View Full Version : Miniklerde Fenerbahçe Şampiyon
Universal
23.Nisan.2008, 19:42
Volkswagen Junior Masters Turnuvası'nda, finalde Beşiktaş'ı penaltılarla 5-3 yenen Fenerbahçe şampiyon oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un katılımıyla düzenlenen ve NTV'den canlı olarak yayınlanan Volkswagen Junior Masters Turnuvası sona erdi.
Turnuvanın finalinde, Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş ile Galatasaray'ı 1-0'la geçen Fenerbahçe karşı karşıya geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Stadı'nda oynanan ve Süper Lig hakemi Süleyman Abay'ın yönettiği final maçında iki takım da normal sürede gol atma başarısı gösteremedi.
0-0 sona eren normal süre sonrası direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Beşiktaş'a 5-3 üstünlük kuran Fenerbahçe Minik Takımı, şampiyonluğa ulaştı.
Turnuvayı Beşiktaş ikinci sırada tamamlarken, Galatasaray averajla üçüncülüğü, Trabzonspor ise dördüncülüğü elde etti.
Şampiyon olan Fenerbahçe, Avusturya'da düzenlenecek olan Volkswagen Junior European Masters 2008'e katılma hakkı kazandı.
Kaynak: NTVSpor
Fernando Gago
23.Nisan.2008, 19:45
Maçların hepsini izledim 4 takımdada çok iyi isimler var umarım kendilerini iyi geliştirirler
a.arıcı-11
23.Nisan.2008, 19:46
Evet bende izledim penaltıları heyecanlı oldu ve en sonunda Fenerbahçe kazandı. Tebrikler.
anil luque
23.Nisan.2008, 19:47
futrbolumuzun geleceği buralarda yetısıyor ınsallah bızı cok daha ılerıye goturecek yıldızlar cıkar.. bızden gectı ah ahh :D
RaSenGan
23.Nisan.2008, 19:48
Maçların hepsini izledim.Beşiktaş'ta Muhammed pek birşey yapamadı.O kadarda abartılcak birisi değil gibi..Trabzonspor'da Yusuf'u çok beğendim fakat Trabzonspor'un kalesi kötüydü.Beşiktaş'tan yedikleri son golde çok hatalıydı.
Universal
23.Nisan.2008, 19:57
Maçlar içinde tezhuratları yapanlarda futbolcular kadar küçüktü, benimde 10-11 yaşlarında halısahada okul takımını desteklerken rakip takım gol attığında hediyemiz olsun tezahuratını orada duyunca gülmeye başladım. Minikler Futbol oynayınca tribünlerde aynı şekilde değişik tezahuratlar oluyor. Türk Futbol'unu güzel günler bekliyor. Oyuncular küçük yaşlarda eğitim görmelerinin çok yararını çekecekler. Mücadele ediyorlar, iyi paslar veriyorlar ve faul yapmayı biliyorlar. Kısaca Futbol'u bilen futbolcularımız yetişiyor ne mutlu bize... :)
anilton
23.Nisan.2008, 20:53
Bütün maçları izledim bende...
F.Bahçe'de Murat Rüzgar,Hüseyin Rüzgar,Metincan,Beykan,...
Beşiktaş'ta Fırat,Ufuk Er,Kürşat,Muhammed...
G.Saray'da Samet ve Mehmet...
Trabzon'da Yusuf ve Atakan...
Bu isimler gerçekten ilerisi için umut veriyor...
Aygün nasıl izledin sen Muhammed'i anlamış değilim.Baktığın zaman futbolu bilen,nereye pas vereceğini kestirebilen,zekasıyla oynayan ve fiziğini nasıl kullanması gerektiğini çok iyi bilen bir görüntü çizdi.Futbolu daha çok beyniyle oynaması onu diğerlerinden farklı kılan özellik.Verdiği paslar yeter zaten yeteneğini anlatmaya.Muhammed'i Barcelona yetkilileri her ülkeden gelen yetenekler arasından seçti ve Muhammed Nou Camp'ta maç izledi.Bunuda biz abartmadık heralde;;)Bu arada Muhammed Yıldız Takımla birlikte Türkiye Şampiyonası için kamptaydı,bu turnuva için apar topar getirildi.Anlayacağınız kasmadı fazla Muhammed...:D
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2008, 21:21
Gs-Fb maçının 2.yarısını birde final maçının ilk yarısını seyrettim.
Gs-Fb maçında Galatasaray pek organize olamadı.Fenerbahçe daha etkili olan taraftı gördüğüm kadarıyla.Maçtan sonra röportaj yapılırken bir gs li çocukla olsun biz zaten ligde onların üstündeyiz demesi bayağı güldürdü beni.:icon_biggrin:
Final maçınında ilk yarısını seyrettim.Valla pek pozisyon yoktu.Fenerbahçe'nin bir kaç şutu yoktu.Gol olmaz bu maçta dedim ve kalktım tv nin başından.Nitekimde öyle olmuş.Fenerbahçe minik takımını tebrik ediyorum.
Bu arada dikkatimi çeken bir başka nokta ise final maçında Beşiktaşlı minikler tezahuratta biraz baskın olunca hemen fenerli miniklerin Liverpool diye tezahurat yapmaları çok anlamlıydı bence..
tosunpasa
23.Nisan.2008, 21:33
Maçları izleyince içim gitti :D Çocuklar bu yaşlarında prof olmuşken biz hala amatör amatör sürünüyoruz :p
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2008, 21:34
Alican sen hiç değilse amatör takılıyorsun,ya biz.Sokak köşelerinde harcanıyoruz valla.:icon_biggrin: Bi elimizden tutan olmadıki..