Log in

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3] 4

KaPaLı
11.Haziran.2007, 22:12
Berk hemen kaçmş :D Ya bilen söylesin şu adamı :)

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:15
Ayman Mısır'a dönüyor

Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz'in Trabzonspor ile yolları büyük olasılıkla ayrılıyor.

Futbol yaşantısına Mısır'da devam etmek isteyen Ayman'ın, dün menajeriyle birlikte kulübe gelerek bu isteğini bordo-mavili yöneticilere aktardığı belirtildi. Mısır'da birkaç kulüp ile görüşen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ayman'a uygun bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili kulübün bu futbolcuyu verebileceği de kaydedildi. Kadrosuna şu ana dek 14 oyuncu katan bordo-mavililerde, Çağdaş Atan Almanya'nın Energie Cottbus, Musa Büyük Kocaelispor, Mustafa Keçeli Bursaspor, Sayed Moawad ise Mısır'ın Al Ahly takımları ile anlaşmıştı.

nekop
11.Haziran.2007, 22:16
Aman omuydu yaa bi işe yaramaz o herif :D

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:18
Arkadaslar bilen aciklasin su adami :D Aimar hakinda birazcik bilgi var ama tam emin olmadan bisiler soylemem ben

Cyzio
11.Haziran.2007, 22:19
Abi siz nerede yaşıyorsunuz ya?Trabzon bu haberler çalkalanıyor!:D

ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.:DŞu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..

El Comandante
11.Haziran.2007, 22:21
Abicim ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.:DŞu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..

Halil Altintop mu ?

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:22
Zafer Yelen var Rostocktan, buyuk ihtimal bitecekmis

anilton
11.Haziran.2007, 22:23
Caner Erkin...:)

Cyzio
11.Haziran.2007, 22:24
Zafer Yelen var Rostocktan, buyuk ihtimal bitecekmis

Zafer ile Bilal zaten büyük ihtimalle gelecekler..

Ha gayret zaten başka gurbetçi kalmadı..:D

nekop
11.Haziran.2007, 22:25
Abi siz nerede yaşıyorsunuz ya?Trabzon bu haberler çalkalanıyor!:D

ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.:DŞu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..

Onu Trabzondaki arkadaşlara söyle ayrıca şehir çalkalanıyorsa sen neyini saklıyorsun bari 3'ümüze Ö.M at.. :D

KaPaLı
11.Haziran.2007, 22:26
Zafer Yelen olursa çok iyi olur. Hansa Rostockta hemen hemen bütün sezon forma giydi 11'de yaşıda daha çok genç

Onurap
11.Haziran.2007, 22:26
Fm deki gibiyse iyi transfer zafer.. (: diğeri Bilal azizse bence iyi adam..

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:27
Bilali istememde.

Bize gerekli olan sol kanat futbolcusu.

Buyuk ihtimal Zafer veya Caner Erkin.

Nihat veya Hamit gelmicekya :D

Olmadi Fatih Tekke yi alsinlar

anilton
11.Haziran.2007, 22:27
Yıldıray Baştürk olabilir mi?:)

Trabzonspor
11.Haziran.2007, 22:28
bu gurbetcı yaslı bırz:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yıldıray Baştürk olabilir mi?:)

soylenen bu ama ben yınede kesın demıyım :D

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:29
Ben yabanci yildiz istiyorum, gurbetcileri toplamiyalim buraya. Forma satcak adam lazim

Trabzonspor
11.Haziran.2007, 22:30
Ben yabanci yildiz istiyorum, gurbetcileri toplamiyalim buraya. Forma satcak adam lazim

yıldıray forma satmazmı?tmm bende isterim amar gelsın ama zor o adamın gelmesı

anilton
11.Haziran.2007, 22:32
Trabzon taraftar forumlarında Yıldıray resimleri avatarları süslemeye başlamış bile,inşallah olurda bu transfer,hevesler kursaklarda kalmaz...

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:32
Yildirayin gelmesi daha zor bence.

nekop
11.Haziran.2007, 22:43
Kombinelerde çoştu 5.500 kadar kombine satıldı geçen sene 2.000 tane sattıgımızı düşünürsek mükemmel bir rakam..

Jesus_FB
11.Haziran.2007, 22:46
Vallahi Trabzonspor beni bu sene çok heyecanlandırıyor inşallah herşey yolunda gider

Trabzonspor
11.Haziran.2007, 22:47
Kombinelerde çoştu 5.500 kadar kombine satıldı geçen sene 2.000 tane sattıgımızı düşünürsek mükemmel bir rakam..

satılanlar 5.500 rezerve edeılnelerde var 3000 cıvarı sımdı mıllette parada yok fındık cıkınca ordanda alan olur :D

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:53
satılanlar 5.500 rezerve edeılnelerde var 3000 cıvarı sımdı mıllette parada yok fındık cıkınca ordanda alan olur :D

Ayrica gurbetten gelenler alacaktirlar hediye etmek icin. Bi daha ki aydan itibarende onlar almaya baslar.

15 bin hedefleniyor, ins ulasilir.

Ben bi dahaki ay geliyorum Trabzona, yeter biktim burdaki yagmurdan :D

2 formada alcam

nekop
11.Haziran.2007, 23:06

Fındık bu sene baya varmış kısmetse Agustosta Giresunuma gidip bende toplarım hatta kafamdaki planlar gerçekleşirse Avni Aker'deki ilk maç(cezadan sonraki) trübünde olucam. :D

Trabzonspor
11.Haziran.2007, 23:15
Ayrica gurbetten gelenler alacaktirlar hediye etmek icin. Bi daha ki aydan itibarende onlar almaya baslar.

15 bin hedefleniyor, ins ulasilir.

Ben bi dahaki ay geliyorum Trabzona, yeter biktim burdaki yagmurdan :D

2 formada alcam

yagmur burdada yagıo :D

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 23:21
Benim ucakla indigim il gunu yagiyo sonra duruyo Trabzonda, bereketimlemi geliom nedir :D

Su kombineler tuksensede baskan yildizimi getirse, kampanyada duzenleniyo ordanda gelir saglariz

Cyzio
11.Haziran.2007, 23:23
Beyler işte büyük bomba.İmzalar atıldı ve topla poz vermeye başladı::D:D

http://img171.imageshack.us/img171/9759/sener20080611145946hg5.jpg (http://imageshack.us)

Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 23:26
Beyler işte büyük bomba.İmzalar atıldı ve topla poz vermeye başladı::D:D

http://img171.imageshack.us/img171/9759/sener20080611145946hg5.jpg (http://imageshack.us)

Gercektende en iyi transferimiz:)

Trabzonspor
11.Haziran.2007, 23:33
Benim ucakla indigim il gunu yagiyo sonra duruyo Trabzonda, bereketimlemi geliom nedir :D

Su kombineler tuksensede baskan yildizimi getirse, kampanyada duzenleniyo ordanda gelir saglariz

Sadri Şener mutlu olduhttp://www.spor61.net/images/news/sadri_sener.20080611145808.jpg11 Haziran 2008 14:53Şener taraftarın kombine biletlere ilgisinin Trabzonspor’un ülke genelinde prestijini artırdığını söyledi.

Sadri Şener mutlu oldu
Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in yüzü gülmeye başladı.Başkan Sadri Şener kızının mezuniyet töreni için bulunduğu Amerika'da kombine belitlere olan ilgiyi öğrendikten sonra iki mutluluğu bir arada yaşadı. Yönetimin görevini yaptı şimdi sıra taraftarın sloganıyla kombine biletlere satışa çıkaran yönetim 5 günde 5 bin 250 ye yakın kombine bilet sattı. Hedefi 15 bin kombine olarak belirleyen başkan Şener Türkiye'den gelen kombine kuyruğu var haberleriyle mutlu oldu

ONLARIN HAYALLERİ YETİŞMEZ
Başkan Sadri Şener 'in Trabzon'da Genel Müdürüm beni “Başkanım kombine bilet kuyruğu var” müjdesiyle uyandırmalı şeklinde verdiği mesajın ardından taraftarlarda kombine bilet için uzun kuyruklar oluşturuyor Trabzonspor'un Türk futbol tarihinde ilklere imza atmayı sürdürdüğünü belirten Başkan Şener” Türkiye'de deplasmanda 50 bin taraftar toplayan tek takım Trabzon'dur.Hakkı yendiğinde 50 bin kişiyle sokaklara dökülen yürüyen tak takımda Trabzonspor'dur.

Bugüne kadar İstanbul dışına şampiyonluğu taşıyan tek takımda Trabzon'dur. 23 bin kişilik stadının tamamına yakınını kombine bilet olarak satan tek takımda Trabzon olmalı. Bu taraftar bunu da başaracaktır. Trabzonspor bunun için büyüktür işte.Trabzonspor'un yaptıklarına başkalarının hayalleri bile erişemez”dedi

http://www.spor61.net/images/news/sener.20080611145946.jpg
PRESTİJİMİZ ARTIYOR
Başkan Sadri Şener kombine biletlere olan ilginin ülke genelinde Trabzonspor'un prestijine önemli katkılar yaptığına değinerek” Taraftar takımın sahiplenirse kulüp büyür. Trabzonspor taraftarı bugüne kadar bunu bin kez göstermiştir.Bugün bir kez daha gösteriyor.

Trabzon'dan bana gelen haberde kombine için ayrılan yerlerin büyük bölümü satılmış. Tüm kombineler satıldığında Trabzon büyüklüğünü bir kez daha göstermiş olacak.Türkiye'de 200 bin kişilik kentin 23 bin kapasiteli stadının 15 binin kombine bilet olarak satılması dünya rekorudur.Bunu da ancak Trabzonlular başarabilir. Yönetim görevini yaptı.Taraftarda görevini yapıyor.Maçlar başlayınca sıra futbolcu ve teknik heyete

shamur1
11.Haziran.2007, 23:46
EREN VE AZİZ ARTIK TRABZONSPOR'DA

http://www.pazarspor.com/haber_img/hbr_00245.jpg

Pazarspor'da yıldızları parlayan Eren ve Abdülaziz artık Trabzonspor'da.Özel protokolle verilen bu iki sporcumuzdan Eren için belirli bir miktar ücret alınmıştır. Abdülaziz’e karşılık Trabzonspor Paf takımından, ancak profesyonel kadrosunda da yer alan Abdullah,Fahrettin;Yunus Emre ve Nevzat isimli oyuncuların üçünü Pazarspor kadrosuna katacak.Yine yapılan özel protokolle Aziz ve Eren'in ilerdeki transferlerinden Pazarspor için pay alınacaktır.

PAZARSPOR KULÜBÜ
KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU
ERDOĞAN PINAR

Bu iki oyuncudan özellikle Eren için çok güzel şeyler söyleniyor. Geçen sene 2.Ligde 12 gol atmış. Abdulaziz de 32 maçta görev almış ve 5 golü bulunuyor.

nekop
12.Haziran.2007, 00:03
İkisinde tanımıyorum umarım faydalı olurlar Trabzonspor'a...

Sir FRD
12.Haziran.2007, 00:17
trabzon şuan en doğru transfer politikasını izliyor.Küçük takımlarda dikkat çeken oyuncuları alıyorlar.Bunun en çok yapıldığı ülke İtalya.Çıkan oyuncular da malum

Aykan19o3
12.Haziran.2007, 00:19
Bende tanımıyorum ikisinide hayırlı olsun Trabzonspor'a..

shamur1
12.Haziran.2007, 00:28
Bu ülke Hami , Ogün ,Abdullah , Orhan , Ünal , Tolunay , Fatih Tekke , Gökdeniz'leri de tanımıyordu. Bence uygulanan sistem çok yerinde.. Hem bugunün hemde gelecek 10 senenin kadrosu oluşturuluyor.

Trabzonspor transfere doymuyor!

Trabzonspor Hamburg forması giyen Fatih Altundağ'ın transferini de bitirdi. spor61.net'in yayınladığı haberde Mali Sayman Mahmut Aksu'nun Hamburg'u ikna ederek gurbetçi oyuncunun transferini gerçekleştirdiği iddia edildi.

http://www.ajansspor.com/resim/fatihaltundag.jpg

spor61.net internet sitesinin yayınladığı haberde Mahmut Aksu, Alman kulübü Hamburg’da forma giyen gurbetçi Fatih’in transferini gerçekleştirdiği belirtildi.

Haberde yeni sezon öncesi flaş transferler yaparak, birçok futbolcuyu kadrosuna katan ve eski günlerine dönmeyi amaçlayan Trabzonspor gözünü gurbetçi futbolculara çevirdiği ve Almanya'da bulunan Mali Sayman Mahmut Aksu'nun Hamburg takımında oynayan Fatih Altundağ'ın transferini gerçekleştirdiği iddia edildi. Haberde Aksu'nun uzun uğraşlar sonucu bu futbolcunun kulübünü de ikna ederek transferi gerçekleştirdiğine değinildi.

Cyzio
12.Haziran.2007, 00:29
Arkadaşlar zaten bu isimleri tanımamız çok zor.Ben bir Trabzonlu olarak ilk kez duyuyorum bu isimleri.Bunlar altyapıya yönelik çalışmalar illaki izleyipte alınıyorlar.Rastgele alınmadıklarına eminim..

Transferde Yıldıray baya ön plana çıktı.Biraz daha paramız olsaydı yani Nuri Albayrak çaldığının yarısını kasada bıraksaydı şuan çoktan Aimar veya Yıldıray'dan birini almış olacaktık..

shamur1
12.Haziran.2007, 00:41
Bu oyuncuların çoğu Trabzon'lu ve bazılarıda Trabzonspor Paf takımından çıkan oyuncular. Ama gel gör ki zamanın başkanı Nööri :) Çağdaş , Keçeli , Ayman , Tolga , Hasan gibi 2.sınıf oyunculara yıllık trilyonlara varan rakamlar verirken bu iş bilmezliği sayesinde de paf takımdan çıkan oyuncuları çeşitli takımlara satıp , şimdide o sattığımız oyuncuları tekrar kulübe katıyoruz. İşte bunun adı iş bilmezlik başka izahı da yok .

Nööri ve Ziya bu 2 isimin Trabzonspor'dan gitmesi bile başlı başına bir olaydır. En büyük avantajımız da bu zaten. Transferin bitmesine saatler kala Konsolosluk açtırıp , kapatan Polonyalı oyuncuyu aldık diye etrafa yayan ve sonunda bu transferi gerçekleştiremeyenler Sadri Şener ve ekibinden trasfer nasıl yapılır , nasıl gerçekleştirilir izlesinler şimdi.

Bordo61Mavi
12.Haziran.2007, 01:01
Nuri ( Nööri ) den bahsetmesek, ismini gordumu biseyler oluyo banada:D

YusufT
12.Haziran.2007, 02:05
Fatih Altundag alindiysa müthis bir transfer, tebrik ederim. Trabzon'un suana kadar en iyi transferi :)

Nocna Mora
12.Haziran.2007, 02:22
Trabzon bu sene transferde döktürüyor... :)

shamur1
12.Haziran.2007, 19:39
Trabzonspor'da 2 imza

Trabzonspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

http://www.haber61.net/images/news/imza1.jpg

Bordo-mavililerin, yarın Pazarspor'dan Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

http://www.haber61.net/images/news/imza2.jpg

Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Eren imza töreninde yaptığı açıklamada Pazarspor Kulübüne teşekkür ettiğini belirterek, "Trabzonspora imza attığımız için son derece mutluyuz. Bu formanın ağırlığını biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışağız" dedi.

Abdülaziz ise, Trabzonspor gibi çok büyük kulübe imza atmanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor'u iyi bir yere taşımak için mücadele edeceğiz. Burada olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Trabzonspor
12.Haziran.2007, 19:50
bu oyuncular nşallah gelecekte takımı sırtlarlar suan cok ıyı genc oyuncular aldık .bakalım hangılerını kazanacaz.

Cyzio
12.Haziran.2007, 19:58
Tam 15 tane genç oyuncu olduk.Geleceğimiz parlak gözüküyor..

shamur1
12.Haziran.2007, 20:48
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/120608imza3.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/120608imza5.jpg

Uzun boylu olanı Eren Görür. Geçen sezon 2.Lig'de 12 gol atmış.Boyu posu , fiziği çok yerinde iyi bir alternatif olabilir seneye.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/120608imza6.jpg

nekop
12.Haziran.2007, 20:50
Eren'in boy kaç acaba 1.90 var mı ? :)

shamur1
12.Haziran.2007, 20:54
Eren'e gelince 1,88 boyunda fizik olarak ideal bir fiziğe sahip kuvvetli bir oyuncu ve fuleli ağır değil
Ondan da umutluyum üzerine durulduğu takdirde yetenekli bir oyuncu zaten iyi işler yapacaktır.

(Alıntı) Bir bilen yazmış :)

Trabzonspor
12.Haziran.2007, 21:36
ozmn cok ıyı .ersun hoca genclerın uzerıne titreyen bi teknık adam arda onun elınden gecmıstı sanırım manısadayken o yeteneklerını buldurur bu oyunculara

shamur1
13.Haziran.2007, 00:33
Ve Ayman Trabzon'dan ayrıldı!

Trabzonspor'un, 2007 yılında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz ile yollarının ayrıldığı bildirildi. Bordo-mavili takımın menajeri Caner Çuvalcıoğlu Ayman'ın Mısır'da futbol oynamak istediğini ve bonservisini feshetmek için takıma bonservisini ödediğini belirtti.

Ayman'ın bordo-mavili kulübe bonservis bedeli için 750 bin dolar ödediği öğrenildi.

Kaynak : MARATON.COM.TR ÖZEL

TrabzonSpor 2008-2009 Transfer Dosyası

Gelen Oyuncular

Selçuk İnan - (Manisaspor)
Gökhan Ünal - (Kayserispor)
Giray Kaçar - (G.Oftaş)
Egemen Korkmaz - (Bursaspor)
Ceyhun Gülselam - (Unterhaching)
Hrvoje Cale - (D.Zagreb)
Gustavo Colman - (G.Beerschot)
Tony Sylva - (Lille) *
Buğra Erdoğan - (Ç.Dardanel)
İsmail Özeren - (Ç.Dardanel)
Yakup Bugun - (Altınordu)
Necdet Kaba - (A.Sebat)
Zafer Aydoğdu - (A.Sebat)
Mustafa Yumlu - (Arsinspor)
Selçuk Yıldırım - (Arsinspor)
Abdulaziz Solmaz - (Pazarspor)
Eren Görür - (Pazarspor)
Sami Büyüktopaç * (Nec Nijmegen)
Fatih Altundağ * (Hamburg)

Giden Oyuncular

Musa Büyük - (Kocaelispor)
Çağdaş Atan - (Energie Cottbus)
Mustafa Keçeli - (Bursaspor)
Ayman Abdelaziz *
Ufukhan Bayraktar , Cem Demir , Murat Ocak - (V.Manisa takas)
Sayed Moawad (Kiralık)
T.Seyhan (Kiralık)

Gönderilmesi Gündemde Olan Oyuncular

Erdinç Yavuz
Ahmet Şahin
Hasan Üçüncü
Jefferson
Jabi

Cyzio
13.Haziran.2007, 00:47
Ayman'ın ayrılmasına ne kadar üzüldüm bilemezsiniz..:D

shamur1
13.Haziran.2007, 00:58
Öyle deme Berk baksana adam kendi cebinden vermiş bonservis parasını helal olsun valla. Risp gibi 1 M Euro verilipte 4 maç oynadıktan sonra beleşe gitmedi. Tabi Ayman'ın gitmesine bende çok sevindim madem yeni bir dönem açıyoruz böyle topçuların Trabzonspor'da barınmaması gerekiyor. Ayrıca Erdinç'in bir an önce gitmesini de dört gözle bekliyorum.

nekop
13.Haziran.2007, 01:03
Yapmayın abi yaa adam 2. yarı gayet iyi maçlar çıkardı bence ve kazandığımız her maçta katkısı vardı.Emrah'ın dediği gibi Risp gibi 4 maç oynayıp kaçmadı kendi bonservisinide verdi kulübe.Yolun açık olsun Ayman...

eGowiCh
13.Haziran.2007, 01:08
Merak ettiğim kaleci tercihi Trabzonspor'da. Senegalli kaleci alındı, Jefferson var, Tolga Zengin var, Recep Onur Kıvrak var, bir de Yakup Bugun var. Jefferson gönderilecek sanırım, Onur kalır takımda, Senegalli kaleci zaten birinci kaleci olacak, Tolga ne olacak peki? Yakup da kiralanabilir bir takıma. Altınordu'dan alındı, yetenekli bir kaleci, kiralanmalı bence. Tolga'yı Trabzonspor taraftarı pek beğenmiyor sanırım, gönderilebilir mi arkadaşlar?

shamur1
13.Haziran.2007, 01:20
Jefferson zaten kendisi gitmek istediğini söylemişti yeni sezonda kesinlikle olmayacaktır ama elden çıkarılamıyor heralde .. bir şekilde gönderilecek.

1.kaleci Sylva olacaktır ama 2.kaleci kim olur bende çok merak ediyorum. Onur , Tolga'ya göre daha genç ve geleceği olan bir kaleci sanırsam ya o kiralanacak ya da Sylva,Tolga,Onur bu şekilde yeni sezona gireceğiz. Tolga'nın satılma ihtimali yok en azından ben öyle temenni ediyorum. Yakup ise zaten 1 sene daha Altınordu'da oynadıktan sonra Trabzonspor'a dönecek.

nekop
13.Haziran.2007, 01:32
Sylva konusunda hala resmi bir açıklama yok umarımda olmaz böyle bir açıklama yani daha kesin degil.

Ouzy
13.Haziran.2007, 02:14
NTVSpor'da böyle bir haber var:

http://www.ntvspor.net/pages/24659.asp

Bordo61Mavi
13.Haziran.2007, 10:32
Erdinc takimdan ayrilsin :D bi garibani sevindircem:D

Cyzio
13.Haziran.2007, 20:29
Erdinc takimdan ayrilsin :D bi garibani sevindircem:D

Erdinç hala yaşıyor mu?

anil luque
13.Haziran.2007, 21:18
erdınc'ı nıye ıstemıyorsunuz yahu :)

nekop
13.Haziran.2007, 21:24
erdınc'ı nıye ıstemıyorsunuz yahu :)

Çok iyi oyuncu onun gibisini hakeden bir kulüp degiliz o yüzden gitmesini istiyoruz. :D

anil luque
13.Haziran.2007, 21:27
anlasıldı :D

Bordo61Mavi
13.Haziran.2007, 23:34
Erdinci sakaryadan cagiran utansin aslinda:) ismini bile soylemek istemiyorum

yunusgs
14.Haziran.2007, 02:41
Sebat'a 2 Transfer Daha!

http://img238.imageshack.us/img238/1026/7216724sebata1306bbfr4.jpg (http://imageshack.us)

İki genç yıldız daha Trabzonspor'a bağlandı. Pilot takım olmasına kesin gözüyle bakılan gençlerin adresi de büyük ölçüde şekillendi.
13.6.2008

Trabzonspor’da yıldız adaylarının kadroya dahil edilmesi yönündeki çalışmalar devam ediyor... Bu doğrultuda Bordo-Mavili renklere bağlanan son futbolcular Pazarspor’un gelecek vaat eden oyuncuları Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz oldu. İmza törenine katılan yönetim kurulu üyesi Şener Pul, bu oyuncuları ileride milli takımda görmek istediklerinin altını çizerken, asla göz ardı edilmeyeceklerinin altını bir kez daha çizdi. Bu arada Trabzonspor’un yeni sezon öncesinde hayata geçirmeyi planladığı pilot takım projesinde de Akçaabat Sebatspor’un bir adım önde olduğu belirtildi. Trabzonspor’un A Takım kadrosunda yer bulamayacak genç yıldızlar, Sebatspor’a verilecek ve hem altyapı antrenörleri hem de zaman zaman teknik direktör Ersun Yanal tarafından yakından takip edilecek.

KAYNAK:FANATİK

Nocna Mora
14.Haziran.2007, 06:26
Ayman Trabzonspor'dan ayrıldı

Trabzonspor Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman ile yollarını ayırdı.

http://www.ntvspor.net/Images/31601.jpg

Trabzonspor'un, Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz ile yollarının ayrıldığı bildirildi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Ayman'ın özel ve ailevi yaşantısından dolayı futbol yaşamını Mısır'da sürdürmek istediği yönünde kendilerinden bir talepte bulunduğunu belirterek, ''Biz de kendisine bizim için önemli bir oyuncu olduğunu, onu kadromuzdan bırakmak istemediğimizi söyledik. Ama talebinde ısrarcı olunca biz de ona yardımcı olmak adına bir bonservis bedeli belirledik'' dedi.

Ayman'ın da belirlenen bonservis bedelini Trabzonspor'a verdiğini kaydeden Çuvalcıoğlu, ''Bunun ardından sözleşmesini feshettik. Artık Trabzonspor ile bir ilişkisi kalmadı. Bize ülkesinde futbol oynayacağını söyledi. Ama istediği kulüpte futbol oynayabilir'' diye konuştu.

Ayman'ın bordo-mavili kulübe bonservis bedeli için 750 bin dolar ödediği öğrenildi.

nekop
14.Haziran.2007, 22:54
Sylva pazartesi İstanbul'a gelecekmiş artık kesin olacak gibi bu transfer..

yunusgs
15.Haziran.2007, 18:18
Transfer Rekortmeni Trabzonspor

http://img291.imageshack.us/img291/4826/2255bcale003lx6.jpg (http://imageshack.us)

Gelecek sezon yarışmacı, ilerleyen sezonlarda ise şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor, 16 futbolcu ile resmi sözleşme imzalarken, Pazartesi günü Tony Sylva'nın imzalaması ile bu sayı 17'ye çıkacak. Bu transferler arasında Gökhan Ünal'ın ismi flaş transfer olarak öne çıkarken, yapılan 16 transferin yaş ortalaması 23 ise olarak gerçekleşti.

TAKIMA TAKVİYE DEVAM EDİLECEK

Turkcell Süper Ligi'nde 2008 - 2009 sezonuna yaptığı 16 transferlerle iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Trabzonspor'da, yönetim üç gurbetçi futbolcu ve bir yabancı 10 numarayı daha takıma katmayı planlıyor. Kayserispor'dan Gökhan Ünal, Bursaspor'dan Egemen, G. Oftaşspor'dan Giray, Manisaspor'dan Selçuk, Dinamo Zagreb'den Cale, Germinal Beerschot'tan Colman, Ç. Dardanelspor'dan Buğra ve İsmail, Altınorduspor'dan Yakup, Unterhaching'den Ceyhun, Arsinspor'dan Selçuk ve Mustafa, Pazarspor'dan Eren ve Abdülaziz, Akçaabat Sebatspor'dan Necdet ve Zafer'i kadrosuna katarak zirve yarışındaki ciddiyetini ortaya koyan bordo - mavililer, geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmedi. Bu arada bordo - mavili takım Pazartesi günü Senegalli kaleci Tony Sylva'ya imza attırarak, resmi transfer sayısını 17'ye çıkaracak.

TRANSFERLERİN YAŞ ORTALAMASI 24

Bordo - mavili takımda yapılan 17 transfer arasında, 33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva en yaşlı, 20 yaşındaki Abdulaziz ise en genç transfer oldu. Bordo - mavili takımın yaptığı 15 transferin yaş ortalaması 24 olurken, yedi futbolcunun yaşının 23, 5 futbolcunun yaşının ise 21 olması dikkat çekti. Trabzonspor'da, Kayserispor'dan alınan Gökhan Ünal flaş transfer olarak göze çarparken, Avrupa'nın sayılı kalecileri arasında gösterilen Tony Sylva da ismiyle öne çıkan transferler arasında yer aldı.

TRABZONSPOR'DA MİLLİ SAYISI ARTTI

Bu sezon sadece, kaleci Tolga Zengin'i A Milli takıma ve Onur Recep Kıvrak'ı Ümit Milli takıma gönderebilen bordo - mavili takımda, yapılan transferlerin ardından milli futbolcu sayısında da artış yaşandı. Bordo - mavili yönetimin yeni transferlerinden Tony Sylva, Senegal Milli takımda, Cale, Hırvatistan Ümit Milli takımında, Ceyhun, Giray, Selçuk ve Egemen ise Türkiye A2 Milli takım kadrosunda yer alıyor. Trabzonspor'da bu futbolcular dışında kadroya dahil edilen genç futbolcuların da bir çok dönem Genç milli takımda forma giydiği vurgulandı.

ERSUN YANAL SABIRSIZLANIYOR

Yönetimin yaptığı 17 transferin ardından keyfi oldukça yerine gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kamp dönemi için sabırsızlanmaya başlandı. Bolu'da yapılacak ilk kampta futbolcuların birbirine alışmasını sağlamayı amaçlayan Yanal'ın, Almanya kampında ise disiplinli bir tavır sergilemesi bekleniyor. Tatilde olan futbolcuları sık sık telefonla arayarak uyaran Yanal'ın, özellikle yeni transferlerden verdiği programa harfiyen uymalarını istediği öğrenildi.

Kaynak : DHA

shamur1
15.Haziran.2007, 18:41
İşte yeni Trabzonspor

Teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon için kafasında ideal kadrosunu kurdu.

Teknik direktör Yanal, her ne kadar oyuncularının kamp performansını göz önünde tutacak olsa da kafasında bir kadro kurdu. Buna göre deneyimli çalıştırıcının yedi yeni transferi önümüzdeki sezon ilk 11´inde değerlendirmesi bekleniyor.

Gerede ve Almanya'da

Dört gözle yeni sezon öncesinde yapılacak olan kamp çalışmalarını bekleyen Trabzonspor'da teknik heyet program şekillendirmeye çalışıyor. Her ne kadar futbolcularının Gerede ve Almanya etabındaki performanslarını yakından izleyecek olsa da, teknik direktör Ersun Yanal'ın kafasında ilk 11'ini önemli ölçüde belirlediği öğrenildi. Sistem konusunda rakibe ve oyunun durumuna göre çeşitli değişiklikler yapmayı planlayan Karadeniz ekibinde kadroda yeniler ağırlıkta olacak.

Kaptan stopere

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu sezon kendi isteğiyle transfer edilen 7 oyuncusunu ideal kadrosuna yazdığı bildirildi. Bu isimler, yarın Türkiye'ye gelecek olan yeni kaleci Sylva, Giray, Cale, Selçuk, Colman, Ceyhun ve Gökhan Ünal olacak. Savunma kurgusunda ise zaman zaman yapısal değişikliklere gideceği kaydedilen Yanal'ın geçtiğimiz sezon birkaç maçta geriye çekilen ve çok başarılı bir performans sergileyen kaptan Hüseyin Çimşir'i de stoperde görevlendirmesi bekleniyor.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/9_217167_TRABZONNN28000000.jpg

2-3 Transfer daha yapmazsak bence en ideal kadro budur.Eğer Hüseyin illa oynatılacaksa stoperde oynamalıdır o bölgede oynadığı maçlarda çok başarılı bir performans göstermişti.

Redrum
15.Haziran.2007, 19:02
selçuk sağ kanat? colman forvet arkası?
Saçmalamış Fanatik..

Sir FRD
15.Haziran.2007, 19:13
colman zaten forvet arkası

nekop
15.Haziran.2007, 19:13
Hüseyin bence bu kadroda en iyi oynayacağı mevki kale arkasıdır.Ayrıca Fanatik Trabzonspor'un Recoba ile ilgilendigini yazmış ne kadar doğrudur siz karar verin..

BlackEagle19o3
15.Haziran.2007, 19:19
Egemen varken neden Hüseyin defans oynasın ki.Bence Sleçuk da sağ kanat oynayamaz.Selçuk-Colman ikilisi göbekte oynar.Ayrıca Yattara sağ kanatta sola göre daha verimli oluyor;)Solda şu an ne uygun adam Barış...

nekop
15.Haziran.2007, 19:23
Emrah gidip şöyle haberi şuraya koyuyorsun ne diyeyim ben sana... :)

shamur1
15.Haziran.2007, 19:51
Yahu siz dizilişe niye bakıyorsunuz ki yok sağ kanat yok forvet arkası ..

İdeal 11'e çok yakın bir kadrodur bu şayet transfer yapılmazsa.

Bordo61Mavi
15.Haziran.2007, 20:00
Fanatik kadrosuna teknik direktorlerdemi katmista boyle bi dizilis cikiyor.

Biseyi dogru yapmislar oda Huseyinin defansta oynamasi, orta sahada oynadimi ataga cikamioz

nekop
15.Haziran.2007, 20:21
Hüseyin stopere çekilince herkesin Hüseyin aşkı depreşti. :D

shamur1
16.Haziran.2007, 21:19
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu kaleci Sylva’da sorun olmadığını açıkladı.

Sylva'da sorun yok!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Fransa'nın Lille takımının Senegalli kalecisi Tony Sylva'nın transferinde şimdilik bir sorun bulunmadığını ve bu transferin bu hafta içinde olumlu sonuçlanacağını düşündüklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, ülkesinin milli takım kampında bulunan Sylva'nın bugün ya da yarın Fransa'ya döneceğini belirterek, "Menajeriyle şartlar konusunda görüşmüştük. Kendisine de iletildi. Şimdilik bir sorun bulunmuyor. Bu hafta içinde bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi.

Kulüplerde transferin bitmeyeceğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Ama bu şartlara ve gelişmelere göre değişir. Şu anda kalecinin haricinde özellikle almak istediğimiz bir mevkide yok, oyuncu da yok" diye konuştu.

Hacısalihoğlu, Yunanistan Milli Takım forması giyen Antzas'ın transferinin ise bu oyuncunun bonservis sorununu halletmesi halinde gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor’un Hollanda’nın Nijmegeien takımından transfer ettiği 19 yaşında ki savunmacı Sami kampa katılacak.

http://www.spor61.net/images/news/trabzonspor.20080503190634.jpg

Sami'de sorun yok

Trabzonspor'un Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen'den transfer ettiği Sami Büyüktopaç Bordo-Mavili ekipin kampına katılacak .Ailesi Belçika'da oturan ve Hollanda'nın NEC Nijmeggen takımına transfer olan gurbetci futbolcu Sami Büyüktopaç ile bordo mavililer Belçika'da daha önce 5 yıllık sözleşme imzaladı. Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, için Bordo-Mavililer Trabzon'da imza töreni düzenlemeyecek.Genç futbolcu ile Belçika'da daha önce resmi sözleşme imzalanırken bu futbolcu Trabzonspor'un Gerede'de yapacağı yeni sezon hazırlık kampına katılacak

GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 06:40
Trabzonspor'a Yunan stoper!

http://www.sporx.com/images/1/29/8971_6568_B_Antzas001s.jpg

Transferin flaş takımı Trabzonspor, stoper mevkii ne bir takviye daha yapıyor. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre EURO 2008'de Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Paraskevas Antzas ile anlaşan bordo-mavili kulüp, Olimpiyakos'un da bonservisinde indirime gitmesi durumunda bu transferi bitirecek.

16.06.2008
Kaynak : Sporx.com

Bordo61Mavi
17.Haziran.2007, 12:49
Yunan diye tutturdular.

Rusya,Sirbistan, Danimarkadan alsinlarya bi defans oyuncusu

yunusgs
17.Haziran.2007, 16:48
Yunanistan'ın da defansı fena değil.Ama Trabzonspor durmayacak gibi duruyor daha transferin başındayız :D

Trabzonspor
17.Haziran.2007, 18:51
yunus durmak yola devam:D

Bordo61Mavi
18.Haziran.2007, 04:31
Oncelik yabanci bi oyun kurucusuna verilmesi lazim. Bak kombine sayisi 11 bine kadar ulasmis ( ayirtilanlarla beraber).

Formalarda yakinda piyasaya cikar, gurbetten giden Trabzonlular herzamanki gibi yogun ilgi gosterecektir. Yani kaynak yaratmak kolay, yeterki yonetim anlasabilsin iyi bi yabanci ile.

hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 04:38
Trabzonspor bu sene iyi geliyor.
Tebrikler yönetime.

shamur1
18.Haziran.2007, 04:43
Ersun Yanal kendisi açıkladı zaten oyun kurucu yada 10 numara istemiyorum diye ayrıca Ersun Yanal'ın oynattığı futbolda da bunu görebilirsin.

Orta sahanın ortasındaki 2 oyuncu da oyunu iki yönlü oynayabilecek tarzda olmalı.Mevcut kadro içindede buna en yakın isimler Selçuk İnan - Colman ikilisi.

Hatta Alex örneğini vermişti. Gs-Fb maçında M.Topal Alex'i tutunca Fenerbahçe oyundan düştü sistemi bozuldu. Tek bir oyuncuya bağlı sistem günümüz futbolunda yok artık geçti.

2 yabancı bunlardan biri kaleci Sylva , diğeri ya stoper ya da sol açık olacak iki tanede Türk ve gurbetçi oyuncu daha alınacak.

Varonil
18.Haziran.2007, 04:47
Ersun hoca 10 numara istememekte haklı sebepler göstermiş.Orta sahadaki 2 oyuncu,Selçuk ve Colman bu görevi üstlenebilecek düzeyde.

Alıncak stoper,Rus,Danimarkalı,İsveçli veya Yunan gibi ülkelerden olursa yararlı olacaktır.Bu ülkelerden iyi defans oyuncuları çıkıyor.

hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 04:52
10 numara demek her zaman forvet arkası oynayıp gol kralı olmaya aday olacak futbolcu değildir bana göre.
Dünya üzerinde Fabregas, De Rossi gibi defansif özellikleri barındırabilen oyuncularda var.
Eersun hoca çok doğru bana göre.

nekop
18.Haziran.2007, 05:07
Hüseyin gibi oyunu çift yönlü oynayamayan bir oyuncumuzda var ve satılmazsa %90 ilk 11 oynayacak bence şuan talibi varken bu taliplerde 2-3 milyon euro vericek durumdayken Hüseyin'i satmalıyız.

Bordo61Mavi
18.Haziran.2007, 08:57
Kesinlikle katiliyorum, Huseyin gitmeli talipleri varken. Takim kaptanida hazir, Yattara.

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 09:06
Hüseyin satılıp yerine Egemn Korkmaz oynamalı bence daha iyi.

Bordo61Mavi
18.Haziran.2007, 10:44
Egemen ve Giray degismeli oynicak gibi, tabi yabanci bi stoper alinirsa.

fokocaman
18.Haziran.2007, 18:55
kombinelerde son durum nedir ??? en son 6600 da kalmıstı resmi sitede baska rakam vermediler ??? son durumu bılen varmı ?

Cyzio
18.Haziran.2007, 19:23
En son 13 Haziran Cuma günü yapılan açıklamada 6.300 kombine satıldığı duyuruldu..

shamur1
18.Haziran.2007, 19:47
TS kombinelerine FB-GS ilgisi

http://www.haber61.net/images/news/7943.jpg

Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Sadettin Saran, Trabzonspor'un Dayanışma Gecesi'nde 2 tane VIP kombine bileti aldı.

Trabzonspor camiası İstanbul Movenpick Otel'de bir araya geldi.

Geceye Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzospor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon milletvekilleri, Trabzonspor eski başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray eski asbaşkanı Ergun Gürsoy, Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Sadettin Saran, çok sayıda Trabzonlu iş adamı katıldı.

http://www.haber61.net/images/news/ahmet_agaoglu.jpg

Geceye damgasını vuran olay Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Sadettin Saran 2 tane Vıp kombine bileti alması oldu. Saran 2 tane Vıp kombine biletine 30 bin Euro verdi.

http://www.haber61.net/images/news/ahmet_agaoglu1.jpg

Bunun yanında Ahmet Ağaoğlu ve Ergun Gürsoy da çok sayıda kombine bileti alırken, gecede 1,5 trilyonluk kombine bileti satıldığı öğrenildi.

Bu arada Valiliğin başlattığı organizasyon için de 5 bin kombine rezervasyon edilmiş.Taraftar gruplarınıda hesaplarsak 15 bin rakamı çok rahat aşılacak.Trabzon'da ki satış noktalarından satılan kombine sayısı da 7 bin civarında.

nekop
18.Haziran.2007, 21:38
Bu sene stadı her maç dolu görecegiz inşallah...

Trabzonspor
18.Haziran.2007, 23:18
mukemmel olaylar ard arda oluyo yav

Bordo61Mavi
18.Haziran.2007, 23:53
Gelir var iste, Ersun hoca nin istedigi oyunculari alip kapiyalim su transferi artik.

Uyum sureci cabuk atlatilmasi icin tum futbolcular kampta olmasi gerekiyor

Trabzonspor
19.Haziran.2007, 00:21
ya zaten alıncak 2 bılemedın 3 oyuncu olur onlarda almanyaya yetısır heralde

Bordo61Mavi
19.Haziran.2007, 00:28
Fatih Altundag buyuk olcude bitti, Zafer Yelende bitebilir ama Tr'den baska bi kulup daha istiyomus ondan is uzayabilir. Sylva da sali gunu imzaya gelcekmis.

Transferi boyle bitirebilirmiyiz yoksa bi stopere ihtiyac varmi halen

Trabzonspor
19.Haziran.2007, 00:42
sol acık lazım takımda sol acık yok. ama stoper lazımmı orası tartısılır

shamur1
19.Haziran.2007, 08:23
Sylva söktü aldı

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n4000/n3511/detail/Sylva_soktu_aldi.jpg

Lille kulübüyle tüm sorunları çözdü, Paris’te ön sözleşme imzaladı ve yeniden ülkesine döndü.

Trabzonspor’un bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı ve geçtiğimiz hafta Salı günü Trabzon’da olması beklenen ama milli maç nedeniyle bunu erteleyen Senegalli kaleci Tony Sylva gelişini bir kez daha erteledi. Sylva, milli takım kampından izin alarak önce gün Fransa’ya gitti ve burada kulübü Lille’nin yöneticileriyle masaya oturdu. Görüşme sırasında Trabzonspor adına işadamı Burhan Seviğ’de Lille kulübünde bulundu. Sylva 500 bin Euro karşılığı bonservisini vermesi için kulübünü razı etti. Sylva’nın, “Eğer beni vermezseniz, FİFA aracılığıyla giderim” diyerek rest çekti. Bu rest karşısında fazla direnemeyen Lille yöneticileri de, Trabzonspor’un önerisini kabul etti. Sylva sorunu çözdükten sonra yeniden Katar’a dönüş yaptı.

Senegal’in Hocası Çağırınca Döndü

Tony Sylva ile telefonda görüşen Senegal Milli Takımı Teknik Direktörünün, “Dünya Kupası Afrika Grubu maçları devam ediyor. Senin durumunda olan ve transfer bekleyen 5-6 oyuncumuz daha var. Hepinize izin vereceğim ama önümüzdeki Pazar günü oynayacağımız maçı da bekleyelim. Bunun için kampa dön ve Pazartesi günü kamptan ayrılırsın” dedi. Trabzonspor ile Paris’te ön sözleşme yapan Tony Sylva’da bu çağrı üzerine yeniden milli maçlarının devam ettiği Katar’a döndü. Dün Trabzon’da olması beklenen Sylva, “Salı günü Türkiye’de olacağım ve taraftarın karşısında resmi imzayı atacağım” dedi. Şimdi Bordo-Mavililer, Sylva’yla ön sözleşme yapmanın rahatlığı içinde, Salı günü atılacak resmi imzayı beklemeye başladılar.

Asbaşkan da Gelişmeyi Doğruladı

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Senegalli kaleci Tony Sylva'yla pürüzleri giderdiklerini söyledi. Hacısalihoğlu, Tony Sylva'nın önümüzdeki hafta içerisinde Trabzon'a imzaya geleceğini belirterek, "Bu futbolcunun kendisi, kulübü ve menajeriyle ilgili sorunları hallettik. Çok önemli bir pürüz olmadığı taktirde önümüzdeki hafta içerisinde Trabzon'a imzaya gelecek" diye konuştu. Sylva'nın Menajeri Şükrü Kaya da, tecrübeli kalecinin Trabzonspor'la el sıkıştığını doğrulayarak, "Sylva'nın 21 Haziran'da oynayacağı bir milli maç var. Liberya ile Katar'da karşılaşacaklar. Senegal Pazartesi günü Paris üzerinden dönüş yapacak. Sylva ise Salı günü Trabzon'a gelerek imzayı atacak. Artık Sylva’nın Trabzonspor’un olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

1,5 milyon YTL toplandı

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n4000/n3509/detail/1,5_milyon_YTL_toplandi.jpg

İstanbul’da yapılan dayanışma ve yardımlaşma gecesi büyük oranda amacına ulaştı.

Bayındırlık ve İskan Bakarı Faruk Özak’ın öncülük ettiği gece önceki akşam Növempick Otel’de Trabzonlu ve Trabzonsporlu işadamlarını bir araya getirdi. Gecede özellikle transfer konusu ön plana çıktı. Geceye katılanlardan özellikle yeni oluşturulan ve 150 adet olarak piyasaya sürülen VİP biletlerden alınması istendi. Bu çağrı Trabzonlu işadamları tarafından iyi algılandı ve hemen 1,5 milyon YTL’yi bulan satış gerçekleştirildi. Bir tanesi 15 bin ile 25 bin Euro arasında satılan biletlerden Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran’ın 60 bin Euro verip 2 adet alması ise anlamlı bulundu. Bu hareket, Trabzonspor’un sahibi olduklarını söyleyen ama hiçbir organizasyona katılmamayı alışkanlık yapan, cebinden artık tek kuruş bile harcamayan, kendilerini camianın üzerinde gören bazı Trabzonlulara da iyi bir ders niteliğindeydi. Özel VİP Biletlerinden toplam 6 milyon YTL’lik gelir beklendiği de belirtildi.

Başkan Şener’in Morali Düzeldi

Gecede konuşan Başkan Sadri Şener, kombine satışlarında bu sene rekora gitmeyi düşündüklerini ifade ederek, "Rekorun bir parçası olan arkadaşlarımıza da kombine bilet alımını desteklemelerini istiyoruz. Özellikle özel VİP tribünü biletlerinin alınmasını arzuluyoruz" dedi. Gecenin mimarlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor'un geçen sezon iyi bir kadroya sahip olmadığını söyleyerek, "Bu sezon hem sayısal hem de kalite anlamında takıma takviyeler yapıldı. Tabii bunun sahaya nasıl yansıyacağını göreceğiz. Uyum için sabır lazım. Yönetim kurulumuz büyük bir sorumluluğun altına girdi. Önemli paralar harcandı. ‘Yönetime nasıl katkıda bulunabiliriz’ diye tartışıyoruz. Kombinede satışlar çok iyi durumda ve 12 bin rakamını bulacağını düşünüyorum. Güçlü bir mali yapıyla Trabzonspor'u yarışan bir takım haline getirmemiz gerekir " şeklinde konuştu.

Cengo
19.Haziran.2007, 08:40
Ersun Yanal kendisi açıkladı zaten oyun kurucu yada 10 numara istemiyorum diye ayrıca Ersun Yanal'ın oynattığı futbolda da bunu görebilirsin.

Orta sahanın ortasındaki 2 oyuncu da oyunu iki yönlü oynayabilecek tarzda olmalı.Mevcut kadro içindede buna en yakın isimler Selçuk İnan - Colman ikilisi.

Hatta Alex örneğini vermişti. Gs-Fb maçında M.Topal Alex'i tutunca Fenerbahçe oyundan düştü sistemi bozuldu. Tek bir oyuncuya bağlı sistem günümüz futbolunda yok artık geçti.

2 yabancı bunlardan biri kaleci Sylva , diğeri ya stoper ya da sol açık olacak iki tanede Türk ve gurbetçi oyuncu daha alınacak.

Tam tersine!..

Van der Vaart, Deco, Kaka, Gerrard, Lampard, Aliaksandr Hleb vs ...

Dünyada oyun kurucusuz oynamayan takım kalmadı neredeyse, herkes oyun kurucu zaafını engellemek için oyun kurucunun arkasın minimum 2 alan daraltan (biri saf önlibero) orta saha koyuyor.

Biz ise eskimiş, içi boş klasik 4-4-2 oynuyoruz..

shamur1
19.Haziran.2007, 08:57
Gerrard,Lampard,Hleb bu saydığın adamlar oyunu 2 yönüyle de oynayabilen oyuncular. Benim örneğim Alex idi . Koşmayan , pres yapmayan sadece top ona geldiği zaman sahneye çıkan oyuncu tipi

Trabzonspor
19.Haziran.2007, 20:01
emrah sana katılıyorum tek yonlu oyuncu olmamalaı.mesela bı romalı de ross o adam tam bır oyun kurucu hem gerıye hem ılerıye yardım edıyor.bosver oyun kurucuyu aımar gelsın sol acık oynasın bıze yatar o.

bu arad zafer yelen transferı bıtmek uzre o oyuncu cok ıyı yetenegı ve gelecegı olan bı oyuncu alınırsa super olur

bySilver
19.Haziran.2007, 23:08
Zafer' in babası 25 yasına kadar Türkiye' ye gitme diye gaz veriomus oğLuna.

Cyzio
20.Haziran.2007, 02:26
Kombine kart satışlarında 7 bin sayısı aşıldı

Takımımızın 2008-2009 sezonunda oynayacağı müsabakalar için kombine kart satışları devam ederken 7 bin sayısı aşıldı.

Haber yayına hazırlandığı sırada toplam 7 bin 4 taraftarımız satış noktalarından kombine kartlarına sahip oldular. Bu kartların 333 adeti VİP, 1014 adedi Kapalı, 2996 Adedi Maraton, 2661 adedi de Açık tribünden gerçekleşti. Taraftarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz..

fokocaman
20.Haziran.2007, 15:51
şimdiye kadar kombinelerden 3 milyon ytl gelmiş. 1,5 milyon ytl de ist. gecede toplandı .. valimizin alacağı 5000 kombineyide 2 milyon ytl olarak hesaplarsak su ana kadar ki toplam 6,5 milyon ytl gibi bir kaynak olmuş oluyor.. eğer trabzonumuzun daha iyi olmasını istiyorsak kesinlikle 10 milyonu geçmeliyiz hadi arkadaşlar az daha gayret. ben açık kartı almıştım . ( hiç maçlara gitme imkanım olmadığı halde -boludayım ) şimdide kardeşimle ortak maraton almayı düşünüyoruz.. hadi trabzonsporum az kaldı .... dönüşümüz muhteşem olucak ....

shamur1
20.Haziran.2007, 22:11
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/47784_1_080620132304.jpg

Trabzonspor, dış transferde Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva ile Almanya'nın Hansa Rostock takımında oynayan gurbetçi oyuncu Zafer Yelen'in transferlerini gelecek hafta bitirmeyi planlıyor.

Senegalli kaleci Sylva ile daha önce her konuda anlaşan bordo-mavililer, milli
takım kampında bulunan kalecinin Salı günü Türkiye'ye gelmesini beklediklerini belirttiler.

Hansa Rostock'da forma giyen Zafer Yelen'in transferi konusundaki görüşmeler sıklaştı. Daha önce bu transfer için Almanya'ya gidip Hansa Rostock ve Zafer Yelen ile görüşme yapan kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Bu transferde belli bir noktaya gelen bordo-mavililer, Hansa Rostock Kulübü'ne sunduğu teklife cevap bekliyor. Alman kulübünden olumlu bir cevap gelmesi halinde Aksu'nun bu transferi bitirmek için tekrar Almanya'ya gideceği kaydedildi.

Trabzonspor, Zafer Yelen'in transferini çözmesi halinde gelecek hafta bu iki oyuncu ile sözleşme imzalayacak.

-OYUNCULAR TRABZON'A GELİYOR-

Bu arada, Trabzonsporlu bazı oyuncular, Trabzon'a yapılan bir iş merkezinin açılışında bir araya gelecekler.

Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Serkan Balcı, Tayfun Cora'nın da aralarında bulunduğu oyuncuların açılışa katılacakları bildirildi.

Güzel bir haber daha

TS'li Ahmet Şahin Manisaspor'da

20 Haziran 2008 / 13:20
Manisaspor'un, Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin'i renklerine bağladığı öğrenildi.

Transferinde pürüz yaşanan Adana Demirspor'un tecrübeli file bekçisi İlker Avcıbay'dan vazgeçen Manisaspor'un, Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin'i renklerine bağladığı öğrenildi.

Manisaspor'da 4.5 yıl forma giyen kaleci Bülent Ataman'ın kulüpten ayrılma isteğini yönetime bildirmesinin ardından, kaleci arayışlarına hız veren Manisaspor, ilk olarak Teknik Direktör Levent Eriş, Adana Demirspor'dan eski öğrenicisi İlker Avcıbay ile görüştü.
Yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varılan oyuncunun transferinde dün pürüzlerin çıktığı ve Manisaspor'un bu transferi kapattığı öğrenildi. İlker Avcıbay'dan vazgeçen Siyah-beyazlı yönetimin, Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Ahmet Şahin ile görüşerek her konuda anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde tecrübeli eldivenin Manisa'ya geleceği bildirildi.

1978 İstanbul doğumlu olan Ahmet Şahin, daha önce İstanbul BB, Kocaelispor, Diyarbakırspor ve Trabzonspor formaları giydi.

Kaynak : http://www.haber61.net/images/news_source/4.jpg

http://www.spor61.net/images/news/kombine_.20080606164045.jpg

Trabzonspor 8 bine yakın kombineyi nakit olarak satarak parayı kasaya koydu.

Kombine 14 bine dayandı

Trabzonspor'un yeni sezon için satışa çıkardığı kombine bilet satışlarına Trabzon'dan sonra İstanbul'da da devam ediliyor. Yönetimin aldığı karar gereği personel tatil yapmazken satışların Pazar günleri bile sürdüğü ifade edildi. Taraftarların uzun kuyruklar oluşturarak bilet almasının ardından şimdi de özellikle resmi kurumların yanında Sivil ve Meslek Örgütleri toplu olarak bilet almaya başladı.

Trabzon Valiliğinin de öncülüğünde yürütülen çalışmaların ardından kombine satışında ulaşılan rakamın 14 bini bulduğu ve sayının 20 bini aşacağı kaydedildi. Önümüzdeki sezon kombine bilet almamış olanların da maçları tribünden izlemesine olanaksız gözüyle bakılmaya başlandı.

Bordo-Mavililer de satılan kombine bilet 8 bin civarına yaklaşırken kombine bilet ayıralnlarla birlikte bu rakam 14 binlere ulaştı.

Bordo61Mavi
20.Haziran.2007, 23:02
Yeni forma sponsorumuz Nike
Kulübümüzle yeni forma sponsorumuz Nike arasındaki resmi sözleşme imzalandı.

http://www.trabzonspor.com/images/trans.gif
http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/nike.jpgİmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde PAF takımı ve Bayan Futbol takımımızın da malzemelerini verecek. Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak. Ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama hakları da kulübümüze ait olacak.

Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübümüzün kullanımına verecek. Söz konusu anlaşma çerçevesinde katkıları nedeniyle Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak ve Nike Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar’a teşekkürlerimizi sunar, yeni sponsorumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Yeni formalari merakla bekliyoruz, 5 tane olcak bide. Hepsinden alacam ins

Jesus_FB
21.Haziran.2007, 00:21
Keşke Trabzonspor'un yaptığını bizde yapabilsek nefret ediyorum adidastan

bySilver
21.Haziran.2007, 02:08
Bu formaLar ne zaman çıkacak aLacam da :)

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 08:52
Trabzonspor önümüzdeiki sene bence iş yapamaz çünkü neredeyse bütün oyuncular yeni birbirlerine alışmaları lazım alıştıkları vakit, Trabzon ligi süpürür...

bySilver
21.Haziran.2007, 16:56
Trabzonspor önümüzdeiki sene bence iş yapamaz çünkü neredeyse bütün oyuncular yeni birbirlerine alışmaları lazım alıştıkları vakit, Trabzon ligi süpürür...

Kamp deniLen bişi var orada aLışacakLar ;;)

shamur1
21.Haziran.2007, 18:02
http://img.sabah.com.tr/im/2008/06/21/CBB89E459679294089EEC828r.jpg

Song Trabzon'da

Galatasaray'la yollarını ayıran Kamerunlu savunma oyuncusunun, yıllık 850 bin euro karşılığında Trabzonspor'la anlaştığı bildirildi..

Transferin en hızlı takımı Trabzonspor, Galatasaray'dan ayrılan Rigobert Song'la anlaşma sağladı. Kamerunlu savunma oyuncusuyla yapılan görüşmeler sonunda, bordo-mavili yönetim, yıllık 850 bin euroya tecrübeli yıldızı ikna etti. Resmi sözleşmenin imzalanmasının an meselesi olduğu öğrenilirken, mukavele süresinin ise 1+1 yıllık olacağı konuşuluyor. Song'un, geçen sezonun sonlarında Spartak Moskova ile anlaştığı ve Rusya'ya gideceği yönünde haberler çıkmıştı. Trabzon'la anlaşması ise tam bir sürpriz oldu.

Kaynak : Sabah

Yerel basında bu veya buna yakın bir haber görmedim , ayrıca dedikodu olsada bu tarz bir duyum almadım ama eğer doğruysa çok güzel olur Song defansa.

Cyzio
21.Haziran.2007, 18:22
Song haberinin doğru olduğunu sanmıyorum ama eğer doğruysa müthiş transfer olur..

Ouzy
21.Haziran.2007, 18:57
Trabzon 35 tane futbolcu aldı :) ama oyuncu gönderdiler diye haber falan çıkmıyor. Ne yapacaksınız, PAF takıma mı yollayacaksınız geçen sene oynayan futbolcuları.:)

Trabzonspor
21.Haziran.2007, 19:45
gecen yıl oynayanların yarısı gıttı sayılır.zafer yeln de tamammıs sanırım cok guzl olcak bu yıl ormalarda nıke

KaF KeF
21.Haziran.2007, 19:48
Song Güzel OlUr...

shamur1
21.Haziran.2007, 20:20
Trabzon 35 tane futbolcu aldı :) ama oyuncu gönderdiler diye haber falan çıkmıyor. Ne yapacaksınız, PAF takıma mı yollayacaksınız geçen sene oynayan futbolcuları.:)

Giden oyuncular :

Ahmet Şahin
Tolga Seyhan
Çağdaş Atan
M.Keçeli
Ayman
Musa Büyük
Cem Demir - Ufukhan - M.Ocak

Gönderilmesi kesinleşen

Erdinç
Jabi
Jefferson
Hasan

Ayrıca 18 tane imza attırılmış doğrudur ama bu oyuncuların 8-10 tanesi genç oyuncu ve A takımda kesin oynayacaklar diye bir şey yok. Kamp döneminde içlerinde öne çıkan oyuncular olursa devam edilecek eğer olmazsa pilot takıma gönderilecek.35 tane diyerekten mübalağa yaptın heralde :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncularımız açılışa katıldı

Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin, Genel Sekreterimiz Hasan Yener, takım kaptanımız Hüseyin Çimşir, başarılı oyuncumuz Tayfun Cora ve yeni transferlerimiz Gökhan Ünal, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Yakup Bugun Trabzon Forum isimli alışveriş ve yaşam merkezinin halk açılışına katıldılar.
Açılış sonrası alışveriş merkezini gezen yönetici ve futbolcularımız önce Ts Club mağazamızı ziyaret ettiler. Burada taraftarlarımız tarafından büyük ilgiyle karşılanan futbolcularımız son olarak Bimeks mağazasını gezdiler. Mağaza yetkilileri tarafından oyuncularımıza hediye verildi.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/210608acilis4.jpg

Şapkasız Gökhan Ünal !

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/210608acilis7.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/210608acilis8.jpg

Ouzy
21.Haziran.2007, 20:49
Ayrıca 18 tane imza attırılmış doğrudur ama bu oyuncuların 8-10 tanesi genç oyuncu ve A takımda kesin oynayacaklar diye bir şey yok. Kamp döneminde içlerinde öne çıkan oyuncular olursa devam edilecek eğer olmazsa pilot takıma gönderilecek.35 tane diyerekten mübalağa yaptın heralde :h:

Tabii ki mübalağa yaptım.:) Benim vurgulamak istediğim Trabzon'un bol keseden transfer yapmasıydı.;)

shamur1
21.Haziran.2007, 21:49
Tabii ki mübalağa yaptım.:) Benim vurgulamak istediğim Trabzon'un bol keseden transfer yapmasıydı.;)

E napacaktık peki ? Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosu vardı karşımızda , Ligi 6.bitirmiş sırf o formanın büyüklüğüyle yoksa bu oyuncuları al başka takıma koy küme düşer. O giden 2.sınıf oyuncuların takımdan temizlenmesi bile başlı başına bir transferdir zaten. Heralde o kötü kadroyu koruyup 2-3 transfer yapıp yeni sezona giremezdik. Yani hastayı yeniden hayata döndürmek için önce içinde ki mikropları temizledik sonra ona hayat verdik veriyoruz da Sadri Şener'in sayesinde :)

Cyzio
21.Haziran.2007, 22:18
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu “Songla ilgileniyoruz”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Viyana'dan önemli açıklamalar yaptı. Dün Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Başkan Sadri Şener ile birlikte Hırvatistan maçını izlemek üzere Viyana'ya giden Hacısalihoğlu, Song ile ilgilendiklerini doğruladı.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Song'un menajerlerin önerdiğini belirterek” Bu futbolcu Galatasaray ile anlaşamadı. Menajerler istememiz halinde bu futbolcuyu Trabzonspor'a getirebileceklerini, Song'un da Trabzonspor'a sıcak baktığını ilettiler. Bizde onla ilgili bazı bilgiler edindik. Eğer işimize yarayacağına inanır ve şartları uygun olursa bu transferi gerçekleştiririz. Şimdilik araştırma aşamasındayız. Resmi bir girişimde yok” dedi.

Cengo
22.Haziran.2007, 00:23
Gerrard,Lampard,Hleb bu saydığın adamlar oyunu 2 yönüyle de oynayabilen oyuncular. Benim örneğim Alex idi . Koşmayan , pres yapmayan sadece top ona geldiği zaman sahneye çıkan oyuncu tipi
Lampard ve Gerrard harici hiçbiri iki yönlü oynamıyor.Onlar da sadece pas atılacak alanlarda duruyorlar, pres yapmıyorlar.

Hele Hleb hiç geri bile koşmuyor.

Alex'i küçümsemek için bahane aramayalım lütfen, dünya çapında bir oyun kurucudur Alex..

Oyun kurucu pres yapmaz, alışın buna artık..

Onurap
22.Haziran.2007, 00:26
Song çok faydalı olur trabzona..

Ouzy
22.Haziran.2007, 01:19
E napacaktık peki ? Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosu vardı karşımızda , Ligi 6.bitirmiş sırf o formanın büyüklüğüyle yoksa bu oyuncuları al başka takıma koy küme düşer. O giden 2.sınıf oyuncuların takımdan temizlenmesi bile başlı başına bir transferdir zaten. Heralde o kötü kadroyu koruyup 2-3 transfer yapıp yeni sezona giremezdik. Yani hastayı yeniden hayata döndürmek için önce içinde ki mikropları temizledik sonra ona hayat verdik veriyoruz da Sadri Şener'in sayesinde :)

Bende birşey demedim ki, sadece Trabzon bayağı transfer yaptı dedim.

Trabzonspor
22.Haziran.2007, 16:52
Lampard ve Gerrard harici hiçbiri iki yönlü oynamıyor.Onlar da sadece pas atılacak alanlarda duruyorlar, pres yapmıyorlar.

Hele Hleb hiç geri bile koşmuyor.

Alex'i küçümsemek için bahane aramayalım lütfen, dünya çapında bir oyun kurucudur Alex..

Oyun kurucu pres yapmaz, alışın buna artık..

ıyıde burda alex ıyı mı kotumu tartısması yapmıyoruz kı alex ıyı oyuncukı lıgde ve fener tarıhınde en ıyı yabancı oyuncu oluyo.onun dedıgı oyun kuruckar kosmuyo, basmıo gıbı seylerdı hem gerard ve lampard rakıp ataklarında gerı dogru gelıp yardım etmeye calsııo ben daha alex o tarz bı rol ustlenırken gormedım

Bordo61Mavi
22.Haziran.2007, 23:48
Song gelecekse iyi transfer olur. Yabanci hakkimizi akkili bi sekilde kullanmis oluruz, coktandir yapamadigimiz bisey

Cale ve Colman nasil bi performans sergilicekler merak ediyorum gercekten

deniz.91
23.Haziran.2007, 04:48
Songun TSye faydası olur ama sanırım Kölne gidecek

KaF KeF
23.Haziran.2007, 04:52
Kusura bakmayın ben bişey soracağım..Trabzonspor bi kaç ay önce Wolsburg'lu bir kaleci ile anlaşmış hatta Trabzon'a gelerek şehiri gezimşti..Ondan vazmıgeçildi ?

Ouzy
23.Haziran.2007, 04:53
Ooo bayağı önce oldu o heralde.:) Herkes unutmuştur.:)

Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 10:43
Turistik seyaat o :D

Ersun hoca istemedi onu heralde, ondan baska kaleci bulundu

Rsa
23.Haziran.2007, 10:48
Kusura bakmayın ben bişey soracağım..Trabzonspor bi kaç ay önce Wolsburg'lu bir kaleci ile anlaşmış hatta Trabzon'a gelerek şehiri gezimşti..Ondan vazmıgeçildi ?
Antalyaspor'la adı geçiyor şimdi..

shamur1
23.Haziran.2007, 18:30
Sylva ve Zafer Yelen geliyor!

http://www.haber61.net/images/news/8001.jpg

Aksu, Zafer Yelen ve Lille'den transfer edilen Senegal Milli takım kalecisi Tony Sylva'yı Salı günü Trabzon'a getirecek.

Transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da Genel Sayman Mahmut Aksu, Avrupa'ya giderek daha önce anlaşmaya vardıkları Hansa Rostock'lu gurbetçi futbolcu Zafer Yelen ve Lille'den transfer edilen Senegal Milli takım kalecisi Tony Sylva'yı Salı günü Trabzon'a getirecek.

Bu futbolculara Çarşamba günü resmi sözleşmenin imzalatacağı açıklandı. Öte yandan menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Kamerunlu futbolcu Song'la da temaslar sürüyor.

Kaynak : http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg

Kombine satışında son durum

http://www.haber61.net/images/news/7786.jpg

Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Mağazalar Sorumlusu Mehmet Tunç, kombine satışının 7 bin 500 rakamına ulaştığını söyledi.

Haber yayına hazırlandığı sırada toplam 7 bin 523 taraftarımız satış noktalarından kombine kartlarına sahip oldular. Bu kartların 365 adeti VİP, 1055 adedi Kapalı, 3356 Adedi Maraton, 2747 adedi de Açık tribünden gerçekleşti.

Tunç, kombine satışının çok iyi bir durumda olduğunu belirterek, “Her gün kombine satışında bir artış oluyor. Toplam olarak 7 bin 500 kombine satıldı. İstanbul'da geçen hafta başlanan kombine satışı 600 rakamına ulaştı. İstanbul'daki kombine satışımızın daha da iyi olacağına inanıyoruz” dedi.

Avni Aker'de çalışmaların sürdüğünü ifade eden Tunç, “Avni Aker'deki çalışmalar Temmuz ayına kadar bitecek. Yeni sezonda taraftarlarımızdan büyük beklentilerimiz var. Her zaman olduğu gibi bizler taraftarlarımıza güveniyoruz. Biz onlara güvenerek kale arkalarını sahaya yedi metre kadar yakınlaştırdık. Bizim taraftarlarımız Türkiye'nin en centilmen seyircisidir. Tribünlerdeki yeniden yapılanmaları onların rahat oturup maç seyretmeleri için. Onlardan tek isteğimiz sadece takımlarını desteklemeleridir” diye konuştu.

Kaynak : http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg

Taraftar gruplarının 4 bin civarında , valiliğin 5 bin civarında kombine rezervasyonu var ve Temmuz-Ağustos ayına kadar bu rakam 20 binlere dayanacak gerçekten de bu bir rekor . Sadri Şener'in istediği de buydu zaten.

nekop
23.Haziran.2007, 22:18
Umarım ben yanılırım ve Sylva bu seon iyi bir performans gösterir yoksa benim dediğim analiz ettiğim gibi bir kaleciyse bu sezon Tolga'yı çok ararız.

Bordo61Mavi
24.Haziran.2007, 00:33
Huseyinle ilgilenenler var, satilip bir an once Yattara'ya kaptanlik verilmesi lazim.

shamur1
24.Haziran.2007, 08:30
Rigobert Song ile anlaşılmış . Meltem Tv'de canlı yayında söylenmiş bence süper bir transfer olur.

Trabzonspor
24.Haziran.2007, 16:55
Umarım ben yanılırım ve Sylva bu seon iyi bir performans gösterir yoksa benim dediğim analiz ettiğim gibi bir kaleciyse bu sezon Tolga'yı çok ararız.

tolgayı ararız derken sankı tolga bıyere gıdıomus gıbı konusuon adam ıyı oynamassa tolga gecer kaleye ne olcak kı

yunusgs
24.Haziran.2007, 19:38
Rigobert Song iyi bir transfer olur Trabzonspor için.

GeNç KaRTaL
24.Haziran.2007, 22:03
Bencede Song transferi iyi bir transfer olur Trabzon adına.

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 01:59
Trabzonspor, Galatasaray'dan ayrılan Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song'u kadrosuna kattı.

DETAYLA AZ SONRA MARATON.COM.TR'DE!..

PesimiSTyLa
25.Haziran.2007, 02:03
Song gibi adamı yolladık ya bişey demiyorum. Hayırlı olsun trabzona cok iyi transfer.

yunusgs
25.Haziran.2007, 02:12
Geçen sene bize hiç faydası dokunmadı Emre abi gitsin Servet-Emre-Sabri(Uğur)-Hakan olduktan sonra sorun yok.

eGowiCh
25.Haziran.2007, 02:15
SONG TRABZONSPOR'DA

Transferin en hızlı takımı olan Trabzonspor yoluna hız kesmeden devam ediyor!

Karadeniz ekibinde uzun süredir gündemde olan bir ismin daha transferi sonuca ulaştı ve geçtiğimiz sezon sonu Galatasaray’dan ayrılan Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song bugün Trabzonsporlu oldu!

Tarafların bu akşam Fransa’nın başkenti Paris’te bir araya geldikleri ve tecrübeli oyuncunun kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi de bu şehirde imzaladığı öğrenildi.

Galatasaray’a transfer olduğu 2004 senesinden itibaren 121 maçta şans bulan Song, bu karşılaşmalarda takımına 5 gol kazandırdı. Song’un Türkiye’de sarı-kırmızılı ekiple beraber iki Turkcell Süper Lig şampiyonluğu bir de Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu başarısı bulunuyor.

Rigobert Song, Galatasaray'a Fransa'nın Lens takımından transfer olmuştu.

MARATON.COM.TR

anilton
25.Haziran.2007, 02:24
Çok iyi bir transfer oldu Song Trabzonspor için...

deniz.91
25.Haziran.2007, 02:35
Hayırlıolsun Song kaç yaşında şuan

hp-fm-gs
25.Haziran.2007, 02:36
Haber doğruysa Trabzonspor bence yılın en iyi transferini yaptı. Hayırlı olsun Trabzon'a ve bizim yönetime (!)

eGowiCh
25.Haziran.2007, 02:46
Trabzonspor muhteşem transferler yapmaya devam ediyor, süper bir kadro kuruyor, bunda Ersun Yanal ve Sadri Şener'in payı büyük.

Defansta Egemen, Giray ve Song ile artık sıkıntı yaşanmaz. Sağ bekte Song, tandemde Giray ile Egemen çok iş yapar. Yaşlı bir oyuncu Song ama en azından bu yıl için çok faydalı olur Trabzonspor'a.

Cyzio
25.Haziran.2007, 02:48
Genç oyuncularımıza büyük katkısı olacaktır Song'un.Defans problemimizi çözdük artık buraya başka transfer yapmayız.Birde sol açık alırsak transferi kapatırız..

Bide Song'un kesin yaşı hakkında bir bilgisi olan var mı?

hp-fm-gs
25.Haziran.2007, 02:50
Song 1 Temmuz'da 32 yaşına girecek.

Ouzy
25.Haziran.2007, 02:51
Genç oyuncularımıza büyük katkısı olacaktır Song'un.Defans problemimizi çözdük artık buraya başka transfer yapmayız.Birde sol açık alırsak transferi kapatırız..

Bide Song'un kesin yaşı hakkında bir bilgisi olan var mı?
Tam adı: Rigobert Song Bahanag Doğum tarihi: 1 Temmuz (http://tr.wikipedia.org/wiki/1_Temmuz) 1976 (http://tr.wikipedia.org/wiki/1976) Doğum yeri: Kamerun (http://tr.wikipedia.org/wiki/Kamerun) Boyu: 1.83

uAsamet91
25.Haziran.2007, 02:51
Nasıl veririz songu ya çok şaşkınım şuan...

Fietra 10
25.Haziran.2007, 02:53
Öncelikle klübümüze hayırl olsun..Yaşı sorun olmaz Galatasaray'da oynadıgı gibi 1 sene oynasın yeter..zaten defansta tahminim Egemen ile oynar..Yani Giray ve Ceyhun Gülselam var yedekte..Bunlarda 1-2 seneye iyice monte olur takıma..Giray Egemeni kesebilir Ersun hocanın tercihi..

eGowiCh
25.Haziran.2007, 02:55
Song resmi kayıtlara göre 1976 doğumlu, yani 32 yaşında. Ancak gerçek yaşı 32 değil, daha büyük. Afrikalı oyuncuların yaşları büyük oluyor, onlar Avrupa'da oynayabilmek için yaşlarını küçültüyorlar. Muhtemelen Song şu an 35-36 yaşlarında tahminimce.

Addolorato
25.Haziran.2007, 02:56
Song 1 temmuz 1976 doğumlu yani yaklaşık 1 hafta sonra 32 yaşına giricek

El Barto
25.Haziran.2007, 02:59
Bu sene beni en şaşırtan transfer bu oldu açıkçası. :)

Trabzon'a hayırlı olsun.

Lucas Neill
25.Haziran.2007, 03:07
Song resmi kayıtlara göre 1976 doğumlu, yani 32 yaşında. Ancak gerçek yaşı 32 değil, daha büyük. Afrikalı oyuncuların yaşları büyük oluyor, onlar Avrupa'da oynayabilmek için yaşlarını küçültüyorlar. Muhtemelen Song şu an 35-36 yaşlarında tahminimce.

Bi ara Gs yöneticilerinden biri de buna benzer bi açıklama yapmıştı...

guarin14
25.Haziran.2007, 03:44
ztn belliydi galatasaray'dan gideceği trabzon için iyi bir transfer gümbür gümbür geliyorlar

gtTs26
25.Haziran.2007, 05:25
Yaşı önemli değil Maldini , Carboni , Costacurta gibi örneklar var önümüzde. Takımımıza yararlı olacakdır.

Bordo61Mavi
25.Haziran.2007, 05:30
Gk - Sylva
Dr - Song
Dl - Cale
Dc- Giray
Dc- Egemen
Mr- Yattara
Ml - Colman
Mc- Selcuk Inan
Mc- Huseyin Cimsir (satilmasi gundemde, ama takim kaptani simdilik)
St- Gokhan Unal
St- Umut Bulut

ayrica ilk 11 zorlicak Serkan Balci, Baris Memis, Adnan Gungor

King_91
25.Haziran.2007, 05:42
song müthiş transfer bizden çok para istiyodu trabzonla nasıl anlaştı hayret :D hayırlı olsun trabzona

Emurafu
25.Haziran.2007, 05:45
Bizim yönetim anlasmak istese illaki anlasırdı..Sanırım baska sorunlar vardı..Song hayırlı olsun..Yararlı olur.

Bordo61Mavi
25.Haziran.2007, 05:53
Bizim yönetim anlasmak istese illaki anlasırdı..Sanırım baska sorunlar vardı..Song hayırlı olsun..Yararlı olur.

Bencede baska sorunlar vardi orda, yoksa cok faydali olmustur Galatasaray icin gecen yillarda. Olsun ama iyiki ayrilmis biz aldik, yoksa yunan geliyodu.

Bizde 3 afrikali oldu, Yattara-Song-Sylva (bi ihtimal Jabi de kalabilir) , ayni kitadan olduklari icin fazla uyum sorunu cekmezler Song ve Sylva, Yattara onlara etrafi gosterir:D

Ouzy
25.Haziran.2007, 06:10
Bir kaç transfer daha yapsın da Trabzon, FM'de Trabzon'u alacağım.:)

GeNç KaRTaL
25.Haziran.2007, 06:52
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48209_2_080624215553.jpg

Onurap
25.Haziran.2007, 06:59
Song 1 Temmuz'da 32 yaşına girecek.

Afrikalı oyuncular yaş küçültüyor song kaç dünya kupası görmüş ve afrikanın ağabeyi olarak biliniyor bence sen buna en az 3 yaş ekle...:icon_biggrin: Etoo bile kendi ağzından kaçırdı dolaylı olarak yaş küçülttüğünü..Saidoo kaç senedir istanbulsporda orda burda adam 30 yaşına yeni girdi..Suradı 40 duruyor :D
Ama song yinede iyi bir oyuncu en az 2 senede daha faydalı olur..Umarım yerini doldururuz..hem sağbek hem stoper oynayan bi adam varken hemde oldukça kaliteli elinden kjaçır sonra böyle bi adam aramaya kalk..Ne zaman doğru yönetilecek bu külüp..2.bouzid yoldadır :D

byunuss1
25.Haziran.2007, 08:02
isteyipte almadıgımız oyuncu yok

Raten
25.Haziran.2007, 08:30
Egemen Korkmaz (Bursaspor)
Giray Kaçar (GB OFTAŞ)
Gökhan Ünal (Kayserispor)
Selçuk İnan (Manisaspor)
Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)
Yakup Bugun (Altınordu)
İsmail Özeren (Ç.Dardanelspor)
Buğra Erdoğan (Ç. Dardanelspor)
Necdet Kaba (A.Sebatspor)
Zafer Aydoğdu (A.Sebatspor)
Selçuk Yıldırım (Arsinspor)
Mustafa Yumlu (Arsinspor)
Eren Görür (Pazarspor)
Abdulaziz Solmaz (Pazarspor)
Rigobert Song (Galatasaray)

Trabzon'un transferleri böyle valla gümbür gümbür geliyorlar!!

shamur1
25.Haziran.2007, 18:50
Öncelikle herşeyden önce Sadri Şener ve ekibini kutlamak gerekiyor, Trabzonspor'u yeniden bir marka haline getirdikleri için.

Ayrıca Gökhan Ünal transferinden çok Song transferine daha çok sevindim.Yıllardır en büyük sorunumuz olan savunma hattına topu oyuna sokabilen,tecrübeli,futbol aklı ve bilgisi olan ,güçlü kuvvetli Süper Ligi tanıyan bir oyuncunun alınması en flaş transferimiz bence.Düşünün şimdi çok önemli bir maçta Song'un tecrübesi ön plana çıkacak , defansta tedirginlik olmayacak , olası bir baskıda içimiz rahat olacak.Gol atmak çok zor değil Hüseyin,Ayman lı ortasaha da tek forvet Umut 2 sene de 30 gol attı sonuçta..

Bu arada öğrenci olduğumuz için kendime göre uygun olan kombineyi alacaktım ama dün gelen güzel bir haber ile 2 kat daha sevindim bu transfere.Bugun yada yarın iş hayatıma başlıyorum allah nasip ederse ilk maaşımla en iyi yerden kombinemi alacam kendi paramla hem içim daha çok rahat edecek hem de bizleri bu kadar mutlu eden Sadri Şener ve ekibine karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olacam.

Rigobert Song'la sözleşme imzaladık.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/rigosong.jpg

Kulübümüz Kamerun'un dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Rigobert Song ile Paris'te sözleşme imzaladı.
Song'un transferi için Fransa'ya giden Genel Saymanımız Mahmut Aksu burada oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu. Yapılan görüşmenin ardından taraflar tüm şartlarda anlaşmaya vardılar. Anlaşmanın ardından Song, Aksu'nun huzurunda kulübümüzle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Rigobert Song’un kariyeri

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/songmil.jpg

Kulübümüzün yeni transferi Rigobert Song Bahanag 1 Haziran 1976’da dünyaya geldi.
2004 yılında Galatasaray’a transfer olmadan önce sırasıyla Metz (Fransa), Salernitana (İtalya), Liverpool (İngiltere), West Ham (İngiltere), FC Köln (Almanya) ve RC Lens (Fransa) kulüplerinde forma giyen Song, Kamerun Milli Takımı’yla da 1994, 1998 ve 2002 Dünya Kupaları’nda görev aldı. Futbol hayatında milli takımla 2 Afrika Uluslar Kupası, , Galatasaray’la 2 Türkiye Ligi, Metz’le de 1 Fransa Kupası kazanan Song, 2008 Afrika Uluslar Kupası Finali’nde de Mısır’a 1-0 mağlup olan Kamerun Milli Takımı’nda forma giydi. 119 defa milli olan ve 5 gol kaydeden Rigobert Song, Galatasaray’da da 2004-2008 yılları arasında 108 müsabakada 4 defa rakip fileleri havalandırdı. Babası Paul Song’u küçük yaşta tanımadan kaybeden tecrübeli futbolcu röportajlarında sürekli kendini ona layık bir evlat olabilmeye adadığını söyleyerek bunu başardığının altını çizmeyi ihmal etmedi. Ester Song’la evli olan Rigobert Song 2’si kız (Yohanna Bernadette, Hillary Veronique Liliane), 1’i erkek (Ronny) 3 çocuk babası.

Song'un programı

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/rigo.jpg

Kulübümüzün iki yıllık sözleşme imzaladığı Kamerunlu oyuncu Rigobert Song, takımımızın hazırlık çalışmalarına 5 Temmuz’da katılacak.
Liglerin bitmesinden sonra Dünya Kupası elemeleri Afrika ayağında 4 milli maç oynayan yeni transferimize Teknik Direktörümüz Ersun Yanal tarafından 5 Temmuz’a kadar izin verildi.

Son olarak 21 Haziran’da Tanzanya’ya karşı oynayan Song, tatil yapmadan bu maçın ardından kulübümüzle sözleşme imzalamak için Paris’e geldi. Paris’teki işlerini tamamladıktan sonra çocuklarını bırakmak için ülkesine dönecek olan tecrübeli oyuncunun 3 Temmuz’da tekrar Paris’e dönmesi ve 5 Temmuz’da Türkiye’de olması planlandı.

Ülkemize gelişinde sağlık kontrolü ve testlerin ardından yurt içi kampına dahil edilecek olan Song 12 Temmuz’da yine Paris’te özel bir organizasyonda Dünya Karması’nda forma giyecek. Kamerunlu futbolcu 13 Temmuz’da tekrar kampa katılacak.

Song’tan ilk mesaj

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/songman.jpg

Yeni transferimiz Song, Trabzonspor camiasına ilk mesajını Medya Merkezimiz aracılığıyla verdi.
Trabzon’da futbola karşı olan sevgiyi çok iyi bildiğini kaydeden Song, ‘’Orada bu heyecanı yaşamak istiyorum. Bana teklif yapıldıktan sonra gönülden kabul etmemin sebebi tamamen bu’’ yorumunu yaptı.

Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transferlerle son derece iyi bir takım kurduğuna da işaret eden Song, ‘’Camianın son derece heyecanlı olduğunu görebiliyorum. Yeni kulübümü çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim. Ateşli bir seyirci topluluğunun önünde oynayacağım için heyecanlıyım. Onların bu desteğine başarılı futbolumuzla karşılık vereceğiz. Oynarken fizik gücümün yanı sıra ruhumu da ortaya koymaya çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ diye konuştu.

King_91
25.Haziran.2007, 20:18
Afrikalı oyuncular yaş küçültüyor song kaç dünya kupası görmüş ve afrikanın ağabeyi olarak biliniyor bence sen buna en az 3 yaş ekle...:icon_biggrin: Etoo bile kendi ağzından kaçırdı dolaylı olarak yaş küçülttüğünü..Saidoo kaç senedir istanbulsporda orda burda adam 30 yaşına yeni girdi..Suradı 40 duruyor :D
Ama song yinede iyi bir oyuncu en az 2 senede daha faydalı olur..Umarım yerini doldururuz..hem sağbek hem stoper oynayan bi adam varken hemde oldukça kaliteli elinden kjaçır sonra böyle bi adam aramaya kalk..Ne zaman doğru yönetilecek bu külüp..2.bouzid yoldadır :D

Onlar yaş küçültmüyor kabileden buluyolar bunları bakıyolar kas yapısına falan bu 19 yaşında diyolar 19 yaşında oluyo :D.Ama önemli olan yaşı değil song çok iyi oyuncu hala da çok severim inş başarılı olur.

scar face
25.Haziran.2007, 20:47
Trabzon artık bu yaptığı son transferle son haftalara kadar şampiyonluk iddasını korur ve de belki sampiyon olur...

PesimiSTyLa
25.Haziran.2007, 21:15
Trabzon bunca iyi takviyeye ragmen bu sene de zirveye oynayamazsa işi çok zor olur.

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 22:34
Trabzon bunca iyi takviyeye ragmen bu sene de zirveye oynayamazsa işi çok zor olur.

Bu kadar çok yeni oyuncunun birbirne alışması o kadar kolay olmaz. Bence direk şampiyonluğa oynamasalar bile başarısız olmazlar. Lige çok renk katacakları kesin

Trabzonspor
25.Haziran.2007, 23:52
Bir kaç transfer daha yapsın da Trabzon, FM'de Trabzon'u alacağım.:)

bu ts trabsfer haberlerı bolumunun daha oncekı sayfalarında ben demıstım ts yı alcam artık 2009 da dıe kımse sulanmasın D:

barahir
26.Haziran.2007, 00:15
Song TS için. çok iyi bi transfer.. Hayırlı olsun..

nekop
26.Haziran.2007, 01:11
Song iyi bir oyuncu takıma mutlaka faydası dokunacaktır.Camiamıza hayırlı olsun...

tolgayı ararız derken sankı tolga bıyere gıdıomus gıbı konusuon adam ıyı oynamassa tolga gecer kaleye ne olcak kı

Tolga 2 senedir kaledede ne olduki ? Amacımız zaten varolanın üstünde bir kaleci almak degilmi ?

PesimiSTyLa
26.Haziran.2007, 01:14
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/rigobert_song-4.jpg

Umarım basarılı olur.

gerrrard
26.Haziran.2007, 01:24
Song gerekirse 50 yaşında bile oynar ve kesinlikle yararlı olur. İstikrar abidesi muhteşem bir transfer.

shamur1
26.Haziran.2007, 01:53
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48287_1_080625174623.jpg

"YARIN İMZA ATTIRABİLİRİZ"

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, kaleci transferine Tony Sylva ile son noktayı koymak üzere!..

MARATON.COM.TR'ye konuşan Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Senegal Milli Takımı'nda forma giyen Tony Sylva'nın transferinde problem olmadığını söyleyerek, "Sylva, milli takım kampından geç geldiği için imzayı atamadı. Onunla da yarın sözleşme imzalayabiliriz" dedi.

Mahmut Aksu, Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in transferi konusunda da önemli bir yol kat ettiklerini belirterek, "Zafer ile anlaştık. Yarın Almanya'ya giderek kulübüyle de temasa geçeceğiz ve bonservisini almaya çalışacağı" diye konuştu.

30 Haziran'a kadar transfer çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Aksu, "30 Haziran'da takımımız toplanacak ve hocamız Ersun Yanal'a takımı tam kadro olarak teslim edeceğiz" dedi.

Bordo mavili takımın dün renklerine kattığı Song hakkında da çar***ı açıklamalarda bulunan, Mahmut Aksu, "Afrikalılar'ın bu kadar karakterli olacağını bilmiyordum. Song çok iyi bir insan ve çok iyi bir profesyonel. Kulübümüzde başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Öte yandan bordo mavili yönetimin, Rigobert Song'a yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti para vereceği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU

El Comandante
26.Haziran.2007, 02:01
Tony Sylva yan toplarda cok kötü,cok hatali goller yiyen bir kaleci.Jeffersondan kötü bir kaleci bence,Trabzon iyi düsünsün bu isi,iyi bir kaleci degil Trabzonspor icin.

jarosik_61
26.Haziran.2007, 02:02
herhalde bunlar son transferler bundan sonra transfer yapmayacaklar herhalde zafer yelen ile küçük prüzler kalmış onuda hallederler sanırım.yönetim görevini sonuna kadar yaptı artık şimdi görev ersun yanalın elinde ve beyninde şimdiye kadar böyle bir takım çalıştırmamaıştır herhalde(milli takım harici) ben ersun hocaya güveniyorum zaten onun direktifleri konusunda oldu bu transferler

yunusgs
26.Haziran.2007, 02:44
Song yararlı bir transfer olacaktır Trabzonspor'a bizde zorla durmayacaktı zaten eninde sonunda gidecekti.

Varonil
26.Haziran.2007, 02:48
Hayırlı olsun Trabzon'a.Song çok güzel bir transfer oldu gerçekten.1-2 sene oynar.Tecrübesiyle Trabzon'a,ve yanyana oynayacağı oyuncular olan Egemen ve Giray'a çok şey katacaktır.Cale-Egemen-Giray-Song defans 4'lüsü çok iyi oldu Trabzon için.

yunusgs
26.Haziran.2007, 18:56
Sylva'da Pürüz Çıktı

http://img204.imageshack.us/img204/8302/7219271sylva2606bbtj9.jpg (http://imageshack.us)

Önceki akşam İstanbul'a gelmesi beklenen Senegalli kaleci Tony Sylva'nın transferinde pürüz çıktı.
26.6.2008

Önceki akşam İstanbul’a gelmesi beklenen Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferinde pürüz çıktı. Tecrübeli file bekçisinin ülkesi Senegal’den Fransa’ya gitmediği ortaya çıktı. Fransa’da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu ile bir görüşme yapması ve ardından İstanbul’a gelmesi beklenen Sylva’nın transferinde ufak pürüzler çıktığı bildirildi. Aksu’nun futbolcu ve menacerleriyle bu pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtildi.

Kaynak:Fanatik

bjk_melo_151
26.Haziran.2007, 20:50
en iyisi Avusturya'nın kaleci Jürgen Macho hem uzun hem de yaşı genç Sylva'ya göre...

shamur1
27.Haziran.2007, 01:55
SONUNDA GELİYOR!..

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48401_1_080626173118.jpg

Trabzonspor, bir süredir kadrosuna katmak istediği Fransa'nın Lille Takımı kaleci Tony Sylva'nın transferini olumlu sonuçlandırıyor.

Transferde bordo-mavili kulüp tarafından görevlendirilen eski yöneticilerden Burhan Sevig, bugün Fransa'da Tony Sylva ile bir araya gelerek anlaşmaya vardı.

Sevig, yaptığı açıklamada, Sylva'nın transferinde yaşanan ufak tefek sorunların giderildiğini belirterek, ''Zaten Sylva ile anlaşılmıştı. Trabzon'da bu oyuncuyla sözleşme imzalanacak. Şu anda uçak biletlerini ayarlamaya çalışıyoruz, ama uçaklarda bir yoğunluk var. Bu akşam olmazsa yarın sabah bu oyuncuyu Trabzon'a göndereceğiz'' diye konuştu.

32 yaşındaki Senegalli oyuncu, bordo-mavili kulüp tarafından daha önce de Trabzon'a beklenmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti.

TRABZON, HAFTAYA TOPBAŞI YAPACAK

Trabzonspor, 2008-2009 sezon öncesi hazırlıklarına gelecek hafta başlayacak.

Bordo-mavili takımın 30 Haziran Pazartesi günü Trabzon`da toplanarak sezonun ilk antrenmanını gerçekleştireceği bildirildi.

Çalışmalarını 7 Temmuz Pazartesi gününe kadar kendi tesislerinde sürdürecek Karadeniz ekibi, Gerede`ye giderek, 18 Temmuz`a kadar antrenmanlarını burada yapacak.

Bordo-mavililer, 27 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde de Almanya kampını gerçekleştirecek.

Bordo61Mavi
27.Haziran.2007, 10:32
Keske vazgecseler su kaleciden, Kuzey Avrupadan kaleci arasak bizim icin daha iyi olur bana gore

fokocaman
27.Haziran.2007, 15:48
duran toplarda çok saçma goller yediğini biliyorum. toplara çıkışının iyi olmadığını ve zamanlama hataları yaptığını. umarım yanılırım... daha ıyı bır kalecı bulunabılırdı gibime geliyor..

kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 17:58
Gökhan Ünal, "Yeni takımımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.
27.6.2008

Bordo-Mavililer'in yeni golcüsü Gökhan Ünal, "Bana duyulan güveni asla boşa çıkarmam. Bu takımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.

Tatilini Kuşadası’nda geçiren Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Ünal, iddialı açıklamalar yaptı. “Gol krallığını Trabzonspor’a getirmek için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullanan golcü, “Bana çok güvenildiğini biliyorum. Bunun için herkesten çok çalışacağım. Avni Aker’de taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım günü iple çekiyorum” yorumunu yaptı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ersun Yanal´ın yönetimden istediği oyuncuların hepsi Bordo-Mavili formayı giydi. Şimdi hepsinin gözü, gelecek hafta başlayacak kampta.
27.6.2008

Yalnız bırakmıyor
Hazırlıklarının ilk etabına önümüzdeki hafta başlayacak olan Trabzonspor’da geri sayıma geçildi... Ligin bitmesiyle beraber yönetime isteklerini sunan ve “Transferlerin tamamının kampa yetişmesini istiyorum” mesajını veren teknik direktör Ersun Yanal’ın bu yönde yaşanan pozitif gelişmelerden çok memnun olduğu belirtildi. Oyuncularını sık sık arayıp yakın ilgisini eksik etmeyen deneyimli hocanın yeni yıldızlarının iddialı konuşmalarıyla iyice havaya girdiği öğrenildi.

Taraftarlara mesaj
Tamamen kendi istekleriyle yepyeni bir kadro kuran Karadeniz temsilcisinin hocası, artık her fırsatta topun kendilerinde olduğunun altını çiziyor. Mücadele gücü yüksek, oyundan hiç kopmayan, puan kaybettiği maçlarda dahi alkış alan ve hep pozitif futbol oynayan bir takım olacaklarını belirten Yanal, “Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Çünkü bu takımın ilgiye fazlasıyla ihtiyacı olacak. Biz de karşılığını mutlaka vereceğiz” diye konuştu.

Kısa...Kısa...

Statta çalışma devam ediyor
Yeni sezon öncesinde bakıma alınan Avni Aker Stadı’ndaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapalı tribündeki direkleri kaldırıp, numaralıdaki düzeni daha modern bir hale getirmeyi planlayan yönetim, kale arkalarını da sahaya yaklaştırıp ek koltuklar yerleştirecek. Hazırlıklar yeni sezonun ilk haftasına kadar tamamen bitecek.
Taraftarların inancı yüksek
Yönetimin yaptığı flaş transferler, taraftarları da havaya soktu. Satışa çıkarılan kombinelere büyük ilgi gösteren Trabzonsporlular, bordomavi.net isimli internet sitesinde de bu inancı bir kez daha gözler önüne serdiler. “Yapılan transferler, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne taşıyabilir mi?” sorusuna yüzde 90 oranında ‘evet’ yanıtı verildi.
‘Hedef büyük durmak yok’
Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, bu sezon büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirtip, transferlerin son ana kadar devam edebileceğini söyledi. Şimdilik sadece bir bekleme periyoduna girildiğini açıklayan Aytekin, “Uzun yıllardır süren hasretleri bitirmek istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ayman Zamalek’te
Trabzonspor ile yollarını ayıran Ayman, Zamalek ile anlaştı. Kariyerini ülkesi Mısır’da tamamlamak isteyen deneyimli oyuncu, Türkiye’de geçirdiği günleri asla unutmayacağını söyledi. “Mutlaka sık sık Türkiye’ye geleceğim” diyen Ayman, “Burada çok güzel dostluklar edindim. Benden ilgisini eksik etmeyen ve her konuda yardımcı olanlara bir kez daha teşekkür ederim. Trabzonspor’a da yeni sezon öncesinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

KaF KeF
28.Haziran.2007, 00:10
http://img160.imageshack.us/img160/4438/35002bcd0.jpg

Bordo-Mavililer’de görüşmeye geç geldiği için yaşanan ‘kriz’ dün aşıldı ve ön protokol yapıldı. Tony Sylva’nın, bu akşam Trabzon’a gelecek ve resmi imzayı yarın atacak

2 YILLIK ANLAŞMA
Trabzon, Tony’i bitirdi. Önceki gün Fransa’da Genel Sayman Mahmut Aksu ile yapılan görüşmeye geç gelmesi nedeniyle ‘kriz’ yaşanan transferde, Senegalli kalecinin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle geç kaldığını belirtmesi üzerine sorun tatlıya bağlandı. Bunun üzerine Trabzonspor’un Fransa temsilcisi Burhan Seving dün Tony Sylva ve menajeri ile Paris’te masaya oturarak, 2 yıl için anlaşmaya vardı ve ön protokol imzaladı.

AKSU'YU ARADI
Tony’in yaşanan kriz nedeniyle hiç tereddüt etmeden Trabzonspor’un şartlarını kabul etmesinin transferin gerçekleşmesini sağladığı belirtildi. Tony ve menajerinin dün Genel Sayman Aksu'ya yaşanan sıkıntıyı aktardıklarını ve bunun asla disiplinsiz imajı yaratmaması gerektiğini ilettikleri belirtilirken, "Yine de böyle bir olay için özür diliyoruz" diye sözlerinin yeniden masaya oturulmasını sağladığı da belirtildi.
İMZA TRABZON'DA

Senegalli kalecinin, bu akşam Trabzon’a geleceği ve yarın resmi imzayı atacağı belirtildi. Trabzonspor, Senegalli kaleci için Lille kulübüne bonservis olarak 450 bin EURO ödeyeceği belirtilirken, Tony Sylva’nın da yıllık 800 bin EURO alacağı ifade edildi.
Trabzonspor, '1 numara' sorununu Tony ile çözdükten sonra kaleci Ahmet'ten sonra Jefferson'u da göndermesi kesinleşti.

hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 00:12
Ben Jefferson'un neden bu takımda yer bulamadığını anlamıyorum 2 yıldır. Biriniz anlatabilir misiniz ? :)

Bordo61Mavi
28.Haziran.2007, 00:46
Ben Jefferson'un neden bu takımda yer bulamadığını anlamıyorum 2 yıldır. Biriniz anlatabilir misiniz ? :)

Halen bu sorulurmu, Cafer (Jefferson) daha ilk baslarda kusturuldu. Coktandirda gitmek istiyor, yolu acik olsun.

Sylva da son dakika puruzu ciksa ne guzel olur :D:D b plani felan yokmu istemiyom su kaleciyi

yunusgs
28.Haziran.2007, 00:55
Silva gerçekten ike shorunmuyu andırdı ilk bakışta bana umarım onun gibi saçma goller yemez :D

eGowiCh
28.Haziran.2007, 01:46
Sylva, Jefferson, Tolga Zengin, Onur, Yakup, Ahmet Şahin. 6 tane kalecisi oldu Trabzonspor'un :D Ahmet Şahin bildiğim kadarıyla gönderilecek, Jefferson da öyle. Birinci kaleci Sylva, ikinci kaleci de Tolga olur sanırım, 3. kaleci de Onur veya Yakup olur. Aslında Tolga'yı da gönderse bence Trabzonspor hayırlı bir iş yapmış olur, Sylva, Onur ve Yakup gayet iyi olur kalede, bir tecrübeli, iki genç kaleciyle sezonu götürür.

bySilver
28.Haziran.2007, 02:25
Sylva Trabzon'da

Tony Slyva, az önce Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Seviğ ve menajeri ile birlikte Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanında Sylvay'ı beraberindekileri Trabzonspor'un menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı.

Havalimanında Sylva büyük ilgi gördü, Slyva'yı Trabzon'da basın ordusu karşıladı.

Spor61.net

byunuss1
28.Haziran.2007, 03:36
Sylva, Jefferson, Tolga Zengin, Onur, Yakup, Ahmet Şahin. 6 tane kalecisi oldu Trabzonspor'un :D Ahmet Şahin bildiğim kadarıyla gönderilecek, Jefferson da öyle. Birinci kaleci Sylva, ikinci kaleci de Tolga olur sanırım, 3. kaleci de Onur veya Yakup olur. Aslında Tolga'yı da gönderse bence Trabzonspor hayırlı bir iş yapmış olur, Sylva, Onur ve Yakup gayet iyi olur kalede, bir tecrübeli, iki genç kaleciyle sezonu götürür.
yakup alındıgı kulube kiralandı. ahmet takımdan ayrıldı

Alicanfmfan
28.Haziran.2007, 05:18
Song trabzon için hayırlı olsun yararlı transfer olacaktır.Bizden gittigine sevindim kendisi para canavarı :zuhaha.Egemen ve Giray ı inşallah kesmez yoksa yazık olur...

bySilver
28.Haziran.2007, 05:44
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_1_080627162210.jpg

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_2_080627191833.jpg http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_3_080627191833.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_4_080627191833.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_5_080627191833.jpg

Her026
28.Haziran.2007, 06:00
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48498_1_080627162210.jpg

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 06:06
Hadi bakalım hayırlı olsun Sylva Trabzon camiasına.Bakalım nasıl bir performans sergileyecek?

shamur1
28.Haziran.2007, 08:26
Tony Slyva Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un yeni transferi Senegalli kaleci Tony Slyva, bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

http://www.haber61.net/images/news/tony_slyva.jpg

Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Seviğ ile birlikte Trabzon'a gelen Slyva'yı, Trabzonspor idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Senagalli kaleci Slyva, "Trabzonspor'a gelmekten son derece mutluyum. Büyük ihtimalle her şey bitti. Yarın imza atacağım. Milli takımda olduğum için geç geldim" dedi.

http://www.haber61.net/images/news/tony_slyva1.20080627205035.jpg

Medyanın yoğun ilgisi karşısında oldukça şaşıran Slyva, daha sonra Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti. Senagalli kalecinin yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.

http://www.haber61.net/images/news/tony_slyva2.jpg

Fietra 10
28.Haziran.2007, 20:20
herşey iyi güzelde sol açık alın artık:)

gtTs26
28.Haziran.2007, 23:28
Tony Slyva ve Fatih Altundağ imzaladı . Hayırlı olsun.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608imzam.jpg

Bende sol açık transferi bekliyorum. Umarım bu yönde bir çalışma vardır.

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 23:37
Yahu arkadaşlar sol açıkta neden Barış Memiş'e güvenmiyorsunuz anlayamadım.Bu tür genç yeteneklerin oynayarak kendilerini geliştirdiklerini biliyoruz.Ee ne diye bir adam alınıpta önü kapansınki çocuğun?

Nocna Mora
28.Haziran.2007, 23:43
Barış çok iyi bir oyuncu bence yeterli olur sol kanata Trabzonspor'a

hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 23:44
Helal be Trabzon. Transfer piyasası senden sorulur bu yıl. :p

shamur1
29.Haziran.2007, 03:43
Sylva ve Fatih sözleşme imzaladı

Kulübümüz Fransa'nın Lille takımından Tony Sylva ile Almanya'nın Hamburg takımından gurbetçi oyuncu Fatih Altundağ ile sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Sağlık ve Futbol Sorumlumuz Dr. İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde Sylva ile 2, Fatih Altundağ ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan İhsan Alioğlu, bu yıl imza törenlerinde çok sevinçli buluşmalar yaptıklarını ifade ederek, ''Trabzonspor, gelecek yıl iddialı, camiaya yakışır takımı kurma manasında çok istikrarlı, bilinçli hamlelerden sonra kaleci ihtiyacını da kaleci Tony Sylva'yı alarak giderdik'' dedi.

Çok yoğun çalışmalardan sonra Tony Sylva'yı kadrolarına dahil ettiklerini belirten Alioğlu, transferde emeği geçen yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski yöneticilerden Burhan Seviğ'e teşekkür etti.

20 yaşındaki Fatih Altundağ’ın transferinin ise gelecek yılların güçlü Trabzonspor'unu oluşturma adına genç oyunculara yönelik bir hamle olduğunu kaydeden Alioğlu, ''Gelecek yıl için bir yönetim kurulu üyesi olarak çok şeyler yapabileceğimizin taahhüdünde bulunabilirim. Hep beraber çok sevinçli günlere tanıklık edeceğiz'' diye konuştu.

Senegalli kaleci Tony Sylva ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, ''Trabzonspor ile anlaşmak istiyordum. Bu gerçekleştiği için de mutluyum. Tecrübem, futbol bilgim ile burada başarılı olacağıma ve çok şeyler vereceğime inanıyorum'' dedi.

Fransa'da yapılan transfer görüşmelerine geç gelmesinin nedenini de açıklayan Sylva, ''3 milli maçımız vardı. O maçlara konsantre olmamız gerekiyordu. Ondan dolayı geç kaldım. Milli takımın kaptanıyım. Bakan ile birlikte primleri belirlediğimiz içinde son görüşmeye geciktim ve sonra da geldim'' diye konuştu.

Türk futbolunu iyi bildiğini dile getiren Senegalli kaleci, şunları söyledi:
''Trabzonspor, beni listesine aldığı zaman daha fazla yakından Türk futbolu ile ilgilendim. Trabzonspor, Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi maçlar çıkardı. Mükemmel bir futbol ortaya koydu. Milli takım olarak mükemmel bir yerde.''

Sylva, yaşı ile ilgili yapılan eleştiriler konusunda ise, ''Benim yaşıma bakmayın. Çok gencim. 3 kaleci benden çok şey öğrenecek. Ben gencim çok şey göstereceğim'' diye konuştu.

Fatih ise küçüklükten beri Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, ''Böyle bir teklif aldım ve bunu değerlendirmek istedim. Trabzonspor ile anlaştığım için mutluyum'' diye konuştu.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608imza1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608imza3.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608imza4.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608imza5.jpg

Sylva ve Fatih Trabzonspor Şamil Ekinci müzesini ziyaret etti

Yeni transferlerimiz Tony Sylva ve Fatih Altundağ kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ettiler.
İlk olarak TS Clup mağazasını gezen Tony ve Fatih daha sonra Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ederek, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında Genel Müdür Yardımcımız Altuğ Atalay’dan bilgiler aldılar.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608muze1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608muze2.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608muze3.jpg

http://www.spor61.net/images/news/tony_fatih_.20080628170716.jpg

http://www.spor61.net/images/news/tony_muze.jpg

bySilver
29.Haziran.2007, 06:24
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/280608muze2.jpg

haha bu 2 manyagı tanıyorum bunLar mahaLLenin deLiLeri sayıLır :D :D

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2007, 06:26
trabzonun bu transferlerle ilk 3 u zorlayacagi kesin tabi uyum sorunu cekmezlerse.:u:

toplamda ne kadar harcadi trabzonspor bu sene&:icon_neutral:

shamur1
29.Haziran.2007, 06:49
TRABZONSPOR

TONY SYLVA
RİGOBERT SONG
GİRAY KAÇAR
EGEMEN KORKMAZ
HRVOJE CALE
HÜSEYİN ÇİMŞİR
SELÇUK İNAN
GUSTAVO COLMAN
İBRAHİMA YATTARA
UMUT BULUT
GÖKHAN ÜNAL

Sağlam bir kaleci , sağlam bir defans ve Yattara,Gökhan Ünal,Umut Bulut gibi hücüm oyuncularıyla Trabzonspor bu sene izlenmeye değer.Şu kadroda ki oyunculardan bazıları ( Sylva,Song,Giray,Yattara,Gökhan Ünal) büyük bir sakatlık sorunu yaşamazlarsa şampiyonluğa oynarız.Aldığımız gelecek vaadeden oyunculardan (Buğra,Ceyhun,İsmail ve Eren) gibi 2-3 tanesi öne çıkıp ilk 11'i zorlarlarsa da tadından yenmez artık.

http://img56.imageshack.us/img56/7080/saha1kom5.jpg

anilton
29.Haziran.2007, 07:14
Ferhat ve ya Serkan Hüseyin'den daha faydalı olur bence...

shamur1
29.Haziran.2007, 07:25
Hüseyin'e geçen sene en çok karşı çıkanlardan birisiydim ama şöyle bir durum var şimdi, Hüseyin geçen sene hem takım olarak kötü olmamızdan hemde yanında Ayman gibi aynı tür adamla birlikte oynadığı için bu kadar kötü bir performans gösterdi.Hüseyin'in görevi top kapmak,pres yapmak,çalışmaktır dahasını bekleyemeyiz ama malum yanında Ayman gibi düz bir oyuncu oynadığı için Hüseyin'e başka görevlerde veriliyordu örneğin oyunu kurmak,pas atmak vs gibi. Szymek li kadroda Hüseyin çok önemli bir oyuncuydu performansı da fena değildi onun için kadro kalitesi ve verilen görevin de çok büyük etkisi olacak Hüseyin'in performansında.Kaldı ki sadece top kapsa,havadan gelen topları bize kazandırsa yeter pas dağıtımını yapacak oyuncular Selçuk ve Colman olacak ortasahada.

jarosik_61
29.Haziran.2007, 21:32
Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.

o maçya kaleci porato idi kel bartezi andırıyodu.

Bordo61Mavi
30.Haziran.2007, 00:56
Gk - Sylva
Dr - Song
Dl - Cale
Dc- Giray
Dc- Egemen
Mr- Yattara
Ml - Colman
Mc- Selcuk Inan
Mc- Huseyin Cimsir (satilmasi gundemde, ama takim kaptani simdilik)
St- Gokhan Unal
St- Umut Bulut

ayrica ilk 11 zorlicak Serkan Balci, Baris Memis, Adnan Gungor

Emrah kardesim de aynisini soylemis. Trabzonspor buyuk ihtimal boyle oynicaktir. Kac senedir boyle guzel bi kadro kuramamistik, seneye ilk 3 e girmek istiyoruz

bySilver
30.Haziran.2007, 02:00
Emrah kardesim de aynisini soylemis. Trabzonspor buyuk ihtimal boyle oynicaktir. Kac senedir boyle guzel bi kadro kuramamistik, seneye ilk 3 e girmek istiyoruz

CoLman soL açık oynayabiLir mi ki ?

Redrum
30.Haziran.2007, 02:04
Colman'ı harcamayın yahu sol açıkta falan. Barış memiş'i koyun daha iyi.

bySilver
30.Haziran.2007, 02:41
Colman'ı harcamayın yahu sol açıkta falan. Barış memiş'i koyun daha iyi.

Bencede çünkü adam ortasahanın göbeğinde görev aLıyor biLdiğim kadarıyLa.

yunusgs
30.Haziran.2007, 03:14
Colman sol açık oynarsa takıma faydalı olamayabilir.Mevkisi ortasahanın ortası ise mevkisinde oynaması gerekir.

Bordo61Mavi
30.Haziran.2007, 03:23
O kadro sadece bi ihtimal. Huseyin in talipleri varmis, satilirsa onun yerinde Colman, Colmanin yerinde Baris Memis oynar.

CeNTeR_TR
30.Haziran.2007, 18:35
Trabzonspor

Egemen Korkmaz (Bursaspor)
Giray Kaçar (GB OFTAŞ)
Gökhan Ünal (Kayserispor)
Selçuk İnan (Manisaspor)
Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)
Yakup Bugun (Altınordu)
İsmail Özeren (Ç.Dardanelspor)
Buğra Erdoğan (Ç. Dardanelspor)
Necdet Kaba (A.Sebatspor)
Zafer Aydoğdu (A.Sebatspor)
Selçuk Yıldırım (Arsinspor)
Mustafa Yumlu (Arsinspor)
Eren Görür (Pazarspor)
Abdulaziz Solmaz (Pazarspor)
Rigobert Song (Galatasaray)
Tony Sylva (Lille)
Fatih Altundağ (Hamburg)

Mustafa Keçeli (Bursaspor)
Musa Büyük (Kocaelispor)
Ayman (?)
Tolga Seyhan (?)
Ahmet Şahin (?)
Çağdaş Atan (Energie Cottbus)

Bordo61Mavi
30.Haziran.2007, 23:53
Kombine kartlar Valiliğe teslim edildi
Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç, daha önce Trabzon Valiliği tarafından rezervasyonu yapılan 4548 adet kombine kartı Vali Okutan’a teslim etti.

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/300608valilik.jpgVali Okutan Trabzonspor’u katkı yapmak için uğraş verdiklerini belirterek, “Çeşitli alanlarda çalışmalarımız var. Bunlardan bire de kombine kartlardı. Şuan 4548 adedini teslim aldık. İnşallah bu sayıyı 8 bine kadar yükselteceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç ise Vali Okutan’a teşekkür ederek, “Sayın valimizin kulübümüze yaptığı büyük katkılar bizi oldukça mutlu ediyor. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Emrah,

buyuk ihtimal sen cvplarsinda, valilik bu kombine sayisini ne yapcak ? ve bu alinan sayi daha once satilmis biletlerin ustunemi eklenecek, yane sayi 12 bini bulyomu ?

bySilver
01.Temmuz.2007, 03:00
Zafer rest çekti

Trabzonspor yönetimi bu sezon transfer yaparken kesenin ağzını iyice açıp, ekonominin gelecekte sıkıntılı bir sürece girmesini bile göze alırken, 3 büyük kulüple girdiği yarışta da hep kazanmayı bildi. İlk kez bu sezon Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal, Buğra, İsmail, Selçuk, Giray gibi isimleri, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerin istemesine rağmen aradan sıyrılmayı bildi.Bordo-Mavililerin uzun süredir kadrosuna katmak istediği ve her konuda anlaştığı Zafer Yelen için Hansa Rostock kulübüyle görüşmelerini sürdürürken, Beşiktaş devreye girdi. Trabzonspor'un anlaştığı Zafer Yelen'in, kulübünün yöneticilerini arayarak, “Trabzonspor ile anlaştım. Onlara söz verdim. Beni bir başka takıma vermeyin. Çünkü gitmem. Futbol hayatımı artık Bordo-Mavili forma altında sürdürmek istiyorum” dediği belirtildi.

spor61.net

shamur1
01.Temmuz.2007, 03:11
Emrah,

buyuk ihtimal sen cvplarsinda, valilik bu kombine sayisini ne yapcak ? ve bu alinan sayi daha once satilmis biletlerin ustunemi eklenecek, yane sayi 12 bini bulyomu ?

Memurlara , taraftarlara heralde kombine alma imkanı olmayan insanlara dağıtılacaktır. 8 bin + 5 bin durumda şuan ayrıca Valinin yaptığı açıklamaya göre de 3 bin falan da kombine alma durumları da varmış. Takip ettiğim kadarıyla İstanbul'da olsun , Trabzon'un ilçelerinde de kombineler satılmaya başlandı.Yani 15 bini rahat geçeriz , 20 bin bile olabilir çünkü gurbetçisi var , daha kombine almayan eski yöneticiler,üyeler falan da var.

Trabzonspor 2008-2009

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_219867_30FAN9GOKHAN280.jpg

20 futbolcuyu kadrosuna katıp, baştan aşağı değişen Bordo-Mavili ekip, bugün sahaya iniyor. İşte yepyeni görüntüsüyle Trabzonspor...

İlk çalışma bu akşam

Trabzonspor, 2008-2009 sezonunun ilk çalışmasını bugün Mehmet?Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan 17 futbolcuyla yollarını ayıran ve transfer döneminde tam 20 oyuncuyu renklerine bağlayan?Bordo-Mavili takım, teknik direktör Ersun?Yanal yönetiminde bugün sahaya iniyor. 19.00’da gerçekleştirilecek idmana izinli olan Tolga Zengin, Tony Sylva ve Song dışındaki tüm futbolcular katılacak. Antrenman öncesi bir tanışma kokteyli düzenlenecek.

Yepyeni bir kadro...

Bordo-Mavililer, yeni sezon için startı veriyor, ama kadrodaki büyük değişim de göze çarpıyor. Tam 17 oyuncuyla yollarını ayıran Karadeniz ekibi, transfer döneminde kaleye; Tony Sylva, Yakup Bugün, savunmaya; Egemen, Ceyhun, Song, Giray, İsmail, Cale, Buğra Erdoğan, Mustafa Yumlu, Zafer Aydoğdu, orta sahaya; Colman, Selçuk İnan, Selçuk Yıldırım, Abdülaziz, Fatih Altundağ, Necdet Kaba, forvete ise; Gökhan Ünal ve Eren Görür’ü takviye etti. Kısacası, Trabzonspor 2008/2009 sezonu öncesinde baştan aşağı yenilendi.

KALECİ

Tolga Zengin
O.Recep Kıvrak
Tony Sylva
Yakup Bugün

SAVUNMA

Ferhat Çökmüş
Tayfun Cora
Egemen Korkmaz
Ceyhun Gülselam
Rigobert Song
R.Giray Kaçar
İsmail Özeren
Hrvoje Cale
Buğra Erdoğan
Mustafa Yumlu
Zafer Aydoğdu

ORTA SAHA

Barış Memiş
Hüseyin Cimşir
Kadir Keleş
Serkan Balcı
Adnan Güngör
Gustavo Colman
Selçuk İnan
Selçuk Yıldırım
Abdülaziz Solmaz
Fatih Altundağ
Necdet Kaba

FORVET

İbrahima Yattara
Umut Bulut
Cem Demir
Ergin Keleş
Eren Görür
Gökhan Ünal

Fanatik'in yaptığı bu listede kadroda düşünülmeyen Jefferson,Erdinç Yavuz,Jabi,Hasan yer almıyor.

Değirmendere, artık Karadenizspor...

Trabzonspor’un pilot takım olarak belirlediği Değirmenderespor’un ismi, Trabzon Karadenizspor olarak değişti. Kulübün Bordo-Mavi-Beyaz olan renkleri aynen korunurken, yönetim kurulu kararıyla isim Karadenizspor olarak belirlendi. Kulüp başkanlığına getirilen Fikret Yavuz, takımı yeni sezonda Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden İhsan Derelioğlu’nun çalıştıracağını açıkladı.

Kaleci Sylva: Faydalı olacağım

İki kez Afrika’da yılın kalecisi seçilen ve Avrupa’nın sayılı kalecileri arasında gösterilen Trabzonspor’un yeni file bekçisi Tony Sylva, “Bordo-Mavili forma altında büyük başarılara imza atacağız. Yöneticiler, beni almakla çok iyi iş yaptılar. Lig başladıktan sonra hiç pişman olmayacaklar. 15 yıldır Fransa’dayım. Bütün deneyimimi arkadaşlarıma da aktaracağım. Takıma faydalı olacağıma inanıyorum” dedi.

Şener: "Zafer için teklifi yaptık"

Bordo mavililer antrenman öncesi barbekü partisi ile bir araya geldi. Tanışma toplantısında futbolcular ve eski yeni yöneticiler bir araya geldi. Başkan Sadri Şener, “Takım olarak,ekip olarak iyi şeyler yaptık.Tabi ki amacımız şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmaktı. Bunu yaptık şampiyonluk gelirse de hayır diyecek halimiz yok. Kombine satışlarından taraftar bazında elbette memnunun aynı şeyi üye bazında söyleyemem. 20 bine yakın üye var ama tık yok. Zafer Yelen ile ilgili teklifimizi yaptık. Top bizden çıktı. Beşiktaş devreye girmesi bir şey değiştirmez. Çünkü bizimle Beşiktaş birkaç kez daha devreye girdi. Sonuç ortada . Bizim için kim devreye girerse girsin fark etmez” dedi.

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n4000/n3962/other_photos/tstopluresimyeni.jpg

Tony Sylva,Tolga Zengin , Rigobert Song izinli olarak katılmamışlar ilk çalışmaya , ayrıca herkes Yattara nerde diye soruyor ama fotoğrafları o çekmiş o yüzden yok fotoda :)

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n4000/n3962/other_photos/barbeku2.jpg

deniz.91
01.Temmuz.2007, 03:13
TS dünya rekoru kırmıştır heralde bu kadar transferle bakalım seneye ne yapacak.İlk haftalar bazı sorunlar olabilir ama genç takım düzelir.En iyi transferi ise bana göre Gökhan ve Selçuk İnan

shamur1
01.Temmuz.2007, 20:17
Dün gece canlı yayında konuşan Bşk.yardımcısı Muhammer Saka özellikle alınan bu gençlerden yana çok iddaalı ve umutlu konuştu. Gelecek 10 senenin kadrosunu yaptık dedi.

Nocna Mora
01.Temmuz.2007, 23:37
Oyuncular inşallah çabuk alışırlar birbirlerine

eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:38
Trabzonspor bu yıl olmasa bile uzun vadede başarılı olacak, şampiyon olacak bence. Tek yapmaları gereken camia olarak Ersun Yanal'ın her zaman arkasında durup ona güvenmek. Ersun Yanal ile en az 3 yıl çalışırsa Trabzonspor, 3 yıl içinde şampiyon olur. Şimdi bu yıl kötü sonuçlar alınırsa, fatura Yanal'a kesilmemeli, destek olunmalı, kolay değil hemen şampiyon olmak, bu yüzden sabır gösterilmeli.

yunusgs
02.Temmuz.2007, 21:47
Giray'ın Hedefi Büyük

http://img79.imageshack.us/img79/1333/7220232aa00000000144664dc1.jpg (http://imageshack.us)

Trabzonspor´un savunma oyuncusu Giray Kaçar, yapılan transferlerle kadronun güçlendiğini söylerken şampiyon hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
2.7.2008

Genç oyuncu, yaptığı açıklamada, her futbolunun rekabeti isteyeceğini belirterek, "Mesela Song geldi, ondan çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum. Rekabet geldiğinde başarı artar. Song, dünyaca tanınan çok tecrübeli bir futbolcu, onun gibi bir futbolcuyla oynayacak olmak bana mutluluk veriyor. Song’un geldiğine en çok sevinen isimlerden bir tanesi ben oldum" dedi.

Kimsenin formasının garanti olmadığını kaydeden Giray, "Herkes mücadelesini verecek, antrenmanlarda çalışacak, öyle oynayacak. İyi olan kimse oynasın. Bu kadar transfer şampiyonluk için yapıldı. Trabzonspor şampiyonluğa ulaşabilecek düzeyde bir takım. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ayrıca Avrupa kupalarında da iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

ONUR: "UYUM SORUNU ÇÖZERSEK EN BÜYÜK ADAY OLURUZ"

Kaleci Onur ise çok kaliteli oyuncuların transfer edildiğini belirterek, "İnşallah aramızdaki uyum sorununu kısa zamanda gideririz. Bunu başarabilirsek şampiyonluk için en büyük aday olacağımıza inanıyorum" dedi. Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu kaydeden Onur, "Mutlaka gelen giden olacaktır. Her şey Trabzonspor’un başarısı için. Kimin oynayacağı önemli değil, yeter ki kalede olan başarılı olsun. Biz kalede kimse onun arkasında oluruz, ama bir futbolcu oynadıkça gelişir. Fırsat buldukça oynadığımda ne kadar iyi bir kaleci olduğumu herkese göstereceğim" diye konuştu.

Umut Bulut ise Trabzonspor’u hak ettiği yerlere getirmek istediklerini belirterek, "Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Gökhan ile iyi anlaşacağız. O zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bu sezon takım halinde iyi olursak Gökhan ile çok daha güzel bir sezon geçiririz" diye konuştu.

Kaynak:Fanatik

fokocaman
03.Temmuz.2007, 03:07
arkadaşlar nike formalar ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı ?? trabzonda oturan arkadaşlar belki bilgisi olan vardır ???

bide yıldırayla % 75 anlaşıldı diye bazı haberler gördüm ( ki iddiayı atan yonetım kurulu ıcınden bırının yegenı ) dogru olup olmadıgını bılen varmı ???

Ouzy
03.Temmuz.2007, 04:12
Yıldıray Türkiye'ye dönmez.

Herkesle her türlü iddiaya girerim. He olurda Y takımda forma bulamıyordur X oyuncu, o zaman gelebilir Türkiye'ye ama Yıldıray full oynadı.

Böyle haberlerin bir harfine bile inanmamanız gerekiyor, bence.

Trabzonspor
03.Temmuz.2007, 06:28
yıldıray olayını bılemem ama bazı forumlarda yonetıme yakın kısılerın soyledıgıne gore formalar temmuz bası veya ortasında cıkacakmıs.agustos basındada ts v yayına mı ne baslıcakmıs dıe duydum yalan doru ooda onların sorunu dıyım

Bordo61Mavi
03.Temmuz.2007, 06:57
Valla cikarsinlar haftaya geliom Turkiyeye, agustos 11 e kadar ordayim. Ciksinki alim :D

shamur1
04.Temmuz.2007, 05:55
TRANSFERDE TRABZONSPOR FIRTINASI!

2007-2008 sezonunu, topladığı 49 puanla 6. sırada tamamlayabilen Trabzonspor, yeni sezona iddialı transferlerle girmeye hazırlanıyor. Şu ana kadar değişik mevkiilerde toplam 19 futbolcuyu renklerine bağlayan karadeniz ekibinin, yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. İşte Trabzonspor'un 2008-2009 sezonu öncesi kadrosuna kattığı futbolcular...

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/gokhan.jpg

GÖKHAN ÜNAL

KAYSERİSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Kayserispor'un son senelerdeki çıkışında büyük pay sahibi olan ve her yıl dört büyüklerin transfer listesinde yer alan Gökhan Ünal'ı, eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor transfer etti. 2005/2006 sezonunda rakip fileleri 25 kere havalandırarak gol kralı olan Milli futbolcu, hedefinin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu söylüyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/song_galeri.jpg

RIGOBERT SONG

GALATASARAY >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Galatasaray'da geçirdiği 4 yılda 2 şampiyonluk yaşayan ve taraftarın kalbinde taht kuran isimlerden biri olan Rigobert Song, önümüzdeki sezon Bordo-Mavi renkler için ter dökecek. Trabzonspor taraftarı, başarılı futbolunun yanı sıra centilmenliği ile de herkesin saygısını kazanan Kamerunlu yıldızı izlemek için sabırsızlanıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/egemen_galeri.jpg

EGEMEN KORKMAZ

BURSASPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

26 yaşındaki başarılı defans oyuncusu, Bursaspor'dan transfer edildi. Egemen Korkmaz, 1.83 cm. boyunda ve 80 kg. ağırlığında.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/sylva_galeri.jpg

TONY SYLVA

LILLE >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

33 yaşındaki deneyimli kaleci, Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille'den transfer edildi. Senegalli file bekçisi, 1.85 cm. boyunda ve 77 kg. ağırlığında.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/giray_galeri.jpg

REMZİ GİRAY KAÇAR

G.OFTAŞ >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in, Gençlerbirliği Oftaş'tan yeni transferi Remzi Giray Kaçar; 23 yaşında, 1.87 cm. boyunda ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/selcuk_galeri.jpg

SELÇUK İNAN

V.MANİSASPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Karadeniz ekibinin, orta saha mevkiine bir başka transferi olan 23 yaşındaki futbolcu, 1.82 cm. boyunda ve takıma Vestel Manisaspor'dan geldi.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/cale_galeri.jpg

HRVOJE CALE

DINAMO ZAGREB >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Trabzonspor'un, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transferi, 1985 Zagreb doğumlu genç defans oyuncusu, 1.84 cm boyunda ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/colman_galeri.jpg

GUSTAVO COLMAN
GERMINAL >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in, Belçika 1. Futbol Ligi takımlarından Germinal Beerschot'tan transfer ettiği Arjantinli futbolcu, 23 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/fatih_galeri.jpg

FATİH ALTUNDAĞ

HAMBURG >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un altyapısından yetişen gurbetçi oyuncu, henüz 20 yaşında ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/ceyhun_galeri.jpg

CEYHUN GÜLSELAM

UNTERHACHING >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Karadeniz ekibinin, Almanya 3. lig takımlarından Unterhaching'den transferi gurbetçi oyuncu; 21 yaşında, 1.92 cm. boyunda ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/bugra_galeri.jpg

İSMAİL ÖZEREN
Ç.DARDANELSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in Ç.Dardanelspor'dan bir diğer transferi İsmail Özeren, 23 yaşında ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/ismail_galeri.jpg

BUĞRA ERDOĞAN

Ç.DARDANELSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

1985 doğumlu genç defans oyuncusu, karadeniz ekibine Ç.Dardanelspor'dan transfer oldu.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/zafer_galeri.jpg

NECDET KABA

A.SEBATSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR
Bordo-Maviler'in orta saha meviindeki bir diğer yeni transferi Necdet Kaba, 23 yaşında ve 1.76 cm. boyunda.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/necdet_galeri.jpg

ZAFER AYDOĞDU

A.SEBATSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in A.Sebatspor'dan transferi Zafer Aydoğdu, 25 yaşında, 1.87 boyunda ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/abdul_galeri.jpg

ABDULAZİZ SOLMAZ

PAZARSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Henüz 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, karadeniz ekibinin yeni sezonda umut vaad eden oyuncularından biri olacak.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/selcukyildirim_galeri.jpg

SELÇUK YILDIRIM

ARSİNSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

22 yaşında ve 1.72 cm. boyundaki orta saha oyuncusu, Bordo-Mavili kulübe Arsinspor'dan transfer oldu.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/yumlu_galeri.jpg

MUSTAFA YUMLU

ARSİNSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in Arsinspor'dan transferi Mustafa Yumlu; 21 yaşında, 1.91cm. boyunda ve defansta görev yapıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/yakup_galeri.jpg

YAKUP BUGÜN

ALTINORDU >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

Bordo-Mavililer'in Altınordu'dan transfer ettiği 21 yaşındaki genç kaleci, bir diğer yeni transfer Tony Sylva ile yeni sezonda forma savaşı verecek.

http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/eren_galeri.jpg

EREN GÖRÜR

PAZARSPOR >>>>>>>>>> TRABZONSPOR

21 yaşında ve 1.90 cm. boyundaki genç forvet, yeni sezonda Trabzonspor'un gol yollarındaki en önemli silahlarından biri olacak.

Kaynak : Fanatik

bySilver
04.Temmuz.2007, 15:34
Trabzon Valiliği, kulüpten 3 bin kombine daha talep etti, sezonluk biletlerde sona gelindi.

Herkes seferber
Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde yaşanan büyük hareketlilik tribünlerde de ses getirmiş, satışa çıkarılan kombinelere son yıllarda görülmemiş bir ilgi gösterilmişti. Kısa sürede sezonluk biletlerin önemli bir kısmı tükenmiş, ayrıca kulübe gelir sağlamak amacıyla kentin kamu kurum ve kuruluşları da kesenin ağzını açmıştı. Son olarak Trabzon Valiliği, Trabzonspor Kulübü’nden 3 bin kombine kart daha talep etti. Böylece satışlarda artık sona doğru gelindi.

Stok hazırlanıyor
Yeni sezonda Trabzon Hüseyin Avni Aker’in her iç saha maçında tam kapasiteyle dolmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişmeler, yönetim kadar teknik heyet ve futbolcuların da motivasyonunu katlıyor. Bu arada bu ay ve gelecek ay Trabzon’a gelmesi beklenen gurbetçiler için de düğmeye basıldı. Forma ile diğer ürünlere akın etmesi beklenen taraftarlar için stoklar hazırlandığı ve buradan da ciddi bir gelir beklentiği vurgulandı.

Fanatik.

shamur1
04.Temmuz.2007, 20:45
Transfer heyecanlandırdı

http://www.spor61.net/images/news/agaoglu3.jpg

Eski başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu “Trabzonspor'da uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar heyecan verici, bir kadro oluşturuldu”dedi.

POLİTİKA BAŞARILI

Trabzonspor'da bir dönem asbaşkanlık görevinde bulunan ve şu anda Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığını yürüten Ahmet Ağaoğlu, yönetimin transfer politikasını çok başarılı buldu.Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 2008-2009 sezonu öncesi çok başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini vurgulayarak,” Bu sezon Trabzonspor şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri..Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar heyecan verici, camianın beklentilerini karşılayacak nitelikte bir kadro oluşturuldu'' dedi.

ÜYELER KOMBİNE ALMALI

Başarının, bütün kesimlerin sorumluluklarını yerine getirmesiyle yakalanabileceğini belirten Ağaoğlu, şunları söyledi: ''Hedeflenen başarılar, camianın bütün birimlerinin sorumluluklarının yerine getirmesiyle mümkün olur. 19 bin 500 kayıtlı delegesi olan Trabzonspor'un, kombine satışlarının 8 bin 300'lerde olması, Trabzonspor'un gerçeğini yansıtmamaktadır. Her üye bir kombine alsa, bu stadın tamamını doldurur. Sezon başladığı zaman, Trabzonspor Kulübü'nün sadece kadrosuyla değil, aynı zamanda kombine satışları ve dolu Hüseyin Avni Aker tribünleriyle de şampiyonluk yolundaki rakiplerine gözdağı verecektir".

Bir bomba daha mı?

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_220490_7_209913_trabzon_logobb.jpg

Transferin en hızlı takımı durumundaki Trabzonspor'un bir orta saha oyuncusu daha aradığı öğrenildi. Ancak yönetim kurulu listesindeki isimleri sır gibi saklıyor.
4.7.2008

Gelirler sevindirdi

Kadrosunu tamamen yenileyen Trabzonspor’da yönetimin son birkaz takviye ile birlikte transfer sezonunu kapaması bekleniyor. Karadeniz temsilcisinin yabancı bir orta saha oyuncusunun peşinde olduğu ileri sürülürken, bu isim şimdilik yöneticiler tarafından sır gibi saklanıyor. Bordo-Mavililer’in kontenjan sorunu olmadığı için tercihini yabancı transferinden yana kullanacağı vurgulanırken, kombine kartlarda yaşanan beklenti üstü gelir yönetimin elini güçlendiren ana tema oluyor.

Yanal ile zirve

Pilot takımını Değirmenderespor olarak belirleyen Trabzonspor Yönetimi’nin önümüzdeki günlerde teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geleceği ve son durumu masaya yatıracağı öğrenildi. Yanal’ın ancak Almanya kampından sonra kadrosunu şekillendirip düşünmediği oyuncuları belirleyeceği bildirildi. Öte yandan bu sezon gurbetçi atağına da kalkan Trabzonspor’un Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa’da top koşturan genç isimleri takibe devam ettiği ve menacerler aracılığıyla sürekli bilgi alış-verişi sağladığı öğrenildi.

Fanatik

nekop
05.Temmuz.2007, 00:58
Yanlız ben bu Sadri Şener'in 96 ruhunu geri getirecegiz lafına kıl oldum iyice duyanda 96 yılında Trabzonspor geçmişinde hiç yapmadığı şeyleri yaptı sanıcak.Yani bakın Galatasaraylılar hep 2000 ruhu diyor adamlar Uefayı aldılar vs. başarı dolu birsezondu diyorlar.Bizimki ise son haftada hatta son saniyelerde kaçan bir şampiyonluk tamam o sezon çok iyi oynuyorduk falan ama sonuçta kimseye o sezonu sorunca üzüntüden başka pek bişey hatırlamıyoruz.

shamur1
05.Temmuz.2007, 10:01
Yeri burası değil ama..

Yattara yakalandı

http://www.fotomac.com.tr/2008/07/05/im/EF164ABF651B2742AC22A1E3b.jpg

Dün idmana geç kalan Yattara, sahaya malzemeci ile girip, "Yardım ediyordum. Bu yüzden geciktim" dese de Yanal'dan ceza koşusu almaktan kurtulamadı.

Koptum ya gecenin bu saatinde .. helal sana be İbo :D

Fietra 10
05.Temmuz.2007, 10:23
Yanlız ben bu Sadri Şener'in 96 ruhunu geri getirecegiz lafına kıl oldum iyice duyanda 96 yılında Trabzonspor geçmişinde hiç yapmadığı şeyleri yaptı sanıcak.Yani bakın Galatasaraylılar hep 2000 ruhu diyor adamlar Uefayı aldılar vs. başarı dolu birsezondu diyorlar.Bizimki ise son haftada hatta son saniyelerde kaçan bir şampiyonluk tamam o sezon çok iyi oynuyorduk falan ama sonuçta kimseye o sezonu sorunca üzüntüden başka pek bişey hatırlamıyoruz.

Kendisi ayrıca bu dönemde bulundugu için söylemiş olabilir..Aslında bizim dönemimiz ortada hatta espirisi bile vardır..Örnek verecek olursak
Nihat Genç bir televizyon programında sunucuya aynen şunu der;12 Eylül İhtilali neden çıktı Biliyormusun Trabzonspor'u durdurmak için..:)

Bu arada hadi be İbo yemedi:D

Bordo61Mavi
05.Temmuz.2007, 19:29
Rigobert Song Trabzon'da
http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/050708song.jpgYeni transferimiz Rigobert Song bugün (cumartesi) Trabzon'a geldi.

Havalimanında bir açıklama yapan Song gerçekleşen transferi sonrası çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor yönetimi beni transfer etmek istedi. Bende bu takımı bildiğim ve sevdiğim için gelmeyi çok istedim. Artık bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda hareket etmemiz lazım. Kaliteli bir kadro kuruldu. Amacımız sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Ben bunun için elimden gelen tüm katkıyı sağlamaya çalışacağım" dedi.

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/050708song1.jpg

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/050708song2.jpg

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/050708song3.jpg

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/050708song4.jpg

dnz498
05.Temmuz.2007, 19:37
Trabzon'un Yıldıray Baştürk planı
05 Temmuz 2008 Cumartesi 11:42
Trabzonspor, gündeme gurbetçi Zafer Yelen transferini getirip, Yıldıray Baştürk’ü bitirmek için şaşırtmaca yapmış.
Bordo-mavililerin, Zafer Yelen’i bahane ederek, aslında Yıldıray Baştürk’ün işini bitirmek için kolları çoktan sıvadığı ortaya çıktı.

Mali Sayman Mahmut Aksu’nun da, Almanya’ya her gidiş gelişinde Yıldıray için özel görüşmeler yaptığı, bu arada Zafer Yelen’le ilgili olarak da Hansa Rostock kulübüyle bağlantısını koparmadığı ifade edildi. Yıldıray’daki tek sorun ise para.

Stuttgart’ın bonservis bedeli olarak 6 milyon eurodan aşağıya inmek istememesi, Yıldıray’ın da 2 milyon euroda diretmesi en önemli sorun olarak görülüyor. Stuttgart’ın 4,5 milyon euro civarında bir rakama inmesi, Yıldıray’ın da fiyatını 1,5 milyon euroya çekmesi halinde transferin gerçekleşebileceği dile getirildi.

Yıldaray’ın işinin bitirilmesi halinde ise Zafer Yelen’in, Burak Yılmaz gibi rafa kaldırılacağı kaydedildi. Ancak Yıldıray transferi gerçekleşmezse bu kez Zafer’in işi bitirilecek. Bilindiği gibi Burak’la her konuda anlaşmaya varılmış ama Gökhan Ünal’ın gündeme gelmesiyle birlikte bu oyuncunun çok para istediği söylenerek kendisinden vazgeçilmişti.

uydurma olabilir ama bu kadar transfer ustune trabzon yonetiminden hersey beklenir

nekop
05.Temmuz.2007, 19:41
En azından intertotoda olsaydık bu transfere inanasım gelirdi ama Yıldıray'ın avrupa kupalarında oynamayan Trabzonspor'a geleceğini sanmıyorum.

uAsamet91
06.Temmuz.2007, 02:02
Song'un amacını hala anlamış değilim...Şampiyonlar ligine katılmışsın,şampiyon takımdan trabzona çok ilginç ..Hayırlı olsun trabzona..

dnz498
06.Temmuz.2007, 02:07
Song'un amacını hala anlamış değilim...Şampiyonlar ligine katılmışsın,şampiyon takımdan trabzona çok ilginç ..Hayırlı olsun trabzona..

32 yasina gelmis bi futbolcu icin normal ayrica sanirim iyi bir odeme almistir
Keske GS elinde tutsaydi

GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 05:20
Arkadaşlar bu konu Trabzon transfer haberleri konusu.Lütfen konu dışındaki Trabzon haberlerini (forma,idman vs.) ve yorumlarımızı Türkiye'den Futbol alanındaki ilgili konular altında paylaşalım.

shamur1
07.Temmuz.2007, 05:45
Rigobert Song sözleþme imzaladı.

Kulübümüzün daha önce anlaşmaya vardığı Rigobert Song basın önünde sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve Genel Sekreterimiz Hasan Yener ile Sağlık ve Futbol Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde Song ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Törende konuşan Alioğlu, Song'un takımın bu yılına iddia koyan isimlerden biri olduğunu kaydederek, “Biz onla anlaşmaktan mutluyuz. O da ismine yakışır beklentileri yerine getirecek. Geleceğe ışık tutan Trabzonspor olarak yola devam edeceğiz. Transferlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Song'un Galatasaray'dan dışlanmış bir oyuncu olmadığını kaydeden Alioğlu, ''Song, lider bir oyuncu. O da orda ki hukuki sözleşmeyi bitirdiği aşamada Trabzonspor'a dahil edilmiştir. İstanbul’un dışladığı, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği gibi bir durum yok'' diye konuştu.

Song ise Trabzonspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Önümüzde büyük bir hedef var. Yeni, iyi bir takım oluşturuldu. Şampiyonluk için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Eski ve yeni futbolcular ile beraber bir aile gibi iyi bir takım yapmaya çalışacağız'' dedi.

Kulübümüze kendisine teklif götürdüğü için teşekkür eden Song, şöyle devam etti:
''Benden beklediklerini biliyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Bunun bilincindeyim. Geçmişimden daha çok başarılı olmaya çalışacağım. Bir kişi ile takım olmaz hep beraber bir takım oluşturmamız gerekiyor. Yönetimiyle, futbolcusuyla, malzemeciyle ve seyircisiyle bir takım olup şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyorum. İnşallah bunu başaracağız.''

32 yaş insanın tam olumlu yaşı olduğunu kaydeden Song, ''Yaşımdan da gurur duyuyorum. Daha çok istekli oynamaya çalışıyorum. 17 yaşında da dünya kupasında oynadım. Çalışmaya devam edeceğim'' diye konuştu.

Trabzonspor'u 4 yıldır takip ettiğini ve tanıdığını kaydeden Song, ''Geçmişte sorun yaşandı ama bu demek değil ki kötü bir takım. Takımı iyi bir duruma getirmek bizim görevimiz. Çok kaliteli oyuncuları var'' diye konuştu. .

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza2.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza3.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza4.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza5.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/050708imza6.jpg

omersal
07.Temmuz.2007, 05:49
Hepsi neyse de TSnin 4 stoper(Ceyhun gülselam,Giray kaçar,egemen korkmaz,song) birden almasına anlam verebilmiş değilim

Fietra 10
07.Temmuz.2007, 05:55
Hepsi neyse de TSnin 4 stoper(Ceyhun gülselam,Giray kaçar,egemen korkmaz,song) birden almasına anlam verebilmiş değilim

niye anlam veremedin bende onu anlamadım :confused:? sonuçta bunların ikisi oynayacak ve hiçbiri demirden değiller..Sakatlıgı var cezası var..

omersal
07.Temmuz.2007, 06:00
niye anlam veremedin bende onu anlamadım :confused:? sonuçta bunların ikisi oynayacak ve hiçbiri demirden değiller..Sakatlıgı var cezası var..

TSde hiç mi stoper kalmadı başka :D . 4 ü de kaliteli stoper ve yedek oynamaya alışkın olmayan stoperler elinde kalmamışsa bile altyapıdan çıkarabilirdi bence. 3 olurda 4 garip geldi.

Fietra 10
07.Temmuz.2007, 06:09
TSde hiç mi stoper kalmadı başka :D . 4 ü de kaliteli stoper ve yedek oynamaya alışkın olmayan stoperler elinde kalmamışsa bile altyapıdan çıkarabilirdi bence. 3 olurda 4 garip geldi.

sadece geçen seneden Tayfun kaldı..Oda bayagı geride kaldı..Bana göre Tayfun'dan önce Ceyhun geliyor..ayrıca iddialı bir takım kurmak istiyorsan kadronun bayagı saglam olması gerekiyor..Bu transferlerle bunu sagladık bence..illa altyapıysa Tayfun'da altyapıdan geldi ona sayarsın:) :p

omersal
07.Temmuz.2007, 06:10
sadece geçen seneden Tayfun kaldı..Oda bayagı geride kaldı..Bana göre Tayfun'dan önce Ceyhun geliyor..ayrıca iddialı bir takım kurmak istiyorsan kadronun bayagı saglam olması gerekiyor..Bu transferlerle bunu sagladık bence..illa altyapıysa Tayfun'da altyapıdan geldi ona sayarsın:) :p

Yok alsınlar da parayı daha çok 10 numara ve kaleciye ayırmalılar bence.

Fietra 10
07.Temmuz.2007, 06:12
Yok alsınlar da parayı daha çok 10 numara ve kaleciye ayırmalılar bence.

kaleci alındı zaten..10 numara konusunda da çalışmalar devam ediyor.Zafer Yelen ciddi biçimde gündemde..Sadri Başkan hesaplamış herşeyi artık bize konuşmak düşmez:)

omersal
07.Temmuz.2007, 06:15
kaleci alındı zaten..10 numara konusunda da çalışmalar devam ediyor.Zafer Yelen ciddi biçimde gündemde..Sadri Başkan hesaplamış herşeyi artık bize konuşmak düşmez:)

Kaleci kim yaa :D(tony silva mı ? )

Fietra 10
07.Temmuz.2007, 06:28
evet Tony Silva..:)

shamur1
07.Temmuz.2007, 07:00

Erdinç Yavuz , Tolga Seyhan , Çağdaş Atan gibi oyuncuların olduğu bir mevkiye 4 tane transfer yapmak şarttı zaten.Bu oyuncuları göndererek en iyi işi yaptık yerine de Song,Giray,Egemen gibi iyi oyuncular aldık. Ayrıca Ceyhun Gülselam ön libero oynuyabilen bir oyuncu , Fatih Terim stoper oynatmıştı o ayrı...

Takımında Yattara gibi kişisel becerileri çok yüksek bir oyuncu var her an maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu + Yattara, Umut , Gökhan Ünal gibi oyuncularla gol problemi çekmeyiz ama defansa o adamları almasaydık her maç 2 atar 3 yerdik.Defans ve kaleci sağlam olduktan sonra 1-0 da kazansan 3 puan veriyorlar zaten..

Hem fazla stoper göz çıkarmaz gereklide.. bunu en iyi Euro 2008 de Türkiye ile gördük 1-2 adam sakatlansa sorun oluyor.

Cyzio
08.Temmuz.2007, 18:25
Denizlispor'dan geri adım

Denizlispor'un talip olduğu Trabzonspor'un Brezilyalı kalecisi Jefferson için Konyaspor da devreye girince Yeşil-siyahlı takım geri adım atmak zorunda kaldı.

Konyaspor'un piyasayı yükselttiğini ve bu transferin Denizlispor açısından imkansız hale geldiğini söyleyen teknik direktör Ali Yalçın, "Biz Jefferson'un bonservisinde indirim beklerken tam tersi oldu. Yapacak bir şey yok. Listemizde bulunan bir başka Brezilyalı kaleci ile temasımız sürüyor. Bu transfer her an bitebilir" dedi.

Yönetimden yabancı bir kaleci ve bir golcü dışında şimdilik transfer istemediğini sözlerine ekleyen Ali Yalçın, "Davraz kampında takımın eksiklerini görme olanağımız olacak. Kampa kadar bir golcü ve kaleciyi alırsak iyi olur. Daha sonra eksiklerimizi tespit edersek yeni transfer talebinde bulunabilirim" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor, Davraz kampında Cornerspor'un düzenleyeceği turnuvada 14 Temmuz'da Gençlerbirliği, 16 Temmuz'da ise Bursaspor ile oynayacak.

shamur1
08.Temmuz.2007, 20:08
Transfere doymuyorlar !..

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_0p_ZaferYelen02.jpg

Trabzonspor'da bir imza daha yolda !.. Bu sezon transferin en hızlı takımı olarak dikkat çeken bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği bir isimle daha imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Hanso Rostock'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Zafer Yelen için klübü ile anlaşmak üzere olduğu ve Yönetici Mahmut Aksu'nun yarın Almanya ya giderek bu trasferi sonlandıracağı belirtildi.

http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/menu_ust.gif

Trabzonspor
08.Temmuz.2007, 20:28
ooo bu cocuk cok ıyı ya

gerrrard
08.Temmuz.2007, 21:28
Zafer yelen mi? Off off gelirse muhteşem olur. Trabzon'un banko en iyi oyuncu adayı. Tabi gelirse.

nekop
08.Temmuz.2007, 23:42
Zafer boş masrattır bence çok kopuk bir oyuncu ben beğenmiyorum kendisini...

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 00:43
Hic izlemedim Zaferi, ama su Yildiray olayi var halen millet diyo, Zafere gidioz diyip Yildirayi alip gelmesinler :D

Parasal sorunda olmaz, kombine ve forma satislari rahatlikla boyle bi transferi karsilar

Fietra 10
09.Temmuz.2007, 02:36
Hansa Rostock bugün Danimarkanin Milli Takimin orta saha oyuncusu Martin Retov ile anlastigini resmi sitesinden duyurdu..Buda Zafer transferini güçlendiriyor..

Ouzy
09.Temmuz.2007, 02:39
Hic izlemedim Zaferi, ama su Yildiray olayi var halen millet diyo, Zafere gidioz diyip Yildirayi alip gelmesinler :D

Parasal sorunda olmaz, kombine ve forma satislari rahatlikla boyle bi transferi karsilar
Yıldıray Baştürk, Avrupa'da başarılı yıllar geçirdikten sonra ve bu yaşta Türkiye'ye dönmez, dönse de Fenerbahçe veya Galatasaray'ı tercih eder.

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 02:41
Yıldıray Baştürk, Avrupa'da başarılı yıllar geçirdikten sonra ve bu yaşta Türkiye'ye dönmez, dönse de Fenerbahçe veya Galatasaray'ı tercih eder.

Sen Kewell in transferini begenmeyen arkadasin :D (yanlis hatirlamiosam, Kewell olmasa bile baskasi hakinda karsi ciktigim yorumlarda bulunmustun )

Valla ne diim, sen dediysen dogrudur :)

Ouzy
09.Temmuz.2007, 02:43
Sen Kewell in transferini begenmeyen arkadasin :D

Valla ne diim, sen dediysen dogrudur
Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 03:39
Yıldıray neden gelmesin Trabzonspor'a? Maddi kaynak sağlanırsa eğer gelebilir bence. Ben kendimi Yıldıray'ın yerine koyuyorum da, istediğim para verilirse gelirim, tabii Türkiye'ye gitmek gibi bir düşüncem varsa. Yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Trabzonspor'dan sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynama ve şehir avantajı var. Onun dışında maddi anlamda bir sorun çıkmazsa bu transfer gerçekleşebilir.

Yıldıray Trabzonspor'da oynarsa takımın lideri olur, milli takıma da banko alınır. Tabii bence tek şart var, oyuncu Türkiye'de oynamak istiyor mu istemiyor mu, bu önemli.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 04:18
Yıldıray neden gelmesin Trabzonspor'a? Maddi kaynak sağlanırsa eğer gelebilir bence. Ben kendimi Yıldıray'ın yerine koyuyorum da, istediğim para verilirse gelirim, tabii Türkiye'ye gitmek gibi bir düşüncem varsa. Yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Trabzonspor'dan sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynama ve şehir avantajı var. Onun dışında maddi anlamda bir sorun çıkmazsa bu transfer gerçekleşebilir.

Yıldıray Trabzonspor'da oynarsa takımın lideri olur, milli takıma da banko alınır. Tabii bence tek şart var, oyuncu Türkiye'de oynamak istiyor mu istemiyor mu, bu önemli.
Türkiye'ye gelmek istese bile Trabzon'a gelmez. Bir kere bu sene Avrupa'da yoksunuz. Böyle bir oyuncu hem de iyi olmayan bir lige gidecekse iyi bir takım ister (iyi oyunculardan kurulu), Avrupa'da geleceği olan bir takım ister. Bunlar Trabzon'da da yok, Beşiktaş'ta da yok, Galatasaray'da da yok. Şimdilik sadece Fenerbahçe'de var.

Not: Galatasaraylı olduğumu söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın.

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 05:19
Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.

Ben dalga gecmiyorumki :) nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
- Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
- Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz :) Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:29
Ben dalga gecmiyorumki :) nedense bi tek sen katilmiyosun burdakilerin goru$une .

-Marcelinho da oynuyodu Hertha Berlinde, maddi imkanlar sagladik ve geldi.
- Emre Belozoglu, kendisi Fenerbahceden sonra avrupayami gitcek, yooo. Parayi secti geldi
- Lincoln, $l de oynuyodu. Geldi Galatasaraya, cokmu avrupa maclarinda oynadi.

Bide yazmisin Fenerbahce haric hic bi kulup avrupada basari yakaliyamaz :) Genclerbirligi ve Denizlispor ornekleri var elimizde, o imkanlarla neler yaptilar.

Birazcik kendi kulubunu destekle bakalim biseyler degisiyomu degismiyomu
Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 05:33
Yıldıray'ı Trabzonspor ikna edebilirse "Bu yıl şampiyonluğa oynuyoruz." diye ki bu yıl gerçekten çoğu Trabzonlu şampiyonluğa inanıyor ve o kadro da kuruldu zaten, ayrıca yüksek bir miktar da verilirse (Fenerbahçe'nin vereceği bedeli aratmamalı), Yıldıray neden gelmesin ki?

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:35
Yıldıray'ı Trabzonspor ikna edebilirse "Bu yıl şampiyonluğa oynuyoruz." diye ki bu yıl gerçekten çoğu Trabzonlu şampiyonluğa inanıyor ve o kadro da kuruldu zaten, ayrıca yüksek bir miktar da verilirse (Fenerbahçe'nin vereceği bedeli aratmamalı), Yıldıray neden gelmesin ki?
Valla bir kaç mesaj yukarıda yazdım. He başkasından ümit verici laflar duymak istiyorsan o ayrı.

Trabzonspor
09.Temmuz.2007, 05:35
anlamsızca tartısıosunuz para her kapıyı acar bu boyle bılıne.bak gokhan unal fener parayı vermedı bız verdık geldı. veya song sen ıddaa edıosun ama baskan para versın yıldırayıda alır

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:36
anlamsızca tartısıosunuz para her kapıyı acar bu boyle bılıne.bak gokhan unal fener parayı vermedı bız verdık geldı. veya song sen ıddaa edıosun ama baskan para versın yıldırayıda alır
Song'la Yıldıray'ın alakası yok. Ayrı dünyadalar bunlar.:)

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 05:36
Valla bir kaç mesaj yukarıda yazdım. He başkasından ümit verici laflar duymak istiyorsan o ayrı.

Fenerbahçeliyim bu arada, Trabzonsporlu değilim yani, son derece objektif bir şekilde değerlendiriyorum. Trabzonsporluyum sanıyorsun galiba beni :)

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 05:37
Birincisi; 3 transferinde ayrı ayrı hikâyesi var, zaten Emre'ninkini herkes biliyor.

İkincisi; benim başarıdan kastım UEFA Kupası'nda 3-4. tura çıkmak değil. UEFA'da final, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, çeyrek final falan oynamak. Eğer senin dediklerin başarılıysa (kendilerine göre başarılılar, o ayrı tabii) bizde geçen sene 3. tura çıktık, biz de başarılıydık (!) o zaman.

Ben objektifim, hiçbir zaman sırf benim kulübüm diye kulübümü öve öve abartmam, rakip takımı da kötülemem.

Bilmem anlatabildim mi?

Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir :) 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez :)

Ben kulubumu bu sene overim, tbi simdilik overim. Daha takimlar yeni yeni transferler yapiyoken biz kadromuzun tamamini hazirlik kampina goturduk, kesinlikle ovunulcek biseydir bu.

Trabzona gidip 3 forma alcam, bi tanede kombine alip hediye etcem ins :D bu gece ucaga bincez, yarina 7 gibi memleketimdeyim.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:37
Fenerbahçeliyim bu arada, Trabzonsporlu değilim yani, son derece objektif bir şekilde değerlendiriyorum. Trabzonsporluyum sanıyorsun galiba beni :)
Yok, hayır. Bir kaç mesaj üstte yazmıştım neden gelmeyeceğini, okumuşsundur diye düşündüm. Yine bana sorar gibi olunca böyle oldu durum.:)

scar face
09.Temmuz.2007, 05:39
Trabzonun kadrosu 32 kişilik Yıldıray ya da Zafer gelirse 33 olur.Biliyoruz ki böyle genis kadrolar da belirgin sıkıntılar ortaya cıkar.Ersun Hoca eskı oyuncuları yollar mı bilinmez ama tehlikeli bir politika.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:39
Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir :) 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez :)
Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.;) Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.;)

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 05:40
Trabzonun kadrosu 32 kişilik Yıldıray ya da Zafer gelirse 33 olur.Biliyoruz ki böyle genis kadrolar da belirgin sıkıntılar ortaya cıkar.Ersun Hoca eskı oyuncuları yollar mı bilinmez ama tehlikeli bir politika.

4 kisi zaten Trabzonda birakildi buyuk ihtimal Karadenizspora verilecek. Takimdan 5-6 oyuncu daha eksilcek, Ersun Yanal kendisi soyledi

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 05:42
Trabzonspor'un kadroyu 25'e indirmesi lazım. Birçok genç isim alındı, onlar büyük ihtimalle forma şansı bulamaz, kiralanmaları lazım.

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 05:43
Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.;) Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.;)

Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi

Ouzy
09.Temmuz.2007, 05:48
Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi

Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe bonservisi yüksek bulup istemedi ki, Trabzon'da alabileceği en iyi oyunculardan birine biraz yüksek bir miktar verip aldı.

Ama dediğim gibi bir tarafta bakıyorsun Fenerbahçe'ye gerçekten iyi oyuncuları var, istikbal iyi, Avrupa'da başarı yakalayabilirler. Adam tabii oraya gidecek veya başarılı bir X takımına.

Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu böyle kulüpleri seçmez. He genç olsa ayrı, belki bir basamak olarak seçebilir küçük bir kulübü ama bu durumda zor...

shamur1
09.Temmuz.2007, 05:53
Arkadaşlar şuan Trabzonspor'un kadrosu 26 kişidir. Kamp kadrosunda 23 kişi var Tony Sylva, Tolga ve Fatih Altundağ henüz katılmadılar. 33 kişide nerden çıktı ? o alınan gençlerden sadece 2 tanesi takımda kaldı , diğerleri ise Trabzon Karadenizspor'a verilecek..

Ayrıca bas bas bağırıyor bir arkadaş Yıldıray Trabzon'a gelmez falan .. sen managerimisin kardeşim ? nerden bılıyorsn da bu kadar net ve üstüne basa basa sölüyorsun bunu ?

Geçen sene aldığımız adamlara bak adnan'lar , jabi'ler , moawad'lar falan şu an ise Türkiye'de ki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldık..

Selçuk İnan
Giray
Egemen
Gökhan Ünal

ayrıca Song gibi 4 senedir bu ülkede oynamış olan tecrübeli bir oyuncuyuda kadromuza kattık..

Yani bu işler para ve vizyona bakar.Geçen sene de bu takımın adı Trabzonspor'du bu senede bu takımın adı yine Trabzonspor sadece başkanı ve yönetimi değişti.Anlamıyorum yani nedir bu gelmez gelmez hikayesi.. verirsin parasını gelir sonuçta Yıldıray 30 yaşında belkide son transferini yapacak onun için iyi bir kontrat önerirsen neden gelmesin sanki bu adam 20 yaşında da Barcelona'da oynuyor.

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 05:57
Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe bonservisi yüksek bulup istemedi ki, Trabzon'da alabileceği en iyi oyunculardan birine biraz yüksek bir miktar verip aldı.

Ama dediğim gibi bir tarafta bakıyorsun Fenerbahçe'ye gerçekten iyi oyuncuları var, istikbal iyi, Avrupa'da başarı yakalayabilirler. Adam tabii oraya gidecek veya başarılı bir X takımına.

Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu böyle kulüpleri seçmez. He genç olsa ayrı, belki bir basamak olarak seçebilir küçük bir kulübü ama bu durumda zor...

Fenerbahce bi futbolcunun bonservisini fazlami bulcak :)

Sen Turk futbolunu kucumsuyorsun bence. Bu sene Bjk, Trabzon ve Kayseri cok iyi kadro kurdu, Galatasarayda Kewell la cok iyi bi baslangic yapti. Seneye daha cok basari olcaktir, garantii

scar face
09.Temmuz.2007, 06:08
Ntv sporda 33 kişi dedi ben onların yalancısıyım....

Trabzonspor
09.Temmuz.2007, 06:28
Arkadaşlar şuan Trabzonspor'un kadrosu 26 kişidir. Kamp kadrosunda 23 kişi var Tony Sylva, Tolga ve Fatih Altundağ henüz katılmadılar. 33 kişide nerden çıktı ? o alınan gençlerden sadece 2 tanesi takımda kaldı , diğerleri ise Trabzon Karadenizspor'a verilecek..

Ayrıca bas bas bağırıyor bir arkadaş Yıldıray Trabzon'a gelmez falan .. sen managerimisin kardeşim ? nerden bılıyorsn da bu kadar net ve üstüne basa basa sölüyorsun bunu ?

Geçen sene aldığımız adamlara bak adnan'lar , jabi'ler , moawad'lar falan şu an ise Türkiye'de ki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldık..

Selçuk İnan
Giray
Egemen
Gökhan Ünal

ayrıca Song gibi 4 senedir bu ülkede oynamış olan tecrübeli bir oyuncuyuda kadromuza kattık..

Yani bu işler para ve vizyona bakar.Geçen sene de bu takımın adı Trabzonspor'du bu senede bu takımın adı yine Trabzonspor sadece başkanı ve yönetimi değişti.Anlamıyorum yani nedir bu gelmez gelmez hikayesi.. verirsin parasını gelir sonuçta Yıldıray 30 yaşında belkide son transferini yapacak onun için iyi bir kontrat önerirsen neden gelmesin sanki bu adam 20 yaşında da Barcelona'da oynuyor.

kanka mukemmel konustun ha gorende yıldıray 20 yasında yıldız sanar.tmm yıldız ama yaslı yıldız parayı ver kosarak gelır.aksam aksam ne uzatıonuz onu anlamdım.hem bu adam gelır gelmez sankı sız vercenız parasını :Dbu lafım gelmez dıyen arkadasa.bızım takım ustune alınmasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Song'la Yıldıray'ın alakası yok. Ayrı dünyadalar bunlar.:)

ıkısı ayrı dıon song lıverpool gormus bence yıldıraydan daha da yıldız bı oyuncu.bze geldi diye demıyorum mesela kewel mukemmel bır tarnsfer veya guiza ama adamlar yıldız yıldıray almanya dısında oynamaıs bı oyuncu sadece 2002de dunya kupasında parlamıs bı oyuncu bence

Ouzy
09.Temmuz.2007, 06:57

Selçuk İnan
Giray
Egemen
Gökhan Ünal

Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.:icon_wink:

ıkısı ayrı dıon song lıverpool gormus bence yıldıraydan daha da yıldız bı oyuncu.bze geldi diye demıyorum mesela kewel mukemmel bır tarnsfer veya guiza ama adamlar yıldız yıldıray almanya dısında oynamaıs bı oyuncu sadece 2002de dunya kupasında parlamıs bı oyuncu bence
Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.;;)

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2007, 07:02
Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.:icon_wink:

Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.;;)

Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
Rivaldo
Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 07:09
Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
Rivaldo
Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.
Ya ben size kötü transfer yaptınız demiyorum ama diyorum ki Yıldıray Almanya'da iyi oynuyor ve çok sevilen bir futbolcu. Gazetelerde zaman zaman haftanın karmasına aldıklarını okuyorum. Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.

Sende bana cevap hakkı doğurmadan bir cevap yazıp bu konuyu burada bitirelim bence, çok uzadı.:) Ha tartışalım derseniz o ayrı, her zaman tartışırım.

Alicanfmfan
09.Temmuz.2007, 07:35
Trabzon bakalım yeni transferleriyle bu sezon neler ya***ak.Bütün trabzonlu arkadaşlarım Şampiyon olacagız diyor.Bu sene yarısın içinde Trabzon uda görmek isteriz :)

shamur1
09.Temmuz.2007, 08:21

Dostum senin kendine göre doğruların olabilir elbette bunları savunmak isteyeceksindir ama baksana yazdığım şeylerin hiçbirini anlamamışsın. Ben orda Adnan , Jabi , Moawad büyük futbolcumu diyorum ? Orda örnek verdiğim şey geçen seneki Trabzonspor'un aldığı adamlara bak bir de Sadri Şener döneminde ki alınan adamlara bak farkı anlıyabilirsin.Sonuçta takım ismi , avrupa arenası bir yere kadar bu futbolcular belirli bir para karşılığında sözleşme imzalıyorlar , kontrat önerirken bak evladım biz bu sene avrupadayız,şu kadar başarımız var gel sen imzala denmiyor çok büyük paralar dönüyor burda yani 30 yaşında ki Yıldıray'ın ne kadar daha geleceği var ki artık kariyerini düşünsün o bu yaşta ancak son transferini gerçekleştirebilir onda da en iyi kontratı kim önerirse onla anlaşır anlaştık mı ?? yoksa sen hala diretecekmisin Yıldıray Trabzon'u aşar görüşüne ?

He bu arada yaşın daha 17 Trabzonspor'un ne konumdayken bu Lige çıktığını , ne zor şartlarda 3 büyüklere kafa tutup onların tekelindeki şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirdiğini çok iyi bilemeyebilirsin .. ayrıca ben sana Yıldıray'dan daha iyi , daha kariyerli oyuncuların Trabzonspor'da oynadığını da sayabilirim..Bir zamanlar Milli Takımın omurgası Trabzonspor'dan oluşurdu bunu da bilmeyebilirsin belki de neyse Trabzonspor camiiası öyle senin gördüğün kadarıyla değildir.Şu geçen seneki ortamımızda başka bir takım olsaydı 3 büyükler hariç inan tarih olup giderlerdi.2 Sene içinde bir sürü yıldız oyuncusu satılmış elinde 5 para etmez oyuncuların kalmış ligi 6.bitirmişsin bütün bu olumsuz şartlar altında Sadri Şener ve ekibinin gelmesiyle yeniden yapılanma sürecine girmişsin bu sürede her kesim tarafından beğenilen transferleri yaparak basında bomba etkisi yaratmışsın , taraftarlarını yeniden havaya sokmuşsun vs.. bütün bunlar kolay işmi sence ?? Şu an yeni haliyle 25 bin olan stadın 15 bine yakını sezonun açılmasına 2 ay kala 13 bin civarı satılmış bütün bunlar yeni gelen Sadri Şener ve ekibinin yansıttığı tablodur.Bilmem anlatabildim mi .. Gel sen vazgeç Yıldıray Trabzon'a gelmez , Trabzon'u aşar düşüncesinden de ki Yıldıray Türkiye'ye gelmek istemez bu saatten sonra futbol yaşantısını değiştirmez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.

2003-2004

2.Trabzonspor liderin 4 puan gerisinde

2004-2005

2.Trabzonspor liderin 3 puan gerisinde

Malum Cem Papila sezonu ..

2005-2006

4.Trabzonspor

Bjk'nin 2 puan gerisinde

2006-2007

4.Trabzonspor

Gs'nin 4 puan gerisinde

2007-2008

6.Trabzonspor

Şimdi sen bu tabloya bakıp mı Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takım diye bahsediyorsun Trabzonspor'dan. Birşeyleri iddaa peşinde olmadan önce araştır bence.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 08:30
Dostum senin kendine göre doğruların olabilir elbette bunları savunmak isteyeceksindir ama baksana yazdığım şeylerin hiçbirini anlamamışsın. Ben orda Adnan , Jabi , Moawad büyük futbolcumu diyorum ? Orda örnek verdiğim şey geçen seneki Trabzonspor'un aldığı adamlara bak bir de Sadri Şener döneminde ki alınan adamlara bak farkı anlıyabilirsin.Sonuçta takım ismi , avrupa arenası bir yere kadar bu futbolcular belirli bir para karşılığında sözleşme imzalıyorlar , kontrat önerirken bak evladım biz bu sene avrupadayız,şu kadar başarımız var gel sen imzala denmiyor çok büyük paralar dönüyor burda yani 30 yaşında ki Yıldıray'ın ne kadar daha geleceği var ki artık kariyerini düşünsün o bu yaşta ancak son transferini gerçekleştirebilir onda da en iyi kontratı kim önerirse onla anlaşır anlaştık mı ?? yoksa sen hala diretecekmisin Yıldıray Trabzon'u aşar görüşüne ?

He bu arada yaşın daha 17 Trabzonspor'un ne konumdayken bu Lige çıktığını , ne zor şartlarda 3 büyüklere kafa tutup onların tekelindeki şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirdiğini çok iyi bilemeyebilirsin .. ayrıca ben sana Yıldıray'dan daha iyi , daha kariyerli oyuncuların Trabzonspor'da oynadığını da sayabilirim..Bir zamanlar Milli Takımın omurgası Trabzonspor'dan oluşurdu bunu da bilmeyebilirsin belki de neyse Trabzonspor camiiası öyle senin gördüğün kadarıyla değildir.Şu geçen seneki ortamımızda başka bir takım olsaydı 3 büyükler hariç inan tarih olup giderlerdi.2 Sene içinde bir sürü yıldız oyuncusu satılmış elinde 5 para etmez oyuncuların kalmış ligi 6.bitirmişsin bütün bu olumsuz şartlar altında Sadri Şener ve ekibinin gelmesiyle yeniden yapılanma sürecine girmişsin bu sürede her kesim tarafından beğenilen transferleri yaparak basında bomba etkisi yaratmışsın , taraftarlarını yeniden havaya sokmuşsun vs.. bütün bunlar kolay işmi sence ?? Şu an yeni haliyle 25 bin olan stadın 15 bine yakını sezonun açılmasına 2 ay kala 13 bin civarı satılmış bütün bunlar yeni gelen Sadri Şener ve ekibinin yansıttığı tablodur.Bilmem anlatabildim mi .. Gel sen vazgeç Yıldıray Trabzon'a gelmez , Trabzon'u aşar düşüncesinden de ki Yıldıray Türkiye'ye gelmek istemez bu saatten sonra futbol yaşantısını değiştirmez.
Ben zaten senelerdir Türkiye'ye gelmez diyorum Yıldıray.:) He olurda Yıldıray'a 10 milyon $ maaş verirsiniz, o zaman zaten herkes gelir ama normal şartlar altında Yıldıray 33-34 yaşında olmadan Türkiye'de bile ilk 2-3'e girmesi meçhul olan bir takıma gelmez. Yanlış mıyım?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

2003-2004

2.Trabzonspor liderin 4 puan gerisinde

2004-2005

2.Trabzonspor liderin 3 puan gerisinde

Malum Cem Papila sezonu ..

2005-2006

4.Trabzonspor

Bjk'nin 2 puan gerisinde

2006-2007

4.Trabzonspor

Gs'nin 4 puan gerisinde

2007-2008

6.Trabzonspor

Şimdi sen bu tabloya bakıp mı Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takım diye bahsediyorsun Trabzonspor'dan. Birşeyleri iddaa peşinde olmadan önce araştır bence.
İşte istatistiklerde ortada son 3 sezonda ilk 3'e girememişsiniz, puan farkı az olabilir ama. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar varken ilk 2-3 o kadar kolay mı sence?

Fietra 10
09.Temmuz.2007, 08:40
orta sıra ile 4. olmak aynı mıdır ?:confused: ufak bi matematik 18 takım böl 2'ye orta sıralar 8-9-10..bence burada bir tezat var..Ayrıca her 3 büyük takımdan biri biraz kötü olsa ilk 3 o kadarda kolayki..Özelliklede Trabzonspor gibi bir takım için..

shamur1
09.Temmuz.2007, 09:05
hahaha bu arkadaş komedi ya son 3 sezonda ilk 3 e girememişiz istatistik buymuş... orta sıra takımı olmaktan kastın bumuydu ?

Ayrıca bak genç arkadaşım Trabzonspor bu ligde yine Fenerbahçe , Galatasaray,Beşiktaş varken 6 kez şampiyon oldu bir o kadar da ligi ilk 2 içinde bitirdi.Zor olan budur bunu da başaran tek takım Trabzonspor'dur.Kaç kez ilk 3 içinde olmuşuz neden bu sene olmasın ? niye taktın kı sen buna bu kadar. Daha çok şey yazarım ama şuan işteyim uzatamıyacam.Sen o kadar yazdığımdan sadece bak gördün mü son 3 sezon ilk 3'e girememişsin diyebiliyorsan boşuna cvp vermeye gerek yok daha.

Fietra 10
09.Temmuz.2007, 09:09
Ayrıca bu lig Sivasspor'un geçen sene averajla Şampiyonlar Ligi ve UEFAyı kaçırdıgı lig değil mi ? bu 3 takımda şampiyonluga oynadılar belli dönemlerde üstelik..

shamur1
09.Temmuz.2007, 09:17
Ya kim diyebilirdi ki Oftaş'da sivrilip takımın başarısında çok büyük bir payı olan Giray Kaçar'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Selçuk İnan ile 3 büyüklerin adı geçmesine rağmen Trabzonspor'a gelebileceğini..

Gs'nin kaç senedir almaya çalıştığı ha geldi ha gelinecek denen , F.bahçe'nin de teklif verdiği Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Keza Egemen'de şüphesiz as oynayamasa bile çok iyi bir yedek olamazmıydı istanbul takımlarında..

Aynı şekilde Song'da şampiyon olmuş bir takımın kontratını kabul etmeyip Trabzonspor ile anlaşması.. kimse demesin ki Gs istemedi Song'u..

yani bütün bunlar olabiliyor.. istatistik istatistik de bir yere kadar istatistiklere mi bakılıp karar verilecek bir takımın ligi kaçıncı bitirebileceği.

omersal
09.Temmuz.2007, 17:22
Arkadaşlar lütfen taraflı konuşmayalım.Yıldıray nere,Trabzon nere. Zaten iyi bir kontrata gelecek olsa FB çoktan alırdı Yıldırayı. %99 gelmez ama bazen istisnalar oluyor.Mesela Anelkanın FBye gelmesi Marcelinhonun TSye gelmesi Lincolnün gsye Carlosun FBye gelmesi gibi.Ama dediğim gibi %99 gelmez.

Ayrıca TSnin yabancı kontenjanı dolu mu ya ?Dolu değilse brezilyadan iyi bir 10 numara bulabilir TS.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 19:43
Ya kim diyebilirdi ki Oftaş'da sivrilip takımın başarısında çok büyük bir payı olan Giray Kaçar'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Selçuk İnan ile 3 büyüklerin adı geçmesine rağmen Trabzonspor'a gelebileceğini..

Gs'nin kaç senedir almaya çalıştığı ha geldi ha gelinecek denen , F.bahçe'nin de teklif verdiği Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Keza Egemen'de şüphesiz as oynayamasa bile çok iyi bir yedek olamazmıydı istanbul takımlarında..

Aynı şekilde Song'da şampiyon olmuş bir takımın kontratını kabul etmeyip Trabzonspor ile anlaşması.. kimse demesin ki Gs istemedi Song'u..

yani bütün bunlar olabiliyor.. istatistik istatistik de bir yere kadar istatistiklere mi bakılıp karar verilecek bir takımın ligi kaçıncı bitirebileceği.
Bunların Trabzon'a gelmesi çok büyük bir olay değil ki, he iyi oyuncular o ayrı. Fenerbahçe'nin Gökhan'ın bonservisini çok bulduğunu herkes biliyor. Aynı zamanda Galatasaray, Song'un ücretinde % 40 indirim yapmak istedi, bu yüzden gitti Song.

Benim demek istediğim Trabzon'un bu sene ilk 2'ye, belki de ilk 3'e giremeyeceği. Yıldıray'da böyle bir takıma gelmez. İsterseniz 1 Eylül sabahına kadar Yıldıray'ın yolunu gözleyin ama gelmez.

omersal
09.Temmuz.2007, 20:04

Oftaştaki bir oyuncunun TSye gelmesi büyük bi şey değil.

Selçuk oynayabileceği bir kulübe gitmek istedi.Diğer takımlarda 11de oynayamazdı zaten.

Gökhan Ünal kaç senedir satılmıyordu zaten.Bu sene yeni satılma kararı alındı.Bu seferde 3 büyükler ilgilenmedi son yarım sezon başarısız olduğu için.

Egemeni de kimse transfer etmeye çalışmadı.

Song da para için geldi.

Ben sadece olayı bu kadar abartmayın diyorum.Yanlış anlaşılmasın.Trabzonsporun transferleri çok iyi ve bu sene türkiyenin 4. büyüğü kimliğine bürüneceğine de inanıyorum.

shamur1
09.Temmuz.2007, 21:03
Tamam beyler Trabzon'a hep dandik adamlar geldi senelerce ve gelmeye devam ediyor.Ayrıca Yıldıray için kulubümüz resmi bir teklif yapmadı bu sadece taraftarların beklentisi.

Ouzy sen medyum yada falcı falanmısın kardeşim hala üstüne basa basa Trabzonspor seneye ilk 3'e giremeyecek deyip duruyorsun. Peki geçen sezon başında Sivasspor'un ligi 4.bitireceğini hatta evindeki Gs maçını kazansa şampiyon bile olabileciğini de söylemişmiydin ? Daha başlamamış bir sezon ve önümüzde 34 maç var neye dayanarak bu kadar iddaalısın anlamıyorum.

Artık bir son verin yani bu saçmalığa nasıl ben gidip yok efendim Baptista gs'ye gelmez , Kanoute kim fener kim demiyorsam sizde buraya gelip günlerdir Yıldıray kim Trabzon kim gibi saçma düşüncülerinizi bizlere yansıtıp huzurumuzu bozmayın. kaldı ki bu oyuncuyla hiçbir görüşme yapılmadı daha da uzatmayın.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 21:53
Ben Galatasaraylı'yım, Baptista gelir diyen yok zaten. Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence. Üçüncü olması ise zor diyorum.

shamur1
09.Temmuz.2007, 22:13
Ben Galatasaraylı'yım, Baptista gelir diyen yok zaten. Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence. Üçüncü olması ise zor diyorum.

Neye göre diyorsun ? Şu an Trabzonspor'un Gerede kampındamısın ? futbolcuların performanslarını mı gördün ? Öyle laf olsun diye konuşmak kolay al bende diyorum Galatasaray bu sene hakem hataları olmasın şampiyon olamaz.Seninkisi gibi düz mantık işte.

Sen bi lig tablosu yapsana 2008-2009 sezonu 34.Hafta Puan Durumu .. boşuna kasmayalım herkes de öğrensin hangi takımın ligi kaçıncı bitirebileceğini.

Ouzy
09.Temmuz.2007, 22:16
Neye göre diyorsun ? Şu an Trabzonspor'un Gerede kampındamısın ? futbolcuların performanslarını mı gördün ? Öyle laf olsun diye konuşmak kolay al bende diyorum Galatasaray bu sene hakem hataları olmasın şampiyon olamaz.Seninkisi gibi düz mantık işte.
Ne alakası var? Ben takımların kadrolarına bakıyorum, bu kadroların şimdiye kadar nasıl oynadıklarına bakıyorum ve böyle bir şey diyorum. Ayrıca bu sene takımı komple değiştirdiniz neredeyse. Böyle bir takım Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Türkiye Ligi için iyi ve nispeten oturmuş bir kadroları olan takımları geçebilir mi? Bence geçemez.

omersal
09.Temmuz.2007, 22:24

Sen bi lig tablosu yapsana 2008-2009 sezonu 34.Hafta Puan Durumu .. boşuna kasmayalım herkes de öğrensin hangi takımın ligi kaçıncı bitirebileceğini.

Önceki dediklerin doğruydu ama bir dediğin çok saçma.Kimse OFTAŞspor şampiyon olur diyebilir misin ? Hayır. Peki kampını mı izledin? O da hayır.Bir de sadece tahmin yapıyoruz burada.Ben de mesela TS ilk 2ye giremez ama zorlar diyorum ama bunu tahmin olarak söylüyorum. Yani bu kesin giremez anlamında değil.Sanırım anlatabilmişimdir :)

Bir de lütfen arkadaşlar TS şampiyon olur demek serbestse öbür tahminleri de söylemek serbest.Konu uzamasın

shamur1
09.Temmuz.2007, 22:25
Kadrolara bakınca Fenerbahçe'nin açık ara şampiyon olması lazım öyle değil mi ? e diğer takımlar hiç boşuna uğraşmasın o zaman varmı böyle bir mantık ya. Sen futbolu Fm'den ibaret sanıyorsun heralde kadrolara bakarak , şimdiye kadar nasıl oynadıklarına bakarak şu takım şu sırada bitirir diyemezsin.Neyse sen devam et bu tür düşüncelerine.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Önceki dediklerin doğruydu ama bir dediğin çok saçma.Kimse OFTAŞspor şampiyon olur diyebilir misin ? Hayır. Peki kampını mı izledin? O da hayır.Bir de sadece tahmin yapıyoruz burada.Ben de mesela TS ilk 2ye giremez ama zorlar diyorum ama bunu tahmin olarak söylüyorum. Yani bu kesin giremez anlamında değil.Sanırım anlatabilmişimdir :)

Bir de lütfen arkadaşlar TS şampiyon olur demek serbestse öbür tahminleri de söylemek serbest.Konu uzamasın

Lige yeni çıkmış olan Oftaş'ın böyle bir patlama yapacağını tahmin edebiliyormuydun ? Keza Sivas'ın o kadroyla nerdeyse şampiyon olabileceğini ? Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip olan Fenerbahçe'nin G.Saray'dan 6 puan geride ligi bitireceğini ? Yine Manisa gibi bir takımın ligden düşeceğine de tahmin edebilirmiydin ? Tahmin elbette yapılır ama buraya gelipte Trabzon kesinlikle ilk 3'e giremez demek yanlış olur bunu neye dayanarak diyorsun diye sorarlar adama. Ha dersin ki kadro olarak en iyisi Fenerbahçedir ama bu ligdeki 18 takımın nasıl bir performans sergileyeceği de belli olmaz.

Ayrıca ben hiçbir zaman Trabzon şampiyon olur demedim.Benim istediğim göze hoş gelen , Ts ruhuna yakışan futbol oynamak.Tahminler serbest diyorsun ama bende şimdi diğer takımların alanına girip şu takım kesinlikle şampiyon olamaz , şu takım küme düşer desem hoş olur mu ?

nekop
09.Temmuz.2007, 22:32
Herkes kendi futbol bilgisi ile tahminde bulunabilir.Gayet doğaldır gereksiz uzatıyorsunuz konuyu...