Log in

View Full Version : Adanaspor resmen iflas etti (şu an 3. ligde)

VoLkaN BaROs
15.Şubat.2006, 12:33
Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda yer alan Adanaspor A.Ş.'nin iflas talebi kabul edildi. Adana 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen dava bugün sonuçlandı ve Adanaspor A.Ş. yöneticilerinin iflas talebi yerinde görülerek şirketin iflası karara bağlandı. Yeni süreçte Adanaspor A.Ş.'nin geleceğini, oluşturulacak iflas dairesinin belirleyeceği belirtildi. Adanaspor A.Ş. Avukatı Mesut Yazan, 2. Asliye Ticarat Mahkemesi'nde bugün görülen davada şirketin iflasına ve Adana 1. İcra Dairesi tarafından iflas idaresi oluşturulmasına karar verildiğini bildirdi. İflas sürecini iflas idaresinin belirleyeceğini belirten Yazan, "İflas işlemleri, alacak-vereceklerle ilgili işlemleri yapacak. Şirketten kimler alacaklı, borçlu tespit edilip, borçların nasıl ödenip, alacakların nasıl tahsil edileceği belirlenecek. Bu kararla birlikte Adanaspor A.Ş.'nin niteliği de kalmadı. Bu takımı 3. Lig'den kimin alabileceğini de iflas dairesi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) belirleyecek. Bu konu artık Adanaspor A.Ş.'nin dışına çıktı. Yöneticilerin yetki kullanma şansı da kalmadı" dedi.

Avukat Mesut Yazan, Adanaspor A.Ş.'nin 39 trilyon lira borcu bulunduğunu, aktif ve pasiflerinin denk duruma gelmesi üzerine de Başkan Çağdaş Ergin ile Genel Menajer Yavuzer'in şirketin iflasını istediklerini hatırlatırken, şirketin halen SSK ve Maliye'ye yaklaşık 5 trilyon lira borcu bulunması nedeniyle mallarının da hacizli olduğunu kaydetti.

Alıntıdır...

dinaMYt
15.Şubat.2006, 13:06
bir uzan grubu şahaseri(!)ne yazıkki temeli oluşturmadan şirketleşmeye giden tüm klüplerin sonu böyle olacak.

Laz_Asker_61
15.Şubat.2006, 14:30
yazık oldu

Neron_FB
15.Şubat.2006, 14:43
Futbolla siyaset karışırsa nolur??? Cevabı en üstte yazıyo...:(:(:(
Bu arada Yeni kurulmuş olan, amatör YENİADANASPOR 3. lig'e çıkmış diye duydum ama ne kadar doğru bilemem..Haberin yazılı kaynağı yok....

ForsakeN
15.Şubat.2006, 17:51
Adanaspor gibi köklü bir klubün bu hale gelmesi çok üzücü.

Neron_FB
15.Şubat.2006, 18:05
Şimdilik daha köklü olan AdanaDemirSpor var..1940 yılından beri var..Umarım onun sonu da aynı olmaz...
Bizim stadyumu görseniz baya bi komik zaten yarısı turuncu -beyaz yarısı mavi-lacivert...

emirduman
15.Şubat.2006, 18:22
Okuyunca çok üzüldüğüm bir haber....

Adanaspor ne güzel top oynardı...

ridvanu
15.Şubat.2006, 18:22
geçmiş olsun
diyecek fazla birşey yok
39 trilyonda az para diil

barahir
15.Şubat.2006, 19:43
ya bu uzan hem türkiyeyi batırdı hemde 2 güzide klübümüzü istanbulspor ve adanaspor. diyecek lafım yok hayrılısı olsun

Maymuncuk
15.Şubat.2006, 21:37
Gerçekten baya üzüldüm :(

Severdim adanaspor ' u

mustang
15.Şubat.2006, 22:31
Gerçekten çok üzüldüm bir göztepe'nin bu hallere düşmesine üzüldüydüm birde adanaspor'un çok yazık oldu

semih5
16.Şubat.2006, 13:15
koklu bir klupun iflas etmesi cokk kotü ya

lord_of_terror
22.Şubat.2006, 16:50
Yazık oldu klübe

Nedvedmania
22.Şubat.2006, 18:18
bir uzan grubu şahaseri(!)ne yazıkki temeli oluşturmadan şirketleşmeye giden tüm klüplerin sonu böyle olacak.
bu takımdadamı uzanın parmağı varmış yani sonları istanbulspor gibi olucağı belliymiş

Neron_FB
22.Şubat.2006, 18:22
İstanbulspor'un durumu adanaspordan iyi, çünkü ortada artık adanaspor yok....Adanaspora çok çok yazık oldu :( Hem de her dönemde 3 büyüklerin kabusu olabiliyodu..

hezzo
22.Şubat.2006, 18:40
cok yazık:( peki simdi neolucak bilgisi olan varmı

akinardi
22.Şubat.2006, 20:17
satmıcaklardı kardeşim niye sen şehrin bir klubunu satarsın suç bence adanalılarda o kadar sanayici ne iş yapar yazık oldu adanaya istanbula göztepeye...

Neron_FB
22.Şubat.2006, 22:02
Suç Adanalılarda deme bence...Takımı satan Adanalıda sadece..Şu da var sahip çıkan 1 adanalı iş adamı bile çıkmadı o kadar taraftar potansiyeli olmasına rağmen..Ancak bizim gibi HOLDİNGİ OLMAYANLARIN bi suçu yok ;;)

akinardi
23.Şubat.2006, 14:34
hayır suç adanalılarda derken adanalı iş adamlarında demek istiyorum yazık ya ben uzuldugum icin soyluyorum benim adana nadir sevdigim anadolu kuluplerindendir!!!

Neron_FB
23.Şubat.2006, 16:37
saolasın...Şimdi inşalah Amatör ligde bulunan YENİADANASPOR Süper lige çıkartılmaya çalışılacak..Tabi ilerde adı ADANASPOR olucak..Şu an ki rengi de mavi-turuncu ilerde Turuncu -Beyaz olucak die duydm...

Neron_FB
28.Nisan.2006, 18:16
Adanaspor amatör kümede finale çıktı..son maçını da kazanırsa tekrardan profosyonel liglere çıkıyo ;;)

paco
28.Nisan.2006, 19:02
bencede o kadar zengin iş adamı var ve sonuçta büyük şehir ... suç adanalılarda değil diyorsunuzda bence olaylara seyirci kaldılar ... en iyisi takımı belediyelerle birlikte yöneteceksin batma olasılığı ortadan kalkar ...

Neron_FB
28.Nisan.2006, 19:12
bencede o kadar zengin iş adamı var ve sonuçta büyük şehir ... suç adanalılarda değil diyorsunuzda bence olaylara seyirci kaldılar ... en iyisi takımı belediyelerle birlikte yöneteceksin batma olasılığı ortadan kalkar ...
Zaten en son suç ADANALI İŞ ADAMLARINDA diye konuşmştk galiba :) Bence de birilerinin sahip çıkması gerekirdi..

Neyse biz pazar günü final maçını kazanıp 3.lig'e tekrar çıkalım da sonra iflas fln olmadıkça, amatör olmayz daha.
.Adanaspor tarihinde 3.ligde oynamamış takımdı ya nerdeyse..66 yılında 2.lige çıkmş daha da 3.lige düşmemiş diye biliyorum...3 kez uefa 1 kez balkan kupasında oynamış bi takım ne hale geldi... Bu uzanlar bu hale gelmeselerdi ya da birileri sahiplenseydi çok güzel olucaktı adanaspor açısndan...Neyse artık inşalah önümüzdeki senelere ;;)

LaKe
28.Nisan.2006, 19:20
tüh be abi... eskiyi hatırlıyorumda 2003-2004 sezonuna kadar süper ligde oynamış bir takımın 2.LİG B ye kadar gerileyerek sonrada iflas etmesi gerçekten üzdü beni :(

adamlar nerden nereye geldiler yazık ya

ibo
28.Nisan.2006, 20:49
üzüldüm şimdi. Daha yakın zamanda süper ligde oynuyordu :(

Neron_FB
28.Nisan.2006, 20:52
Adanaspor 6 aydır amatör kümede oynuyodu zaten :D Seyhan Belediyespor'u Adanaspor yaptılar ve borçsuz bi takım oluştu.. Bu haber eski ben yeni konu açmamak için burda sevincimi paylaştım inşalah pazar günü maçını kazanıp 3.lige çıkıcaz diye hehe:D

Berkaiser
28.Nisan.2006, 20:52
İşte Cem Uzan'ın bir başka eseri.Şirketleri batırdığı yetmiyormuş gibi Adana'yı da batırdı.İyi ki Galatasaray'ın başına gelmedi o adam.Yoksa çoktan kulübü kapatmıştık.:mad:

Universal
28.Nisan.2006, 20:54
yılların takımı bu hale mi düşecekti yazık oldu

Oghuse
29.Nisan.2006, 12:15
Yaw zaten kurtulması mümkün deildi 100 trilyonb borcu wardı ama biz Yeni kurulan Yeni Adanasporu Destekliyoruz amatörden 3.lige çıktı sayılır acık bekley6in Yeni adanasporu izliyeceksiniz

Berkaiser
29.Nisan.2006, 14:03
Umarım yakın zamanda Süper Lig'e geri dönerler.

Neron_FB
29.Nisan.2006, 14:31
Dönecek Dönecek :D Bu arada takımın adı Yeni Adanaspor ama renkleri amblemi falan aynı.. Zaten adının tekrardan Adanaspor olmasında bi sakınca yokmuş ;;) Önüzümdeki sene muhtemelen 3.ligde Adanaspor olarak oynayack ;)

Laz_Asker_61
29.Nisan.2006, 22:20
inşallah inşallah gelsinler akdeniz takımlarını severim

OmuraK
30.Nisan.2006, 18:05
Yazık oldu...

TüMeR_yAğıZ
30.Nisan.2006, 19:59
uzanla birlikte uzantıları da çöküyor yavaşça.adana gibi bir şehrin takımının iflas etmesi düşündürücü.

Neron_FB
30.Nisan.2006, 21:37
Bugün Adanaspor mersin grubu final maçını kaybetti..kazansaymış bile daha çıkmıyomuş zaten ben bu 3.lige nasıl çıkıldığını da anlayamadım gitti ztn :) neyse geçmiş olsun adanaspor severlere..seneye inşallah...

Neron_FB
16.Eylül.2006, 14:50
Adanaspor bugün 1 buçuk yıl aradan sonra ilk kez kendi evinde maça çıkıcak...3.lig A grubunda tek maçta tek galibiyet ile 4. sırada..Seneye 2.lig B kategorisine çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ben..
Forumdaki tüm Adanalıları saat 20:00'de Karaman maçı için 5 Ocak Stadyumuna Bekliyorum..
(Takım duyuru için beni tutmuş gibi oldu :D)

tonifan30s
16.Eylül.2006, 15:18
yazıkkkkkkkk...

bursa_mc
16.Eylül.2006, 17:58
gerçektende yazık adana iş adamları bi el atsınlar .turkiyenın 5.buyuk ili boyle olamaz.

manutd0fb1
16.Eylül.2006, 20:01
istanbulsporu saffet sancaklı satın aldı
onların durumu iyi
2-3 yıla kadar 1. lige cıkarlar

Neron_FB
16.Eylül.2006, 20:12
yahu siz başlığa bakmayın.. başkan fln var şuanda borç da yok bildiim kadarıyla..3.ligden devam ediorz..geçen sene iflas etti ama bu sene devam edio..şimdi maça gidiorm hatta :D

Sheriff
18.Eylül.2006, 14:03
Necati Ateş Adanaspor da parlamıştı. Yazık olmuş..