PDA

View Full Version : Cissé gitmek istemiyor

PesimiSTyLa
07.Mayıs.2007, 19:11
Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Edouard Cissé, siyah beyazlı takımla yollarını ayırmaya niyetli değil

Ülkesinden transfer teklifi alan Fransız futbolcu Cisse, Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Tecrübeli oyuncu, Fanatik'te yeralan demecinde, "Kulübümle sözleşmem sürüyor. Her profesyonel futbolcuya olabileceği gibi, bana da teklif gelmesi çok doğal karşılanmalı. Ancak sonuçta son kararı teknik ekibimiz ve kulübümüz verir. Hayatımda hiç şampiyonluk yaşamadım. Buradaki ilk yılımda yaşamak istiyordum, olmadı. Bu konuda çok üzüntülüyüm" şeklinde konuştu.

Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 19:28
Bizde gitmesini istemiyoruz 2.senesinde daha da faydalı olacaktır. Cisse taraftar çok seviyor kalmasını istiyoruz ...

yunusgs
07.Mayıs.2007, 21:07
Gitmezse Beşiktaş'a seneye çok yararı dokunur.

anilton
07.Mayıs.2007, 22:27
Yanına oyunun her iki yanınıda oynayabilen(Appiah vb) bir oyuncu gelirse çok daha yararlı olacaktır...

PesimiSTyLa
07.Mayıs.2007, 22:30
Anıl ın dediği gibi yanına hücum ve savunma yönü iyi olan bi isim alırsa BJK iyi olur..

Fernando Gago
07.Mayıs.2007, 23:57
Basının sallama haberlerinden biri zaten geçen hafta takımda kalmak istediği Sinan Engin'le görüşmesinde söylemişti

Bordo61Mavi
08.Mayıs.2007, 00:04
Cisse den daha iyi on libero larda alinabilir ama istikrar icin kalmasi gerekir

eXcitinG
08.Mayıs.2007, 00:09
Cisse yi ben zaten anLamadım daha. Çok garip bir adam. Ne yararı oLdu, ne zararı var iLe yok arası. Bir bakmışsın takım en iyisi, bir bakmışsın döküLüyor, bir bakmışsın sakat, bir de bakmışsın cezaLı. İstikrarı oLmayacaksa geLecek yıL aLsın pıLını pırtısını gitsin. BöyLe adam Lazım değiL bize.

GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2007, 02:55
Cisse'den memnunum.Takımda kalmasını istiyorum.