Kayserispor Gökhan'a teklif götürüyor
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, iç transferde birçok futbolcularıyla anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, Gökhan Ünal ile de devam etmek istediklerini söyledi.
Kocasinan Belediyesinin yaptırdığı antrenman salonunun açılışına katılan Başkan Recep Mamur, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Transfer konusunda akıllı hareket ettiklerini ifade eden Mamur, şehir desteğini de yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Mamur, şehir desteğini arkalarına aldıklarında daha büyük başarıların gelebileceğine işaret ederek, "Ben yıllardır spor camiasındayım ve kulüp başkanlığı da yaptım 1986'dan beride spor camiasındayım. Her zaman destekçi olunacağı söylenir ama sonrasında destek bulamazsınız. Şimdi Kayserispor'un geldiği başarı küçümsenemez. UEFA kupasında ve gelecek sezonda ligde başarılı olmak için iyi bir kadro kurmanız gerekiyor. Bunun içinde destek şart" dedi.
Recep Mamur, Kayserispor'un iç transferde büyük mesafe kat ettiğini hatırlatarak, Gökhan Ünal ile devam etmek istediklerini açıkladı. Başkan, "Gökhan Ünal'a devam etmek için teklifte bulanacağız. Kendisi kabul eder veya etmez. Biz kendisinden memnunuz ve kaliteli bir futbolcumuzdur. Devam etmek istemese de bununla ilgili görüşmelerimiz de olacaktır. Kendisine her konuda da yardımcı olacağız" diye konuştu.
Recep Mamur, bir soru üzerine de Sivasspor ile Kayserispor'un yakaladığı başarının tesadüf olmadığını ifade ederek, "Gelecek sezonda yakalanan başarının aynı disiplinle gelecek sezonda da yakalanacağına inanıyoruz. Her iki takımında daha iyi başarılar elde edeceğine de inanıyorum" dedi.
AA
Haber7.com
Sözleşmesi 1 yıl daha var ama yine kararı kendisi verecek Cangele sakatlandı oynamayacağı için gönderilmesi istenmiyor ama kendisi gitmek istiyor galiba giderse Marco Di Vaio'yu bekleriz...