PDA

View Full Version : İşte Beko All-Star kadroları

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 22:32
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 22 Mart Cumartesi günü düzenlenecek Beko All Star 2008'in basın toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Polat Otel'de düzenlenen basın toplantısına TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, Genel Sekreteri Ali Özsoy, Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Beşiktaş Cola Turkalı oyunculardan Preston Shumpert, Sinan Güler, Alpella'dan Ogün Sevinç ve James Hughes, Darüşşafaka'dan Eric Chatfield ve TTNet Beykoz'dan Chris Burgess ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, liglerin çok büyük bir heyecanla devam ettiğini ifade ederek, "Cumartesi günü gerçekleştirilecek organizasyonun çok renkli ve zevkli geçeceğine inanıyorum. Böylesine çekişmeli ve zevkli devam eden Beko Basketbol Ligi'nin All Star'ı da çok zevkli geçecektir. Tüm basketbolseverleri cumartesi günü gerçekleştirilecek All Star'a bekliyoruz" dedi.

TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ise, dün oynanan ULEB Cup maçlarına değinerek, "Toplantı çok keyif veren bir gecenin üstüne oldu. Beko Basketbol Ligi'ni oluşturan takımlarımız Avrupa'da da çok başarılı bir sezon geçiriyorlar. Kendilerini hem tebrik ediyor, hem de teşekkür ediyoruz. ULEB Cup'daki 3 takımımızdan ikisi 8'li finallere kaldı. Bunun yanında, Fenerbahçe Ülker de, bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda TAU Ceramica ile üst tura çıkma mücadelesi verecek. Tüm bunlar gösteriyor ki, Beko Basketbol Ligi, Avrupa'daki en iyi liglerden biri. Hatta en iyi ikinci ligi. Bu başarılarda birçok etken vardır ama bu etkenlerden belki de en önemlisi sponsorların ligimize verdiği katkılar. Beko'nun katkıları ile ligimiz daha da gelişti. Hoş ve zevkli bir haftasonu yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Özsoy, Beko All Star 2008'in Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yakınındaki Nevruz kutlamaları nedeniyle, İl Güvenlik Kurulu'nun yaptığı toplantı sonunda, organizasyonun 22 Mart tarihine alındığını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman da, Beko Basketbol Ligi'nin, Avrupa'nın en iyi ikinci ligi olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllar sonra herkesin ortak kanısı, Beko Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın sayılı liglerinden birisi olduğu. Gerek oynanan basketbol olarak gerek kalite olarak gerekse de teknik düzey olarak İspanya'nın ardından Avrupa'nın en iyi ikinci ligi. Bunun da semerelerini görüyoruz. Türkiye'nin en büyük iki kulübü ULEB Cup'da 8'li final oynayacak. Aynı şekilde Fenerbahçe Ülker de bu akşamki maçla beraber galibiyeti halinde yoluna devam edecek. Tüm bunlar ligimizin kalitesini gösteriyor. Burada, Beko All Star için bulunuyoruz. Böylesine kaliteli bir ligin, All Star'ının da çok kaliteli olacağını düşünüyorum. 'Yerli Yıldızlar'ın antrenörü olarak 'Yabancı Yıldızlar'ı yeneceğimizi söylüyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Beko All Star kadroları açıklandı. Kadrolarda şu isimler yer alıyor:

-TÜRK YILDIZLAR-

Teknik Kadro:

Baş Antrenör : Ergin Ataman (Beşiktaş Cola Turka)

Yardımcı Antrenör : Ufuk Sarıca (Beşiktaş Cola Turka)

Oyuncular:

Cüneyt Erden (Galatasaray Cafe Crown)

Ender Arslan (Efes Pilsen)

Tutku Açık (Türk Telekom)

Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker)

Sinan Güler (Beşiktaş Cola Turka)

Haluk Yıldırım (Türk Telekom)

Ersin Görkem (Antalya BŞB)

Kerem Gönlüm (Efes Pilsen)

Kaya Peker (Beşiktaş Cola Turka)

Ermal Kurtoğlu (Efes Pilsen)

Ömer Aşık (Fenerbahçe Ülker)

Hüseyin Beşok (Galatasaray Cafe Crown)

-YABANCI YILDIZLAR-

Teknik Kadro:

Baş Antrenör : David Blatt (Efes Pilsen)

Yardımcı Antrenör : Ekrem Memnun (Efes Pilsen)

Oyuncular :

Khalid El-Amin (Türk Telekom)

Andre Woolridge (Oyak Renault)

Dee Brown (Galatasaray Cafe Crown)

Will Solomon (Fenerbahçe Ülker)

Preston Shumpert (Beşiktaş Cola Turka)

Ricardo Marsh (Antalya Büyükşehir Belediye)

Quentin Hosley (Pınar Karşıyaka)

Sean Marshall (Pınar Karşıyaka)

Lorenzo Gordon (Kepez Belediye)

Andrew Adeleke (Banvit)

Tomislaw Ruzic (Kepez Belediye)

Chris Burgess (TTNet Beykoz)

Üç Sayı Yarışması :

Alper Saruhan (Oyak Renault)

Demir Kaan (Fenerbahçe Ülker)

Eric Chatfield (Darüşşafaka)

Preston Shumpert (Beşiktaş Cola Turka)

Ogün Sevinç (Alpella)

Ömer Ünver (Casa TED Ankara Kolejliler)

Powerade Smaç Yarışması :

Semih Erden (Fenerbahçe Ülker)

Curtis Withers(TTNet Beykoz)

James Hughes (Alpella)

James White (Fenerbahçe Ülker)

Quinton Hosley (Pınar Karşıyaka)

Richard Chaney (Oyak Renault)

Emurafu
19.Mart.2007, 22:43
Cüneyt nerde ligin en 3 lük atan adamı.,Kepezden bile 2 kişi var..Smac yarısmasında Gaines'i bekliyordum..

Her takımdan 1'er oyuncu alınsa daha iyi olurdu..Yetenek yarısması yokmu onda Dee çok iyi olur.

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 22:45
Gaines nerde ligin en iyi smac atan adamı;),Cüneyt nerde ligin en 3 lük atan adamı.
Hadi Owens gectim,Hite nerde..Oda çok iy 3'lük atıyor..Kepezden bile 2 kişi var..

Gaines kesinlikle Yabancı karmasında olması lazımdı.

En iyi smaç atan Gaines mi?White varken:confused:Ama smaç yarışmasında olması gerektiği konusuna katılıyorum.Bana kalırsa 3'lük yarışmasını Mrsic,smaç yarışmasınıda James White kazanıcak.

GeNç KaRTaL
19.Mart.2007, 22:46
Seçimler güzel olmuş.Zevkli karşılaşmalar bizi bekliyor..

El Comandante
19.Mart.2007, 22:52
Resmen rezillik,gecen CAKMA All star da rezildi,bu da rezil olacak gibi.

Gaines yok,Hite yok ne kadroda,ne smac yarismasinda,ne 3lük yarismasinda.

Yerlerine alinan oyunculara bakinca,daha da gülesim geliyor.

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 22:55
Bildiğim kadarıyla 1 takımdan en fazla 3 oyuncu alınabiliyor.Bu yüzden rezillik olduğuna katılmıyorum;)

Emurafu
19.Mart.2007, 22:58
Mertcan White konusunda haklısın..Ne bilim kimse bana kızmasın..Bir semih yerine Gaines veya Hite alınabilirdi..Yani aynı takımdan 2 kişiye ne gerek var.Hite kac metre yüksege zıplayıp smaclar atıyor(White gibi)..Gecen kepez macında öyle bir smac attıki:)3'lük yarısmasında cüneyt olabilirdi..Bence oylamalara dikkat edilmedi.Neyse olan oldu:)

Yetenek yarısması yokmu???..Eger olursa ondada Dee olması lazım..

El Comandante
19.Mart.2007, 22:59
Sinan Güler cok mu hakediyordu ?
Ya da ne bileyim,yabancilardan bir kisi Hiteden daha mi cok hakediyordu,All-Star secilmeyi ? Hite ile Browni ayni mevkide göstermisler,ikisinden birisi secilmesin diye.

3lük yarismasinda neden Cüneyt yok,Hite yok ? Bunlardan iyi 3lük atan kac kisi var ülkemizde ?

Smac yarismasinda neden Gaines yok ?

Cakma All-Star iste ...

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 23:06
Sinan konusunda katılamıycam Baran,acaba bu sene kaç tane beşiktaş maçı izledin?Sinan bana kalırsa bu seneki performansıyla kesinlikle orda olmayı haketti.Yabancılarda Hite'in gerçek mevkisi olan 3 numarada Hosley falan var ki bana göre Hosley kesinlikle Hite'dan daha çok hakediyor.Ayrıca Hite bana kalırsa o kadar iyi bir 3'lükçü değil ama Cüneyt'in olması lazımdı 3'lük yarışmasında.Gaines zaten olmalı demiştim ben.

El Comandante
19.Mart.2007, 23:12
Hite´i Amerikada 3lük sihirbazi diye nitelendiriyorlarmis,senin begenmemen falan önemli degil yani.Bence sen Hite´i izlememissin,nasil 3lükler attigini görmemissin.
Cüneyt Erdemden de iyidir Hite 3lüklerde.Bir tane bos 3lükte kacirdigini görmedim onun.

Ayrica her takimdan 3 kisi katiliyor gibi cok sacma bir kural oldugunu söyledin bana.Cogu yetenekli ismi izlemekten mahrum kaliyoruz böylece.Adalet,esitlilik yapacaklar diye etmisler isin icine.

Emurafu
19.Mart.2007, 23:16
Baran Hite yüksege zıplayıp smaclar da atıyor..Hite smacları bile çok iyi..White gibi aynen yapısı.

En kötü sezonlarimizda bile en az 4 oyuncuyla katildik biz oraya!
Tufan 3 lük yarismasina.. Murat yetenek yarısmasına katılmısdı..Bence oylamaya dikkat edilmemiş..Ulebte gidiyoruz üstelik...Neyse olan oldu..Bakalım nasıl maçlar olacak.

BlackEagle19o3
19.Mart.2007, 23:20
Bence seçimler güzel.İşi taraftarlığa dökmeyelim hemen;)Hatta ben Cumartesi Abdi İpekçi'ye gitmeyi bile düşünüyorum...Bana göre üçlük yarışmasında Shumpert,smaç yarışmasında White favori isimler:)
Cüneyt konusunda üçlük yarışmasında olabilirdi ama Hite'ın o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Sinan'ı beğenmeyenler acaba onu kaç kere izleediler merak ediyorum ayrıca...

Emurafu
19.Mart.2007, 23:27
Kerem dün gece bizim maçı izledinmi Cüneyt pespese ne 3'lükler attı..İspanyollar bile offf püfff cekmeye basladılar:D
Yetenek yarısması neden yokya..Dee bekliyorum o yarısmada:D

Yabancılar kazanır bence..Zaten cogu yabancı çok formda..Dee,Shumpert,Solomon falan:)

El Comandante
19.Mart.2007, 23:30
Sacmalama istersen,taraftarlik falan derken ..

Gaines,Hite,Cüneyt Erdem gibi isimler neden yetenek yarismasinda yok,onu elestiriyoruz.Onlari neden almadilar ?
Fenerbahceden smac yarismasinda 2 kisi katilirken,bizde neden 1 kisi bile katilmiyor ?
Gaines o 2 isimden bile iyidir smacta.

Onurap
19.Mart.2007, 23:30
3lük yarışmasını mrsıc sımaçı James White kazanır..Yetenek olsaydı favorim dee brown olurdu.. :)

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 23:34

Gaines,Hite,Cüneyt Erdem gibi isimler neden yetenek yarismasinda yok,onu elestiriyoruz.Onlari neden almadilar ?
Fenerbahceden smac yarismasinda 2 kisi katilirken,bizde neden 1 kisi bile katilmiyor ?

Baran hadi Semih'i anladım Gaines ondan iyi diyelim ama nasıl White'dan iyi diyorsun bunu anlamıyorum ya.Sen White'ın smaçlarını kaç kere izledinki.Sende Youtube'da kapalı değil gir bi bak White'a hala begenmiyorsan gel buraya yaz.

Emurafu
19.Mart.2007, 23:56
Baran Hite süper smac atıyor onu unutma..Baya yüksege sıcrayıp atıyor..Kepez maçında ne smaclar attı..Hele canaria macında:)Gaines'i gectim..Hite ve White aynı tip oyuncular..Hite aynı White gibi iyi zıplıyor..Smac yarısmasındada zaten zıplama çok önemli..Tam hite'e göre bence..

BlackEagle19o3
20.Mart.2007, 04:22
Ya ben de derim o zaman Sinan Güler neden smaç yarışmasında yok.Apodaca neden üçlük yarışmasında yok.Nicevic Tbl'deki en iyi 5 numara bence niye kadrolarda yok(Sakatlığı geçti)...Apodaca gibi oyuncu neden yok.Sanki adamların Gs'ye kastı varmış gibi konuşuyorsun emperor

Ayrıca Semih'in smaç yarışmasında olması saçmalıktan başka bişey değil;)

Emurafu
20.Mart.2007, 18:57
Kerem aynısını bende yazdım..White biliyorum smacları iyi..Bizim hite gibi baya yüksege zıplıyor;)..İkisinin yapısı aynen aynı..

Aynı takımdan bir baska oyuncu almaya ne gerek var..Mesela semih'e ne gerek var;)..Sanki smac atacak adam yok ondan almıslar gibime geliyor..Hadi Gaines ve Hite gectim..Bari Sinan güler'i alın..Sinan gecensene smac yarısmasında vardı mesela..

Yetenek yarısması bile yok:)

anilton
20.Mart.2007, 22:36
Semih smaç yarışmasında:)Sinan mutlaka smaç yarışmasında olmalıydı,Cüneyt'inde 3 sayıda olması lazımdı...

C h A o S
22.Mart.2007, 22:08
Semih'i ve Mrsiç'i boşuna almışlar.Mrsiç 3 lük yarışmasında yarışmadı , Semih ise smaç yarışmasında yokmuş.

El Comandante
22.Mart.2007, 22:27
White iyi smaclar basti ama bir Hite bir Gaines olsaydi smac yarismasi daha zevkli gecerdi.Smac basmayi bilmeyen adamlar smac yarismasina alinmis. ;)

fenerbahce_1907
22.Mart.2007, 22:29
White müthiş smaçlar bastı.Finalde bide faul çizigisinden zıplayp bacak arası geçirirse süper olur.

C h A o S
22.Mart.2007, 22:30
Hosley ve Curtis boşuna gelmişler.Hiç bir hazırlık yapmadan düm düz smaç vurdular.Hosley bi turda smaç bile vurmadı.White ise döktürüyor.

Emurafu
22.Mart.2007, 22:37
Yahu 3'lük yarısmasında bile 3'lük atamayan adamlar vardı..Yarısmaya uygun adamlar alınmamıs..

White ve Hite tipleri aynı...İkiside çok yüksege sıcrıyorlar..White daha alıskın ama:)

Kim ne derse desin bölümlereuygun adamlar alınmamıs..

Semih ve Mrsic'de yarısmadı...

Grub karizma daha iyi smac vuruyor:n:

fenerbahce_1907
22.Mart.2007, 22:38
Ne kötü bi jüri bu ya:mad:

C h A o S
22.Mart.2007, 22:39
Jürisinsden oyuncularına tam bi fiyasko :D

fenerbahce_1907
22.Mart.2007, 22:41
Bu white insan değil.Bunu Dünya'da yapabilicek oyuncu bilmiyorum ben

Aykan19o3
22.Mart.2007, 22:43
White harikaydı..

El Comandante
22.Mart.2007, 22:44
Jüri bilerek uzatti bence,sonucta seyir zevki daha da artti. :)

White muhtesemdi gercekten,faul cizgisinden ziplayip,bacak arasi yapmasi olaganüstü. (:

KaF KeF
22.Mart.2007, 22:46
White Şow Yaptı..:)Bütün Herkezi Hayran Bıraktı...

MeMo
22.Mart.2007, 22:48
White abarttı.Boşuna flight demiyorlar :D Ayrıca herşey Fenerbahçe için demesi de çok güzeldi ;;)

C h A o S
22.Mart.2007, 22:51
Şu ana kadar beklenen zevki alamadık.İnşallah All-Star maçında gerçek bir şov yaşanır.

Emurafu
22.Mart.2007, 22:58
Salonda Gs'li ler fazla sanırım:n:

Yabancılar yine fark atacak gibime geliyor:)..Hadi ya Türkün gücünü göstermemiz lazım..

MeMo
22.Mart.2007, 23:02
Salonda Gs'li ler fazla sanırım:n:

Yabancılar yine fark atacak gibime geliyor:)..Hadi ya Türkün gücünü göstermemiz lazım..

Abi saçmalama istersen :D bu şov maçı milli maç mı?

Emurafu
22.Mart.2007, 23:04
Memo herkez Türklerin kazanmasını ister..:):):D..

Haluk yıldırım 36 yasında:)

Kaan Kural haklı konusdu..Hep aynı bölge oyuncularını almıslar

Aykan19o3
22.Mart.2007, 23:24
21-10 Türkler Karması iyi başladı..

Emurafu
22.Mart.2007, 23:35
Yabancılar iyi tempo yakalarsa her türlü alırlar..

GodfatheR
23.Mart.2007, 00:07
Whıte sen insan mısın ya :D

El Comandante
23.Mart.2007, 00:37
3.periyot bitti.

Skor : 89-89

Ender Arslan sov var macta,MVP o olacak gibi. (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
106-102 aldi yabancilar maci.

C h A o S
23.Mart.2007, 01:03
İğrenç bir maçtı.

El Comandante
23.Mart.2007, 01:05
Hosley de MVP secildi.Ender daha cok hakediyordu aslinda ama maci kazanan taraf yabancilar olunca Hosley MVP oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ilginc bir istatistik ;

Son 2 All-Star macinin MVPleri Karsiyakali oyuncular oldu. (:

Cengo
23.Mart.2007, 08:47

haha

O kadar fanatiksiniz ki Emurafu ile beraber, önünüzü bile göremiyorsunuz hiç kusura bakma.Bilginiz yoksa lütfen yazmayın, devam ettikçe daha da kötüye gidiyorsunuz.
Bu smaçlar White'ın NCAA'de yaptığı smaçlar, bu smaçlarla NBA All-Star Slam Dunk kazanılır!!

Flight lakabı niye takıldı araştırın önce isterseniz, bu ligde James White'dan daha fazla zıplayan, daha atletik bir oyuncu yok!

İzle:
[http://www.ntvspor.net/modules/Video/Video.asp ?CatID=2&cbVideo=137&cbQuality=1 (boşluğu birleştirin)

İndir: http://www.ntvspor.net/Modules/Video/Videos/smacwhite.wmv

James White sen nasıl bir insansın?!?!?!

Geriye dönebilmek adına o anda orada olabilmek için şu anda bir serveti defa edebilirim ...

El Comandante
23.Mart.2007, 08:55
Sanki sen cok objektif bakabiliyorsun da.Dinime küfreden müslüman olsa ...

White hakkinda pek bir bilgim yoktu,daha dogrusu ligde izledigim White´in smaclarinda fazla bi anormallik görmemistim.Gaines ise iyi smac basan birisi,bunun fanatiklikle ilgisi yok.Mac sonundaki görüslerim de ortadadir,White süperdi,inanilmaz zevk aldim onun smaclarini izlerken.

Mesela bu yarismada bir Gaines veya Hite olsaydi smac yarismasi daha zevkli gecmezmiydi ? Semih Erdenden demi kötü bu isimler smac konusunda? Neyse olan olmus,fazla üzerinde durmaya gerek yok.

LaigLeNoiR
23.Mart.2007, 16:05
Ben izlememiştim ancak bu smaçlarla Cengiz abiye katılıyorum NBA'de dahi şampiyon olurdu.

Emurafu
23.Mart.2007, 17:22
Ben white alınması dogru yazdım...Diger tercihlere kızıyoruz..Veya 3'lükdeki diger tercihlere kızıyoruz..Hite yapısı white'e çok benziyor..Ama White daha iyi tabiki bunuda eski mesajlarımda yazdım.(Arka sayfalara bakınız).Semih erdem kim ya smac yarısmasına alındı..Zaten katılmadı...Bari sinan güleride alsınlar diye yazdım..Yani objektif olabiliyorum..Cüneyt erden gecensene 3'lük yarısmasında vardı..

Yarısmaya uygun adamlar alınmamıs..Kaan kural bile dedi takımların kadrosu iyi olusturulmamıs diye.Büyük ihtimal oylamalara dikkat edilmemiş..

Yetenek yarısması olsa iyi olurdu..Neyse olan oldu uzamasın..

LaigLeNoiR
23.Mart.2007, 17:28
Yahu her büyük takımdan 1'er 2'şer adam katılacak diye bir şart yok ki.Niye öyle algılıyorsunuz olayı.

Smaç yarışması dahi bizim ülkemizde olay oluyor ne diyim yahu :D

Aşk-ı Şehir
23.Mart.2007, 18:51
White harbiden insan değil. :n: UFO :D Böyle bir performans gerçekten harika. Murat'ın da dediği gibi NBA'de bile bu smaçlarla şampiyon olurdu.

LaigLeNoiR
23.Mart.2007, 19:44
Yaw NBA'de kim di unuttum bu sene denedi J.R. Moon'du galiba serbest atış çizgisinden atamamıştı ancak orada biraz daha uzak diye biliyorum çizgiyi...

her neyse ben tekrarını izledim ancak tek kelimeyle White şov varmış :)