PDA

View Full Version : Trabzonspor Sezon Değerlendirmesi

Sekopej
19.Mayıs.2007, 23:06
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59495

Özellikle 2. mesajı okumanızı öneriyorum.

Fanatiklik yapanlara uyarı verilecektir. Faydalı bilgiler paylaşalım.

anil luque
19.Mayıs.2007, 23:09
sezon basında yasanan olaylar adeta tum seneyı aldı goturdu trabzon'un elınden gercekten cok yazık oldu bence bırkac densızın yaptıkları yuzunden suan trabzon lıgı alısık olmadıgı bır yerde bıtırıyor umarım ders alırlar zıra bu sene hedeflerı cok buyuk en ufak bır hatayı bıle kaldırmayacak derecede..

El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:17
Tek kelime " büyük hayal kirikligi " .

Trabzonspor icin bu sene bundan baska söylenecek söz yok malesef.Inanilmaz kötü bir sezon gecirdiler,yildizlarindan yararlanamadilar,sattilar Ziya Dogan ve eski baskanlari yüzünden.Baya zor günler gecirdiler ve bu lige yansidi,oynanan futbola yansidi.Trabzonspor lige Fenerbahce galibiyeti ile kapatip,taraftarlarini ümitlendirse de ben takima mutlaka kaliteli futbolcular gerektigini düsünüyorum.
Takimda kötü futbolcularin coklugu var,Ersun Yanalin da bu son sansi,bakalim kaliteli transferler ile Trabzonsporu iyi yerlere tasiyabilecek mi gelecek sezon,hep beraber görecegiz.

cagri10
05.Temmuz.2007, 23:40
Transferin bamba ismi trabzon hem gençlere önm verdi hemde tecrübeli oyunculara kadrosuna kilit oyuncular aldı ve tutarsa eyer en az 2.olur yada şampiyon