View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri
omersal
09.Temmuz.2007, 22:39
Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence demiş arkadaş kesinlikle dememiş.Bence demek tahmin ediyorum demek değil mi shamur ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herkes kendi futbol bilgisi ile tahminde bulunabilir.Gayet doğaldır gereksiz uzatıyorsunuz konuyu...
Katılıyorum...
shamur1
09.Temmuz.2007, 22:45
Ben burda Trabzonspor ile ilgiliyim başka takımlar beni ilgilendirmiyor ama birisinin gelipte aşağılayıcı bir tarzda Trabzon gibi orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış benzetmesi yaparsa kimse kusura bakmasın cevabını en güzel şekilde veririm.Ha bu cevabı verirken de son 6 senede Trabzonspor'un ligi kaçıncı bitirdiğini yazdım ama arkadaş yine kendi bildiğinden şaşmayarak bak gördün mü son 3 sene Trabzonspor ilk 3'e girememiş bu sene de giremez gibisinden bir saçma mantık yürüttü.
Ayrıca nekop tabiki de herkes tahmin de bulunabilir ama bu arkadaşların yaptığı şey tahmin değil.Sana göre konu gereksiz olabilir ama bana göre değil.Nasıl ki ben burda Trabzonspor şampiyon olacak demiyorsam o arkadaşlarda Trabzonspor ligi ilk 3 içinde bitiremez demeleri tahmin değildir.
Türkiye'den transfer ettiğimiz herkesin tanıdığı ettiği futbolcuları bir yana koyuyorum genç ve yabancı oyuncularda aldık bunları performansı görülmeden konuşmak çok yersiz.Belki bu oyunculardan bazıları patlama yapacak takım olarak bir bütün halinde iyi bir performans sergileyecez bunlar olamaz mı ?
Geçen sene Gs kaç tane adam aldı. Kim tanıyordu Barış'ı , Serkan'ı. Ayrıca neden bu kadar içerlediniz onu da anlamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geç sen dalganı ama ister inanın ister inanmayın Yıldıray Trabzon'a gelmez. Herkesle her türlü iddiaya girerim bu konuda.
Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.
Arkadaşlar lütfen taraflı konuşmayalım.Yıldıray nere,Trabzon nere. Ama dediğim gibi %99 gelmez.
Benim demek istediğim Trabzon'un bu sene ilk 2'ye, belki de ilk 3'e giremeyeceği. Yıldıray'da böyle bir takıma gelmez. İsterseniz 1 Eylül sabahına kadar Yıldıray'ın yolunu gözleyin ama gelmez.
Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence demiş arkadaş kesinlikle dememiş.Bence demek tahmin ediyorum demek değil mi shamur ? :)
Evet söyle şimdi bakalım sizin mesajlarınız bunlar . Peki bunların hangisinde Bence kelimesiyle başlayan cümleler var ??? Tahmin olabilmesi için bence , bana kalırsa , bana göre vs gibi kelimeler olmalı. Ama sizinkiler direk gelmez,etmez,olmaz,giremez gibi kesinlik içeren kelimeler.
Bütün mesajlarınız burda işte daha birşey demeye gerek yok . İkiniz birbirinizi çok iyi tamamlıyorsunuz BENCE ...
Sekopej
10.Temmuz.2007, 01:12
Transfer harici mesaj atanın gözünün yaşına bakmadan yazarlığını alacağım. Trabzonspor'un ligi kaçıncı bitireceğinin tartışılacağı konu burası değil.
Transfer ile ilgili olmayan mesaj atmamak sizin yararınıza olur. Benim için sizin yazarlığınızı almak 30 saniye sürer. Benim mesajıma da cevap vermeyin, çok cevap vermek istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.
bjk_melo_151
10.Temmuz.2007, 17:42
Uzatmaya gerek yok.Trabzonspor'a iyi bir sol kanat oyuncusu gerekli Colman zaten ileriye dönük bir ortasaha sanırım ikilinin arkasında o oynayacak.Başarılar Trabzonspor.
DisCo
10.Temmuz.2007, 19:46
Trabzonspor Avukat Bürosunda gibi hissediyorum kendimi. Rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa bunu bildirirsiniz ve biz gerekeni yaparız. Herkes birbirinden alıntı yapa yapa neyi başarmaya çalışıyorsunuz. Amacı olmayan işlerin devamından yana değilimdir. Birbirinizin fikrini değişemediğinize göre ve sürekli aynı çarkı döndürdüğünüze göre bu şekilde devam etmenize izin vermeyeceğim.
Bu mesajdan sonra bu tutumuna devam eden arkadaşlarımız olursa artık benim yapabileceğim birşey kalmıyor.
Unutmayalım ki;
Yazıyla insanların fikirlerini değişemezsiniz ancak kendinizi ifade edebilirsiniz.
Sekopej
10.Temmuz.2007, 22:27
Konuyu kapattığımızı ben, sonra hala devam ettiği için Burak yazmasına rağmen neden ısrarla mesaj atmaya devam ediyorsunuz arkadaşlar. Önceden yazılmış, tartışılmış, çok ileri gidildiğini düşünülünce de uyarı yapılmış. Lütfen sizler de bize yardımcı olun.
Forum üzerinden alıntı yapmayın, uyarı butonuna basın, orada dökün içinizi biz gerekeni yaparız.
Burası Trabzonspor'a saldırma veya Trabzonspor'u savunma konusu değil. Trabzonspor Transfer Haberleri konusu. İçeriği unutmadan devam edelim, bu son uyarı olsun.
gtTs26
10.Temmuz.2007, 23:31
Sylva transferi askıya alındı. Ben üzülmem gelmezse. Tolga - Onur bize yeter .
Cyzio
10.Temmuz.2007, 23:39
Bu sene kaleyi Onur'a devredersek tüm emeklerimizi riske atmış oluruz.Onur çok yetenekli kaleci ama bu sezon bu yükü taşıyamayabilir.Sylva zaten bizde en fazla 2 sene oynayacak ve Onur ondan çok şeyler öğrenebilir.Ayrıca bu sene Sylva'yı almazsak tek kalecimiz olacak o da Onur.Tolga'yı saymıyorum zaten kaleci maleci değil, Karadenizspor'a verilmeli.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 23:49
Sylva olmazsa Trabzon Galatasaray'dan Aykut'a yönelsin bence.
Cyzio
10.Temmuz.2007, 23:58
Aykut'u çok beğeniyorum ben.Benimde aklımdan bu geçiyor aslında ama böyle bir transferin olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.Belki kiralık olarak kadroya katılabilir..
gtTs26
11.Temmuz.2007, 02:57
Tolga geçen sene önünde oynayan o sözde defans ile oynadığı halde 22 maçda 18 gol yedi . Bu sene önünde sağlam bir defansla oynarsa daha iyi olacak ben Tolga'ya güveniyorum.
Fietra 10
11.Temmuz.2007, 04:38
Zafer Yelen Transferi Rostock'un fiyatı sürekli yükseltip uçuk bi ücret belirtmesi nedeniyle kapandı diyor Can Karyagdı Ligtvde..Ayrıca Fransız bir orta saha süprizi olabilirmiş...Detay vermedi..
nekop
11.Temmuz.2007, 09:00
Ohh bee Sylva gelmiyor Fransa liginde oynamış falan hikaye şuanki Sylva'nın bize hiçbir katkısı olmaz.
Cyzio
11.Temmuz.2007, 15:50
Sylva'nın gelmemesi de nerden çıktı.Henüz ortada bişey yok.Büyük ihtimalle pürüzleri aşıp gelecek..
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 16:14
Transfer askıya alınmış,resmi siteden duyuruldu.
Yani şu an için gelmeyecek.
Trabzonspor
11.Temmuz.2007, 17:11
uefada cok dosyamız var dıe lelleyle de mahkemelık olmamk ıcın uzerıne gıtmıolar işn fransız orta saha rothen olsa ne olurdu be:D
GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 00:30
Sylva ile anlaşılırken bonservis sorununu kendisinin halletmesi koşulu ile anlaşılmış.Sylva'da kulübündan alacağı karşılığında bonservisi için anlaşmış ama sonradan alacağının bonservisinden daha az olduğu anlaşılınca pürüz çıkmış.
eGowiCh
12.Temmuz.2007, 02:47
Sylva gelmese de Trabzonspor kalecisi sıkıntısı çekmez. Onur bence iyi bir kaleci olacak ileride, ona şans verilmeli.
DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 03:10
Sylva'nın gelmemesi Trabzonspor'u etkilemez bence de çok kaliteli ve gelecek vaadeden kalecilere sahipler , bu arada bu sezon Trabzonspor'un performansını çok merak ediyorum acaba bu yapılan transferler olumlu mu olumsuz mu etkileyecek ?
nekop
12.Temmuz.2007, 08:11
Bu Fransız ortasaha dedilerya tüm gazeteler çoşar şimdi Zidane Trabzonla futbola dönüyor gibi haberler bile okuyabiliriz. :D
fokocaman
12.Temmuz.2007, 18:51
bir hayal haber daha !!! nasıl böyle haber yapıyorlar hayrettın bısı ...
AKİNFEEV e yöneldi trabzonspor... kaynak fanatik :-))) hiç güleceğim yoktu ....
Cyzio
12.Temmuz.2007, 19:48
Zafer Yelen Trabzonspor'da
Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Zafer Yelen'in kendisiyle ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Şu anda sadece resmi imzaların atılması gerekiyor. Bunun için de bizim Hansa Rostock kulübüne gerekli ödemeyi yapmamız lazım. Bu, bir iki gün içerisinde olacak. Zafer Yelen yüzde 90 Trabzonspor'un futbolcusudur. Ancak resmi imza atılmadan her zaman pürüz çıkabiliyor. Bunu göz önünde bulunduruyoruz" dedi. Aksu, resmi imzanın atılmasının ardından 22 yaşındaki oyun kurucu Zafer'in, Bolu Gerede'de yapılan kampa katılacağını söyledi.
shamur1
13.Temmuz.2007, 00:14
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/c3bac15351fc4239af2ccea6db9702a6.jpg
"Zafer" gehört Trabzon!
Trabzonspor hat mit dem FC Hansa Rostock eine prinzipielle Einigung über den Wechsel des Auslandsfussballers Zafer Yelen, um den man sich seit einem Monat bemühte, erzielt.
"Aktuell fehlen nur noch die offiziellen Unterschriften. Hierfür müssen wir die zugesicherten Zahlungen tätigen. Innerhalb von ein bis 2 Tagen wird dies geschehen. Zafer Yelen ist zu 90 % schon ein Spieler Trabzonspors.
---------------
H.Rostock ile anlasilmis, sadece Trabzonspor iki gün icinde anlasilan miktari Rostock'un hesabina yollamasi gerekmektedir.
Revolution
13.Temmuz.2007, 00:34
Hop dedik.. :D :D Aykut'u vermez Galatasaray ama Fırat'ı verir.. :D Bence Trabzon'un tecrübeli ve iyi bir kaleciye ihtiyacı var.
Ouzy
13.Temmuz.2007, 19:32
Trabzonspor Zafer Yelen ile anlaştı
Transfer sezonunun en aktif takımı olan Trabzonspor, Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen ile prensipte anlaşmaya vardı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:03 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Trabzonspor, Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen'in transferini sonuçlandırmaya çalışıyor.
Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, Zafer Yelen ile prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Kulübü ile de görüşmeler olumlu sürüyor. Kulübü izin verirse birkaç gün içinde bu transfer resmiyet kazanır'' dedi.
22 yaşındaki orta alan oyuncusunun, resmi sözleşme imzalanması halinde bordo-mavili takımın Gerede'de yapılan kampına katılacağı öğrenildi.
Trabzon adına çok sevindim, gelir inşaallah.
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 06:12
Zafer Yelen'i izlemişliğim yok ama bildiğim kadarıyla 10 numara mevkiinde oynuyor.Ersun Yanal'ın oynayacağı sistemi çok iyi bilmiyorum ama çift forvet oynarsa çok fazla forma şansı bulabileceğini sanmıyorum.Hiç forma şansıda bulamaz demiyorum.Kadroda alternatif açısından alındı diye düşünüyorum.Hayırlı olsun..
Universal
14.Temmuz.2007, 06:17
Zafer Yelen transferi hayırlı uğurlu olsun. Zafer Yelen'i hiç izlemedim. Bu nedenle sağdan soldan duyduklarıma göre yetenekli bir genç olduğunu belirtiliyor. Trabzonspor, bu yıl çok iyi oyuncular aldı ve iyi bir takım kuruyor. Zafer Yelen ilede takıma genç bir isim kattılar. Trabzonspor'un artık transfer yapacağını düşünmüyorum. Çünkü çok fazla para harcadılar.
Fietra 10
14.Temmuz.2007, 06:29
Zafer Yelen transferi hayırlı uğurlu olsun. Zafer Yelen'i hiç izlemedim. Bu nedenle sağdan soldan duyduklarıma göre yetenekli bir genç olduğunu belirtiliyor. Trabzonspor, bu yıl çok iyi oyuncular aldı ve iyi bir takım kuruyor. Zafer Yelen ilede takıma genç bir isim kattılar. Trabzonspor'un artık transfer yapacağını düşünmüyorum. Çünkü çok fazla para harcadılar.
Kaleci konusu henüz netlik kazanmadı..Slyva askıya alındıgından beri merak edilen soru Onur ve Tolga ile devam mı yoksa tecrübeli bir kaleci mi ?
Ouzy
14.Temmuz.2007, 06:34
Kaleci konusu henüz netlik kazanmadı..Slyva askıya alındıgından beri merak edilen soru Onur ve Tolga ile devam mı yoksa tecrübeli bir kaleci mi ?
Trabzon'un iyi bir kaleci alacağını düşünüyorum. Bence kaleci alıp transferi kapatırlar. Fazlası zarar zaten.:)
Universal
14.Temmuz.2007, 07:17
Onur, Fenerbahçe maçından sonra göz doldurdu. Tolga, EURO 08'de oynamasada, orada bulunmasıda ona tecrübe kazandırdı. Bu yıl Avrupa'da mücadele etmeyeceği için yabancı kaleciye gerek yok.
gerrrard
14.Temmuz.2007, 07:35
Zafer Yelen'i izleme şansı bulmuştum ben. Çok yetenekli bence yılın transferlerinden biri. Özellikle bazuka misali şut çekiyor.
Trabzonspor
14.Temmuz.2007, 16:18
Zafer Yelen'i izleme şansı bulmuştum ben. Çok yetenekli bence yılın transferlerinden biri. Özellikle bazuka misali şut çekiyor.
ewet bende bır kac kez ntvsporda ızlemıstım ıyı oyuncuya bencıodu ıns yararlı olur
omersal
14.Temmuz.2007, 17:25
Zafer yelen çok iyi bir oyuncu.Trabzonda formunun zirvesine çıkacaktır ama gökdeniz gibi de olamaz bence.
anilton
14.Temmuz.2007, 19:30
Zafer Yelen'i Milli takımlarda ve Bundesliga maçlarından 5-6 kez izledim...
Klasik 10 numara özelliklerine sahip bir futbolcu.Biraz Lincolnvari hareketleri var.Heralde Almanya'da oynarken fazla izlemiş ve onu örnek alıyor heralde.Bana öyle geldi.Onun kadar özel yeteneklere sahip olmasada,gelecek vaadeden bir ofansif orta saha oyuncusu...
Ouzy
15.Temmuz.2007, 00:20
Trabzonspor Zafer Yelen'de sona doğru
Transfer döneminin en aktif takımı olan Trabzonspor'da Asbaşkan Hacısalihoğlu, prensipte anlaşmaya vardıkları Zafer Yelen'in transferi için kulübü Hansa Rostock'tan haber beklediklerini açıkladı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 14:27 TSİ 14 Temmuz 2008 Pazartesi
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nde forma giyen Zafer Yelen'in transferinin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu söyledi.
Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden haber beklediklerini belirterek, ''Bizim istediğimiz rakama evet derlerse transfer olacak. Aramızda büyük bir fark yok. Zannediyorum onlar da bugün, yarın olumlu cevap verirler. Zaten futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, gelmeyi çok istiyor. Transferin gerçekleşme olasılığı yüksek'' dedi.
Fransa'nın Lille takımından ön sözleşme imzalanan, ancak daha sonra transferinde sorun çıkan kaleci Tony Sylva'nın durumu konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Sylva, kulübüyle bonservis sorununu hallederse gelecek. Kulübüyle itilaflı olursa bu oyuncuyu alamayız. Geçici lisans çıkarma hakkımız var. Ama öyle problemli oyuncu alıp, ileride uğraşmak istemiyoruz. Zaten birçok itilaflı dosya kulüpte var. Bunlara bir yenisi daha eklemek istemiyoruz. Bu transferde beklemedeyiz'' diye konuştu.
Sylva'nın transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşın, kaleci arayışında şimdilik bulunmadıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Ama kamp sonrasında hoca mutlaka 'kaleci lazım' derse o zaman arayışımız olur'' dedi.
KaF KeF
16.Temmuz.2007, 00:21
Isaac Trabzonspor yolunda
Gençlerbirliği ile problem yaşayan Nijeryalı golcü Isaac Promise, Trabzonspor ile görüşüyor. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği ile olan sözleşmesinin bittiğini iddia eden Nijeryalı golcü Isaac Promise, Trabzonspor ile anlaşmaya çok yakın. Trabzonspor'un 21 yaşındaki golcü oyuncuyla ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bordo-mavili yönetim ile golcü oyuncunun menajerinin bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı ifade edildi. Isaac'in Gençlerbirliği ile olan problemini halletmesi durumunda, genç futbolcunun Trabzonspor'a resmi imzayı atacağı belirtiliyor. FIFA'nın kurallarına göre, 18 yaşından gün almamış futbolcularla en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabiliyor. Gençlerbirliği ise 18 yaşından gün almadan kulübe gelen Isaac'e 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Isaac de kurallara göre serbest kaldığını iddia ederken, Gençlerbirliği bunun tersini savunmuştu. Isaac'in sözleşmesiyle ilgili düne kadar Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde sözleşme bitiş tarihi olarak 31 Mayıs 2009 gözükürken, bugün yapılan düzeltmeyle sözleşme bitiş tarihi 31 Mayıs 2008 olarak değiştirildi. Bu düzenlemeye göre, TFF'nin resmi sitesine göre Isaac, serbest kalmış gözüküyor.
15.07.2008
Kaynak : İHA
ShevAnil
16.Temmuz.2007, 00:42
Transfer döneminin hızlı takımı Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin golcüsü Isaac ile anlaştı!..
Isaac'in Ankara'da Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!..
Bu arada golcü oyuncunun Nijerya Olimpik Milli Takımı'nın Güney Kore'deki kampına katılmak için bu ülkeye gideceği öğrenildi. Eğer Nijerya, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda finale kadar çıkarsa 23 Ağustos'a kadar Trabzonspor'la çalışmalara katılamayacak.
BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABER!..
Öte yandan bordo mavili yönetimin Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in işini de bitirmek üzere olduğu ve genç oyuncunun yarın kampa katılmasının beklendiği gelen haberler arasında...
Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın transferi ise çıkmaza girdi!.. Kulübü ile arasındaki maddi problemleri çözemeyen Senegalli kalecinin transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi.
Maraton
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 00:43
Isaac Promise Trabzonspor'da
Flaş! Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı golcüsü Isaac Promise ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ankara ekibiyle sorunlar yaşayan Nijeryalı oyuncunun, transferin hızlı takımı Trabzonspor ile anlaştığı bildirildi.
ayrıntılar birazdan...
İyi bir alternatif olacagını düşünüyorum..Özellikle Ergin'den daha iyi oldugu kanaatindeyim..dediğim gibi as değilde alternatif olsun diye transfer edilmiş bi oyuncu..
GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2007, 00:58
Valla çok sürpriz bir transfer oldu gerçekten.Sanırım kadroda alternatif olması için alındı.Kadroya baktığımızda Ergin'den başka alternatif forvette yok açıkcası.Varsada benim aklıma gelmedi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 01:00
İlhan Cavcav oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğini belirtiyor fakat federasyonun gerek kendi açıklamasında gerekse TFF sitesinde oyuncunun serbest oldugu görülüyor..Ne diyeyim Cavcav FIFA'ya selamlar..Ayrıca Tony Slyva'dan FIFA ile karşı karşıya kalmamak için vazgeçen yönetimin böyle bir hata yapacagına da inanmıyorum..Hayırlı olsun
gtTs26
16.Temmuz.2007, 01:00
Isaac ilk sezonunda 10 ikinci sezonunda 12 gol attı .Geçen sezon onun için çok sorunlu geçdi zaten kafasında gençler'i bitirmişdi . Geçen yılda 7 gol atmış galiba.
Henüz 20 yaşında ve alternatif için çok iyi. Güzel bir transfer olur gerçkleşirse.
Birde Zafer'i alırsak :)
Cyzio
16.Temmuz.2007, 01:09
Isaac form yakalasın, Umut'u keser 11'den.Umut'ta bir forvette olması gereken en önemli özelliklerden 2si yok (teknik ve bitiricilik), tek artısı ortalıkta dolanıp durması maç boyunca.Ayrıca kendinide geliştirmedi bence, 3 yıl önceki Umut neyse şimdiki de o.Neyse Isaac'e ben güveniyorum.Bonservissiz olması da güzel oldu.Ayrıca yabancı kontenjanı konusunda da sıkıntımız yok.Bence güzel transfer..
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 01:09
İsim: PROMİSE İSAAC
Uyruk: NİJERYA
Dogum Tarihi: 02.12.1987
Klüp: GENÇLERBİRLİĞİ
Sözleşme Başlangıç: 15.07.2005
Sözlşeme Bitiş: 31.05.2008
TFF Resmi Sitesi..
Transfer döneminin hızlı takımı Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin golcüsü Isaac ile anlaştı!..
Isaac'in Ankara'da Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!..
Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.
Bu arada golcü oyuncunun Nijerya Olimpik Milli Takımı'nın Güney Kore'deki kampına katılmak için bu ülkeye gideceği öğrenildi. Eğer Nijerya, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda finale kadar çıkarsa 23 Ağustos'a kadar Trabzonspor'la çalışmalara katılamayacak.
FEDERASYON, ISAAC'İN SERBESTLİĞİNİ ONAYLADI...
Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı.
Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten, Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu.
Alınan bilgiye göre, Isaac'in Gençlerbirliği'ne transfer edildiği zaman yaşının 18'in altında olması nedeniyle en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabileceğinin, ancak kırmızı-siyahlı ekibin Nijeryalı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme yapmasının hatalı olduğu öğrenildi.
Yapılan sözleşmenin 3 yılı kapsayacak şekilde daha sonra 2 taraf arasında anlaşma sağlanarak düzeltildiği ve Isaac'in de bu kapsamda serbest kaldığı bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgide, Isaac'in sözleşmesinin 30 Mayıs 2008 tarihinde dolduğu, şayet bu futbolcuyla ilgili Gençlerbirliği'nin elindeki sözleşmede özel bir madde yoksa futbolcunun serbest olduğu ve istediği kulübe bonservis bedelsiz gidebileceği ifade edildi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, ''Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur'' dedi.
BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABER!..
Öte yandan bordo mavili yönetimin Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in işini de bitirmek üzere olduğu ve genç oyuncunun yarın kampa katılmasının beklendiği gelen haberler arasında...
Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın transferi ise çıkmaza girdi!.. Kulübü ile arasındaki maddi problemleri çözemeyen Senegalli kalecinin transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR
King_91
16.Temmuz.2007, 02:13
valla tebrikler ne diyim müthiş transferler oluyor hala da devam ediyor
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 02:21
Cavcav'a büyük çalım!
Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı.
Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten, Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu.
Alınan bilgiye göre, Isaac'in Gençlerbirliği'ne transfer edildiği zaman yaşının 18'in altında olması nedeniyle en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabileceğinin, ancak kırmızı-siyahlı ekibin Nijeryalı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme yapmasının hatalı olduğu öğrenildi.
Yapılan sözleşmenin 3 yılı kapsayacak şekilde daha sonra 2 taraf arasında anlaşma sağlanarak düzeltildiği ve Isaac'in de bu kapsamda serbest kaldığı bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgide, Isaac'in sözleşmesinin 30 Mayıs 2008 tarihinde dolduğu, şayet bu futbolcuyla ilgili Gençlerbirliği'nin elindeki sözleşmede özel bir madde yoksa futbolcunun serbest olduğu ve istediği kulübe bonservis bedelsiz gidebileceği ifade edildi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, ''Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur'' dedi.
Öte yandan, Nijeryalı futbolcunun, Olimpik Milli Takımı için ülkesine gittiği öğrenildi.
15.07.2008
Kaynak : AA
Addolorato
16.Temmuz.2007, 02:26
Isaac iyi transfer olur trabzon için isaac sanırım yabancı kontenjanında oynıyıcak boş yeri varmıydı trabbozunun?
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 02:29
Isaac iyi transfer olur trabzon için isaac sanırım yabancı kontenjanında oynıyıcak boş yeri varmıydı trabbozunun?
kontenjan sorun olmaz..:)
shamur1
16.Temmuz.2007, 02:48
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ba_Isaac007.jpg
Isaac Trabzonspor'da!
Trabzonspor'da transfer şov devam ediyor. Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Isaac Promise Trabzonspor'a transfer oldu. Ankara'da Nijeryalı futbolcuyla görüşen Trabzonsporlu yönetici Mahmut Aksu genç futbolcuya 3+1 yıllık imza attırdı.
Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Isaac ile bugün kontrat yaptıklarını ve bu futbolcunun milli maçlar nedeniyle ülkeninin milli takımı kampına gittiğini söyledi. Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.
TFF SERBESTLİĞİNİ ONAYLADI
Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı. Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten, Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, "Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur" dedi.
Öte yandan, Nijeryalı futbolcunun, Olimpik Milli Takımı için ülkesine gittiği öğrenildi.
Can Karyağdı'nın haberine göre Hansa Rostocklu Zafer Yelen'in de yarın kampa katılması bekleniyor.
Evet Zafer Yelen transferide gerçekleşecek sonunda..
Isaac Promise mükemmel oldu gerçekten , hemde bonservis bedeli verilmeden alındı.Ya şu güzelim takıma Tony Sylva şart oldu artık ne yapıp edip o kalecinin problemleri giderilmeli..
byunuss1
16.Temmuz.2007, 03:09
beleş ve potansiyel var..
erdemzorer10
16.Temmuz.2007, 03:26
çok saglam iki transfer daha tebrikler trabzonspor .. :) ama isaac ı Türkiye ye getiren ve onda büyük emeği olan gençlerbirliğine de isaac tarafından çok da dogru degil bence...inşallah hayırlı olur .. :)
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 03:29
çok saglam iki transfer daha tebrikler trabzonspor .. :) ama isaac ı Türkiye ye getiren ve onda büyük emeği olan gençlerbirliğine de isaac tarafından çok da dogru degil bence...inşallah hayırlı olur .. :)
Geçen sene sen kampta oyuncunun önünden yemegi alıp 2 gün aç bırakırsan olur böyle şeyler..:)
shamur1
16.Temmuz.2007, 04:34
http://www.bestspor.com/haber/maxi_131143022674.JPG
Takımımızın Gerede kampını ziyaret eden Başkanımız Şener, Kafile Başkanlarımız Kenan Sönmez, Ali Rıza Egemen ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu’yla birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İlk olarak yürütülen transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Şener, “Zafer Yelen konusunda kulübüne faks yoluyla bir teklif yaptık. Akşam saatlerinde aldığım bilgiye göre teklifimizi kabul etmişler. Bundan sonra önemli bir detay yok. Bir başka konu ise Nijeryalı oyuncu Isaac Promise. Oyuncunun avukatı bize futbolcunun serbest kaldığını söyledi. Genel Saymanımız Mahmut Aksu bu konularda oldukça tecrübeli. Biz hiçbir takımın sözleşmeli oyuncusunu kendilerine sormadan almamız ne kulübümüze nede benim şahsıma yakışır. Kendi avukatlarıyla ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde oyuncunun bonservisinin elinde olduğu söylendi. Bunun üzerine Mahmut bey devreye girdi ve anlaşma sağlanarak Ankara’da protokol imzalandı. Oyuncu ülkesinin ümit milli takımıyla birlikte Kore’ye gitti. Nijerya finale kalırsa Isaac 20 Ağustos’ta, kalmazlarsa daha kısa sürede Trabzon’a gelecek. Bu transferle ilgili Gençlerbirliği Kulübü menajeri bir açıklama yaparak oyuncunun kendileriyle protokolü olduğunu veya ödemeleri bulunduğunu söylemiş. Eğer hukuken onların malıysa kulübüyle görüşürüz” dedi.
Kaleci Sylva konusuna da değinen Şener, “Bu oyuncu bize kulübü Lille’den bonservisini 400 bin Avro’ya alacağını söyledi. Bizde sözleşme imzaladık. Sonrasında kulübü oyuncuya biz seni ancak 900 bin Avro’ya bırakırız demiş. Trabzonspor’a Kulübü olarak Sylva’yla yaptığımız görüşmede belirlediğimiz fiyatın asla üstüne çıkamayacağımızı vurguladık. Eğer problemi çözerse transfer gerçekleşir. Olmazsa bile ben kalecilerimiz Tolga, Onur ve Yakup’a güveniyorum” diye konuştu.
Yeni oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını ifade eden Şener, “Herkes gibi bende şampiyonluk yaşamak isterim. Ama bu kadro daha yeni kuruldu. Önce Avrupa kupalarına katılmayı ve Türkiye Kupası’nı kazanmayı istiyoruz. Eğer şampiyonluk gelirse ona da hayır demeyiz. Ama o potansiyeliniz var mı derseniz tabiî ki var. Bu transferleri oyun olsun diye yapmadık. Ortada bir gerçek var ki Trabzonspor büyük bir hava yakaladı. Oyuncuların tanıtıyla ilgili katkılarından dolayı basınımıza teşekkür etmek istiyorum” ifadesini kullandı.
Gerede kampının Cuma günü sona ereceğini dile getiren Şener, “Gerede sonrası Almanya’da ikinci etap kampımız başlayacak. Burada hazırlık maçları oynayacağız. Ama benim asıl merak ettiğim nokta İstanbul’da oynayacağımız hazırlık müsabakasında tribünlerin tam olarak dolup dolmayacağı. Bakalım hava oraya yansımışmı. Kombine kart satışları çok iyi gidiyor” açıklamasında bulundu.
Seyircisiz oynama cezasının kaldırılmasının gündemde olduğunu sözlerine ekleyen Şener, “Bu sadece bizim kulüp için geçerli olar bir durum değil. Merhum Başkan Hasan Doğan’la bu konuda görüşmeler yapılmıştı. Şimdi yerine Mahmut Özgener bakıyor. Bu konumdaki kulüplerin seyircisiz oynama cezalarının para cezasına dönüştürülmesi gündemde. Ama belli değil” dedi.
Kulübün marka değerinin yükseldiğini belirten Şener, bu değerin karşılığında gelirlerin de arttığını ifade ederek sözlerine nokta koydu.
gerrrard
16.Temmuz.2007, 18:20
Isaac Trabzonspor'da!
Trabzonspor'da transfer şov devam ediyor. Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Isaac Promise Trabzonspor'a transfer oldu. Ankara'da Nijeryalı futbolcuyla görüşen Trabzonsporlu yönetici Mahmut Aksu genç futbolcuya 3+1 yıllık imza attırdı.
Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Isaac ile bugün kontrat yaptıklarını ve bu futbolcunun milli maçlar nedeniyle ülkeninin milli takımı kampına gittiğini söyledi. Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.
TFF SERBESTLİĞİNİ ONAYLADI
Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı. Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten, Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, "Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur" dedi.
Can Karyağdı'nın haberine göre Hansa Rostocklu Zafer Yelen'in de yarın kampa katılması bekleniyor.
GENÇLERBİRLİĞİ: "UEFA'YA GİDERİZ"
Bir süredir serbest kalmak için Futbol Federasyonu ile görüşmeleri devam eden Nijeryalı futbolcu Promise Isaac hakkında Gençlerbirliği basın sözcüsü Muammer Akyüz, 10 Temmuz'da yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Kendisiyle sözleşmemiz devam ediyor, ancak Isaac bunun tersini savunuyor. Amacı, bonservis bedelsiz kulübüne para kazandırmadan buradan ayrılmak. Biz de bizi istemeyen hiçbir futbolcuyu zorla tutmak istemeyiz. Ancak prosedür neyse ona da uymak gerekiyor. Bu hukuki bir süreçtir. Gerekirse, UEFA ve FIFA'ya kadar gidebiliriz."
(Ligtv.com.tr)
Bence güzel transfer oldu bu Trabzonspor için. Kadro iyice genişliyor.
BlackEagle19o3
16.Temmuz.2007, 18:27
Isaac ve Zafer de gelince Trabzon çok güzel bir kadroya sahip oldu.Bu sene yarış içinde olacaklardır;)
ForsakeN
16.Temmuz.2007, 18:52
Trabzon süper kadro kurdu.Bu sene değil de seneye ve ondan sonraki seneler şampiyonluğa oynayacaklardır
hp-fm-gs
16.Temmuz.2007, 18:53
Trabzonspor iyi kadro kurdu ama uyum süreci falan derken şampiyonluğa oynamak için kafadan 1 sezon grekiyor bence..
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 19:08
Uyum süreci biraz fazla abartılıyor..Bielefeld,Wolfsburg,Bremen ve İstanbul'da oynanacak Levaidakos maçında herkes takımı görecek..
eGowiCh
16.Temmuz.2007, 20:02
Zafer Yelen Trabzonspor'da
Dış transferin en hızlı kulübü olan Trabzonspor, Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen'i de renklerine bağladı. Zafer bordo-mavililerle 4 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/32961.jpg
Trabzonspor uzun süredir transfer etmek istediği Almanya'nın Hansa Rostock takımının gurbetçi oyuncusu Zafer Yelen ile anlaşmaya vardı.
Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in kulübüyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, genç futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in Perşembe günü Trabzon'a gelmesini beklediklerini, futbolcunun takımın Gerede kampının bitmek üzere olması nedeniyle kampa gitmeyeceğini kaydetti.
NTV Spor
Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2007, 20:15
Seneye FM'de Trabzonspor'u düşünmek dahi istemiyorum. :D
hp-fm-gs
16.Temmuz.2007, 20:18
yok artık Ronaldinho.. :p
Trabzonspor'u pek bilmem ben şu anda, hangi bölgelere eksikleri kaldı ? :D
shamur1
16.Temmuz.2007, 22:16
Çok iyi bir kadro kuruldu ama üstüne basa basa söylüyorum Tony Slyva yada ondan daha iyi bir kaleciyi kadromuzu katmalıyız yoksa yazık olur bu takıma.Bu kadar emek harcanmış ortada ciddi paralar dönerken kalemizi 2 genç ve tecrübesiz oyuncuya bırakırsak ilerde çok büyük sorunlar yaşarız.Hadi başkanım halledin şu Tony olayını da kapatalım transfer sezonunu..Ben rakip ataklarda, kornerlerde , frikiklerde gözümü kapatmak ve tedirgin olmak istemiyorum..
El Comandante
16.Temmuz.2007, 22:24
Çok iyi bir kadro kuruldu ama üstüne basa basa söylüyorum Tony Slyva yada ondan daha iyi bir kaleciyi kadromuzu katmalıyız yoksa yazık olur bu takıma.Bu kadar emek harcanmış ortada ciddi paralar dönerken kalemizi 2 genç ve tecrübesiz oyuncuya bırakırsak ilerde çok büyük sorunlar yaşarız.Hadi başkanım halledin şu Tony olayını da kapatalım transfer sezonunu..Ben rakip ataklarda, kornerlerde , frikiklerde gözümü kapatmak ve tedirgin olmak istemiyorum..
Tony Slyva gelirse bu tedirgin tavırların devam eder bence.Onu izlediğim kadarıyla yan toplarda,frikiklerde kötü bir kaleci olduğunu anladım.Bence Trabzonspor daha kaliteli bir kaleci alabilir.Slyva aranan kaleci değil.
shamur1
16.Temmuz.2007, 22:29
Zaten Tony ya da daha iyi bir kaleci dedim.Ama internetten izlediğim kadarıyla kalesinde güven veren birebirde başarılı bir kaleci görünümünü verdi bana bana kalırsa kulubüyle olan sorununu halledip bir şekilde bu kaleciyi almalıyız ha bulunabilirse daha iyi bir kaleci de olur. Frikik yan top diyorsun da Türkiye Liginde bu tarz goller ya da pozisyonlar çok olmuyor ki .
fokocaman
16.Temmuz.2007, 22:32
nasıl oldu şimdi trabzonsporun durumu nasıl bi taktik uygulayacak ersun hoca merak edıyorum bu transferler ile ...
muhtemel taktik -1
--------tolga ---------
song-egemen-giray-cale
---------colman
------selçuk-zafer
yattara-------------barış
---------gökhan
muhtemel taktik - 2
--------tolga-----------
song- egemen- giray- cale
yattara-selçuk-colman-zafer
----gökhan- isaac promise
muhtemel taktik - 3
--------tolga-----------
song- egemen- giray- cale
yattara-selçuk-colman-barış
----------zafer
---------gökhan
yedek takım
----------onur-----------
tayfun-ceyhun-fatih-sami
--serkan-adnan-hüseyin
--------abdülaziz
-------eren--umut
haricinde yakup kaleci
ismail özeren defans sol
bugra erdoğan - defans orta saha sağ
Zafer Aydoğdu – defans -
Mustafa Yumlu – defans -
Selçuk Yıldırım – orta saha -
Zafer Cansız - defans
ergin keles -- forvet
ferhat çökmüş - defans ortasaha
bide gelmeyi başarırsa tony sylva - kaleci
gerçekten kadro derinliği olmuş oldu yıllardır ilk kez...
sanırım tek forvetli taktiği deplasmanlarda çift forvetli ve forvet arkalı taktiğide sahamızda dener .. bilemiyorum şimdiye kadar yapılan transferlerden bu taktikleri çıkarabildim... alınan oyuncuların özelliklerine göre .. doğru aslında song en iyi defansın ortasında oynuyor ama ben sağında oynamasından yanayım çünkü egemen ve girayın birbirlerini ezberlemelerine ihityacımız var sürekli beraber oyanamalılar ...
shamur1
16.Temmuz.2007, 22:44
Artık Isaac Promise transferinden sonra Ersun Yanal'ın çift forvet oynatacağı ortadadır.Yoksa tek forvet oynayıpta Umut ve Isaac'ı yedek bırakmak lükse kaçar.Yıllardır özlediğimiz bir tabloyla karşı karşıyayız.
Herkes belli başlı oyunculardan bahsediyor ama Gerede Kampında anlatılanlara göre Sami fırtınası esiyormuş..Bence Ceyhun,Sami,Fatih,Buğra vs gibi genç oyuncularımızdan en az 1 tanesini ilk 11'de görebiliriz.
Diğer bir izlenim ise Colman ve Cale için ikisi adınada çok olumlu referanslar var yani bu oyuncuların izlenipte alındıkları ortaya çıkıyor.Ben özellikle Colman'dan çok umutluyum.
Kaleci transferinden de umutluyum ben yoksa iyi kötü Jefferson gönderilmezdi diye düşünüyorum.Ayrıca Yakup da bu sene bizimle olmayacak galiba.Kötü oynadığımız maçlarda bizi ipten alabilecek bir kaleci şart başka söze gerek yok.
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 22:49
Evet abi..Colman'ı taraftarlar en iyisi olarak belirtiyordu kampın..Ayrıca Cale'nin de tekniğine hayran kalmışlar..Cale hakkında şüphelerim vardı fakat gerek Ersun Hoca gerekse Sadri Başkanın olumlu referansları biraz rahatlatıyodu beni kamptanda olumlu haberler gelince..:) Bomba gibi geliyoruz..
7rtmeyiz.. ;)
fokocaman
16.Temmuz.2007, 22:50
Evet kesinlikle öyle ...
çıplak gözle yaklaşık 1 saat izledim 3- 4 gün önce . top adeta ayağına yapışıyor topu vermiyor kolay kolay . tekniği üst düzey topa vuruş şekli felan benim çok hoşuma gitti ...ya bu akşam yada yarın akşam bidaha gidicem .. bu sefer biraz daha fazla kalıcam uzun uzun inceleyeceğim. burdan sizede anlatırım.. şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile ..
1- arkadaşlık kaynaşma ve samimiyet üst düzey
2- çalışma arzusu üst düzey ( kaytarmaya çalışan yok :-) .. )
3- hırs çok güzel
4- eskiler yenilere nazaran daha ağır ve isteksiz görüntü veriyorlar ..
shamur1
16.Temmuz.2007, 22:58
Ayrıca çoğu yerde aynı yorumları görüyorum deniliyor ki bu kadar çok transferle uyum sorunu yaşanır ellerinde patlar vs..
Şimdi geçen sene ki kadronun hali ortadaydı Yattara , biraz Umut ve geleceği olan Barış Memiş hariç elle tutulur oyuncularımız yoktu.Böyle bir takıma elbette ki bu kadar oyuncu transferi gerekliydi.Yoksa o kadroyu koruyup 2-3 tane dünyanın en iyi oyuncularını getirsen de hiçbir faydası olmaz.Öncelikle takımı Ziya Doğan'ın bıraktığı 2.sınıf topçulardan arındırdık yerine hem günü kurtaracak hem de geleceği olan oyuncular aldık. Ve son olarak öncelikle Mahmut Aksu , başkanımız ve transferlerde emeği geçen herkese teşekkürler..Yıllar sonra yeniden havaya girdik taraftarlar olarak , Trabzonspor'un nasıl bir güce sahip olduğunu,son senelerde sözde Anadolu takımlarından farkınız yok diyenlere de en güzel yanıt bu sene transfer döneminde verildi.
Knightmare
17.Temmuz.2007, 00:34
Sinan Bolat güzel gider Trabzon'un kalesine :D
nekop
17.Temmuz.2007, 09:27
Yok Sinan gereksiz olur zaten onun gibi kaleciler var diye transfer yapıyoruz.Ama Sylva bence Tolga'dan çokta fazla artısı olan bir kaleci degil.
fokocaman
17.Temmuz.2007, 17:41
Bencede sinana gerek yok . yakup alınmasaydı alınabilirdi. ama tolga onur ve yakup kesinlikle yeter.. Casillas örneği var önümüzde 18 yaşında real madrid gibi bi takımın kalesine geçti ve kötü goller yese bile sabredildi oda çok çalıştı ve kimseye vermedi kaleyi şimdiki durumu ortada dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri ve henüz 25 yaşında tolgaya ve onura kesinlikle sabredelim. zaten bu yıl şampiyonluğa oynamıyoruz gelecek yılların takımını kurmaya çalışıyoruz sabredicez ve kazanıcaz...
shamur1
17.Temmuz.2007, 18:57
Geçin artık bu Casillas örneğini ya casillas ile Tolga , Onur kıyaslanamaz.
Bu yıl şampiyonluğa oynamıyoruz değil bu tecrübesiz kalecilerle şampiyonluğa oynanmaz mevcut kalecilerin hiçbiri bu baskıyı kaldıramaz .. örneğin Onur gelecek vaadeden bir kaleci olabilir ama 2-3 maç hatalı goller yerse hem Trabzonspor kaybeder hem de Onur'u kaybederiz.
Dün aynı şeyleri Bmn'de de yazdım.
Trabzonspor Şenol Güneş'ten sonra adam gibi 1 tane kalecisi olmamıştır..
Bakınız son 10 senelik dönemde
bjk - Cordoba
gs - Mondragon - Taffarel
fb - Rüştü
Peki yaTrabzonspor ???
Metin Aktaş
Bülent Ataman
Petkovic
Jefferson
Hasan Sönmez
Milosevski
Tolga Zengin
Ahmet Şahin vs..
hiçbiri de kafaya oynayacak takımın kalecisi olamaz..
Yani böle düşünenleri anlamıyorum kaç senedir 1 tane adam gibi kalecimiz yokken , en büyük zaafımız kalecilerden yana olmuşken hangi akla hizmet Tolga ve Onur ile yola çıkılsın.
Şart abi şart bu takıma tecrübeli bir kaleci şart..
Defans bloğu arkasını sağlama almak ister gerisinde güvenilir bir kaleci gerek defansı gerek bütün takımı gerekse de tribünlere güven verir.
Şimdi Song arkasında oynayan Tolga'ya , Onur' a mı güvenecek allahaşkına..
Transfere 27 m Euro harcanmış 50 Trilyondan fazla para.. Her bölgenin alternatifi bulunur ama bir takımın kalecisi o takımın %50 sidir.Sol açık,sağ açık , defans , forvet buralara adam kaydırabilirsin ama kale mevkisi böyle değil işte.. Benim kalecim maç kurtaracak , takım kötü olduğu zaman ön plana çıkıp takımını ipten alacak ..
Gol atmak çok zor değil geçen sene Ayman'da gol atıyordu sonuçta .
Trabzonspor
17.Temmuz.2007, 20:28
emrah yazdıklarında haklısın bakalım ama tony ıcın ısrar etmıo yomnetım acaba baska bı sı mı var yoksa yıne bı bombamı patlıcak
Fietra 10
17.Temmuz.2007, 20:39
Emrah Abiye katılmakla beraber yeni bi haber ekleyeyim dün yerel basında çıktı haber daha sonra DHA taşıdı gündeme ve bu da ligtv.com.tr den..
Trabzon'da transfer bitmiyor
Transferde bu sezon öncesi 23 oyuncu ile sözleşme imzalayan Trabzonspor, geleceğe yönelik de transferler yapıyor. Bordo-mavili kulüp, Belçika Ümit Milli Takımı'nda da forma giydiği bildirilen, Christian Brüls ile anlaşma sağladı.
Hollanda ikinci liginde mücadele eden MVV Maastricht Kulübü'nün, Trabzonspor ile anlaşma dahilinde Belçika'nın Eupen KAS takımdan Brüls'ü aldığı bildirildi. Brüls'ün, 1 yıl MVV Maastricht takımında forma giyeceği ve gelecek yıl da Trabzonspor'un bu oyuncuyu alma hakkının bulunduğu belirtildi. Böylelikle, bordo-mavili kulübün Brüls'ün transferini, Hollanda kulübü üzerinden yaptırarak, daha uygun bir rakama gerçekleştirdiği kaydedildi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, 20 yaşında ve 1.84 boyundaki ileriye dönük orta alan oyuncusu olan Brüls'ü, Hollanda takımının başka bir takımdan transfer ettiğini belirterek, ''Bu futbolcu, bir yıl bu takımda forma giyecek. Futbolcuyu alma hakkımız var. Kulübüne cüzi bir ödeme yapıldı'' diye konuştu.
Eger haber dogru ise genç oyuncu ile sözleşme imzalanmış fakat bu sene oyuncu MVV Maastricht 'te forma giyecek..Seneye takıma katılacak..
Trabzonspor
17.Temmuz.2007, 21:45
denizde kum bızde transfer:D
fokocaman
17.Temmuz.2007, 23:24
kim bu adam tanıyan varmı ?? fm de adı cısmı varmıdır ?? caps lı bilgi verebilecek biri varsa müteşekkir oluruz ..
shamur1
18.Temmuz.2007, 00:37
N.A Dönemlerinde transfer dönemi uzasa da 1-2 oyuncu alabilsek diye temenni ederken Sadri Baba döneminde artık kapansın şu transfer dönemi yeter daaa der olduk..Beni de all Sadri Baba beni de .. :D
Brüls olayı nedir bilmiyorum ama işte Brüls
http://assets.rug.be/img_art/site/images/4F7189E6-B5C3-4AC9-98B5-FF98A04979CB.gif
klasgs
18.Temmuz.2007, 00:40
biri trabzonu durdursun :) bence tek sorununuz kalede kaldı onuda çözerseniz bu sene degilde seneye kesin kafaya oynarsınız. Forvetiniz iyi oldu ben umutu begenmiyordum promise ve gokhan super oldu umutta yedekte! defansta song cok guzel oldu. Songu cok seviyorduk aldınız onu simdi onun gibi adam arıyoruz. Helal olsun Trabzona...
GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 00:41
Harbiden yahu birisi Sadri başkanı durdursun.:icon_biggrin:
Şaka bir yana Brüls'ü daha önceden duymamıştım ama Ersun hocanın keşiflerinden birisidir mutlaka.
shamur1
18.Temmuz.2007, 00:52
Evet kaleye tecrübeli bir isimi alıp (Tony yada bir başkası) transfer kapatmalıyız artık. Kaleci almayıp ta mevcut kalecilerle yola çıkarsak eğer yazık olur bu kadar güzel transferlere .. Ayrıca sezon bitmeden Sadri Şener ilk önce kalecilerimizden dert yanmıştı Tolga için neler demişti şimdi ne oldu da bu 2 kaleci yeterli görülüyor anlamadım.
Revolution
18.Temmuz.2007, 03:47
Bence Trabzon Cordoba,Gs'li Orkun'u kiralık olarak veya Serdar Kulbilge'yi alabilir.Trabzon bence bu sene uyum sürecini de göze alarak söylüyorum UEFA'ya vs. gider..Seneye veya öbür sene bir aksilik olmazsa şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri diyebiliriz...
BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 05:07
Uyum süreci falan hikaye, maya tutarsa şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar sürdürürler.Tutmazsa takımda çöküş başlar, bir daha zor transfer yapıp orta sıra takımı haline gelirler...
Bu arada kaanali, ne Cordoba'sı o adam bitti artık.Orkun olabilir ama ben sanmıyorum.Serdar bir takımla anlaşmıştı galiba.Trabzon'un Türk kalecileri zaten iyi, yabancı kaleci lazım;)
Fietra 10
18.Temmuz.2007, 06:57
Uyum süreci önemli ama dediğim gibi sakız oldu milletin agzında.. lig 22 agustos'ta başlıyor yani bu oyuncular 2 ay beraber olmuş olacak ilk maça çıkarken..
Ayrıca kaleci lazım dogrudur ama Cordoba için artık geç.. Bu saatten sonra Cordoba daha transfer yapmaz..Serdar'da Kocaeli ile anlaştı zaten..Orkun olacagına da Onur oynasın..Onur'un daha iyi bir kaleci oldugunu düşünüyorum..Yabancı ve tecrübeli bir kaleci lazım bu takıma..Umarım Slyva'daki çıkmaz aşılır..Her ne kadar ümidim azalsada..Ama bu yönetimin ne yapacagı belli olmuyor o başka:)
klasgs
18.Temmuz.2007, 08:14
Cordoba yaşıyormu ya ??? :)
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 01:49
LigTv'de alt yazı geçmiş Trabzon Beşiktaş'tan Aydın Karabulut ile anlaşmış ama gitmesine Ertuğrul Sağlam izin vermemiş.Eğer gitseydi çok üzülürdüm.
Bu arada Serdar aslında süper transfer olurdu ama Kocaeli kaptı.
shamur1
19.Temmuz.2007, 03:37
Zafer Yelen yarın imza atacak.
Trabzonspor'un Hansa Rostock'tan transfer ettiği Zafer Yelen yarın imza atacak.
http://www.haber61.net/images/news/zafer_yelen.jpg
Trabzonspor'un geçtiğimiz günlerde 1 yıl opsiyonlu olmak üzere 4 yıllığına anlaşmaya vardığı gurbetçi futbolcu Zafer Yelen, dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelmişti. Ardından Zafer dün gece geç saatlerde Trabzon'a gelerek Zorlu Grand Otel'de kalmıştı.
Zafer Yelen'in avukatı bu akşam saatlerinde Trabzon'a geleceği ve yarın da imza töreni yapılacağı öğrenildi.
Zafer Yelen'den açıklama
Trabzonspor'un yeni transferi Zafer Yelen basının karşısına çıktı ve açık yüreklilikle sorulara cevap verdi.
TRABZON'DA OLMAKTAN MUTLUYUM…
Kendini çok iyi hissettiğini belirten Zafer, “Trabzon'a gelmekten çok mutluyum, yeni sezonda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
TRABZONSPOR'A SÖZ VERMİŞTİM
Transferinde bazı problemler çıktığı için uzadığını kaydeden Zafer, “Biraz bizden, biraz da kulübümüzden kaynaklanan sorunlar çıktı. Ama şuan bu sorunlar aşıldı. Mahmut Aksu ile geçenlerde konuşmuştum o da bana Trabzonspora gelir misin demişti, ben de kendisine seve seve gelirim. Böylece Trabzonu tercih ederek sözümde durdum. Problem çıkmasaydı haftalar önceden Trabzon'a gelecektim ve de Trabzonspor'un kampına katılacaktım” diye konuştu.
TRABZONSPOR SIFIRDAN KADRO KURDU
Trabzonspor'u neden tercih ettin sorusu üzerine Zafer Yelen, “Trabzonspor çok iyi kadro kurdu, sıfırdan bir kadro kuruldu. Ben de bundan dolayı Trabzonsporu tercih ettim, Trabzonsporda herkes kendini göstererek forma savaş verecek. Herkes sıfırdan başlayacak ve herkes kendini göstermesi lazım Ben de kendimi idmanlarda, sahada göstererek hocamın gözüne girmek istiyorum” dedi.
HEDEFİM A MİLLİ TAKIM
Ümit Milli takımda oynadığını anımsatan Zafer, “Türkiye'de hedefim Trabzonspor'da kendimi göstererek A Milli Takıma gitmek. Ben Trabzonspora geldim, bundan sonra futbol yaşantımı burada devam ettireceğim. Kendimi göstererek 3 yıl burada kalmak istiyorum” diye konuştu.
YANAL'IN OYUNCUSU OLMAKTAN MUTLUYUM
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı tanıyor musun sorusu üzerine de Zafer şunları söyledi:
“Ersun Yanal hocamı tanıyorum ama daha önce görüşemedik. Ersun hoca çok disiplinli, profesyonel çalışan bir hoca. Onun oyuncusu olmaktan son derece mutluyum. Fatih ve CeyhunGülselam ile de konuştum. Onlar da bana Trabzonspor'un çok iyi kadro kurduğunu söylediler Herkes birbirini kısa zamanda sevdi. Çok profesyonelce çalışıyorlar” diye konuştu.
Zafer Yelen son olarak kendini kendini orta sahanın göbeğinde oynayan futbolcu olarak tanımladı.
Selahattin AYDINLI
Kaynak:http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg
nekop
19.Temmuz.2007, 10:27
Yıllardır frikik golü atamıyorduk doğru düzgün en kötü ihtimal birkaç frikik golü izletir bize... :D
hp-fm-gs
19.Temmuz.2007, 10:29
nedense Zafer Yelen'i Trabzon'da görünce içim burkuldu.. :D
eXcitinG
19.Temmuz.2007, 22:38
Bu kadronun başarıLı oLması için bir kaç sezona ihtiyacı var. Bu yıL zirveyi zorLayacakLarı, çok can yakacakLarı kesin ama ben ŞampiyonLuğa ihtimaL vermiyorum. Tarihte sıfırdan kadro kurup, Şampiyon takım sayısı azdır.
Ama çok sağLam kadro kurduLar. Tebrik etmek gerek.
shamur1
19.Temmuz.2007, 22:52
Haklısın abi kendi adıma konuşuyorum ama benim bu sene şampiyonluk beklentim yok , yeni bir kadro kurduk olması gerekende buydu zaten onca verimsiz ve 2.sınıf oyuncuların olduğu bir kadroya sadece 3-4 isim alarak bu takımı yola sokamazdık bunun için bu köklü değişim gerekliydi.Benim beklentim Trabzonspor'un adına,geçmişine,büyüklüğüne yakışır top oynayalım o yeter şuan için .. eğer bu mayayı tutturursak zaten ilerki senelerde şampiyonluk çok da zor değil bizim için..Bu sene en azından ligi ilk 3'de bitirirsek iyi bir başlangıç yapmış oluruz.
Tabi her yerde belirttiğim gibi bunca iyi transferlerden sonra bu takıma tecrübeli bir kaleci kesinlikle şart.. Aslında transfere ilk olarak kaleci alarak başlamalıydık son 10-15 senedir en çok baş ağırtan sorunumuzdu iyi bir kaleciye sahip olmamamız.
KaF KeF
19.Temmuz.2007, 23:51
Zafer Almanya'ya dönüyor
Trabzonspor'da Zafer şoku... Trabzonspor'un büyük çabalar harcayararak Hansa Rostock'tan transfer ettiği ve dün Trabzon'a gelen Zafer Yelen'i kulübü Almanya'ya geri çağırdı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Zafer Yelen ile bordo-mavili kulüp arasında yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Ancak Zafer Yelen'in forma giydiği Hansa Rostock Kulübü bu transferle ilgili gerekli tüm prosedürlerin yerine getirilmeden oyuncunun kulübümüzle antrenmanlara çıkmasını uygun görmemiş ve bu nedenle Trabzon'da bulunan Zafer Yelen'i Almanya'ya geri çağırmıştır. Önümüzdeki günlerde Hansa Rostock kulübüyle devam edecek görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve tüm ödeme prosedürlerinin yerine getirilerek kesin anlaşma sağlanması halinde Zafer Yelen, tekrar Trabzon'a gelerek sözleşme imzalandıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır."
LigTv
RoNNiE91
20.Temmuz.2007, 00:12
Yılan hikayesine döndü Zafer transferi ama Trabzon işin ucunu bırakmayacak gibi gözüküyor.Hayırlısı neyse o olsun.
CeNTeR_TR
20.Temmuz.2007, 00:42
Trabzon bu sene iyi kadro kurdu ama shamur1 adlı arkadaşında dediği gibi ilk seneden şampiyonluk beklemek yanlış olur :) En azından göze hoş gelen bi futbolla Avrupa kupaları hedef alınabilir..Mevcut kadroyu koruyarak devam edilirse asıl 2 sene sonra Trabzondan korkmak Lazım..
Cyzio
20.Temmuz.2007, 01:20
Hansa kulübünün ne kadar kıl bir kulüp olduğunu anlamış olduk.Herşeye rağmen Zafer imzalayacaktır.Olmadı Yıldıray imzalar..
Fietra 10
20.Temmuz.2007, 01:22
Aynı olay Burak'ta oldu aniden Gökhan Ünal haberi geldi..Şimdi de Zafer dediler bi bomba isim çıksa ortaya..:)
klasgs
20.Temmuz.2007, 01:49
trabzon için bu sene ligde 3. olmak güzel sonuç olur bu kadroda onu hakkediyor zaten ayrıca daha ne kadar transfer yapcaklar bakalım :) Bu konuda açıklama yapıldı mı trabzon yönetiminden ? En önemli mevkii kalede sıkıntınız var galatasarayın oldugu gibi...
Knightmare
20.Temmuz.2007, 02:46
bazı sitelere bakıyorum bitmiş transferlerde kaleci Sylva'yı da gösteriyorlar...ne oldu o iş? aldı mı Trabzon yoksa arayış devam ediyor mu kaleci için? Çok kaliteli kadrosu oldu çok can yakacak bu sene Trabzon. yakından takip edicem maçlarını :)
klasgs
20.Temmuz.2007, 04:49
bazı sitelere bakıyorum bitmiş transferlerde kaleci Sylva'yı da gösteriyorlar...ne oldu o iş? aldı mı Trabzon yoksa arayış devam ediyor mu kaleci için? Çok kaliteli kadrosu oldu çok can yakacak bu sene Trabzon. yakından takip edicem maçlarını :) yok kesinleşmedi görüşmeler sanırsam devam ediyor kulubuyle sorun cıktı ucret konusunda herhalde mahkemelık olabilir.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2007, 21:59
Trabzon kalecinin bonservisine para vermek istemiyor. Onun için bu iş biraz daha uzar gibi.
Erdinç , Jabi ve Jefferson halen Trabzonda idmandaymış , utanmadan gelebiliyolar
omersal
20.Temmuz.2007, 22:01
Trabzon gerçekten iyi transferler yaptı ama ilerde finans sıkıntısı çekmez inşallah
Cyzio
20.Temmuz.2007, 22:05
Sylva kulübüyle problemlerini aşmış galiba.Ayrıca Lille'nin resmi sitesinde yeni sezonun kadrosunda Sylva gözükmüyor..
http://www.losc.fr/?r=0,1,0,0,1,1
klasgs
21.Temmuz.2007, 00:28
Sylva ve Zafer'de son durum!
Trabzonspor'da transferleri yılan hikayesine dönen Senegalli kaleci Tony Sylva ve gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'in transferlerindeki sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Trabzonspor'un daha önce Trabzon'a getirip iki yıllık sözleşmeye imza attırdığı Senegalli kaleci Tony Sylva, bonservisini almak için bulunduğu Fransa'dan arayarak Lille ile olan sorununu gidermek üzere olduğunu söyledi. Trabzon'a imza attıktan sonra Lille kulübünün bonservis fiyatını artırması üzerine Trabzonspor yönetiminin, "Bonservisini al, öyle gel" resti ile karşılaşan Tony Sylva'nın, Fransa kulübü ile yaptığı uzun görüşmeler sonucunda bonservis fiyatını uygun rakamlara kadar indirdiği öğrenildi.
Bu gelişmeler üzerine bordo - mavili yöneticiler de Senegalli kalecinin transferinde bir iki gün içerisinde sıcak gelişmeler yaşanabileceği ve Sylva'nın Almanya kampına katılabileceğini söylediler. Öte yandan Tony Sylva'nın transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise bordo - mavili yönetimin, bu futbolcuya tazminat ödeyip ödemeyeceği belirsizliğini koruyor. Trabzonsporlu yöneticiler Tony Sylva'yla ön sözleşme imzaladıklarını dolayısıyla bunun bir bağlayıcılığının bulunmadığını söylediler.
ROSTOCK'UN ZAFER OYUNU
Trabzonspor'da Zafer Yelen transferinde yaşanan pürüz de yönetimi şok etti. Daha önce Genel Sayman Mahmut Aksu'yu Almanya'ya çağırarak görüşme yapan ve futbolcuyu Trabzonspor'a verme kararı alan Alman kulübünün, tekrar fiyat artırması yönetimi sıkıntıya soktu. Futbolcuyu Trabzon'a gönderdikten sonra geri gönderilmeyeceğini düşünen Hansa Rostock'un, bu yüzden fiyat artırdığı ve gerekli evrakları göndermediği belirtildi. Trabzonspor yönetimi ise Pazartesi günü mesai saatinin başlaması ile birlikte Rostock tarafından istenen teminat mektubunu banka aracılığı ile Alman kulübüne göndererek, bu transfere son noktayı koymayı planlıyor. Alman kulübünün izlediği politikadan sıkılan Trabzonsporlu yöneticiler, Zafer Yelen'le sürekli temas halinde bulunarak, futbolcuya moral vermeye çalışıyor.
Kaynak : DHA
20.07.2008
shamur1
21.Temmuz.2007, 10:33
Gustavo Colman
http://www.metacafe.com/watch/1479587//
6 dakikalık videosu .. Bu performansını bu sene de gösterebilirse inanıyorum ki Lige damgasını vuracaktır..Top kapıyor , mücadele ediyor , pasları kusursuz , duran toplarda da çok başarılı .. e daha nolsun..
http://www.takagazete.com/haber_images/mansed_19072008.080713.jpg
Colman fırtınasıKampın tartışmasız yıldızıydı
Trabzonspor’a transferi zorlukla gerçekleşen Arjantinli Gustavo Colman, gerçek bir yıldız olduğunu gözler önüne serdi. Teknik Patron Ersun Yanal’ın ’10 numaralı adamı’ erken uyumu, müthiş tekniği, pas yüzdesinin yüksekliği ile takımı yönlendiren ve hızlı hücumlarda da etkili bir silah olacağını gösterdi. Colman bu performansını lige taşırsa, taraftarın yeni sevgilisi, rakiplerin ise korkulu rüyası olacağı kesin.
Gerede kampında ki performansıyla da bu oyuncudan daha çok umutlandım. Eğer çok fazla bir süre uyum sorunu yaşamazsa bence bu senenin en iyi transferi Colman olacaktır.Neydi o ortasahada ki kazmalardan çektiğimiz..
nekop
21.Temmuz.2007, 11:20
İnşallah iyi bir sezon geçirir Colman pek izleme fırsatım olmasada oyun stili Szymkowiak'a yakın bir oyuncu diyebiliriz herhalde videodan öyle anlaşılıyor.
Fietra 10
21.Temmuz.2007, 20:15
Colman ligimizde oyunu iki yönlü oynayan ender ortasahalardan biri..
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 20:59
colman iyi oyuncunu izlenimimni veriyor ama fm de dayanıklılığı 7 bence az bu bende soru işareti bırakıyor.en azından çift rakamlı(dayanıklılığı) biri olması gerekirdi 90 dk. yı zor çıkartır yoksa.
barış memişin kadro durumu ney yedek mi kalacak yoksa?transferler onu etkileyebilir sanırım ama bence 11 de olmalı.
Fietra 10
21.Temmuz.2007, 21:22
Trabzonspor Zafer Yelenden Vazgecti kesin olarak..
Radyospor Hayrettin Hacisalihoglu
ewrim_FB
21.Temmuz.2007, 22:33
Klas adammış fakat Türkiye'de ,Belçika'da olduğu kadar rahat oynayamaz...
KaF KeF
21.Temmuz.2007, 23:32
Zafer transferi yattı!
Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Zafer Yelen konusunda, resmi internet sitesi aracılığı ile bir açıklama yapıldı. Zafer Yelen'in transferinin dondurulduğunun vurgulandığı açıklama şu şekilde: “Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi kulübümüz bir süredir Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Türk oyuncu Zafer Yelen'le transfer görüşmelerinde bulunmaktaydı. Gelinen noktada menajerinin sürekli değişen rakamlarla karşımıza çıkmasına rağmen oyuncuyla belli konularda mutabakata varılmış ve Zafer Yelen Trabzon'a getirilmişti.
Ancak geçtiğimiz hafta sonu yaşanan bazı gelişmeler yönetim kurulumuzu bu transferle ilgili yeniden düşünüp karar verme aşamasına getirmiş, sonunda da başkanımız ve teknik heyetimizin de görüşleri alınarak Zafer Yelen transferinin geçici bir süreyle dondurulması kurum menfaatleri açısından uygun görülmüştür.
Gerek oyuncunun Trabzonspor'da oynama konusundaki kararlılığı ve direnci noktasında tespit ettiğimiz eksiklikler, gerekse de Alman kulübünün katı ve olumsuz tutumu yönetim kurulumuzu böyle bir karar almaya yöneltmiştir. Göreve seçildiği günden bu yana Trabzonspor'un çıkarlarını ve prestijini üst seviyede korumaya özen gösteren yönetim kurulumuzun bundan böyle de aynı doğrultudan taviz vermeyeceğinin taraflı tarafsız herkesçe bilinmesini istiyoruz
21.07.2008
Kaynak : DHA
Cyzio
22.Temmuz.2007, 00:32
Bu transferi yönetim gerçekten istese Zafer Trabzon'a geldiğinde bitirirdi.Olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakıldığı anlaşılıyor transferin.Başka bir isim transfer edilecek diye düşünüyorum kısa bir süre içerisinde..
nekop
22.Temmuz.2007, 00:53
Ben başka bir adam alınacağını zannetmiyorum ama belki Zafer için ilerleyen zamanlarda son bir atak yapılabilir.
eXcitinG
22.Temmuz.2007, 01:16
CoLman, yaptığı bir söyLeşide Matias DeLgado yu çok beğendiğini söyLemişti. Oyun stiLinin de ona benzediğini feLan beLirtmişti. Adam bırak oyun stiLi topa vuruş stiLLeri biLe aynı :)
KeyifLe izLeyeceğimiz bir oyuncu daha oLdu
nekop
22.Temmuz.2007, 08:22
CoLman, yaptığı bir söyLeşide Matias DeLgado yu çok beğendiğini söyLemişti. Oyun stiLinin de ona benzediğini feLan beLirtmişti. Adam bırak oyun stiLi topa vuruş stiLLeri biLe aynı :)
KeyifLe izLeyeceğimiz bir oyuncu daha oLdu
Zaten eskiden takım arkadaşıydılar galiba...
bjk_melo_151
22.Temmuz.2007, 15:07
Arjantin'in Charcarita Juniors takımında oynadılar.
shamur1
23.Temmuz.2007, 05:59
Sami de imzalıyor!
Trabzonspor'un, Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübünden aldığı Sami Büyüktopaç ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.
http://www.ajansspor.com/resim/SamiBuyuktopac01.jpg
Bordo-mavililerin, Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübünden aldığı Sami ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme yapılacağı açıklandı.
Sezon öncesi anlaştığı 22 oyuncudan sadece Sami ile imza töreni yapmayan bordo-mavililer, genç oyuncu için de basın huzurunda yarın imza töreni düzenleyecek.
Trabzonspor, geçen sezon bitmeden Sami Büyüktopaç ile anlaşma sağlamış ve bu futbolcu yeni yönetimin anlaştığı ilk oyuncu olmuştu.
Gerede Kampının en iyileri arasındaydı bende çok merak ediyorum Sami'yi ..
Bu arada TFF Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin, Sami’nin ilk genç milli takım kampına davet edileceğini açıkladı.
Trabzonspor kombine rekoru kırdı!
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, bugüne kadar 15 bine yakın kombine kart satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, ellerinde 2 bin civarında kombine kart kaldığını söyledi.
http://www.ajansspor.com/resim/ts_taraftar02.jpg
Trabzonspor taraftarına kombine kartlara gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür eden Tunç, "Yeni sezonda taraftarımıza layık olabilmek için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapıyoruz. Kombine kart kampanyamıza büyük ilgi gösteren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu durumdan çok memnunuz. Bu sayede yönetim kurulumuzun çalışma şevki ve heyecanını da artıyor" dedi.
Kombine kart satışlarının maçların başlayacağı tarihe kadar tükenmesini beklediklerini kaydeden Tunç, "Trabzonspor, tarihinde ilk olarak kombine kart satışlarında böyle bir durumu yaşıyor. Forma satışlarında da patlama yaşıyoruz. Başlattığımız çalışmalar ve yaptığımız kampanyalarla taraftarımızın kulüplerine daha çok sahip çıkmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Taraftarımız da bu çalışmalarımıza karşılığını fazlasıyla veriyor. İnşallah yeni sezonda hep birlikte güzel günler yaşayacağız" şeklinde konuştu.
GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2007, 03:13
Sami haberini görünce bende yeni bir isim sandım meğer çok önceden anlaşılmış.:)
shamur1
24.Temmuz.2007, 05:22
Sami Büyüktopaç'a özel tören
Kulübümüzün, daha önce anlaşmaya vardığı Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından Sami Büyüktopaç basın önünde sözleşme imzaladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, gurbetçi oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Levent Erkuloğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, ''Bu kadroyu oluştururken gerek kalitesi gerekse de tecrübesiyle kendisini kabul ettirmiş oyuncular aldık. Bunun yanında da genç ve yetenekli oyuncuları da kadroya dahil ettik'' dedi.
Genç oyunculardan birinin Sami Büyüktopaç olduğunu ifade eden Erkuloğlu, ''Sami, Gerede kampında gösterdiği performansla Trabzonspor'a uzun süre hizmet edeceğinin ve burada büyük başarılara imza atacağının mesajını vermiştir. Bu transferin hem kendisine hem camiaya hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Sami ise Trabzonspor gibi bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''4 büyük kulüpten birine geldim. Umarım her iki takım için de hayırlı olur. Daha 20 yaşındayım. Zaman geçtikçe futboluma daha çok şey katacağıma inanıyorum'' dedi.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/230708sami2.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/230708sami3.jpg
S.Gonzalez Sami :D
TONY SYLVA İSTANBUL'DA!..
Senegalli kaleci Tony Sylva'nın, İstanbul'a geldiği ve burada Trabzonsporlu yönetcilerle bir görüşme yaptığı öğrenildi.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/51003_1_080723212307.jpg
Bonservisi Fransa'nın OSC Lille takımında bulunan futbolcunun, yarın bonservis sorununun çözülmesi ve transferinin netlik kazanması bekleniyor.
nekop
25.Temmuz.2007, 22:00
Sylva sorunu artık giderilmeli gelicekse biran önce gelsin gelmeyeceksede basına duyurulsun.Tolga ve Onur bu tür kaleci haberlerinden ister istemez etkileneceklerdir.
Fietra 10
25.Temmuz.2007, 22:03
Sylva sorunu artık giderilmeli gelicekse biran önce gelsin gelmeyeceksede basına duyurulsun.Tolga ve Onur bu tür kaleci haberlerinden ister istemez etkileneceklerdir.
şimdi şöyle bir dedikodu var daha dogrusu yerel basından bi haber..Slyva ile her konuda anlaşıldıgı fakat Sorensen ile işi bitirmek istediğimiz için bu transferin kesinleşmesi bekleniyormuş..Slyva beklemede imiş yani..İnanmasamda umarım dogrudur...:)
tunciz
25.Temmuz.2007, 22:13
bence trabzonspor iyi kadro kurdu. transferleri oldukça başarılı. inş. uyum sorunu yaşanmaz. ligde başarılar.
nekop
25.Temmuz.2007, 23:37
şimdi şöyle bir dedikodu var daha dogrusu yerel basından bi haber..Slyva ile her konuda anlaşıldıgı fakat Sorensen ile işi bitirmek istediğimiz için bu transferin kesinleşmesi bekleniyormuş..Slyva beklemede imiş yani..İnanmasamda umarım dogrudur...:)
Sorensen gelse zaten 2-3 sene kaleci sıkıntımız olmaz.Yılın transferi olur valla zaten Sylva'yıda beğenmiyorum bizim aradığımız kaleci degil.
Fietra 10
26.Temmuz.2007, 02:07
Nijerya 4-0 Kore
Goller:ISAAC PROMİSE ( 2 ) ,okoronkwo,obina
nekop
26.Temmuz.2007, 06:13
Ooo İsaac çoşmuş bikaç tane daha atsa belki bizde oynamaya başlamadan bile 3-4 milyon euroya satabiliriz.O paraylada Sultan'ımızı geri getiririz belki şu kadroya onun gibisi yakışır. :)
Bordo61Mavi
26.Temmuz.2007, 06:29
Eski sultanı unutup yenilerini bulmamız lazım :)
nekop
26.Temmuz.2007, 06:31
Eski sultanı unutup yenilerini bulmamız lazım :)
Onun yeri başkaydı Gökdeniz gitti unuttum gitti ama o unutulmaz. :) Birazdan youtubeden başlarım yine gollerini izlemeye :D
shamur1
26.Temmuz.2007, 16:28
O da geliyor!
Sylva´nın mukavelesine eklediği, "Her türlü tazminat tarafıma ait" maddesi yönetimi tatmin etti... Senegalli kalecinin Almanya kafilesine katılacağı öğrenildi.
26.7.2008
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_223274_26FAN10SYLVA-B-Y2800.jpg
Haber bekliyorlar
Trabzonspor'da en uzun süren transfer meselesi haline gelen Sylva konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir menacerleriyle beraber Türkiye’de olan Senegalli kalecinin sözleşmesine son koydurduğu özel maddenin Trabzonspor Yönetimi’ni tatmin ettiği öğrenildi. Son kulübü olan Lille ile doğabilecek tüm problemlerde ve tazminat durumlarında sorunun kendisi tarafından çözüleceği garantisini veren deneyimli file bekçisinin Bordo-Mavililer’den haber beklediği vurgulandı.
‘Gelecekse gelsin’
Karadeniz temsilcisinin kurmaylarının bu özel madde konusunu UEFA ile iş yapan yerli ve yabancı avukatlara da sorduğu ve “Geçerlidir, sizin için de yeterlidir” yanıtını aldığı dile getirildi. Bu gelişmelerin ardından Sylva’nın yarın yapılacak olan Almanya yolculuğuna katılması bekleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da, “Almanya’ya bizimle gelecekse tamam ama daha da sarkacaksa takımımın motivasyonunun bozulmasını hiç istemiyorum” ifadesini kullandığı öğrenildi.
Fanatik
Fietra 10
27.Temmuz.2007, 02:24
Takımımız Almanya yolcusu
Takımımız Almanya'da yapacağı ikinci etap kampı için yarın (pazar) Almanya'ya gidecek.
Kafile Başkanlığını Başkan Yardımcımız Muammer Saka ve Sağlık ve Futbol Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun yapacağı kafilemiz 27'si futbolcu olmak üzere toplam 45 kişiden oluşuyor.
Kafilemiz yarın sabah Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla 09.25'de İstanbul'a oradanda yine THY'ye ait tarifeli uçakla 14.30'da Hannover'e hareket edecek.
Takımımız Almanya kampı oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:
1- HÜSEYİN ÇİMŞİR
2- TOLGA ZENGİN
3- TAYFUN CORA
4- İBRAHİMA YATTARA
5- FERHAT ÇÖKMÜŞ
6- UMUT BULUT
7- ERGİN KELEŞ
8- ADNAN GÜNGÖR
9- SERKAN BALCI
10- ONUR RECEP KIVRAK
11- EREN GÖRÜR
12– ABDULAZİZ SOLMAZ
13– İSMAİL ÖZEREN
14– AHMET BUĞRA ERDOĞAN
15– HRVOJE CALE
16– GUSTAVO COLMAN
17– GİRAY KAÇAR
18– EGEMEN KORKMAZ
19– SAMİ BÜYÜKTOPAÇ
20– SELÇUK İNAN
21– YAKUP BUGUN
22– CEYHUN GÜLSELAM
23– GÖKHAN ÜNAL
24– FATİH ALTUNDAĞ
25– RİGOBERT SONG
26– TONY MARİO SYLVA
27– BARIŞ MEMİŞ
Resmi Site..
bu haber Tony Slyva transferinin gerçekleştirildiğinin kanıtı olsa gerek..
Revolution
27.Temmuz.2007, 02:29
Tony Silva yararlı olur Trabzon'a..Trabzon gerçekten iyi bir takım kurdu bu sene.
shamur1
27.Temmuz.2007, 03:13
Resmi sitede Tony Slyva'nın Almanya Kampı kadrosunda gözükmesi bu transferinde gerçekleştiğinin kanıtıdır evet.. Bence çok iyi oldu bu transfer tecrübeli bir kaleciye çok ihtiyacımız vardı , böylelikle artık transferi kapatmış olduk.. ve herşeyden önemlisi yıllar sonra ilk kez kampa tam kadro ile gideceğiz takımın uyum sorunu yaşamaması için çok yararlı olacak.
Cyzio
27.Temmuz.2007, 03:47
Resmi siteden oyuncunun Trabzon'a geldiği açıklandı.Transfer bitmiştir;)
shamur1
27.Temmuz.2007, 03:49
Tony Sylva Trabzon'da
Yeni transferimiz Tony Sylva bu akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
Havaalanından alınarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne getirilen Sylva yarın takımımızla birlikte Almanya'ya hareket edecek.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/26sylva1.jpg
http://forum.bordomavi.net/images/smilies/me%C5%9Falets.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/bayrakts.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/me%C5%9Falets.gif
:D
Fietra 10
27.Temmuz.2007, 04:01
Hayırlı olsun renkdaşlar:)
Revolution
27.Temmuz.2007, 04:01
Hayırlı olsun Trabzon'a.Bence yararlı olacaktır..
shamur1
27.Temmuz.2007, 05:22
http://www.kickoffnigeria.com/uploads/images/a4796e94123fbd9b9a3af9b08e2d1779.jpg
Dream Team continue winning build-up
Posted: 2008-07-26 17:32
Dream Team IV continued their winning build-up to next month's Olympic Games with a 2-0 win over a local Korean club side on Saturday.
Goals from Obinna Nsofor in the first half, and Isaac Promise in the second, sealed a comfortable victory for Samson Siasia's wards.
Both players were also on target in an earlier tune-up game last week when the Olympic team cantered to a 4-0 victory over another local side, with Promise helping himself to a brace.
The Nigerians are pooled alongside Holland, USA and Japan for the Games in Beijing next month.
Nijerya 2-0 yenmiş hazırlık maçında 2.golü de Isaac Promise atmış.
Bundan önce oynanan hazırlık maçınıda 4-0 kazandı Nijerya ve 2 tane gol attı Isaac Promise.
Fietra 10
27.Temmuz.2007, 05:29
Isaac 2 maç 3 gol..Darısı bizim başımıza..:)
nekop
27.Temmuz.2007, 06:53
Ohh ohh İsaac fiyatını katlayarak gelicek gibi duruyor çok iyi iş yaptılar İsaac'ı alarak.
Hugo
27.Temmuz.2007, 07:00
Isaac Gençlerbirliğinde de iyi oyuncuydu zaten. Ama Trabzon daha önce kimsenin yapamadığını yaptı.. Bu kadar kaliteli oyuncuyu bedavaya getirdi. Hem de G.Birliği'nden. Transferi gerçekleştirenlere helal olsun demekten başka birşey yapamıyorum.. :)
shamur1
27.Temmuz.2007, 16:20
6114739059607843757
http://forum.bordomavi.net/images/smilies/atki.gif Tony Sylva Tony Sylva Tony Tony Tony Slyva http://forum.bordomavi.net/images/smilies/atki.gif
Trabzonspor
28.Temmuz.2007, 17:08
tony hayırlı olsun issac cok begendıgım genc oyunculardan hızı cok ıyı zamanla teknıgıde ust duzey olur ve kulup bu oyuncudan cok ıyı yararlanır.
artık hersey tamam olay oyuncularda ve ersun hocada bıtıo beklıcez ve gorcez
Cyzio
28.Temmuz.2007, 17:09
Senegalli kaleci Tony Sylva ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, ''Trabzonspor ile anlaşmak istiyordum. Bu gerçekleştiği için de mutluyum. Tecrübem, futbol bilgim ile burada başarılı olacağıma ve çok şeyler vereceğime inanıyorum'' dedi.
Fransa'da yapılan transfer görüşmelerine geç gelmesinin nedenini de açıklayan Sylva, ''3 milli maçımız vardı. O maçlara konsantre olmamız gerekiyordu. Ondan dolayı geç kaldım. Milli takımın kaptanıyım. Bakan ile birlikte primleri belirlediğimiz içinde son görüşmeye geciktim ve sonra da geldim'' diye konuştu.
Türk futbolunu iyi bildiğini dile getiren Senegalli kaleci, şunları söyledi:
''Trabzonspor, beni listesine aldığı zaman daha fazla yakından Türk futbolu ile ilgilendim. Trabzonspor, Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi maçlar çıkardı. Mükemmel bir futbol ortaya koydu. Milli takım olarak mükemmel bir yerde.''
Sylva, yaşı ile ilgili yapılan eleştiriler konusunda ise, ''Benim yaşıma bakmayın. Çok gencim. 3 kaleci benden çok şey öğrenecek. Ben gencim çok şey göstereceğim'' diye konuştu.
Kaleciler için yaş sorun değil. Yeter ki bahsettiğiniz isimler kadar performans ortaya koyabilsinler. Hepimizin isteği bu yönde. Diğer yandan Lille bunu es geçmiş ve 1 senelik kontrat teklif etmiş
Revolution
28.Temmuz.2007, 18:29
Isaac Promise, bence çok yetenekli bir forvet..Yaşı da genç.Onun avantajını kullanıp çok iyi bir şekilde kendini geliştirebilir.
shamur1
29.Temmuz.2007, 09:14
http://www.haber61.net/images/image_gallery/8956.jpg
Helal be Tony Kramponlara bak :)
http://www.haber61.net/images/image_gallery/8958.jpg
Tony Sylva , Rigobert Song , İbrahima Yattara ve Isaac Promise 4 Afrikalı oldu artık Yattara yalnız değil :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yanal 11 i belirliyor
Yeni Sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Bordo Mavililer Almanya kampında ilk hazırlık maçını 29 Temmuz'da Osnabruck ile oynayacak.
Teknik direktör Ersun Yanal Osnabruck maçı öncesinde kadroyu da şekillendirmeye başladı. Gerede kampının ardından Trabzon'da yaptığı taktik çalışmalarda kadroyu kafasında belli oranda şekillendiren Yanal Almanya'da ise son rotüşları yapacak Yanal'ın 29 Temmuz(yarın) oynanacak olan ilk hazırlık karşılaşmasında kalede Tolga, defansta Tayfun, Egemen, Song, Cale, orta sahada, Hüseyin, Ceyhun, Selçuk, Yattara ve forvette Umut-Gökhan Ünal ikilisi ile başlaması bekleniyor.
Teknik direktör Yanal geçtiğimiz sezon zaman zaman stoper mevkiine alınan ve başarılı maçlar çıkaran kaptan Hüseyin'i de Song'la birlikte savunmanın derenliğinde şans veriyor. Yanal'ın aynı maçta kamplarda form grafikleri yükselen genç futbolcular Sami ve İsmail'e de bu maçta şans vermeyi planlıyor.
nekop
30.Temmuz.2007, 07:34
Bugün oynadığımız ilk hazırlık maçında Yattara'nın ortasında Gökhan Ünal golü attı herhangi bir sakatlık falan yaşanmazsa bence bu sözü spikerlerden oldukça fazla duyacağız.
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 07:44
Bu konu artık kapansın yahu :p.Eksik mevkisi kalmadı sanırım Trabzonspor'un yıllar sonra tekrar şampiyonluğun en büyük adaylarından tebrikler
nekop
01.Ağustos.2007, 04:48
Artık gazetelerde bile transfer haberleri yapılmıyor bizim için fotomaçta bile yok :)
Trabzonspor
01.Ağustos.2007, 05:45
daha ne tramnsfer olcak ya yazmazlar tabı
Revolution
01.Ağustos.2007, 16:51
Bence de artık bu konu kapansın..:zuhahaDaha transfer yapmaz heralde Trabzon.. :)
klasgs
05.Ağustos.2007, 00:07
yapacagını yaptı trabzon artık ben acıkcası bir sorun gormuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artık gazetelerde bile transfer haberleri yapılmıyor bizim için fotomaçta bile yok :) fotomac bile yazmıyor gercekten bitmis demektir:D
nekop
05.Ağustos.2007, 00:21
Ersun Yanal yaptığı açıklamada bir eksik görürsek transfer yapabiliriz demiş yarın yine biton oyuncu alır bizim gazeteler. :)
klasgs
05.Ağustos.2007, 10:10
Ersun Yanal yaptığı açıklamada bir eksik görürsek transfer yapabiliriz demiş yarın yine biton oyuncu alır bizim gazeteler. :) SÜPER :icon_biggrin:
anilton
05.Ağustos.2007, 18:51
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BİTMİYOR!..
Werder Bremen galibiyetinden sonra “Transfer bitmez” diyen Yanal, şimdi gözünü Fenerbahçeli Ali Bilgin’e dikti.
Bordo-mavililerde transfer görüşmeleri bitmiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Ali Bilgin ile de görüşülmesini istediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin 1.3 milyon euroluk bonservis bedeli bulunan 27 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ile temasa geçtiği bildirildi. Öte yandan Aragones’in de bu futbolcuyu kadroda düşünmemesi, Bordo-mavili yönetimin işini kolaylaştıracak.
Fotospor'un iddiasına göre, Antalyaspor'dan sarı-lacivertli takıma transfer olan Ali Bilgin, Fenerbahçe’de yedek kalmanın kendisi için çok üzücü olduğunu belirterek, “Bir oyuncu kendine güvenini sahada kalarak kazanır. Kendime olan güvenimi kaybetmek istemiyorum. Eğer kulübüm isterse oynayabileceğim bir takıma giderim” dedi. Bilgin Trabzonspor’un teklif yaptığı yönünde bir açıklama yapmadı.
Revolution
05.Ağustos.2007, 18:56
Yalnız Ali Bilgin çok yarar sağlar bence Trabzonspor'a.
Fietra 10
05.Ağustos.2007, 19:50
Bu Ali Bilgin haberi galiba Fotospor 'dan ;)
shamur1
05.Ağustos.2007, 20:19
Ali Bilgin'i alıp 10 numara mı oynatacaz ?
Bunca güzel transferden sonra takıma İstanbul artığı almak son derece yanlış.
Zaten haberin kaynağı da Efsane Fotospor :)
Bu arada..
Teplice - Č.Budějovice 4:0 (3:0)
Branky: 5., 35. a 70.Jun, 44.Mareš
ŽK: 51.Klein, 90.Mezlík
Rozhodčí: Příhoda - Filípek, Mencl
Diváci: 6330
http://www.fkteplice.cz/php/obrazky_n2.php?id=zpravy/zpr_jun_hattrick.jpg&x=zp3
Tomas Jun Çek liginin ilk maçında hat-trick yapmış :)
Tomas Jun Fırtınası ve golleri :)
http://www.fkteplice.cz/stinadla_tv/3_08_08_teplice___budejovice_4:0_(3:0).html
UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 20:23
Efsane geri döndü.:D İyi ki Ersun Yanal transfer yapabiliriz demiş.
LaZz_61
05.Ağustos.2007, 21:00
Ne ali bilgini yav, yedek kulubesıne demır atmıs, antalyaspor'u satmıs bır adamla ısımız olmaz, olmamalıda, buyuk ıhtımalle haber de yalandır ...
jarosik_61
05.Ağustos.2007, 21:28
tomas juna bak sen aslında iyi futbolcuydu ama bir türlü şansı yaver gitmedi.erciyes maçında 6 pasın içinden 2 gol kaçırmıştı bir çok maçtada gol atamıyodu şanssızlık mı diyelim yoksa beceriksizlikmi.ben en ço kgiden paraya yanıyodum
Revolution
05.Ağustos.2007, 23:48
Türkiye'den kim giderse coşuyor yahu.(Misal:Carrusca,Jun,Tamaş)
nekop
06.Ağustos.2007, 02:17
Türkiye'den kim giderse coşuyor yahu.(Misal:Carrusca,Jun,Tamaş)
Jun gitmiş sayılmaz hala bizim topcumuz bu sezon liginde iyi işler yaparsa en azından aldıgımız fiyat civarına satarız geri. :)
Bu arada Ali Bilgin bildigim kadarıyla aslen Trabzonlu ama bence gereksiz olur onun yerine Barış oynasın.Ayrıca bu İstanbul oyuncusu durumlarınada son vermek gerekir oyuncu bize yararlı olacaksa isterse hayatı boyunca İstanbul dışına çıkmamış olsun bizim için farketmez bence...
deniz.91
06.Ağustos.2007, 03:13
Ali Bilgin yararlı olabilir aslında trabzona fbde hep yedek ama antalyada süperdi
shamur1
06.Ağustos.2007, 05:11
Jun bonservisiyle birlikte verildi Teplice'ye.
Fietra 10
06.Ağustos.2007, 06:05
Evet Jun'un Trabzonspor ile ilişkisi kalmadı..Ali Bilgin olayında ise Gereksiz bir transfer olur..Karakteri konusunda ciddi endişelerim var..Fenerbahçe'den önce bizimde teklifimiz olmuştu kendisine..Orayı seçti..Kendisine orada başarılar..
nekop
07.Ağustos.2007, 19:29
Maç 3-2 bitti. ayrıca Jun bonservisiyle birlikte verildi Teplice'ye.
Geçen devre arası kiralık verdik 1,5 sezonluguna...
jarosik_61
09.Ağustos.2007, 18:53
transfermarktde jun kiralık gözükmüyo teplicede ts yönetimi jun'u unutmuş olmasın
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2007, 01:35
Yok Jun bonservisi ile birlikte teplice e verildi
nekop
13.Ağustos.2007, 05:00
Kiralık verdik yahu 1.5 sezonluguna neyse araştırayım konuyu...
jarosik_61
13.Ağustos.2007, 05:40
yok arkadaşım jun bonservisiyle verildi hatta istersen transfermarkt sitesine girebilirsin.teplice takımına gir transfers başlığına tıkla bedelsiz gitmiş herhalde fiyatı yazmıyo
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 05:50
Wiki'den..
Futbola 9 yaşında, Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag takımında başladı. 16 yaşında profesyonel oldu. 17 yaşında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giydi. 2004/2005 sezonunda Sparta Prag formasıyla gol kralı oldu ve en iyi forvet oyuncusu seçildi. 2005/2006 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer oldu. 2005/2006 mevsiminin devre arasında kiralık olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne transfer oldu. burdan da sezon bitmeden ayrıldı. Şu anda Trabzonspor'un halen sözleşmeli futbocusu olan Tomáš Jun 2006/2007 mevsimin de Sparta Prag'ta kiralık olarak oynayacaktır. Türkiye'deki tek golünü Bjk formasıyla Diyarbakırspor'a kaydetmiştir.Şu an Çek Cumhuriyeti'nin Teplice takımına kiralanmıştır.
Serhat eger bu bilgiyi girmedi ise kiralık diyor..:)
Bu da transferin haberi ;
JUN, TEPLİCE'DE
Trabzonspor'da bir türlü bekleneni veremeyen ve her gelen teknik adam tarafından gönderilen Çek futbolcu Tomas Jun, sezon sonuna kadar Çek Cumhuriye'nin FK Teplice takımına kiralandı.
Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Tomas Jun'un sezon sonuna kadar Teplice'ye kiralandığını belirterek, "Teplice kulübü isteği taktirde sezon sonu da Tomas Jun'u alabilecek" diye konuştu.
Öte yandan Trabzonspor, hafta sonu sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmana, ülkesinin milli takım kampında bulunan Jabi, sakatlıkları bulunan Tolga Seyhan ile Sivasspor maçında soğuktan etkilendiği açıklanan 11 oyuncudan Umut Bulut, Tolga Zengin, Mustafa Keçeli katılmadı. Bu futbolcuların yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayabileceği belirtildi.
jarosik_61
13.Ağustos.2007, 06:11
jun teplicede haberi geçen yerde istediği takdirde alabilir söylenmiş o sezonun sonunda teplice almaya karar verdi valla transfermarkt yalan sölemez:)
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 06:13
jun teplicede haberi geçen yerde istediği takdirde alabilir söylenmiş o sezonun sonunda teplice almaya karar verdi valla transfermarkt yalan sölemez:)
transfermarkt yalan söyler de senin söylediğin mantıklı :)
nekop
13.Ağustos.2007, 17:33
Wiki'den..
Futbola 9 yaşında, Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag takımında başladı. 16 yaşında profesyonel oldu. 17 yaşında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giydi. 2004/2005 sezonunda Sparta Prag formasıyla gol kralı oldu ve en iyi forvet oyuncusu seçildi. 2005/2006 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer oldu. 2005/2006 mevsiminin devre arasında kiralık olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne transfer oldu. burdan da sezon bitmeden ayrıldı. Şu anda Trabzonspor'un halen sözleşmeli futbocusu olan Tomáš Jun 2006/2007 mevsimin de Sparta Prag'ta kiralık olarak oynayacaktır. Türkiye'deki tek golünü Bjk formasıyla Diyarbakırspor'a kaydetmiştir.Şu an Çek Cumhuriyeti'nin Teplice takımına kiralanmıştır.
Serhat eger bu bilgiyi girmedi ise kiralık diyor..:)
Yok artık daha işim yok onunla uğraşıcam. :D Ama dedigim gibi hala bizim oyuncumuz neyse Mustafa abiye söylim o ögrenir bir şekilde. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hacısalihoğlu, "hocamızın istediği bir oyuncu olursa, sezon öncesinde takviye yapabiliriz" dedi.
Bizim yönetim yine çalışmaya devam ediyor.Ersun Hoca eğer ben illa bu taktikle oynayacağım diyorsa bence forvet arkasında oynayabilecek bir oyuncu gerekli.
Cyzio
19.Ağustos.2007, 20:06
Bu saatten sonra transfer yapılacağını sanmıyorum.Sol açık veya sağ bekten biri olursa çok iyi olur ama..
nekop
20.Ağustos.2007, 02:32
Sağ bek kesinlikle şart Serkan'la Tayfun'la bitmez bu lig..
Onurap
20.Ağustos.2007, 02:39
Bir sol açık ve sağ bek gerekiyor..Serkanın sağbekte performansı fb deykende eleştiri olmuştu hattta bek oynarken fb de bobonun bi golü vardı serkan resmen çuvallmıştı bekte..Cavcav bize vermedi ama belki orhan şam iyi transfer olabilir adam 34 maçtada oynadı geçen sezon ligin en istikrarlısıydı..Sol açıkta lazım..Sol açık yok diye takım ilerde 3-1-2 oynuyor bu sefer yattara amcde çuvallıyor..Hüseyin'in yerine bi ön liberoda güzel olabilirdi ama :p hazırlık maçlarında fena değildi yinede gerçi ceyhunda oynayabiliyormuş pek izlemedim ama bana pek faydalı olabilecekmiş gibi gelmedi..Jabi gittimi bu arada?
nekop
20.Ağustos.2007, 02:44
Bir sol açık ve sağ bek gerekiyor..Serkanın sağbekte performansı fb deykende eleştiri olmuştu hattta bek oynarken fb de bobonun bi golü vardı serkan resmen çuvallmıştı bekte..Cavcav bize vermedi ama belki orhan şam iyi transfer olabilir adam 34 maçtada oynadı geçen sezon ligin en istikrarlısıydı..Sol açıkta lazım..Sol açık yok diye takım ilerde 3-1-2 oynuyor bu sefer yattara amcde çuvallıyor..Hüseyin'in yerine bi ön liberoda güzel olabilirdi ama :p hazırlık maçlarında fena değildi yinede gerçi ceyhunda oynayabiliyormuş pek izlemedim ama bana pek faydalı olabilecekmiş gibi gelmedi..Jabi gittimi bu arada?
takımda hala...
shamur1
20.Ağustos.2007, 10:10
Sağ beke adam , sol kanata adam , ön liberoya iyi bir adam.. böyle oyunculara sahip olmak o kadar da kolay değil ..
bazı arkadaşlar sol kanat çalışmıyor diyor.. peki şu ligde kaç tane takımın kanatları takır takır çalışıyor ? 4/4 lük 1 tane takım var mı ? ha elbette herkes gibi bende isterim keşke her bölgemiz güçlü olsa ama bunu başarabilen takım sayısı avrupada bile çok az..
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Ceyhun
Selçuk
Colman
Yattara
Umut (Isaac)
Gökhan
Onur
Tayfun
Giray
Hüseyin
Adnan
Barış
Isaac
böyle bir kadro eğer ki uyum sorunu yaşamazsa , iyi bir sistem ve iyi bir dayanışma ile başarıyı yakalaması çok mu zordur inandıktan sonra ?
geçen sene Sivas'ın kadrosu veya şampiyon olan galatasaray'ın kadrosu çok mu iyiydi ? hiç mi zayıf bölgeleri yoktu ? elbette vardı .. ama futbol bireysel bir oyun değil adı üstünde futbol takımı .. sağ bek zayıf olabilir diğer futbolcu arkadaşları yardım eder açık kapatılır .. aynı şekilde şuan sol açık yok deniliyor olmayıversin sol açık geçen sene ligin son haftası Fenerbahçe'yi yendiğimizde hep sağ taraftan Yattara ile geldik.. zaten bu adamın sağ açıkta olması demek onu karşılayan en az 2-3 kişi olacaktır demektir..
valla ben avrupa'dan bazı büyük kulüpler hariç maç içerisinde öyle sağdan soldan ortadan her yönden atak yapan baskı yapan ekipleri çok nadiren gördüm..
Yattara sağ açık oynar , colman biraz daha sola yakın oynar ortada , cale'nin ofansif gücü de fena değilmiş , selçuk ile ceyhunda ortada oynar bu kadar büyütmeye gerek yok.
Cyzio
20.Ağustos.2007, 17:21
Bazı arkaaşlarda bizi Barcelona, Manchester sanıyor heralde.Bu kadar para harcadık transfere 1-2 mevkide devre arasına veya seneye kalsın, batıracaksınız kulübü..
bySilver
22.Ağustos.2007, 04:22
soL kanatımız rahat işLiyor. ayaga top yapan nadir oyuncuLardan CaLe böyLe bir oyuncuyu buLmak iLerki yıLLarda sorun oLabiLir. Trabzonspor bunu önceden yapıp kaLiteLi bir oyuncuya sahip oLdu.
nekop
22.Ağustos.2007, 09:29
Bazı arkaaşlarda bizi Barcelona, Manchester sanıyor heralde.Bu kadar para harcadık transfere 1-2 mevkide devre arasına veya seneye kalsın, batıracaksınız kulübü..
Neden sağ bek diye tutturduğumu ligin ilerleyen haftalarında anlarsınız.Yada umarım Serkan ve Tayfun beni yanıltır hiç böyle bir transfere gerek kalmaz.Ama şu kadarını söyleyeyim belki TV'den izlerken pek belli olmuyor ama canlı olarak izleyince sağ bek yokmuş gibi bir görüntü veriyor takım...
Cyzio
23.Ağustos.2007, 03:39
Düşündümde sol açığa Usain Bolt mükemmel transfer olur.Çok hızlı ve teknik, hem gerekirse sağ bekede koşular yapar maç içinde, orayıda kapatır..:D:icon_twisted::icon_cool:
nekop
24.Ağustos.2007, 03:15
Arjantin'in bugünki maçtaki sag bekini çok begendim adını hatırlamıyorum ama öyle bir bekimiz olsa defansımız geçilmez olur.
bjk_melo_151
25.Ağustos.2007, 05:46
Pablo Zabaleta gerçekten çok iyi bir oyuncu yeni Javier Zanetti
Onurap
26.Ağustos.2007, 05:00
Ersun Yanal transfer istiyor!..
Sezona flaş transferler yaparak 2-0'lık Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal yönetimden bir transfer daha istedi.
LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Almanya'daki kamp döneminde yönetimden bir ön libero transferi isteğinde bulunan Yanal dünkü maçtan sonra bu isteiğini bir kez daha yönetime iletti. Yönetim Kurulunun ön libero transferi için bir toplantı yaptığı öğrenilirken gözlerin yurt dışına çevrildiği belirtildi. Yabancı bir ön libero transfer etmek isteyen Trabzonspor'un bonservis ücreti bulunmayan bir futbolcuyla anlaşmak istediği kaydedildi. Öte yandan Isaac Promise'in de bu hafta içi Trabzon'a geleceği ifade edildi.
(Ligtv.com.tr)
Bordo61Mavi
26.Ağustos.2007, 09:49
On libero lazim degilki :) bi sag bek lazim
byunuss1
26.Ağustos.2007, 19:14
bazı arkadaşlar cok fazla para fln harcadık diyor ama abartmamak lazım..
song,egemen,ısaac bunlara bonservis bedeli ödenmedi.
bu takım geçen senede satbayrak döneminde 3 futbolcu almıştı adnan,serkan,jabi ve bu oyunculara bonservis bedeli ödenmemişti. gelirler zaten ortada.. 23 oyuncu alındı falan deniliyor ama birçogu pilot takıma vs gitti.. fırtına kendine geliyor kolay degil.. ersun yanal isterse 1-2 transfer yapar yönetim.. sağ bek alınmalı bence... sivasspordaki abdurrahman'a karşılık jabi,hasan,erdinç verilip takas yapılsın yada jabi affedilsin :)
MaTRaKaN
26.Ağustos.2007, 20:45
Trabzon bu sezon harika bir kadro kurdu.
Bence artık transfere gerek yok..
nekop
28.Ağustos.2007, 16:48
Ortalıkta yine Lucas Biglia iddaaları dolaşıyor belki son transferimiz Biglia olabilir.Ayrıca Jabi'ye af geliyor ki bencede gelmeli sağ bekte Serkan ve Tayfun'dan daha faydalı olur.
El Barto
28.Ağustos.2007, 17:02
Artık Trabzon'dan bu kadar transferin üstüne sağ beke Daniel Alves'i bekliyoruz. :)
Artık transfer olmaz heralde yahu.
nekop
28.Ağustos.2007, 17:06
Artık transfer olmaz heralde yahu.
Bu yıl dünyada en çok transfer yapan takımdan bahsediyoruz burada heran herşey olabilir. :D
fokocaman
28.Ağustos.2007, 18:58
bazı arkadaşlar cok fazla para fln harcadık diyor ama abartmamak lazım..
song,egemen,ısaac bunlara bonservis bedeli ödenmedi.
bu takım geçen senede satbayrak döneminde 3 futbolcu almıştı adnan,serkan,jabi ve bu oyunculara bonservis bedeli ödenmemişti. gelirler zaten ortada.. 23 oyuncu alındı falan deniliyor ama birçogu pilot takıma vs gitti.. fırtına kendine geliyor kolay degil.. ersun yanal isterse 1-2 transfer yapar yönetim.. sağ bek alınmalı bence... sivasspordaki abdurrahman'a karşılık jabi,hasan,erdinç verilip takas yapılsın yada jabi affedilsin :)
aynı fikirdeyim sağ beke abdurrahman alınabilir karşılığında bir sürü oyuncu var gönderilmek istenen hasan erdinç jabi bunlar gider sivasa ... bende alınsın abdurrahman
nekop
29.Ağustos.2007, 04:02
İyi bir bekten kasıt Abdurrahman'sa ben bu vakitten sonra Serkan Balcı'nın Zambrotta'dan daha iyi bir bek olduğunu savunmaya başlayabilirim.
shamur1
29.Ağustos.2007, 22:45
Trabzonspor'a müjdeli haber
Trabzonspor'un kaleci Tony Sylva'ın transfer edilmesi için yaşadığı belirsizlik, FIFA'nın geçici lisans verme kararı almasıyla çözüldü. Ancak FIFA'nın geçici lisansı 2 Eylül'den önce vermeyeceği açıklandı.
http://www.haber61.net/images/news/9758.jpg
FİFA YAZI GÖNDERDİ
Bordo mavili yönetimin, bonservis sorunu bir türlü çözülemeyen Senegalli kaleci Sylva için teklif ettiği, "geçici lisans" talebini değerlendiren FIFA yetkilileri, Trabzonspor'a cevap yazısı gönderdi. Yazıda, "2 Eylül tarihine kadar Lille Kulübü'yle Tony Sylva'nın bonservis sorununu çözmenizi bekleyeceğiz. Bu tarihe kadar transfer sorunu çözülmezse, futbolcunun Trabzonspor'da oynama isteği de dikkate alınarak geçici lisans çıkartılacak" denildi. Yöneticiler, bu yazı üzerine rahatladılar.
YENER: "LİLLE'LE GÖRÜŞÜYORUZ"
Genel Sekreter Hasan Yener, FIFA'nın verdiği kararın sevindirici olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Böyle bir karar çıkmasını bekliyorduk. Ancak biz FIFA'lık olmak istemiyoruz. Bu nedenle Lille kulübüyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Her ihtimale karşın geçici lisans talebinde bulunmuştuk. Sylva'nın bonservisini normal şartlarda alabilirsek, geçici lisans otomatik olarak ortadan kalkacak."