PDA

View Full Version : Ronaldo Türkler'i kızdıracak

Fernando Gago
25.Mayıs.2007, 17:34
Rakibimiz Portekiz'in yıldızı Ronaldo kızdıracak. Yaptığı açıklamalarla Milli Takım'ı görmezden geldi. İşte o açıklamalar;

Manchester United ile geçtiğimiz çarşamba Moskova’da Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran, Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan, attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Cristiano Ronaldo, EURO 2008’i kazanarak bu sezonu hat-trickle tamamlamak istediğini söyledi.

BİZİM İÇİN ZOR OLACAK

“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim...Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

DAHA ATACAĞIM GOLLER VAR

Sezonun geneli, EURO 2008 ve kendisinin Real Madrid’e gideceği yönündeki haberlerle ilgili olaraksa şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir sezon geçirdim. Ama işim daha bitmedi. Atacağım gollerin hepsini atmadım. Buraya da sakladım. EURO 2008’i kazanarak sezonu taçlandırmak, onurlandırmak istiyorum. Herkesin benden beklentisi bu. Fakat anneme bile kupayı kazanacağıma dair söz vermedim. Verdiğim söz, kupayı kazanmak için elimden geleni yapacağım şeklinde...

TRANSFERLE HAVAYI BOZMAM

Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda Milli Takım’dayız. Ama turnuva sonunda ya da ona yakın bazı haberler alabileceğinizi belirteyim. Bu konuyla ilgili olarak bir daha konuşmayacağım. Takım arkadaşlarıma ve Scolari’ye karşı sorumluluklarım var. Onları yerine getirmeliyim. Burada transfer konuşulmaz. Geldiğimden beri muhteşem bir takım havası seziyorum. Bunu bozmak istemem. Ben de bu takımın bir parçasıyım. Scolari zaten geçen gün bunu herkese söyledi. ’Biz Ronaldo için değil, o bizim için oynayacak’sözlerine katılıyorum Scolari’nin...

ÇOK SABIRSIZLANIYORUM

Hedefim, EURO 2008’i de kazanıp uzun ve güzel bir tatile çıkmak. Gece yatarken yastığa kafamı koyduğumda içim huzurlu uyumak istiyorum. Ülkeme karşı görevimi yerine getireceğim. Formamı son ana kadar gerektiği gibi terletip, zafere ulaşmak için oynayacağım. Burada takım arkadaşlarımla bunun planlarını yapıyoruz. İyi bir takımız. Mükemmeliz. Bunu herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

(Vatan)

deniz.91
25.Mayıs.2007, 17:36
Bu adamın bu konuşmalarına gıcık oluyorum.Lütfen milli takım gösterin kendinizi yaaa

BaFraLı
25.Mayıs.2007, 17:39
Ronaldo çok artisleşti..hiç sevmiyorum böle hareketlerini..Portekizi yenerizde inşl..bunlarda bakar..

gerrrard
25.Mayıs.2007, 19:28
Ronaldo gibi kişiliksiz,yüzsüz,artist bir adamdan tam beklenecek nokta sözler.

nerazzuri
25.Mayıs.2007, 19:35
Tanıtacağız kendimizi Ronaldo tanıtacağız. Son zamandaki tavırları yüzünden acayyip soğudum Ronaldo'dan.

El Comandante
25.Mayıs.2007, 19:37
Yahu hemen neden celalleniyorsunuz ? Biraz empati kurmaya calisin.
Portekiz tabi ki bizden güclü takim,onlar macin favorisi konumunda.Adam bunu belirtmis.

Biz de kendimizden gücsüz takimlar hakkinda böyle yorumlar yapmiyormuyuz?

Türkiye ligini falan takip etse ne olur,etmese ne olur ? Ne degisir yani ? Yine de bilgiler edinmis,bizim zorlu rakip olabilecegimizi söylemis(cok duymak isteyenlere).

BlackEagle19o3
25.Mayıs.2007, 19:40
Artislik yapmış işte.Sen dünyaca ünlü bir futbolcusun,Dünya Futbolunu hiç mi takip etmiyorsun.Neyse tanıtırız kendimizi!;)

GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2007, 19:45
İnşallah diğer Portekiz'li oyuncularda böyle açıklamalarda bulunur.Bizi küçümsemeleri bizim işimize gelir.Sinyor böyle şeyleri kullanmayı çok iyi biliyor..

Since-1907
25.Mayıs.2007, 19:46
Elbet tanışırız ;)

shamur1
25.Mayıs.2007, 19:49
Ronaldo deseydi ki Türkiye bizden daha güçlü ve formda bir ekip , grubun favorisi onlar ayrıca Hakan Şükür'ün kesinlikle Milli Takımda yer alması gerekiyordu vs.. mutlumu olacaktık ? ya da değişen birşey mi olacaktı. Söyledikleri kendi kabahatıdır yanıtını Fatih Terim ve öğrencileri verir umarım. Ama adam konuşmakta haklı forvet oynamamasına rağmen İngiltere gibi bir Ligde 31 gol atarak gol kralı olmuş , takımı Ligi Şampiyon olarak bitirmiş , Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş ve payı da çok büyük.. ee o konuşmayacak ta kim konuşacak .

PesimiSTyLa
25.Mayıs.2007, 19:49
Daha iyi işte :) Bizi daha da hırslandırır, öyle oldugunda önümüzde kralı olsa duramaz :0: :icon_cool:

gerrrard
25.Mayıs.2007, 19:58
Yalnız Fatih Terim Euro 2oo8 bitimine kadar tv,pc ye bakmayı yasaklamıştı. Şu artiste gününü SERVET gösterir gerçi.

DeNiZ_1903
25.Mayıs.2007, 19:59
Bence o kadar kötü şeyler söylememiş ama CR.nun konuşmaları genelde insanları kızdırmak için..

UlquioRRa
25.Mayıs.2007, 20:04
İşte birçok futbol severin örnek aldığı isim. Bakalım bu artistliği maçtan sonra olacak mı?

yunusgs
25.Mayıs.2007, 20:06
Sahada konuş Ronaldo adam desinler.

Del Piero_10
25.Mayıs.2007, 20:17
Servet'e verin şunu futbol hayatını bitirsin:icon_biggrin:

KaPaLı
25.Mayıs.2007, 20:17
Kibirli kendini beğenmiş ve herkesi aldatmaya çalışır. İşte C.R.7 ! Merak etme Türkiye gelince kim olduğumuzu iyi anlarsın terbiyesiz herif !

gerrrard
25.Mayıs.2007, 20:19
Resmen kişiliksiz ya. Ama Servet'e çalım atmayı denerse Ronaldo'nun vay haline. :D

Lionel Andres Messi
25.Mayıs.2007, 20:24
karakter meselesi.alçakgönüllü biri değil küçük düşürmeyi seviyor. mesela bazı gol sevinçleri bile saçma gelebiliyor bazılarına.birkeresinde şöyle birşey demişti''bazıları bana gelmiş geçmiş en iyi oyuncu diyor ama ben tam emin değilim'' cinsinden...

saygı duymak gerekir abartmayada gerek yok.

Aykan19o3
25.Mayıs.2007, 20:26
Ronaldo biraz küçümsemiş bizi ama Portekiz gerçektende bizden güçlü ve Ronaldo'nun karşısına Servet vs kim gelirse gelsin Ronaldo gözü kapalı geçecek yetenekte bir futbolcu. Ancak gerçekten yüreğimizle oynarsak Portekiz'i yeneriz

Alicanfmfan
25.Mayıs.2007, 20:38
Elette tanısırız.Kendini futbol oynuyor zanneden ukala balonu patlatırız.
Zaten sevmiyordum , iyice nefret ettim.
Portekiz-İngiltere maçı aklıma geliyorda , Man.U'dan takım arkadaşı Rooney 'i nasıl attırmıstı oyundan , böyle şeyleri yapan futbolcu herşeyi yapar dikkatli olmak lasım

ThersoN
25.Mayıs.2007, 20:51
“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim...Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

yazık, demekki çok sevdiğimiz ronaldo global futboldan anlamıyormuş, hiç mi önceden galatasaray'ın, bu sene eşleşme ihtimali olan fenerbahçe'nin, daha önceden portekiz evinde yatarken, dünya üçüncüsü olan milli takımın adını hiç duymamış, o zaman futbolu ne kadar iyi oynarsan oyna, gözümde adam değilsin

Cyzio
25.Mayıs.2007, 20:56
Adını duyduğum her zaman sinirleniyordum zaten bu adamın.Kişiliğine yakışır sözler sarfetmiş ama bilmiyorki Türkü tanımayanın sonunun ne olacağını..

anilton
25.Mayıs.2007, 20:57
Sırf bunun için Baki'yi kadroya almalıydı Terim...:D:D:D

KaF KeF
25.Mayıs.2007, 20:59
Sen Rahat Ol Ronaldo..Mutlaka tanışırsın...Hele Servet ile bi tanış.....

yunusgs
25.Mayıs.2007, 21:04
Servet seni ezer ezer orada konuşabilirsen konuş Ronaldo.

Varonil
25.Mayıs.2007, 21:27
Bu açıklamaları yapmış olması oyuncunun kişilik egosunun ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.Ronaldo'dan beklerdim böyle bir açıklama yapmasını.

Neyse maç günü bir gelsin hele tanışır Ronaldo.Hele bir maç içinde Servet'le tanışsında .. :)

Alicanfmfan
25.Mayıs.2007, 21:40
Hiç bir futbolcuyu tanımıyormus, Yahu Bir kaç sene evvel Tugay ile iligli açıklamalar yapmıstı ya

shamur1
25.Mayıs.2007, 21:48
Ya beyler bu kadar Servet , Servet demeyin allahaşkına. Siz gerçekten inanıyormusunuz Servet'in C.Ronaldo'yu durdurabileceğine ? Servet iyi bir stoper olabilir ama Türkiye Ligindeki kaç tane Ronaldo var ? yada kaç tane durdurulması çok zor forvet oyuncusu var ? Servet-Shevchenko eşleşmesi hala gözümün önünde benim. Bu kadar da havaya girmek doğru değil daha temkinli olmamız lazım.

tosunpasa
25.Mayıs.2007, 21:50
Tanımıyorsa sorun değil, tanışırız. C.Ronaldo en sevdiğim futbolcuydu, ama yaptığı açıklamalar, saha içinde yaptığı artislikler v.s ile en nefret ettiğim oyuncu oldu kendisi..

Onurap
25.Mayıs.2007, 22:16
Ya beyler bu kadar Servet , Servet demeyin allahaşkına. Siz gerçekten inanıyormusunuz Servet'in C.Ronaldo'yu durdurabileceğine ? Servet iyi bir stoper olabilir ama Türkiye Ligindeki kaç tane Ronaldo var ? yada kaç tane durdurulması çok zor forvet oyuncusu var ? Servet-Shevchenko eşleşmesi hala gözümün önünde benim. Bu kadar da havaya girmek doğru değil daha temkinli olmamız lazım.

Bi kere yakalarsa bi daha kalkamaz c.ronaldo :D Çok kişiliksiz adam hiç sevmiyorum zaten..O yüzden dünyanın en iyisi benim gözümde
Kaka leite

Xipe Totec
25.Mayıs.2007, 22:16
M'Boro da bi dene tuncay var hani Türk onunla bi kaç maç karşılaşmışlığın vardır.. hani B.Rovers ta bi Tugay var Türk istikrar abidesi en azından 3-5 kez karşılaşmışlığın vardır ronaldo kardeşim.. Euro 2008 de de diğer cengaverlerle tanışırsın ama acı ama tatlı..

Onurap
26.Mayıs.2007, 22:55
Milli Takımımız'ın defanstaki sigortası Servet Çetin, Euro 2008 öncesi umut verdi. Servet, finallerde ilk maçımızı oynayacağımız Portekiz'in yıldızı Ronaldo'nun "Ne Türkiye'yi ne de bir oyuncusunu tanırım" şeklindeki alaycı açıklamasını eleştirdi. Ay-yıldızlı oyuncu, şöyle konuştu:

"Bu söz bizi hırslandırdı. Deco, Ronaldo veya Quaresma fark etmez. Kimseden çekinmiyoruz, Ronaldo dersini alacak." Kaleci Volkan ise yaptığı açıklamada, "Bizim nasıl bir takım olduğumuzu dünya alem biliyor. Portekiz'den korkmuyoruz. Onlar bizden korksun" diye konuştu..

Fotomaç

Şimdi yandın c.ronaldo..Hdi servet bitir şunun futbol hayatını :icon_biggrin:

gerrrard
26.Mayıs.2007, 23:03
Hobaaa. İşte bu Servet'im benim. Şu Ronaldo'ya gücünü göster Servet.

Servet gözüne kuvvet Serveeeet. :D

Çok mu gaza geldim ? :zuhaha

anilton
26.Mayıs.2007, 23:10
Bizim basın sallamayı ne kadar çok seviyor kardeşim yaaa...

Ronaldo dersini alacak demiş.Made in Fotomaç işte:)

Servet'in Ronaldo ile ilgili görüşleri;

Servet, Portekiz milli takımının etkili hücum oyuncusu Cristiano Ronoldo"yu nasıl bulduğu sorusuna ise "Ronaldo iyi futbolcu. Ümit Milli Takımda da karşılıklı oynadık. İki maçta da etkiliydi. Takımda ayrıca Quaresma ve Postiga gibi etkili isimler vardı. İyi takımlardı. Ronaldo o zamanda çok etkili oynuyordu. Ama biz iki maçta da galip gelmesini bildik. İyi bir ekipleri var tabii Poretkiz"in. Ronaldo aralarından sıyrılıyor ama takım olarak onları inceliyoruz. Önemli olan bizim takım halindeki mücadelemiz. Kimin karşısına gelirse dikkatlı olunacaktır" sözleri ile röportajı noktaladı.

Kaynak : DHA

anil luque
27.Mayıs.2007, 00:09
servet oldurecek gıbı konusmus fotomaca gore ama asıl goruslerı gayet sevıyelı.. gercı fotomactakı gercek olsa daha guzel olurdu servetus dinozorus nede olsa :D

Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 00:13
Ronaldo'yu Baki fena benzetirdide O da kadroda yok maalesef :D Servet hırslı bir futbolcu ne yapabileceğini önceden kestirmek zor :)

Aykan19o3
27.Mayıs.2007, 02:04
Servet ya rezil olucak ya da halk kahramanı :)

Cyzio
27.Mayıs.2007, 02:21
Servet rezil olacağını anlayınca zaten adamı öylebi indirirki yere siz merak etmeyin.Bu konuda şüpheniz olmasın.Servet gerekeni yapacaktır..:D

Defuser
27.Mayıs.2007, 02:44
Servet'i geçerken kamyon çarpmışa döner bu denyo. :D Servet çime gömer bunu, ciddi ciddi çime gömer. Sahadan sağlıkçılar eşliğinde çıkar, Servet de kırmızı falan görür işte :D

Sheriff
27.Mayıs.2007, 02:52
Servet'e verin şunu futbol hayatını bitirsin:icon_biggrin:
Ronaldo Servet inkini bitirmesinde.. Ya kırmızı kart görmesine neden olur yada maçta rezil olmasına neden olur ve Servet gözden düşer.. Servet'in Ronaldo'yu hatasız veya az hatayla tutabileceğini sanmıyorum (ki eğer o tutarsa) tutamaz..

Yaptığı açıklamaları gençliğine, tecrübesizliğine veriyorum.. Umarım ileride yaptığı açıklamanın etik olmadığını anlar..Bütün dünyada birçok fanı olan ve çok sevilen bir futbolcunun bu tür açıklamalarla kendisini o ülke halkından soğutacağının farkında olması gerekirdi..

a.arıcı-11
27.Mayıs.2007, 03:05
Arkadaşlar olayı abartıyorsunuz.Tamam Türkiye'den kimseyi tanımıyorum gibi laflar biraz abartılı ama adamın bu performans ve özellikle yaşına aldırış etmeden yorum yapmayalım.Ben Ronaldo'nun yaşında İngiltere ve Şampiyonlar şampiyonu olsam,31 gol atsam ve Real Madrid gibi bir takıma gitmem için 80 Milyon €uro'lardan bahsedilse bırakın Türkiye'yi Brezilya'yı bile tanımam:zuhaha

Ayrıca Servet Semih'e yaptığını yaparsa 10 kişi kalmamız dışında problem yok.Ama Ronaldo Shevchenko'nun yaptığının aynını Servet'e yaparsa sonunu düşünemiyorum bile.

Onurap
27.Mayıs.2007, 03:33
Arkadaşlar olayı abartıyorsunuz.Tamam Türkiye'den kimseyi tanımıyorum gibi laflar biraz abartılı ama adamın bu performans ve özellikle yaşına aldırış etmeden yorum yapmayalım.Ben Ronaldo'nun yaşında İngiltere ve Şampiyonlar şampiyonu olsam,31 gol atsam ve Real Madrid gibi bir takıma gitmem için 80 Milyon €uro'lardan bahsedilse bırakın Türkiye'yi Brezilya'yı bile tanımam:zuhaha

Ayrıca Servet Semih'e yaptığını yaparsa 10 kişi kalmamız dışında problem yok.Ama Ronaldo Shevchenko'nun yaptığının aynını Servet'e yaparsa sonunu düşünemiyorum bile.

Bence sheva nın olayında servetin pek suçu yok..4 aydır skat adamı sen koyarsan o maç aooo..Hadi onu geçtim diğer hiç bir fb oyuncusu servete yardıma gelmedi..Servetin yanında oynayan stoperi hiç shevayla mücadele ederken gördünüz mü?Hepsi ondan kaçtı çünkü ama servet son ana kadar tek başına 1-1 kalmasına rağmen mğcadele etti..Eminim ne lugano ne edu nede başka biri servetin yaptığından daha iyisini yapamazdı..Servetin olmadığı maçlardada fb yediği goller ortadaydı..Sonuçta futbol bir takım oyunu..Servet tutamadıysa diğerleri nerdeydi o zaman?

MeMo
27.Mayıs.2007, 03:36
Allah allah Servet neymiş ya :D

gerrrard
27.Mayıs.2007, 03:40
Ya hala şu Shevchenko konusundasınız ya. Orada Servet'in pek bir suçu olmadığı gibi Servet bu sene en fazla gelişim kaydeden oyuncudur. O cüssesine rağmen hayvan gibi depar attığını hatırlıyorum ben Servet'in. Eski Servet gitti yani. Biraz güvenin yahu.

GodfatheR
27.Mayıs.2007, 03:41
Daha iyi işte böyle devam Ronaldo bizi küçümseyin de 7 mayısda neler olduğunu görelim ;)

deniz.91
27.Mayıs.2007, 04:37
Servet onu hamadaki adamlar gibi yuğuracak:D

gerrrard
27.Mayıs.2007, 04:39
Daha iyi işte böyle devam Ronaldo bizi küçümseyin de 7 mayısda neler olduğunu görelim ;)

7 Mayıs mı ? :D 7 Haziran olmasın o.

badimadi
27.Mayıs.2007, 04:58
Servet onu çiğ çiğ yer de sonrasında milli takımdan atılrımı futbol hayatı mı biter bilmem..en azından volkanın lincolne yaptığını yapar :)

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 04:25
Portekiz maci degilde Isvicre macinda olaylar cikabilir asil ozaman Serveti gorun siz

Redrum
28.Mayıs.2007, 04:46
Sheva'nın markajlısı o maçta Servet değildi. Arkadaşının açığını kapatıyordu..
Ki o günden bu güne Servet'te herhalde farklılık görüyorsundur? Servet ya ölür ya öldürür ama bu Ronaldo'yu oynatmaz:)

ThersoN
28.Mayıs.2007, 06:30
geçen lyon-real madrid maçını hatırlayalım, carew, cannavaro'yu yerlerde sürüklemişti, fakat cannavaro sürekli carewin dibinde dolaşıp rahatsızlık vermişti, sadece teke tek pozisyonlardan yola çıkmayalım, servet en iyi şekilde görevini yapar, ha zorlanırsa orasını bilemem :D, o zamandan sonra Ronaldo için sertlik kulaktan dolma kalmaz