View Full Version : ingiltere ligi
OnuldinhoHizmet
03.Mayıs.2008, 16:53
arkadaşlar ben ing cola cola championship ligin de bir takım yönetiorum sezon u şampiyon bitirip premier lige çıkınca bütçemem 50 milyon $ dolar verilecek mi? tam olarak bilmiyorum ama gerçekte böyle bir var sanırım...
dj kolpa
03.Mayıs.2008, 19:08
ben charltonla çıkmıştım ama bi para gelmedi...
cemir05
04.Mayıs.2008, 01:18
ben yok diye biliyorum. gerçektede yok herhalde böyle bir şey. olsa duyardık. hemde bazı asansör kulüpler sürekli küme düşüp çıkarlardı. parayı kazanmak için. mesela wigan. adamlar 3-4 sezon inip inip çıksınlar al sana 150 milyon bütçe.
klusura bakmada bana biraz saçma geldi. az da değil. 50MN
OnuldinhoHizmet
04.Mayıs.2008, 13:00
bir maçta sanki spiker böyle birşey söylemişti sanırım ama doğru değilmiş reading in bütçesinden bahsediyordu GS nin 2 katı diye sebeb olarak da aldığı para dan dolayı falan diye ama yanlış hatırladım galiba...
Coupet
04.Mayıs.2008, 13:24
ben yok diye biliyorum. gerçektede yok herhalde böyle bir şey. olsa duyardık. hemde bazı asansör kulüpler sürekli küme düşüp çıkarlardı. parayı kazanmak için. mesela wigan. adamlar 3-4 sezon inip inip çıksınlar al sana 150 milyon bütçe.
klusura bakmada bana biraz saçma geldi. az da değil. 50MN
benim oyunda wigan öyle :) baktım wigan'a 2 sezon premier de oynuyor bir sezon championshipte. ben de championshpteydim 3. oldum 2014-2015 sezonunu bitirdim play off lar oynicam. tabi para almak için bilinçli bir şey değil bu ama tam dediğinin üstüne geldi ilginç bir enstantene diye anlattım.
edit: premier lige çıkamadım çıksaydım yazardım para veriliyor mu nekadar kazanılıyor falan. birdahaki sene artık.
sitte
04.Mayıs.2008, 16:12
50 mn verilir mi ya:D