Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Adanaspor resmen iflas etti (şu an 3. ligde)

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Default Adanaspor resmen iflas etti (şu an 3. ligde)

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda yer alan Adanaspor A.Ş.'nin iflas talebi kabul edildi. Adana 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen dava bugün sonuçlandı ve Adanaspor A.Ş. yöneticilerinin iflas talebi yerinde görülerek şirketin iflası karara bağlandı. Yeni süreçte Adanaspor A.Ş.'nin geleceğini, oluşturulacak iflas dairesinin belirleyeceği belirtildi. Adanaspor A.Ş. Avukatı Mesut Yazan, 2. Asliye Ticarat Mahkemesi'nde bugün görülen davada şirketin iflasına ve Adana 1. İcra Dairesi tarafından iflas idaresi oluşturulmasına karar verildiğini bildirdi. İflas sürecini iflas idaresinin belirleyeceğini belirten Yazan, "İflas işlemleri, alacak-vereceklerle ilgili işlemleri yapacak. Şirketten kimler alacaklı, borçlu tespit edilip, borçların nasıl ödenip, alacakların nasıl tahsil edileceği belirlenecek. Bu kararla birlikte Adanaspor A.Ş.'nin niteliği de kalmadı. Bu takımı 3. Lig'den kimin alabileceğini de iflas dairesi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) belirleyecek. Bu konu artık Adanaspor A.Ş.'nin dışına çıktı. Yöneticilerin yetki kullanma şansı da kalmadı" dedi.

Avukat Mesut Yazan, Adanaspor A.Ş.'nin 39 trilyon lira borcu bulunduğunu, aktif ve pasiflerinin denk duruma gelmesi üzerine de Başkan Çağdaş Ergin ile Genel Menajer Yavuzer'in şirketin iflasını istediklerini hatırlatırken, şirketin halen SSK ve Maliye'ye yaklaşık 5 trilyon lira borcu bulunması nedeniyle mallarının da hacizli olduğunu kaydetti.

Alıntıdır...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bir uzan grubu şahaseri(!)ne yazıkki temeli oluşturmadan şirketleşmeye giden tüm klüplerin sonu böyle olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yazık oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Futbolla siyaset karışırsa nolur??? Cevabı en üstte yazıyo...
    Bu arada Yeni kurulmuş olan, amatör YENİADANASPOR 3. lig'e çıkmış diye duydum ama ne kadar doğru bilemem..Haberin yazılı kaynağı yok....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Adanaspor gibi köklü bir klubün bu hale gelmesi çok üzücü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Şimdilik daha köklü olan AdanaDemirSpor var..1940 yılından beri var..Umarım onun sonu da aynı olmaz...
    Bizim stadyumu görseniz baya bi komik zaten yarısı turuncu -beyaz yarısı mavi-lacivert...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Okuyunca çok üzüldüğüm bir haber....

Adanaspor ne güzel top oynardı...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

geçmiş olsun
    diyecek fazla birşey yok
    39 trilyonda az para diil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya bu uzan hem türkiyeyi batırdı hemde 2 güzide klübümüzü istanbulspor ve adanaspor. diyecek lafım yok hayrılısı olsun

Gerçekten baya üzüldüm

Severdim adanaspor ' u
    -

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Gerçekten çok üzüldüm bir göztepe'nin bu hallere düşmesine üzüldüydüm birde adanaspor'un çok yazık oldu

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

koklu bir klupun iflas etmesi cokk kotü ya

Yazık oldu klübe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lightbulb

Quote Originally Posted by dinaMYt
    bir uzan grubu şahaseri(!)ne yazıkki temeli oluşturmadan şirketleşmeye giden tüm klüplerin sonu böyle olacak.
    bu takımdadamı uzanın parmağı varmış yani sonları istanbulspor gibi olucağı belliymiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İstanbulspor'un durumu adanaspordan iyi, çünkü ortada artık adanaspor yok....Adanaspora çok çok yazık oldu Hem de her dönemde 3 büyüklerin kabusu olabiliyodu..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    34

cok yazık peki simdi neolucak bilgisi olan varmı

17. Default

satmıcaklardı kardeşim niye sen şehrin bir klubunu satarsın suç bence adanalılarda o kadar sanayici ne iş yapar yazık oldu adanaya istanbula göztepeye...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Suç Adanalılarda deme bence...Takımı satan Adanalıda sadece..Şu da var sahip çıkan 1 adanalı iş adamı bile çıkmadı o kadar taraftar potansiyeli olmasına rağmen..Ancak bizim gibi HOLDİNGİ OLMAYANLARIN bi suçu yok
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

19. Default

hayır suç adanalılarda derken adanalı iş adamlarında demek istiyorum yazık ya ben uzuldugum icin soyluyorum benim adana nadir sevdigim anadolu kuluplerindendir!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

saolasın...Şimdi inşalah Amatör ligde bulunan YENİADANASPOR Süper lige çıkartılmaya çalışılacak..Tabi ilerde adı ADANASPOR olucak..Şu an ki rengi de mavi-turuncu ilerde Turuncu -Beyaz olucak die duydm...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Adanaspor amatör kümede finale çıktı..son maçını da kazanırsa tekrardan profosyonel liglere çıkıyo
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bencede o kadar zengin iş adamı var ve sonuçta büyük şehir ... suç adanalılarda değil diyorsunuzda bence olaylara seyirci kaldılar ... en iyisi takımı belediyelerle birlikte yöneteceksin batma olasılığı ortadan kalkar ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by paco
    bencede o kadar zengin iş adamı var ve sonuçta büyük şehir ... suç adanalılarda değil diyorsunuzda bence olaylara seyirci kaldılar ... en iyisi takımı belediyelerle birlikte yöneteceksin batma olasılığı ortadan kalkar ...
    Zaten en son suç ADANALI İŞ ADAMLARINDA diye konuşmştk galiba Bence de birilerinin sahip çıkması gerekirdi..

Neyse biz pazar günü final maçını kazanıp 3.lig'e tekrar çıkalım da sonra iflas fln olmadıkça, amatör olmayz daha.
    .Adanaspor tarihinde 3.ligde oynamamış takımdı ya nerdeyse..66 yılında 2.lige çıkmş daha da 3.lige düşmemiş diye biliyorum...3 kez uefa 1 kez balkan kupasında oynamış bi takım ne hale geldi... Bu uzanlar bu hale gelmeselerdi ya da birileri sahiplenseydi çok güzel olucaktı adanaspor açısndan...Neyse artık inşalah önümüzdeki senelere
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tüh be abi... eskiyi hatırlıyorumda 2003-2004 sezonuna kadar süper ligde oynamış bir takımın 2.LİG B ye kadar gerileyerek sonrada iflas etmesi gerçekten üzdü beni

adamlar nerden nereye geldiler yazık ya

üzüldüm şimdi. Daha yakın zamanda süper ligde oynuyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Adanaspor 6 aydır amatör kümede oynuyodu zaten Seyhan Belediyespor'u Adanaspor yaptılar ve borçsuz bi takım oluştu.. Bu haber eski ben yeni konu açmamak için burda sevincimi paylaştım inşalah pazar günü maçını kazanıp 3.lige çıkıcaz diye hehe
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Cem Uzan'ın bir başka eseri.Şirketleri batırdığı yetmiyormuş gibi Adana'yı da batırdı.İyi ki Galatasaray'ın başına gelmedi o adam.Yoksa çoktan kulübü kapatmıştık.

Nesil
    2006

yılların takımı bu hale mi düşecekti yazık oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yaw zaten kurtulması mümkün deildi 100 trilyonb borcu wardı ama biz Yeni kurulan Yeni Adanasporu Destekliyoruz amatörden 3.lige çıktı sayılır acık bekley6in Yeni adanasporu izliyeceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım yakın zamanda Süper Lig'e geri dönerler.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri