PDA

View Full Version : Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Pages : [1] 2

goosfraba
31.Mart.2007, 06:09
http://img220.imageshack.us/img220/2921/cyrkpy0.jpg

RaSenGan
31.Mart.2007, 06:20
Chelsea'nin bu maçı vericeğini zannetmiyorum..Tek umutları bu kupa kaldı.Ligten koptu sayılırlar.Bu yüzden en iyi oyunlarını oynayacaklardır.Fenerbahçe'de Gökhan'ın yokluğu çok hissedilecektir o kesin.Maç ya berabere biter ya da bir farkla Chelsea alır.

Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 06:21
Fenerbahçe kaybetmez... Ama Chelsea'de çok formda dediğim gibi sezonun en iyi periyotunda Chelsea tabi FB de öyle... Ama yenilmez Fenerbahçe...

GeNç KaRTaL
31.Mart.2007, 06:24
Aygün liderle aralarında 5 puan var ve geçen hafta Arsenal'i yenerek 2.oldular.Ligten kopma gibi bir durumları yok.Takipteler..

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve oynamazsa R.Carlos'un eksiklikleri hissedilecektir.

Maç hakkında bir tahminde bulunmuyorum.Sahada görecez her şeyi..

El Barto
31.Mart.2007, 06:27
Fenerbahçe'ye can-ı gönülden başarılar. İnşallah turu geçmek için avantajlı bir skor elde ederler. Gönlümüz Fenerbahçe ile. Kanatlarda problem yaşayabilir Fenerbahçe özellikle sağda.

BeeTLeJuiCe
31.Mart.2007, 06:34
İçimden bir ses 1-0 bu maçı alıcaz diyor. Son 1 aydır olduğu gib skor tahmin inşallah yine tutar :D

Fernando Gago
31.Mart.2007, 06:45
Gökhan'ın olmaması büyük dezavantaj onun dışında bu maça tam anlamıyla hazırız

Chelsea teknik direktörünün bizim hakkımızda en ufak ilgisi bilgisi yok pek ilgilendirmiyoruz heralde :p Chelsea İstanbulda büyük şok yaşayacak bu maçta galibiyetten eminim ...

shadowrefree
31.Mart.2007, 06:48
Chelsea çok uyutucu oynuyor...Drogba yı kitlersek maçı alırız diye düşünüyorum...

NisRoc
31.Mart.2007, 07:32
Fark atıcağımızı düşünüyorum nedense :D

EreN
31.Mart.2007, 07:39
allahım nolur nolur nolur nolur.. heyecandan öleceğim yalnız :D

Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 07:51
Cech v Lampard yokmuş şansı daha da arttı Fenerbahçe'nin vallla...:)

shadowrefree
31.Mart.2007, 08:31
Waowww güzel bir haber...

nerazzuri
31.Mart.2007, 09:16
İçimde garip bir his var :) Sanki fark yiyeceğiz...

Varonil
31.Mart.2007, 23:04
Daha maç başlamadan bu heyecan varsa bende varya.. :) 2-0 olsun bizim olsun diyorum.Zor olacak ama olacak.Fenerbahçe'mize güveniyoruz.Yalnız Gökhan Gönül'ün yokluğunu çok arayacağız gibime geliyor.

El Comandante
31.Mart.2007, 23:10
Roberto Carlos(oynamazsa) ve Gökhan Gönülün eksikligini hissedecektir Fenerbahce.Ama su da bir gercek,iki takim da formda.Chelsea ya da berabere biter diyorum.

batuhanry
31.Mart.2007, 23:22
FB bu moralle Chelsea'yi darma duman eder bana göre . Lampard , Cech de yokmuş . Böyle Chelsea zor bulunur :)

Universal
31.Mart.2007, 23:51
Bu sezon izleyeceğim en rahat maç olacak. Çünkü sezon başında elde edilen hedefe gelindi ve final serilerine kalındı. Chelsea elenirsek eleniriz oynadığımız futbol, aldığımız skorlar ortada bu yüzden elenince kimse kimseye niye elendik diye sitem etmeyecektir.

Elersek, o zaman Chelsea düşünsün, çünkü onlar Fenerbahçe'ye elenecek. Onlar kaybederse büyük kaybedecek. İtibar kaybedecek, para kaybedecek, moral kaybedece, taraftarı ile araları açılacak, futbolcular teknik drektörlerine sitem edecek. Takımda huzursuzluk oluşacak daha bir çok olumsuz durum ile karşı karşıya kalacaklar.

Skor tahmini isterseniz, 2-0 veya 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Ama önemli olan Kadıköy'de ki yenilmezlik serimizi devam ettirmek. Çünkü Avrupa'da iki sezondur Kadıköy'de bileğimiz bükülmüyor.

Fernando Gago
01.Nisan.2007, 00:28
Grant, Lampard ve Cech için son dakikayı bekleyecek

Chelsea teknik direktörü Avram Grant, hasta olan Frank Lampard ve sakatlığı bulunan Petr Cech'i Fenerbahçe'ye karşı oynatıp oynatmayacağına son anda karar verecek.

Chelsea teknik direktörü Avram Grant'ın, haftasonu oynanan Middlesbrough maçında forma giymeyen Frank Lampard ve Petr Cech'i, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı oynayatabilmek için son âna kadar bekleyeceği belirtildi.

İngiliz yıldız Lampard, hastalığı nedeniyle Middlesbrough maçını tribünden izlemişti. Çek kaleci Petr Cech ise, bileğindeki sakatlık yüzünden bir süredir takımda görev alamıyorç

Grant, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Lampard haftasonu çok hastaydı ve antrenmanlara bile gelemedi. Eğer yarına kadar düzelme gösterirse, onu maç kadrosuna alacağız. Petr Cech konusunda da aynı zamanda karar vereceğiz," diye konuştu.

asatilla
01.Nisan.2007, 00:34
Şanşsımız oldukça az.Ancak Fenerbahçe bu maçlara çok iyi motive oluyor ve maça yüreğini koyuyor.Bu yıl şampiyonlar liginde çok büyük başarılara imza attık.Chelsea'de bunlardan biri olabilir.Ayrıca;

Fenerbahçe'ye Danimarkalı hakem

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Fenerbahçe ile Chelsea arasında oynanacak çeyrek final ilk maçını Danimarkalı hakem Claus Bo Larsen yönetecek.

Fenerbahçe ile Chelsea arasında 2 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçını, Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmada, Bo Larsen'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Anders Norrenstrand ve Henrik Sonderby yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nicolai Vollquartz.

43 yaşındaki Claus Bo Larsen, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 24 Ekim Çarşamba akşamı oynanan ve Beşiktaş'ın Liverpool'u 2-1 yendiği karşılaşmada görev yapmıştı.

GodfatheR
01.Nisan.2007, 00:40
Fenerbahçe'nin şansı çok az abes kaçıyo bence.Buraya Sevilla'yı eleyerek,İnter'i yenerek şu an da Uefa kupasında çeyrek final oynayan Psv'ye yani çok büyük takımlara Kadıköy'ü dar etmiş ve saf dışı bırakmış bir takım.Chelsea Sevilla'dan çok iyi bi takım değil bence Sevilla'dan iyi de bi takım değil Sevilla'ya karşı %20-25 şansımız vardı eledik.Bu seride en az %30-35 şanısımız var yani tura uzk değiliz.Yeter ki Kadıköy'de gol yemiyelim 1-0 bile çok iyi sonuç.

the_imam912
01.Nisan.2007, 02:31
Alicaz inşallah.Maça gidiyorum

Sekopej
01.Nisan.2007, 03:05
Bu maçı kazanırız, deplasmanda ne olacağına bu maçtan sonra düşünürüz. Ama evimizde mutlaka kazanırız.

Carlos oynarsa Cisse gibi olabilir, yaklaşık 50 gündür maç yapmıyor ve sanırım 1 haftadır sadece takımla idmanlara çıkabildi. Oynarsa tecrübesiyle çok şey katar, maç eksikliğiyle de hata yapabilir. Gökhan yerine Önder olması ise dezavantaj.

Aygün sen Fenerbahçe İstanbul'da Sevilla'yı asla yenemez, beraberlik bile alamaz alırsa sevinin demiştin. Şimdi de yenemez diyorsun, inşallah yine yanılırsın da tüm Türkiye'ye bir zafer daha kazandırmış oluruz.:)

Universal
01.Nisan.2007, 03:07
Bakalım bu maçtan sonra insanlara ne giydireceğiz? Çok merak ediyorum. Artık kimse iddia ortaya atamıyor.

İngiliz Basını ise Alex de Souza'yı yere göğe sığdıramıyormuş. Umarım sığdıramadıklarından daha iyisini sergiler ve bir kere daha mest oluruz.

a.arıcı-11
01.Nisan.2007, 03:08
Bu sezon izleyeceğim en rahat maç olacak. Çünkü sezon başında elde edilen hedefe gelindi ve final serilerine kalındı. Chelsea elenirsek eleniriz oynadığımız futbol, aldığımız skorlar ortada bu yüzden elenince kimse kimseye niye elendik diye sitem etmeyecektir.

Elersek, o zaman Chelsea düşünsün, çünkü onlar Fenerbahçe'ye elenecek. Onlar kaybederse büyük kaybedecek. İtibar kaybedecek, para kaybedecek, moral kaybedece, taraftarı ile araları açılacak, futbolcular teknik drektörlerine sitem edecek. Takımda huzursuzluk oluşacak daha bir çok olumsuz durum ile karşı karşıya kalacaklar.

Skor tahmini isterseniz, 2-0 veya 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Ama önemli olan Kadıköy'de ki yenilmezlik serimizi devam ettirmek. Çünkü Avrupa'da iki sezondur Kadıköy'de bileğimiz bükülmüyor.
sana aynen katılıyorum burdan sonra şamp ligi rekorunu kırmazsak kimse bişey demez bize maç yorumuna gelicek olursak;
Abramoviçin Chelsea yi satın aldığından beri tek hadefi bu kupayı kaldırmak ve şu ana kadar bu olmadı eğer bu yılda alamazlarsa Grant postalanacak bunun baskısı bile chelsea yi zora sokuyor,diğer tarafta fenerbahçe bu yıl ki hedefine gelmiş burdan sonra ne koparırsam kardırdiyecek ve rahat bir oyun sergileyecek ama demek değilidir ki fenerbahçe açık umursamaz oynayacak her zamanki futbolunu baskısız bir şekilde oynayacak,m'boro maçının 2. yarısını izledim ve eğer öyle oynarlarsa biz bunları eleriz ama bu kupaya ayrı bir konsantrasyonları olacaktır

son sözüm Aziz Yıldırım'ın bu maçta yaptığı en büyük yanlışla ilgili,
Fenerbahce kartı olmayana bilet satılmadı ve bu nedenle dişinden tırnağından ayırdığı 50 YTL ile maça gelip avazı çıktığı kadar bağıracak taraftar olmayacak onun yerine parası olan ama sesi olmayan yani taraftar yerine seyirci olacak bunun acısını çok çekeceğiz bakalım GFB olmadan maç nasıl olacak?

fmsmyrna
01.Nisan.2007, 03:12
Çok zor bir maç bende Fenerbahçe'liyim ama tur için şansımız Chelsea'den daha az bana göre ama ilk maç için avantajlarımız var artık bu saatten sonra futbolcular çok fazla bireysel hata yapmazlarsa fark olacağını düşünmüyorum iki maçta başabaş geçer onlar az gol yiyorlar az atıyorlar bizimde şimdi onlar gibi olma zamanımız önceliğimiz gol yememek olmalı

nerazzuri
01.Nisan.2007, 03:12
Kezman'ın bir açıklaması beni çok korkutuyor :)

Kezman'ın Chelsea maçı için de ''Eğer kazanamazsak kimse şikayetçi olmayacak, ama kazanırsak bunu tarihe altın harflerle yazacaklar.

Maçta Çok rahat olabilirler. Nasıl olsa hedefi tutturduk diye. Ama öyle bişey olacağını sanmıyorum.

Sözümün arkasındayım içimdeki ses sanki 2 maçtada fark yiyeceğiz diyor... :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carlos Chelsea'ye de zor
Brezilyalı yıldızımız Roberto Carlos'un İngilizlere karşı oynaması zor

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Çarşamba günü İngiltere'nin Chelsea ekibini konuk edecek olan Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un bu maçta oynaması zor gözüküyor. 20 Şubat'ta oynanan Sevilla maçında sakatlanan Roberto Carlos o günden beri forma giyemiyor. Dün takım çalışmasında yer alan Roberto'nun ağrıları geçti ama ilk 11'de mücadeleye başlaması zor gözüküyor. Maç eksiği bulunan yıldızın bugün Zico ile bir görüşme yapacağı ve kesin kararın bu görüşmenin ardından çıkacağı ifade edildi.

TEKRAR SAKATLANMAKTAN KORKUYOR
Carlos'un fizik olarak büyük ölçüde iyileşmesine rağmen psikolojik olarak sakatlığın etkisinden tam olarak kurtulamadığı belirtildi. Brezilyalı yıldızın sol bacağından tekrar sakatlanmaktan korktuğu ve tam hazır olmadan oynamasının riskler taşıdığı ifade edildi.
Brezilyalı yıldızın Chelsea maçının 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Zico'nun Brezilyalı yıldıza oyun içinde ihtiyaç duyması halinde ikinci yarıda oyuna sokacağı belirtildi.

CHELSEA MAÇINA DA MALDONADO
Uzun bir aradan sonra Beşiktaş mücadelesinde forma şansı bulan Şilili Maldonado'nun Chelsea maçında da ilk 11'de başlayacağı ifade edildi. Zico'nun Chelsea maçında orta sahada Maldonado - Aurelio ikilisine şans vereceği Selçuk'u ise yedek kulübesinde oturtacağı belirtildi. Zico'nun özelllikle Maldonado'nun topu tutmayıp takımın orta sahayı çabuk geçmesindenve basit top kayıpları yapmağı için tercihini bu futbolcudan yana kullanacağı belirtildi

GÖKHAN'NIN YERİNE ÖNDER TURACI...
Öte yandan Carlos'un yokluğunda sol tarafta yaşanan sıkıntı dışında sarı lacivertli takımın defansının sağında da sıkıntısı bulunuyor. Bu sezon gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Gökhan Gönül sarı kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Arthur Zico, Gökhan Gönül'ün yerine defansın sağında Önder Turacı'ya şans verecek.

Universal
01.Nisan.2007, 03:18
son sözüm Aziz Yıldırım'ın bu maçta yaptığı en büyük yanlışla ilgili,
Fenerbahce kartı olmayana bilet satılmadı ve bu nedenle dişinden tırnağından ayırdığı 50 YTL ile maça gelip avazı çıktığı kadar bağıracak taraftar olmayacak onun yerine parası olan ama sesi olmayan yani taraftar yerine seyirci olacak bunun acısını çok çekeceğiz bakalım GFB olmadan maç nasıl olacak?

Aziz Yıldırım yaptığı en doğru iş. Taraftar kartı kulübe büyük katkı sağladı ve taraftarm gruplarına darbe vurdu. Taraftar grupları takımı parçalıyordu. Ona bağlı olan bütün oyuncuları zamanında gönderdi ve Feneerbahçe bu noktaya geldi. İyi ki de gönderdi. GFB olmaması kötü; ama Fenerbahçe kulübü bu tip taraftar gruplarına ait değildir.

akyoliverpool
01.Nisan.2007, 03:58
Fenerbahçe bu maçı kesinlikle kaybetmez.Alex'in form grafiğinden Chelsea korkuyor ki korkmalı da.!!!
Şükrü Saraçoğlu'nda Show izleyecez arkadaşlar.
3-1 Diyorum yada 3-2

Wesley Sneijder
01.Nisan.2007, 04:59
Sezon başındaki Inter maçı hakkında "inşallah fark yemeyiz" demiştim, beni utandırdılar, inşallah Inter'e yaptığımızı Chelsea'ye de yaparız. Gönlüm FB'den yana ama hala içimden fark yememeyi diliyorum.

Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 05:41
Aziz Yıldırım yaptığı en doğru iş. Taraftar kartı kulübe büyük katkı sağladı ve taraftarm gruplarına darbe vurdu. Taraftar grupları takımı parçalıyordu. Ona bağlı olan bütün oyuncuları zamanında gönderdi ve Feneerbahçe bu noktaya geldi. İyi ki de gönderdi. GFB olmaması kötü; ama Fenerbahçe kulübü bu tip taraftar gruplarına ait değildir.

sonra da ligtv sesimizi kısıyor deniliyor Batu...:)

Taraftar kartı muhabbetini felan bilmiyorum fiyatınıda bilmiyorum ama bu bilet olayını G.Bilgiç'de sçylemişti gerçektende büyük bir sorun en iyisi stadı biraz daha genişletsin FB her ne kadar bazı lig maçlarında dolmasada özellikle Avrupa maçlarında taleb çok...

Bir diğer şey ise Aziz Yıldırım'a istifa çekti GFB tribünleri o yüzden dağıtıldı o bölüm... Taraftar gruplarının çok güçlü hale gelmesi tehlikeli bazı zamanlarda Aziz Yıldırım bunu engelledi iyimi yaptı kötü yaptı o tartışılır...

Universal
01.Nisan.2007, 05:46
sonra da ligtv sesimizi kısıyor deniliyor Batu...:)

Taraftar kartı muhabbetini felan bilmiyorum fiyatınıda bilmiyorum ama bu bilet olayını G.Bilgiç'de sçylemişti gerçektende büyük bir sorun en iyisi stadı biraz daha genişletsin FB her ne kadar bazı lig maçlarında dolmasada özellikle Avrupa maçlarında taleb çok...

Bir diğer şey ise Aziz Yıldırım'a istifa çekti GFB tribünleri o yüzden dağıtıldı o bölüm... Taraftar gruplarının çok güçlü hale gelmesi tehlikeli bazı zamanlarda Aziz Yıldırım bunu engelledi iyimi yaptı kötü yaptı o tartışılır...

Hatırlatırım bazı taraftar grupları takım başkanlarını bile istifa ettirte biliyor. Beşiktaş Tribünleri Serdar Bilgili'yi nasıl gönderdiği ortada.

Aziz Yıldırım bu taraftar grubu üyeleri kongre üyesi omasınını engellemeye çalışıyor. Kulüp taraftarındır diyor. 90 yaşındaki ile 3 yaşında ki insanındır diyor.

Stad kapasitesi 60bin kişiye yükseltiliyor.

mgokalparslan
01.Nisan.2007, 06:13
Hatırlatırım bazı taraftar grupları takım başkanlarını bile istifa ettirte biliyor. Beşiktaş Tribünleri Serdar Bilgili'yi nasıl gönderdiği ortada.

Aziz Yıldırım bu taraftar grubu üyeleri kongre üyesi omasınını engellemeye çalışıyor. Kulüp taraftarındır diyor. 90 yaşındaki ile 3 yaşında ki insanındır diyor.

Stad kapasitesi 60bin kişiye yükseltiliyor.

sadece kapasite mi artıyor yoksa stadın açılıp kapanabilir çatı da yapılıyor mu?ayrıca stad bildiğim kadarıyla 55000 kişilik.stadın kapasitesi artacaksa bunun 5000 olması az değil mi?

BeeTLeJuiCe
01.Nisan.2007, 06:17
Stad'ın üstünü açılır kapanır yapabilmek için Kale Arkası tribünlerinin büyütülmesi gerkiyormuş galiba. Bu yüzden böyle birşey yapılacak. Ayrıca 52.000 seyirci kapasitesi var. 8000 kişi az değil. Zaten kapasite arttırmak için değil, üstünü kapatmak için stadda bu işlem yapılacak.

EreN
01.Nisan.2007, 06:25
sadece kapasite mi artıyor yoksa stadın açılıp kapanabilir çatı da yapılıyor mu?ayrıca stad bildiğim kadarıyla 55000 kişilik.stadın kapasitesi artacaksa bunun 5000 olması az değil mi?

Stad tam olarak 51.000 kişilik.
üstü kapatılıyor ve kapasite net 60-62 Bin arasına çekiliyor.

Fernando Gago
01.Nisan.2007, 06:29
Chelsea'ye ilginç karşılama!

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea, 2 nisan Çarşamba günü oynanacak olan ilk maç için İstanbul'a geldi.

Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Chelsea'yi Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar karşıladı. İngiliz ekibi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle bir koridor oluşturularak, Chelsea kafilesinin havaalanından doğrudan otobüsüne binmesi sağlandı. Basın mensuplarının da bariyerlerin önüne geçmesi engellendi.

Bu arada Londra ekibi için en büyük süpriz kendilerini karşılamaya gelen bir grup Galatasaray taraftarı oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini karşılayarak, futbolcular için tezahürat yaptılar. Chelsea'da en büyük ilgiyi daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka gördü. Chelsea'li futbolcuların Galatasaray taraftarlarının karşılamasına ve ilgisine oldukça şaşırdıkları görüldü. İngiliz ekibinde Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun yer almadığı öğrenildi.

Chelsea kafilesi havaalanından ayrılarak konaklayacağı Ritz Carlton Oteli'ne geçti.

Kaynak : DHA

sitte
01.Nisan.2007, 06:33
Vaayy bizimkiler gitmiş he karşılamaya işte TÜRKLER'deki konukseverlik diye ben buna derim::D

EreN
01.Nisan.2007, 06:36
Bence konukseverlik değilde başka birşey o sitte.
Acaba ne?

mgokalparslan
01.Nisan.2007, 06:41
Stad tam olarak 51.000 kişilik.
üstü kapatılıyor ve kapasite net 60-62 Bin arasına çekiliyor.
gerçi maçtan iyice uzaklaştım ama bu olay kesin mi?bir de ne zaman başlayıp bitecek?

BeeTLeJuiCe
01.Nisan.2007, 06:42
Ayıp çok ayıp.

İçimizdeki Chelsea'lilere selam olsun. Yine sahada futbolumuzu oynayıp cevabımızı vericez.

Cengo
01.Nisan.2007, 06:46
Ben söyleyeyim.

Herhangi bir yerde herhangi bir zamanda onu düşünen düşünenler her kimler ise ahlaksızdır, ikiyüzlüdür, değersizdir, aramızda da varsa alınsın üzerine ...

nerazzuri
01.Nisan.2007, 06:47
Aynen devam etsinler ;;) Bilmiyorlar ki biz onları takmıyoruz. Sadace +bir güç veriyor bize daha bi motive oLuyoruz. İşte Türklük böyle olur ;) İçimizdeki Chelsea'lılara selam olsun.

KaF KeF
01.Nisan.2007, 06:48
İnşaAllah Uğurlamayada giderler...;)

Hangi yüzle gideceklerse...

Jesus_FB
01.Nisan.2007, 07:16
Chelsea'ye ilginç karşılama!

Bu arada Londra ekibi için en büyük süpriz kendilerini karşılamaya gelen bir grup Galatasaray taraftarı oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini karşılayarak, futbolcular için tezahürat yaptılar. Chelsea'da en büyük ilgiyi daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka gördü. Chelsea'li futbolcuların Galatasaray taraftarlarının karşılamasına ve ilgisine oldukça şaşırdıkları görüldü. İngiliz ekibinde Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun yer almadığı öğrenildi.

Chelsea kafilesi havaalanından ayrılarak konaklayacağı Ritz Carlton Oteli'ne geçti.

Kaynak : DHA

Kimse kusura bakmasın gerçi burda bu söylediğimi üzerine alıabilcek kimse olduğunu sanmıyorum.

Bu hayatımda gördüğüm en büyük ezikliktir. Birde özellikle Anelka'ya bağarmışlar buda hayatımda gördüğüm en büyük ikinci ezikliktir!

BeeTLeJuiCe
01.Nisan.2007, 07:21
Chelsea tur atlarsa Bide Fener Alayı yapsınlar. Biz Onlar Uefa'da final oynarken omuz omuza maç izleyelim, onlar bize destek yerine köstek olsunlar.

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye bir laf var, ama burada onu malesef göremedik. Sağlık olsun inşallah utandırırız. bunları!!

Bazı arkadaşlarda gelicek buraya yorumlar yapıcak ama onlardan ricam MSN'deki iletileri ile lütfen çelişmesinler ;)

Neron_FB
01.Nisan.2007, 07:25
Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz :) Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..

EreN
01.Nisan.2007, 07:31
Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz :) Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..

Neron sen yaşıyor muydun yaa :)

Neron_FB
01.Nisan.2007, 07:36
Neron sen yaşıyor muydun yaa :)

Ben pek yazamasam da uzaktan takip ediyorum eren :) Neyse konu dağılmasın şimdi :p

Carlos Chelsea Maçında Sahada

Fenerbahçe'de Chelsea maçına iki gün kala Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'tan iyi haber geldi.

Sevilla maçında geçirdiği sakatlıktan sonra yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı ve Çarşamba günü oynayabileceğinin mesajını verdi.

Teknik Direktör Zico'nun, kulüp doktoru Piyer Arzuman'la birlikte Roberto Carlos ile bir toplantı yaptığı ve Brezilyalı yıldızın son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Toplantıda Roberto Carlos'un durumunun yarın bir kez daha konuşulmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımana hayat veren Brezilyalı futbolcu Alex, Beşiktaş galibiyetinin Chelsea maçına çok olumlu yansıyacağını söyledi.

Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alex, sözleşmenin bitiminde, şartlarda anlaşma saglanırsa uzun yıllar Sarı-lacivertli takımda kalmak istedigini söyledi.

Bu arada Beşiktaş galibiyetinin ardından Chelsea maçı hazırlıklarına başlyan Sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör Zico, Samandıra tesislerinin kapılarını dış dünyaya kapattı.

Zico'nun Chelsea maçının kadrosuyla kesin kararını henüz vermediği ancak kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine Önder Turacı'yı hazırladıgı belirlendi.

Kaynak: Ligtv
..alıntıdır..

Cengo
01.Nisan.2007, 07:45
Carlos oynayacak zaten, düzelmişti, Chelsea maçı olmasaydı Beşiktaş maçında oynayacaktı.

Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 07:47
bizim maçta taraftar chelsea forması giyer,Lugano 8işareti yapar,bu olay sonra biz adam olmayız arkadaş...

O Chelsea 5attı GS ye ölsem gidim karşılamam ben...

Ilhan
01.Nisan.2007, 07:51
Zico yine Kezman ile çıkarsa hüsrana uğrar. Kezman markaj altında tek forvet oynayabilecek bir adam değil. Semih gibi geriye gelip top alıp onu kanatlara veya Alex'e dağıtacak bir adam da değil.

Sağda Deivid topu ayağında fazla tutma sevdasına kapılmazsa ve bundan önce olduğu gibi yakaladığımız pozisyonlarını değerlendirebilirsek alırız maçı. Yalnız ilginç bir istatistik ŞL ile alakalı: ŞL'nin en çok şut ve isabetli şut atan takımı Chelsea. Bu maçta Volkan'a büyük iş düşecek.

gerrrard
01.Nisan.2007, 07:54
Chelsea forması giyen Beşiktaşlılar, Chelsealileri karşılayan G.Saraylılar diye bi genelleme yapmak aslında doğru olmaz. Ama çok büyük bir ayıp olduğu gerçek.

EreN
01.Nisan.2007, 08:00
Ülkemizde ne kadar çok chelsea taraftarı varmışta haberimiz yokmuş :)
Carlos haberi sevindirici.

PesimiSTyLa
01.Nisan.2007, 08:12
Fenerbahce nin yenilecegini sanmıyorum. En az berabere biter. Duran toplarda FB erken bir gol bulursa galibiyete koşar. Zico artık Semih in Kezman dan daha üstün bir golcü oldugunu kabul etsin. Alex - Semih cok iyi anlasıyorlar. Zico bunu bir türlü görmek, kabullenmek istemiyor. Semih ilk 11 olmalı...
Dedigim gibi FB bu mactan yenik ayrılmayacaktır .

Neron_FB
01.Nisan.2007, 08:40
Türkiye'de hiç bi yerde bulamadım ben de chelsea resmii sitesine baktım.. İşte O an'ın fotoğrafı :)

http://img241.imageshack.us/img241/5053/fbchry9.jpg

Resim Kaynak: chelseafc.com

--------------------------------

Fenerbahçe resmi sitesi açıklaması:
Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.

Galatasaray'ın G'si kullanılmamış :)

PesimiSTyLa
01.Nisan.2007, 09:21
3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...

Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz ;;)

Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .

shamur1
01.Nisan.2007, 10:13
Valla bu yapılanlar çok ayıp . Türkiye Ligi sınırları içinde çekişmeye,fanatikliğe tamam ama takımlarımızın yurt dışı maçlarında da bunu sürdürmek son derece yanlış. Fenerbahçe Chelsea'ye yenilse nolacak yani , diğer takımların taraftarlarının başı göğemi erecek ?

Fanatik gazetesindeki yorumlara bakarım senelerdir .Normal hayatta da görüyoruz zaten. Ne zaman bir Avrupa maçı olsa hep rakip takım desteklenir, Beşiktaş'sa Beşiktaş'ın Avrupa'daki kötü sonuçları,Fenerbahçe'nin maçı olduğu zaman Fenerbahçe'nin kötü sonuçları , Galatasaray'ın maçı olunca Galatasaray'ın Avrupa'daki kötü sonuçları malesef yıllardır dile getirilir. Bu bir eziklikten çok egodur , dalga geçerek laf sokarak kendini tatmin etmekten başka birşey değildir. Ama unutulan şey ise bu takımlar Türkiye Cumhuriyeti'nin takımları yani bizim takımlarımızın olduğudur. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı bir Dünya'da yaşarken gidip elin takımlarını karşılamak,desteklemek,formasını sırtına geçirmek acaba ne kazandırıyor bu düşüncedeki insanlara.Tabi bunları dile getirirken de samimi olmak gerekiyor. Sözde değil özde olmalı..

Bütün samimiyetimle söylüyorum şu ligde en sevmediğim takım Fenerbahçe'dir. Ne zaman takım tutmaya başladıysam küçüklüğümden beri Trabzonspor'un ezeli rakibi olarak Fenerbahçe'yi gördüğümden dolayı Fenerbahçe bana her zaman itici gelmiştir. Trabzon'da Fenerbahçe'nin bu kadar çok sevilmemesinin sebebide Lige çıktığımız ilk 15-20 senede hep onlarla çekiştiğimiz içindir. Ama bu çekişme,rekabet,taraftarlık Türkiye sınırları içinde kalmalıdır. Onun için Fenerbahçe'ye Chelsea önünde cani gönülden başarılar diliyorum. Umarım bu turu geçerler. Ayrıca bu başarı sadece Fenerbahçe camiasının değil bütün Türk halkının başarısı olarak görülmelidir.

ShevAnil
01.Nisan.2007, 10:31
Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
Şöylede Bir Düşüncem var;
Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..

shadowrefree
01.Nisan.2007, 11:01
Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
Şöylede Bir Düşüncem var;
Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..

senin bu dediğini gece yarısı uyumadığın ve uykusuzluktan ne yazdığının farkında olmadığın bir şekilde yazdığını kabul ediyorum...

o zaman uluslararası arenada milli takımlar düzeyinde Türk Milli Takımını desteklemeyeceğinide çıkartıyorum...

Turkey ingilizcede ne demek bilir msn?

"hindi"

Chelsea nin Fener i elediğini düşün ve sonrada İngiliz gazetelerinde atılacak başlıkları...o zaman için sızlamıcak mı?

bu kafa yapın çok yanlış çokkk...

ShevAnil
01.Nisan.2007, 11:10
Milli Takımı tabikide Destekliyeceğim, dürütçe Fenerbahçe Türkiye'de En Sevmediğim Takımdır.
Peki birde Şöyle Düşünelim Fenerbahçe Chelsea'yı Eledi(ki düşük bir ihtimal olarak görüyorum), Türk Medyasını Sende Bende ve burdaki Herkez biliyor,Bir örnek Fenerbahçe Sevilla'yı Eledi Avrupanın Prensi Oldu Bukadar Kolaymı Bu İşler.. Avrupanın Prensi Nedemektir? medaya Çıkan HAberler Kura Çekilmeden Önce Barcelona'yı İstiyoruz.. Bu Nasıl Bir Gazdır Anlıyamıyorum.
Son Olarak Fenerbahçe Chelsea'yı umarım Eler. Ego Meselesi varki herneyse uzatmaya gerek yok

EreN
01.Nisan.2007, 15:32
3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...

Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz ;;)

Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .
Nefret edebilirsin ama bunu illa ki alenen belli etmen gerekmez. Moskovalı aslanlar, chelseali aslanlar, interli kartallar...
sevimsiz geliyor bana çok, ben bizim taraftarımız yapınca da kızıyorum bu olaylara.

sacrameNt
01.Nisan.2007, 18:33
fenerbahçeyi desteklemezsin anlarımda gidip hava alanında karşılarsan yanlış yapmış olursun.. onlar okadar ezilmiş ki kendilerini madara eden anelkadan bile medet umuyorlar.. uzun lafın kısası elin bilmemnesiyle gerdeğe giriyorlar işte. gülüp geçmek en iyisi :)

son olarak her galatasaray lıyıda aynı kefeye koymamak lazım. fenerbahçeyi fenerbahçeliden çok destekleyenlerde var tabi ki. bu işler şunlu bunludan çok karakter meselesi.

PesimiSTyLa
01.Nisan.2007, 20:04
Nefret edebilirsin ama bunu illa ki alenen belli etmen gerekmez. Moskovalı aslanlar, chelseali aslanlar, interli kartallar...
sevimsiz geliyor bana çok, ben bizim taraftarımız yapınca da kızıyorum bu olaylara.

Öyle Eren ama sonucta bunun önüne gecmek imkansız. 3 büyüklerin bu ülkede , dünyada milyonlarca taraftarı var elbet chelsea yi destekleyen cıkacak; ama bunu tum takımın taraftarına mâl etmek sacma . oraya giden 2 elin parmagını gecmeyecek kadar kişi sonuçta. Böyle bi topic uA forumunda acılmış ve herkes oraya gidenlerin sacmaladığını , yanlış yaptığını söylüyor. Dediğim gibi herkese mâl etmek cok sacma.

Sonuçta Arsenal, Leeds maclarını oynayacagımız zaman da bize neler yapıldıgını coook iyi biliyoruz hepimiz, bunun sonu yok.

Melekovic
01.Nisan.2007, 20:18
Şimdi gerçeklerde var.Drogba'yı durdurursa Fenerbahçe sahasında yenilmez.Bu sene takdir ettiğim bir şekilde yürekten oynuyor takım.Maçta geriye düşse bile asla pes etmeyecektir.Ama ben Sevilla'nın eleneceğini tahmin etmiştim ve FB'ye lanet ediyo Sevilla çünkü herkes zayıf karnını gördü takımın ligde de zor anlar yaşıyolar ama millet durumu sonradan farkettiği için hala Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansları devam ediyor:D:D:D

Fenerbahçemiz Sevilla maçında yaptığı hataları yapmamalı ve Volkan'da anlık konsantrasyon kaybı yaşamamalı.Öyle bir durumda defanslarını aşmakta zorlanabiliriz çünkü Chelsea 11 hücum oyuncusuyla çıkmıyor maça.

İçimden en güzel skor olan 1-0 'lık bir galibiyet geçiyor umarım defans hataları tekrarlanmaz basit goller yemeyiz Edu tersten gol krallığına gitmez:D:D:D

1-0 olsun bizim olsun diyorum.

Tek şanssızlığımız 4-4 biten Tottenham-Chelsea maçı .Keşke bizim maçtan sonra olsaydı.Nasıl kapanmayacaklarını o maçta Tottenham çok güzel öğretti ve o dersle düzelttiler takımı çünkü.

nekop
01.Nisan.2007, 20:25
Zor bir maç olacak Chelsea büyük ihtimalle kontrollü oynayacaktır ve işi İngiltere'de bitirmek isteyecektir.Bu yüzden Fenerbahçe'nin buradan 3 puanı alması şart yoksa tur imkansız olur.Macın kilit adamı Fenerbahçe'de Volkan Chelsea'de ise Drogba olur.

yunusgs
01.Nisan.2007, 21:45
Boğazda Samba!

http://img119.imageshack.us/img119/9710/abwp7.jpg (http://imageshack.us)

Fransızların dünyaca ünlü dergisi France Football, bugünkü sayısında 'Boğaz'da Samba' başlıklı haberle, 'Sevilla'yı eleyen şu şaşırtıcı takım' ifadesiyle Fenerbahçe'yi okurlarına tanıttı.
1.4.2008

Haberde, Zico'dan önce Didi, Parreira ve Lazaroni gibi Brezilyalı hocaların Fenerbahçe'yi çalıştırdığı, ancak Avrupa kupalarında başarıya ulaşmanın bu takımda pek alışıldık birşey oldmadığına dikkat çekilirken, sarı lacivertli kulübün Brezilya futbol kültürünü model olarak tercih etmesi konusu işlendi. Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın, "Taraftarlar Brezilya futboluna hayranlar" ifadesine yer verilen haberde Aurelio'nun da, "Yarı Türk, yarı Brezilyalı bir takımız. Güzel bir karışım" şeklindeki sözleri aktarıldı. Aurelio, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mehmet ismini, Mehmet Yozgatlı'yı çok sevdiği için aldığını söyledi.

Haberde "sempatik öğrenci" ifadesiyle övülen teknik direktör Arthur Zico'nun tercumanı Samet Güzel, Türk futbolcularının çoğunun bazı Portekizce sözcükleri bildiğini, Brezilyalı oyuncuların da Türkçe kelimeler öğrendiklerini aktarırken, Zico'dan da Samet ile ilgili bir yorum geldi. Takım içi iletişimin çok önemli olduğunu savunan Zico, "Futbolun dili çok karmaşık değil, ancak oyuncularla konuşmak gerekiyor. Böyle mükemmel bir çevirmene sahip olduğum için şanslıyım. Ama sahada takımın yarısı beni anlıyor. Bu da işimi kolaylaştırıyor" diye konuştu.

''LATİN FUTBOLU OYNUYORUZ"

Hücum futbolu oynadıklarına dikkat çeken Zico, "Futbolu Latin usulü oynamaya çalışıyoruz. Taraftarlar, bizim hücum futbolu oynadığımızı görmekten memnun. Amacımız saldırmak, topun kontrolünü elimizde tutmak ve pas yaparak oynamak. Taraftarlarımız oyun felsefemiz konusunda hassastır. Aldığımız sonuçlar, bu yolda devam etmemiz gerektiği konusunda bizi kamçılıyor" dedi.

KAYNAK:FANATİK

El Comandante
01.Nisan.2007, 22:14
iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.

Jesus_FB
01.Nisan.2007, 22:33
Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.

Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla :)

El Comandante
01.Nisan.2007, 22:34
Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla :)

Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ? :)

Jesus_FB
01.Nisan.2007, 22:38
Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ? :)

Ne o öyle ileri gitmek istemiyorum falan tehditmidir yani bu?

El Comandante
01.Nisan.2007, 22:40
"Forumda belli bir kurallar var,fazla konuyu dagitip,kurallari bozmak istemiyorum." anlamina geliyor. ;)

Jesus_FB
01.Nisan.2007, 22:42
"Forumda belli bir kurallar var,fazla konuyu dagitip,kurallari bozmak istemiyorum." anlamina geliyor. ;)

Her türlü kıvırırım diyorsun yani ;)

PesimiSTyLa
01.Nisan.2007, 22:45
Tekrar ediyorum orada 3 4 kiişinin yaptigi Tüm gs taraftarına Mâl edilemez.

El Comandante
01.Nisan.2007, 22:46
Her türlü kıvırırım diyorsun yani ;)

Eger konu üzerinde cok tartismak istiyorsan,sabaha kadar tartisirim senle,benim icin problem degil.Kisisel tartismaya girmek istersen de bos is yapmis olursun,kendince burada yorumlar yazarsin.;)

uAsamet91
01.Nisan.2007, 22:52
Yine Ahmet Çakar

Eski hakem, ünlü yorumcu, F.Bahçe'nin Chelsea'yi yenemeyeceğini söyledi: 10 maç yapsalar 8'ini Chelsea alır, 2'si berabere biter. F.Bahçe kazanamaz.

TURU GEÇME ŞANSI YOK
SEVİLLA maçı öncesinde, "F.Bahçe, Sevilla'yı elesin bikini giyerim" sözleriyle polemik konusu olan Ahmet Çakar yine gündemi belirleyecek. Eski hakem, usta yorumcu Ahmet Çakar, Futbol Extra dergisine, "F.Bahçe, Chelsea ile 10 maç yapsa 8'ini kaybeder, 2'sinde berabere kalır. Kazanma şansı
hiç yok" dedi.

AZİZ YILDIRIM DİKTATÖR
MUHABİRİN, "Getirdiğimiz F.Bahçe formasını giyer misiniz" sözüne "Hayır" diyen Çakar şöyle konuştu: "Milli Takım hariç hiçbir takımın formasını giymem. Bikini giyerim, F.Bahçe forması asla. Bu da bir espri. Ama formanın esprisi olmaz. 10 bin dolarım olsa Chelsea'ye yatırırım. Aziz Yıldırım bir diktatördür."

MeMo
01.Nisan.2007, 23:02
Buraya kadar gelmişiz kim desteklersin desteklemesin umrumda değil.Elensek ne olur?

fenerbahce_1907
01.Nisan.2007, 23:14
Zico şu an basın toplantısı düzenliyor.Carlos 90 dk yı çıkarıcak durudma değil dedi,büyük ihtimalel Carlos yarın forma giyemicek:(:(

Jesus_FB
01.Nisan.2007, 23:26
Eger konu üzerinde cok tartismak istiyorsan,sabaha kadar tartisirim senle,benim icin problem degil.Kisisel tartismaya girmek istersen de bos is yapmis olursun,kendince burada yorumlar yazarsin.;)

Öncelikle burada zaten herkes kendince yorumlar yapıyor yani kimsenin yaptığı yorumlar bir kurumu yada bir camiayı falan bağlamıyor.
Konunun tartışılcak bir şeyi yok zaten çok açık ortada herşey. Sana göre gs taraftarının yaptığı çok doğru, bana göre eziklik. Dediğin gibi sabaha kadar tartışsak ne senin ne de benim elime bir şey geçmez. ama çok istersen beklerim [email protected]

a.arıcı-11
02.Nisan.2007, 00:19
ya beyler neyi tartışıyosunuz ben anlamadım zaten olayıda anlamadım gsli taraftarlar kendi takımlarından umudu kesmişler ki Chelsea'nin bizi yenmesini istiyolar? yoksa neden böyle bişey yapılsın ki hele Anleka'ya Fenerbahçe formasıya onlara gol atarak GERÇEK biR Fenerbahçeli olan futbolucu leyhine tezahürat yapılması bunun en büyük kanıtıdır.Anladığım tek şey havalimanına giden o bir avuç taraftar Galatasarayın Fenerbahçeyi yeneceğinden umudu kesmiş ve İngilizlerden medet umuyo neyse o da güzel bizim onlarada saygımız var;;)

Carlos bencede oynamamalıydı adam 40 gündür yok ve birden bire bu maça çıkarsa kaldıramayabilir ama Zico fake veriyo olabilir:)

BlackEagle19o3
02.Nisan.2007, 00:41
Fb bu maçı kaybetmez bence.Artık Avrupa takımı oldular.Chelsea maçları genelde kısır geçen bir ekip.1-1'lik bir sonuç bekliyorum.

Sekopej
02.Nisan.2007, 00:42
Önce Inter'li oldunuz, sonra PSV, CSKA. Yetmedi Sevilla'lı oldunuz o da yetmedi şimdi de Chelsea'li oluyorsunuz. Sırada Arsenal-Liverpool ve Manchesterlı olmak mı var?;;)

Sizler için üzgünüm ama siz hep kaybetmeye mahkumsunuz.

Bu maçta da takımıma güveniyorum, kaybedersek ne olur hiçbirşey. Hedef gruptan çıkmaktı ve bunu da başardılar, daha da ilerisi bizlere büyük mutluluk verir, olmazsa da çok üzülmeyiz.

Takımım çıksın, başa baş mücadele etsin, sahada ezilmesin sonuç ne olursa olsun önemli değil.

Carlos hakkında ben de emin değilim, 40 gün sonra Chelsea maçıyla sahalara dönecek olması bazı sorunlar yaratabilir. Tecrübesi çok önemli, bakalım Zico bu riske girecek mi?

Universal
02.Nisan.2007, 01:09
Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginde Türkiye Apoleti ile mücadele ediyor. Formasının üstünde bir Türkiye Bayrağı var. Maçları kazandığında ne kadar kulübe büyük bir başarı kazandırdıysa, o kadarda Türkiye'ye başarı, puan ve itibar kazandırıyor.

Fenerbahçe, Chelsea elendiğinde bir gün sonra Chelsea forması giyip sokağa çıkın; ama çıktığınızda Boğaz Köprüsünden geçerken bir Türkiye Bayrağına bakın veya Kadıköy'e gittiğiniz zaman İstanbul Devlet Konsavaturın orada dikilmiş büyük Türkiye Bayrağına bakın ve sonra üstünüzde ki formaya bakın ve o zaman vicdanızı bir kulak verin eğer hala Chelsea formasını giyin diyorsa o zaman benimde diyecek bir sözüm yok.

shamur1
02.Nisan.2007, 01:17
Önce Inter'li oldunuz, sonra PSV, CSKA. Yetmedi Sevilla'lı oldunuz o da yetmedi şimdi de Chelsea'li oluyorsunuz. Sırada Arsenal-Liverpool ve Manchesterlı olmak mı var?;;)

Sizler için üzgünüm ama siz hep kaybetmeye mahkumsunuz.

Bu maçta da takımıma güveniyorum, kaybedersek ne olur hiçbirşey. Hedef gruptan çıkmaktı ve bunu da başardılar, daha da ilerisi bizlere büyük mutluluk verir, olmazsa da çok üzülmeyiz.

Takımım çıksın, başa baş mücadele etsin, sahada ezilmesin sonuç ne olursa olsun önemli değil.

Carlos hakkında ben de emin değilim, 40 gün sonra Chelsea maçıyla sahalara dönecek olması bazı sorunlar yaratabilir. Tecrübesi çok önemli, bakalım Zico bu riske girecek mi?

Bu dediklerin doğru ama bunu sadece Galatasaray'lısı , Beşiktaş'lısı yapmadı . Fenerbahçe'liler de zamanında bunları yaptılar. Şu an Fenerbahçe Avrupa'da olan tek takımımız olduğu için göz önünde onlar var. Galatasaray olsaydı Avrupa'da aynı şeyleri onlara da yapacaklardı. Yani bu sorun Ülkemizin genelinde böyle. Hemde yıllardır. Hangi Fenerbahçe'li diyebilir ki büyük çoğunluğu Galatasaray'ın yada Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarında onlara destek verdik , yenilsinler diye dua etmedik , kötü sonuçlar aldığı zaman dalga geçmedik ?

El Comandante
02.Nisan.2007, 01:24
Alakasi yok Türklükle bunun.Ben Fenerbahce haricinde diger TÜrk takimlarini Avrupa da desteklerim,fenerbahceyi desteklemiyorum diye de hic utanmam.Olayi Türklüge falan getirip de demogoji yapmayin.

5 mayis 2000 tarihinde fb-genclerbirligi macinda gördügümüz Arsenalli taraftarlari unutmadik ! Biz Leeds macina giderken kendi stadtlarinda ingiliz bayragi acanlari da unutmadik ! Görüsümüz net bellidir.Fenerbahce Avrupada basarili olmasi falan ilgilendirmiyor beni,onlari desteklemiyorum o kadar...

Ayrica sizin burada yaptiginiz gecmisteki sizin tabirinizle "EZIKLIGI" unutup,burada bütün sucu bize atmaktir.Bakin bakalim fenerbahce taraftarlarinin forumuna,burada eminim ki bize laf atanlar,kendi forumlarinda bizim rakiplerimizi temsil edenleri görünce sessiz kaliyorlardir,hatta daha baska bir sekilde davraniyorlardir.

Gercekci olalim,gercekleri konusalim !

Sekopej
02.Nisan.2007, 01:28
Ben diyebilirim. UEFA Kupası'nı Galatasaray kazandığında yaşadığım haklı gururun tarifi yok. Herkes kendinden sorumludur, isteyen istediğini yapsın. Daha önceden derdim ama şimdi hiç uğraşmıyorum, Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz değilim. Yarın maçta fark yersek ertesi gün Hindi yedik vs türünden yazılar çıkacak, önce Türkiyeyle dalga geçecekler sonra Fenerbahçe ile.

Neyse aklı başında insanlarız hepimiz, isteyen istediğini yapar. Ama forum kurallarımızı hatırlatırım;

Avrupa karşılaşmalarında yabancı takımları destekler nitelikte mesajlar uyarı almanıza sebep olur. Bunu aklınızdan çıkarmayın öyle davranın, dışarıda ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmiyor.:)

PesimiSTyLa
02.Nisan.2007, 01:28
Bu dediklerin doğru ama bunu sadece Galatasaray'lısı , Beşiktaş'lısı yapmadı . Fenerbahçe'liler de zamanında bunları yaptılar. Şu an Fenerbahçe Avrupa'da olan tek takımımız olduğu için göz önünde onlar var. Galatasaray olsaydı Avrupa'da aynı şeyleri onlara da yapacaklardı. Yani bu sorun Ülkemizin genelinde böyle. Hemde yıllardır. Hangi Fenerbahçe'li diyebilir ki büyük çoğunluğu Galatasaray'ın yada Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarında onlara destek verdik , yenilsinler diye dua etmedik , kötü sonuçlar aldığı zaman dalga geçmedik ?

İşte tüm anlatmak istediğim bu ! Biz bayer den 5 yediğimizde neler oldugunu hepimiz biliyoruz, aynı sekilde BJK l'pool dan 8 yediğinde. Aynı sekilde 2000 de FB stadında ingiltere bayragı acılmadı mı ? Yani öyle bir aksettiriyorsunuz ki olayı sanki FB bunları hiç yapmnadı, yapmıyor. Bunun önüne GECİLEMEZ ! Suan burda fb degil de bjk gs olsaydı fb liler bunu yapmayacaklar mıydı ?

eXcitinG
02.Nisan.2007, 01:31
İsteyen istediği takımı destekLer. İLLa Fenerbahçeyi kimse tutmak zorunda değiL. Bunun nedenLerini geçmişe dönüp bakmak gerek. Hangi büyük kLüp bu zamana kadar diğer kLübü destekLemiş, başarıLar diLemiş. BaLık baştan kokar. YöneticiLer bunu yapmıyor. Taraftar mı yapacak ? Sonuçta herkesin kendi görüşü. Ben GaLatasaray UEFA kupasını aLdığı zaman ağLayan bir adamım. Ama şimdi o zamandan bu yana geLişen oLayLara baktığımda bunu tekrar yaparmıyım. ? Açıkcası hayatta yapmam. Bunda ne biz suçLuyuz, ne de başkası. SuçLu oLanLar düşünsün ve utansın.

Herşeye rağmen Fenerbahçeye CheLsea maçında başarıLar.

Sekopej
02.Nisan.2007, 01:32
Ben ne taraftar forumlarına girerim ne de geçmişte yabancı takımları desteklemişimdir. Bu yapılanın yanlış olduğpunu bile bile yanlışa yanlışla cevap vermek yerine bu yanlış karşısında doğru olanı yapıp yanlış yapanları utandırma yoluna neden gitmeyiz ki?

Sen yaptın seneye de ben yapmalıyım diyerek elimize ne geçecek?

Forumdaki kendi geleceğiniz açısından bu konuyu uzatmayın yoksa kuralları uygulamaya başlayacağım. İsteyen tehdit olarak algılayabilir, evet tehdit ediyorum...

Maç ile ilgili, sadece maç ile ilgili mesajlara devam edelim, ortamı daha da germeyelim.:)

Cyzio
02.Nisan.2007, 01:33
Türk takımı diye herkesin Avrupa'da o takımı desteklemesi beklenilemez.Avrupa'da çoğu zaman karşı ülkenin takımlarını tutmak bize has bişeyde değil sadece.Eğer o takım ezeli rakibinse hiçbir dalda başarılı olmasını istemezsin.Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir..

PesimiSTyLa
02.Nisan.2007, 01:38
Maca dönersek fb nin kaybedecegi ihtimali bnce düşük. 1-0 ya fb alacak ya da 1-1 bitecek. hayırlısı olsun..

fenerbahce_1907
02.Nisan.2007, 01:41
"Rövanşı düşüneceğiz"
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin İsrailli teknik direktörü Avram Grant basın toplantısı düzenliyor... İsrailli teknik adam Türk taraftarlara havaalanındaki karşılamadan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.

-Yunanistan'daki Olympiakos maçında temkinli oynamıştınız bu maçta nasıl oynayacaksınız?

"Bazen temkinli oynarsınız, bazen tempo yaparsınız. Buraya kadar gelmiş bir takım her ikisini de yapabiliyor demektir ama önemli olan iyi oynamak."

F.Lampard kendisini nasıl hissediyor şuanda?

"Şuan çok iyi durumda. Yarın sahada göreceksiniz zaten."

-F.Bahçe, Türkiye'de en iyi takımlardan biri ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki istikrarını lige yansıtamıyor bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"F.Bahçe çok iyi takım. Deplasmandaki Inbter maçı haricinde her maçta gol attılar ve çok iyi oynadılar. Onları yakından takip ettim. Ligde her zaman iyi performans sergilenmiyor. Zaman zaman her takımda düşüş olur bu çok normal."

-Göze hoş gelen futbol mu yoksa ikinci maç için avantajlı skor mu daha önemli?

"Biz ikisini de yapmaya çalışıyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'nde skor önemli o yüzden rövanşı düşünmek en mantıklısı."

-Yarın ki maç hakkındaki görüşleriniz neler? Chelsea kazanabilecek mi?

"F.Bahçe iyi takım. İyi oynayacaklarını biliyoruz. Ancak ne kadar iyi takım olsalarda buradan avantajlı bir skorla döneceğiz. Biz her zaman kazanmak için oynarız. Ancak her şey bureada bitmiyor. Londra'da bir maç yapacağız. Bunu bilerek oynayacağız."

-İyi arkadaşınız Alex Ferguson, sizin lig fikstürü hakkında gösterdiğiniz tepki hakkında iyi şeyler söylemedi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"Alex Ferguson benim çok iyi arkadaşımdır, o yüzden bu tip konuşmalar yapacağına ihtimal vermiyorum."

Son sözlerinde yine Türklere teşekkür eden Avram Grant konuşmasını tamamlayarak salondan ayrıldı.

Melekovic
02.Nisan.2007, 01:45
Niye 3 sezona yakındır maç izlemediğimin ufak bir göstergesi.Dışarıda kucaklaştığınız forumda şakalaştığınız insanlarla bir maç için bunlar yapılır mı?Herkes aklını başına toplasın.Önce hayatınız aileniz sevdikleriniz gelir.Futbol ve tuttuğunuz takımlar sadece yaşamınızın bir rengidir.O rengi karartmadan yaşatın.Futbolun büyüsünden zevk alın fanatizminden değil.

Cyzio
02.Nisan.2007, 01:48
Fener evinde gol yemezse Chelsea'yi eleyebilir.Chelsea öyleahım şahım bir futbol oynamıyor ama sonuçta İngiliz takımı ne yapacakları belli olmuyor.Maçın skoru bana göre 1-0 Fener yada 0-0,1-1 lik beraberlik..

Jesus_FB
02.Nisan.2007, 01:49
"Ayrıldığımda bile seviyordum"
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin Fransız futbolcusu Anelka, karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenledi... Eski F.Bahçeli futbolcu Anelka, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, golcü oyuncunun Fenerbahçe ile ilgili sorulan tüm sorulara büyük içtenlikle yanıt verdiği gözlemlendi.
-Maç hakkında neler söyleyeceksin?

"Fenerbahçe çok büyük bir takım. Taraftarların yarattığı ambians çok güzel ve burada oynamak zor olacak."

-F.Bahçe'den ayrılma sebebin neydi? Kurada F.Bahçe ile eşleştiğini öğrenince ne hissettin?

"Fenerbahçe'den ayrıldım çünkü İngiltere'ye dönmek istiyordum yani F.Bahçe ile bir ilgisi yok. Kurada eşleştiğimizi duyunca tekrar buraya geleceğim için çok mutlu oldum."

-F.Bahçe'ye gol atarsan ne hissedersin? F.Bahçe'nin Çeyrek finale yükselmesi hakkında neler söyleyeceksin?

"F.Bahçe'ye gol atarsak tabi ki mutlu olacağım çünkü Chelsea forması giyiyorum. F.Bahçe'nin buraya gelmesi benim için sürpriz değil. Zico ile 2 ay çalışmış olmama rağmen onun iyi bir hoca olduğunu biliyorum. Çok iyi transferler yaptılar o yüzden buraya gelmeleri sürpriz değil."

-Çok yetenekli bir oyuncu olmana rağmen kişisel anlamda fazla başarın yok bu yüzdeen Şampiyonlar Ligi senin için önemli mi?

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli ancak daha önce kupalar kazandım ama burada oynamak gerçekten çok güzel. En iyi performansımı sergilemek için elimden geleni yapacağım."

-Nasıl bir skor seni memnun eder ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ile Premier Lig'de oynamak arasında nasıl bir fark var?

"Premier Lig'de oynamak her zaman zordur ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynadığınızda İngilizlerle değil başka ülke takımlarıyla oynuyorsunuz o yüzden farklı oluyor. Buradan bir beraberlik alırsak Londra'ya avantajlı döneriz ve turu geçeriz."

-F.Bahçe'de yaşadığın en güzel anlar ne zamandı?

"Şampiyon olduğumuzda otobüste Bağdat Caddesi'ne gittik ve 500 metrelik mesafeyi 4 saatte gidebildik taraftarların ilgisinden dolayı. Bu, Türkiye'deki en mutlu zamanımdı."

-F.Bahçe taraftarları seni çok seviyor. Bu konuda neler söyleyeceksin?

"Ben ayrıldığım zaman bile F.Bahçe'yi çok seviyordum. Bunu her fırsatta dile getirdim. Dediğim gibi F.Bahçe'den ayrılmamın kulüpler bir ilgisi yok. İngiltere'ye dönemk istiyordum. Taraftarları da çok seviyorum. Beni çok sevdiklerini biliyorum ve onlara teşekkür ediyorum."

-Havaalanında sizi karşılamaya gelen G.Saray taraftarlarını görünce şaşırdın mı?

"Ben hiç G.Saray taraftarı görmedim."

-Real Madrid ile Şampyionlar Ligi şampiyonluğu yaşadın. Chelsea ile R.Madrid ile nasıl bir fark var?

"Biz kadro genişliği anlamında çok iyi bir takımız. R.Madrid de çok iyiydi fakat bizim takımımızda çok fazla yıldız var. F.Bahçe maçı hakkında kesin konuşmak istemiyorum ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

-Arkadaşlarına bu maç öncesi F.Bahçe hakkında bilgi verdin mi?

"Onlara söylediğim şey kulaklarını taraftarlara tıkamaları oldu. Buradaki atmosferin çok güzel oldğunu ve etkilenmemeleri için sadece işlerini yapmaları gerektiğini söyledi."

Anelka gibi soğuk bir adamdan bu kadar içten cevaplar beklemezdim

Neron_FB
02.Nisan.2007, 01:51
Tartışmanın büyümemesi için herkes kurallara ve fikirlere saygı duymalı. Bu konunun altına sadece Feneri destekleyenler(gsliler, bjkliler dahil) ve objektif olabilip, feneri tutmadığı halde " yürü be chelsea, chelsea yenmeli, inşallah chelsea tur atlar vs.. " demeyecek olanlar yazsın.. Birisi başkasının sevincine, futbol hevesine engel oluyosa yorumlarıyla pek hoş olmaz bence..

----------------------------

Semih'e sonuna kdr inanmak istiyorum :) 1-0 diyorum bu maç için..

shadowrefree
02.Nisan.2007, 01:56
-''KAZANABİLECEK KALİTEMİZ VE GÜCÜMÜZ VAR''-
Türkiye'de son dönemlerde Fenerbahçe'nin turları geçebileceğine ''inanmamak'' gibi bir genel düşünce olduğunu ifade eden Alex, ''Oysa bizim her şeyden ve herkesten önce inanmamız gerekiyor. Mükemmel bir takımımız olmayabilir. Fakat rakiplerimize karşı kazanabilecek kalitemiz ve gücümüz var'' dedi.

Brezilyalı futbolcu, Chelsea maçında ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istediklerini kaydederek, ''İşimizin kolay olması için ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeliyiz. Taraftarımız yine desteklerini esirgemeyeceklerdir. Aynı şekilde yönetim kısmı da bize yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Bir bütün olduğumuz sürece büyük başarılar yaşayabiliriz'' şeklinde konuştu.

-''ÖZEL TRİBÜNÜM BENİ MOTİVE EDİYOR''-
Alex, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda her golden sonra gittiği tribündeki taraftarların kendisini motive ettiğini söyledi.

Brezilyalı futbolcu, ''Saracoğlu Stadı'nda sana özel bir tribün var. O bölümü görünce neler hissediyorsun?'' şeklindeki soru üzerine şunları söyledi:
''O bölüm özellikle beni çok tatmin ve mutlu ediyor. Çünkü orada köşedeki o kısmın beni sürekli motive etmesi, bir oyuncuyu adeta ödünç almaları gibi bir şey. Bu da açıkçası beni çok fazla mutlu ediyor, motive ediyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarının görüşü, duruşu benim için çok önemli. Basının görüşü başkadır. Önemli olan Fenerbahçe'nin taraftarının görüşüdür. Bu taraftarların da beni bu kadar benimsemesi, beni gerçekten hem tatmin, hem de mutlu ediyor.''

-''BREZİLYA'DA ARTIK FENERBAHÇE VAR''-
Alex de Souza, Brezilya'da eskiden Galatasaray'ın tanındığını, ancak artık Fenerbahçe'nin en fazla tanınan Türk takımı olduğunu kaydetti.

Brezilya'daki bütün insanların artık Fenerbahçe ve Türk futbolunu takip ettiğini vurgulayan Alex, ''Brezilya'da tanınan Roberto Carlos, Edu, Marco, Deivid, Maldonado ve Fabio'nun buraya gelmesiyle birlikte orada Fenerbahçe'ye karşı değişik bir ilgi uyandı. Eskiden Türkiye Ligi'nin sonuçları Brezilya'da hiçbir yerde gözükmezken, şimdi maç bittikten 2 saat sonra, Fenerbahçe hakkında yorumları ve sonuçları her yerde görebiliyorsunuz. Fenerbahçe aldığı sonuçlarla Brezilya'da kendi reklamını en iyi şekilde yapıyor. Eskiden Galatasaray vardı. Taffarel ve Jardel'den dolayı Galatasaray aldığı sonuçlarla Brezilya'da adından söz ettirmişti. Şimdi Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlarla bu tam tersine döndü. Şimdi Brezilya'da en fazla tanınan Türk takımı Fenerbahçe oldu'' diye konuştu.

-''AZİZ YILDIRIM'A BAYILIYORUM''-
Brezilyalı yıldız futbolcu, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'dan da övgüyle söz etti.

Başarılı olmalarında en önemli faktörün takımın ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması olduğunu dile getiren Alex, '' Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a bayılıyorum. Hepimizde olduğu gibi iki gözü var, ama o aynı gözlerle binlerce şey görebiliyor. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı yapıyor. İşte böyle katkılı bir başkan olduğunda eksiğiniz veya ihtiyacınız eğer bir Japon oyuncu bile olsa Başkan Yıldırım onu bulup getirebilecek kapasiteye sahiptir. Başarı bence Fenerbahçe Kulübü'ne böyle geliyor.''

Alex, ''Milli takımda oynama imkanın olsaydı Türk vatandaşı olur muydun?'' sorusu üzerine, ''Oynama imkanım olsaydı, hiç düşünmeden Türk olurdum. Bir tek konuda sıkıntı çekerdim o da sadece Türkçe konuşmak olurdu'' dedi.

-''KİŞİSEL GÖRÜŞÜM ÇİFT FORVETTEN YANA''-
Alex de Souza, kişisel görüşünün takımın çift forvetle oynamasından yana olduğunu, ancak bu konuda kararı teknik direktör Zico'nun verebileceğini söyledi.

''Kişisel görüşüm çift forvetle oynamaktan yana'' diyen Alex, şöyle devam etti:
''Fakat bu kararı verecek olan kişi elbette ki teknik direktörümüz Zico'dur. Çünkü teknik direktörlük vasfı ve becerisi ayrı şeylerdir. Zico'da şimdi bu iki vasıf birden var. Bu yüzden çift forvet olarak oyuna kimi koyar, çift forvet mi, tek forvet mi oynamaya devam eder bu tamamen teknik direktörümüzün vereceği karardır. Fakat son maçlara baktığımızda, Semih'in oyuna girmesi, her ne kadar bir oyuncu değişikliği gibi görünse de, bu tamamen sistemin değişmesi anlamına geliyor. Bu ne demek? Selçuk çıktı, Semih girdi. Marco ve ben biraz daha arkaya geldik. Yani bu başlı başına 3 tane değişiklik demek. Bu son iki maçta bizim için olumlu oldu. Fakat belki de bundan sonra yaptığımız maçlarda olmayabilir. İleriye Semih-Deivid'i, Semih-Kezman'ı veya Kezman-Deivid'i koyar. Hiçbir şekilde bunu bilemeyiz. Fakat benim kişisel fikrim çift forvetin etkili olacağı. Zico benim hayatımdan canlı olarak izlediğim en iyi futbolcudur. Onun söyledikleri olur. Tavsiye değil de benim düşüncem, hangi sistemle oynarsanız oynayın futbolda basit oynamanın her zaman performansı artırdığıdır. Basit oynamak derken, daha top size gelmeden sizin hareketlenmeniz değil, top gelirken ilk başta topu kontrol etmeyi düşünmeniz, ondan sonra da boş gördüğünüz arkadaşınıza topu vermenizdir. Hata elbette ki olacaktır. Herkes hata yapabilir. Zico bile, Pele bile hata yapmıştır. Fakat önemli olan saha içerisinde basit olanı yapabilmektir. Çünkü her zaman için basit olanı yaptığınızda göze daha hoş gözükecektir. Ben bunu böyle yaptığımı düşünüyorum. Dünyanın en büyük futbolcularına baktığınız zaman, bu futbolcuların her zaman için basit oynayan futbolcular olduğunu görürsünüz. Bunun kilidi basit oynamaktır.''

Alex, Türk futbolunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, ancak özellikle Anadolu'daki statların daha iyi duruma getirilmesi ve yabancı sayısının arttırılması gerektiğini ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, tüm önemli kararları eşi Daianne ile birlikte aldığını, Fenerbahçe'de devam etme kararını da birlikte verdiklerini sözlerine ekledi.

Alex bile olayın farkında belli kesim turu geçemiyecek gibi karamsar yorumların yapıldığına...

shamur1
02.Nisan.2007, 01:58
Fenerbahçe Mourinho'nun değil Avram Grant'ın Chelsea'si ile oynayacağı için bende 1 adım öndeler şuan. Ama yinede temkinli olmak gerekir. Sonuçta karşında Chelsea gibi bir takım ve o takımın yıldız oyuncuları var. İlk maç turu % 70 belirleyecektir. Fenerbahçe'nin gol yememesi gerekiyor. Çünkü deplasmanda da gol atabileceklerini düşünüyorum.

Sekopej
02.Nisan.2007, 02:01
Kezman'la başlamalı bence maça. İşler kötü giderse Kezman girip maçı çeviremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor.

Kezman bu maça iyi hazırlanacağını söylemişti, Beşiktaş maçı öncesi de iddialı açıklamalar yapmış ama pek oyununa yansımamıştı bu. Bu maç öncesi de iddialı bakalım bu sefer maça yansıtabilecek mi?

Universal
02.Nisan.2007, 02:04
Kusura bakmayın; ama genelleme yapmanız yanlış. Ben buraya yazdıklarımda sadece böyle düşünenler için yazmışımdır. G.Saray UEFA Kupasını kazandığında Bağdat Caddesinde G.Saray lehine tezahurat yaptığımı söylemek istiyorum. Eğer bir takım Türkiye'yi temsil ediyorsa o zaman o takıma saygı duymak zorundasınız. Belki kazandığı başarıyı sevmeyebilirsin; ama elendiği zamanda saygını gösterip susmak gerekir.

shamur1
02.Nisan.2007, 02:06
Bakarsın eski takımına karşı oynayacağı tutar . olur mu olur yani Kezman bu :)

Sekopejden alıntı :( Kezman girip maçı çeviremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor. Çok yerinde bir tespit ..

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2007, 02:07
Maçtan önce Anelka'ya Fenerbahçe taraftarından sevgi gösterileri olursa güzel olur. Forma giydiği dönemde istediği zaman neler yapabildiğini görmüştük, kendisini karşılatacak kadar büyük bir futbolcu. Anelka'ya çok dikkat etmeliyiz.

Kadro kalitesi olarak baktığımızda Chelsea ile Fenerbahçe arasında fark var fakat Sevilla maçından önce de Jesus Navas-Dani Alves Fenerbahçe'nin sol kanadı otobana çevirir, Kanoute-Fabiano çok atar deniliyordu. Uğur'un Navas ve Alves'i ne hale getirdiğini gördük. Oyuncularımızın bu maça yüreğini koyacağına eminim.

Carlos'un olmaması büyük şanssızlık, sahada olmasının bile çok büyük katkısı var takıma.

Universal
02.Nisan.2007, 02:12
Bakarsın eski takımına karşı oynayacağı tutar . olur mu olur yani Kezman bu :)

Sekopejden alıntı :( Kezman girip maçı çeviremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor. Çok yerinde bir tespit ..

Güzel yazmışsın. Kezman çoşarsa tutulması zor olur ve çoşması için seçebileceği en güzel maç. Çoşmağı eski takımına karşı olacağını söylemişsin. Hatırlatırım, Anelka'da eski takımına karşı oynayacak.

Sekopej
02.Nisan.2007, 02:17
Ben de Kezman'dan iyi oyun bekliyorum maça onunla başlamasını da doğru buluyorum.

Kezman gol atamasa da mücadele ediyor. Sevilla maçında sahanın en çok koşan oyuncusuydu belki de. Sağ kanada geçti, defansa yardım etti. Aynı şekilde istekle oynarsa gol atamasa da takımı ateşlemek, hırslandırmak açısındn faydalı olacaktır.

Jesus_FB
02.Nisan.2007, 02:26
Kezman'ın coşması orta saha oyuncularımıza bağlı

Universal
02.Nisan.2007, 02:40
Tarık abi, ortasahadan çok eminim. Maldonado eğer çok iyi oynarsa, Aurelio ileri çıkışları ile pozisyonlara girebilir. Bu da Kezman'a daha fazla top gelmesini sağlar.
.
G.Saray Kulübü eski başkanlarından Selehattin Beyazıt'ın yarın stadda gidip Fenerbahçe'yi destekleyeceği ve dün G.Saray taraftarının yaptığını ise şiddet ile kınadığını açıkladı. Zamanında hatırlatırım, Ali Şen'de G.Saray'ın UEFA Finalini izlemiş ve G.Saray'a destek vermişti.

Fenerbahçe yönetimi yeni t-shirt hazırlamış, Legend in Europa, yani Efsane Avrupa'da!

Jesus_FB
02.Nisan.2007, 03:02
Fenerbahçe yönetimi yeni t-shirt hazırlamış, Legend in Europa, yani Efsane Avrupa'da!
Çok geç kaldılar grup maçlarından sonra çıkmalıydı

Universal
02.Nisan.2007, 03:06
Çok geç kaldılar grup maçlarından sonra çıkmalıydı
Bu t-shirt, Chelsea maçı için hazırlandı. Üstünde iki kulübün logoları var. Bunu yanı sıra maçın çeyrek final olduğunu belirten bir yazıda var.

Jesus_FB
02.Nisan.2007, 03:14
Bu t-shirt, Chelsea maçı için hazırlandı. Üstünde iki kulübün logoları var. Bunu yanı sıra maçın çeyrek final olduğunu belirten bir yazıda var.

nerdeymiş bu t-shirt yauw merak ettim

Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 03:18
Joe Cole'yi Ö.Turacı tutabilecekmi bu büyük bir ? işareti bu arada...

Universal
02.Nisan.2007, 03:21
nerdeymiş bu t-shirt yauw merak ettim

http://www.fenerium.com.tr/media/img_product/large/02008005_b.jpg

Buradan Ulaşabilirsiniz! (http://www.fenerium.com.tr/product/showproduct.aspx?proid=2008005#)

Bu bu maç için çıkarılan atkı, doğal olarak sayılı sayıda bulunmakta ve yarın ki maçtada bitecektir. T-Shirt'ün ise resmini bulamadım; ama Kanal D Haber'de t-shirt'ü gördüm. Sarı renkteydi. Bu T-Shirt'te sayılı sayıda çıkartıldı.

aysem
02.Nisan.2007, 03:25
duydunuzmu bilmiyorum ama ben genede hatırlatıyım avram grant ingiliz gazetecilerin yolda gelirken bi-kac tüüyo wermiş kadro ile ilgili drogbayı yedekte oturtup anelkayı ilk 11 de cıkarcakmıs eski takımı oldugu için daha iyi motive olurmuş(katılmıyorum) bunun aksine ise peter kenyon fb tv acıklamalar yaptı bizim en önemli silahımız drogba dedi bakalım yarın göreceğiz

Addolorato
02.Nisan.2007, 04:09
Açıkca söylemek gerekirse ben sadece feneri ülke puanı için destekliyorum. umarım chelsea'yi elerler.

Bordo61Mavi
02.Nisan.2007, 05:52
Bugun bi video izledim kendini bilmez 3-5 taraftar tum bi camiyaya kotu bi imaj vermis, keske olmasa. Daha once kufur ettikleri adamlara destek cikiyolar .. nasil bi dusunce icindeyseler ??? boyle seyler yasaniyo ve bizim TURK olarak bi INGILIZden farkimiz kalmiyo

Baran kardes yazmis iste Fenerbahcede boyle seyler yapmis gecmiste. Bana gore takimin buyuklugu diger kuluplerin yaptigini yapmamakla gelir.

Tesaduf deniliyor, hayatta hic bisey tesaduf degildir, herseyin yasanma sebepleri vardir. Galatasaray gitti aldi Uefa kupasini ve bende inaniyorumki Fenerbahce $l yi alacak egerki bu turu gecerse. (51% gececektir)

Ben Trabzonspor taraftari olarak, maca gitcektim fakat Ingiltere Fenerbahceliler taraftarlari baskani tum biletleri almis :D karaborsa veya sadece Fenerbahcelilere satiyo. Onun icin Fenerbahce kafilesini havalimaninda karsilamaya gitcem ins.

GeNç KaRTaL
02.Nisan.2007, 06:11
Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.

Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)

Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.

Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..

Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..

Koray Düşova
02.Nisan.2007, 11:43
Fenerbahçe Mourinho'nun değil Avram Grant'ın Chelsea'si ile oynayacağı için bende 1 adım öndeler şuan. Ama yinede temkinli olmak gerekir. Sonuçta karşında Chelsea gibi bir takım ve o takımın yıldız oyuncuları var. İlk maç turu % 70 belirleyecektir. Fenerbahçe'nin gol yememesi gerekiyor. Çünkü deplasmanda da gol atabileceklerini düşünüyorum.

Bunlara ek olarak...

Şöyle 2 haftadır medyayı takip ediyorum ve bir tane kırık plak dinledim.

Avram Grant Kukla-Avram Grant Kukla-Avram Grant Kukla

Bu nedir yaw? neye dayanarak bunu söylüyorsunuz ey mübarekler...Ne demek kukla? neymiş futboldan anlamazmış,soyunma odasında ilk 11 değil ilk 12 demiş vs vs vs deli saçması yorumlar..

Eylül ayında bu menajerden bashetmiştim,ne düşünüyorsam yine o...

Bu kadarda kolay lokma değil...

27.09.2007

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/844/

Avram Grant Başarılı Olamaz mı?

Manchester United maçında ki Avram Grant’li Chelsea,şunu gösterdi ki, yaşananlar futbolculara futbol oynamaları gerektiğini unutturmamış, yani bir kaç sezondur oturmuş olan bir futbol mantaliteleri vardı..Mourinho’suz 5 günde bunları unutmamışlar ve dağılmamışlardı.Kesinlikle iyi mücadele ettiler ve oynadılar. Mourinho’nun gidişi hiç kuşkusuz moralmen çok etkilemiş fakat profesyonellikleri gereği futbolu unutturmamış…

Mourinho’nun kaptan Terry ve Lampard’a takım içinde maksimum yetki vermesi ile bu oyuncular ulusal takımda saygın bir yer edinmişti.Bu bakımdan bakıldığında Lampard ve Terry, Mourinho’nun ayrılmasından dolayı oldukça huzursuz olabilirler. Çünkü takımın iki kaptanını kendine bağlaması takım içinde büyük motive sağladı, kendisinin olmadığı yerde onu adeta Terry ve Lampard temsil etti.Mesela sahada veya bir restaruant veya barda vakit geçirirken,futbolcuları doğru şekilde yönlendirdiler, sınırlarını hatırlattılar. Özellikle Terry’nin Mourinho’ya aşırının üstünde bir bağlılığı var. Sahada ki Mourinho Terry’ydi,ikizi gibiydi, kibirliliğiyle bile...İki futbolcuda Mourinho ile vitrine çıkmış olmaları gerçeğini reddedemezler. Lampard’a takım içerisinde fazla sorumluluk vererek serbestçe oynamasını sundu ve Lampard Chelsea tarihine geçme başarısını da yakaladı.

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/mourinho_terry_lampard.jpg

Her şey bir yana Jose Mourinho motive konusunda müthiş bir ustaydı..Fakat şimdi Chelsea başında ahçı yokken garsonlar nasıl bir menü ayarlayacak merakla bekliyorum.. Yani Jose Mourinho’nun kalitesini tartışmak kesinlikle kimseye yakışmaz. Ve Chelsea bir bocalama yaşayabilir ancak Mourinho’nun son zamanlarda ki sistemi bence tartışmalıydı. Elinde ki mevcut oyunculara göre oynattığı sistem.Ligde ve Şampiyonlar Liginde farklı olabilirdi ya da sisteme göre oyuncu alabilirdi.Söylemek istediğim şudur;yani sistemde Drogba işlerken Sheva işlemedi.Obi Mikel işlerken Ballack işlemedi. Aslında Mourinho’nun misyonu tamamlandı bir bakıma, patron Abramovich’e yaptığı kaprisler,her maç öncesi rakip takım hocalarıyla girdiği negatif diyaloglar. Uefa ve Şampiyonlar liginde ki rakiplere söylediği ithamlar.Yani Mourinho takımda saygınlığı bir sezonda almadı fakat bu tür kaprislerle yavaşça yitirmeye başlamıştı.Çünkü kulüp büyük oynuyordu ve Mourinho’nun bazı kaprisleri büyük takım hocasına yakıştırılmıyordu.Onun farkı belki buydu ama işleri rayından çıkardı biraz... Kısacası teknik yönden bakacak olursak, Abramovich doğru yaptı diyebilirim, Mourinho’nun gönderilmesi teknik anlamda doğru bir karardı,fakat ya sonra? Mourinho’nun yerine gelen Grant bu boşluğu tam anlamıyla doldurabilecek mi?

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/YE0396072_wq.jpg

Avram Grant’in Chelsea’de uygulatacağı sistemi biraz farklı...
Chelsea kadrosu,Grant’in sistemine uygun bir yapıda ama bu sistemi benimsetmek zaman alacaktır.Sonuçta futbolcular robot değiller, tek tuşla komut uygulacak kadar yapay değiller. Eski sistemlerini kolay unutamazlar, elbette ayaklar eski sisteme gidecektir bir süre....

Grant ,Mourinho’ya oranla topu daha yerden oynatacak bir sistem kullanıyor. Formasyon olarak 4-3-3 veya 4-4-2’yi benimser.Fakat öncelikli tercihi 4-2-2 ‘dir , daha sağlam ve daha balansı olan bir anlayışta, pas dağılımı hızlı ve seri olur.Hızlı bir orta saha, iki pasla veya duvar paslarıyla rakip kale civarında forvetler tarafından değerlendirilmesini ister. Genelde bir veya iki pasla kaleye giden bir anlayışı vardır,bu da en hızlı şekilde pozisyona girme manasını taşıyor. Mourinho ise kanatları kullanarak, kanatlardan bindirme ve kesme yaptırıyordu.Yani farklı mantaliteler de olan hocalar.Fakat şunu rahatça söyleyebiliriz ki Avram Grant kaliteli bir hoca ,belki Abramovich’le kurduğu sıkı dostlukla göreve gelmiş olabilir ama futbol zekası ve bilgisi üst düzey...

Abramovich’in onu tercihinde ki en büyük nedenlerden biride,tarzının göze hoş gelen futbol oynatma isteğinde olmasıdır. Zira Grant Dünya Kupası 2006 elemelerinde İsrail’e pozitif bir futbol oynatmıştı.Tarzı tamamen göze hoş gelen bir futbol oynama üzerinedir. Akabinde ulusal takımla son anda ,son maçta gol farkıyla finallere kalmayı kaçırdı İsrail ama eleştiriler pozitif yöndeydi..

Jose Mourinho ise geçen yılbaşından beri çok sistemcilik yaptı ki artık açıklamalarında bile bir sistem bakışı vardı,yani bence sistem diye diye Chelsea’nin vasat bir görüntü çizmesini sağladı istemeyerekte olsa... Grant ise Terim gibi Spalletti gibi hücumu seven ve izleyenlere keyif veren bir hoca oldu hep...

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/avram_grant4.jpg

Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 18:51
Chelsea'yi tek deviren Beşiktaş

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, bugüne kadar Türk takımlarıyla yaptığı 4 maçtan 3'ünü kazandı. 'Maviler' tek yenilgisini 2003-04 sezonunda Beşiktaş'tan aldı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea ile ilk kez Avrupa kupalarında karşılaşacak.

İngiltere'nin güçlü temsilcisi, Avrupa kupalarında daha önce Türk takımlarıyla yaptığı 4 maçın 3'ünü kazanırken, 1 mağlubiyet aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde 1999-2000 sezonunda 1. tur H Grubu'nda Galatasaray ile 2003-2004 sezonunda da G Grubu'nda Beşiktaş ile 2'şer maç yapan İngiliz ekip, sarı-kırmızılı ekibe karşı 2 galibiyet, Beşiktaş'a karşı da 1'er galibiyet ve mağlubiyet elde etti.

Beşiktaş, güçlü İngiliz temsilcisine karşı 1 Ekim 2003'de deplasmanda yaptığı maçı 2-0 kazanmıştı. Siyah-beyazlılar bu maçta, ilk yarıda 24. ve 29. dakikalarda Sergen ile bulduğu iki golle sonuca gitmişti.

FC Chelsea'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Beşiktaş ile yaptığı maçlarda elde ettiği sonuçlar şöyle:

1999-2000 Sezonu: (H) Grubu

FC Chelsea - Galatasaray: 1 - 0

Galatasaray - FC Chelsea: 0 - 5

2003-2004 Sezonu: (G) Grubu

FC Chelsea - Beşiktaş...: 0 - 2

Beşiktaş - FC Chelsea...: 0 - 2 (Almanya'da oynandı)

jarosik_61
02.Nisan.2007, 20:17
yorumlarda ve televizyonlarda izlediğim ve okuduğum yorumlar fenerlilerin biraz chelseayi küçümsediklerin görüyorum.fenerbahçe 8 şampiyonlar ligi maçı yaptı ve en güçlü orta sahaya sahip olan chelsea ile oynuyo biraz chelsea ye saygı lütfen geçen seneki ve evvelki senelerin o chelsea olsaydı vah anam yandık gibi laflar olacaktı.maçtan önce avram grantın yüzünde sinsi bir gülümseme vardı beni böyle hafife alın der gibi bütün yorumları okumuştur duymuştur o ne yapacağını bilir.
sevilla maçından önce hatırlayın sevillalılar nasıl seviniyodu fener çıktı diye hafifftende küçümsüyorlardı sonuçta fener eze eze yendi sevillayı aynı şeyi sevilla bize yaptı biz chelseaye yapmayalım sonuçya bu chelsea...

DisCo
02.Nisan.2007, 20:36
Fenerbahçe'nin buraya kadar gelmesi önemli bir başarıdır. Hem kendi tarihi açısından hemde uzun süredir Şampiyonlar liginde başarı alamamız anlamında önemliydi. Bugün artık kendine daha güvenli bir Fenerbahçe olacak sahada. Sevilla'yı geçerse kupaya kadar gider diye düşünüyordum ve Fenerbahçe'nin finale kadar gideceğini düşünüyorum. Şunu hatırlarım. Galatasaray Uefa kupasında ilerlerken bu maçta yenilecek, bu maçta yenilecek, bu maçta geçemez olur canım derken kupayı kaldırdı. Aynı durum Fenerbahçe içinde gerçekleşebilir.

Maç yorumuna gelirsem. Chelsea mahalle takımı değil. Kadıköyde gol atar dediğimde sanırım buna şaşan olmaz. Fenerbahçe gol yesede 2-0 geriye düşsede aynen Sevilla maçı gibi oyundan kopmaz, disiplinli devam ederse maçı çevirecek güce sahiptir.

Son olarak önemli bir noktaya değinmeliyim. Aşağıdaki formada bize göre sağ kısımda ki ambleme bakmanızı tavsiye ederim. Türkiye'yi neden ilgilendirdiğini ayrı gayrı olmadığını daha rahat anlayabilirsiniz.

http://www.fenerium.com.tr/media/img_product/large/01307009_b.jpg

a.arıcı-11
02.Nisan.2007, 21:47
yorumlarda ve televizyonlarda izlediğim ve okuduğum yorumlar fenerlilerin biraz chelseayi küçümsediklerin görüyorum.fenerbahçe 8 şampiyonlar ligi maçı yaptı ve en güçlü orta sahaya sahip olan chelsea ile oynuyo biraz chelsea ye saygı lütfen geçen seneki ve evvelki senelerin o chelsea olsaydı vah anam yandık gibi laflar olacaktı.maçtan önce avram grantın yüzünde sinsi bir gülümseme vardı beni böyle hafife alın der gibi bütün yorumları okumuştur duymuştur o ne yapacağını bilir.
sevilla maçından önce hatırlayın sevillalılar nasıl seviniyodu fener çıktı diye hafifftende küçümsüyorlardı sonuçta fener eze eze yendi sevillayı aynı şeyi sevilla bize yaptı biz chelseaye yapmayalım sonuçya bu chelsea...
yok yahu burda kimse onları küçümseyemez sadece herkesin içinde buraya kadar geldik bizde çok güçlüyüz hissi var ayrıca Avram Grant'ın bizim foruma takıldığını sanmıyorum.(Aramızda casus yok demi:D:D:zuhaha)

bu arada maçın başlamasına az bir süre kaldı ama bende niyese hiç heyecan yok geçen BJK maçında acayip heyecanlıydım o maçtada da ilk 15 dk oynadığımız oyunu görünce hiç heyecan kalmamıştı acaba gene öyle kazanacakmıyız

Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 22:00
a.arici 16:00dan sonra heyacan basar merak etme :n:

Bende çok sabırsızlıkla bekiyorum maçı çok güzel maç olacak...

fmsmyrna
02.Nisan.2007, 22:01
Bireysel performanslar önplana çıkacak umarım sürpriz ve erke nbir gol yemeyiz hatta maç boyunca gol yemeyiz.Carlos oynayamayacak ama bence ne olursa olsun yedeklerde bulunmalı onun saha içinde bulunması bile diğer oyuncularımız üzerinde etki yaratabilir.Oyuna girmeyecek bir Ali Bilgin yerine yine oyuna girmeyecek Carlos'u tercih ederim hatta Appiah'da gelebilir :D.Korner ve serbest vuruşlara dikkat etmeliyiz Terry sakatlığında sonra artık eskisi kadar hakim değil hava toplarına ama yinede belli olmaz.Ben haftasonu derbide olmayan Deivid'den iyi şeyler bekliyorum.Dribling yapabilen biri eğer iyi adam eksiltirse Kezman pozisyon bulabilir.

Jesus_FB
02.Nisan.2007, 22:05
Takımıma inanıyorum ellerinden geleni yapıcaklar bir kez daha tüm avrupayı şaşkına çevirecekler. Maçın sonucunu falan tahmin etmek yada bir skor belirtmek istemiyorum ama ben eminimki bugün o stattan eve gurula dönücem.

YusufT
02.Nisan.2007, 22:26
Bak Fenerbahce :) sana güvendik, parami yedirtme :)

15 euro oynadim Fenerbahcenin galibiyeti icin. eger Fenerbahce kazanirsa 15x 4,5e= 67,5 euro :)

deniz.91
02.Nisan.2007, 22:30
Bu maçta fb yenilmeyecek bence

Cengo
02.Nisan.2007, 22:44

Fanatiksin, bu söylediğinin de seviyeyi düşürdüğünü bile bile söylüyorsun, taraftarlığı daha bilinçli kişilerden örnek almalısın, 3-5 kendini bilmezden değil ...

Neuchatel Xamax maçında lobiye yardım eden Fenerbahçe başkanı Ali Şen'di, UEFA Finali'ne desteklemeye giden de Ali Şen'di.

Ayrıca daha önce farklı kaybettiğin rakibe bunu yapabiliyorsan bu bambaşka bir şey, kimse bunu bile bile yapmaz artık.Hakikaten bir tek satırı alıp kovalamadıkları kalmış ...

Nefret içine işlemiş, kulüpleri karıştırma; Galatasaray yönetimi destek verdiğini açıkça söyledi, hatta bir Gs yöneticisi maçı izlemeye gelecek, ister desteklersin ister desteklemezsin artık.

Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.

Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)

Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.

Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..

Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..

Herkes senin gibi düşünebilse keşke, bu düşünceyi hiç yadırgamam, gayet normal ama anticilik popüler olmuş, şaka gibi.
Ben başarılı olmadıktan sonra diğerleri farklı kaybetse ne olur, normal kaybetse ne olur, gerçekten anlayamıyorum.Gs UEFA'yı alınca sevinçten oturup ağladığımı biliyorum, hala gözlerim dolar.

Ülke puanımız tavan yapınca aynı şeyleri düşünür hale geleceğiz, o zamana kadar çok fazla puan kazanmamız lazım, ondan sonra rekabet, başarı karşılıklı atışılır.

İngilizler sen başarılısın, ben başarılıyım, biz sizi geçtik yapabilir ama biz daha kundaktaki bebek gibi çok vasat bir seviyedeyiz, daha yolun çok başındayız (yıllarca aynı şeyleri yaşamamıza rağmen maalesef).

Bu arada tahminim kadrolar şöyle olacak:

Normalde oynar dediğim kadrolar, Malouda oynar mı, durumu nasıldır onu
takip edemedim.

----------- Drogba - Anelka -----------------

Malouda --------------------------- Joe Cole
------------- Ballack --------------------------
------------------------- Essien (Mikel)-------

Cole ------ Alex ------ Terry -------- Belletti

---------------- Cudicini / Hilario ------------

------------------ Kezman -------------------

------------------ Alex -----------------------
----------------------------------- Deivid ----
Uğur -----------------------------------------

---------------------- Aurelio ----------------
------------ Maldonado ---------------------

Carlos ----- Edu -------- Lugano ----- Önder
-------------------- Volkan --------------------

El Comandante
02.Nisan.2007, 22:47
Konuyu bosu bosuna uzatmayalim,herkesin görüsü kendisine,görüslerimi teker teker bir daha yazamam.Cok istiyorsan okursun tekrardan mesajlarimi,olur biter.Fanatik olup olmamam da seni,sizi ilgilendirmez ! Herkes kendi isine baksin.

wwhirlwind
02.Nisan.2007, 22:54
insallah bu macta fenerbahcemizin galibiyetiyle sonuclanacaktır 55 bin kardesimle beraber bende statda olacam :)

YusufT
02.Nisan.2007, 22:58
67 euronun forza ettigi galibiyet dilegi ile insallah Fenerbahce bu maci kazanir.

Mac tahmini olarak 2-1 ve 0-3 koydum.

batuhanry
02.Nisan.2007, 23:24
Umarım sağbekte Önder sorun yaşamaz , orda bir Gökhan olsaydı daha iyi olurdu ...
Bugün okula gittim direk " kaç atıcaz bugün dedim , herkes ;2 dedi bende bugün 2-0 FB yenicek diyorum :) Kezman'dan gol bekliyorum .
Umarım Galatasaray'ımızın getirdiği başarıları Fenerbahçe'de getirir , sonuçta FB yense bu puan İngilizlere yazılmıyor bize yazılıyor , bununda bilincinde olmak lazım :) Ne olursa olsun Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur yani burda fanatik Galatasaray'lı olsamda Chelsea'yi destekleyecek değilim .

Maça dönücek olursam , Fenerbahçe gerçekten avrupaya alıştı yani Chelsea'ymiş Manchester'mış bunlar sorun olmaz . Bunu Chelsea'de biliyor , artık küçümseme olmayacaktır.Galatasaray'ın "Unutulmaz Maçlar" CD'sini izlediğimde bizim UEFA Süper Kupa finali için Faruk Süren demişti : " Bunlar bizi ciddiye almaz bizde bunları arada tepeleriz." diye ama gayette ciddiye alınmıştık sonuçta bir UEFA kupası kazanmıştık . FB'de UEFA yı almasada şuan 8 klüb içinde en tehlikeli takımdır bana göre . Bunun için iki takımda maça öyle hızlı başlayacağını düşünmüyorum , maçın kilidini Alex çözer . Tabi yine söylüyorum bir Gökhan , bir Carlos (sanırım oynamayacak) olsa çok daha rahat kanat akınları yapardı FB ama bunlar olmadığı için maçı ortasaha elemanlarıyla bitirirecektir . Maldonado daha çok defansif olduğu için Aurelio'yu bugün daha çok hücümda göreceğimizi düşünüyorum Alex'le birlikte ... Uğur Boral eğer Sevilla maçı ve önceki maçlardaki o güzel oyunu ve ortalarını ortaya koyarsa Kezman'a bir asist yapacağını düşünüyorum Kadıköy'deki Sevilla maçında olduğu gibi... Yanlız bu maçta Edu'ya dikkat! :) Oyuncularda çok büyük bir baskı var ve bunu en çok hissettirende Edu. Kaptan Alex iyi konsantre etmeli onu :) Lugano agresif bir oyuncu ve Anelka'da biraz artist . Karşı karşıya geldiklerinde Lugano'nun kendine hakim olması gerek , takımını eğer eksik bırakırsa böyle bir maçta FB'nin sonu olur .

Bende artık maç saatini bekliyorum büyük heyecanla . Uzun zamandır bir maç için bu kadar uzun yazmamıştım :)

Son olarakta bugün FB'nin ne olursa olsun bizim yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum :)

RaSenGan
03.Nisan.2007, 02:58
Maça son 2 saat kaldı.Bakalım maçta neler olucak..EDU faktörünü unutmayalım derim (:

DisCo
03.Nisan.2007, 03:15
Ayg22 geçen seferde Edu diyen senmiydin. Kendi kalesine attı. Bahsetmeyin yahu sonra sinyal mi gidiyor nedir kendi kalesine atıyor.

MeMo
03.Nisan.2007, 03:29
Aygün ağzını hayıra aç :D

Universal
03.Nisan.2007, 03:33
Chelsea taraftarının yorumu:

Fenerbahçe şanslı bir takım ise, 4-0,
Fenerbahçe şansız bir takım ise, 6-0 kazanırız diyorlar.Bizi küçümsedikleri ortada. Küçümsenmenin yararını umarım görürüz.

Dalga geçilmiş diyorsun doğaldır bütün Türkiye dalga geçti. Bunu inkar eden yok bende bir iki espiri yaptım bu maç hakkında; ama kimseyi rencide edecek kadar değil. Ama bu espiriyi Beşiktaş'lı arkadaşlarım ve Çarşı Grubu üyesi bir öğretmenimde yaptı. Yani bu dalga geçme olayını Beşiktaş'lılar da yaptı. Bu yüzden bu tip skorlarda oluşacak espirelere pek takmamak gerekiyor dozunda yapıldığı sürece, mesela Sheva Fenerbahçe'ye dört gol atınca Servet ile yapılan espirilere bende gülüyordum. Bu futboldur bu tip skorlarda rencide edilmeyecek türde konuşmalar olabilir.

RaSenGan
03.Nisan.2007, 03:48
Ayg22 geçen seferde Edu diyen senmiydin. Kendi kalesine attı. Bahsetmeyin yahu sonra sinyal mi gidiyor nedir kendi kalesine atıyor.

Evet bendim :D

Fenerbahçe'nin yediği gollerin yarısını Edu attı.Chelsea'de öyle etkili oyuncular varken ve kanatlardan gelip orta açarlarsa Edu atar kesin kendi kalesine ama umarım her maç yaptığı gibi bu maç atmaz gol.

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 03:52
Fenerbahçemize Chelsea karşısında başarılar dileriz...:)

scar face
03.Nisan.2007, 03:59
Chelseayi yeneceğiz her zamanki uğurumu deniyorum:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..Helal olsun sana Semsi.Keske herkes senın gıbı olabilse

TürkuAz
03.Nisan.2007, 04:03
Bu maç en kötü berabere biter. Fener öyle kolay kolay teslim olmayacaktır..

RaSenGan
03.Nisan.2007, 04:07
En zor görev Lugano'nunmuş.Hem Drogba'yı hem de Edu'yu tutucakmış.Mehmet Ali Erbil diyo :D

Universal
03.Nisan.2007, 04:09
En zor görev Lugano'nunmuş.Hem Drogba'yı hem de Edu'yu tutucakmış.Mehmet Ali Erbil diyo :D

Birde araya Henry'i sıkıştırdı, Henry mi tutacak dedi? :)

Varonil
03.Nisan.2007, 04:11
40-45 dakika civarı birşey kaldı maça.. :rolleyes:

Bende heyecan kat kat arttı.İnşallah kazanacağız.Fenerbahçe'mize güveniyoruz.Carlos ve Gökhan'ın olmayışı çok büyük handikap olacak.

2000 kadar Chelsea taraftarı bugün öğlende Türkiye'ye geldi.Çok rahatlar,aralarında birkaç taraftar 5-0 kazanırız falan diyor.Bizim bugün bütün Avrupa'ya hatta bütün Dünya'ya kim olduğumuzu ispatlama günü.Hem Fenerbahçe olarak,hem de Türkiye olarak ..

El Barto
03.Nisan.2007, 04:14
Bugün taksimde Chelseali birkaç taraftarla muhabbet ettik. Adamlar çok inançlılar. :)

Ama inşallah Fenerbahçe kazanacak maçı ve yarın yine görmeye gideceğim ben Chelsealileri. :)

fenerbahce_1907
03.Nisan.2007, 04:20
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Deivid
Aurelio
Maldonado
Uğur
Alex
Kezman

FC CHELSEA
Cudicini
Terry
Carvalho
Ashley Cole
Joe Cole
Malouda
Lampard
Makalele
Ballack
Essien
Drogba

EreN
03.Nisan.2007, 04:21
oy oyy kalbim duracak :)

EreN
03.Nisan.2007, 04:22
Essien sağ bekte oynayacakmış.

TürkuAz
03.Nisan.2007, 04:23
Essien'in sağ bek olması bence olumsuz gelişmedir, çünkü bir Ivanovic yada Ferreira olsaydı Uğur Boral daha rahat alan yaratabilirdi kendisine..

Fernando Gago
03.Nisan.2007, 04:24
Bu kadroya gol atmak çok zor olacak özellikle hava toplarında şansımız çok az

GeNç KaRTaL
03.Nisan.2007, 04:25
Fenerbahçe'nin kadrosu beklenen kadroda Chelsea'nin kadroyu çözemedim.3 tane savunmacı var.2 tane kanat var.4 tane ortasaha orta var.1 tane forvet var.Açıkcası böyle bir kadro beklemiyordum..

Edit:Essien bekte oynayacakmış.O halde 4-5-1 oynayacak Chelsea.İyi bir kadro çıkarmış Grant.Chelsea orta sahası ile Fenerbahçe'yi durdurabilir..

RaSenGan
03.Nisan.2007, 04:25
Cech'in kalede olmaması Fenerbahçe için büyük avantaj fakat Fenerbahçe'nin bekleri Önder ve Vederson ne yapar bilemiyorum.Önder kaç maçtır oynamıyor ve şimdi Chelsea karşısında oynuycak.Çok zorlanıcaktır.Ve futbolcular sahaya çıktı.:)

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 04:31
Sergen'in 2 gol attığı Cudicini kalede :D Alex bu kaleciyi yol eder :)

TürkuAz
03.Nisan.2007, 04:33
Fenerbahçe için en büyük avantaj Cech'in olmaması bana göre, Cudicini'nin neler yapabileceğini göreceğiz.

KaPaLı
03.Nisan.2007, 04:35
Hadi fenerbahçe'm yensende yenilsende her zaman taraftarın yanında Essien sağ bek Makalele - ballack - lampard ortasaha olacak büyük ihtimalle. Kaleci CUDİCİNİ bizim şansımız olmadık goller yio çünkü.

Uğur - Deivid - ALEX - Kezman bu akşam maçı koparacak oyuncularımız Defansımızın belkemiği LUGANO unutmamak lazm tabiki

shamur1
03.Nisan.2007, 04:50
Chelsea Total dominasyon ile çıkacakmış maça . Baksanıza ortada alan daraltan Makalele, Lampard,Essien kanatlarda Maluoda ve J.Cole forvettede Bitirici Drogba :) Ama defansları Carvalho ve Terry yavaş oyuncular defans çizgisi çok ilerde olmamalı..

3 gün sonra sınavlarım başlıyacak ama ben Cipsimi, (içeceğimi) aldım maç saatini bekliyorum. 10 dakika kaldı heralde hadi bakalım bol şans bütün Türkiye'ye !

GeNç KaRTaL
03.Nisan.2007, 04:55
Benimde yarın Dil ve Anlatım sınavım var ve hiç çalışmadım ama maçı seyredeceğim.

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2007, 04:58
Haydi Fenerbahçe yapabilirsin!

Emurafu
03.Nisan.2007, 04:58
Pfff Emre tilev hiç sevmem maç içersinde sacma sacma sözler kullanıyor.Galatasaray-Leverkusen maçında beni deli etmişdi..

Veeee maç baslıyor:D

Chelsea'nin duran top zaafı var:D

PesimiSTyLa
03.Nisan.2007, 05:11
Dk 13 kk ne attı bu sefer deivid .

RaSenGan
03.Nisan.2007, 05:13
Edu'dan beklerken Deivid attı.Dakika 13 daha çok erken.Fenerbahçe bir an önce toparlanmalı yoksa fark açılır.

KaPaLı
03.Nisan.2007, 05:14
bu ne şanstır yaa 5 oldu 4 tanesi edu production 2 kendi kalesine 1 penaltı 1 geri pas şimdide kilit adam dediğimiz deivid !

shamur1
03.Nisan.2007, 05:15
İnanmıyorum ya Fener yine kendi kalesine attı.

Emurafu
03.Nisan.2007, 05:16
Şimdi Chelsea'ya gol atmak'ta bir dert...Ahada gol oldu pfff;(

Bordo61Mavi
03.Nisan.2007, 05:17
Direge carpan top Essienden

shamur1
03.Nisan.2007, 05:19
Gökhan Gönül'ün olmaması sağ kanadı kullanılamaz hale getirdi. Önder ileriye beklenen çıkışları yapamıyor.

IcedEarth
03.Nisan.2007, 05:20
Fenerbahçe top çeviremiyor. Mükemmel savunma yapıyor Chelsea.

shamur1
03.Nisan.2007, 05:20
Chelsea alan daraltıyor sürekli , Fenerbahçe oyun kurmakta zorlanıyor. Total dominasyon felsefesi..

IcedEarth
03.Nisan.2007, 05:23
Önder oynamaya oynamaya ne hale gelmiş yahu. Çok fena durumda.

Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 05:25
Chelsea kaya gibi bir takım 20maçın üzerinde kaybetmiyor ŞL de... Avantajı ele geçirdiler bakalım ama maç sonucu ne olur...

IcedEarth
03.Nisan.2007, 05:31
Fenerbahçe Drogba'yı savunmakta çok zorlanacak gibi. Adam resmen ayı gibi. Ben bu kadar güçlü çok az insan gördüm.
Bu arada Fenerbahçe korner kullanacak......

Addolorato
03.Nisan.2007, 05:39
annem bana ingiltereden chelsea forması almışşş haftaya kadıköyde turlarım:D

EreN
03.Nisan.2007, 05:48

Yap yap süper olur.

Maça gelirsem fena oynamıyoruz. Öyle ezildiğimiz falanda yok. Kendi kalemize gol atmasak ve biraz akıllı olsak golü bulabilirdik.
Şanssızlık işte. Aygün ağzını bir kerede hayıra aç.
İlk yarının hakkı bence 0-0

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 05:49
Deivid atmasa 0-0 biterdi bu yarı. Kendi yarı alanımızdan çıkmakta zorlanıyoruz ama defansımız aman nazar değmesin iyi oynuyor.

İkinci yarıda Semih ve Kazım oyuna girmeli. Deivid'in golden sonra morali bozuldu gibi. Her ne kadar etkili oyuncularımızdan da olsa bende değişmeli.

Ayrıca Uğur, Sevilla maçından beri yokları oynuyor.

167 Numaralı Mesaj silinirse sevinirim ;)

Fernando Gago
03.Nisan.2007, 05:50
Drogba 2.yarı olmayacak güzel oldu bu ... Chelsea oyunu kontrol ediyor maalesef , çok basit bir gol yedik Semöih ancak takımı hareketlendirebilir yoksa böle gider maç

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 05:50
Aygün sen ne kadar şom ağızlısın yaa :@ :D

Yehu her turda kendi sahamızda bir kere kendi kalemize gol atıyoruz. Ne yapıyolar uğur falan mı deniyoruz??

Kazım ve Semih oyuna girmeli. Bu değişiklik ile Semih ilerde, Kezman ve Kazım'da kanatlarda değişebilirler.

Universal
03.Nisan.2007, 05:51
Eğer kendi kalemize gol atmasaydık, maçı 0-0 bitirebilir ve her türlü gollü beraberlikte çıkabilirdik. Bu alanda rekor kırdık. Bir sezonda üçüncü kez kendi kalemize gol attık. Yakında bahis bile açılabilinir artık Fenerbahçe kendi kalesine gol attıyor.

Chelsea tutanlarda sevinsin artık... Fenerbahçe yeniliyor... Gözünüz aydın...

Addolorato
03.Nisan.2007, 05:53
Eğer kendi kalemize gol atmasaydık, maçı 0-0 bitirebilir ve her türlü gollü beraberlikte çıkabilirdik. Bu alanda rekor kırdık. Bir sezonda üçüncü kez kendi kalemize gol attık. Yakında bahis bile açılabilinir artık Fenerbahçe kendi kalesine gol attıyor.

Keşke 3 olsa ilk cska maçında edu 1 gol 1 asist 2. cska maçında edu 1 gol 1. sevilla maçı edu 1 gol 1. chelsea maçı deivid 1 gol yahu bu goller olmasa fenerbahçe şimdi çok daha rahat olcaktı

TheTrooper
03.Nisan.2007, 05:54
167. mesaj silinmesse ban yiyecek kadar feci laflar edeceğim...

GodfatheR
03.Nisan.2007, 05:54
Çoğunuzun içinden geçen o zaten Fener yenilsede turlasakmış turla turla.

Maça gelirsek daha maçın başında rakipten çekindiğimizi belli ettik Chelsea baktı üstüne gelen yok baskı kurdu.2.yarı herşey daha farklı olucaktır.Sanırsam Drogba sakatlandı 2.yarı değişicek.2.yarı kendimiz gibi oynarsak bu sahadan 2-1 gibi bir skorla çıkıp bi nebzede olsa avantaj yakalayabiliriz.

YusufT
03.Nisan.2007, 05:55
Sergen'in 2 gol attığı Cudicini kalede :D Alex bu kaleciyi yol eder :)

Murat abi o dedigin kaleci 130 gündür gol yemiyor...

Mac 0-3 biter..

GeNç KaRTaL
Chelsea Fenerbahçe'yi oynatmıyor.Yetenekli oyuncularıylada hızlı hücum yaparak etkili olmaya çalışıyorlar.Çok tehlikeli pozisyonları yok gol dahil.Bir tek Drogba'nın defansın arkasını sarktığı bir pozisyon var onuda Volkan önledi.

Gökhan ve Carlos'un eksikliği hissediliyor.Hızlı hücuma kaldırıyordu 2 oyuncuda.Şu an için Chelsea'nin savunma gücünü kırabilmek için yapılacak en iyi şey hızlı hücum yaparak savunma dengesini bozmak.Chelsea kendi sahasına yerleşince top yapamıyor Fenerbahçe..

Chelsea Fenerbahçe'yi iyi etüt etmiş gerçekten.Bakalım 2.yarı ne olacak..

Universal
Şu Galasaray nickli arkadaşın ip numarasından başka bir üye ile bağlantısı olup olmadığı ve sitede okur grubuna alınmasını öneriyorum.

GodfatheR
03.Nisan.2007, 05:57
Keşke 3 olsa ilk cska maçında edu 1 gol 1 asist 2. cska maçında edu 1 gol 1. sevilla maçı edu 1 gol 1. chelsea maçı deivid 1 gol yahu bu goller olmasa fenerbahçe şimdi çok daha rahat olcaktı

Arkadaşım senin işine gelir işte hazır formayı da almışken rahat rahat turlarsın.;;)

Semih ve Kazım kesin girmeli Kezman'a atılan toplar duvara çarpıp geri dönüyo Deıvıd'in morali çok bozuldu ama ben yinede sahada kalmasından yanayım.

Varonil
03.Nisan.2007, 05:57
Chelsea'nin savunması çok sağlam.Makalele Alex'e yapıştı adeta.Alex fazla topla buluşamayınca,kanatlardan pozisyon aradık.Çok da kötü değildik ilk yarı.Kendi kalemize attığımız gol yaktı bizi yaktı.2.yarıda gerçek Fenerbahçe'yi görürüz inşallah

İçimizdeki Chelsea'lilere de selam olsun.En büyük arzunuz oldu,Fenerbahçe yeniliyor..

IcedEarth
03.Nisan.2007, 05:58
167. mesaj silinmesse ban yiyecek kadar feci laflar edeceğim...
Ömer sana hiç yakışmamış bu laf. O lafları edersen kaybeden sen olursun.

Şu Galasaray nickli arkadaşın ip numarasından başka bir üye ile bağlantısı olup olmadığı ve sitede okur grubuna alınmasını öneriyorum.
Abartmayalım beyler.

EreN
03.Nisan.2007, 05:58
167 nolu mesaj silinmeyecek umut veya gören modlar sizde silmeyin. kalsın öyle. Sonucunda rakip taraftarıda düşünmek lazım. Bir FB-GS maçında'da o zaman GS'lilerin mesajlarını silelim. Olacak iş mi arkadaşlar!!

Neron_FB
03.Nisan.2007, 05:59
Fener 1 korner attı mı seviniyorum..öyle bi maç :s umarım ikinci yarı bazı şeyler değişir de fener kendine gelir bir gol atar..Beraberlik bile başarı chelsea böyle oynadıkça

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2007, 05:59
Şampiyonlar Ligi'nin en talihsiz prensi.

Universal
03.Nisan.2007, 06:01
167 nolu mesaj silinmeyecek umut veya gören modlar sizde silmeyin. kalsın öyle. Sonucunda rakip taraftarıda düşünmek lazım. Bir FB-GS maçında'da o zaman GS'lilerin mesajlarını silelim. Olacak iş mi arkadaşlar!!
Sitede kural vardı, Avrupa'da kulüplerimiz maç oynadığı zaman, rakipi tutan yazı yazmak ve rakibin logosunu avatar yapmak yasaktı. Hatta bu yüzden çoğu kişi ceza veya uyarı almıştı. E? Niye şimdi böyle bir durum söz konusu. İçimizde ki Chelsealilerin susmasını istiyoruz. Buda en demokratik hakkımız. Sonuçta Türkiye-Chelsea karşı oynuyor... :tur:

shamur1
03.Nisan.2007, 06:02
Alex doğru diyordu Chelsea karşısında çift forvet oynamalıyız diye. Kezman ilerde tek kalıyor ,Fenerbahçe çoğalamıyor ilerde. Chelsea rahat oynuyor,adamlar niye kassınlar ki kendilerini sonuçta rövanşı var bu maçın.

GeNç KaRTaL
Bu arada gole kadar Fenerbahçe taraftarı iyi destek verdi.Golden sonra kopuk kopuk tezahuratlar var.Top rakipteykende ıslıklarla iyi baskı kuruyorlar..

EreN
Arkadaşlar birşey dikkatinizi çekti mi Chelsea Kasırga taktiğimi kullanıyor :)
O yüzden orta sahayı HIZLI Geçmemiz lazım. zım zım zım.
bir yapabilseler

shamur1
03.Nisan.2007, 06:05
Chelsea Total dominasyon'u kullanıyor görmedin mi ? ortasahada alan daraltıyorlar böylece Fenerbahçe'de oyunu kuramıyor bir türlü. :(

DisCo
03.Nisan.2007, 06:07
İlk yarı konuşabiliriz ama bence 2. yarıda ne olması gerekir onu tartışalım.

Alex'i rahatlatacak birisi lazım. Fenerbahçe'nin etkili bir silahı olduğu için markaj altında. Sürpriz oyun kurucuların sahneye çıkması lazım. Bunlardan en iyi aday Deivid diye düşünüyorum. Yoksa markaj altındayken Alex'in kale duvarı gibi Chelsea ortasaha-defans karışımını geçmesi imkansız. Ayrıca oyuncu eşleşmelerine de dikkat etmek zorundalar. Drogba sakatlandı galiba ama devam ederse pozisyon gereği Vederson ile eşleşiyor. Vederson'un onu tutması çok zor ki Volkan'ın çıkardığı şutta bunun en güzel örneğiydi. Fenerbahçe ne yapıp edip en kötü berabere kalmalı. Galip gelirse tabi süper olur. Çünkü atacağı bir gol devamını getirebilir. Bunun birde İngiltere ayağı var ona göre oynanmalı gol yemeden alınabilecek en iyi skoru elde etmeli.

Son olarak gereksiz mesajları bildirme butonundan ilettik ama birşeyede değineceğim. Hani hepimiz desteklemeliyiz diyoruz sonra birisi çıkıp dediğimizin tersi birşey yazınca tepki koyuyoruz. Öndercim şahsi algılama ama ben aşağıdaki gibi söylemlere de karşıyım.

Xipe Totec
03.Nisan.2007, 06:15
herşey mükemmel herşey çok çok güzel bi gol yok:S

EreN
03.Nisan.2007, 06:21
pası kim attı göremedim o pas kimden çıktıııııııı?

PesimiSTyLa
03.Nisan.2007, 06:22
Colin Kazım 1-1 oldu..

IcedEarth
03.Nisan.2007, 06:22
Organize bir atakla iyi oynamadığı maçta golü buldu Fenerbahçe.

KaF KeF
03.Nisan.2007, 06:26
Semih giriyor...!

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 06:30
Kezman çıktı Semih girdi.Kazım şık bir vuruşla golü yaptı.

YusufT
03.Nisan.2007, 06:36
semih girince ne olacak? cünkü cok heyecanlandinizda....

chelsea daha fazla edu'ya dogru oynasa gol atabilir.

Kazimin golündeki pas süperdi. Volkan macin adami resmen..

IcedEarth
03.Nisan.2007, 06:37
Chelsea'de yorulan oyuncular var. Fenerbahçe'de ise Kazım'ın biraz daha kontrollü oynaması lazım.
Bu arada ohaaaaaaaaaaa. Deivid ne yaptı öyle yahu.

KaF KeF
goooolll ..
Devid başladı...!

Harikasınız..!!

EreN
hadi be fenerim.

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 06:39
işte bu kadar Deivid...

Hadi 3...

YusufT
03.Nisan.2007, 06:40
deiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii d, hagi gibi vurdu aynen ! kocum benim..

3,3,3... gelecek

Xipe Totec
03.Nisan.2007, 06:41
hadin 3.yüde atıp bitirek bu işii...

deivid mükemmel bir gol attı yav bakakaldım:)

shamur1
03.Nisan.2007, 06:43
Pc'de izliyodum maçı kapadım içeriye gittim Tv'den izlemeye başladım tam o sırada maç 1-1 oldu .. Ve Deivid çıktı sonra sahneye . Mükemmel vurdu. Bu maçı çevirmeleri çok iyi oldu çokkk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pası Aurelio attı. Herkes Alex'siz Fener olmaz diyor ama bence Aurelio'suz bir Fenerbahçe olmaz !

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 06:50
İşte bu kadar...

2-1 kazandık :)

EreN
03.Nisan.2007, 06:52
Sıradaki gelsin

fenerbahce_1907
03.Nisan.2007, 06:52
İşte bu be.Helal olsun çocuklar.Selam olsun içimizdeki Chelsea'liere.Yine istediğiniz olmadı.

World Hollow o1
03.Nisan.2007, 06:53
Şimdi O Chelsea'ı karşılamaya giden GS'li taraftarları çok seviyorum, iyiki gitmişsin adamların ellerini ayaklarını kitlediniz Allah razı olsun..

We Are The Best ALAYINA REST !!!

gerrrard
03.Nisan.2007, 06:54
Helal olsun be bravo !!!

KaF KeF
03.Nisan.2007, 06:55
Haydi Şimdi de Uğurlama Gidin...:zuhaha

Tebrikler Fenerbahçe'm...:)Helal OLsun Size...

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 06:55
Mehmet, Mehmet, Mehmet!!!

Road to Moscow bee, geliyoruz bee. Bu takım Stamford Bridge'de Chelsea'ye gol atar. Hepinize Yürekten İNANIYORUZ!!!

Mr.CordiaL
03.Nisan.2007, 06:56
İşte budur,

İçimizdeki Chelsea'lilere inat. ;)

Fernando Gago
Söyleyecek birşey bulamıyorum Oley Oley Oley !!!

puskas
öncelikle bi gsli olarak en basta volkanı tebrik ederim.guzel kurtarışları olmasaydı bu mac boyle olmazdı.farkı önledi ve takıma cok buyuk bi motive sağladı.2.tebrik ise takıma 2 yarı bırakmadılar macı.tebriklerrrrrr

Krusty
Lalalala Feneeeeeeeer.

Helal olsun çocuklar, helal!

Selam olsun içimizdeki Chelseali lere. ;)

TR.CaPTaiN
2 senedir yenilmeyen Chelsea'yi yendik.

Dur Chelsea! Bilmeden gelip bastığın
Bu stat,bir devrin battığı yerdir.

EreN
03.Nisan.2007, 06:57
Yusuf parayı kırdın hadi hayırlı olsun :p

GodfatheR
03.Nisan.2007, 06:58
Helal be çocuklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.İşte bu kazandık.Takım olduğumuzu gösterdik onlarda para varsa bizde de yürek var.ROAD TO MOSCOW.

RaSenGan
03.Nisan.2007, 06:59
İlk yarı Chelsea tek kale oynadı fakat sadece 1 gol atabildi.İkinci yarı 60'a kadar Fenerbahçe yine iyi değildi fakat sonradan hareketlendi.Kazım'ın golünden sonra Fenerbahçe coştu resmen.Drogba Fenerbahçe defansı arasında kaynadı gitti 60'tan sonra.Yine birkaç top kaptı fakat değerlendiremedi.Alex pek maçta görünmedi.Aurelio çok çok iyi oynadı.Volkan harika kurtarışlar yaptı.Deivid'in golü muhteşemdi.Tebrikler..Bakalım rövanşta neler olucak.Fenerbahçe beraberliğe oynuycaktır orda.Yarı finale çıkma şansları yüksek.

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 06:59
Bu Chelsea şimdiye kadar kaç gol yemişti? :D

Ne kadardır yenilmiyordu? :D

Bizim Takım harbi diyorum uğur deniyor :D
Kadıköy'de kendi kalemize gol atarsak o turu geçiyoruz :D

Universal
03.Nisan.2007, 07:00
Yoruma gerek yok, yanıtımızı her zaman olduğu gibi genen sahada verdik. İçimizde ki Chelsealilere selam veriyorum. İmzama yazmıştım geldikleri gibi giderler. Öylede gidecekler. İnşallah o malum kişiler uğurlamayada gider. :)

a.arıcı-11
03.Nisan.2007, 07:01
bize bu gururu yaşattığın için teşekkürler fenerbahçe iddaa ediyorum ordaki maçta 2-1 biter penaltılarla tur atlarız:D:D

İçimizdeki Chelsea'lilere selam olsun;;)

batuhanry
03.Nisan.2007, 07:01
Deivid'in golü neydi öyle :eek::eek: inanılmazsın sen ya.. Chelsea buraya 2 gol yiyerek geld i4 golle gidiyor be işte bu ! stamford brigde yien sevilla deplasmanı gibi olucak turu Fb geçicek !!bu arada kazım ın golünde Aurelio nun asist ne öyle:eek: Aurelio'suz FB düşünemiyorum artık nası bi adamdır bu ya . Helal olsun sahadaki tüm oyuncularımıza en başta Aurelio'ya! Volkan'ı da unutmamak gerek .. neyse önemli olan yenmekti bir golü de atmsaydık kendi kalemize süper olurdu ama turu geçiceimizi düşünüyorum!! chelsea çıktığında demiştim yarı finaldeyiz diye olcak ya olcak olcak,!! uzun zamandır böyle sevinmemştim gerçekten süper oldu bu ya helal olsun be !

DisCo
03.Nisan.2007, 07:02
Vallahi helal olsun. Maç içinde aklımdan şunu geçiriyodum. Alex'in herşeyi var ama Hagi gibi şutları yok dedim. Hatta forumda belirtsem kesin yanlış anlaşılır diye düşüncemin devamını getirdim. Sonra Deivid bi yapıştırdı kendi kendime güldüm.

Maçın adamı Volkan'dı. Ne olursa olsun İngiltere'ye yenilmeden gitmek önemliydi. Galip gelerek bunu gerçekleştirmek süper oldu.

Ayrıca bu Drogba harbiden insan azmanı şaştım kaldım. :D

Son olarak bana göre Fenerbahçe deplasmanda gol atar.

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 07:07
http://www.fenerbahce.com/i/glr/08040224ff/sl8854.jpg
İşte Görmek istediğimiz Tablo.

Devre arasında da dedim Kazım oyuna girmeli diye, girdi oyunun şeklini değiştirdi. Bence Uğur biraz dinlendirilmeli Kazım'a ligde de daha çok şans verilmeli.

Zico Deivid'i çıkarmadı büyük riske girdi ama aldığı bu risk yine lehimize sonuçlandı.

Maldonado çok güzel oynadı. Oyun stilini çok beğendim şahsen. Basit oynuyor ama etkili, akıllı oynuyor. Ne yaptığını bilerek oynuyor.

Grant buraya dersine iyi çalışarak gelmiş. Sağ taraftan defans zaafımızı iyi gördü, Önder'in üstüne iyi oynadı ilk yarı devamlı ordan geldiler, ikinci yarı zaten iyi oynaya bizdik o yüzden pek etkili olamadılar. Ayrıca Makelele ile Alex'i çok iyi durdurdu. %10'luk bir kapasite ile oynayabildi Alex.

Şahsen Kezmanı bu maçta beğendim. Etkili ve istekliydi. Semih ise her zamanki gibi oyuna girdi ve oyunun şeklini tamamen değiştirdi.

ForsakeN
Budur işte !!!.Chelsea'yi de elersek kimse şaşırmasın.Şuana kadar 2 gol yemiş takıma 2 tane attık.

sacrameNt
Bizi destekleyen bütün diğer takımlı arkadaşlardan Allah razı olsun.. Diğerlerini hava alanına bekliyoruz. Uğurlamaya...

GodfatheR
03.Nisan.2007, 07:08
.2.yarı kendimiz gibi oynarsak bu sahadan 2-1 gibi bir skorla çıkıp bi nebzede olsa avantaj yakalayabiliriz.

Tahminimin tuttuğuna sevindim.Acaba bende Batuhan abi gibi Bay Ossman filanmı yapsam.:icon_biggrin:

Memedov
03.Nisan.2007, 07:09

Turu atlayalım Fenerbahçe forman benden o zaman turlarsın nerde turluyacaksan..;)

Fenerbahçe bu sene süper bir gelişme gösterdi, Avrupanın Devi olma yolunda büyük bir adım attı, İspanya da attığımız çeyrek final turunu İngilterede de atacağız.

İmkánsız diye birşey yoktur, biz TÜRKLER zoru severiz..:0:

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2007, 07:10
http://img510.imageshack.us/img510/2435/fbchelseabc2.jpg (http://imageshack.us)

Universal
03.Nisan.2007, 07:10
Bizi destekleyen bütün diğer takımlı arkadaşlardan Allah razı olsun.. Diğerlerini hava alanına bekliyoruz. Uğurlamaya...
Hazır uğurlamaya gitmişken, uçağa binsinler. Stanford Bridgte de desteklerler. Malum onların taraftarından daha çok istiyorlar Fenerbahçe'nin elenmesi. Onlara inad kazandık ya çok mutluyum. Bu gece rüyalarında Deivdin'in 90'a taktığı golü görsünler... :tur:

Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 07:12
Tebrikler Fenerbahçe...

Grant'ın avantaj olduğunu bu gece hep beraber gördük valla ...:)

Mr.CordiaL
03.Nisan.2007, 07:13
Evet Batu bende en çok onlara KAPAK niteliğinde bir skor aldığımız için sevinçliyim. :)

Universal
03.Nisan.2007, 07:13
Biz oynadık onlar seyretti. Önce onların golünü attık, sonra kendi işimizi bitirdik. Kendin pişir kendin ye hesabı. :)

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2007, 07:14
Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl harikalar yaratan Fenerbahçe, aynı zamanda kendi kendine de rakip oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak ülkemizi gururlandıran Fenerbahçe, bu sezon inanılmaz bir istatistiğe de imza atıyor !.. Avrupa arenasındaki başarılı savunmasıyla öne çıkan Fenerbahçe, aşnı şekilde savunmada yaptığı akıl almaz hatalarla da izleyenleri hayrete düşürüyor.

Lig TV'nin haberine göre bu sezon Ön Elemeler de dahil olmak üzere tam 10 maça çıkan sarı lacivertliler bu karşılaşmalarda toplam 11 gol yedi. Chelsea maçında yenilen ilk golle de bu sayı 12'ye yükseldi. Ancak çarpıcı olan Fenerbahçe'nin bu 12 golden tam 3 tanesini kendi kalesine atması, diğer 3 tanesini ise akıl almaz hatalarla yenmesi. Yeni Fenerbahçe yediği 2 golden 1 tanesini rakibe ikram ediyor !..
EDU'DAN RAKİBE ASİST !..
Fenerbahçe'nin harakiri kabusu Moskova'da başladı. Şampiyonlar Ligi gruplarına Inter galibiyeti ile başlayan sarı lacivertliler ikinci maçına CSKA Moskova deplasmanında çıktı. Alex'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta Edu'yu durduramadı. 50. dakikada hatalı bir geri pası ile Krasic'in golüne asist yapan Edu, bundan 3 dakika sonra da bir penaltıya neden oldu. Fenerbahçe, 85. dakikada Deivid'in attığı gol sayesinde 1 puanı kurtardı.

EDU BU KEZ GOL ATIYOR !..
Moskova'da Fenerbahçe'yi mutmelen bir galibiyetten eden Edu, gruptaki son maçta da sahneye çıkıyordu. Sarı lacivertlilerin kazanmak zorunda olduğu CSKA Moskova sınavının 30. dakikasında Edu topu kendi filelerine gönderiyor ve Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düşüyordu. Neyse ki bu golden hemen 2 dakika sonra Alex müthiş bir füzeyle fileleri havalandırıyor, ardından ilk yarının ve maçın son dakikasında 2 kez sahneye çıkan Uğur Boral Fenerbahçe'yi 3-1'lik galibiyete taşıyordu.

YİNE EDU, YİNE KENDİ KALESİNE !..
Edu ne kadar iyi oynarsa oynasın, ne kadar iyi mücadele ederse etsin kendini tutamıyordu !.. Yer Kadıköy, Rakip Sevilla, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı... Fenerbahçe 17. dakikada Kezman'ın attığı golle 1-0 öne geçmiş, aradığı avantajlı skoru erken bulmuş. Ama CSKA Moskova maçlarının talihsiz ismi Edu yine sahneye çıkıyor, 23. dakikada kendi filelerine gönderdiği topla skoru eşitliyor. Hakem son düdüğü çaldığında 3-2 kazanmış taraf olan Fenerbahçe'de herkes yenilen ilk gole yanıyor.

VOLKAN'DAN 2 GOL HEDİYE !..
Kadıköy'de 3-2 kazanan Fenerbahçe, rövanşta tedirgindi. Çünkü rakip son 2 yılın şampiyonuydu. Kendi sahasındaki ektili futboluyla tanınıyordu. Nitekim korkulan da olmuştu, Fenerbahçe çok erken 2 gol yemişti. Ama goller akıl alır gibi değildi. Kaleci Volkan üzerine gelen 2 şutu da içeri almış, zafer beklenen geceyi kabusa çevirmişti. Ancak Devler Liginde yediği onca hatalı golün üstesinden gelmeyi beceren Fenerbahçe bunun da üstesinden gelecekti. Üstelik penaltılarla, üstelik o inanılmaz golleri yiyen Volkan'ın 5 penaltıdan 3'ünü kurtamasıyla...

ŞİMDİ DE DEIVID !..
Fenerbahçe'nin kendi kendini yakma hastalığı Chelsea maçında da ortaya çıktı. Çeyrek Finalin ilk ayağında İngiliz devini ağırlayan sarı lacivertliler dengeli bir şekilde 0-0 devam eden maçta bu kez de Deivid'in kurbanı oldu. Şampiyonlar Ligi'nde tam 4 gol atan Brezilyalı golcü 5. kez fileleri havalandırıyordu ama bu kez sevinen karşı taraftı.

Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi maçları şöyle:
Fenerbahçe-Anderlecht: 1-0
Anderlecht-Fenerbahçe: 0-2
Fenerbahçe-Inter: 1-0
CSKA Moskova-Fenerbahçe: 2-2
PSV Eindhoven-Fenerbahçe: 0-0
Fenerbahçe-PSV Eindhoven: 2-0
Inter-Fenerbahçe: 3-0
Fenerbahçe-CSKA Moskova: 3-1
Fenerbahçe-Sevilla: 3-2
Sevilla-Fenerbahçe: 3-2
Fenerbahçe-Chelsea: 2-1

eXcitinG
03.Nisan.2007, 07:17
AnaLize feLan gerek yok.

Muhteşem bir gaLibiyet, hakediLmiş bir zafer ve büyük mutLuLuk

KaLdı son 90

TebrikLer Fenerbahçeye.

Neron_FB
03.Nisan.2007, 07:17
Ben CNN INTERNATIONAL da kocaman Fenerbahçe amblemini gördüm ya, BBC'nin bas bas fener diye bağırışını görüdm ya.. Ne deyim ki..Çok mutluyum.. Helal olsun Fenerbahçe...

scar face
03.Nisan.2007, 07:18
Chelseayi yeneceğiz her zamanki uğurumu deniyorum:)
Gercekten inanamıyorum:)Bu uğuru deneyen ben ve Atakan.Kendisi her zorlu mac öncesinde olmaz bu sefer abi der,ben olur olur derim ve de bildiğimiz 4.maç oluyor:)Kendisine sevgilerimi yolluyorum.Aykutcumla da mac öncesi ve sonrası muhabbetlerimiz oluyor.Mustafadan skor tahmini alıp tv basına gecerim:):)
2.golde bi bakmısım atletle balkondayım:):)İnanamıyorum yarı finale bir adım kaldı soktayım sokta
Cümlelerimde anlam kaymasından dolayı kusura bakmayın ama bir insanın en mutlu anlarından biri işte

BeaT
03.Nisan.2007, 07:23
fenerbahcem yaptı yapacağını deividin ayakta alkışlanacak golle ceyrek final ilk macında chelsea i yendi zaman bu zamandır diyorum artık biz korkmuyoruz onlar bizden korksun.

Universal
03.Nisan.2007, 07:30
Bağdat Caddesinde olmak isterdim.

Acaba Chelsea'nin yarın uçak saati kaçta?

Melekovic
03.Nisan.2007, 07:30
Fenerbahçemizi can-ı gönülden tebrik ederim.Futbolda birazda futbol şansı olacak her zaman iyi oynayamazsın zaten.Başta şanssızlığı yaşadık sonraki anlarda şans yüzümüze güldü.Aslan Volkan yine günündeydi.İyi çıkışlar yaptı.Takıma direnç kazandırdı.Cech'in olmaması büyük avantajdı.Maç izlerken ilk hamlede vurun şu topa diye bağırmaktan sesim kısıldı 1 saniye geciksen hamle yapıyolar çünkü.Net vuruşlar Chelsea'nin işini bitirdi.

Şimdi İngiltere'de Gökhan'da olacak.2 kanadımız birden çalışacak.Önderli ve Alexsiz iyi kazandık.Maldonado ve Aurelio süperdi tek kelimeyle.

İlk 30 dakikayı kazasız atlatırsak neden bir yarı final olmasın.

Başarılar Fenerbahçemize.

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 07:32
İngilteredeki maçta Tam Kadro çıkacağız. İçimizdeki Chelsea'lilere Selamımızı o maçtan sonra tam yollayacağız. ;)

Uçak bu gecedir muhtemelen. :) Ama garantiye almalılar bu geceden uğurlamaya gidilmeli :)

eXcitinG
03.Nisan.2007, 07:33
Evet MaLdonado ciddi anLamda harika ötesi bir oyun oynadı.

eXcitinG
03.Nisan.2007, 07:33
Ve artık bu içimizde ki CheLsea LiLer keLimesine de son verin !

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 07:35
Bu Deivid neden hep böyle yapıyo :@

Kötü oynuyo, hata yapıyo daha sonra bir gol atıp gönlümüzü feth ediyo :D

EreN
03.Nisan.2007, 07:36
Allahım bitmesin , bitmesin bu rüya sonunda moskowa olsun ne olur utandırma !

DisCo
03.Nisan.2007, 07:36
Onunda tarzı bu :icon_biggrin:

Universal
03.Nisan.2007, 07:38
Allahım bitmesin , bitmesin bu rüya sonunda moskowa olsun ne olur utandırma !

Moskova'da yetmez. Dünya Kulüpler Şampiyonasına katılmalıyız. Şampiyonlar Ligi kesmiyor beni. :0:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahmet Çakar, yüzbin dolarına iddiaya girerim demişti. Hadi borçunu ödesene. :)

Del Piero_10
03.Nisan.2007, 07:46
Goal.com Oyuncu ratingleri

Fenerbahçe

Volkan - 7: Powerless to stop the goal. Was energetic and alert in dealing with everything that came his way.

Önder - 5.5: Was caught flat-footed in defence on more than one occasion, but his offensive contribution improved throughout the game.

Lugano - 6.5: Strong and hard to beat at the back. Did his best to match the imperious Didier Drogba all game.

Edu - 5.5: Was a little slow on occasion and late in the odd challenge. An average performance.

Vederson - 5.5: Roberto Carlos' deputy proved to be a lot like his far superior senior. Adventurous and quite a threat going forward, but on a couple of occasions was bested by the formidable duo of Joe Cole and Michael Essien. Improved in the second half.

Maldonado - 5.5: Fairly anonymous and failed to stamp his authority on the game.

Aurélio - 7.5: Was at the centre of much of his side's play and played brilliantly. A solid showing in the middle of the park was capped by a fantastic pass over the top to set up the equaliser. Man of the Match.

Boral - 5: Has been a form player in recent times, but wasn't able to get the space out on the left to prove a threat. Substituted early in the first half.

Deivid - 7: Could be seen as unlucky in scoring the own goal, but it was slightly unnecessary to stick a foot out with as much urgency as he did. was otherwise lacking in a creative capacity and didn't have the fight to contend in midfield. However, all was forgiven 10 minutes from time when he produced an absolutely incredible strike to give his side the victory.

Alex - 5.5: Fairly anonymous in a game that will have disappointed the star playmaker. Not known for any defensive prowess, and rarely involved as he would have liked going forward. Well-marked by Claude Makélélé.

Kežman - 6: Hard to fault for his effort. He played to his strengths and little more could have been expected of him, but had little service and was often left two on one.

Substitutes: Kazim Kazim - 8 (dynamic and brilliant when scoring the goal), Şentürk - 6 (full of energy).

Chelsea

Cudicini - 6: Untroubled and untested - until the two goals! Was powerless to stop them and could not be faulted.

Essien - 6.5: Played with tremendous enthusiasm despite being out of position. Caused a problem or two going forward, defended well against the threat of Uğur Boral.

Carvalho - 5: Didn't have a lot to do, but was caught out a couple of times, most crucially when Kazim-Richards scored the equaliser.

Terry - 6.5: Looked practically unbeatable every time anything came his way. Strong in the air - which was crucial - and solid along the ground. Could have been in a better position to help stop Kazim scoring the equaliser, but his partner Carvalho was chiefly at fault.

A. Cole - 6: Next to nothing was required of the former Arsenal man in a defensive capacity. Played an able deputy to Florent Malouda going forward, but was barely involved.

Ballack - 6.5: A strong showing from the German icon, who was composed in his passing and worked hard in midfield all game. Somewhat ruined his night by failing to take a good chance with the scores level.

Makélélé - 7: An absolute rock playing a role in front of the back four which has, in modern times, been named after him. Allowed Alex - Fenerbahçe's star player - absolutely no space, and distributed possession efficiently.

Lampard - 6: Not a display to remember from a man still recovering from illness. He drifted out of the game for large periods, his set-pieces were disappointing. He was at least by and large tidy in possession, but did not star as he would have liked and looked disappointed to be substituted, but it was the correct decision..

J. Cole - 6.5: A tricky customer as usual. Generally looks more of a threat on the right hand side. Was always a good outlet going forward, but was not in the game as much as he would have liked in the second half.

Drogba - 5: Had all the energy you could ask for and one good effort on goal, but was otherwise wasteful and just a little bit selfish.

Malouda - 6: Active and regularly involved in Chelsea's attacks. Did well in the build-up to the goal and regularly made space for himself, even if he didn't always make the most of it. Drifted out of the game in the second period.

Substitutes: Mikel - n/a, Anelka - n/a.

Aydin
03.Nisan.2007, 07:47
Bir daha Chelsea'yi tutanlara laf etmeyin. Chelsea'yi tutanlara gidin emesenden cevap verin. forumu karıştırmayın.

Chelsea'yi tutanlar bence eziktir. Sizce de eziktir. ama bunu foruma taşımayın. ve ayrıca unutmayın ben de bir Galatasaraylıyım ama biz avrupada 5-6 sene üst üste oynarken nedense fenerli arkadaşlarımız hep rakiplerimizi tuttu. Şimdi de bazı galatasaraylılar kendilerince bunun intikamını alıyor. O zamanlarda daha küçük olup bunları hatırlamayıp da chelseayi tutan varsa bu tartışmasız ezikliktir. ama bunun dışında bu maçta chelseayi tutan veya diğer maçlarda fenerin rakibini tutan hiçbir galatasaraylıyı suçlamam çünkü biz aynı muameleyi fenerlilerden görmüştük vakt-i zamanında.

bunlar dışında ne olursa olsun Fenerbahçe artık Türkiye'yi avrupada son 3-4 yılda gururla temsil eden tek takımımız. Galatasaraylılar bir zamanlar Avrupada kazandığınız puanlarla gurur duyuyordunuz artık belki de seneye Fenerbahçe'nin kazandığı puanlar sayesinde Şampiyonlar ligine gidebileceksiniz. Nasıl bir zamanlar Fenerbahçe'nin de gittiği gibi.

Bu işler karşılıklıdır. Bırakın saçma sapan işler yapmayı. Zaten akepe ortalığı yeterince karıştırıyor, şehitlerimiz gün geçtikçe artıyor. daha siz bu yaşta böyle saçma sapan hareket etmeye başlarsanız sonumuz hiç hayırlı olmaz.

Tebrikler, büyüksün Fenerbahçe.

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2007, 07:47
Bu Deivid neden hep böyle yapıyo :@

Kötü oynuyo, hata yapıyo daha sonra bir gol atıp gönlümüzü feth ediyo :D

Attığı gol yine jeneriklikti. Zamanlamayı iyi yapsa Inter'e attığı golün bir benzerini daha atacaktı.

Siyaset üst tabakaya serbest alt tabakaya yasak.

shamur1
03.Nisan.2007, 07:50
http://www.fenerbahce.com/i/glr/08040224ff/sl8854.jpg
İşte Görmek istediğimiz Tablo.

.

Gerçekten hoş bir tablo olmuş..

Dediğim gibi Chelsea o bildiğimiz chelsea değil. İkinci yarı dağıldılar. Tabi bu gollerin gelmesi çok iyi oldu. Rövanş çok zor olacaktır.Umarım ordanda güzel bir sonuçla ayrılırız.

Universal
03.Nisan.2007, 07:50
Beyleer, kendi kalemize üçüncü golümü attık. Bu bir rekor kayıtı olarak geçti mi? Bu alanda da Şampiyonar Liginde tarih yazdık. Sanırım Avrupa'da ki hiçbir kulüp bu kadar kendi kalesine gol atıp, yarı finale çıkmaya çalışmıyordur.

EreN
03.Nisan.2007, 07:51
Bir daha Chelsea'yi tutanlara laf etmeyin. Chelsea'yi tutanlara gidin emesenden cevap verin. forumu karıştırmayın.

Chelsea'yi tutanlar bence eziktir. Sizce de eziktir. ama bunu foruma taşımayın. ve ayrıca unutmayın ben de bir Galatasaraylıyım ama biz avrupada 5-6 sene üst üste oynarken nedense fenerli arkadaşlarımız hep rakiplerimizi tuttu. Şimdi de bazı galatasaraylılar kendilerince bunun intikamını alıyor. O zamanlarda daha küçük olup bunları hatırlamayıp da chelseayi tutan varsa bu tartışmasız ezikliktir. ama bunun dışında bu maçta chelseayi tutan veya diğer maçlarda fenerin rakibini tutan hiçbir galatasaraylıyı suçlamam çünkü biz aynı muameleyi fenerlilerden görmüştük vakt-i zamanında.

bunlar dışında ne olursa olsun Fenerbahçe artık Türkiye'yi avrupada son 3-4 yılda gururla temsil eden tek takımımız. Galatasaraylılar bir zamanlar Avrupada kazandığınız puanlarla gurur duyuyordunuz artık belki de seneye Fenerbahçe'nin kazandığı puanlar sayesinde Şampiyonlar ligine gidebileceksiniz. Nasıl bir zamanlar Fenerbahçe'nin de gittiği gibi.

Bu işler karşılıklıdır. Bırakın saçma sapan işler yapmayı. Zaten akepe ortalığı yeterince karıştırıyor, şehitlerimiz gün geçtikçe artıyor. daha siz bu yaşta böyle saçma sapan hareket etmeye başlarsanız sonumuz hiç hayırlı olmaz.

Tebrikler, büyüksün Fenerbahçe.

Büyüksün edminim, süper yazmışsın!!
alkışlayın len durmasanıza..!
dalga geçmiyorum :p

LaigLeNoiR
03.Nisan.2007, 07:52
Sıradaki gelsin

Erencim gördüğün gibi rakibimiz yine kendimiziz:) Rakip kim olursa olsun biz atıyoruz biz yiyoruz...

Deplasmanda 1 gol bulursak bu iş biter.Müthiş bir zafer daha tebrikler Fenerbahçemize...

Avrupada Türkiyenin adını gururla bahsettiriyor.

shamur1
03.Nisan.2007, 07:52
tüh forumdaki 999. mesajımmış bu. Keşke 1000.mesajıma denk gelseydi bu resimdeki güzel tablo.. :)

fm26mer
03.Nisan.2007, 07:56
Galatasaraylı taraflarlar karşıladıkları gibi uğurlarlar artık !

GURUR DUYUYORUZ SİZİNLE!

Jesus_FB
03.Nisan.2007, 07:56
inanınca oluyor arkadaşlar hayatımdaki en muhteşem günü yaşadım herşey muhteşemdi seyirci müthişti bilemiyorum tv'ye sesimiz ne kadar geldi ama şahsen benim kulaklarım şu an az işitiyor

BeeTLeJuiCe
03.Nisan.2007, 08:01
Edu girdiği bir ikili mücadelede başına aldığı dirsek darbesinden dolayı bilinç kaybı yaşıyormuş. Doktorlar kontrole almış, İnşallah önemli birşeyi yoktur.

EreN
03.Nisan.2007, 08:03
Evet maçtan gelen abimin söylediği şey şu
" türk tribün tarihi böyle bir atmosfer ne inönüde ne asy'de görmedi bugünden sonra göremezde, joe cole essien ve drogba 5 dakika yan yana tribünleri seyretti.."

Zaten ilker yasin bizzat dedi, şu an kendi sesimi duymuyorum diye. O sıra tezahürat vardı ve TV'ye gelen ses malum. Ama artık kısıyorlar diye şikayet etmiyorum. Kısmak zorunda kalıyorlar diyorum :)
çünkü yayına hiç bir şekilde stad mikrofonlarından ses verilmedi. O bize ulaşan sesin tamamı konuşan spikerin mikrofonuna yansıyan sesti.

Aydin
03.Nisan.2007, 08:07
Galatasaraylı taraflarlar karşıladıkları gibi uğurlarlar artık !

GURUR DUYUYORUZ SİZİNLE!

bu arkadaş gibi yazmak isteyenler, arkadaşa yapılan ceza uygulamasının aynısı yapılır.

Ilhan
03.Nisan.2007, 08:12
Chelsea, fizik savunma açıdan dünyanın en iyi takımları arasında gelen bir takım. Şu ana kadar 2 gol yemişler. Bu takıma ya defansın arkasına atılan topla, ya da uzaktan extra bir şutla gol atarsınız. Ve bunu herkes yapamaz. Ama Fener yaptı.

Belki savunmamız rahat oyun kuramadı, topu rakip sahaya verimli taşıyamadık, ama bugün Fenerbahçe Chelsea'yi çaresiz bıraktı. Kusursuz Makalele, kusursuz Terry, kusursuz Carvalho da çaresiz kaldı.

Son söz: Deivid'in golünü dünyada çok az adam atar.

yusufislam
03.Nisan.2007, 08:19
Deivide "uzaktan sut" icin 17 puan verenin elini SIKIP tebrik etmek istiyorum!
deivid'in balans ne kadar? bu sutlari balansi iyi diye vuruyor bence!

shamur1
03.Nisan.2007, 08:27
Bu adam sene başında az kalsın gönderiliyordu . Şimdi daha iyi anlıyoruzdur bir futbolcuda ısrar etmenin ne derece önemli olduğu . Ama Zico Kezman konusunda hala yanlış yapıyor. Bana göre Kezman böyle bir takımda oynamayı haketmiyor. Ayrıca C.Kazım'ın top kontrolü ve soğukkanlığı çok yerindeydi. Kolay bir pozisyon değildi o.

EreN
03.Nisan.2007, 08:33
Tekrar Tekrar izliyorumda deivid ne çakmış be abi.

Cengo
03.Nisan.2007, 08:43
Deivide "uzaktan sut" icin 17 puan verenin elini SIKIP tebrik etmek istiyorum!
deivid'in balans ne kadar? bu sutlari balansi iyi diye vuruyor bence!

Teşekkürler :)
Bilerek ve görerek verdim o değeri, eleştiren de kayboldular hemen zaten.Futbol bilgime güveniyorum, yanıltmadı beni :)

imparator_cenk
03.Nisan.2007, 08:47
İngiltere'de olacakları düşünmek bile istemiyorum...

Çok rahat harcanacak Fener...

Cengo
03.Nisan.2007, 08:50

Harcanmak?

Başka maçı izledik biz??

Sekopej
03.Nisan.2007, 08:51
1 avans 2'de biter.:zuhaha

İngiltere'de ilk 10 dakikada 3-0 geriye bile düşsek bu takıma inancımı yitirmeyeceğim. Bu takım artık her istediğini yapabilecek bir seviyede. Yarı Final'de bakalım içerdeki maçta kendi kalemize golü hangi oyuncumuz atacak?:p

Maçın yıldızı Volkan'dı. Sahanın en iyisi de Aurelio. Her yere koştu, top kaptı gol attırdı. Daha ne olsun?

Bu zafer Türkiye'nin zaferidir, tüm Türkiye'ye böyle bir galibiyet keyifini bizlere yaşattığı için tüm takıma teşekkür ediyorum.:)

imparator_cenk
03.Nisan.2007, 08:52
Harcanmak?

Başka maçı izledik biz??

Ben dediğmin arkasındayım,görüşürüz.:icon_cool:

NisRoc
03.Nisan.2007, 08:52
Eheheh farklı olmadı ama olsun.. sıtamfort biriç te fark atarız gibime geliyor :D

EreN
03.Nisan.2007, 08:56

Euro cinsinden mi? yoksa dolar mı? aa sterlinde olabilir :0:

Cengo
03.Nisan.2007, 08:56
Ben dediğmin arkasındayım,görüşürüz.:icon_cool:

Peki görüşürüz :icon_cool:

imparator_cenk
03.Nisan.2007, 08:58
Euro cinsinden mi? yoksa dolar mı? aa sterlinde olabilir :0:

Valla bilemem,Türk Lira'sı da olabilir.:0:

Jesus_FB
03.Nisan.2007, 09:01
Valla bilemem,Türk Lira'sı da olabilir.:0:

Senin böyle düşünmen gayet normal. :D

DisCo
03.Nisan.2007, 09:01
Bugünü alınan zaferi konuşalım derim.

Rövanş günü geldiğinde fikri olan belirtir. :icon_cool::0: :icon_biggrin:

Jesus_FB
03.Nisan.2007, 09:02
Ayıp oluyor .İlla ki şu güzel günde bana uyarı mı verin demeye getirip artistlik yapıyorsun. Ya da ben mi yanılıyorum. Biraz medeni olun. Gidip ecnebi takımlarını tutacaksan olnlarında forumları var. İngilizceni konusturarak halledersin. 2-1 'de hatırlat.Unutmadan:D

Coşkun bırak bırak böyle adamlar çok eğlenceli oluyor biraz keyfimize bakalım

imparator_cenk
Ayıp oluyor .İlla ki şu güzel günde bana uyarı mı verin demeye getirip artistlik yapıyorsun. Ya da ben mi yanılıyorum. Biraz medeni olun. Gidip ecnebi takımlarını tutacaksan olnlarında forumları var. İngilizceni konusturarak halledersin. 2-1 'de hatırlat.Unutmadan:D

Coşkun,artistlik?

mustinimo
çok iyi oldu maçın böyle bitmesi. üst oynamıştım :D

EreN
03.Nisan.2007, 09:03
Bu arada kareografiler her zamanki gibi süperdi ;;)
http://img357.imageshack.us/img357/1273/9kmw7.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/5030/chelseapankartlx3.jpg
Diğer 3 tribünden fotoğraflar daha yüklenmedi. Yüklenince koyarım :)

Jesus_FB
03.Nisan.2007, 09:06
The Rising sun over europe yazan pankartın tam altında kaldım diğer tribünlerde olan hiç bir şeyi göremedim maratonda da çok güzel anlamlı işler yapılmış tribünler her açıdan çok iyiydi bugün

Ilhan
03.Nisan.2007, 09:23
16.5 İnegöl. İnegöl hiçbir zaman şehir olamaz diyorum. Sinirlen lütfen.

Empati-sempati.

Yarın cezalara gelir gençlik. Bugün hastayım.

EreN
03.Nisan.2007, 09:27
http://i32.tinypic.com/2u5gw8g.jpg

Bordo61Mavi
03.Nisan.2007, 09:29
Fenerbahceye gercekten helal olsun. Turkiyenin gururu oldular bu sene.

inegollu arkadas ise :D bisey demiyom. Cok komik oluyor bu yazilar.

Fenerbahce buyuk ihtimal pazartesi gunu buraya haraket etcektir ve buyuk ihtimal Luton havalimanina geleceklerdir. Ben bi aksilik olmasa karsilamaya gidecem TRABZONSPOR formam ile. Ins bi kac resim alirim.

Ingilterede yasayan bi TURK olarak, FB nin burdaki bi takimi yenmesi beni cok mutlu etti. Yarin sokaga gururla cikacam.

shadowrefree
03.Nisan.2007, 10:03
Ben açıkçası fanatik bir Fenerliyim. Ama maç için hiçbir heyecanım ve endişem yoktu. Çünkü kazanacağımıza inanıyordum. Deivid kendi kalemize golü attıktan sonra kendi uğurumu yaptım ve kazandık. Bir sonraki maçtada aynı uğuru yapıcam. Bu sene yaptığım her maçta tuttu. İnş. Stamford Bridge de de tutar.

Öncelikle ben başkan Aziz YILDIRIM ı tebrik etmek istiyorum. 10 yılda takımı nerelere getirdi.

Sonra Zico ile devam etmek istiyorum ve ediyorum.:)Avrupa da Fener e nasıl futbol oynaması gerektiğini öğretti ve Avrupa da Fener e çağ atlattı.

Şampiyonlar liginin prensi Deivid de yine jeneriklik bir gol attığı için kutluyorum.

Eren ve Sekopej yönetici arkadaşlarım turu geçmiş gibi konuşuyorsunuz. Bende inanıyorum. Ama birde 2. maç var. Temkinli olmamız gerek.

Fenerbahçe oradaki maçtada defansını böyle geride kurmaması gerekir. Çünkü böyle olunca oyunun kontrolü Chelsea de oluyor. Defansın arkasına attığımız toplar ile etkili olabiliriz. Bence Uğur un yerine Kazım tercih edilebilir. Deivid sol tarafa geçebilir.

Fenerbahçe ye rövanş maçında başarılar.

Bordo61Mavi
03.Nisan.2007, 10:14
ARKADASLAR sizden bi istek, buraya yaziyorum cunku teker teker msj cekemem.

Fenerbahce resmi sitesine bakanlar icin, ben ingiltereye gidis gununu ve saatlerini goremedim, bi zahmet goren veya bi bilgisi olan varsa bana ozel msj dan link veya saatleri soyleyebilirmi.

Ben burada Fenerbahceyi karsilamaya gitmek istiyorum

shadowrefree
03.Nisan.2007, 10:18
Arkadaşım maça 1 hafta var. Gideceği gün bellidir de saat olarak belli değildir. Belli olunca zaten açıklama yaparlar.

Cengo
03.Nisan.2007, 10:19
Ben açıkçası fanatik bir Fenerliyim. Ama maç için hiçbir heyecanım ve endişem yoktu. Çünkü kazanacağımıza inanıyordum. Deivid kendi kalemize golü attıktan sonra kendi uğurumu yaptım ve kazandık. Bir sonraki maçtada aynı uğuru yapıcam. Bu sene yaptığım her maçta tuttu. İnş. Stamford Bridge de de tutar.

Öncelikle ben başkan Aziz YILDIRIM ı tebrik etmek istiyorum. 10 yılda takımı nerelere getirdi.

Sonra Zico ile devam etmek istiyorum ve ediyorum.:)Avrupa da Fener e nasıl futbol oynaması gerektiğini öğretti ve Avrupa da Fener e çağ atlattı.

Şampiyonlar liginin prensi Deivid de yine jeneriklik bir gol attığı için kutluyorum.

Eren ve Sekopej yönetici arkadaşlarım turu geçmiş gibi konuşuyorsunuz. Bende inanıyorum. Ama birde 2. maç var. Temkinli olmamız gerek.

Fenerbahçe oradaki maçtada defansını böyle geride kurmaması gerekir. Çünkü böyle olunca oyunun kontrolü Chelsea de oluyor. Defansın arkasına attığımız toplar ile etkili olabiliriz. Bence Uğur un yerine Kazım tercih edilebilir. Deivid sol tarafa geçebilir.

Fenerbahçe ye rövanş maçında başarılar.
Gökhan varken Deivid'in içeri katetmesi o kadar sorun olmaz, Gökhan çok hızlı, çift taraflı oynuyor, çizgiye kadar iniyor.

Önder hem ilk yarı çok yalnız kaldı, hem de yavaş olması nedeniyle topla çıkamadı, top ezdi, ofansa da hiç yardım edemedi.
Deivid zaten içeri kateden bir oyuncu, beki de öyle olursa hiç oynanamaz.

Deivid ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu, o yüzden çıkartmak olmaz.Ayrıca çok teknik, topla dribbling yaparak oyunu açıyor, top saklıyor, şut çekiyor, hava topu alıyor, bilimum katkısı var oyuna ...

Çift taraflı oynadığı zaman Fenerbahçe, Chelsea zorlanabilir (2. yarı gibi defansı maç içinde öne çekmek lazım ilk 20.dkdan sonra).Zira Uğur'u markaja aldılar, Vederson zaten çıkamadı, hiç gelemedik kanattan.

Kazım çok formda (sağda harikalar yarattı), Deivid'i sola alınca top hakimiyetimiz arttı (ters ayakla Essien'in kademeye girişlerini bozdu), Vederson da biraz öne çıktı, eh idareten, topu ileride tutmayı başardık.

Maç boyu topu 3. bölgeye taşıyamadık, taşıdığımız pozisyonlarda çok etkili olduk.
Özellikle kontralarda ceza sahası çevresine gelince pozisyon da bulamasak sete aktarınca orada çıkamadılar, kitlendiler, garanti paslarla çok zorladık o anlarda.

Önemli olan topu 3. bögleye kadar getirebilmek, oraya getirince zaten çok etkiliyiz, sorun yok o andan sonra.

Malouda içeri kateden bir sol açık, daha çok forvetsi bir sol açık.Çok kötüydü, Joe Cole çabaladı ama pas alamadığı için yetersizdi.

Ballack çok yönlü bir oyuncu, Bayern'i çift forvet oynatan da oydu, o fiziğe rağmen hem oyun kurucu oynuyor, hem de önlibero gibi alan kapatıyor fiziği ile.

Ballack - Lampard
--- Makalele -- üçlüsü çok etkili pas kanalı tıkıyorlar, pres gereksiz artık günümüz futbolunda.
O yüzden Galatasaray yanlış oynuyor diyorum, fiziği maç boyu eritiyorsun o şekilde oynarsan.
Halbuki o sınırda pas atacak adamları markaja alarak dar alanda pres yaparsan pas hatasına zorlarsın.Chelsea'nin en çok sevdiği şeydir, Barcelona da aynı şekilde muazzam yapar bunu.

Pas atacaksın, bakıyorsun herkesin peşinde biri var, verirsen kaptıracaksın, dön geri.
1 ileri 2 geri, sonra zorluyorsun kontra geliyorlar.

Bunu aşmanın yolu;
* Oyun kurucunu geri çek (ki denedi Alex), bire iki çabuk+ara paslarla ileride saklamaya taşı -başarısız-
* Kanatlardan kaçan oyunculara bireysellik ver, hızlı oyuncuları koy, fizik ve hızla saklasınlar, içeri kateden oyunculara pas ver -kanatlar iyi değildi-
* Defansı öne çek, garanti çabuk pas yap, direkt oynamaya çalış ama temkinli paslarla. -sonunda-

Kezman çok yıprattı sağa sola çekerek, Semih de fiziği ile son darbeyi vurdu.Semih ile boğuşurken Terry-Carvalho çok boş alan bıraktılar.

Volkan müthişti, alkışlamak lazım, havalarda dolandı, ceza sahası dışında Drogba'nın ayağından aldığı top inanılmaz, müthiş konsantre olmuş.
Ardından Aurelio geliyor, müthiş oynadı, her ayağına aldığın saklayarak dribbling yaptı, oyunu açtı, kademeye girdi, harika da bir asist yaptı :)

Deivid'in şutu yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
O nasıl bir şuttur, olağanüstü.
20 cm topu ittir, sonra 10 metreden vurur gibi topa vur, mesafeye gel 45 metre! Olağanüstü bir şey of offfff.

Çok fazla kritik yazmaya gerek yok, Stamford Bridge'de ilk 25-30 dk. gol yemezsek şansımız çok yüksek.

Bordo61Mavi
03.Nisan.2007, 10:23
Arkadaşım maça 1 hafta var. Gideceği gün bellidir de saat olarak belli değildir. Belli olunca zaten açıklama yaparlar.

Bizim sitede fazla haber olmuyo, hemen ucus saatleri gorunuyo ama Fenerbahce sitesi daha iyi yani hemen gunceleniyo. Benim istegim gorenler bana ozelden yazsinlar

canavar20
03.Nisan.2007, 20:52
Süper bir galibiyet , hak eden kazandı. Ama tabi biz Chelsea'yı destekleyen Galatasaraylı arkadaşlar gibi kalpsiz değiliz. Çok üzüldüm onlara. :(

the_imam912
03.Nisan.2007, 21:01
Dün hayatımın en güzel günüydü.Ertem şener'den gittim biletleri aldım.Fenerium tribününde protokulun hemen önünde izledim maçı.
Yanımda Daum.Arkamda Hakan Ural ve eşi.2 sıra önümde Uğur Dündar.Ve Fenerbahçe yöneticileri...
Süper bir gündü.Ayrıca Çelsi'yide yenince tuz biber oldu. !.Tura inanıyorum.Çelsi'yi deviririz.
2-3 Resim benden...
http://img442.imageshack.us/img442/37/spa0422ep1.jpg (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/4647/spa0421xf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/2272/spa0419od8.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/240/spa0415np6.jpg (http://imageshack.us)
Daha bir sürü resim ve video var.Sonra eklerim onlarıda..

wwhirlwind
03.Nisan.2007, 21:12
ben migrostaydım bagırmaktan ses mes kalmadı fotoda cekemedim sadece macın basında bı fotoyu cekebildim :)

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/821588chelsea21.jpg (http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/821588chelsea21.jpg)

the_imam912
03.Nisan.2007, 21:22
Bizim tribünde hiç bağırmadı deli oldum......
Migros gibisi yok.En çok oralar bağırıyor.

Melekovic
03.Nisan.2007, 21:27
Yönetici üye ayırt etmeden konuşuyorum.Yine birilerinin bir kulağından girip diğerinden çıkacak hadi neyse.

Şöyle tüm yazıları gözden geçirdim.sevinmesini bilmiyorsunuz üzülmesini bilmiyorsunuz,yaptığınız tavırların arkadaşlarınızı ne kadar üzeceğini bilmiyorsunuz,dışarıda olup bitenleri foruma taşıyıp birbirinizle didişiyorsunuz,farklı takımdan olan başka takım iyi sonuç aldı mı tebrik etmesini bilmiyo garip bir tavır alıyo,tebrik etmesini bilenleride bu sefer başarıyı kazanmış takımın forumdaki tutanları iğneliyo çocukları tebrik ettigine edecegine pisman ediyor.

Soruyorum size nereye kadar gidecek bu?

İlla anti-demokratik olalımda FB-GS-BJK-TS ile ilgili konulara sadece o takımın taraftarları mı girsin bunu mu istiyorsunuz?Sitede tanıdığınız sevdiğiniz insanları bir spor adı üzerine bir "SPOR" karşılaşması için kırmak gücendirmek mi istiyorsunuz,birbirinize mi düşmek istiyorsunuz.

Eğer öyle ise durmayın aynen devam edin.

fmsmyrna
03.Nisan.2007, 21:28
Hakikaten muhteşem bir maçtı.İlk yarı kötü bir oyun oynadık tabi bunda Chelsea'nin alan daraltan yerini kaybetmeyen orta sahasının payı vardı.2.yarı Kazım girince biraz hareketlendik.Gol gelince artık iyice kontrolü elimize aldık.Chelsea sanırım ilk golü atınca devamınında geleceğini düşündü attıkları golden sonra pek etkili olamadılar.Bu Deivid nasıl bir adamsa duruyor,kötü oynuyor çıkıyor gol atıyor :D .Kezman'ın tek forvette etkili olamadığını ve Semih'in sonradan girince daha fazla savaşabildiğini gördük bir kez daha.Zico yine çok iyi zamanla çok doğru oyuncuları değiştirdi.Artık burdan sonra turu vermemeliyiz.

asatilla
03.Nisan.2007, 21:32
Gerçektende muhteşem bir galibiyet aldık.

Maçın ilk yarısında oynanan futbol iç açıcı değildi.Ne bir pres,ne de bir atak vardı.Chelsea elini kolunu sallaya sallaya kalemize geliyordu.Bunlara 13.dakikada kendi kalemize attığımız golde eklenince moralimiz sıfır oldu.

İlk yarıda chelsea'nin de fazla baskılı oynamamasını ben fenerbahçe için bir şans olarak görüyorum.

Devre arasında zico oyuncularına ne söylediyse bilmem.Ancak 2.yarı bambaşka bir Fenerbahçe vardı.Rakip sahada pres başlamıştı ve bunu verimide alınmaya başlandı.Baskımız arttırdık ve en nihayetinde golü bulduk.Beşiktaş maçında da mükkemmel oynayan kazım kazım hazırlanışı itibari ile çok güzel bir gol attı.

Bu maçı kazanmak için oynadığı göstern Fenerbahçe hız kesmeden 2.golü aramaya başladı.Tabi bu arada chelsea'nin atakları olmuyor değildi.Ancak kalemizde öyle bir isim vardı ki.Chelsea'ye gol izni vermedi.

Dakikalar 78'i gösterdiğinde sevilla maçı aklıma geldi tam bu dakikalarda bulduğumuz bir gol ile turu geçmiştik.Böyle düşüncelere dalmışken deıvıd'in atmış olduğu o muhteşem o olağanüstü golle yerimden fırlamam bir goldu.Gerçektende mükemmel bir goldü.

Karşılaşmayı 1-0 yenik durumdan chelsea gibi bir dev karşısında 2-1'e çevirmek gerçektende her takımın harcı değil.

Güzel bir galibiyet ve avantajlı bir skor elde ettiğimiz için çok mutluyum.Takım elinden geleni yaptı ve bizlere Türk Milletine tarihte ender rastlanır bir galibiyet armağan etiiler.

Hala chelsea'yi savunan arkadaşlara bir kere daha düşünmelerini öneriyorum.Biz dün akşam Dünya'ya bir kere daha Türk Ulusu'nun büyüklüğünü gösterdik.Artık böyle maçlarda bırakın bu fanatizmi.Fenerbahçeli arkadaşlar ve dün Fenrbahçe'yi destekleyen arkadaşlar siz bu arkadaşlarla muhatap olmayın.ZAFERİN KEYFİNİ SÜRÜN.TEBRİKLER FENERBAHÇE...

shadowrefree
03.Nisan.2007, 21:44
Avrupa da 21 maçtır yenilmeyen Chelsea yi Şükrü Saraçoğlu na gömdük. Tüm yabancı kanalları izliyorum Chelsea nin unbeaten record unu Fenerbahçe bitirdi yazıyor. Ne kadar güzel bir duygu tüm dünya artık Fenerbahçe yi daha çok ve daha iyi tanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea elenecek

Dünkü Fotomaç'ta nedenlerini de tek tek sıralayarak, çok net yazmış ve sonucu söylemiştim: F.Bahçe, Chelsea'yi yenecek... İddaalı Futbol ekibimle beraber bu takımın tam 40 maçını izlemiş ve yazımın sonunu "F.Bahçe bu takımı analizin gücü ve inancı ile yenecek" diye bitirmiştim. Chelsea, klasik düzeninin biraz dışında; tek ön libero Makelele, önünde dörtlü bir blok ve en önde Drogba ile çıkmıştı. Sağ bek yokluğundan Essien'i oraya monte etmişti. Çok pas yapıp, ters tarafa ani dönüşle savunma dengemizi bozmayı amaçlıyorlardı. Biz ortada iyi pas yapamayınca onlar topa daha çok sahip oldular. Dikine ve öne de oynayınca biz içeri gömüldük. Bu sefer de kanatlarımız boş kaldı ve İngilitere'de bazı maçlarını neredeyse orta yapmadan bitiren takım ilk 20 dakikada bizi kanat ataklarına boğdu. Klasik hastalık hortladı, Deivid de golü attı. Ama yanlış kaleye.

Analiz tecrübesi
Fazla yana geriye oynayınca baskı yedik. Fark gayet basitti. Onların sanrtforu Drogba idi ve futbolda topu önde tutmanın, hücuma gitmenin tek yolu da topu attığınız santrforun onu tutması ve kaybetmemesiydi. Drogba bunu yapıyordu ama Kezman'dan korkan F.Bahçeli oyuncular ya topu ona atmadılar ya da "Nasılsa kaybeder" diye öne çıkmadılar ve F.Bahçe kolay hücum edemedi. 2. yarı bu kez "Takım hücumunu" başlatan F.Bahçe, Kazım'ın girmesiyle hem fizikleniyor hem de orta sahaya yakın oynayan rakip savunmaya Aurelio'nun nefis pası ve Colin'in nefis vuruşuyla cezayı kesiyordu. Geç kalmasına rağmen Kezman-Semih değişikliği ise F.Bahçe'yi güçlendiriyor, buna hamle olarak gelen Lampard-Mikel değişikliği bile Deivid'in, kötü kaleci Guddici'ye şahane bir gol atmasını engelleyemiyordu. Dr. Gürkan diyor ki; "Gruptan 12 puanla çıkar, Sevilla'yı eler, Chelsa'yi yener" dediğimde her söylediğimin altında yılların analiz tecrübesi yatıyordu. Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol yemiş takıma 15 dakikada 2 gol atan F.Bahçe için görüşüm net: F.Bahçe, Chelsea'yi eleyecek!..

Dr. Gürkan KUBİLAY

Fenerli arkadaşlar bu yazarı takip etmenizi öneririm. Yaptığı tahminler tamamen analize dayalı ve bu sezon tüm tahminleri tuttu. Fotomaç ta yazıyor.

a.arıcı-11
03.Nisan.2007, 22:12
the_imam912 yerin fiyakalıymış valla bu arada Star Tv'de işler kötü galiba Ertem Şener Biletx te işe başladığına göre:D:D

Kadıköyde yediğimiz 4 golün 3 ünü biz attık diğerinide yerken Carlos nerdeyse şehit düşütordu gazi olarak yırttı:D ilginç:)

Jesus_FB
03.Nisan.2007, 22:27
Arkadaşlar dünden beri tekrar tekrar Deivid'in gölünü izliyorum millet gerilmeden penaltı atamaz bu adam gerilmeden 35 metreden vurup topu 90'a çaktı inanılmaz bir gol.

shadowrefree
03.Nisan.2007, 22:30
İman gücü olabilir mi hocam gizliden?:D