View Full Version : Kayserispor Gökhan'a Teklif Götürüyor
Cangele
10.Mayıs.2007, 16:30
Kayserispor Gökhan'a teklif götürüyor
http://image.haber7.com/haber/98075.jpg
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, iç transferde birçok futbolcularıyla anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, Gökhan Ünal ile de devam etmek istediklerini söyledi.
Kocasinan Belediyesinin yaptırdığı antrenman salonunun açılışına katılan Başkan Recep Mamur, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Transfer konusunda akıllı hareket ettiklerini ifade eden Mamur, şehir desteğini de yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Mamur, şehir desteğini arkalarına aldıklarında daha büyük başarıların gelebileceğine işaret ederek, "Ben yıllardır spor camiasındayım ve kulüp başkanlığı da yaptım 1986'dan beride spor camiasındayım. Her zaman destekçi olunacağı söylenir ama sonrasında destek bulamazsınız. Şimdi Kayserispor'un geldiği başarı küçümsenemez. UEFA kupasında ve gelecek sezonda ligde başarılı olmak için iyi bir kadro kurmanız gerekiyor. Bunun içinde destek şart" dedi.
Recep Mamur, Kayserispor'un iç transferde büyük mesafe kat ettiğini hatırlatarak, Gökhan Ünal ile devam etmek istediklerini açıkladı. Başkan, "Gökhan Ünal'a devam etmek için teklifte bulanacağız. Kendisi kabul eder veya etmez. Biz kendisinden memnunuz ve kaliteli bir futbolcumuzdur. Devam etmek istemese de bununla ilgili görüşmelerimiz de olacaktır. Kendisine her konuda da yardımcı olacağız" diye konuştu.
Recep Mamur, bir soru üzerine de Sivasspor ile Kayserispor'un yakaladığı başarının tesadüf olmadığını ifade ederek, "Gelecek sezonda yakalanan başarının aynı disiplinle gelecek sezonda da yakalanacağına inanıyoruz. Her iki takımında daha iyi başarılar elde edeceğine de inanıyorum" dedi.
AA
Haber7.com
Sözleşmesi 1 yıl daha var ama yine kararı kendisi verecek Cangele sakatlandı oynamayacağı için gönderilmesi istenmiyor ama kendisi gitmek istiyor galiba giderse Marco Di Vaio'yu bekleriz...
Vieri
10.Mayıs.2007, 18:48
bana kalırsa gökhan için kayserispor defteri kapandı, adam idealleri daha büyük bir kulüpte oynamak istiyor, üstelik tolunay kafkasla arası limoni.. kalmak isteyeceğini düşünmüyorum tabi bu benim fikrim gökhan olurda kalmak isterse Kayseri elindeki yıldızları tutarak gelecek sezona oldukça iyi girecektir..
deniz.91
10.Mayıs.2007, 18:53
bana kalırsa gökhan için kayserispor defteri kapandı, adam idealleri daha büyük bir kulüpte oynamak istiyor, üstelik tolunay kafkasla arası limoni.. kalmak isteyeceğini düşünmüyorum tabi bu benim fikrim gökhan olurda kalmak isterse Kayseri elindeki yıldızları tutarak gelecek sezona oldukça iyi girecektir..
Banada öyle geliyor abi zaten geçen Tolunay Hocada dedi Gökhan bu haliyle bi,ze verimli olmaz dedi
El Comandante
10.Mayıs.2007, 19:12
Gökhan Ünal ne hale geldi yahu,1-2 sene öncesine kadar en iyi santrafor diyorduk kendisine,simdi kayboldu gitti.
Bence burada hata Kayserispor yönetiminde de var.Gökhan Ünal´a iyi teklifler geliyordu,kendisi de gitmek istiyordu ama Kayserisporu sevdiginden bunu alanen söylemiyordu.Kayserispor yönetimi de onu birakmiyordu,cok para istemislerdi onun icin.Eger Gökhan´i o süper döneminde iyi teklifler varken yollasalardi su anda Avrupa Sampiyonasinda Gökhan´i görebilirdik.
King_91
10.Mayıs.2007, 19:14
Geçen seneye göre müthiş bir düşüş var zaten gökhanda zamanında satmadılar şimdi de oynamıyor bence gökhan kalmak istemez..
Cangele
10.Mayıs.2007, 19:50
Kayserispor Başkanı: Gökhan gitmek istiyorsa gider...
Oktay ENSARİ / KAYSERİ (DHA)
KAYSERİSPOR Başkanı Recep Mamur, kentin yöneticileriyle görüyüp, kendilerine bir hedef çizeceklerini söyledi. Mamur, “Kentten gereken destek gelmediği taktirde elimizi kolumuzu bağlayıp oturmayız. Gerek Avrupa’da gerek Süper Lig’de gerekse Türkiye Kupası’nda başarılı olmak için elimizden geleni yaparız”dedi.
Mamur, futbolcuların tüm transfer bedellerini, primlerini ödediklerini, sezon boyunca Türkiye Kupası hariç 1 milyon 200 bin dolar prim verdiklerini, Gökhan Ünal’ın gideceğim diye tutturması halinde “Dur” demeyeceklerini söyledi.
Sarı kırmızılı ekibin Türkiye Kupası’na uzanmasının Anadolu futbolu açısından bir başarı öyküsü olduğunu söyleyen Kulüp başkanı Recep Mamur, “Kupa Kayseri’ye hayırlı olsun. Böyle başarıya imza atan başta genel menajerimiz Süleyman Hurma, teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, futbolcularımıza, spor kamuoyuna bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese kupamız hayırlı olsun. Bundan sonrada daha çok çalışıp, devamını getireceğimizi düşünüyorum. Kulübümüze katkıda bulunmayanlara sitem etmiyorum. Bizim konumumuzdaki insanlara sitem yakışmaz. Herkesle barışık olmamız lazım. Ancak bir ucundan da tutulması gerekiyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Mamur, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bana ‘Yeni yılda hedef şampiyonluk mu ?’ diye soruyorlar. Şampiyonluk, kolay ve bir anda olmuyor. Kayserispor UEFA’ya gidecek. UEFA’nın altında bir hedef olursa yazık olur. Tabiki hedef büyütmek lazım. Bunun üzeri de Şampiyonlar Ligi. Hedefsiz de olmaz. İnsanın kendi hayatı da böyledir. Hedef büyütmek lazım. Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyeceğiz. Bunun içinde pazartesi veya salı günü Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü, işadamı Hacı Boydak ile toplantı yapacağız. Bir hedef, bir strateji belirleyeceğiz. Hedef olmadan olmaz. UEFA oynayıp da bir altına düşmek olmaz. Ben böyle düşünüyorum.”
GÖKHAN GİTMEK İSTİYORSA GİDER
Kulüp Başkanı Recep Mamur, ellerindeki oyuncuların hiçbirini bırakmayı düsünmediklerini ancak Gökhan Ünal konusunda yaşanan sorunun henüz çözümlenmediğini belirtti. Gökhan Ünal’ın gitmek istemesi halinde “Dur” demeyeceklerini söyleyen Mamur, “Elimizdeki kadromuzu koruyacağız. Gökhan Ünal ile ufak tefek şeyler var. Kendisine soracağız. Gitmek istiyorsa, ‘Neden gidiyorsun’ demeyiz. İç transferde birçok futbolcumuzla anlaştık. Dış transferde de İngiltere’den iki oyuncuyla anlaştık. Eksik yerler olursa, teknik heyet ne derse, verecekleri rapora göre oyuncu alırız. Dışardan işadamından destek olmazsa dahi elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince kendimizi zorlayacağız. Kesin kararlıyız. Yakışan transferleri yapacağız. Katkı olursa şehrimiz kazanır. Olmazsa da bir kenara çekilip, diz çöküp oturmayız. Bu takımın başarılı olması için var gücümüzle çalışırız” diye sözlerini sürdürdü.
SUYU NE KADAR DÖVERSEN DÖV YİNE SU
Recep Mamur, 22 yıldır sarı kırmızılı kulüpte çeşitli görevlerde bulunduğunu, kentten kulübe çok fazla bir maddi akışın gerçekleşmediğine vurgu yaparak, “Ben ilk kez 1986’da profesyonel olarak yöneticiliğe başladım. Fazla bir destek de olmadı. Suyu döv yine su. Katkı olmuyor diye de elimizi kolumuzu bağlayıp, durmayız. Kendi gücümüzle çalışıp gayret edeceğiz. Takımı geldiği bu yerden aşağı düşürmeyi düşünmüyoruz” diye konuştu
KAYSERİ-SİVAS ANADOLU FUTBOLUNUN YÜKSELEN YILDIZLARI
Kayserispor ve Sivasspor’un Anadolu futbolunun yükselen iki yeni yıldızı olduğunu belirten Kayserispor Başkanı Mamur, başarıyla birlikte her iki külübün gelirlerinin de arttığını dile getirerek, şöyle dedi:
“Sivasspor’un başarısını tebrik ediyoruz. Çok iyi bir çıkış yaptılar. İnşallah onların da devamı gelir. Başarı nedeniyle ekonomik anlamda gelirleriniz artıyor. Sivasspor, aynı başarıyı 2008-2009 sezonunda yakalarsa, kasasına 18 milyar YTL para girecek. Bu paranın üzerine çok az bir takviye ile ligi tamamlayabilir. Tabi Kayserispor da yanı başarıyı yakaladığı taktirde ekonomik anlamda gelirleri artıyor. Bu da bize katkı sağlıyor. Ama bazı şeyler gözden kaçıyor. Takımı götürmeye ne var diyorlar. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maçları dışında bir inanın üste hep para verdik. Aldığımız hasılatın yarısını prim olarak dağıtıyoruz. Bizim bu sezon dağıtımız prim miktarı 1 milyon 200 bin dolar civarında. Hiçbir primi haftaya sarkıtmadık. Kayserispor’u iyi yönettiğimiz düşüyoruz. Paralarını gününde verdik. Maç başlarını peşinatlarını hiç aksatmadık. Onlar da kupa maçından önce paranın lafını bile konuşmadılar. Sadece kupayı Kayseri’ye getirmeyi hedeflediler. Hepsini tekrar tebrik ediyorum.”
CANGELE KISA SÜREDE ARAMIZDA OLUR
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Cangele’nin sakatlığı nedeniyle 2008-2009 sezonu nedeniyle fazladan bir santrafor almayı düşünmediklerini , Cangele’nin dizindeki ödemin 4-5 gün içinde inmesinden sonra ameliyat edileceğini söyledi. Mamur, “Cangele’nin sakatlığında hem çok şanssız, hem de çok şanslıyız. Sakatlığı tam sezon bitimine denk geldi. Sanıyorum, yeni sezonda 4 hafta oynamayacak. Buradan geçmiş olsun diyerek acil şifalar diliyorum” dedi.
KaPaLı
10.Mayıs.2007, 20:27
Gökhan Ünal bence 1 takımla anlaştı yoksa Tolunay Kafkas ne olursa olsun Gökhan'ı ilk 11'de oynatırdı. Cangele-Gökhan / Leo-Cangele ikilisinden daha etkili olur.
Fernando Gago
10.Mayıs.2007, 21:25
Gökhan'ı takımda tutmaları çok zor ancak iyi bir teklif olmazxsa takımda kalır ...
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2007, 22:16
Gökhan'ın şimdiki durumunun bir numaralı sorumlusu Kayseri yönetimidir.Adama baskı yapılarak takımda kalmaya zorladılar.Eğer zamanında iyi teklif geldiği dönemde satsalardı bugün Gökhan farklı durumda olabilirdi..
a.arıcı-11
10.Mayıs.2007, 23:05
Zamanında iyi paraya satabilecekeri adamı baskıyla tuttular şimdi ederi en fazla 4 milyon € olur daha fazlasını kimse vermez(Demirören hariç)
EL-Hadji
10.Mayıs.2007, 23:15
Gökhan klas bir oyuncu gerçekten çıplak gözle izledğiniz zaman farklı bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Kafa topu alıyor driblingi var son vuruş var, hız var her şey var. Kayseri' de kalmak istemediği çok açık umarım doğru düzgün bir takıma gider.
mgokalparslan
10.Mayıs.2007, 23:46
Gökhan klas bir oyuncu gerçekten çıplak gözle izledğiniz zaman farklı bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Kafa topu alıyor driblingi var son vuruş var, hız var her şey var. Kayseri' de kalmak istemediği çok açık umarım doğru düzgün bir takıma gider.
bence de hem pivot santrafor hem de hızlı forvet gibi oynayabilen biri.kötü geçirdiği bu sezonda bile yanılmıyorsam 11 gol attı.umarım avrupa da kalburüstü bir takıma gider
deniz.91
11.Mayıs.2007, 02:05
Gökhan Ünal gerçekten çok kaliteli bir santrafo hem hava hakimiyeti olsun hem hızı olsun çalımları olsun vs bu sezon sezonun aysrında oynamdı ama adamın 11 golu bulunuyor Gökhan sezon sonu gidecek büyük ihtimal ama o hala değerli iyi bir kulübe gideceğinden şüphem yok
GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 02:09
Zamanında iyi paraya satabilecekeri adamı baskıyla tuttular şimdi ederi en fazla 4 milyon € olur daha fazlasını kimse vermez(Demirören hariç)
Gökhan için kesenin açılacağını sanmıyorum.Bir tek Topuz için yüksek ücret ödenebilir..
anil luque
11.Mayıs.2007, 02:15
kayseri artık bırakacak ama ınsıyatıflerıyle degıl tabıkı gokhan gıtmek ıstıyor
deniz.91
10.Mayıs.2008, 11:19
Gökhan gerçketne çok kaliteli bir santrafo zamanında bize çok faydası olmuştur kalamsını bende çok siterim bakalım ne olacak