Log in

View Full Version : Trezeguet yeniden!

PesimiSTyLa
25.Mart.2007, 07:53
Fransa Milli Takım Teknik direktörü Raymond Domench'i ağır bir dille eleştiren Juventus'un golcü futbolcusu David Trezeguet, Lyon forması giyen Karim Benzama'nın sakatlanmasının ardından yeniden Milli Takım'a davet edildi.
Domenech, yine sakatlıkları bulunan Fiorentina kalecisi Sebastien Frey ve Arsenal'de forma giyen Bahary Sagna'nın yerine de Hugo Lloris ve Fransa'da Lyon forması giyen Anthony Reveillere'i kadroya aldı. Domenech iki sürpriz ismi daha Milli Takım'a davet etti. Lyon forması giyen Hatem Ben Arfa ve Recreativo Huelva forması giyen Florent Sinama-Pongolle Fransa Milli Takımı'nın yeni yüzleri olarak hazırlık maçlarında sahne alacak.
FRANSA MİLLİ TAKIMI ADAY KADRO
KALECİ: Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris SG), Steve Mandanda (O.Marsilya), Hugo Lloris (Nice)
DEFANS: Eric Abidal (FC Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Gaël Clichy (Arsenal), François Clerc (Lyon), Mathieu Delpierre (Stuttgart), Julien Escudé (FC Sevilla), Patrice Evra (Manchester United, William Gallas (Arsenal), Gaël Givet (O.Marsilya), Philippe Mexès (AS Roma), Adil Rami (Lille), Anthony Réveillère (Lyon), Sébastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (FC Barcelona)
ORTA SAHA: Mathieu Bodmer (Lyon), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Lille), Samir Nasri (O.Marsilya), Jérémy Toulalan (Lyon), Jérôme Rothen (Paris SG), Patrick Vieira (Inter Milan)
FORVET: Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Lyon), Jimmy Briand (Rennes), Djibril Cissé (O.Marsilya), Thierry Henry (FC Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Münih), Florent Sinama-Pongolle (Recreativo Huelva), David Trézéguet (Juventus).

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

shadowrefree
25.Mart.2007, 07:57
ben olsam gitmezdim...Trezeguet bu takımda direk olmayı hak ediyor...başkasının yerine düşünülecek bir futbolcu değil...

Del Piero_10
25.Mart.2007, 08:03
Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim.

Lionel Andres Messi
25.Mart.2007, 08:16
Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim.
ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil.

umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam.

ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum:icon_eek:

Del Piero_10
25.Mart.2007, 08:23
ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil.

umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam.

ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum:icon_eek:

Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor.

Lionel Andres Messi
25.Mart.2007, 08:27
Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor.

şuna trezeguet hariç hepsi desene abi:icon_wink:

Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 08:30
Sinama-Pongolle bile var... Serie-A'nın gol krallığında lider adamını almayacak kadar tuhaf bir adam zaten bu domenech İtalya'nın sayesinde katıldılar zaten EURO 2oo8'e...

El Comandante
25.Mart.2007, 15:02
Raymond Domench'i hic begenmiyorum,teknik direktörlük vasiflari cok alt seviyede.Zidanenin sayesinde son Dünya kupasinda final oynadilar,Domenechte bundan yararlanmaya devam ediyor.

extensor
25.Mart.2007, 15:06
trezegueti alırım henry almam bu takıma hernry gibi adam dolu ama santrafor oyanatacak adamı yok

o kadar kaliteli ofansif kanat adamların var neden santrafor almıorsunki trezegueti almıyorsan riberye malouda ya da gerek yok kime orta kesecek adamlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanlış anlaşılma olmasın henry i almam derken ikisi arasında tercih yap deseler trezegueti tercih ederim demek istiyorum

Fernando Gago
26.Mart.2007, 00:44
Olması gereken buydu Trezegeut Fransa için en önemli oyunvulardan biri

TürkuAz
26.Mart.2007, 00:46
Trezeguet'in hiç ayrılmaması doğru olandı ya bakma sen..