Log in

View Full Version : Hazırlık Maçı | Belarus - Türkiye

goosfraba
25.Mart.2007, 05:35
http://img359.imageshack.us/img359/4035/mllau2.jpg

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 07:11
Umarım geçen seferki gibi dan dun top oynamayız.Oyuncularımız arasında 50 metre boşluklar olmaz..Göze hoş gelen bir oyun ile milli takımımız bizi ilerisi için umutlandırır inşallah..

shadowrefree
25.Mart.2007, 07:53
Umarım geçen seferki gibi dan dun top oynamayız.Oyuncularımız arasında 50 metre boşluklar olmaz..Göze hoş gelen bir oyun ile milli takımımız bizi ilerisi için umutlandırır inşallah..

Fatih Terim bugün açıkladı zaten senin dediğin konuyu...bloklar arasını açınca takım kötü oynuyor diye...sorunu kendiside biliyor...inş futbolculara doğru aktarırda göz zevkine hitap eder milli takımın oyunu...

anilton
25.Mart.2007, 08:15
---------------Volkan--------------

G.Gönül-----Servet--Yasin----H.Balta

------------M.Topal----------------
------Hamit----------Aurelio--------

Mevlüt----------------------Tuncay-
-------------Nihat-------------------

Şöyle bi kadro diliyorum....

YusufT
25.Mart.2007, 08:16
Mevlütden 2 tane gol bekliyorum.

El Comandante
25.Mart.2007, 09:06
---------------Volkan--------------

G.Gönül-----Servet--Yasin----H.Balta

------------M.Topal----------------
------Hamit----------Aurelio--------

Mevlüt----------------------Tuncay-
-------------Nihat-------------------

Şöyle bi kadro diliyorum....

Mehmet Topali artik sen de begenmeye baslamissin,sevinmedim desem yalan olur vallahi :icon_biggrin:

Senin gösterdigin diziliste Mevlüt ile Nihatin yerleri degistirilebilir,Nihat sag kanatta da oynayabilen bir isim cünkü.Mevlütün tek forvet daha etkili olacagini düsünüyorum.Tuncay formda oynayabilir.Ikinci yarida Mehmet Topuz,Arda gibi oyuncular girer oyuna.

shadowrefree
25.Mart.2007, 10:21
Selçuk oynar Mehmet in mevkiinde...

Bordo61Mavi
25.Mart.2007, 11:00
gk---Volkan (tolga )
dr---Gokhan Gonul
dl---Ugur Boral
dc---Gokhan Zan (giray)
dc---Servet
mr---Hamit (Gokdeniz )
ml---Arda
dmc---Aurelio
amc---Tuncay
amc---Tumer (basturk)
fc---Nihat (mevlut)

benim gorusumde cikabilecek en iyi onbir. Taktikte buyuk olasilik boyle olur

EL-Hadji
25.Mart.2007, 20:26
Şu Mevlüt' ü görelim bir.

Emurafu
25.Mart.2007, 22:05
Arkadaslar bence kadro kurmaya gerek yok.Hertürlü ilkonbir cıkabilir..Terim bosuna 30 kişi'yi cagırmadı..Elinde 40 kişilik falan liste var sanırım...Onlardan eleme yapacak gibime geliyor..Degişik bir kadro'da sahaya sürebilir..Özellikle Mevlüt'ün ve Topal'ın oynamasını bende istiyorum:;)..

Maçın zaten 2.yarısı pek sarmaz..Oyuncu degişiklikleri çok olur..En iyisi basket maçını izlemek:D:D

Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 23:36
Türkiye’nin ‘özel’ takıntısı
Belarus ile çarşamba günü hazırlık maçı yapacak olan Türkiye, oynadığı son 5 özel maçta galibiyet elde edemedi.

http://img444.imageshack.us/img444/9184/27870li3.jpg (http://imageshack.us)

İsviçre ve Avusturya'nın haziran ayında ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi ikinci hazırlık maçında çarşamba günü deplasmanda Belarus A Milli Takım'ın son dönemdeki hazırlık maçları karnesi pek de iyi değil.

Milliler, teknik direktör Fatih Terim'in ikinci görev süresi içinde yaptığı 16 özel maçın sadece 4'ünü kazanırken, 4'ünü yitirdi, 8'inde ise berabere kaldı.

13'ü yurt dışı, sadece 3'ü Türkiye sınırları içindeki son 16 özel maçta rakiplerine toplam 17 gol atan Türk Milli Takımı, kalesinde ise 19 gol gördü.

ÖZEL MAÇLARDA 408 DAKİKADIR GOLE HASRET

A Milli Takım, son 5 özel karşılaşmasından da galibiyet çıkaramazken, bu süre içinde 2 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Milliler ayrıca son 4 özel maçında da gol atma başarısı gösteremedi.

Türk Milli Takımı'nın özel maçlarda son golünü, 15 Kasım 2006 tarihinde İtalya ile Bergamo kentinde yapılan karşılaşmada İtalyan futbolcu Materazzi kendi kalesine attı. 1-1 berabere biten maçta Materazzi'nin 42. dakikada kendi filelerine gönderdiği golün ardından ay-yıldızlı ekip özel maçlarda tam 408 dakikadır gol atma başarısı gösteremedi.

Milliler, son 4 hazırlık maçında Gürcistan, Brezilya, Romanya ve İsveç'e gol atamadı.

Öte yandan milli takım 85 yıllık tarihinde oynadığı toplam 443 maç içinde 211'ini özel karşılaşmalar oluşturdu.

Milliler özel karşılaşmalarda 67 galibiyet, 60 beraberlik alırken, 84 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, özel maçlarda toplam 253 gol atıp, 325 golü kalesinde gördü.

TürkuAz
26.Mart.2007, 00:40
Mehmet Topal ve Mevlüt'ü izlemek istiyorum, umarım Terim bu sefer hayal kırıklığına uğratmaz beni..

Fernando Gago
26.Mart.2007, 00:52
30 kişi civarı kadro var F.Terim çok abarttı bu sayıyı bari bu maçta yeni oyunucuları deneyelimde durumlarını görelim

deniz.91
26.Mart.2007, 01:29
Yenileri deneyecektir Fatih terim yine galibiyet beklemiyorum:)

anilton
26.Mart.2007, 06:44
İşte muhtemel 11'imiz!

A Milli Futbol Takımı, Beyaz Rusya ile yapacağı özel maç öncesi son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Dinamo Stadı'nda gerçekleştirdi.

Kar yağışı altında yapılan çalışmayı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Beyaz Rusya'da bulunan yönetim kurulu üyeleri de izledi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hava şartlarıyla ilgili şunları söyledi:

"Hava şartlarına benim yapabileceğim bir şey yok. Allah'ın işine kimse karışamaz. Kar yağmasına rağmen çok soğuk olmayan bir hava var. Nisan ayına yaklaştığımız bu günlerde böyle bir durumu kimse tahmin edemezdi. Saha ısıtmalı olduğu için zeminin buzlanması söz konusu değil. Yarın yemyeşil bir sahada oynayacağız. Sıcak, soğuk, kar, yağmur gibi etkenleri aşmamız lazım artık."

Bu arada idmanı saha kenarından izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, zeminin futbol oynamaya uygun olduğunu ifade etti. Doğan ayrıca, foto muhabirlerinden aldığı fotoğraf makinesi ile antrenman yapan ay yıldızlı futbolcuların fotoğrafını çekti. Doğan, foto muhabirlerine espri yaparak, "Bana makinayı fazla vermeyin, yoksa mesleğinizi elinizden alırım" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın, yarın oynanacak Beyaz Rusya maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan, Hamit Altıntop, Servet, Yasin, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio, Mustafa Sarp, Arda, Mehmet Yıldız, Gökhan Ünal

25.03.2008

Kaynak : DHA

Emurafu
26.Mart.2007, 23:22
Derbi nedeniyle:Beşiktas ve Fenerbahce oyuncularını oynatmayacakmış..

Bari bizim oyuncularada fazla yüklenmese...Hava sogurk ve kar yagısı olacakmış..Umarım bizim oyuncularada birsey olmaz..

Zan milli kadrodan cıkarıldımı..eger cıkarılmadı ise Servet-Gökhan oynatması lazım..Çünkü artık birbirine alısmaları lazım..ServeT-Yasin uyumu bakalım nasıl olacak..
Keske daha iyi bir takımlar maç yapsaydık..Karda hazırlık maçı yapıyoruz..

deniz.91
27.Mart.2007, 00:00
Bu ilk 11de mustafa sarpın serdar özkanın ve yasinin yeri olmamalı bence

yunusgs
27.Mart.2007, 00:03
http://img223.imageshack.us/img223/9910/abnm7.jpg (http://imageshack.us)

Özel maçta Belarus ile karşılaşacak A Milli Takım, çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı.
26.3.2008

Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında bugün özel maçta Beyaz Rusya ile karşılaşacak A Milli Takım çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. Maçın oynananacğı Dinamo Stadı’nda ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve yöneticiler de izledi. Yoğun tipi altında yapılan çalışma öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, “Her türlü koşula alışık olmalıyız. Kar var ama hava o kadar soğuk değil. Bu maç bizim bazı genç futbolcuları görmemiz açısından önemli. Ayrıca hazırlık maçlarımız çerçevesinde daha sonra Bielefeld’de Slovakya, Uruguay ve Finlandiya ile oynayacağız” diye konuştu

KAYNAK:FANATİK

YusufT
27.Mart.2007, 00:38
Şu Mevlüt' ü görelim bir.

Bu aksam oynarsa, 1 gol atar:icon_cool:
Cok iyi forvet, buldugu posizyonlari iyi degerlendiriyor.. Sochaux gibi takimda 20 macta 9 gol (::)

Ama tabi bu mac daha baska, belkide hic böyle maci olmayacak..

TürkuAz
27.Mart.2007, 00:42
Umarım bir sorun yaşamadan veya oyuncularımızın başına terslik gelmeden maç biter. Hafta sonu zor bir karşılaşmamız var, "sorun" en son isteyeceğimiz şey..

Maça gelince, tek farkla kazanırız diyorum. Bence sıkıcı bir maç bizleri bekliyor..

shadowrefree
27.Mart.2007, 01:27
yani ne gerek vardı bu maça ya da daha bir ılıman iklimde yapılamaz mydı başka takımlar...oyuncuların sakatlık riski artıyor...

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 01:47
abi kimseyi yenemiyoz bunları bulmuşlar :n: inş. yeneriz bunlarıda...

shadowrefree
27.Mart.2007, 01:59
:Dçok yaşa sen Fırat...

Cyzio
27.Mart.2007, 03:34
Millet İtalya ile İngiltere ile şampiyonaya hazırlanıyor bizde Belarus ile..

GebzeLi1907
27.Mart.2007, 03:37
Bence çok sıkıcı vasat bir maç oLacak,BeLarus la gidip karın aLtında maç yapmanın amacı nedir haLa anLamış değiLim...

fenerbahce_1907
27.Mart.2007, 03:38
BEYAZ RUSYA:
Zhevnov
Omelyanchu
Filipenko
Skverniuk
Kirenkin
Kortkyo
Kulchy
Romanchenko
Kutuzov
Bulyga
Hleb

TÜRKİYE:
Tolga
Hamit
Ceyhun
Servet
Hakan Balta
Serdar Özkan
Mehmet Topal
Mehmet Aurelio
Tuncay
Nihat
Gökhan Ünal

uAsamet91
27.Mart.2007, 03:43
Ceyhun - Ceyhun Gülselam mı?

Emurafu
27.Mart.2007, 03:43
Ceyhun Gülselam evet:)..Onu ümit millide çok izledim..Emre bize gelmeden önce onu çok istiyordum..Hatta forumda yazmısdım..Anilton ile tartısıyorduk:D:D

Vay be Trabzonlu tolga milli oldu;)..Ceyhun'un oynamasına sevindim..Onun için iyi bir sans olacak..Sanırım Çift önlibero cıkıyoruz..

Servet ve Topal'ıda bari 2. yarı dinlendirsin:D:D..Mevlüt'ü insallah oynar.
2.yarı onu bekliyorum..

El Comandante
27.Mart.2007, 03:46
Gökhan Ünali hep izliyoruz bari Mevlütle baslasaydi.

Emurafu
27.Mart.2007, 03:54
Aynen Baran'ya mevlüt'ü merak ediyorum..Şimdi son 5 dakika falan oynatmasa..

Ceyhun'u trabzon istiyor..Bakalım A millide nasıl oynayacak..Hava hakimiyeti yi olan biri..Frikikleri etkili ayrıca.Bugün iyi oynasın yarın fotomaç iyi döktürür..Tolga hata yapmasa bari:D:D

Basarılar milli takım..Kısır bir maç bekliyorum..

Valla ben 2.yarı maçı izlemeyecem..Basket maçı var:D

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 04:33
Belarus maçında çift ön libero oynuyoruz hey Allah'ım ya tek ön libero oynayacak bu takım yazın onun provasını yapsana hala 6adamla defans yapıyor takım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
helal sana fatih hoca maaşına biraz daha zam yapsınlar belki Cibuti ile hazırlık maçı yaparsak yenersin...

GebzeLi1907
27.Mart.2007, 04:50
Yedik...göz ucuyLa takip ediyorum maçı maçtan çok forma gözüme battı...

Fernando Gago
27.Mart.2007, 04:50
Fatih Terim ne zaman sabit 11 kuracak merak ediyorum

Aykan19o3
27.Mart.2007, 04:56
Tuncay klasik gollerinden birini attı..

Fatih Terim'in 2. yarı Gökhan Ünal ve sanırım Ceyhun'u değiştirmesi lazım..

ForsakeN
27.Mart.2007, 05:40
Rezalet !! 2-1 oldu.

Her maça farklı bir 11'le çıkıyoruz.Defansın göbeğindeki oyuncular bile belli değil.Oyuncular birbirlerine alışamadan Euro2008'de mücadele edeceğiz böyle giderse.

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 05:43
T.Zengi'in ne iş var kalede yahu Volkan v Serdar o kadar formda... F.Terim ile yürümez bu iş...

shamur1
27.Mart.2007, 05:46
Bu maçlar oyuncu görme,tanıma maçları değildir. Adı üstünde hazırlık maçı. Kafandaki 11'in , taktiğinin son halini vermek ve bunu sahada görmek için yapılır. Yoksa süper Lig'de zaten izleniyor bu oyuncular. Milli takım forması giyince öyle birden patlama yapacak halleri yok ya.

Fatih Terim sanırım Euro 2008 provasını Playstation'dan yaptıracak. Öle gözüküyor.

RaSenGan
27.Mart.2007, 05:47
2-2 oldu maç.Tümer Metin attı.Dk 71.

MeMo
27.Mart.2007, 05:51
Belarusu yenemiyoruz.Rezalet!Hee dersiniz maçın sonucunun önemi yok önemli olan oyuncuların performansı.Herşey beelli :(

El Comandante
27.Mart.2007, 05:54
Derbide oynayacak futbolcular kenarda,bizimkiler o buz gibi havada oynuyor,rezil sahada oynuyor.
Arda sakatlandi iste !

Yaziklar olsun sana Fatih terim !

anilla
27.Mart.2007, 05:54
iste bir milli takim rezaleti daha beyaz rusyayı yenemeyen takim portekizle çeklerle kapışcak öylemi

PesimiSTyLa
27.Mart.2007, 05:56
Böyle sanssızlık olmaz ya :@ arda girdi 3 dk sonra sakatlandı.

Wesley Sneijder
27.Mart.2007, 05:57
Mevlüt oyuna girmiş 46'da, nasıl oynuyor? :D Merak ettim FM yıldızımızı. :D

yunusgs
27.Mart.2007, 06:00
Bu kadar da şanssızlık olmaz Arda sakatlandı :mad: takımda berbat zaten hazırlık maçlarında ne zaman kimi yenebildik ki :mad:

PesimiSTyLa
27.Mart.2007, 06:02
ya anlmadığım hazırlık macı yapıorsun Allah ın buz sehrinde ya biraz akıl fikir olur dogru dürüst iklimi olan bi yerde yapsana macını :@ yazıklar olsun !

Sekopej
27.Mart.2007, 06:06
Hazırlanıyoruz, İsviçre'de Haziran'da kar yağarsa bu maçın faydasını göreceğiz. İklimler değişiyor, belli mi olur?;)

Mr.CordiaL
27.Mart.2007, 06:10
Fatih Terim'in bir an önce sabit bir 11 oturtması lazım. Böyle giderse İsviçre'de avarej takımı oluruz...

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 06:10
Belarus 2-2 Türkiye
Malta 2-2 Türkiye
Bosna 3-2 Türkiye

Helal Fatih Hoca...

Aykan19o3
27.Mart.2007, 06:15
Çok kötü oynadık Avrupa Şampiyonasına kadar kesinlikle düzelmeliyiz!

GeNç KaRTaL
27.Mart.2007, 06:33
Valla maçın buzlu bir havada oynanacağını duyduğum için seyretmeye bile gerek görmedim.Böyle bir maç organizyonunda emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi yollluyorum.İnşallah Avrupa Şampiyonasında daha farklı olur milli takım.

Bu arada turkuaz forma hoşuma gitti.İlk gördüğümde pek hoşuma gitmemişti..

goosfraba
27.Mart.2007, 06:33
Şu hazırlık maçlarını neden güçsüz takımlarla yapıyoruz hiç anlamıyorum, acaba oyuncuları yalan bir galibiyetle motive mi etmek? diyeceğim ama hayır bu da olmuyor. Yavaş yavaş 11'i belirlemesi ve oturtması gerek takımı. Yoksa ''Final oynarsak kimse şaşırmasın'' diye bir açıklaması vardı, yedirirler adama o lafı.

sitte
27.Mart.2007, 06:56
Arda hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim..

eXcitinG
27.Mart.2007, 08:28
Diyecek birşey yok. BunLar zaten formaLiteden, tıngırımıngırı maçLar. Büyük takımLArda ki as oyuncuLarın asLında hiçbirisi çağrıLmaması gerekiyordu. AsıL hazırLık dönemi Mayıs ayında oLacak. O yüzden pek aLdırış etmemek gerek. Maç için sadece forma konuşuLur bence. Gayet güzeL oLmuş :D

Fatih hoca deneyeceğini denemiştir. Bundan sonra böyLe kadro görmeyiz artık herhaLde.

DisCo
27.Mart.2007, 08:50
Televizyonu açtığımda ilk başta kırmızıları biz zannettim. Sonra Belarus olduğunu anladım. Sonra diziyi izlemeye geçtiğim için nasıl bir maç oldu bilmiyorum. Reklamlarda felan ara ara maça döndüm. Çok müthiş oynadık mı bilemem skora baktığımızda galip gelmemiz gereken bir takımla oynuyorduk.

Şunu herkes gibi bende anlamıyorum. İngiltere'ye bakıyosun Fransa'dan İspanya'dan aşağısı ile oynamıyor. Biz nerede kötü takım var gidip onla oynuyoruz. (Bu lig takımlarımızı içinde geçerli sonra 17-18 gol atıp galip gelince bizde vayyy diyoruz.) Kimse bizle oynamıyor mu nedir anlamadım.

Kadroya gelince bu maça fazla takılmamak gerekiyor. Fatih Terim kafasında ki kadro şimdiden bellidir. Daha önce acayip kadrolarla kurulu maçlara çıktık ama turnuvalarda bu oyuncuları göremedik.

PesimiSTyLa
27.Mart.2007, 09:02
Tv ye bakıyorum da ispanya - italya. İngiltere - fransa . bunlar birbirleriyle mac oynuyor bizim oynadıgımız takıma bak. gerci o begenmedigimiz takımı da yenemedik ya en azından iyi bir rakiple hazırlanalım su turnuvaya.

TR.CaPTaiN
27.Mart.2007, 09:10
Rakiplerimizden Portekiz Yunanistan'a 2-1 mağlup oldu, Çek Cumhuriyeti ise Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Kazanamadığımız basit maçlar artık şok etkisi yapmıyor, alıştık diyebilirim.

YusufT
27.Mart.2007, 17:48
bütün dunyada artik böyle. Mesela Montenegro3 - 1 (http://www.livescore.com/default.dll/Game?comp=intl&game=243346)Norway

deniz.91
27.Mart.2007, 22:33
Çok sıkıcı maçtı artık ilk 11imiz belli olması lazım taktiğimizin belli olması lazım yoksa çok hüsrana uğrraız ayrıca daha iddaalı ekiplere karşı oynamalıyız mesela bi fransa almanya gibi

Fernando Gago
28.Mart.2007, 01:23
Bu kadroyla böle bir oyun olması normal F.Terim her geçen gün daha anlaşılmaz oluyor

TürkuAz
28.Mart.2007, 01:28
Hazırlık maçlarında hep bu haldeyiz, bence çokta dikkate almamak gerek..

GeNç KaRTaL
29.Mart.2007, 08:08
Tuncay'ın attığı gol güzelmiş.Tuncay Euro 2008 de en büyük silahlarımızdan birisi olacak..