View Full Version : Bir Devir Kapanıyor !
RaSenGan
30.Mart.2007, 08:50
Bir devir kapanıyor!
Kral Hakan Şükür, sezon sonu ayrılıyor
Galatasarayda bir devir daha kapanıyor. Türk futbolunun rekortmen golcüsü Hakan Şükür, sezon sonunda sarı-kırmızılı kulübümüzden gönderiliyor. Bu sezon başlattığı gençleştirme operasyonunu gelecek sezonda da sürdürmeyi planlayan G.Saray Yönetimi, taraftarın sevgilisi Hakan Şükür’le kesin olarak yolları ayırma kararı aldı.
1,5 ay sonra mukavelesi bitecek olan emektar golcüyle yeni bir sözleşme imzalamayı düşünmeyen yönetimin, Hakan’a hizmetlerine karşılık olarak dünya yıldızlarının katılacağı bir organizasyonla jübile teklif edeceği öğrenildi. Adnan Polat’ın bu kararı aylar öncesinde aldığı, ancak o dönemde yardımcılığını yürüttüğü Özhan Canaydın’ın engeline takıldığı bildirildi.
Kaynak: Türkiye
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 08:54
yemin çek :n:
inanmıyorum valla yarın bir haber daha çıkar H.Şükür EURO 2o12'ye kadar oynayacam kendimi iyi hissediyorum der...:zuhaha
Mr.CordiaL
30.Mart.2007, 08:55
yemin çek :n:
inanmıyorum valla yarın bir haber daha çıkar H.Şükür EURO 2o12'ye kadar oynayacam kendimi iyi hissediyorum der...:zuhaha
2014 Dünya Kupasını görür gibime geliyor. :D
RaSenGan
30.Mart.2007, 08:57
Oynuycakki adam.Yalnız Galatasaray'da oynamıycak.Milli Takımda oynatırlarsa oynar :)
Mr.CordiaL
30.Mart.2007, 09:07
Oynuycakki adam.Yalnız Galatasaray'da oynamıycak.Milli Takımda oynatırlarsa oynar :)
Fatih Terim başta olduğu sürece oynar Aygün merak etme ;;)
El Comandante
30.Mart.2007, 09:34
Türk futbolunun Metin Oktaydan sonra yetistirdigi en büyük golcü Hakan Sükür.
Gerek kisiligi,gerek Galatasarayliligiyla örnek futbolcu.
Futbolu birakirsa bile Galatasarayda aktif görevler alacaktir.Sonsuza kadar hakan Sükür ismi Galatasarayla beraber anilacaktir. (:
#9 Kral Hakan Sükür !
Fernando Gago
30.Mart.2007, 09:37
Hakan Şükür daha 2 gün önce devam edicem dememiş miydi :D Basın kendi uyduruyor heralde
Xipe Totec
30.Mart.2007, 10:16
hakan şükür oynadığı futbolu görüp buraya kadarmış deyip çekilmesi gerek artık.. hiç olmazsa eline ayağına bakıp hüsrana uğramaz kimse..
a.arıcı-11
30.Mart.2007, 18:05
Türk futbolunun Metin Oktaydan sonra yetistirdigi en büyük golcü Hakan Sükür.
sanki bu cümle ile İtalya ya gidipte sinyor lakabı alan CAN BARTU veya meclisin cumhuriyetten önce işgal kuvvetlerini attığı gollerle ezen ve bu sayede meclisin SPOREL soy adını verdiği ZEKİ RIZA'yı, TANJU ÇOLAĞI,LEFTERİ, hiçe sayarmışçasına konuşmuşsun
olaya gelicek olursak artık yeter hakan derim ben zaten bunca yıldır galatasarayda necati gib hasan kabze gibi ümit karan gibi adamların önünü kapayıp durdun bırakta adamlar rahat etsin elin yabancısı nonda bile neler diyo senin için
IcedEarth
30.Mart.2007, 21:18
sanki bu cümle ile İtalya ya gidipte sinyor lakabı alan CAN BARTU veya meclisin cumhuriyetten önce işgal kuvvetlerini attığı gollerle ezen ve bu sayede meclisin SPOREL soy adını verdiği ZEKİ RIZA'yı, TANJU ÇOLAĞI,LEFTERİ, hiçe sayarmışçasına konuşmuşsun
olaya gelicek olursak artık yeter hakan derim ben zaten bunca yıldır galatasarayda necati gib hasan kabze gibi ümit karan gibi adamların önünü kapayıp durdun bırakta adamlar rahat etsin elin yabancısı nonda bile neler diyo senin için
Yukarıda yazdığın isimlerin hiçbiri Hakan Şükür'den daha büyük isimler değil. Can Bartu olsun, Zeki Rıza Bey olsun, Tanju Çolak olsun, Lefter olsun Hakan'la kıyaslanamaz bile.
Ayrıca, bu Hakan'ın futbol oynaması size neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum. Romario 41 yaşında futbol oynarken nedir bu Hakan düşmanlığı? Adam kendini iyi hissediyor ki oynuyor. Faydalı da oluyor bana göre. Çoğu takım 2 adamını Hakan'la meşgul ediyor. Hakan oynadığı zaman takımda daha bir mücadele gücü oluyor. Ayrıca gençler için örnek bir profesyonel Hakan Şükür. Necati olsun, Kabze olsun, Ümit Karan olsun Hakan Şükür gibi bir oyuncuyla çalıştıkları için bence bu seviyelere geldiler. Elin yabancısı Nonda demişken, nedir bu yabancı hayranlığı? Neden yabancı oyuncular tercih ediliyor?
Acaba bu lafları Hakan Şükür Fenerbahçe'de oynasa, sizde gol kralı olsa, sizde altın ayakkabı almış olsa söyleyebilir miydin Bay Arıcı?
TürkuAz
30.Mart.2007, 21:22
Seni çekemeyenlere inat ol Kral, ölene kadar futbol oyna. En azından yüreğin var, onunla oynuyorsun..
Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük futbolculardan birisi oldu, olmaya da devam edecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiçbirinin önünün kapandığı yok, hepsinin durumu da ortada. Bol keseden sallamayalım lütfen, kendi takımınız ile, Hakan Şükür ile ilgilendiğiniz kadar ilgilenseniz, yeni birşeyler daha öğrenirsiniz belki de.. ;;)
yunusgs
30.Mart.2007, 21:29
Keşke takımdan ayrılırken jübile yaparak ayrılsa futbolu bizde bıraksa...
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 22:27
Yukarıda yazdığın isimlerin hiçbiri Hakan Şükür'den daha büyük isimler değil. Can Bartu olsun, Zeki Rıza Bey olsun, Tanju Çolak olsun, Lefter olsun Hakan'la kıyaslanamaz bile.
@büyükpivot
KAÇ YAŞINDASIN Allah aşkına sen nerden biliyon bu adamların oynadığı futboluda kıyaslanamaz diyosun ama bu kadar önemli isimler olduklarına göre kıyaslanır hatta bence Can Bartu geçerde neden mi? H.Şükür İtalya'da fiyasko oldu geldi adam Can Bartu Signore lakabını aldı geldi...
Aykan19o3
30.Mart.2007, 22:32
Sıkıldım bu haberlerden
Bırakırsa yararına, bırakmazsa zararına..
TürkuAz
30.Mart.2007, 22:38
Sıkıldım bu haberlerden
Bırakırsa yararına, bırakmazsa zararına..
Neden zararına olsun, adam kendini iyi hissediyor ki oynuyor ?
IcedEarth
30.Mart.2007, 23:10
@büyükpivot
KAÇ YAŞINDASIN Allah aşkına sen nerden biliyon bu adamların oynadığı futboluda kıyaslanamaz diyosun ama bu kadar önemli isimler olduklarına göre kıyaslanır hatta bence Can Bartu geçerde neden mi? H.Şükür İtalya'da fiyasko oldu geldi adam Can Bartu Signore lakabını aldı geldi...
Kaç yaşında olduğumun ne önemi var? Fiyasko gibi bir durum söz konusu değil bu birincisi. Öyle olsa bile bu adam Türkiye'de gelmiş geçmiş en fazla gol atan oyuncu. Hem de her alanda.
shamur1
30.Mart.2007, 23:23
Ben onu bunu bilmem kardeşim. Ümit Karan gönderildi , şuan takımı sırtlıyor , Hasan Kabze yok, Necati yok, Nonda kadro dışı kalmış şuan. Geçende verdiği demeç ortada zaten.Dahasıda var ama çok geçmişe gitmeyelim. Tamam Hakan böyle Hakan şöyle ama bi de verdiği zararlara bi bakalım.
Hem nasıl oluyorda Galatasaray'ın Hakan'a ihtiyacımız yok deyip yeni sözleşme imzalamazken bazı arkadaşlar Hakan Şükür'süz bir Milli takım olmaz diyorlar , Hakan'sız bir hücüm hattı düşünemiyorum diyor. Galatasaray koskoca Milli takımdan üstünmüdür. Hakan'a neden ihtiyacımız olsun şu haliyle.
Nihat Kahveci dün gece yine 2 gol attı. A.Madrid'i 3-0 geçtiler.Ve şuan şampiyonluğa gidiyorlar.
Real Madrid 62 puan
Villarreal 59 puan
Nihat'ın 17 golü var bu sene toplamda. Takımını sırtlıyor.
Peki o zaman neden bunlar konuşulmuyorda sürekli Hakan Şükür konuşuluyor. Neden şuan gündemde Nihat Kahveci'nin başarıları üzerinde durulmuyor da , oynamayan Hakan Şükür'ün verdiği demeçleri tartışıyor bu ülke. Futbolu bıraksın mı bırakmasın mı. Neden Nihat gibi bir forvete sahipken Hala 36 yaşına gelmiş bir oyuncudan medet umma çabası içindeyiz. Nihat'ın suçu ne burda . Üstelik Hakan gibi pivot santrfor değil , Hakan'a göre gol atması daha kolay değilken.
İkiside Avrupa'ya gitti. Nihat hala oynuyor , ama Hakan Şükür sürekli gidip gerii döndü. Sociedad'da aynı başarıyı gösterdi Villarreal'de de. Sakın demeyin şimdi ikisinin de özellikleri farklı diye. Üstelik bu sene ağır bir sakatlıktan çıktı Nihat .
Sırf Nihat'la da ilgili değil şuan Türk forvetlerimiz hem sayı olarak çok hemde formdalar. Asıl önemli olan defansımız ve ortasahamız kötüyken sürekli Hakan'ın adı geçmesi insanı bıktırıyor artık.. Futbolu bıraksada,bırakmasada sürekli gündemde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaç yaşında olduğumun ne önemi var? Fiyasko gibi bir durum söz konusu değil bu birincisi. Öyle olsa bile bu adam Türkiye'de gelmiş geçmiş en fazla gol atan oyuncu. Hem de her alanda.
Ya şunu demeyide bırakın artık. Ortalamaya bakınca Hakan'ın 8.sırada olduğunu göreceksiniz. Başka oyuncularada bu kadar tölerans verilse ve şans tanısalardı onlarda bu kadar gol atardı hiç şüphesiz.
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 23:27
shamur1 çok güzel söylemiş zaten herşeyi bana bişey bırakmamış...
El Comandante
30.Mart.2007, 23:37
Türkiye 1 Hakan Sükür daha cikaramazken,elindekini bitirmeye calisiyor.
Hakan Sükür Türk futbol tarihine,hatta DÜnya futbol tarihine damgasini vurmustur.Hem bireysel,hem de takim düzeyinde diger Türk futbolcularin hayal bile edemeyecegi basarilara ulasmistir.Türkiye liglerinin en cok gol atan ismidir,Avrupa kupalarinda en cok gol atan Türk futbolcusudur,Milli takimlarda en cok gol atan Türk futbolcusudur,kac kere DÜnya karmasina cagirildigini sayamiyorum bile,diger Türk futbolcularin hayal bile edemeyecegi basarilara ulasmistir.
Diger Türk futbolcularin önünü kesti diyorsunuz ? Yahu onlar da iyi oynasaydi da gecseydi Hakani,adam her zaman forma icin mücadele veriyor,oynadiginda da canini disine takarak oynuyor.Bu herseye bedel.
Kisilik bakimindan zaten birsey söylemeye gerek yok,yukarida yazdim.Metin Oktaydan sonra gelen en örnek futbolcu.
Avrupa döneminde yanlis takim tercihleri yüzünden basarisiz olmustur.
Milli takima cagirilsa,cagirilmasa da bunu sorun etmiyor Hakan Sükür.Ama siz ondan daha cok sorun ediyorsunuz bu olayi,anlamis degilim.
Bitirisi Luceden bir sözle yapalim;
Köpekler istedi diye atlar ölmez !
Sirius Black
30.Mart.2007, 23:42
Lefter, 1940'lı, 1950'li yılların oyuncusu o zaman lig, mahalle ligi gibiydi.
Rıza Sporel'e hiç girmiyorum bile adamın vaktinde öyle halı saha maçı gibi maçlar düzenlermişlerdir herhalde.
Can Bartu 1950'li yılların son dönemlerinin futbolcusu o zamanda lig kalitesizdi... Ancak İtalya'da "Sinyor" olması var...
Bu isimler arasında bir tek Tanju Hakan'la kıyaslanır.
Ama EmperoR'un yorumunun ilk paragrafı, Hakan'ı özetliyor. :)
Ancak, Hakan'ın bırakması gerekiyor, çok yaşlandı...
shamur1
30.Mart.2007, 23:49
Torino,Parma,İnter,Blackburn bunların hepside yanlış tercihmiydi . Peki hangi takıma gitmeliydi ?
Hakan Şükür milli takıma çağrılmayınca, yada yedek bırakılınca sorun etmiyor öylemi ? Yahu kaç kez gördük küstüğünü. Kendisi bile söyledi bunu kaç kez. Ayrıca bu röportajları kendisi vermiyor mu ? Bir bakıyorsun bırakacam, bi bakıyorsun devam edeceğim. Bize ne kardeşim edersen et, etmezsen etme. Bunu millet uydurmuyor ki. Şuan Türkiye'de nasıl bazı sorunların üstünü kapatmak için suni gündemler yaratılıyorsa, burdada aynı şeyleri görüyoruz. Ha bu değildir ki Hakan iyi bir futbolcu değildi . Türk futbolundan en büyük payı hep o aldı,almayada devam ediyor.
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 23:54
işe yaramayan atları vururlar...
Torino,Parma,İnter,Blackburn bunların hepside yanlış tercihmiydi
Ayrıca Lefterler, C.Bartulara laf edenler o dönmeki futbol bu dönemde 10 kat daha zorluklar içindeydi bugünün teknolojisini arkanıza alıp konuşmayın...
shamur1
30.Mart.2007, 23:54
Lefter, 1940'lı, 1950'li yılların oyuncusu o zaman lig, mahalle ligi gibiydi.
Rıza Sporel'e hiç girmiyorum bile adamın vaktinde öyle halı saha maçı gibi maçlar düzenlermişlerdir herhalde.
Can Bartu 1950'li yılların son dönemlerinin futbolcusu o zamanda lig kalitesizdi... Ancak İtalya'da "Sinyor" olması var...
Böyle saçma şey olurmu ? O zamanlar lig kötüymüş diye . O yılların takımlarına bak şimdi.
Galatasaray
Beşiktaş
Fenerbahçe
Karagümrük
İstanbulspor
Beykoz
Adalet
Vefa Simtel
Kasımpaşa
Beyoğluspor
Şeker Hilal
Feriköy
Madem öyle 3 büyüklerin böyle bir ligde aldığı şampiyonlukların hiçbir anlamı yok ? Bu şampiyonluklar mahalle liglerinde alınmış. Nasılsa lig kötüydü ve 3 büyükler o zamanlar alternatifsizdi. Tümü İstanbul takımlarının olduğu bir ligde şampiyonluklarda sayılmasın o zaman. Olurmu sence böyle birşey ? O zaman bu şampiyonluklarla övünmesin kimse nasılsa o zamanki futbol ve takımlar çok kötüydü ?
El Comandante
30.Mart.2007, 23:59
Harcaniyorsun Firatim buralarda bu esprilerle. ;)
O dönemde futbol oynamak zordu,ama mantelite farki vardi.Eski maclari izlerim arada,takimda 1 yildizin varsa o bile sana maci kazandirirdi hep.Bu dönemde futbol oynamak daha da zor,gelisen teknolojiyle takimlar inanilmaz sistemler kuruyorlar.Endüstriyel futbolun getirdikleri de ortada.O dönemdeki gibi kolay futbol oynanilmiyor.
Parma ve Blackburnde de okadar kötü degildi Hakan Sükür,2 macta 1 gol ortalamasi vardi.
shamur1
31.Mart.2007, 00:05
Yanılıyorsun aslında o zamanlarda futbol oynamak daha zordu. Ben sana Ts'den örnek vereyim. Büyükler anlatırlardı belgesellerde. Bizim lige yeni çıkıp şampiyon olduğumuz dönemlerde her deplasman için 2-3 gün yorucu otobüs yolculukları yapılırmış. Para yok ,alternatif yok.
Şimdiki gibi her futbolcunun 5-10 tane kramponuda yokmuş. Hepsinin 1 tane kramponları varmış.
Giydikleri formaları kendileri evde yıkarlarmış düşün bir 2.formaları yok.
Para-pul saadet olayına hiç girmim zaten. Ama bu yazdıklarım gerçek olaylar.
Ayrıca şuanki mis gibi çim sahada futbol oynamak mı daha kolay , yoksa toprak sahadamı bunuda düşün .
El Comandante
31.Mart.2007, 00:21
Bütün futbol camiasinin kabul ettigi Kral Hakan Sükür gercegini siz neden kabullenmiyorsunuz anlamiyorum.Tamam Hakan Sükürü sevmiyor olabilirsiniz,ama bu size onu elestirme hakkini vermez.
Hakan Sükürü elestirebilmek icin onun basarilarini yakalamak gerekiyor.
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 00:23
o demek ya düşünce özgürlüğü var isteyen istediği şeyi eleştirir... Zaten benim takıldım nokta C.Bartu vs. H.Şükür ile kıyaslanamaz bile sözü... Ki ortada çizme kariyerleri var...
El Comandante
31.Mart.2007, 00:33
Hakan Sükürü elestirmek abes kacar bence.
Takimsal düzeyde ;
7 Türkiye sampiyonlugu,1 uefa kupasi,6 Türkiye Kupasi,4 TSYD kupasi,3 cumhurbaskanligi kupasi,2 basbakanlik kupasi,1 kere de Parma ile Italya kupasi.
Bireysel basarilari ;
*Türkiye Ligi tarihinde en fazla gol atan futbolcu (246 gol)
*1999-2000 Avrupa Kupaları Gol Kralı (10 gol)
*1998-1999 Türkiye Ligi Gol Kralı (19 gol)
*1997-1998 Türkiye Ligi Gol Kralı (32 gol)
*1996-1997 Türkiye Ligi Gol Kralı (38 gol)
*1998 Gümüş Ayakkabı ödülü
*1997 Bronz Ayakkabı ödülü
*1997 FIFA Dünya Gol Kralı ödülü
*1997 FIFA Dünyanın En İyi Golcüsü ödülü
*5 kez Dünya Karması'na çağrılan tek Türk futbolcusu (3 Temmuz 1997 Dünya Karması - Asya Karması maçı \ Hong Kong, 25 Nisan 2001 Dünya Karması - Romanya maçı \ Bükreş, 15 Şubat 2005 FIFA Karması - UEFA Karması maçı \ İspanya, 19 Mart 2007 Dünya Karması yardım maçı \ Marsilya, 18 Temmuz 2007 Dünya Karması - Afrika Karması maçı\ Güney Afrika)
*Milli Takım'da en çok gol atan futbolcu (51)
*Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan Türk futbolcusu: 38 gol
*Avrupa Kupaları'nda en çok maç yapan 2. Türk futbolcusu (94 maç)
*Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk futbolcusu (22 gol)
*IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) 2005 yılı Dünyanın faal en iyi 5. golcüsü (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol
*Toplamda en çok milli olan Türk futbolcusu: 161 defa (112 defa A Milli, 25 defa Ümit Milli, 13 defa A Genç Milli, 6 defa B Genç Milli, 5 defa Olimpik Milli)
*Milli Takım'da 2 defa bir maçta en fazla gol atan ilk Türk futbolcusu (4 gol)
shamur1
31.Mart.2007, 00:46
Arkadaşlar sürekli aynı şeyleri biyerlerden alıp copy paste yapıp buraya taşımak işin kolayına kaçmaktır. Ben neleri anlatıyorum siz hala aynı şeyleri yazıyorsunuz. Hakan Şükür'ü neden sevmeyelim yada kin duyalim ki.
El Comandante
31.Mart.2007, 00:48
Bunlar isin gercekleridir shamur.Hakan Sükürü elestirmek icin ilk önce elde ettigi basarilara bakin.Sonra bazi yorumlariniz abes kacmasin.
NisRoc
31.Mart.2007, 00:49
Lucescu " Futbolcuyken biz Can Bartu'ya özenip, onun gibi oynayabilmek isterdik " demiştir zamanında (:
Can Bartu, Tanju Çolak, Lefter vs..vs.. bu adamlar 38 yaşına kadar oynamadılar maalesef ;) Bu adamları hiçe saymak, küçümsemek, Türk futbolunun geçmişini hiçe saymak demektir. Gerçi genellikle karalayanların çoğu 18 yaş altı ama neyse :) Hakan Şükür Kraldır.. Son dönemin Kralıdır! Ama Geçmişteki Kralları hiçe sayamazsınız!
Konuya gelince.. Fiziki açıdan kendini iyi hissediyorsa, Galatasaray sözleşme yenilemiyor diye futbolu bırakmasın, Hakan'ı alacak klup çoktur bu yaşında bile...
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 00:51
Lefter Küçükandonyadis
Lefter (Eleftherios) Küçükandonyadis, Rum kökenli Türkiye vatandaşı futbolcu. 22 Aralık 1925'te İstanbul'da doğdu. Türkiye'nin ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane futbolcularından biridir. Birçok spor otoritesine göre, Lefter Fenerbahçe Spor Kulubü'nün ve Türk futbol tarihinin gördüğü en yetenekli oyunculardandır. Fenerbahçe ile İstanbul Profesyonel liginde 2, Türkiye Şampiyonasında 3 kere şampiyonluk yaşadı. 50 kez milli formayı giyen ilk oyuncu olduğu için futbol federasyonu altın madalyası aldı. "Ordinaryus" lakabıyla anılırdı.
Fenerbahçe formasıyla 615 maçta 423 gol attı.
Türk Milli Takımı formasıyla 50 maçta 22 gol attı.
Fenerbahçe'den sonra İtalya'nın Fiorentina ve Fransa'nın Nice takımlarının formalarını giydi (1951-1953). Dönüşünde tekrar Fenerbahçe'de oynadı. Sarı-Lacivertli forma altında 2 İstanbul Profesyonel lig, 3 Türkiye şampiyonluğu yaşadı.
1953-1954 sezonunda Gol Kralı oldu.
Milli Takım formasını 50 kez giydi. Futbol Federasyonu'nun "Altın Şeref Madalyası"nı alan ilk futbolcu oldu.
1963'te futbolu bıraktıktan sonra Yunanistan'ın Egaleo, Güney Afrika'nın Johannesburg takımlarında futbolcu ve antrenör olarak yer aldı. Daha sonra Samsunspor, Orduspor, Mersin İdman Yurdu ve Boluspor'da teknik direktörlük yaptı.
CanBartu
http://img129.yukle.tc/images/3105adsiz.JPG (http://www.yukle.tc)
Kaldıki bu adamlar dönemin en zor şartlarında futbol oynadılar kösele ayakkabı,balçıklı saha,bezden bozma bir top... İki isimde 15sene oynadı... H.Şükür ise 20yi devirdi heralde belkide 3-4 sene önce futbolu bıraksaydı bizde bu isimler kadar sempati duyardık...Ayrıca rakamlar herşey değildir 30yaşından beri sakat olan Ronaldo'nun rakamsal üstünlükleri de Zico'dan fazla ama daha iyi olduğunu göstermez... Son dönemin en büyük golcüsü ama Ronaldo...Bugünün süper şartları bir kenara adamlar ne yapsın ne ya ? Bu ustaların hakarete kaçıcak kelimeler kullanmayalım...
El Comandante
31.Mart.2007, 00:52
Yahu biz onlari hice sayiyoruz mu dedik ? Onlar da efsane futbolculardir.Ama Hakan Sükür Türk futbol tarihinin en büyük golcüsüdür Metin oktaydan sonra.Bunu elde ettigi basarilarla kanitlamistir,ispat etmistir.
Addolorato
31.Mart.2007, 00:56
Arkadaşlar bence konu biraz amacından saptı biz bu konuda can bartuyu lefter küçükantonyadisin kim olduğunu veya hakan şükürün başarılı olup olmadığını tartışmıyoruz.Kısaca konuşmak gerekirse bence Galatasaraydan ayrılırsa Futboluda bırakmalı Hakan Şükür.
tombul taho
31.Mart.2007, 01:00
Hakan Şükür'ün geçmişini eleştirmemeliyiz bence. Hakan Şükür'ün şuanki halini eleştirmeliyiz. Çünkü gerçekten kaldırmıyor kaldıramıyor bana göre. Kondisyonu, gücü hiç bişeyi kalmadı bence artık Hakan'ın.. gerçekten miladını doldurduğunu düşünüyorum.
Şimdi size bi soru:
Sizce Hakan Şükür bu zamanki performansıyla UEFA Yarı Finali'nde deplasmanda Leeds United'a orta sahadan alıp 2 kişiyi çalıp dönüp gol attığı poziyonu yaratıp o pozisyonun sonunu golle sonuçlandırabilir mi?
Bence sonuçlandıramaz. Bırakın ortasahadan alıp gitmeyi top eline ayağına dolanır orta sahada. Bu yüzden Hakan Şükür'ün geçmişini ve kariyerini değil şimdiki halini eleştirmeliyiz. Çünkü geçmişinde gerçekten çok iyi bir santrafordu. Avrupa'da oynayamadı bu doğru. Demek ki uyum sorunu fazla yaşadı orada. Ama yaptıkları tartışılmaz Türk futboluna kattıkları tartışılmaz.
shamur1
31.Mart.2007, 01:01
Emperor ben burda yok efendim Hakan o kadar gol atmadı, bu başarılara sahip değil mi diyorum ?
Siz ne diyordunuz yok efendim eskiden lig kolaymış,futbol kolaymış , halısaha maçları olurmuş. O zaman o senelerdeki şampiyonluklarınızla övünmeyin. Madem çok kolaydı. Ama sen buna cevap vereceğine Hakan'ın başarıları copy paste yapıp alın size cevap der gibisinden yapıyorsun. Çok yanlış.
Neyse Eleştirmek için attığı gole falan da bakmıyorum ben. Ama Hakan Şükür'ü Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu , hatta Dünya demiş birisi gerçekten abes olan budur. Ayrıca Ben Hakan Şükür'ün futbolunu beğenmiyorum ne var bunda ? Attığı gol sayısı beni ilgilendirmiyor. Sizler daha iyi bilirsiniz bu attığı gollerin yanı sıra kaçırdıklarını hesaplamaya kalksak heralde şuanki toplam gol sayısında fazla bir rakam çıkar ortaya.
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 01:01
kardeşim GS li bazı arkadaşlar hemen dayanamayıp tahrik içerici mesaj yazınca hemen alıntı oluyor olay büyüyor o yüzden buralara geliyor...
El Comandante
31.Mart.2007, 01:04
Tahrik edici mesaj mi ?
Hakan Sükür Türkiyenin Metin Oktaydan sonra en büyük golcüsüdür diyince tahrik mi oluyorsunuz ?
Trömsö olayini baslatan kimdi ? Yapma Firat ...
tombul taho
31.Mart.2007, 01:05
Arkadaşlar konu biraz daha gerilirse ve amacından saparsa bu konuyu kapattırmak zorunda kalacağım o yüzden konuşmalarınıza ve uslüplarınıza dikkat edin. şimdilik uyarıyorum sadece!
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 01:06
Baran o mesajı yazarken bile kavga çıkacağını biliyorsun sitenin huyunu en iyi bilenlerdensin yapma Allah aşına bir başkası çıkıyor o da diyor C.Bartular felan kıyaslanamaz bile... Böyle gidersede kilit yicek konu...