(/s)
Umarım geçen seferki gibi dan dun top oynamayız.Oyuncularımız arasında 50 metre boşluklar olmaz..Göze hoş gelen bir oyun ile milli takımımız bizi ilerisi için umutlandırır inşallah..
So what?
Saike
---------------Volkan--------------
G.Gönül-----Servet--Yasin----H.Balta
------------M.Topal----------------
------Hamit----------Aurelio--------
Mevlüt----------------------Tuncay-
-------------Nihat-------------------
Şöyle bi kadro diliyorum....
Mevlütden 2 tane gol bekliyorum.
Mehmet Topali artik sen de begenmeye baslamissin,sevinmedim desem yalan olur vallahi
Senin gösterdigin diziliste Mevlüt ile Nihatin yerleri degistirilebilir,Nihat sag kanatta da oynayabilen bir isim cünkü.Mevlütün tek forvet daha etkili olacagini düsünüyorum.Tuncay formda oynayabilir.Ikinci yarida Mehmet Topuz,Arda gibi oyuncular girer oyuna.
Selçuk oynar Mehmet in mevkiinde...
gk---Volkan (tolga )
dr---Gokhan Gonul
dl---Ugur Boral
dc---Gokhan Zan (giray)
dc---Servet
mr---Hamit (Gokdeniz )
ml---Arda
dmc---Aurelio
amc---Tuncay
amc---Tumer (basturk)
fc---Nihat (mevlut)
benim gorusumde cikabilecek en iyi onbir. Taktikte buyuk olasilik boyle olur
Şu Mevlüt' ü görelim bir.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Arkadaslar bence kadro kurmaya gerek yok.Hertürlü ilkonbir cıkabilir..Terim bosuna 30 kişi'yi cagırmadı..Elinde 40 kişilik falan liste var sanırım...Onlardan eleme yapacak gibime geliyor..Degişik bir kadro'da sahaya sürebilir..Özellikle Mevlüt'ün ve Topal'ın oynamasını bende istiyorum:..
Maçın zaten 2.yarısı pek sarmaz..Oyuncu degişiklikleri çok olur..En iyisi basket maçını izlemek![]()
Türkiye’nin ‘özel’ takıntısı
Belarus ile çarşamba günü hazırlık maçı yapacak olan Türkiye, oynadığı son 5 özel maçta galibiyet elde edemedi.
İsviçre ve Avusturya'nın haziran ayında ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi ikinci hazırlık maçında çarşamba günü deplasmanda Belarus A Milli Takım'ın son dönemdeki hazırlık maçları karnesi pek de iyi değil.
Milliler, teknik direktör Fatih Terim'in ikinci görev süresi içinde yaptığı 16 özel maçın sadece 4'ünü kazanırken, 4'ünü yitirdi, 8'inde ise berabere kaldı.
13'ü yurt dışı, sadece 3'ü Türkiye sınırları içindeki son 16 özel maçta rakiplerine toplam 17 gol atan Türk Milli Takımı, kalesinde ise 19 gol gördü.
ÖZEL MAÇLARDA 408 DAKİKADIR GOLE HASRET
A Milli Takım, son 5 özel karşılaşmasından da galibiyet çıkaramazken, bu süre içinde 2 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Milliler ayrıca son 4 özel maçında da gol atma başarısı gösteremedi.
Türk Milli Takımı'nın özel maçlarda son golünü, 15 Kasım 2006 tarihinde İtalya ile Bergamo kentinde yapılan karşılaşmada İtalyan futbolcu Materazzi kendi kalesine attı. 1-1 berabere biten maçta Materazzi'nin 42. dakikada kendi filelerine gönderdiği golün ardından ay-yıldızlı ekip özel maçlarda tam 408 dakikadır gol atma başarısı gösteremedi.
Milliler, son 4 hazırlık maçında Gürcistan, Brezilya, Romanya ve İsveç'e gol atamadı.
Öte yandan milli takım 85 yıllık tarihinde oynadığı toplam 443 maç içinde 211'ini özel karşılaşmalar oluşturdu.
Milliler özel karşılaşmalarda 67 galibiyet, 60 beraberlik alırken, 84 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, özel maçlarda toplam 253 gol atıp, 325 golü kalesinde gördü.
Mehmet Topal ve Mevlüt'ü izlemek istiyorum, umarım Terim bu sefer hayal kırıklığına uğratmaz beni..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
30 kişi civarı kadro var F.Terim çok abarttı bu sayıyı bari bu maçta yeni oyunucuları deneyelimde durumlarını görelim
Yenileri deneyecektir Fatih terim yine galibiyet beklemiyorum![]()
İşte muhtemel 11'imiz!
A Milli Futbol Takımı, Beyaz Rusya ile yapacağı özel maç öncesi son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Dinamo Stadı'nda gerçekleştirdi.
Kar yağışı altında yapılan çalışmayı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Beyaz Rusya'da bulunan yönetim kurulu üyeleri de izledi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hava şartlarıyla ilgili şunları söyledi:
"Hava şartlarına benim yapabileceğim bir şey yok. Allah'ın işine kimse karışamaz. Kar yağmasına rağmen çok soğuk olmayan bir hava var. Nisan ayına yaklaştığımız bu günlerde böyle bir durumu kimse tahmin edemezdi. Saha ısıtmalı olduğu için zeminin buzlanması söz konusu değil. Yarın yemyeşil bir sahada oynayacağız. Sıcak, soğuk, kar, yağmur gibi etkenleri aşmamız lazım artık."
Bu arada idmanı saha kenarından izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, zeminin futbol oynamaya uygun olduğunu ifade etti. Doğan ayrıca, foto muhabirlerinden aldığı fotoğraf makinesi ile antrenman yapan ay yıldızlı futbolcuların fotoğrafını çekti. Doğan, foto muhabirlerine espri yaparak, "Bana makinayı fazla vermeyin, yoksa mesleğinizi elinizden alırım" dedi.
A Milli Futbol Takımı'nın, yarın oynanacak Beyaz Rusya maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Volkan, Hamit Altıntop, Servet, Yasin, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio, Mustafa Sarp, Arda, Mehmet Yıldız, Gökhan Ünal
25.03.2008
Kaynak : DHA
Derbi nedeniyle:Beşiktas ve Fenerbahce oyuncularını oynatmayacakmış..
Bari bizim oyuncularada fazla yüklenmese...Hava sogurk ve kar yagısı olacakmış..Umarım bizim oyuncularada birsey olmaz..
Zan milli kadrodan cıkarıldımı..eger cıkarılmadı ise Servet-Gökhan oynatması lazım..Çünkü artık birbirine alısmaları lazım..ServeT-Yasin uyumu bakalım nasıl olacak..
Keske daha iyi bir takımlar maç yapsaydık..Karda hazırlık maçı yapıyoruz..
Bu ilk 11de mustafa sarpın serdar özkanın ve yasinin yeri olmamalı bence
Özel maçta Belarus ile karşılaşacak A Milli Takım, çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı.
26.3.2008
Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında bugün özel maçta Beyaz Rusya ile karşılaşacak A Milli Takım çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. Maçın oynananacğı Dinamo Stadı’nda ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve yöneticiler de izledi. Yoğun tipi altında yapılan çalışma öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, “Her türlü koşula alışık olmalıyız. Kar var ama hava o kadar soğuk değil. Bu maç bizim bazı genç futbolcuları görmemiz açısından önemli. Ayrıca hazırlık maçlarımız çerçevesinde daha sonra Bielefeld’de Slovakya, Uruguay ve Finlandiya ile oynayacağız” diye konuştu
KAYNAK:FANATİK
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Umarım bir sorun yaşamadan veya oyuncularımızın başına terslik gelmeden maç biter. Hafta sonu zor bir karşılaşmamız var, "sorun" en son isteyeceğimiz şey..
Maça gelince, tek farkla kazanırız diyorum. Bence sıkıcı bir maç bizleri bekliyor..
Last edited by TürkuAz : 26.Mart.2008 at 18:17
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
yani ne gerek vardı bu maça ya da daha bir ılıman iklimde yapılamaz mydı başka takımlar...oyuncuların sakatlık riski artıyor...
abi kimseyi yenemiyoz bunları bulmuşlarinş. yeneriz bunlarıda...
çok yaşa sen Fırat...
Millet İtalya ile İngiltere ile şampiyonaya hazırlanıyor bizde Belarus ile..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bence çok sıkıcı vasat bir maç oLacak,BeLarus la gidip karın aLtında maç yapmanın amacı nedir haLa anLamış değiLim...
BEYAZ RUSYA:
Zhevnov
Omelyanchu
Filipenko
Skverniuk
Kirenkin
Kortkyo
Kulchy
Romanchenko
Kutuzov
Bulyga
Hleb
TÜRKİYE:
Tolga
Hamit
Ceyhun
Servet
Hakan Balta
Serdar Özkan
Mehmet Topal
Mehmet Aurelio
Tuncay
Nihat
Gökhan Ünal
Ceyhun - Ceyhun Gülselam mı?
Ceyhun Gülselam evet..Onu ümit millide çok izledim..Emre bize gelmeden önce onu çok istiyordum..Hatta forumda yazmısdım..Anilton ile tartısıyorduk
Vay be Trabzonlu tolga milli oldu..Ceyhun'un oynamasına sevindim..Onun için iyi bir sans olacak..Sanırım Çift önlibero cıkıyoruz..
Servet ve Topal'ıda bari 2. yarı dinlendirsin..Mevlüt'ü insallah oynar.
2.yarı onu bekliyorum..
Gökhan Ünali hep izliyoruz bari Mevlütle baslasaydi.
Aynen Baran'ya mevlüt'ü merak ediyorum..Şimdi son 5 dakika falan oynatmasa..
Ceyhun'u trabzon istiyor..Bakalım A millide nasıl oynayacak..Hava hakimiyeti yi olan biri..Frikikleri etkili ayrıca.Bugün iyi oynasın yarın fotomaç iyi döktürür..Tolga hata yapmasa bari
Basarılar milli takım..Kısır bir maç bekliyorum..
Valla ben 2.yarı maçı izlemeyecem..Basket maçı var![]()