View Full Version : İsmet Arzuman Bırakıyor...
anilton
04.Nisan.2007, 01:04
Turkcell Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden İsmet Arzuman, görevini bırakıyor... Arzuman'ın yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla hakemliği bırakacağını açıklayacağı öğrenildi.
Yaşı itibariyle hakemlikte son senesini yaşayan İsmet Arzuman'ın yeni Merkez Hakem Kurulu ile anlaşamadığı ileri sürüldü. Daha önce FIFA kokartı elinden alınan Arzuman'ın yaşının da dolması nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Arzuman geçen sezon da hakemlikten affını istemişti.
İzmir bölgesi hakemi olan 44 yaşındaki İsmet Arzuman, bu sezon en son Turkcell Süper Lig'de 10 Şubat 2008 tarihinde oynanan ve 3-1 sarı lacivertli takımın üstünlüğü ile sona eren Fenerbahçe - Gençlerbirliği Oftaş maçında düdük çalmıştı.
MARATON.COM.TR
shadowrefree
04.Nisan.2007, 01:08
Hayırlı olsun. Önün açık olsun.
yunusgs
04.Nisan.2007, 01:25
Önemli bir hakemti.Ama FİFA Kokartı alınınca eski değerini yitirdi.Bırakması mantıklı olmuş.
a.arıcı-11
04.Nisan.2007, 02:25
yaşı nedeniyle bırakıyo ama yeni mhk ilede anlaşamıyacağız falan yazmış operasyon var galiba yeni sezona
IcedEarth
04.Nisan.2007, 02:28
Artık vakti gelmişti zaten. Yaşlandı baya.
GeNç KaRTaL
04.Nisan.2007, 04:28
Yıldırım Demirören'in istifasını istediği hakem bumuydu?
RoNNiE91
04.Nisan.2007, 04:38
Evet Şemsi bu hakemdi.
Hayırlısı olsun.
GeNç KaRTaL
04.Nisan.2007, 04:44
Demirören'in lafına gelinmiş oldu bir nevi.Her ne kadar çok geç olsada..:icon_biggrin:
Yeni federasyon umarım şu hakem konusunda iyi işler yapar ve bizde hakem facialarına seyirci olmayız inşallah..
LaigLeNoiR
04.Nisan.2007, 21:16
http://www.sporx.com/images/1/29/1009_B_İsmetArzuman005.jpg
Arzuman bıraktı
Merkez Hakem Kurulu'nun sekiz haftadır görev vermediği İzmir Bölgesi hakemlerinden İsmet Arzuman, 20 yıllık hakemlik yaşantısına nokta koyduğunu açıkladı. Arzuman, "Bana bu süreçte görev vermeyerek şaibeli bir bitişe götüren MHK'nin bir açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.
İzmir'de Karaca Otel'de düzenlediği basın toplantısında son olarak ligin 21. haftasında İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasını yönettiğini hatırlatan Arzuman, "Sekiz haftadır nedenini bilmediğim bir şekilde müsabakalarda görevlendirilmiyorum. Yeni Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu göreve gelmeden bir gün önce, aralarında benim de bulunduğum bir kaç hakemle ilgili bazı gazetelerde şaibeli haberler yapıldı. Hem Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, hem de MHK Başkanı Oğuz Sarvan'la yaptığım görüşmelerde benimle hiçbir sorunları olmadığını bildirdiler. Bunun üzerine antrenmanlarıma düzenli bir şekilde devam ettim. Ama yine maç verilmezken, ne MHK Bölge Sorumlumuz, ne de MHK Başkanı konu hakkında bir şey söylemedi. Ülkemizde futbolda belirli bir seviyeye gelmiş biri olarak bu yaşananları içime sindiremedim. Çok severek yaptığım, beni tüm Türkiye'nin tanıdığı bir insan haline getiren hakemliği burada üzülerek sonlandırıyorum" diye konuştu.
MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın bir yolculukta kendisine "Senin yüzün eskidi" dediğini ifade eden Arzuman, "10'u Süper Lig'de olmak üzere 20 yıl hakemlik yaptım. Oğuz Sarvan'ın sözlerinden başka hiçbir açıklama yapılmadı. Sezon sonunda bir yıl daha sürem olmasına rağmen zaten hakemliği bırakacaktım. Şu durumda teşekkür edip elimi sıksalar kırıcı olmazdı" şeklinde konuştu.
Arzuman, hakemlik konusundaki birikimine dayanarak televizyon yorumculuğu yapabileceğini sözlerine ekledi.
04.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
shadowrefree
04.Nisan.2007, 21:20
Çok sevdiğin hakemliği bırakıp şovmen olmaya hazırlanıyorsun. Yazık! Acaba reyting için sen hangi hakem arkadaşlarını tanıdıklarını kıracaksın bakalım.
DisCo
04.Nisan.2007, 21:37
Arzuman bıraktı mı yoksa bırakma sürecine zorla mı sokuldu bilemiyorum. Hayırlı olması dileğiyle.
shadowrefree
04.Nisan.2007, 21:39
Bıraktırıldı.