View Full Version : EURO 08 | 2.Maç | Avusturya-Polonya
Varonil
11.Haziran.2007, 17:39
http://img382.imageshack.us/img382/8880/euro2008logown6jb3.jpg (http://imageshack.us)
Tarih:12.06.2008
Saat:21.45
Stad:Vienna,Ernst-Happel
Avusturya-Polonya
İki takım içinde ya tamam,ya devam maçı.Polonyanın kazanacağını düşünüyorum.
uAsamet91
11.Haziran.2007, 17:46
Avusturya'nn hırvatlara karşı oynadıgı maçı görünce avusturyanın maçı kazanmasının bir süpriz olmaycagını düşünüyorum.Avusturya kazanır...
Cyzio
11.Haziran.2007, 17:46
Müthiş zevkli bir mücadele olacaktır.Avusturya'yı Hırvatlar, Polonya'yı da Almanlar karşısında izledikten sonra maçı Avusturya'nın kazanacağını düşünüyorum.Bir beraberlik ihtimalide çıkabilir..
anilton
11.Haziran.2007, 17:56
Polonya çok daha iyi bir takım Avusturya'dan.Avusturya'nın Hırvatlar karşısındaki futbolunu hepimiz takdir ettik,ancak ben bu karşılaşmada aynı oyunu oynayabileceklerini düşünmüyorum.Polonya alır...
King_91
11.Haziran.2007, 20:38
Müthiş zevkli bir mücadele olacaktır.Avusturya'yı Hırvatlar, Polonya'yı da Almanlar karşısında izledikten sonra maçı Avusturya'nın kazanacağını düşünüyorum.Bir beraberlik ihtimalide çıkabilir..
ben de kesinlikle zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.Bence tam bir beraberlik maçı.1-1 falan
Aykan19o3
12.Haziran.2007, 03:17
Avusturya'nın Hırvatlar karşısında oynadığı oyunu görünce baya etkilenmiştim.. Avusturya kazanır.
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 16:39
Avusturya Hırvatistan karşısında oynadığı şekilde oynarsa bu maçı rahat kazanır.
El Barto
12.Haziran.2007, 16:41
Turnuvanın 2 yenik takımı. Ancak kaybederlerken herkes tarafından sanırım haketmedikleri söylendi. Tahminim maçın sonunda bu evsahibide havlu atar turnuvaya. Polonya umutlarını son maça bırakır.
deniz.91
12.Haziran.2007, 16:42
Avusturya süpriz yapabilir
BaFraLı
12.Haziran.2007, 16:50
Avusturya'dan sürpriz bekliyorum...
GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 00:01
Avusturya Hırvastistan karşısında sergilediği oyunu oynarsa bence kazanan taraf olacaktır.Bu maç beraberliği yakın bir maç gibi gözüküyor.
RaSenGan
13.Haziran.2007, 00:04
Avusturya bu maçı kazanacaktır.Polonya 0 puanla turnuvaya veda eder..
Raten
13.Haziran.2007, 01:51
Avusturya Hırvatlara karşı oynadığı gibi oynarsa kazanır.
El Comandante
13.Haziran.2007, 02:02
Bu mac zevksiz gecer,berabere biter.Tahmini skor 1-1 .
anilton
13.Haziran.2007, 04:23
Beenhakker ilk maçta ikinci yarıda aldığı Roger Guerreiro'yu umarım 11'de başlatırda,böylesine yumuşak bir oyuncuyu izleme keyfine nail oluruz...
Lionel Andres Messi
13.Haziran.2007, 05:14
avusturya 2 tane yüzde yüzlük gol fırsatını kaçırdı ikisinide harnik kaçırda galiba.
Ouzy
13.Haziran.2007, 05:17
Avusturya müthiş oynuyor. En az 2 fark atarlar, bu durumda son maçta beraberlik yetiyor sanırsam, gönlümüz Avusturya ile.:)
Selçuk Yula'da "Bravo Ümit!" tarzı şeyler söylüyor, babasının oğlu mudur, nedir.:)
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 05:23
Avusturya döktürüyor yaklaşık 5 tane net ama çok net pozisyonlar kaçırdılar...
Top bir o kalede bir bu kalede maç çok heyecanlı geçiyor..
Ouzy
13.Haziran.2007, 05:30
Avusturya o kadar pozisyona girdi ama oyuncularının bitiricilik yoksunluğundan dolayı atamadılar. 'Atamayana atarlar' kuralının hiç saptığını görmedim.
C h A o S
13.Haziran.2007, 05:30
Sen gel o kadar pozisyon kaçır ve sonrada gol ye .Olucak iş değil.Atamayana atarlar.Polonya:1-Hırvatistan:0 Gol Guerrero.
Ouzy
13.Haziran.2007, 05:37
Sen gel o kadar pozisyon kaçır ve sonrada gol ye .Olucak iş değil.Atamayana atarlar.Polonya:1-Hırvatistan:0 Gol Guerrero.
Hırvatistan mı?:D
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 05:37
Evet futbolun kuralı yeniden işledi "ATAMAYANA atarlar!!!!"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım yanlış yazdın Hırvatistan değil Avusturya olacaktı :D:D
anil luque
13.Haziran.2007, 06:40
vallahı tam atamayana atarlar soz bu maca cuk oturur.. babama noluyorsa elın avusturyasının macından lig tv spikerinden daha fazla bagırdı :D
anilton
13.Haziran.2007, 07:06
Roger Guerreiro'yu izleyebileceğim bir takımda görmek istiyorum,bu turnuvadan sonra transfer olur heralde...
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 18:34
Maç 1-1 bitti. Son dakikadaki penaltı ile maçı kurtardı Avusturya
Fıratcan Alçınkaya
13.Haziran.2007, 18:48
Atv TRT'den aldığı spikerler ile işi kıvırdı ßence AliŞahin mçakmıyo zaten spiklerlikden bir de S.Yula'yı almasalardı tam süper olacaktı ß.Tulun olsun her maç...
Avusturya'nın puan almasını istiyodum yazık adamlar 2maçta da daha ii oynayan taraftı .... Harnik belki iyi ßir takıma gideßilir...
anilton
13.Haziran.2007, 18:59
Harnik belki iyi ßir takıma gideßilir...
W.Bremen'de zaten...
ThersoN
13.Haziran.2007, 19:25
Avusturya turnuva başlamadan önce en zayıf takım seçilmişti, sahada iyiler bence
Cyzio
13.Haziran.2007, 20:23
Avusturya bu tunuvanın yazık olan takımı sanırım.Çok pozisyona giriyorlar ama bir türlü atamıyorlar.Linz'den çok şey bekleniyordu ama fos çıktı.Harnik'i ise 2 sene önce Bremen'de izlerdim, yetenekli bir oyuncuydu.Bu turnuvada da gösterdi kendini..
deniz.91
13.Haziran.2007, 23:55
Yazık oldu iki takımada açıkçası avustruyadan ümit korkmaz polonyadan guerreiro etkili isim gerçekten
Universal
14.Haziran.2007, 03:35
Avusturya'yı bu oynadığı oyundan tebrik etmek gerekiyor. Herkesin küçümsediği takım, nazi dostu Almanya ile kadar maçına çıkacak. İki sevmediğim ülkenin maçı nasıl gekecek merak ediyorum.
TR.CaPTaiN
14.Haziran.2007, 21:43
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Avusturya karşısında son dakikada verilen penaltı kararıyla ümitleri azalan Polonyalılar maçın hakemi Howard Webb'e ateş püskürüyor. En sert tepki ise ülkenin başbakanından geldi.
Şampiyonada Avusturya-Polonya karşılaşması, Polonya'nın 1-0 üstünlüğü ile sürerken, maçın hakemi Howard Webb'ın maçın son dakikasında Avusturya lehine penaltı kararı vermesi ve penaltı atışının da golle sonuçlanması üzerine başta Polonya Başbakanı Donald Tusk olmak üzere birçok Polonyalı taraftar, internet sitelerine yağdırdıkları mesajlarla maçın hakemi Webb'e ağır eleştirilerde bulunuyor ve tehdit ediyorlar.
Son dakikada verilen penaltı sonrası maçın 1-1 bitmesi üzerine çok sinirlenerek, “O anda hakemi öldürmek istedim” diyen Polonya Başbakanı Donald Tusk, daha sonra yaptığı açıklamada, “Başbakan olarak normalde ağır sözler söylemem doğru değil. Ancak o gece hakemi öldürmek istedim. Hakemler sık sık hata yapar ama bu hata tüm Polonyalılar'ı kalpten vurdu” dedi.
Fakt adlı internet sitesi de Polonyalı taraftarların şiddet ve öfke içeren mesajlarının akınına uğradı. Bazı taraftarlar yolladıkları mesajlarla üzüntülerini dile getirirken bazıları da, “Artık şakanın zamanı bitmiştir. Webb ölmelidir. Evine geleceğiz, eşini öldüreceğiz” yazarak maçın hakemini tehdit ediyor.
AA