Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Trabzon PFDK'ya Başvurdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Default Trabzon PFDK'ya Başvurdu

Trabzonspor, dün akşam Beşiktaş maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Barış Memiş'in cezasının kaldırılması için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) başvurdu.
    Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Takımımızın Pazar akşamı Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynadığı Beşiktaş karşılaşmasının 61. dakikasında, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan oyuncumuz Barış Memiş'in cezasının kaldırılması için PFDK'ya başvuru yapıldı'' denildi.

Başvuru gerekçesinin, Barış'ın gördüğü ikinci sarı kartın haksız olduğunun taraflı tarafsız tüm kesimlerce kabul edilmesi olarak gösterildiği kaydedildi. Öte yandan, Trabzonspor'un Gineli oyuncuları İbrahima Yattara ve Daouda Jabi'ye milli takımlarından davet geldiği bildirildi. İki oyuncunun da Gine Milli Takımı'nın 25 Martta Fransa'da Togo Milli Takımı ile yapacakları karşılaşmalar için kadroya çağrıldıkları kaydedildi.

Kaynak : SporHaber24.Net

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Daha önce Kerem'in,Rüştü'nün,Edu'nun ve Kürşat'ın kartları nasıl iptal olduysa Barış'ında cezasının kaldırılması gerekir...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Daha önce Kerem'in,Rüştü'nün,Edu'nun ve Kürşat'ın kartları nasıl iptal olduysa Barış'ında cezasının kaldırılması gerekir...
    %100 katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ceza kaldırılacagını sanmıyorum...Çünkü yeni federasyon bunun önünü kesdi..Yoksa sonu gelmezdi..Mesela Lugano,Gökhan,Lincoln içinde basvurulmusdu..PDFK reddetmişdi.

Barış'a da baya üzüldüm..Sonucta genç biri,Bakalım nelerolacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle kaldırırlar çok komik bi sarı karttı

Cezanin kaldirilmasi lazim,hatali ve komik bir kartti cünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kadar komik ve hatalı bir sarı kart ve ardından kırmızı kart gören bir oyuncu cezalı olmayı hak etmiyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman toraman'ın cezası da kalksın iki pozisyonda da rakibe en ufak bi müdahalesi yok ama sarı kartı cakıyor hakem.. bence barısın da toramanın da kalksın yoksa ıkısı de kalsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başlığı görünce şu kural hatası olayı için başvurdular sandım.

Barış'ın atılması çok saçma bir karardı.Bencede kaldırılmalı..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    o zaman toraman'ın cezası da kalksın iki pozisyonda da rakibe en ufak bi müdahalesi yok ama sarı kartı cakıyor hakem.. bence barısın da toramanın da kalksın yoksa ıkısı de kalsın..

Nasil kaldirilsin Toraman´in cezasi ? Hicbisey yoksa,kontrolsüz giristen gördü o kartlari Ibrahim Toraman.Iki pozisyonda da hafiften temas ediyor rakibine.Ha bir de Barisin pozisyonuyla karsilastirmissin,cok komik olmus.Adamin haksiz atildigini bütün Türkiye söyledi,Toroman da yine dogru karar diyenler cogunluktaydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben barıs'ın pozısyonuna dogru karar dıye bırsey demedım bu 1 soyledıklerımden ıkısını karsılastırdıgım manasını cıkarıyorsan bayagı bir yorum katıyorsun demektir bu 2..
    BANA GÖRE ıkısı de haksızdı anlatmak ıstedıgım bu kalkıyorsa ıkısı de kalksın kalıyorsa ıkısı de kalsın bu kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bunu ancak futbolu hiç bilmeyen biri söyleyebilir. Ee insaf ya . Valla sizleri memnun etmek çok zor . Umarım o günleride görücez inşallah hakemlerden,federasyondan yana basından yana şikayetci olmadığınız günleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barış hiçbirşey yapmıyor ama hatta Barışa faul yapılıyor o yüzden Barış'ınki kalkmalı Toraman'ınki kalmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

peki neden sarı kart var o pozisyonda sen söyle o zaman çok biliyorsun ya?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Resimler mevcut .

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=57336&page=5

Ama buna bile laf atanlar oldu. Sanki resimleri ben özel hazırlamışım gibi. Neyse bak şimdi bir oyuncunun rakip takım oyuncusuna kontrolsuz girmesi ister müdahale etsin ister etmesin sarı karttır. Üstelik 2 harekettede apaçık ortada müdahale ediyor. Bırakın artık bu taraflı yorumları. Ben o hareketleri Ayman'da görürdüm . Aynısını bizim takımdan biri yapsa savunmam. Çünkü savunacak olsam komik duruma düşerim. Kaba bir deyişle rakip oyuncuya çift dalmaktır bunun adı. Ee oyuncununda 2 ayağı birden yerden kesiliyor. Sonucunda ciddi sakatlıklar bile olabilir.Tabi bunu düşünen mi var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bir oyuncuya Sarı veya Kırmızı verirken...Oyuncuya müdahale etmişmi,etmemişmi buna pek bakılmaz..Topa girişine falanda bakılıyor...Öyle eskisi gibi topa vurması pek önemli degil..Ha haklıdır haksızdır bunu bilemem..Ama kural böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anilton gerekeni söylemiş zaten ben baska bırsey soylemıyorum.. hem su acıdan dusunelım ibrahim toraman gercekten faul yapmıs olsa, rakibine dokunsa vursa yerden kesse ne dersen de gıdıp ozur dıleyen hakeme de ıtıraz etmeden kartı kabul eden bır oyuncu degıl mı?? burada bıse yapmıyor dolayısıyla kartlara cok tepkı gosterıyor bır de bıze taraflı dıyorsun madem rakıbe kontrolsuz gırmek kart gerektırıyor neden huseyın goldekı frıkıkte kart gormedı?? bunu soyleyen de futbolu bılmıyor degıl heralde sayın ulema??

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Peki o hamleler topa olsaydı o zamanda mı çifte dalmaktan sarı görecekti? 2 sindede ayaklara temas yok.2 oyuncuda kendisini kurtarıyor ama temas varmış gibi kendilerini atıyorlar.(ya da hamleden kurtulmak için zıpladıklarından yere düşüyorlar) Benim bildiğim kasti direk sakatlamak için yapılmadıysa -ki Toraman'ın o dakikada öyle bir amacı olması mantık dışı- temas olmadıktan sonra kart göstermek yanlış.

İ.Toraman'da yok.İBB maçında iyice önliberosuz kaldık.Ama bence Toraman'ın pozisyon için başvurmamız gereksiz olur bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sayın ulema mı ? sen nerde yaşıyorsun ? Artık yeter ya Hüseyin'e sarı verilmemiş diyorsun. Bir kerede memnun olun yahu . Toraman itiraz etmiş . Vay be. Ona bakarsan 18 yaşındaki çocuğun haksız yere atılmasını Baki alkışlıyarak tebrik etti. Delgado 2.sarı kartı olduğunu ima etti. Ee hani nerde profesyonellik ? Konuşmayın artık ya pes !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kotu hakemın nesınden memnun olayım abiciğim anlatamıyorum heralde sana iki kart da yanlıs barıs'ınkı yanlısın da yanlısı o yuzden memnun degılım hakemden en ıyı cevap ÇARŞI'dan geldi zaten 'EYYAMCI YILDIRIM' sen heralde barısınkı haklı toramanınkı haksız dıyorum zannedıyorsun?? bu arada senın bulungudun yerden 1080 km batıda yasıyorum (istanbuldayım)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Peki Anıl 2 kart da yanlış diyorsun Barış birşey yapmıyor.Ama dün Rıdvan Dilmen diyor ki 2 sarı da haklı ya Toramanın yaptıkları Trabzonlu futbolcuya isabet etseydi en az 3 ay sakatlanırdı diyor Rıdvan Dilmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu arada senın bulungudun yerden 1080 km batıda yasıyorum (istanbuldayım)
    önce ulema sonra bu.'sen nerde yaşıyorsun'sorusuna verdiğin bu cevapla kaliteni belli ediyorsun zaten...aradaki 1070 km'nin seni bilgili,kültürlü daha çok batılı yaptıgınımı düşünüyorsun..?

kart olayına bakarsak Toraman'ın kartının iptali konusunda tek bir cümle diyeceğim..bazı Beşiktaşlı arkadaşlar bile haklı oldugunu söylerken kartların BArışınkinde taraflı tarafsız herkesin tepkisini aldı..bu bile bu iki hareket arasında daglar kadar farkı göz önüne seriyor..Toraman'ın cezasını iptalini istemek gülünç duruma düşürür Bjk'yi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Peki Anıl 2 kart da yanlış diyorsun Barış birşey yapmıyor.Ama dün Rıdvan Dilmen diyor ki 2 sarı da haklı ya Toramanın yaptıkları Trabzonlu futbolcuya isabet etseydi en az 3 ay sakatlanırdı diyor Rıdvan Dilmen.
    Rıdvan Dilmen'i nasıl dinledin yahu?İki pozisyonda da rakibe temas yok ama tehlikeli haraketler dedi.Ve faul doğru ama kart gerekmeyebilir dedi?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

2 hatta 3 pozisyonda Toraman aynı hareketı yapmıştır. Bu tip girişler hem kontrolsüz hemde karşındakini ciddi bir şekilde sakatlayabilecek türdendir. Hala dokunmadı falan demeyın. Çok açık ve net dokunuyor.

GençKartal kardeşim olaya öyle yaklaşamazsın.Futbolun belli başlı kuralları var . Örneğin taban girerkende topa müdahale ettiğin zaman da faul oluyor. Yada karşındaki futbolcunun göğsündeki topa ayağını kaldırarak vurmaya çalışması gibi. Önemli olan giriş biçimidir. Toraman'ın giriş biçimide futbolcuyu sakatlayıcı durumdur. Çünkü karşısındaki adamın 2 ayağı birden yerden kesiliyor. Allah korusun böyle durumlarda biranlık ters düşme sonucu çok ciddi sakatlıklar yaşanabilir.

Neyse Luque Bak ne güzel Batı'da yaşıyormuşsun. Bende Trabzon'dayım. Artık birşeyleri ima etmeyi bırakın yahu. İstersen Londra'da yaşa ne değişecek. Aciz duruma düşmekten başka birşey değil bu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ya neyse olan oldu,burada tartışılması gereken Barış'ın cezası kalkmalı mı,kalkmamalı mı?

Bana göre düşünülmemli bile,kesinlikle kalkmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ya neyse olan oldu,burada tartışılması gereken Barış'ın cezası kalkmalı mı,kalkmamalı mı?

Bana göre düşünülmemli bile,kesinlikle kalkmalı...
    benim kanaatimde o yönde fakat bu ceza kaldırma işinin önüne geçilmiş devre arasında.. ama ilk devrede iptal olan 4-5 kart varken sezon sonunda böyle bir kural değişimine gidilse daha dogru olurdu gibime geliyor..her ne kadar kaldırılmasını istesemde ve olmasını gerektiğini düşünsemde olmayacak gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence konuyu uzatmamak gerekir ama Toraman'ın müdahaleleri rakibe gelseydi ayağını kırardı.Ama nolur göz var nizam var Tüm Beşiktaş'lı arkadaşlar burada Barış'ın cezası kalkmalı diyor Barış ne yaptı ki orada?

Cezanın kaldırılacağını tahmin etmiyorum.Bundan önce de Gökdeniz'in Konyaspor maçındaki sarı kartı için PFDK'ya başvurmuştuk ancak kabul edilmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben en baştan beri söylüyorum bu olay yanlış.Hakemin ya kararlarına %100 katılacaksın yada katılmıyorsan kısmen değil %100 katılmayacaksın.

Kesinlikle kaldırılmamalı.Hatalı da olsa hakemin kararına saygı duyulmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baris bu ligin aci tarafini daha ilk derbiden tatti, simdi nasil konsantre olsun diger maclara

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri