta takımlar pfdk ya gidecek...bu bir elleme oynama değil ki kesin karar verilsin yoruma açık bir pozisyon...bende yanlış olduğunu düşünüyorum ama böylelikle diğer takımlarada hak doğmuş oluyor...futbolun özünde hakem hataları da var...işin doğallığı kaçıyor...
sanki bu ilk defa Barış'la beraber gelen birşey..sezon başında da örnekleri vardı bunun..Diğer takımların yolunu açan o kararlar..bu değil..Bencede kaldırılmamalı hakeme tam yetki veriyorsan adam gibi ver.. ama şimdi daha önce verilen kararlar ortadayken(haklı veya haksız) bu cezanın kaldırılmaması abes kaçardı..
shadowrefree
21.Mart.2007, 07:43
iyide sezon başında bu federasyon yoktu...bu federasyon geçmiştekinin hatalarını çekmek zorunda değil...onun için vermese bile abes kaçmazdı...futbolun ruhuna aykırı zaten...ayrıyetten hakemleri iyice küçük düşüren bir olay...
Fietra 10
21.Mart.2007, 07:49
iyide sezon başında bu federasyon yoktu...bu federasyon geçmiştekinin hatalarını çekmek zorunda değil...onun için vermese bile abes kaçmazdı...futbolun ruhuna aykırı zaten...ayrıyetten hakemleri iyice küçük düşüren bir olay...
orada haklısın ama Federasyonda ilk dönemdeki Rüştü'nün kartını düzeltmeliydi bence bu noktaya kadar bi suç yok ortada..suç Rüştü olayından sonra verilen komik kararlarda..işin açıkçası yakın zamanda gerçekleştiği için bu olaylar, klüplerde federasyon değişsin ya da aynı kalsın farketmez itiraz edecekler-dogru yada yanlış-Federasyon dogru olanları ayırt edebilecek kadar futbolu biliyordur..Hakemlerin küçük düşürüldüğü konusunda ise, sen eger maçı yönetmekten başka hayallerin peşinden koşup her iki tarafında ortak noktada buluştugu bariz bir yanlış(hata demiyorum)yaparsan küçük düşürülmeye mahkumsun..
shadowrefree
21.Mart.2007, 07:58
sen onun yerinde olmadığın için ne düşündüğünü bilemezsin...o pozisyondan önceki yapmış olduğu hatayla konsantrasyonunu kaybetti...yanlış yapmış olabilir ama isteyerek olmadığı kesin...barışa rastlaması talihsizlik...
tmm senin dediğin gibi küçük düşürülmeye mahkum olsun...böyle devam etsin...ne olacak hakemliğin hali..zaten içler acısı bir durumda...düzelecek mi yani?
sen barışı haksız yere attığı için kin besliyorsun şimdi bana kalırsa normalde ama onlarında bir insan olduğunu unutmayalım...
GeNç KaRTaL
22.Mart.2007, 00:23
Doğru bir karar.Böyle bariz hakem hatalarından dolayı oyuncuların haksız cezalarının kaldırılmaları taraftarıyım..
Fietra 10
22.Mart.2007, 01:30
sen onun yerinde olmadığın için ne düşündüğünü bilemezsin...o pozisyondan önceki yapmış olduğu hatayla konsantrasyonunu kaybetti...yanlış yapmış olabilir ama isteyerek olmadığı kesin...barışa rastlaması talihsizlik...
tmm senin dediğin gibi küçük düşürülmeye mahkum olsun...böyle devam etsin...ne olacak hakemliğin hali..zaten içler acısı bir durumda...düzelecek mi yani?
sen barışı haksız yere attığı için kin besliyorsun şimdi bana kalırsa normalde ama onlarında bir insan olduğunu unutmayalım...
inkar etmiyorum o adama kin besliyorum..küçük düşmesinide istiyorum..kart verdikten sonraki o yüzündeki sahte gülücüklü alaylı ifade aklımdan çıkmıyor..inşallah hakeme sezon sonuna kadar görev verilmez..Bir çocugun ekmeğiyle oynayan o..
shadowrefree
22.Mart.2007, 02:50
biraz sakin ol...çocuğun ne ekmeğiyle oynayacak kendi ekmeğiyle oynuyor...3 hafta sonrada maç yönetecek...belki daha erken...
Fietra 10
22.Mart.2007, 05:16
biraz sakin ol...çocuğun ne ekmeğiyle oynayacak kendi ekmeğiyle oynuyor...3 hafta sonrada maç yönetecek...belki daha erken...
Bir hakemn sezonda çıkardıgı 2 kırmızı kartın ikiside iptal ediliyorsa o hakem 3 yıl maç yönetmesin..;;)
Nasıl Barış'ın ekmeğiyle oynamıyor ? bu çocuk bu sezon maç başına oynuyor desem ?
shadowrefree
22.Mart.2007, 05:21
benim kafa garanti parada kalmış...nede olsa yaşlandık...:D