1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: ingiltere ligi

Hybrid View

Default ingiltere ligi

arkadaşlar ben ing cola cola championship ligin de bir takım yönetiorum sezon u şampiyon bitirip premier lige çıkınca bütçemem 50 milyon $ dolar verilecek mi? tam olarak bilmiyorum ama gerçekte böyle bir var sanırım...

ben charltonla çıkmıştım ama bi para gelmedi...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

ben yok diye biliyorum. gerçektede yok herhalde böyle bir şey. olsa duyardık. hemde bazı asansör kulüpler sürekli küme düşüp çıkarlardı. parayı kazanmak için. mesela wigan. adamlar 3-4 sezon inip inip çıksınlar al sana 150 milyon bütçe.

klusura bakmada bana biraz saçma geldi. az da değil. 50MN

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    ben yok diye biliyorum. gerçektede yok herhalde böyle bir şey. olsa duyardık. hemde bazı asansör kulüpler sürekli küme düşüp çıkarlardı. parayı kazanmak için. mesela wigan. adamlar 3-4 sezon inip inip çıksınlar al sana 150 milyon bütçe.

klusura bakmada bana biraz saçma geldi. az da değil. 50MN
    benim oyunda wigan öyle baktım wigan'a 2 sezon premier de oynuyor bir sezon championshipte. ben de championshpteydim 3. oldum 2014-2015 sezonunu bitirdim play off lar oynicam. tabi para almak için bilinçli bir şey değil bu ama tam dediğinin üstüne geldi ilginç bir enstantene diye anlattım.

edit: premier lige çıkamadım çıksaydım yazardım para veriliyor mu nekadar kazanılıyor falan. birdahaki sene artık.
    Last edited by Coupet : 04.Mayıs.2008 at 16:47

bir maçta sanki spiker böyle birşey söylemişti sanırım ama doğru değilmiş reading in bütçesinden bahsediyordu GS nin 2 katı diye sebeb olarak da aldığı para dan dolayı falan diye ama yanlış hatırladım galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

50 mn verilir mi ya

Mesaj Yetkileri