1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Trezeguet yeniden!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Trezeguet yeniden!

Fransa Milli Takım Teknik direktörü Raymond Domench'i ağır bir dille eleştiren Juventus'un golcü futbolcusu David Trezeguet, Lyon forması giyen Karim Benzama'nın sakatlanmasının ardından yeniden Milli Takım'a davet edildi.
    Domenech, yine sakatlıkları bulunan Fiorentina kalecisi Sebastien Frey ve Arsenal'de forma giyen Bahary Sagna'nın yerine de Hugo Lloris ve Fransa'da Lyon forması giyen Anthony Reveillere'i kadroya aldı. Domenech iki sürpriz ismi daha Milli Takım'a davet etti. Lyon forması giyen Hatem Ben Arfa ve Recreativo Huelva forması giyen Florent Sinama-Pongolle Fransa Milli Takımı'nın yeni yüzleri olarak hazırlık maçlarında sahne alacak.
    FRANSA MİLLİ TAKIMI ADAY KADRO
    KALECİ: Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris SG), Steve Mandanda (O.Marsilya), Hugo Lloris (Nice)
    DEFANS: Eric Abidal (FC Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Gaël Clichy (Arsenal), François Clerc (Lyon), Mathieu Delpierre (Stuttgart), Julien Escudé (FC Sevilla), Patrice Evra (Manchester United, William Gallas (Arsenal), Gaël Givet (O.Marsilya), Philippe Mexès (AS Roma), Adil Rami (Lille), Anthony Réveillère (Lyon), Sébastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (FC Barcelona)
    ORTA SAHA: Mathieu Bodmer (Lyon), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Lille), Samir Nasri (O.Marsilya), Jérémy Toulalan (Lyon), Jérôme Rothen (Paris SG), Patrick Vieira (Inter Milan)
    FORVET: Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Lyon), Jimmy Briand (Rennes), Djibril Cissé (O.Marsilya), Thierry Henry (FC Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Münih), Florent Sinama-Pongolle (Recreativo Huelva), David Trézéguet (Juventus).

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben olsam gitmezdim...Trezeguet bu takımda direk olmayı hak ediyor...başkasının yerine düşünülecek bir futbolcu değil...

Del Piero_10 Misafir

Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim.
    ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil.

umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam.

ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil.

umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam.

ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum
    Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor.
    şuna trezeguet hariç hepsi desene abi

Sinama-Pongolle bile var... Serie-A'nın gol krallığında lider adamını almayacak kadar tuhaf bir adam zaten bu domenech İtalya'nın sayesinde katıldılar zaten EURO 2oo8'e...

Raymond Domench'i hic begenmiyorum,teknik direktörlük vasiflari cok alt seviyede.Zidanenin sayesinde son Dünya kupasinda final oynadilar,Domenechte bundan yararlanmaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trezegueti alırım henry almam bu takıma hernry gibi adam dolu ama santrafor oyanatacak adamı yok

o kadar kaliteli ofansif kanat adamların var neden santrafor almıorsunki trezegueti almıyorsan riberye malouda ya da gerek yok kime orta kesecek adamlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yanlış anlaşılma olmasın henry i almam derken ikisi arasında tercih yap deseler trezegueti tercih ederim demek istiyorum
    Last edited by extensor : 25.Mart.2008 at 07:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olması gereken buydu Trezegeut Fransa için en önemli oyunvulardan biri

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Trezeguet'in hiç ayrılmaması doğru olandı ya bakma sen..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mesaj Yetkileri