1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Cumhurbaşkanı 'Beşiktaş-Bursa barışı' istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Cumhurbaşkanı 'Beşiktaş-Bursa barışı' istiyor

Geçen çarşamba Bursa'da Türkiye Kupası maçı vardı. Kayserispor'la Gençlerbirliği arasında.
    90 dakika "0-0" bitmişti.
    Maç uzatılmıştı... 120 dakika yine "0-0."
    Ve sonra da "penaltı düellosu" başlamıştı.
    Abdullah Gül:
    - İnanılmaz bir şeydi... Heyecan vericiydi... Maç bitti, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi aradım, kutladım... Sevinçten uçuyordu.

Cumhurbaşkanı Gül bir ara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e döndü:
    - Sizden bir ricam var... Beşiktaş-Bursa sorununu çözün... Ne yapıp edip halledin.

Abdullah Gül "Beşiktaşlı."
    Faruk Çelik de "Bursa Milletvekili." Beşiktaş ile Bursaspor'un "yönetimleri arasında sorun yok."
    Ama...
    "Seyirciler" birbirlerine karşı aşırı öfkeli. Öfke öyle büyük ki, Bursaspor örneğin Konyaspor'la oynuyor.
    Bursa seyircisi "hiç ilgisi olmamasına rağmen" Beşiktaş aleyhine bağırıyor.
    "Aynı durum" Beşiktaş seyircisi için de söz konusu.

Abdullah Gül'den, Faruk Çelik'e "taktik talimat:
    - Seyircileri barıştırın.
    - Yöneticileri değil, taraftarları kucaklaştırın.
    - Taraftar derneklerini devreye sokun.
    - Tavanlar zaten dost... Tabanları uzlaştırın.
    - Kırmadan, dökmeden, gururlarını okşayarak bunu yapın.
    - Bunu başarın, göreceksiniz Beşiktaş da kazançlı çıkacak, Bursaspor da.

Kaynak: Sabah.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

OLayı büyüten bursalılar zaten..Beşiktaş hiç şike yapıcak bir takım mı?

Bursa Ankaragücü maçlarında bile olay çıkartıyor bize karşı bizim Bursa ile sorunumuz yok Bursa vazgeçmeli tavrından...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Beşiktaşlıların da alakasız maçlarda Bursaspor aleyhinde bağırdığı yalan, böyle bir şey yok. Eğer bir sonraki maç Bursa maçıysa yada bir önceki maçta Bursayı yenmişsek sadece o maçlarda bağırılıyor, onun dışında böyle bir şey yok.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Türkiye'de ki tek sorun bu zaten.. Zam üstüne zam gelirken evinin önündeki arabana bile günlük 7 ytl park parası verecekken Sayın Cumhurbaşkanı ve Sosyal Güvenlik Bakanının uğraş verdiği şeye bak.. Ne diyelim umarım hallederler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten bu yarayı kazıyan Bursasporlular oluyor gündemde kalmak adına mı yapıyorlar bilemem ama saçma olduğu kesin ...

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Türkiye'de ki tek sorun bu zaten.. Zam üstüne zam gelirken evinin önündeki arabana bile günlük 7 ytl park parası verecekken Sayın Cumhurbaşkanı ve Sosyal Güvenlik Bakanının uğraş verdiği şeye bak.. Ne diyelim umarım hallederler.

Kesinlikle katiliyorum.Tek derdimiz Bursa-Bjk sanki.Kulüp baskanlari ne güne duruyor,Cumhurbaskani ne karisiyor,ülkenin durumu cok ferah sanki ...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Cebimizde para yok cumhurbaşkanı o işlerle uğraşsın bıraksın futbolla biz ilgileniriz.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Cebimizde para yok cumhurbaşkanı o işlerle uğraşsın bıraksın futbolla biz ilgileniriz.
    Aman abicim böyle şeyler yazma sonra siyaset yapmış oluyoruz bazılarına göre..
    Last edited by Cyzio : 13.Mayıs.2008 at 17:30
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Berk editle istersen mesajını direk yönetime hakaret ediyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Berk editle istersen mesajını direk yönetime hakaret ediyorsun...
    Ben şunu anlamıyorum adam böyle bir açıklama yapıyor.Ben de diyorumki futbolu bırakın da kendi işinize bakın diye.Sonra suçlu ben oluyorum niye siyaset yaptın diye yahu bu siyaset yapmak mı oluyor?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

kıt beyinli demen suç dostum

sen futbolu bırakın da kendi işinize bakın yazsan sorun olmaz emin ol...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Geçen Kasımpaşa-İBB birleştirilme konusunda da yazdık ama başka taraflara çekildi.Sonuçta haksız duruma hep biz düşüyoruz neyse yine suç işlemişiz durduk yere.Ayrıca orda kasıtlı olarak yönetime bişey yazmadım.Onu başka yönlere çekmek isteyenler için yazdım, onlar kendilerini biler..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Berkciğim düşüncelerini dile getirmen güzel ama bunu dile getirirken seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Ayrıca haklısın bu Ülkenin genelinde bu böyle bazı şeyleri görmeyeceksin , konuşmayacaksın , dile getirmeyeceksin. Bak o zaman senden iyisi oluyor mu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım bu gerginlık artık biter.Belki barış olmasa bile sular durulur..Takımlarımızın maçlarını izlemek istiyoruz..

Arkadaşlar konuya yönelin. Siyasi kişilerin yaptıkları bu forumun dışındadır, yaptıklarını burada eleştiremeyiz; çünkü forumumuzda siyasete yer yok. He bakın ne güzel Abdullah Gül demiş barış sağlansın diye. Bu konu hakkında konuşalım. Siyasi işleyişler bizleri ilgilendirmez, bilenler bilir siyasetten kaç kişi atıldığını forumdan. Bu mesajımdan sonra da siyasi mesaj yazan kullanıcılarımıza ceza sistemi kullanılacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

memnun değilsen girmezsin foruma olur biter. bir daha hakaret edersen siteden atılırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kayserıdekı kupa fınalınde ne hıkmetse besıktas aleyhıne tezahurat vardı genclerbırlıgı ıle kayserı arasında oynanan bır mactı halbukı.. bence de bu husumet bıtsın belkı alakasız bulabılırsınız ama suanda (her konuda) bırbırımıze kenetlenmemız bırlık olmamız lazımken neler yapıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bence de bu husumet bıtsın belkı alakasız bulabılırsınız ama suanda (her konuda) bırbırımıze kenetlenmemız bırlık olmamız lazımken neler yapıyoruz..
    Çok haklısın.Ben de bıktım artık bu gereksiz gerginlıkten..Cumhurbaşkan'ına veya başka birisine gerek kalmadan kendi içimizde halletmeliyiz diye düşünüyorum..

Mesaj Yetkileri