View Full Version : Cumhurbaşkanı 'Beşiktaş-Bursa barışı' istiyor
bursa_mc
13.Mayıs.2007, 21:38
Geçen çarşamba Bursa'da Türkiye Kupası maçı vardı. Kayserispor'la Gençlerbirliği arasında.
90 dakika "0-0" bitmişti.
Maç uzatılmıştı... 120 dakika yine "0-0."
Ve sonra da "penaltı düellosu" başlamıştı.
Abdullah Gül:
- İnanılmaz bir şeydi... Heyecan vericiydi... Maç bitti, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi aradım, kutladım... Sevinçten uçuyordu.
Cumhurbaşkanı Gül bir ara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e döndü:
- Sizden bir ricam var... Beşiktaş-Bursa sorununu çözün... Ne yapıp edip halledin.
Abdullah Gül "Beşiktaşlı."
Faruk Çelik de "Bursa Milletvekili." Beşiktaş ile Bursaspor'un "yönetimleri arasında sorun yok."
Ama...
"Seyirciler" birbirlerine karşı aşırı öfkeli. Öfke öyle büyük ki, Bursaspor örneğin Konyaspor'la oynuyor.
Bursa seyircisi "hiç ilgisi olmamasına rağmen" Beşiktaş aleyhine bağırıyor.
"Aynı durum" Beşiktaş seyircisi için de söz konusu.
Abdullah Gül'den, Faruk Çelik'e "taktik talimat:
- Seyircileri barıştırın.
- Yöneticileri değil, taraftarları kucaklaştırın.
- Taraftar derneklerini devreye sokun.
- Tavanlar zaten dost... Tabanları uzlaştırın.
- Kırmadan, dökmeden, gururlarını okşayarak bunu yapın.
- Bunu başarın, göreceksiniz Beşiktaş da kazançlı çıkacak, Bursaspor da.
Kaynak: Sabah.com.tr
Onurap
13.Mayıs.2007, 22:22
OLayı büyüten bursalılar zaten..Beşiktaş hiç şike yapıcak bir takım mı?
Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 22:27
Bursa Ankaragücü maçlarında bile olay çıkartıyor bize karşı bizim Bursa ile sorunumuz yok Bursa vazgeçmeli tavrından...
koray_capello
13.Mayıs.2007, 22:30
Ayrıca Beşiktaşlıların da alakasız maçlarda Bursaspor aleyhinde bağırdığı yalan, böyle bir şey yok. Eğer bir sonraki maç Bursa maçıysa yada bir önceki maçta Bursayı yenmişsek sadece o maçlarda bağırılıyor, onun dışında böyle bir şey yok.
shamur1
13.Mayıs.2007, 22:33
Türkiye'de ki tek sorun bu zaten.. Zam üstüne zam gelirken evinin önündeki arabana bile günlük 7 ytl park parası verecekken Sayın Cumhurbaşkanı ve Sosyal Güvenlik Bakanının uğraş verdiği şeye bak.. Ne diyelim umarım hallederler.
Fernando Gago
13.Mayıs.2007, 22:34
Gerçekten bu yarayı kazıyan Bursasporlular oluyor gündemde kalmak adına mı yapıyorlar bilemem ama saçma olduğu kesin ...
El Comandante
13.Mayıs.2007, 22:36
Türkiye'de ki tek sorun bu zaten.. Zam üstüne zam gelirken evinin önündeki arabana bile günlük 7 ytl park parası verecekken Sayın Cumhurbaşkanı ve Sosyal Güvenlik Bakanının uğraş verdiği şeye bak.. Ne diyelim umarım hallederler.
Kesinlikle katiliyorum.Tek derdimiz Bursa-Bjk sanki.Kulüp baskanlari ne güne duruyor,Cumhurbaskani ne karisiyor,ülkenin durumu cok ferah sanki ...
EL-Hadji
13.Mayıs.2007, 23:00
Cebimizde para yok cumhurbaşkanı o işlerle uğraşsın bıraksın futbolla biz ilgileniriz.
Cyzio
13.Mayıs.2007, 23:12
Cebimizde para yok cumhurbaşkanı o işlerle uğraşsın bıraksın futbolla biz ilgileniriz.
Aman abicim böyle şeyler yazma sonra siyaset yapmış oluyoruz bazılarına göre..
Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 23:36
Berk editle istersen mesajını direk yönetime hakaret ediyorsun...
Cyzio
13.Mayıs.2007, 23:47
Berk editle istersen mesajını direk yönetime hakaret ediyorsun...
Ben şunu anlamıyorum adam böyle bir açıklama yapıyor.Ben de diyorumki futbolu bırakın da kendi işinize bakın diye.Sonra suçlu ben oluyorum niye siyaset yaptın diye yahu bu siyaset yapmak mı oluyor?
Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 23:52
kıt beyinli demen suç dostum
sen futbolu bırakın da kendi işinize bakın yazsan sorun olmaz emin ol...
Cyzio
13.Mayıs.2007, 23:56
Geçen Kasımpaşa-İBB birleştirilme konusunda da yazdık ama başka taraflara çekildi.Sonuçta haksız duruma hep biz düşüyoruz neyse yine suç işlemişiz durduk yere.Ayrıca orda kasıtlı olarak yönetime bişey yazmadım.Onu başka yönlere çekmek isteyenler için yazdım, onlar kendilerini biler..
shamur1
14.Mayıs.2007, 00:00
Berkciğim düşüncelerini dile getirmen güzel ama bunu dile getirirken seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Ayrıca haklısın bu Ülkenin genelinde bu böyle bazı şeyleri görmeyeceksin , konuşmayacaksın , dile getirmeyeceksin. Bak o zaman senden iyisi oluyor mu :)
bursa_mc
14.Mayıs.2007, 00:24
Umarım bu gerginlık artık biter.Belki barış olmasa bile sular durulur..Takımlarımızın maçlarını izlemek istiyoruz..
Mirza
14.Mayıs.2007, 00:26
Arkadaşlar konuya yönelin. Siyasi kişilerin yaptıkları bu forumun dışındadır, yaptıklarını burada eleştiremeyiz; çünkü forumumuzda siyasete yer yok. He bakın ne güzel Abdullah Gül demiş barış sağlansın diye. Bu konu hakkında konuşalım. Siyasi işleyişler bizleri ilgilendirmez, bilenler bilir siyasetten kaç kişi atıldığını forumdan. Bu mesajımdan sonra da siyasi mesaj yazan kullanıcılarımıza ceza sistemi kullanılacaktır.
Aydin
14.Mayıs.2007, 00:28
memnun değilsen girmezsin foruma olur biter. bir daha hakaret edersen siteden atılırsın.
anil luque
14.Mayıs.2007, 01:43
kayserıdekı kupa fınalınde ne hıkmetse besıktas aleyhıne tezahurat vardı genclerbırlıgı ıle kayserı arasında oynanan bır mactı halbukı.. bence de bu husumet bıtsın belkı alakasız bulabılırsınız ama suanda (her konuda) bırbırımıze kenetlenmemız bırlık olmamız lazımken neler yapıyoruz..
bursa_mc
14.Mayıs.2007, 01:55
bence de bu husumet bıtsın belkı alakasız bulabılırsınız ama suanda (her konuda) bırbırımıze kenetlenmemız bırlık olmamız lazımken neler yapıyoruz..
Çok haklısın.Ben de bıktım artık bu gereksiz gerginlıkten..Cumhurbaşkan'ına veya başka birisine gerek kalmadan kendi içimizde halletmeliyiz diye düşünüyorum..