View Full Version : Gençlerbirliği Transfer Haberleri
goosfraba
19.Mayıs.2007, 23:47
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
Cyzio
19.Mayıs.2007, 23:58
G.Birliği Kerem Şeras ile anlaştı
Gençlerbirliği, iç transferde ilk anlaşmayı Kerem Şeras ile sağladı. Gençlerbirliği kulübü, 1 haftadır süren görüşmeler sonucu 23 yaşındaki orta saha oyuncuları Kerem Şeras ile 2 yıllığına anlaştı. Gençlerbirliği kulübü, genç futbolcuyla yarın kulüp binasında sözleşme imzalayacak.
Kaynak: DHA
YusufT
21.Mayıs.2007, 02:55
Genc bir forvet oyuncusu ile anlasma saglanmis. 1 kerede milli takimda oynamisligi var.
bjk_melo_151
21.Mayıs.2007, 21:23
Bruce Djite
Isaac'e benziyor oyun şekli.Hızlı,top süren tekniği iyi bir oyuncu bitiriciliği zayıf.
fmhastasi
22.Mayıs.2007, 00:43
Bruce Djite Gençlerbirliği'nde
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, prensipte anlaştığı, Avustralya (A) Ligi takımlarından Adelaide United FC'den forvet Bruce Djite'yi, 23 Mayıs Cuma günü Ankara'ya getiriyor.
Başkentte ilk olarak kulüp yetkilileri ile görüşecek Djite, daha sonra sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.
-KARİYERİ-
ABD'nin başkenti Washington'da, 25 Mart 1987'de dünyaya gelen 1.84 boyundaki forvet, 2006 yılında Adelaide United FC takımına transfer oldu.
Djite, 13 kez 20 Yaş Altı, 12 kez 23 Yaş Altı ve 1 kez de Avustralya (A) Milli Takımı'nda forma giyerken, toplam 7 gole imza attı. 2006 yılından bu yana yer aldığı takımında son iki sezonda toplam 24 maçta görev alan Bruce Djite, toplam 7 gol atarken, 4 de asist yaptı. Avustralyalı golcü oyuncunun takımı Adelaide United FC, 2007-2008 sezonunu 6. sırada tamamladı.
21.05.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Ben bu adamı manisaspor kariyerimde transfer etmiştim.oyunda gerçekten çok iyi:)bakalım gerçekte nasıl gençlerbirliğinde takip edicem kendisini:)
yunusgs
22.Mayıs.2007, 01:32
Hayırlı olsun bakalım nasıl oynayacak.
YusufT
22.Mayıs.2007, 01:32
Isaac'la yollar ayriliyor gibi?
bjk_melo_151
22.Mayıs.2007, 01:53
Evet.Sözleşme yenilemek istemiyormuş.Wigan ve Sunderland ilgileniyormuş bakalım artık nereye gidecekse.
YusufT
22.Mayıs.2007, 02:43
Fransadan'da 5 ayri takimdan teklif varmis :) bonservisi 3M pound diyorlar..
deniz.91
22.Mayıs.2007, 03:06
İsaac gidici demekki hayırlı olsun
YusufT
22.Mayıs.2007, 05:28
Rennes gecen yil 5M euroluk teklif etmis, Bu yil Jimmy Briand'i büyük paralarla gönderip Isaac'i alabilirler.
anilton
23.Mayıs.2007, 01:53
İlhan Eker G.Birliği'nde
Gençlerbirliği, Gençlerbirliği Oftaşspor'un savunma oyuncusu İlhan Eker ile anlaşmaya vardı.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Gençlerbirliği, Gençlerbirliği Oftaşspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken İlhan Eker'i kadrosuna katıyor. Bu sezon oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan ve birçok kulübün transfer listesine giren İlhan Eker'in, gelecek sezon Gençlerbirliği için ter dökeceği öğrenildi.
Balıkesirspor altyapısından yetişen ve son 3 yıldır Gençlerbirliği Oftaşspor'un kaptanlığını yapan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon 1 de gol atmayı başarmıştı. İlhan Eker, özellikle hava toplarındaki başarısı ve savunmada oynamasına rağmen topu iyi oyuna sokmasıyla tanınıyor.
22.05.2008
Kaynak : İHA
deniz.91
23.Mayıs.2007, 02:08
gençler için iyi transfer ama oftaş gelecek sezon aynı performansı sergileyemez kanımca
yunusgs
23.Mayıs.2007, 17:14
Gençlerbirliği için iyi bir transfer hayırlı olsun.
YusufT
24.Mayıs.2007, 04:10
Bruce Djite Ankara'da!
Yetenekli bir futbolcu, Ilhan Cavcav bunuda iyi fiyata satar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakiyormusunuz oyun kurucu olarakta K.Sarkies geliyormus ayni takimdan, süper olurdu ama nerdee :)
Varonil
24.Mayıs.2007, 21:31
http://img86.imageshack.us/img86/7732/1451bdjite001lj7.jpg (http://imageshack.us)
G.Birliği Bruce Dijite ile imzaladı
Gençlerbirliği, Avustralya A Ligi takımlarından Adelaide United takımında forma giyen Avustralyalı golcü Bruce Djite ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen ve Gençlerbirliği Kulubü Başkanı İlhan Cavcav ile Basın Sözcüsü Muammar Akyüz'ün hazır bulunduğu imza töreninde Bruce Djite, kendisini 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan İlhan Cavcav, dış transferde ilk futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Djite 21 yaşında, milli takımda oynayan ve geleceği parlak bir futbolcu. Kendisini uzun süredir izliyoruz. Djite ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Djite'nin önce Gençlerbirliği'ne, sonra Türk futboluna büyük katkı yapacağına inanıyorum" diye konuştu.
Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki yeni golcüsü Djite ise Gençlerbirliği'ne transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği geçen sene başarısız bir sezon geçirdi. Bu sezon benim de katkımla daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Daha önce buraya gelen Skoko, Sterjovski ve Carle buradan büyük kulüplere transfer oldu. Ben de öncelikle kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunu başardıktan sonra gerisi gelecektir" ifadelerini kullandı. Djite, bir soru üzerine ise gol atmak kadar gol pası vermeyi de sevdiğini söyledi.
Avustralya A Milli Takım formasını 1 kez giyen Djite, alt takımlarda ise 25 kez milli oldu ve 7 gol attı. Djite, bu sezon ise oynadığı 12 maçta 6 gol atarken, 3 de asist yaptı.
24.05.2008
YusufT
24.Mayıs.2007, 22:03
Belli oldu Isaac out, Bruce in :)
yunusgs
24.Mayıs.2007, 22:44
Isaac gidici böylece.
deniz.91
25.Mayıs.2007, 00:00
hayırlı olsun
gerrrard
25.Mayıs.2007, 00:09
Gençlerbirliği'nden Ronaldo atağı
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, prensipte anlaştığı Serie A takımlarından Ac Milan'da forma giyen ve uzun süredir sakat olan Ronaldo'ya imza attırmaya hazırlanıyor.
Gelecek sezon için başarı bekleyen Gençlerbirliği, forvette Isaac'i satarak açılan boşluğu Bruce Dijite'den sonra Ronaldo ile de gidermeyi planlıyor.
Ronaldo bu sezon Serie A'nın Milan takımında oynamış ve sakatlanarak aylarca sahalardan uzak kalmıştı.
Varonil
25.Mayıs.2007, 01:49
Ronaldo ? :confused: :n: Prensipte anlaşmış Gençlerbirliği demek. Helal olsun o zaman İlhan Cavcav'a:)
yunusgs
25.Mayıs.2007, 02:25
Yuhh demek geliyor içimden gelirse mükemmel olur Ankara yıkılır o zaman :D:D
deniz.91
25.Mayıs.2007, 03:18
Yuhh artık cavcav Ronaldoya para yedirmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arad kaynak falan nedir
Addolorato
25.Mayıs.2007, 03:49
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
sanırım ronaldo bu katagoriye giriyo:D
El Comandante
25.Mayıs.2007, 03:52
Ne oluyor yahu,bunlar bizim takimlar olamaz.:D
patrick kluivert,ronaldo falan :D
nerazzuri
25.Mayıs.2007, 04:02
:zuhaha
YusufT
25.Mayıs.2007, 08:03
Neden olmasin? Kebab icin geliyor olabilir :)
goosfraba
25.Mayıs.2007, 09:11
Arkadaşlar lütfen koyduğunuz haberlerin kaynaklarını da gösterin.
YusufT
25.Mayıs.2007, 19:04
Aslinda ben Djite-Isaac-Kahe üclüsünü birarada izlemek isterdim :)
anilton
26.Mayıs.2007, 04:35
Isaac de Rusya yolunda
Gençlerbirliği'nde, 4 yıldır forma giyen Nijerya'lı forvet oyuncusu Isaac'in Rusya'nın FC Terek takımıyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Isaac'e Rus ekibinin 500 bin dolar teklif ettiği, büyük oranda anlaşmanın sağlandığı bildirildi.
Öte yandan, Diyarbakırspor'lu Murat Onur'u renklerine katmak isteyen başkentin kırmızı-siyahlı ekibinin, bu futbolcunun Konyaspor ile anlaşması üzerine, Konyaspor'un defans oyuncusu Kaue Da Silva'ya yöneldiği belirtildi.
yunusgs
26.Mayıs.2007, 04:36
Koray Avcı Gençler'de
http://img372.imageshack.us/img372/2323/7213435koray2605bbpo1.jpg (http://imageshack.us)
Gençlerbirliği, Manisaspor'dan Koray Avcı ile prensip anlaşmasına vardı.
26.5.2008
Gençlerbirliği, geçtiğimiz yıl Holosko’nun transferi sırasında Beşiktaş’tan Manisaspor’a giden Koray Avcı’yla prensip anlaşmasına vardı. Deneyimli futbolcunun, Başkent ekibiyle aradaki ufak pürüzleri giderdikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Öte yandan, Kırmızı-Siyahlı ekibin, Gaziantepspor’dan Bülent Bölükbaş ile de prensipte anlaştığı iddia edildi. Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Bülent’in, teknik Direktör Mesut Bakkal’ın sakatlığı süresince kendisiyle yakından ilgilenmesi nedeniyle, Gençlerbirliği formasını giymeye sıcak baktığı ifade edildi. Ayrıca, bonservisine 1.5 milyon Euro istenen Manisasporlu Rafael’in transferinden de vazgeçildiği ileri sürüldü.
KAYNAK:FANATİK
anilton
29.Mayıs.2007, 19:56
GENÇLER'DE TRANSFER!..
Gençlerbirliği, Samsunspor'un 20 yaşındaki stoperi Emre Balak ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza törenine, yöneticilerden Serdal Ulusoy ve Mehmet Balıkçıoğlu katıldı.
Törende bir konuşma yapan Ulusoy, Gençlerbirliği'nin önce insan, sonra sporcu, sonra futbolcu ilkesinden yola çıkarak Emre ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Emre de Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu ve burada kalıcı olmayı hedeflediğini belirtti.
Daha sonra 1999 yılında Merzifonspor'da futbola başlayan ve 2004 yılından bu yana Samsunspor forması giyen 1988 doğumlu Emre Balak, kendisini Gençlerbirliği'ne bağlayan sözleşmeye imza attı
Emre Balak iyi bir stoper olacak ileride,Ümit Milli takım oyuncusu.Türk futboluna faydalı olacak gençlerimizden...
YusufT
29.Mayıs.2007, 20:37
iyi iyi, ama Isaaci göndermek hata.
Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2007, 22:24
Emre Balak çok iyi bir transfer. Cavcav işi biliyor. Adam kim bilir ne kadar tırtıklayacak başka takımlara?
deniz.91
29.Mayıs.2007, 22:37
isimini duymultum iyi birdir heralde:)
yunusgs
30.Mayıs.2007, 00:54
Emre çok iyi bir transfer ayrıca 20 yaşında olması ekxtra bir avantaj.
YusufT
30.Mayıs.2007, 00:59
büÿuk ihtimalle Kristian SArkies'de gelecek.
Varonil
30.Mayıs.2007, 02:54
Emre Balak transferi akıllıca bir hamle olmuş. İleride Türk futboluna çok faydalı olabilecek bir oyuncu.
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 17:42
Isaac ahım şahım bir oyuncu değil yeri rahat doldurulur.
SAİT71
01.Haziran.2007, 10:47
G.Birliği Burns'u bitiriyor
http://www.sporx.com/images/1/29/2625_B_Logo001.jpg
Gençlerbirliği, Bruce Djite'den sonra ikinci Avustralyalı futbolcu transferine hazırlanıyor. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre Gençlerbirliği, Avustralya A Ligi takımlarından Adelaide United takımında forma giyen 20 yaşındaki Nathan Burns'un transferini bitirmeye çalışıyor. Kırmızı-siyahlı ekip, daha önce 3 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncu Bruce Djite'nin takım arkadaşı Nathan Burns için, Avustralya kulübüyle pazarlık içinde. Gençlerbirliği'nin pürüzleri halletmesi durumunda Burns ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 20 yaşınki Burns, ofansif orta saha ve forvet olarak görev yapabiliyor. Son 2 sezonda Adelaide United formasıyla 40 maça çıkan 20 yaşındaki Burns 10 gol atarken, 10 da asist yaptı. 2 kez Avustralya A Milli takımı formasını da giyen ve 25 kez giydiği alt milli takımlarda 7 gol atan Nathan Burns için, Avustralya'nın gelecekteki en büyük yıldızlarından birisi olacağı yorumları yapılıyor.
31.05.2008
YusufT
01.Haziran.2007, 17:38
Harika transfer olur. b ide Kristiani alsalar.
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2007, 19:42
G.Birliği iyi kapak attı Avustural'yaya.Umarım Carle gibi uyum sorunu gibi sorunlar yaşamazlar yeni alınan isimler..
sitte
01.Haziran.2007, 23:17
Benim fm de Burns'u GALATASARAY almıştı sonra ben GS'ye gidince satmıştım:D
yunusgs
02.Haziran.2007, 06:04
20 yaşındaymış istatikleri de fena değil gelirse iyi olabilir.
ShevAnil
03.Haziran.2007, 02:24
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Beykoz 1908 takımından Uğur Kapısız ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Takımında geçen sezon ligde 7 gol kaydeden 21 yaşında ve savunmanın sağında oynayan Uğur, resmi imza törenin ardından yaptığı konuşmada, "Böyle bir camiaya katılmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı olmak için buradayım" dedi.
KaF KeF
05.Haziran.2007, 00:58
Koray Avcı Gençlerbirliği'nde
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Vestel Manisaspor'dan ayrılan Koray Avcı'yı renklerine bağladı. Gençlerbirliği Kulübü, tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği, geçen sezon Beşiktaş'ta ve Vestel Manisaspor'da forma giyen Koray Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, yönetim kurulu üyesi Enis Safi ve genel menajer Cem Onuk katıldı.
İmza töreninde konuşan Koray Avcı, kendisinin ve Gençlerbirliği'nin çıkış araması nedeniyle burayı tercih ettiğini belirterek, ''Her iki taraf da çıkışa geçmek istiyor. Bu nedenle tercihim Gençlerbirliği oldu. Başarılı ve iyi yönetilen bir ekip olduğu için geldim. İnşallah 5-6 sene oynayacağım bir kulüp olur'' dedi.
Koray, ''Büyük takımlarda oynayan oyuncular, diğer takımlardan birine transfer olduğunda motivasyon eksikliği yaşıyor. Bu seni nasıl etkiler?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Beşiktaş ve Gençlerbirliği'ni kıyaslamak yanlış olur. Benim ne yapacağım önemli. Motivasyon eksikliği olmaz. Tekrar bir çıkış yakalamak için buradayım. Yaklaşık 10-11 yıllık bir aradan sonra tekrar Ankara'ya döndüm. Ankara, futbolcular için huzurlu bir ortam. Performansım için burayı seçtim. Beraber bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye yanıtladı.
Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz ise, uzun zamandır Koray'ın transferini bitirmek uğraş verdiklerini ve bugün kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Transferlerimizi, transfer olsun diye değil, bize sıkınta yaratmayacak ve yararı olacak oyuncuları alarak yapmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır Koray ile ilgileniyorduk. Koray'ı anlatmaya gerek yok. Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanmış bir futbolcu. Futbolculuğu dışında, karakteri ve profesyonelliği ile de diğer arkadaşlarına örnek olacaktır. Kendisiyle 2 yıllık anlaşma yaptık'' diye konuştu.
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2007, 04:05
Sezon bittikten sonra Bursa ile anlaştı haberleri çıkmıştı ama şimdi G.Birliği ile anlaşmış.G.Birliği kulübüne hayırlı olsun..
nerazzuri
05.Haziran.2007, 04:06
Koray Türkiye'deki kaliteli ön liberolardan bir tanesi. Gençler iyi iş başardı. Hayırlı olsun.
yunusgs
05.Haziran.2007, 04:38
Koray çok iyi bir önlibero.Beşiktaş'ta da oynarken iyi oynuyordu.Gençlerbirliği iyi transfer yaptı hayırlı olsun.
anilton
25.Haziran.2007, 21:54
Yasir Gençlerbirliği'nde
Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi.
Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek."
26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi.
TRANSFERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, yönetim ve teknik heyet olarak bu yıl kadrolarındaki oyuncuları satmama kararı aldıklarını söyledi. Eskişehirspor'un El Saka ve Mehmet Çakır ile ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine Onuk, "Hiçbir oyuncuyu vermiyoruz. Bu konudaki tavrımızı koyduk. Mehmet Çakır'ın kafası karışık. Şu an tatilde, gelince görüşeceğiz" diye konuştu.
Proomise Isaac ile sorun yaşadıklarını ve Nijeryalı futbolcuya yeni bir sözleşme sunduklarını anlatan Onuk, "Isaac bizi zorluyor. 30 Haziran Pazartesi gününe kadar bize cevap vermezse, yeni bir değerlendirme yapacağız" dedi. Forvete bir takviye daha yapmak istediklerini ve bu konuda da Manisaspor'da forma giyen Rafael ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Cem Onuk, "Şu ana kadar olumlu bir gelişme yok. Rafael'in istekleri bizim için fazla" değerlendirmesini yaptı.
Galatasaray'ın ilgilendiği Orhan Şam konusuna da açıklık getiren Onuk, "Orhan Şam'ı Galatasaray istiyor, ama vermiyoruz. Gelecek sezon da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kiralık olarak forma giyecek" diyerek sözlerini tamamladı.
deniz.91
25.Haziran.2007, 21:57
İyi transfer hayırlı olsun
yunusgs
26.Haziran.2007, 02:46
Yasir iyi bir transfer Gençlerbirliğine bu yıl çok yararlı olacaktır.
CeNTeR_TR
30.Haziran.2007, 18:40
Gençlerbirliği
Bruce Djite (Adelaide United)
Mustafa Pektemek (Sakaryaspor)
Emre Balak (Samsunspor)
Koray Avcı (Manisaspor)
Uğur Kapısız (Beykoz 1908)
Yasir Elmacı (Sivasspor)
Erhan Güven (Ankaraspor)
Isaac (FC Terek)
Tuna Üzümcü (Beşiktaş)
Fietra 10
11.Temmuz.2007, 01:10
Gençlerbirliği Bilal Çubukçu'yu almış..Bir ara bizim transfer gündemimizde de olmuştu Bilal..Bence abartılacak bir oyuncu değil bizle adı geçerkende söylemiştim bunu..Abatılıyor aşırı derecede..
deniz.91
11.Temmuz.2007, 01:37
Djite fmde -8 potansiye sahip yanılmıyosam demekki yine cavcav buldu adamını:D
Onurap
11.Temmuz.2007, 02:19
ronaldo yu almak için fener çok uğraşmıştı.demek gençlere nasipmiş ama ben kessinlikle gençlerbirliğine geleceğini inanmıyorum hem ronaldo nun futbol yaşantısı tehlike ye girdi.ronaldo senede çok para alıyor.gençlerbirliğinde 500 bin dolara mı oynayacak:D:D:D:D:D:D:D:D:D
anilton
11.Temmuz.2007, 04:45
Gençlerbirliği Bilal Çubukçu'yu almış..Bir ara bizim transfer gündemimizde de olmuştu Bilal..Bence abartılacak bir oyuncu değil bizle adı geçerkende söylemiştim bunu..Abatılıyor aşırı derecede..
Aynen katılıyorum.Aşırı derecede abartı hemde.Ümit milli takıma nasıl seçildiğini anlamıyorum.Sırf gurbetçi diye seçildi heralde.Türkiye'de onun gibi yüzlerce futbolcu var.Ekstra bir özelliği yok...
BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 04:53
Gençlerbirliği bu sene iyi transfer yaptı.İlk 6'yı zorlarlar;)
dakara
30.Ağustos.2007, 21:56
2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'i üst sıralarda tamamlayı hedefleyen Gençlerbirliği, İngiltere'nin Newcastle United takımından Avustralyalı James Troisi ile 3 yıllığına anlaştı.
Avustralyalı oyuncuyla görüşmelerini sonlandıran başkent ekibi, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 1 Eylül Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacak.
Avustralya'nın Adelaide kentinde, 3 Temmuz 1988 tarihinde doğan Troisi, futbola Birkalla Juniors takımında başladı.
2004-2005 sezonunda İngiliz ekibi Newcastle United'a transfer olan Avustralyalı futbolcu, 10 Ocak 2007 tarihinde bu takımda profesyonel sözleşmeye imza attı.
O tarihten bu yana İngiliz temsilcisinde forma giyen genç futbolcu, Avustralya A Milli Takım'da 3 kez, Ümit Milli Takım'da da 6 kez forma giydi. James Troisi, Ümit Milli Takım'da 2 gol kaydetti.
Emurafu
30.Ağustos.2007, 22:26
Cavcav genç yıldızları takıma topluyor..
deniz.91
30.Ağustos.2007, 22:32
Troisi yetenkli birisi fmye göre hayırlı olsun
erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 05:21
Engin Baytar hepsinden yıldız bence..Cavcav yola devam ediyor helal olsun