View Full Version : "Adnan Polat, benden Laudrup'u istedi"
YusufT
05.Nisan.2007, 04:34
"Adnan Polat, benden Laudrup'u istedi"
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Getafe'de görev yapan teknik direktör Michael Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, kendisinden Danimarkalı teknik adamı istediğini söyledi. AA muhabirine açıklama yapan Bayram Tutumlu, Michael Laudrup'un dünyadaki tek menajerinin kendisi olduğunu belirterek, ''Adnan Polat, beni 1 hafta önce ve 2 gün önce olmak üzere 2 kez telefonla aradı ve Laudrup'u istedi. Ben de elimden geleni yapacağım'' dedi.
Adnan Polat ile arkadaş olduklarını ifade eden Tutumlu, ''Başkan bana telefon ettiğinde, Laudrup'u futbolcuyken transfer etmek istediğini, ancak bunu gerçekleştiremediğini, şimdi teknik direktör olarak almak istediğini söyledi. Ben de elimden geleni yapacağımı söyledim. Şu anda 10'dan fazla kulüp Laudrup'u istiyor'' diye konuştu.
Laudrup'un Getafe ile sözleşmesi bulunduğunu, ancak sezon sonunda bu takımda kalma olasılığının düşük olduğunu savunan Tutumlu, ''Laudrup'un, lig sonuna dek Getafe'den başka birşey düşünmeye zamanı yok. Şu anda UEFA Kupası çeyrek final ilk maçında FC Bayern Münih ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak umutlarını sürdürdüler. Kral Kupası'nda final oynayacaklar ve ligde mücadelelerine devam ediyorlar. Laudrup'un, Galatasaray'ın teklifinden haberi var. Galatasaray'ın çok büyük kulüp olduğunu söylüyor ama sezon sonunun beklenmesi lazım'' dedi.
04.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Vay vay.. demek Kalli tamamen gidiyor, cünkü Laudrup kimsenin altinda calismaz
a.arıcı-11
05.Nisan.2007, 04:48
Laudrup eğer FM deki gibiyse Galatsaraya gelmez sezon sonu Barça,Milan,İnter... gibi büyük kulüpler hocaları ile yollarını ayırıcak gibi duruyor onlardan birine gider
El Comandante
05.Nisan.2007, 04:59
Kalli sezon sonunda gidecek bence,takimda tutmazlar onu.
Adnan Polat büyük oynuyor,Gaal veya Laudrup´tan birisi gelirse müthis olur.
YusufT
05.Nisan.2007, 05:01
Laudrup eğer FM deki gibiyse Galatsaraya gelmez sezon sonu Barça,Milan,İnter... gibi büyük kulüpler hocaları ile yollarını ayırıcak gibi duruyor onlardan birine gider
Barcelona istiyormus..
yunusgs
05.Nisan.2007, 05:04
Adnan Polat sözünü tutan biri Özhan Canaydın'da başkan olduğu zamanlarda Adnan Polat getiriyordu oyuncuları bence getirebilir getirirse süper olur.
TürkuAz
05.Nisan.2007, 05:04
Louis van Gaal rüyasında yaşıyorum. Ama sadece rüya olduğu için bir yerimde kalıyor..
Keşke getirebilsek Lau'yu, ben başarılı olacağına inanıyorum..
YusufT
05.Nisan.2007, 05:32
Laudrup Galatasaray'a dogru diyorlar..
Galatasaray vil have Michael Laudrup
http://www.bold.dk/billeder/scanpix680.jpgFoto: Scanpix / John MacDougallDen tyrkiske klub Galatasarays præsident har informeret Michael Laudrups agent om, at han ønsker danskeren som træner i klubben. Laudrup selv koncentrerer sig om Getafe.
Getafe kan forvente en hård kamp for at holde fast i deres danske træner Michael Laudrup efter denne sæson. Efter en hård start i klubben har Michael Laudrup fået vendt Getafe til at være en vinderklub, med succes i såvel den hjemlige pokalturnering, som i UEFA Cuppen.
Det har gjort danskerens navn ganske varmt på trænermarkedet, præcis som det var på spillermarkedet, da Laudrup stadig var at finde på grønsværen. Seneste bejler er tyrkiske Galatasaray, der har informeret Laudrups agent om, at de ønsker at få danskeren til klubben.
- Galarasarays præsident har ringet til mig personligt to gange, senest i går. Han er en af mine bedste venner i Tyrkiet, jeg har kendt ham i 20 år. Han sagde til mig, ’Please, Bayram, Vi vil have ham’. Jeg svarede ’Okay, men vi har ikke tid til at snakke om det nu’, siger Laudrups agent, Bayram Tutumlu, til bold.dk.
Michael Laudrup har kontrakt med Getafe frem til sommeren 2009, og det er det eneste danskeren lige nu koncentrerer sig om.
- Michael Laudrup har ikke tid til at snakke om fremtiden, han har meget travlt i Getafe. Hans hold er i finalen i Copa del Rey, er i kvartfinalen i UEFA Cuppen, og har mulighed for at slå Bayern München ud i den turnering. Så der er ikke tid til at snakke om fremtiden, siger Tutumlu.
Galatasaray, der senest blev mestre i 2005/2006, har blandt andre den tidligere FC København-profil Tobias Linderoth i truppen.
Kaynak: http://www.bold.dk/nyt/?vis=81887
TürkuAz
05.Nisan.2007, 05:35
İnşallah bu haber boş değildir, iki medya da boşa yazmış olmasın.. :p
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 05:46
Laudrup ya da Van Gaal.Gs bu 2 sinden birisini getirebilirse iyi iş yapmış olur bence..
batuhanry
05.Nisan.2007, 05:55
İş ciddidir umarım ya . En çok Gaal ' i istiyorum ama Laudrup ' a da hayır demem :p
PesimiSTyLa
05.Nisan.2007, 05:56
Van Gaal ve Laudrup. 2 si de iyi hocalar keske birini alabilsek.
Laudrup zor bence. Çünkü bu sezon cok iyi basarılara imza attı. Kısıtlı kadro ile Getafe yi ispanya kupası finaline tasıdı. UEFA da ceyrek finaldeler ve ilk macta Bayern Münih ile deplasmanda 1 1 kalarak iyi iş basardılar. Bu basarılar büyük kluplerin gözünden kacmaz. Eger getirebilirsek müthiş bir ş basarmış oluruz; fakat çok zor...
Emurafu
05.Nisan.2007, 06:00
Danimarka Basını:http://www.bold.dk/nyt/?vis=81887
Danimarkanin seckin spor sayfalarindan birisi..Baskanimizin 20 senelik arkadasi olan Bayram Tutumluyla konustugu..ve bu transferden söz istedigi...İsin bitme asamasina gelindigi yaziliyor..
YusufT
05.Nisan.2007, 06:06
G.Saray'da rota İtalya
Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmaları hız kazandı. DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre, sarı-kırmızılılar öncelikle Feldkamp'ın yerine gelecek teknik adamı belirlemek için girişimlere başladılar. G.Saray'ın futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, önce Almanya oradan da İtalya'ya geçerek girişimlere başladılar.
Görüşmelerini büyük bir gizlilikle sürdüren sarı-kırmızılı yöneticiler İtalya'da henüz ismi ortaya çıkmayan iki ayrı teknik adamla ön görüşmelere başladıkları öğrenildi. Üstünel ve Yalçındağ, İstanbul'a döndükten sonra başkan Adnan Polat ile görüşerek teknik direktör arayışlarına kesinlik kazandıracaklar.
04.04.2008
Kaynak : DHA
batuhanry
05.Nisan.2007, 06:19
Yusuf inşallah bu haber doğrudurda sende imzanı değiştirirsin :p (Loudrup haberi)
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 06:21
Bu konuda sanırım detaylı bir çalışma söz konusu yani Feldkamp'ın altında çalışacak alman bir hoca getirilmeyecek herhalde..
YusufT
05.Nisan.2007, 06:27
Yusuf inşallah bu haber doğrudurda sende imzanı değiştirirsin :p (Loudrup haberi)
Yok degistirmem, Daha güvenilir kaynaktan bir haber gelirse sonra degistiririm.
Cengo
05.Nisan.2007, 06:48
Laudrup paylaşılamayan hoca durumunda.
Sene sonu G14lerden çok ayrılan hoca olur, Laudrup G14lerden birini seçer herhalde.
Emurafu
05.Nisan.2007, 07:19
Kalli sezon sonu takımdan tamamen ayrılacak gibime geliyor..
Cengo
05.Nisan.2007, 07:29
Kalli sezon sonu takımdan tamamen ayrılacak gibime geliyor..
Kalli gider, Adnan Polat sabit birinde tutturmazsa boştan kalan overrated bir hoca bulabilir, acele etmemesi lazım, alınabilecek iyi hocalar var.
Universal
05.Nisan.2007, 07:45
Kalli gideceği kesin.
Laudrup'un ise G.Saray'a gelmesi gün geçtikçe zorlaşıyor. Dünkü Munich beraberliği ile büyük bir avantaj yakalan Gatefe, UEFA Kupasını kaldıracak takımlar içinde en büyük ihtimale sahip gözüküyor. Böyle bir başarılı hoca Avrupa'nın dev kulüplerine gideceğinden eminim.
G.Saray bu teknik adamı alırsa büyük iş başarmış olur. Başarılı olur mu, olmaz mı? Bilemiyorum. Çünkü her teknik adam her takıma ayak uyduramıyor. Eğer alırlarsa başarılı olmalarını temenni ederim.
Del Piero_10
05.Nisan.2007, 07:49
Sene sonu Schuster'i de,Rijkaard'ı da kovacaklar.Onlardan birinin yerini alabilir.
Adnan Polat Lippi'yi getirsin.Lige renk gelir:)
YusufT
05.Nisan.2007, 08:17
Sene sonu Schuster'i de,Rijkaard'ı da kovacaklar.Onlardan birinin yerini alabilir.
Adnan Polat Lippi'yi getirsin.Lige renk gelir:)
Italya'ya gidecekmis Haldun bey, bakarsiniz Lippi ile döner :icon_razz:
Cengo
05.Nisan.2007, 08:48
Italya'ya gidecekmis Haldun bey, bakarsiniz Lippi ile döner :icon_razz:
Lippi gelen tüm teklifleri reddetti, sanırım dinlenmek istiyor, ne yapmak istiyor anlayamadım.
Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 18:16
Italya'ya gidecekmis Haldun bey, bakarsiniz Lippi ile döner :icon_razz:
masatenisi oynuyor Lippi, adam aşmış GS gibi sıkıntılı bir takım için kariyerini tehlikeye atmaz Laudrap'ta ısrar gerekiyor gelirse çok doğru bir iş yapılmış olur...
a.arıcı-11
05.Nisan.2007, 19:02
şimdi kallide gittii bence GS'nin Laudrupu getirmesi çok zor Van Gaal ligimiz içinde süper olur diyorum hem lig kalitesi artar hemde avrupada başarı gelir gs adına
bu arada hep Gs için konuşuyoruz ama sezon sonu bizde TD sorunu çekebiliriz
batuhanry
05.Nisan.2007, 19:10
şimdi kallide gittii bence GS'nin Laudrupu getirmesi çok zor Van Gaal ligimiz içinde süper olur diyorum hem lig kalitesi artar hemde avrupada başarı gelir gs adına
bu arada hep Gs için konuşuyoruz ama sezon sonu bizde TD sorunu çekebiliriz
yok artık! herif ŞL Çeyrek Finaline çıkardı sizi onu da değiştirmezsiniz herhalde.
Laudrup bencede çok zor ama Gaal neden olmasın diyorum .
shadowrefree
05.Nisan.2007, 19:50
Kalli gider, Adnan Polat sabit birinde tutturmazsa boştan kalan overrated bir hoca bulabilir, acele etmemesi lazım, alınabilecek iyi hocalar var.
overrated nedir arkadaşım? Güzel Türkçemiz varken anlayabileceğimiz bir dilden konuşssan olmaz mı?
Sene sonu Schuster'i de,Rijkaard'ı da kovacaklar.Onlardan birinin yerini alabilir.
Adnan Polat Lippi'yi getirsin.Lige renk gelir:)
Lippi İtalya Milli Takımının başına geçecek tekrar. Öyle duyum aldım.:)
şimdi kallide gittii bence GS'nin Laudrupu getirmesi çok zor Van Gaal ligimiz içinde süper olur diyorum hem lig kalitesi artar hemde avrupada başarı gelir gs adına
bu arada hep Gs için konuşuyoruz ama sezon sonu bizde TD sorunu çekebiliriz
Zico ile sezon sonu uzun soluklu sözleşme imzalanacak. Zico ayrılmak istemedeğini her fırsatta dile getiriyor zaten. Aziz başkan da bırakmaz Zico yu.
Sir FRD
06.Nisan.2007, 03:11
Gaal Az'yi yeniden yapılandırdı altyapı ve genç oyuncuları topladı felan böyle bir teknik direktör için Gs çok elverişli bir klüp.
Laudrup'un da bu yıl Getafe'yle yaptıkları ortada.İki isim de çok faydalı olur
erdemzorer10
06.Nisan.2007, 04:32
Laudrup harika olur..ismi geçen herkesten çok çok daha iyi konumda bir teknik adam..inşallah olur..
deniz.91
06.Nisan.2007, 05:56
Luadrup veya Van Gaal geslin gs şaha kalkar
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.