1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: İsmet Arzuman Bırakıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İsmet Arzuman Bırakıyor...

Turkcell Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden İsmet Arzuman, görevini bırakıyor... Arzuman'ın yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla hakemliği bırakacağını açıklayacağı öğrenildi.

Yaşı itibariyle hakemlikte son senesini yaşayan İsmet Arzuman'ın yeni Merkez Hakem Kurulu ile anlaşamadığı ileri sürüldü. Daha önce FIFA kokartı elinden alınan Arzuman'ın yaşının da dolması nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Arzuman geçen sezon da hakemlikten affını istemişti.

İzmir bölgesi hakemi olan 44 yaşındaki İsmet Arzuman, bu sezon en son Turkcell Süper Lig'de 10 Şubat 2008 tarihinde oynanan ve 3-1 sarı lacivertli takımın üstünlüğü ile sona eren Fenerbahçe - Gençlerbirliği Oftaş maçında düdük çalmıştı.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun. Önün açık olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önemli bir hakemti.Ama FİFA Kokartı alınınca eski değerini yitirdi.Bırakması mantıklı olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yaşı nedeniyle bırakıyo ama yeni mhk ilede anlaşamıyacağız falan yazmış operasyon var galiba yeni sezona

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Artık vakti gelmişti zaten. Yaşlandı baya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıldırım Demirören'in istifasını istediği hakem bumuydu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet Şemsi bu hakemdi.

Hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demirören'in lafına gelinmiş oldu bir nevi.Her ne kadar çok geç olsada..

Yeni federasyon umarım şu hakem konusunda iyi işler yapar ve bizde hakem facialarına seyirci olmayız inşallah..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arzuman bıraktı

Merkez Hakem Kurulu'nun sekiz haftadır görev vermediği İzmir Bölgesi hakemlerinden İsmet Arzuman, 20 yıllık hakemlik yaşantısına nokta koyduğunu açıkladı. Arzuman, "Bana bu süreçte görev vermeyerek şaibeli bir bitişe götüren MHK'nin bir açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.
    İzmir'de Karaca Otel'de düzenlediği basın toplantısında son olarak ligin 21. haftasında İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasını yönettiğini hatırlatan Arzuman, "Sekiz haftadır nedenini bilmediğim bir şekilde müsabakalarda görevlendirilmiyorum. Yeni Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu göreve gelmeden bir gün önce, aralarında benim de bulunduğum bir kaç hakemle ilgili bazı gazetelerde şaibeli haberler yapıldı. Hem Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, hem de MHK Başkanı Oğuz Sarvan'la yaptığım görüşmelerde benimle hiçbir sorunları olmadığını bildirdiler. Bunun üzerine antrenmanlarıma düzenli bir şekilde devam ettim. Ama yine maç verilmezken, ne MHK Bölge Sorumlumuz, ne de MHK Başkanı konu hakkında bir şey söylemedi. Ülkemizde futbolda belirli bir seviyeye gelmiş biri olarak bu yaşananları içime sindiremedim. Çok severek yaptığım, beni tüm Türkiye'nin tanıdığı bir insan haline getiren hakemliği burada üzülerek sonlandırıyorum" diye konuştu.
    MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın bir yolculukta kendisine "Senin yüzün eskidi" dediğini ifade eden Arzuman, "10'u Süper Lig'de olmak üzere 20 yıl hakemlik yaptım. Oğuz Sarvan'ın sözlerinden başka hiçbir açıklama yapılmadı. Sezon sonunda bir yıl daha sürem olmasına rağmen zaten hakemliği bırakacaktım. Şu durumda teşekkür edip elimi sıksalar kırıcı olmazdı" şeklinde konuştu.
    Arzuman, hakemlik konusundaki birikimine dayanarak televizyon yorumculuğu yapabileceğini sözlerine ekledi.

04.04.2008
    Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok sevdiğin hakemliği bırakıp şovmen olmaya hazırlanıyorsun. Yazık! Acaba reyting için sen hangi hakem arkadaşlarını tanıdıklarını kıracaksın bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arzuman bıraktı mı yoksa bırakma sürecine zorla mı sokuldu bilemiyorum. Hayırlı olması dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bıraktırıldı.

Mesaj Yetkileri