View Full Version : EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti
Universal
12.Haziran.2007, 18:56
http://www.resimuploading.com/pictures/617ec151-7cfe-4acb-b329-a0d9601956e7.PNG
Varonil
12.Haziran.2007, 19:02
Grupta oynayacağımız son maç.İsviçre maçıyla gerçek sistemimizi bulduk diye düşünüyorum.Basında berabere kalınması durumunda penaltılara kalınacağı haberleri çıkmaya başladı.Berabere kalmak gibi küçük düşünmemeli,kazanıp da çeyrek finale çıkmalıyız diye düşünüyorum.
Çeklerin defansı çok iyi gerçekten,çok iyi takım oyunu oynuyorlar.Sionko,Fenin,Baros gibi çok tehlikeli isimleri var.İleri uçta kanatların topu Koller'e buluşturmasına da izin vermemeliyiz.
RoNNiE91
12.Haziran.2007, 19:05
Umarım kazanırız.Yada en azından penaltılara götürürüz maçı.Koller'e çok dikkat etmeliyiz.Bütün hava toplarını rahatlıkla alabiliyor o boyla.O yüzden defansımıza çok iş düşücek bu maçta.Ayrıca Nihat ve Tuncay'ın turnuva bitmeden eski formlarını yakalamaları lazım.
Universal
12.Haziran.2007, 19:08
Kazanan bir üst tura çıkacak. Bu maçta beraberlik olmayacak. Bu nedenle dikkatli olmamız şart. Maçda ilk öne geçen takım biz olursa 1-0 korumak içni defansa çekilmemeliyiz o zaman büyük sorunlar yaşamalıyız. Eğer bu maçı kazanamk istiyorsak mutlaka farkı ikiye çıkartmamız gerekiyor. Yoksa son dakikalara gene İsviçre maçında ki gibi gireriz.
nerazzuri
12.Haziran.2007, 19:09
Umarım bu maçta 4-4-2 ye döneriz artık. Çek'lerde bizim gibi 4-3-3 düzeniyle oynuyor. Ortadan atak yapabilecek oyuncularımız var tabi o defansı geçebilirmiyiz bilemiyorum :).
Hava toplarında etkisiz olduğumuzu artık tüm dünya biliyor :) Çekler sağlı sollu geleceklerdir. Koller 11 başlar. işimiz çok zor. Defansı geçersek kalede Dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi var.
İşimiz çok zor...
anilton
12.Haziran.2007, 19:13
Artık bu maçta gerçek Türkiye'yi gösterme zamanı geldi.Futbolcularımız maça nasıl olsa sonunda penaltılar var,beraberlik yeterlidir psikolojisi ile çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Onun için bu maçta futbol oynamalıyız,kendimizi rakibe kabul ettirmeliyiz.Çekler orta sahayı güçlü tutuyorlar,rakibe top yaptırmıyorlar.Galasek,Polak,Matejovski,Jarolim dörtlüsünden üçü mutlaka orta alanın ortasında oynuyor ve rakibin top yapmasını engelliyorlar.Bu yüzden bizimde orta sahayı kalabalık tutmamız lazım.Kanatlarda Plasil ve Sionko gibi çok iyi oyuncular var.Sabri hem bunun için,hemde Hamit'ten orta sahada yararlanmak adına oynamalı bu maçta.Forvette tartışmasız Semih-Nihat ikilisi oynamalı.Duran toplarda inanılmaz tehlikeliler.G.Zan E.Aşık'ın yerine mutlaka oynamalı...
-----------------Volkan-------------------
Sabri-------G.Zan----Servet---------H.Balta
-------------Aurelio--Emre-----------------
------Hamit-------------------Arda--------
-------------Semih----Nihat---------------
Tuncay'ın artık takımdan kesilme vaktinin geldiğini düşünüyorum.Hamit ve Arda'nın Çeklerin kalabalık orta saha düzenine ayak uydurabilmek adına orta alanın ortasına yakın oynamalılar.Yani çizgide oynamamalılar...
Allah yardımcımız olsun....
Cyzio
12.Haziran.2007, 19:20
Artık bu maçta gerçek Türkiye'yi gösterme zamanı geldi.Futbolcularımız maça nasıl olsa sonunda penaltılar var,beraberlik yeterlidir psikolojisi ile çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Onun için bu maçta futbol oynamalıyız,kendimizi rakibe kabul ettirmeliyiz.Çekler orta sahayı güçlü tutuyorlar,rakibe top yaptırmıyorlar.Galasek,Polak,Matejovski,Jarolim dörtlüsünden üçü mutlaka orta alanın ortasında oynuyor ve rakibin top yapmasını engelliyorlar.Bu yüzden bizimde orta sahayı kalabalık tutmamız lazım.Kanatlarda Plasil ve Sionko gibi çok iyi oyuncular var.Sabri hem bunun için,hemde Hamit'ten orta sahada yararlanmak adına oynamalı bu maçta.Forvette tartışmasız Semih-Nihat ikilisi oynamalı.Duran toplarda inanılmaz tehlikeliler.G.Zan E.Aşık'ın yerine mutlaka oynamalı...
Söylediklerinize katılmakla beraber kadro seçimide tam benim kafamdaki gibi olduğunu belirteyim.Evet, Tuncay verilen fırsatları iyi kullanamamıştır ve artık kenara çekilme zamanı gelmiştir.Hamit sağ kanatta oynamalı kesinlikle.Defansımız ise çok ama çok dikkatli olmalı.Koller'in hava toplarında ne kadar etkili olduğunu bilmeyen yoktur.Çok iyi tutmamız gerek onu.Gerçi Brückner geçen maçta olduğu gibi yine Baros ile başlayabilir.Baros'ta topla iyi oynayan bir oyuncu ama Servet'in onu durduracağını düşünüyorum.Burda sürpriz isim Sionko, sürpriz çıkışlar yapıp içeri koşuyor arkada kendini unutturup yan toplarda kafa vurabiliyor..
Onların defanslarında ise en zayıf olarak Rozehnal gözüküyor.Onun üstüne daha fazla oynamalıyız, hata yapacaktır mutlaka.Ama iş onu geçmeklede bitmiyor kalede Cech gibi bir kaleci var.Çekler çoğu maçta beraberliği veya galibiyeti Cech sayesinde alıyorlar.Kısacası zor maç olacak ama akıllıca oynarsak kazanırız maçı..
deniz.91
12.Haziran.2007, 19:58
Tam bir erken final bizim için böyle maçları iyi oynarız çekler bizden üstün değil şu kadrolarıyla yeneriz inşallah ayrıca terim lütfen hamiti sağbekte oynatma artık
Rsa
12.Haziran.2007, 20:01
İnşallah kazanacağız ve çeyrek finale çıkacağız..
krALEX1907
12.Haziran.2007, 22:03
Bu kadro Süper benimde tek temennim böyle bir ilk 11le sahaya cıkmak... Allah korusun yenilirsek,elenirsek bile bu ilk 11'in herkese zevk verceğini düşünüyorum.
Fernando Gago
12.Haziran.2007, 22:06
Sabırla oynarsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum Fatih Terim'in tercihleri yine takımımızı etkileyecek . İsviçre maçında çok kötü oynayan Hakan B yerine Uğur Boral , Hamit'i ön tarafa alıp Sabri'yi kullanabilir . Ayrıca Semih 11de başladığında sonradan girdiği gibi yararlı olamıyor Umarım İsviçre maçında yaptıklarını bu maçta tekrarlar ...
guarin14
12.Haziran.2007, 22:12
Bence 2.yarı kadrosuyla çıkmalıyız aksi takdirde 4-3-3 mü 4-5-1 mi ne olduğu belirsiz taktikle çıkarsak işimiz kötü bnm düşüncem hamitin sağ açıkta oynamasıdır böle daha faydalı olabilir.İnşallah kazanırrzzzz
Aykan19o3
12.Haziran.2007, 22:13
Yürekten oynarsak Çekleri yeneriz. Fatih Terim'İn tercihleri çok önemli
GodfatheR
12.Haziran.2007, 22:18
Kesinlikle beraberliğe oynamamamız lazım.Biz hangi maça beraberlik için çıktıysak kaybettik kaybolduk gittik.Çıkıp kazanmak için oynamalıyız.
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 22:20
anilton'un kadrosu bence ideal kadromuz olmalı.Kendisine teşekkür ediyorum beni zahmetten kurtarım kadroyu yazdığı için:)
Koller uzun ama artık eskisi gib değil beyler.Fizik gücü ciddi oranda düşmüş gibi duruyodu 2 maçta da.Umarım kazanırız ve çeyrek finale çıkarız.
scar face
12.Haziran.2007, 22:35
Kazanıp Almanyanın rakibi olacağız herkes inandı buna.Sadece Fatih hocanın kadroyu olustururken mantıklı düşünmesi sart...Kazım,Semih,Mehmet Topal 11de baslamalı....
Rsa
12.Haziran.2007, 22:44
Tümer sakatlanmış, maçta oynayamayacakmış.Lig Tv'de söylendi..
eGowiCh
12.Haziran.2007, 22:48
Merak ettiğim nasıl bir onbirle sahaya çıkılacağı. Gökhan Zan iyileşirse oynayacak mı, yoksa İsviçre maçında iyi bir performans sergilemiş Emre Aşık mı oynayacak? Emre Belözoğlu iyileşirse oynayacak mı, yoksa Mehmet Topal gibi tam da Çek Cumhuriyeti maçının adamı mı oynayacak? Zor bir seçim bekliyor Fatih Terim'i.
RaSenGan
12.Haziran.2007, 22:59
İsviçre maçının ikinci yarısının ilk 11'yle çıkmalıyız maça.Forvette Semih ve Nihat olmalı.Kazım'da maçta oynayabilir.Milan Baros ve Koller bizi çok zorlayacaktır.Asla beraberliği düşünmemeliyiz..Eğer maç gollü berabere biterde penaltılara giderse kazanırız.Volkan o golün acısını telafi ettirir :p Emre Aşık oynamasın stoperde de kim oynarsa oynasın.
Emurafu
12.Haziran.2007, 23:13
Isvicre maçinin ilk yarisinda forumda aynen söyle yazmisdim:)..2.yari klasik 4-4-2'ye dönelim maçi aliriz yazmisdim:)..4-4-2''ye devam:D
Revolution
12.Haziran.2007, 23:18
Bu maçı İsviçre maçının 2. yarısındaki kadrosu ve oyunuyla oynarsak kazanırız..Ama bir aksilik falan olursa penaltılarda işimiz zor ne de olsa kalecileri Cech
Bu arada egemen abi inşallah emre aşık ve mehmet topal oynar..tuncay yerine de kazım oynarsa çok iyi olur bence
RaSenGan
12.Haziran.2007, 23:26
Bu maçı İsviçre maçının 2. yarısındaki kadrosu ve oyunuyla oynarsak kazanırız..Ama bir aksilik falan olursa penaltılarda işimiz zor ne de olsa kalecileri Cech
ŞL Finalindeki penaltı atışlarını izlersen Cech'in penaltılarda başarısız olduğunu görürsün.:)
ogcj_me
12.Haziran.2007, 23:32
Sağda Kazım , solda Arda , ortada Mehmet Topal ile Aurelio , defansta Servet kalan tüm maçlarda (Tüm maçlarda diyorum çünkü Çekleri geçeceğimizi inanıyorum) oynamaları gereken oyuncular ...
Ali Apaydın
12.Haziran.2007, 23:34
cech penaltı kurtarmak konusunda sorun yaşasa da bizim penaltı kullanmak konusunda yetenekli olacağımız da kesin değil :)
Lucas Neill
12.Haziran.2007, 23:40
Tümer sakatlanmış Çek maçında oynaması zormuş...
El Comandante
12.Haziran.2007, 23:40
Cekleri de yeneriz bu moralle,yeterki Fatih Hoca düzgün bir kadro cikarsin.
BlackEagle19o3
13.Haziran.2007, 00:14
İsviçre maçının 2.yarısındaki 11 bence ideal 11imiz.Yalnız Emre iyileşirse o oynayabilir M.Topal'ın yerine;)Bir de Hamit'in sağ bekte gösterdiği performansı göz önüne alırsak Sabri,sağ bek Hamit onun önünde olacak şekilde de başlayabiliriz.Başarılar Ulusal Takım...
türkiyetürkiye çıkışna devam etmeli
GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 00:26
Çek Cumhuriyeti Portekiz maçında seyrettiğim kadarıyla çok iyi oynuyor.Portekiz'i bizden daha çok zorladılar.Rosisky ve Nedved takımda olsaydı açıkcası turnuvanın favorilerinden birisi olurdu diye düşünüyorum..
Biz ise kötü başladığımız turnuvada İsviçre maçıyla toparlandık.O maçı kazanmamız çok iyi oldu.Hem son maçta çıkmayı garantilemiş Portekiz ile oynayacak İsviçre'yi devre dışı bıraktık,hemde moraller,inanç dahada arttı.
Çek Cumhuriyeti'ni yenebiliriz bence.Yeterki sahada en doğru 11 olsun.Fatih Terim artık ilk 2 maçta yaşananlardan sonra doğru 11 i sahaya sürmeli.Birde Çekleri iyi etüt etmiştir umarım.Savunmada yapacağımız bireysel hataları en aza indiririrsek,İsviçre maçının 2.yarısındaki gibi takım olarak iyi oynarsak kazanırız diye düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun..
Birde daha önceden söylemiştim.Yine söyliyeyim.Beraberliğin Çeklerin işine yaramaması bizim için iyi oldu.Bunu beraberliğe oynayalım diye demiyorum.Beraberlik Çeklerin işine gelseydi işimiz daha zor olurdu ama bizim hedefimiz kesinlikle ve kesinlikle kazanmak olmalı..
yunusgs
13.Haziran.2007, 03:54
Fatih Terim bence şu kadroyla çıkarsa yeneriz.
Volkan D.
Hamit A.
Servet Ç. Gökhan Z.(Emre G.)
Hakan B.
Kazım K.
Mehmet T. Arda T.
Tuncay Ş.
Nihat K.
Semih Şentürk.
El Comandante
13.Haziran.2007, 04:12
Fatih Terim bence şu kadroyla çıkarsa yeneriz.
Volkan D.
Hamit A.
Servet Ç. Gökhan Z.(Emre G.)
Hakan B.
Kazım K.
Mehmet T. Arda T.
Tuncay Ş.
Nihat K.
Semih Şentürk.
Yunuscum kusura bakma ama bu kadroyu cikarirsa Fatih Terim fark yeriz.Cek Cumhuriyeti kaliteli bir takim,hem savunmada hem hücumda etkililer.
Mehmet Topali begeniyorum ben de ama Aurelio ile yan yana oynamali bu macta,tek basina o orta sahayi,defansi toplayamaz cok zor durumda kaliriz.
Cok ofansif bir kadro cikarmissin.
El Barto
13.Haziran.2007, 04:20
Çeklerden çok tırsıyorum. Hem diriler hem yapılılar hemde yan toplarda çok iyiler. Yani takımımızda olmayan ve takımımızı herzaman zorlayan bütün özelliklere sahip bir takım Çek Cumhuriyeti.
Yan toplar çok tehlikeli olacak Volkan olsun savunmamız olsun yan toplarda çok zayıflar ve buradan enaz bir gol yiyeceğiz kanısındayım. Ayrıca Baros son maçta baya iyiydi savunmamıza zor anlara yaşatacaktır.
Kazanmak için çok ekstra şeyler yapmalıyız. Oynadığımız 2 maçtaki futbolun üstüne çok çoık fazla koymalıyız bu maçı kazanabilmek için.
Mehmet Topal birkere oynatılmamalı onun yerine Ayhan tercihi daha akıllıca. Arda ve Colin Kazım kanatlarda oynamalı. Nihat ve önünde Semih. Ancak aksayacak en önemli nokta savunma ve stoperlerimiz. Gökhan Zan oynayacak ı bilmiyorum ama bence Gökhan Servet ikilisi tam bir saatli bomba ne zaman patlayacağı belli olmayan. Ben şöyle bir kadronun ideal olacağı kanısındayım.
Volkan
Hakan Balta
Hamit
Emre Aşık
Servet
Kazım
Arda
Ayhan
Mehmet
Nihat
Semih
Redrum
13.Haziran.2007, 04:21
Ardayı sola al, mehmetin yerine emre, tuncayın yerine e aurelio'yu aldınmı iş tamamdır;)
anil luque
13.Haziran.2007, 04:24
aynen boyle ıste yunusun kadro gayet guzel
Sheriff
13.Haziran.2007, 04:36
Volkan
Sabri
Balta
Servet
Aşık
Kazım
Arda
Aurelio
Hamit
Nihat
Semih
Kadro bu olmalı;) Bu olursa kazanırız..
Raten
13.Haziran.2007, 04:55
Şu maça düzgün kadroyla çıkalım şu Çekleri bir yenelim off..Sonra sıra Hırvatlara gelecek.
GodfatheR
13.Haziran.2007, 04:58
Sabri-------E.Güngör----Servet---------H.Balta
-------------Aurelio--M.Topal-----------------
Bence en iyi kadro bu olur.Tabi bu benim düşüncem.
El Comandante
13.Haziran.2007, 05:02
Sabri-------E.Güngör----Servet---------H.Balta
-------------Aurelio--M.Topal-----------------
Bence en iyi kadro bu olur.Tabi bu benim düşüncem.
Bence de en iyi kadro bu olur.Katiliyorum sana.:0:
yunusgs
13.Haziran.2007, 05:30
O da güzel ama Nihat santrafor olamıyor bu sistemde :(
Selman Ozturk
13.Haziran.2007, 05:49
Kadro hakkinda herhangi bir yorum yahut telkinde bulunamam. Bu takimin teknik direktoru Fatih Terim'dir ve kuracagi kadroyu elestirmek bana dusmez. Her ne kadar kadroyu begenmesem de...
Cek Cum. maci cok zorlu gececek bu bir gercek. en buyuk avantajimiz Rosicky gibi bir oyuncudan yoksun olmalari. Portekiz macinda kanatlarda cok sikinti yasadilar. Bu yuzden Arda ve sag kanatta her kim oynarsa onunla onemli pozisyonlar yaratabiliriz. Defanslari cok diri bu yuzden forvet hattimiza cok is dusecek. Eger oynarsa Semih bu mac cok faydali olacaktir. Forvetleri beklenenden daha zayif oldugu icin savunma hattimiz cok onemli hatalar yapmazsa gol atma sanslari azalir. Cek Cumhuriyetinin en guvendigi isim suphesiz Petr Cech. Dilerim bu guvenleri bosa cikar...
ThersoN
13.Haziran.2007, 06:18
yumurta kapıya dayandı futbolu tekrardan ortaya çıkacak en iyi becerdiğimiz iş sıkışınca çok iyi şeyler yapıyoruz, çok üst düzey çekişmeli bir maç olacak, çok rahat puan alacağımızı sanmıyorum, fakat zor da olsa bu maçtan puan ya da puanlar çıkacaktır.. Kadro seçiminden çok oyuncuların, fizik/kondisyon durumları çok önemli, ileri uç oyuncularımız çok vasat kalıyor, savunma oyuncularımız ayakta duramıyor, Servet,Gökhan(oynayacaksa), Emre Aşık, savunma oyuncularımızdan birinin sakatlanıp devam edemeyecek duruma gelmesi, takımı baya etkiler diye düşünüyorum, umarım böyle bir şey yaşanmaz, 3 puanımızı alır, yolumuza bakarız
krALEX1907
13.Haziran.2007, 06:42
Arkadaşlar maç 20:45 demi ???
anil luque
13.Haziran.2007, 06:43
20:45 de hıcbır mac baslamıyor
krALEX1907
13.Haziran.2007, 06:50
http://www.resimuploading.com/pictures/617ec151-7cfe-4acb-b329-a0d9601956e7.PNG
Bunu görünce şaşırdım ondan sordum...
anil luque
13.Haziran.2007, 06:51
sımdı bende sasırdım :) boyle olamazkı o zaman mac yayınları karısır bu 1, 2.si bu zamanada kadar hep 19:00 ve 21:45 oldu maclar
BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2007, 06:56
Uefa'nın sitesinden aldıysa oranın saati ile 20.45'de başlayacak maç
anil luque
13.Haziran.2007, 06:57
hee oldu o zman
krALEX1907
13.Haziran.2007, 07:01
Uefa'nın sitesinden aldıysa oranın saati ile 20.45'de başlayacak maç
Bunu düşünmemiştim. tşkler :)
RaSenGan
13.Haziran.2007, 08:30
*Quaresma'nın 90+'da attığı goller Çeklerin averajının düşmesi
*İsviçre maçında Hakan Yakın'ın kaçırdığı %100'lük gol
*İsviçre maçı devre arası birden yağmurun kesilmesi
*Fatih Terim'in birden T.D.lük yapması ve takımdaki değişiklikler
*Arda'nın 90+2'deki golü
*Hırvatistan'ın Almanya'yı 2-1 yenerek B Grubunun lideri olması
Neden Çekleri eleyip Hırvatistan'ın rakibi olup onlarıda eleyip Yarı Final oynamayalımki.;)
yunusgs
14.Haziran.2007, 02:53
Olabilir tabiki Aygün futbolda olmaz diye birşey yok.Maç 21.45 te ayrıca.
King_91
14.Haziran.2007, 03:01
isviçre ikinci yarısındaki kadroyla oynamalıyız sadece tuncay out sabri in
-----------volkan------------
sabri--servet--emre aşık--balta
---------topal--aurelio------
-------hamit-------arda------
----------nihat--semih--------
eGowiCh
14.Haziran.2007, 04:43
Defans kurgusu büyük ihtimalle bozulmaz. İki maçtır sağ bekte Hamit'te direten Fatih Terim, yine sağ bek Hamit'i oynatır. Defans Hamit, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta'dan oluşur. Orta sahada Emre ve Tümer oynayamayacağı için Aurelio ile Mehmet Topal oynar büyük ihtimalle. Solda yine Arda, sağda da Tuncay veya Kazım oynar. Forvet ise Semih ve Nihat. İdeal onbir bu ve bu onbir çıkacak gibi görünüyor. Belki Semih yedek oturur, onun yerine Tuncay'ı forvette kullanır, sağda da Kazım'ı kullanabilir. Mevlüt oynayacak mı acaba diye aklımdan geçmiyor, belki bir sürpriz forvette Mevlüt ile başlayabilir.
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 05:39
Tümer yok, Servet zor!
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyet maçı hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, Servet'in Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, Tümer'in ise bu maçta forma giyme şansının olmadığı bildirildi.
Futbol Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, tedavisi devam eden futbolculardan Servet Çetin'in, Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtilerek, şöyle denildi:
''MR'ları çekilen oyuncularımızdan Servet Çetin'in sol dizindeki sakatlığıyla ilgili olumsuz bir gelişme olmadığı tespit edilirken, İsviçre karşılaşmasında özellikle saha şartlarının zor, mücadele düzeyinin yüksek olması nedeniyle gövdeyi kalçaya bağlayan kaslarında bir miktar ödem olduğu belirlendi. Bölgenin tedavisine hemen başlanarak, futbolcunun pazar günkü maça yetiştirilmesi için çalışmalar yoğunlaştırıldı.
Tümer Metin'in yapılan radyolojik değerlendirmesinde kasık bölgesindeki ağrısının sebebinin sağ uyluk iç yan bölümündeki bir kas ile karın ön duvarı orta bölümündeki bir kasın kemiğe yapışma yerlerinde zorlanma ve ödem olduğu tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlanmış olup Çek Cumhuriyeti maçında forma giymesinin mümkün olmadığı belirlendi.''
Kaynak : AA
-----------
shamur1
14.Haziran.2007, 05:44
Servet sakat sakat oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi . İsviçre'yi yendik ama Servet'in bariz hataları vardı. Emre Güngör'e şans verilmeli.
Her026
14.Haziran.2007, 05:47
Sağ bekte Sabri başlasa Sağ açıktadada Hamiti oynatsak çok güzel olur.
anilton
14.Haziran.2007, 07:52
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda pazar günü Çek Cumhuriyeti ile çok kritik bir maça çıkacak olan A Milli Takımımızdan 3 kötü haber geldi!..
Milli Takım'da sakatlıklarını süren Servet, Tümer ve Emre Belözoğlu'nun Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynayamayacağı öğrenildi.
Özellikle bugüne kadar sakat sakat oynayan Servet'in oynayacak durumda olmamasının teknik heyeti düşündürdüğü belirtildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Of bu çok kötü oldu...
Ali Apaydın
14.Haziran.2007, 07:56
Herşeye rağmen Çekleri de geçeceğiz. Eminim
anilton
14.Haziran.2007, 08:01
Servet ve Emre'nin yokluğunda böyle bir kadro düşünülebilir;
---------------Volkan-----------------
Sabri------G.Zan---E.Aşık-------H.Balta
----------Aurelio--M.Topal-------------
-----Hamit------------------Arda------
----------Nihat----Semih--------------
Servet'in oynayamayack olması cidden kötü oldu.Bünye bir yere kadar dayandı.Umarım yokluğunu hissetmeyiz fazla...:(
Rsa
14.Haziran.2007, 10:52
Kanatlarda problem yaşıyorlar, bu yüzden kanadı etkili kullanan Kazım bu maçta oynamalı diye düşünüyorum..
Ilhan
14.Haziran.2007, 16:18
Nihat tek forvet oynarsa yeniliriz, ancak Semih oynarsa yeneriz. Sebebini açıklamaya lüzum yoktur umarım.
BlackEagle19o3
14.Haziran.2007, 16:35
Gökhan Zan yetişiyor mu ki?
anilton
14.Haziran.2007, 17:32
Gökhan Zan yetişiyor mu ki?
Evet iyileşti....
yunusgs
14.Haziran.2007, 17:33
Servet'in olmaması defansı büyük ölçüde etkiletyecek.Umarım Emre Güngör ve Gökhan Zan oynar.
Burak Duran
14.Haziran.2007, 18:38
Servet belki yetisir ya
Varonil
14.Haziran.2007, 18:45
Servet'în olmaması çok kötü oldu,yetişir umarım maça.
Professeur
14.Haziran.2007, 18:56
Sabri------G.Zan---Servet(Emre Güngör)-------H.Balta
----------Hamit-Aurellio-------------
-----Kazım------------------Arda------
Bence bu kadroyla çıkmalıyız.Ama bu kadroyla çıkacağımızı pek sanmıyorum.Millilerimize bu önemli maçta başarılar,inşallah 3 puan alarak çıkarız.
ogcj_me
14.Haziran.2007, 19:02
Sabri------G.Zan---Servet(Emre Güngör)-------H.Balta
----------Hamit-Aurellio-------------
-----Kazım------------------Arda------
Bence bu kadroyla çıkmalıyız.Ama bu kadroyla çıkacağımızı pek sanmıyorum.Millilerimize bu önemli maçta başarılar,inşallah 3 puan alarak çıkarız.
Gökhan Zan dışında doğru bir 11
TR.CaPTaiN
14.Haziran.2007, 21:32
Emre sakat, Tümer sakat. Umarım Terim Yıldıray'ı arıyodur.
Ouzy
15.Haziran.2007, 00:31
Bu arada NTV'de söylediler. Eğer maç penaltılara giderse 5'li değil tekli penaltılar olacakmış ama illâ ki iki penaltı kullandırılır, atamadın bitti gibi birşey olmaz heralde.
Redrum
15.Haziran.2007, 00:41
Tabi canım öyle olması lazım.
Ayrıca Emre yetişemeyecek mi? Gazetede, Terim bütün taktiği emre üzerine kuracak yazıyodu.
Ouzy
15.Haziran.2007, 00:47
Tümer kesin oynamayacakmış. Emre'nin oynama ihtimali ise zormuş. İnşaallah oynamaz, bence öylesi daha yararlı olur. Servet'in oynama ihtimali de zormuş bu arada, çok zorluyor kendini birgün birşey olacak adama.
PesimiSTyLa
15.Haziran.2007, 03:17
Star Haber de isviçreye baglanıp, muhtemel ilk 11 acıklandı.
Volkan
Hamit - Servet(Emre G.) - Emre A. - Hakan
Kazım - M.Topal(Emre B) - Aurelio
Nihat - Semih - Arda
Servetin durumu mac saatinde belli olacakmış, doktor onay vermezse Emre G oynayacakmış. Terim Emre B yi ilk 11 düşünüyormuş. Eger oynamazsa M.Topal oynayacakmış. Mac saati yine yağış olacakmış...
bySilver
15.Haziran.2007, 04:29
Terim Emre B yi ilk 11 düşünüyormuş.
Fatih Hoca' nın sakat oLan oyuncuyu oynatma isteği sevmediğim yönLerinden birisi.
Ouzy
15.Haziran.2007, 04:33
Önemli olan Fatih Terim'in isteyip istememesi değil. Adamlar oynamak istiyor. Servet kaç aydır sakat sakat oynuyor zaten, onu saymıyorum bile.:)
batuhanry
15.Haziran.2007, 04:40
TERİM İLK 11'İ AÇIKLADI !..
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının ilk 11'ini açıkladı. Tecrübeli teknik adamın maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıkladığı kadro şu şekilde: Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih Nihat.
El Comandante
15.Haziran.2007, 04:48
Tuncayin yerine Sabri alinsaydi,böylelikle Hamit sag aciga gecip,Sabri sag bekte olsaydi daha iyi olurdu.Ama ilk defa güzel bir kadro cikarmis Fatih Terim.
Onurap
15.Haziran.2007, 04:51
Tuncaya nasıl tahammül ediyo terim hayret..Kazım olmalıydı rakibi arda ve kazım elinde oynatırdı :)
RIDVAN TLM
15.Haziran.2007, 05:03
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının kadrosunu açıkladı.
14.6.2008
Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11’iyle mücadele edeceklerini söyledi.
Brükcner temkinli
Euro 2008 D Grubu'nda çeyrek finale çıkabilmek için karşılaşacağımız Çek Cumhuriyeti’nde, teknik direktör Carel Brükcner, "Hiçbir zaman maçı yüzde 100 Çek Cumhuriyeti kazanır diye bir şey söylemedim" dedi. Brückner, bu maçın her iki takım açısından da, "ya hep ya hiç maçı" olacağını belirterek, "Hem savunmada hem hücumda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Kendi açımızdan savunmamızı sağlam tutmamız ve Portekiz maçından daha iyi bir oyun sergilememiz lazım. Maçın gidişine göre hareket edeceğiz" diye konuştu. Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü, "Türkiye karşısında yüzde 100 Çek Cumhuriyeti kazanır" gibi bir ifade kullanmadığını, maçın beraberlik halinde direk penaltılara gitmesinin de adil olup olmadığının bir önemi olmadığını vurgulayarak, "Sonuçta bunu uygulamak zorundayız. Önemli olan sonunda maçı kazanmak" dedi.
RaSenGan
15.Haziran.2007, 05:12
Oh be Servet'te var Emre Güngör'de,Semih'te..Bu maçı kaybetmeyiz.Tuncay'ın yerine Kazım veya Sabri olabilirdi.Genel olarak iyi bir kadro çıkaracak Fatih Terim..
ogcj_me
15.Haziran.2007, 05:41
Tuncaya nasıl tahammül ediyo terim hayret..Kazım olmalıydı rakibi arda ve kazım elinde oynatırdı :)
Ama Tuncay'ı da çöpe atmak yanlış olur bence
Öyleki Tuncay'ın eline son bir şans geçti ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirecektir. Kazım sonrada girebilir
TR.CaPTaiN
15.Haziran.2007, 05:57
Tuncay iyi bir oyuncu fakat bu turnuvada yararından çok zararı oldu. Mevkisinin vazgeçilmezi olsa tamam kabul fakat yerine iyi bir Kazım var.
Alicanfmfan
15.Haziran.2007, 07:13
F.Terim mi bu kadroyu yapan :eek: .Şaşırdım valla son maçta olsa dogruları görmüş :zuhaha
Tuncay mı ? :(.Olsun 10 kişide yenebiliriz çekleri :zuhaha
Ouzy
15.Haziran.2007, 07:13
Açıkçası ben ümitliyim, eğer yağmurda yağmazsa Tuncay'dan da bir patlama bekliyorum. Semih-Nihat ikilisinin oynaması bir başına beni ümitlendiriyor zaten. İnşaallah Fatih Terim yine bir icat çıkarıp Nihat'ı sağ açığa koyup Semih'i tek forvet oynatmaz.
Alicanfmfan
15.Haziran.2007, 07:15
Nihat sahada serbest olarak oynarsa daha verimli olur.İnşAllah ama İnşAllah Tuncay müthiş oynar.Ve kazanırız.Şuan ki performansı ile yedekte oturması gerekir ama neyse bugün belki birşey olur iyi oynar:)
Onurap
15.Haziran.2007, 07:17
Çek cumhuriyeti portekiz gibi boş alan vermeyecektir tuncayında tekniği düşük olduğu için öçok top kaybı yapacak hücüma çıkarken bu kötü olur..Oysa topu ileri taşıyıp dribling yapabilecek kazım ve arda var..Tuncayın formsuz olduğunuda kabul etmek gerekit yoksa iyi bir tuncay olsa kabul ama..
Ouzy
15.Haziran.2007, 07:18
Maç saatinde yağmur yağacağı söyleniyor.:( İnşaallah fazla yağmaz. İsviçre maçında futbol oynanmadı yani ilk yarı, başka birşey oynandı o gölde.
eGowiCh
15.Haziran.2007, 07:36
Defansif anlamda işimiz zor, Çek Cumhuriyeti çift forvet sahaya çıkacakmış, büyük ihtimalle Koller ile Baros oynayacak. Emre Güngör tercihi çok yanlış, tecrübesiz, bence çok defansif sıkıntı çekeceğiz, sonumuz hayrola.
Aykan19o3
15.Haziran.2007, 07:40
Emre Güngör bencede yanlış Tercih Koller'i hava toplarında Servet kesebilir ama Baros Emre'nin üzerine oynarsa...
The.Crow
15.Haziran.2007, 07:41
Bence bu maçta Semih oynamasın. Çünkü bu maçta kısa paslarla ortadan ve yerden oynamamız şart Semih oynamamalı bence. İlk maçtaki kadro olabilir. İyi pas yapan çabuk oyuncular oynamalı.
GeNç KaRTaL
15.Haziran.2007, 07:50
Bu stadların üstü kapananlarından yok mu yav? Yine göle dönecek sahada oynayamayacağız diye korkuyorum..
Ayrıca neden hep biz 21:45 te oynuyoruz? Bide ilk 2 maçta beyaz forma giydik.Bakalım bu seferde beyaz giyecek miyiz?
fmsmyrna
15.Haziran.2007, 07:55
Bu maçta biz evsahibi gözüküyoruz forma seçme üstünlüğü bizde.
PesimiSTyLa
15.Haziran.2007, 08:42
-----------------Volkan-----------------
Hamit - Emre G. - Servet - Hakan
----------------M.Topal-----------------
-----------Aurelio - Arda -------------
---Nihat--------------------Tuncay---
----------------Semih-------------------
Sanırım diziliş bu sekil olacak. F.Terim Tuncay ı sola cekecek ve Arda yı oyun kurucu olarak kullanmayı deneyecek. Emre B. nin yerine...
Genel olarak iyi bir kadro cıkarmış bu sefer Terim. Marco - Mehmet ikilisi rakibin top yapmasını kesebilir yapacakları baskıyla , enerjileriyle ortasahada iyi bir tercih olmuş. Emre Güngör tercihi de yerinde, Emre nin tek handikapı tecrube eksigi olabilir; ama Servet ile GS deki anlasmalarını düşünerek bunu düşünmüş olabilir Terim ki iyi yapmış. Semih in ilk 11 de olması da tam yerinde bir karar.
Ben ümitliyim, inanıyoruz ce ceyrek finale cıkacagız. Size güveniyoruz.
Aykan19o3
15.Haziran.2007, 08:51
Bana göre hücum oyuncularında seçimleri çok iyi yapmışız, Arda, Nihat, Semih, Tuncay bu dörtlüye çok güveniyorum.
RaSenGan
15.Haziran.2007, 08:52
Servet bile kesemez Koller'i.Aralarında en az 10 cm fark var..Emre Güngör tercihi Emre Aşık'tan daha iyi tercih olduğu kesin.
nerazzuri
15.Haziran.2007, 11:35
-----------------Volkan-----------------
Hamit - Emre G. - Servet - Hakan
----------------M.Topal-----------------
-----------Aurelio - Arda -------------
---Nihat--------------------Tuncay---
----------------Semih-------------------
Sanırım diziliş bu sekil olacak. F.Terim Tuncay ı sola cekecek ve Arda yı oyun kurucu olarak kullanmayı deneyecek. Emre B. nin yerine...
Genel olarak iyi bir kadro cıkarmış bu sefer Terim. Marco - Mehmet ikilisi rakibin top yapmasını kesebilir yapacakları baskıyla , enerjileriyle ortasahada iyi bir tercih olmuş. Emre Güngör tercihi de yerinde, Emre nin tek handikapı tecrube eksigi olabilir; ama Servet ile GS deki anlasmalarını düşünerek bunu düşünmüş olabilir Terim ki iyi yapmış. Semih in ilk 11 de olması da tam yerinde bir karar.
Ben ümitliyim, inanıyoruz ce ceyrek finale cıkacagız. Size güveniyoruz.
Sanmıyorum 4-3-3 olacağını akıllandı artık kanımca.
4-4-2 yada 4-4-1-1 oynayacaktır Terim. Çift ön libero mehmet-mehmet
amc Nihat st semih.
Tuncay sağ Arda sol
IcedEarth
15.Haziran.2007, 17:25
Servet bile kesemez Koller'i.Aralarında en az 10 cm fark var..Emre Güngör tercihi Emre Aşık'tan daha iyi tercih olduğu kesin.
Servet Koller'i rahatlıkla kesebilir. Koller bana göre çok iyi bir oyuncu değil artık. Gücü filan kalmadı. Servet ondan daha fazla sıçrayabiliyor ve kesinlikle daha güçlü. Ayrıca ben Emre Güngör'ün de Koller'i kesebileceğine inanıyorum. Kiessling'i iyi savunmuştu ilk maçta.
Varonil
15.Haziran.2007, 17:42
Bugün kırmızı forma giyeceğiz sanırsam.Uefa'nın internet sitesinden baktım.
Kadro gayet güzel.Şöyle birşey varki biz Çeklerden iyi takımız.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
anil luque
15.Haziran.2007, 18:32
serkan dedıgın gıbı olursa guzel olur kardesım mantıklısı olan o. nihat'ın tek forvet yapamayacagını dunya anladı sonunda
BlackEagle19o3
15.Haziran.2007, 19:20
Sanmıyorum 4-3-3 olacağını akıllandı artık kanımca.
4-4-2 yada 4-4-1-1 oynayacaktır Terim. Çift ön libero mehmet-mehmet
amc Nihat st semih.
Tuncay sağ Arda sol
Aynen ben de böyle düşünüyorum.Diğer bir seçenek de Tuncay yedek kalır, Sabri-Hamit önlü arkalı oynar da taktiğin 4-4-2 olacağı kesi gibi;)
Emurafu
15.Haziran.2007, 20:17
Bence Sahaya diziliş böyle olacaktır..Nihat daha çok serbest olacaktır..Tıpkı Villarealdeki gibi;)..Topal oynadıgı için isvicre maçındaki gibi aurelio daha çok ileri çıkaçaktır..İsvicre'de cift önlibero cıkmışdı..Çekleri sahada nerdeyse ezmişlerdi..Servet'in yanında hızlı birinin olması iyi.Defans blogunda 3 Galatasaray'lı olması uyum açısındanda iyi oldu..Kaldıki Arda ve Hakan'da uyumlu olurlar..Keske Gökhan gönül olsaydı;)..Kademeye hızlı girecek adam lazım çünkü:)..Neyse Allah yardımcımız olsun:)
---------Volkan------
Hamit-EmreG--Servet--Hakan
------Topal-Aurelio(Biraz ofansa destek)----
Tuncay----------------Arda
--------Nihat(Serbest)------------
--------Semih----------
anilton
15.Haziran.2007, 20:31
Kadro genel anlamda iyi.Bir tek Tuncay-Sabri değişikliği olabilirdi.Çünkü Çeklerin kanatları çok süratli,Sabri ile durdurmaya çalışmak daha mantıklı olurdu,artı Hamit'i orta sahaya alarak verimliliğini artırmış olruduk.Topal-Aurelio ikilisi Emre B. yokluğunda olabilecek en iyi ikili.Çeklerin Galasek,Matejovsky ve Polak'lı güçlü orta sahasına bu ikili ile karşılık vermek en mantıklısı.Semih-Nihat tercihide son derece doğru...
El Barto
15.Haziran.2007, 20:33
Mehmet Topal yerine Ayhan neden düşünülmüyor acaba? Sakat falan mı? Yoksa kadroda yok ben mi yanlış biliyorum? ;)
gerrrard
15.Haziran.2007, 21:24
Mehmet Topal yerine Ayhan neden düşünülmüyor acaba? Sakat falan mı? Yoksa kadroda yok ben mi yanlış biliyorum? ;)
Mehmet Topal daha iyi olduğu için olabilir mi ?
KaF KeF
15.Haziran.2007, 21:28
İşte kesin 11'imiz!
15.06.2008 12:55
EURO 2008'de A Milli Takım'ın Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı.
Teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11'iyle mücadele edeceklerini söyledi.
Kaynak : DHA - AA
El Barto
15.Haziran.2007, 21:28
Mehmet Topal çok yabancı duruyordu oyuna girdiğinde. Açıkçası ben Ayhan'ın daha iyi bir tercih olacağı kanısındayım. Tecrübesiyle olsun ofansa daha iyi çıkabilmesiyle olsun. Ama tabii Terim'in takımından bahsediyoruz değil mi? :)
KaF KeF
15.Haziran.2007, 21:30
"Volkan Çeklere karşı"
15.06.2008 13:36
Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.
Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.
http://www.sporx.com/images/galeri/92/6261/B_29f1ee42873c9e02f8dae9837eb9dd4e.jpg
La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.
Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.
Kaynak : İHA
Ouzy
15.Haziran.2007, 23:00
Tek korkum Fatih Terim'in Nihat'ı kanatta oynatabilitesidir.:) Eğer forvet oynarsa Nihat sonuna kadar güveniyorum Türkiye'ye.
Redrum
15.Haziran.2007, 23:03
Santrofor oynatmasın da, isterse sağ bek oynatsın ben ona da razıyım.
Nocna Mora
15.Haziran.2007, 23:05
Kadromuz süper, bu kadroyla Çekleri yeneriz.
Ouzy
15.Haziran.2007, 23:06
Santrofor oynatmasın da, isterse sağ bek oynatsın ben ona da razıyım.
Nihat'ı tek forvet oynatmasını kimse istemiyor, bende onu diyorum ama Semih ile Nihat'ı oynatırsa forvette süper olur. Nihat'ın forvette oynamasına kimse itiraz edemez heralde.:icon_smile:
Redrum
15.Haziran.2007, 23:17
Ya mevlüt'ü oynattı ya maçta, forvet arkası-sağ kanat gibi, o şekilde tam verim alacağımıza inaniyorum nihattan. Zaten nihat ilerde durmuyo arada bir top almak için sürekli geriye geliyo. Orada kaybolup gidiyor yoksa.
a.arıcı-11
15.Haziran.2007, 23:21
Kadro herksin beklediği gibi.Tek tartışalacak nokta Tuncay olur ama sanıyorum Fatih Terim'in Tuncay'ı sahaya sürme sebebi geçen maç çok kötü gözükmesine rağmen 11 Km ile sahanın en çok koşanı olması.
BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2007, 23:21
"Volkan Çeklere karşı"
15.06.2008 13:36
Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.
Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.
http://www.sporx.com/images/galeri/92/6261/B_29f1ee42873c9e02f8dae9837eb9dd4e.jpg
La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.
Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.
Kaynak : İHA
Volkan umarım gazeteleri takip etmiyodur. Acayip gaza gelen biri, kendine aşırı güven duyunca hata yapma şansı artıyor.
fmsmyrna
15.Haziran.2007, 23:46
Acaba Çekler nası çıkacak çift forvet mi yoksa tek forvet mi çift forvet oynarlarsa muhtemelen Matejovsky oynamayacak orta sahada dirençleri biraz kırılabilir bu şekilde
Raten
16.Haziran.2007, 01:37
Artık boş yere tartışmaya gerek yok kadro belli herşey belli artık tüm söz sahadaki ALTIN ÇOCUKLARda...
deniz.91
16.Haziran.2007, 03:08
Kadro seçmi eldekielre göre çok iyi bir seçim ama hamitte neden sağbekte hala anlamadım neyse artık destek vercez başka birşey kalamdı:)
Ouzy
16.Haziran.2007, 03:11
Başka sağ bekimiz yok ki Hamit'i orta sahaya çeksin adam.
Bu maçı kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Eğer Fatih Terim, Nihat'ı sağ açığa koyayım Semih tek forvet oynasın falan demezse.
Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 03:31
sanki biz kazanıcaz gibime geliyor içimden bir ses çok kuvetlice bunu diyor :)
The.Crow
16.Haziran.2007, 04:49
Ye-ne-ce-Ğİz-!-!-!
Jushua
16.Haziran.2007, 04:55
Buraya yazıyorum 2-0 bitecek bu maç TÜRKİYE tur atlayacak.
bySilver
16.Haziran.2007, 04:59
1 - 0 oLsun bizim oLsun ;;)
The.Crow
16.Haziran.2007, 05:01
Rozenhal'a güveniyorum. Çok güzel kademe hataları yapıyor. Devam ederse bu hatalara Nihat-Semih affetmezler..
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 05:05
Hadi Cocuklar güveniyoruz.
IcedEarth
16.Haziran.2007, 05:22
Bugün PES te 2 kere denedim bu maçı. 2 sefer de 3-1 kazandık. Umarım doğru çıkar ;;)
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 05:23
ilk 20 dk sonunda 2 takım da kontrollu. Topal ve Tuncay ile 2 kere kaleyi uzaktan yokladık, anlasılan Terim gördügünüz anda vurun dedi.
IcedEarth
16.Haziran.2007, 05:27
Semih 11de başladığı önemli maçlarda kaybolan bir isimdi bu maça kadar. Umarım bu maçta da devam etmez bu iş. Şu ana kadar Semih sahada yok gibi.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 05:36
Olamaz... :(
The.Crow
16.Haziran.2007, 05:38
Servet ilk kez Koller'in yanında değildi ve gol oldu :(
mert_fox
16.Haziran.2007, 05:40
Koller ya kahretsin. :(
bySilver
16.Haziran.2007, 05:40
Abi gıcık oLuyorum böyLe pozisyonLara ya off.
shamur1
16.Haziran.2007, 05:41
Adamların taktiği tuttu .. Teknik adamları çok iyi analiz etmiş Milli Takımımızın yantop sorununu .. Ve malesef yine yan toptan golü yedik. Çift ön libero ile bu takımı yenemeyiz istersek 3 forvet oynayalım pas atacak adam olmadıktan sonra.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 05:44
ceklere yenilmiyoruz, kollere yeniliyoruz.
shamur1
16.Haziran.2007, 05:47
Top oynamıyoruz yine boşuna geçen bir 45 dakika var önümüzde.
The.Crow
16.Haziran.2007, 05:51
Kimmsede hırs yok. Terim belli ki kısa pas yapın demiş doğrusu da bu ancak kısa pas yapcaz diye olmadık yerde topu sıkıştırmanın alemi yok..
Aykan19o3
16.Haziran.2007, 05:52
İleride top tutamıyoruz ancak geride pas yapıyoruz geride yaptığımız pas organizasyonlarını ileride yaparsak çok güzel ataklar gerçekleştirceğiz ama..
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 05:53
ilk yarıyı geride bitirdik. Oyun olarak hiçbir varlık gösteremedik. Koller cok etkili. Servet elinden geldigince durdurmaya calışıyor; ancak arada yine de 8-9 cm boy farkı var. Bu futbolla işimiz cok zor.
eGowiCh
16.Haziran.2007, 05:53
Ben böyle berbat futbol görmedim, atağımız yok ilk yarıda, Portekiz maçından farksızız ve çok kötüyüz.
Emre Güngör tercihinin ne kadar yanlış olduğu anlaşıldı ilk yarıda, ne oyun kurabildi ne de savunma yapabildi. Koller Emre Güngör'ün yanından vurdu kafayı, Emre Güngör zıplayamadı bile, hiçbir şey yapamadı. Adamı ilk kez resmi maçta oynatıyorsun, ama bu kadar kritik bir maçta da oynatılmaz ki. Emre Aşık oynamalıydı mutlaka.
Bu futbolla maçı kazanmayı bırakın, beraberlik elde etmemiz de zor.
Redrum
16.Haziran.2007, 05:55
Orta alanda bir virtuose'e ihtiyacımız olduğu çok belli. Fatih Hoca soruyorum; bu takıma Yıldıray gerekli değil de kim gerekli? 1dk bile oynatmadığın uğur boral mı? 3 maçtır oynatıp da bi verim alamadığın Tuncay mı? Yoksa Tümer mi?
BeeTLeJuiCe
16.Haziran.2007, 05:57
Koller ve Servet arasında bir maç oluyor. Tek bir pozisyonda Koller'i Servet tutmadı ondada Emre'nin üstünden kafayı vurdu adam.
Çok zevksiz bir maç geçiyor. Kolleri çıkarsalarda oyuna tempo gelse.
The.Crow
16.Haziran.2007, 05:58
Ben Fenerliyim ancak maçtan günler önce söyledim. Geçen maç gol attı diye Semih'i oynatmana gerek yok. Hele ki bu kadar uzun bir takıma karşı. Belli idi böyle olacağı. yerden oynayan hızlı ve çabuk adamlar lazım. Örneğin ; Gökdeniz!!! Almak zorunda artık Gökdeniz'i oyuna.
eGowiCh
16.Haziran.2007, 05:59
Taktik belli, Tuncay veya Semih'e şişir :) Fatih Hoca yüzünden turnuvaya veda edeceğiz. Maçtan önce de belli ki oyunu soğutun, bol bol faul yapın, zaman geçirin, kısacası beraberliğe yatın demiş Fatih Hoca. Böyle futbol mu olur? En sonunda da golü yedik zaten, adamlar elli defa kalemize geldiler.
İkinci yarı işler inşallah değişir. M.Topal ve Aurelio'nun sarı kartı var, Topal çıksın yerine Emre Belözoğlu, Ayhan, Uğur Boral veya Kazım girsin. Ofansif anlamda hiçbir şey yapamıyoruz.
gerrrard
16.Haziran.2007, 06:00
Bi maç kazandık diye ne kadarda havalara girdik. Halimizi görüyoruz.
LaKe
16.Haziran.2007, 06:01
Rakip hızlı gelip hızlı kapanan bir futbolla oynadı. Oyunlarını pivot santrafor dediğimiz türden olan Koller üzerine kurdular. Bu da gösterirki derslerine çok iyi çalışıp, Türkiye'yi çok iyi tanımışlar. Ben Çekleri önceki 2 maçlarında, tek oyuncu üzerine oynarken görmemiştim. Bizim zayıf yönümüzü bulmuş, keşfetmişler ve üzerine oynuyorlar. Nitekim 47 dakikada da çok verim aldılar ve gollerini attılar.
Biz ise düzensiz bir yapıya sahibiz. Ne sağlam top yapabiliyoruz, ne sağlam savunma yapabiliyoruz. Çıktığımızda onlar bizi kontrollü bir şekilde karşılayıp, tere yağından kıl çeker gibi topu alabiliyorlar. Kalede dünyanın en iyi kalecisi Cech var ve o daha hiç zor durumda kalmadı. Semih gibi birinin 11'de oyuna başlaması hatadır. Semih, golünü attı tamam güzel de bu adam ne zaman ilk 11'de başladı da maçı süper ve tam kondisyonla bitirdi. Semih, kritik dakikalarda, rakibin bitkin olduğu dakikalarda, diri ve dinç bir şekilde girer ve golünü atar. Semih'i Semih yapan özellik budur. 2. bir yanlış seçim ise; Tuncay. Bu kadar kritik bir maçta, diğer 2 maçta çok net hatalar yapmış ve doğru düzgün futbol oynayamamış birinin artık kesilmesi lazımdı.
Bizim yapmamız gereken şey ise; onların zayıf yönüne oynamak. Rozehnal, fena bir defans oyuncusu olmasa da panik ve bariz hatalar yapabilen bir defans oyuncusu. Kesinlikle Türkiye, 2.yarıda onun üzerine gidip, defans halkasını zayıf noktadan kırmalı. Aksi takdirde Cech ile karşı karşıya kalmamız zor. Ayrıca Koller için Servet'in elinden geldiğinin fazlasını yapması lazım...
Türkiye, kesinlikle bu maçı çevirip Çeyrek Final'e çıkabilecek kapasitede bir takım. Milli Takımımıza güveniyor ve destekliyoruz. Milyonların yüzünü kara çıkartmayarak bu maçı almasını ve kazanmasını bekliyoruz.
Millilerimize 2.yarıda başarılar. ;;)
Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 06:02
Semih Fß de de böyle adam 11de başlayınca büyüsü kaçıyor işin yanlış seçim direk 11de...
Buraya gelmemizde emeği olmayan E.Güngör nedense pat diye alındı oynatıldı adam içinde tehlikeli bir oyun...
U.ßoral,Kazım,Mevlüt değişiklikleri olması lazım...
BeeTLeJuiCe
Mehmet Topal yerine Ayhan girmeli bence.
Sabri, Uğur, Kazım oyuna girebilecek diğer oyuncular.
Risk almamız gerektiği anda Uğur ve Sabri'yi beklere alarak daha atak ve riskli bir oyun ortaya koyabiliriz.
celikhalit8
Kötüyüz kabul edelim.. Topal'ı çıkartır sanırım ikinci yarıda.. Koca ilk yarıda 2 şutumuz dışında atağımız yok.. Cech'in canı sıkıldı kalede.. 2. yarıda en azından rakibin üstüne gidelim, heyecanlanalım, ne bileyim böyle top oynamadan veda etmeyelim turnuvaya..
Redrum
16.Haziran.2007, 06:03
Artık Emre mi, Ayhan mı oynar bilmem ama ikisi de lazım. Adamlar hava köprüsü kurdu zaten. UyfaluSSSi bile şişiriyor mübarek. Koller kafayla indiremese göğsüNlen indiriyor. Ama olsun bizim de Servet'imiz var. Oldu mu şimdi? Zaten tek maç çeviren takımız. Osmanlı torunlarıyız.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 06:03
Emre aşık sakatlığından dolayı oynatılmıyor zaten. Emre G de hava topunda koller e karsı etkisiz ki zaten 20 küsür cm fark var arada. Diğer pozisyonlarda bi sırıtması söz konusu degildi;)
Hücum düşünülüyorsa bence Topal, Marco dan biri cıkmalı yerine Ayhan girmeli. Ayhan diyorum, çünkü hem ileride, hem geride koşan etkili olan bir oyuncu. Tuncay yerine de ileriki dk larda kazım düşünülebiilr.
eGowiCh
16.Haziran.2007, 06:05
Mehmet Topal yerine daha ofansif biri alınmalı, artık riskler göze alınmalı. Madem Fatih Hoca penaltı çalıştırmamış (!) o zaman galibiyet için riskleri göze almalı ve 2 gol atmak için ofansif oynamalı. Korkum Milan Baros, eğer ikinci yarı girerse oyuna kontratakları çok tehlikeli olabilir ve gol yiyebiliriz.
celikhalit8
16.Haziran.2007, 06:06
Bir de anlayamadığım neden her duran topa Nihat vuruyor? Eleme grubundan buraya gelmemizi Hamit'in Norveç'e attığı gollere borçluyuz. Her ne kadar o maçta kaleci hataları olsa bence biraz da Hamit vurmalı toplara..
RoNNiE91
16.Haziran.2007, 06:07
Bu adamları havadan geçemiyoruz.Mevlüt gibi hızlı adamları aradan kaçırmayı deneyebiliriz.
Millilerimize ikinci yarıda başarılar dilerim.
nerazzuri
16.Haziran.2007, 06:08
Umarım bu maçta 4-4-2 ye döneriz artık. Çek'lerde bizim gibi 4-3-3 düzeniyle oynuyor. Ortadan atak yapabilecek oyuncularımız var tabi o defansı geçebilirmiyiz bilemiyorum :).
Hava toplarında etkisiz olduğumuzu artık tüm dünya biliyor :) Çekler sağlı sollu geleceklerdir. Koller 11 başlar. işimiz çok zor. Defansı geçersek kalede Dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi var.
İşimiz çok zor...
Yanılmayı çok isterdim ama. malesef... bu maçı kaybedeceğiz... :( ama bi 45 dakka daha var inşallah yanılırım.
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:09
Emre Güngör tercihinin ne kadar yanlış olduğu anlaşıldı ilk yarıda, ne oyun kurabildi ne de savunma yapabildi. Koller Emre Güngör'ün yanından vurdu kafayı, Emre Güngör zıplayamadı bile, hiçbir şey yapamadı. Adamı ilk kez resmi maçta oynatıyorsun, ama bu kadar kritik bir maçta da oynatılmaz ki. Emre Aşık oynamalıydı mutlaka.
Şu sahada eleştirilemeyecek 2-3 oyuncumuzdan birini eleştirmenin mantığını fanatizmden başka hiçbir şeyle açıklayamıyorum. Ayrıca, Topal'ı çıkarırsa halimiz ne olur yahu? 1 tane atayım derken 3 tane daha yeriz.
celikhalit8
16.Haziran.2007, 06:13
Semih çıkınca orta yapmaya başladık :(
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:16
Defanslari cok saglam,havadan müthisler.Cok kontrollü oynuyorlar ve bu kontrollü oynamalari bizi zor durumda birakti ilk yarida.
Yine de 2.yariya daha iyi basladik,insAllah gol veya goller buluruz.
The.Crow
16.Haziran.2007, 06:16
Semih çıkınca orta yapmaya başladık :(
Aynen sana katılıyorum. İlk yarı orta yapacak durumdaki oyuncular bile orta yapmamıştılar ki doğrusu orta yapmamak ama Semih çıkınca neden orta yapılır onu anlamış değilim.
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:19
Terim Topal'ı çıkardı Kazım'ı aldı. Halimiz nice olacak bakalım. Umarım Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız diyeceğim de, evde de bulgur kalmamış ki :(
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 06:22
Bittik Emre de sakatlandı .
IcedEarth
Emre Güngör sakatlandı :mad: Yerine kim girecek şimdi çok merak ediyorum.
celikhalit8
Ben böyle berbat futbol görmedim, atağımız yok ilk yarıda, Portekiz maçından farksızız ve çok kötüyüz.
Bu futbolla maçı kazanmayı bırakın, beraberlik elde etmemiz de zor.
buyrun istediğiniz oldu...
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:23
Hayırlı olsun 2. yedik. Arda da hakeme horozlanıyor.
PesimiSTyLa
Hakem Allah belanı versin baskada birsey demiyorum !
El Comandante
Koller cok önemli bir pozisyondan yararlanamadi.
Ardindan Plasil atti 2-0 oldu ..
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:24
Emre Güngör, Mehmet Topal çıksın diyen arkadaşlar. Halimiz ortada. Artık bu maç bitti. Bari fark yemesek.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 06:26
Hakem 3 dk boyunca oyuncu degişikliğini yaptrmadı. Önce kollerle atak buldular, sonr golü buldular. Hakemin üstüne yürümesi bundan. Diyecek söz yok.
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 06:27
büyükpivot arkadaşım burada daha kimle neyi tartışıyorsun.Milli takımımız yeniliyor durum ortada hala yok sen böle dediydin ben böyle dediydim.Geçelim lütfen bunları...
Zaten sinirliyiz...
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:28
Anliyoruz simdi Ümit Karanin,Mehmet Yildizin,Hakan Sükürün degerini ...
Anliyoruz Mehmet Topuz gibi bir futbolcunun degerini,sag kanatta bize cok yararli olurdu ama Terimin "olmayan" sisteminde yeri olmadigi icin yok ...
Anliyoruz Yildiray Bastürkün degerini,yerine 2 tane sakat futbolcu alipta onu gönderen Fatih Hocanin nasil zor durumda kaldigini ...
Anliyoruz simdi,bu turnuvada fazladan ümitlendigimizi,oynanan futbol olmadigi halde.
Fatih Hocanin bu mactan sonra Milli takimdan istifasini vermesi gerekiyor,fazla zorlamamak lazim bazi seyleri.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin ...
Aykan19o3
16.Haziran.2007, 06:29
Hakem senin Allah Belanı Versin. Katletdin maçı, insAllah bundan sonra maç alamazsın.
Ayrıca Koller'e Allah boy vermiş gerisi berbat.. Karşı karşıya berbat şutunu gördükten sonra boydan başka birşey olmadığını anladım bu adamda.
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:29
büyükpivot arkadaşım burada daha kimle neyi tartışıyorsun.Milli takımımız yeniliyor durum ortada hala yok sen böle dediydin ben böyle dediydim.Geçelim lütfen bunları...
Zaten sinirliyiz...
Sen sinirlisin ben değilim sanki. Benim kimseyle birşey tartıştığım yok. Fatih Terim bu yanlışlara düştü. Durum belli. Yapacak birşey yok.
Addolorato
16.Haziran.2007, 06:30
Buraya yazıyorum 2-0 bitecek bu maç TÜRKİYE tur atlayacak.
yaklaşmışsın tahmininle ama biraz ters olmuş...
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 06:31
75.dakikaya kadar 1 gol atarsak son bir umudumuz olur.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 06:33
Tuncay olmuş Terimin manevi evladı. 3 mactır 1 tane olumlu hareketi yok ama 3 macta da 90 dakika. Helal olsun F.Terim !
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:33
Allah'ım bu nasıl bir paniktir ya. Yerden simple paslar atmak varken uzun oynayım diyorsun. Dönen top direkte patlıyor.
Bu turnuva sonunda Fatih Terim ya istifasını verir, ya da kovulur. 2010 Dünya Kupası elemelerinde daha akılcı seçimlerle, sağ beke sahip bir takımla katılırız. Yeni başarılara oralarda açılırız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Emre Aşık hiç mi akıllanmayacak yahu? Büyük maçlarda gereksiz kartlar görmek baş yakar. Her Fenerbahçe maçında kırmızı görüyordu kontrolsüz hareketlerinden. Aynılarına burada devam ediyor. Olacak iş değil.
Addolorato
16.Haziran.2007, 06:36
ve gool arda haydi bakalım
IcedEarth
Gooooooool! Arda attı. Son 15 dakikaya umutlu giriyoruz.
celikhalit8
Arda da olmasa...
PesimiSTyLa
gooooooooooooooooool be arda be. Haydi Allahım yardım et .
LaigLeNoiR
75.dakikaya kadar 1 gol atarsak son bir umudumuz olur.
Allahın izniyle dediğim olacak.
75.dakikada golü bulduk.
88'de de gol bekliyorum :)
Aykan19o3
Arddaaaa koçum benim.
Allahım ne olur 1 gol daha ne olur Allahım
El Comandante
ARDA TURAN senin Allahina kurban,senin oynadigin futbola kurban.Helal olsun sana,aslansin aslaaaaan !
The.Crow
16.Haziran.2007, 06:37
Bu kadar işte. Semih çıktı o zamandan beri havadan orta yapılıyor. Hamit çıktı ileri yerden orta ve gooool. Yerden oynayın şu oyunu...
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:39
Hey yavrum be neredeydin bu dakikaya kadar yahu ...
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 06:39
Atacaz gol atacaz.İnandık...
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:40
Allah'ım nolur bir gol daha atalım. En azından onur mücadelemizi penaltılara kadar götürelim. Lütfen ...
The.Crow
16.Haziran.2007, 06:41
Baros girene kadar gol atmamız gerekiyor.Hadi be çocuklar.Sizin yüreğiniz varken teknik direktöre gerek yok!!!!
Aykan19o3
16.Haziran.2007, 06:42
Keşke Emre Aşık en baştan oynasaymış :( Haydi Çocuklar 1 Gol Daha !
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:42
Servet kaçırdı :(
shamur1
16.Haziran.2007, 06:43
1-0 geridesin gol atman gerek baskı kurman gerek topu ileride tutman lazım ve elindeki tek forveti çıkartıp Sabri'yi sokuyorsun. İlginç ..
Çek teknik adamı Koller'i sahada tutarak adeta bize oynuyor. Baros'u sokmuyor oyuna iyiki..
İyiki Arda var iyiki Volkan var. Koskoca Türkiye Milli Takımı böylesine bir maçta kurtarıcı diye Kazım'ı oyuna sokuyorsa oturup düşünmek lazım.
Aykan19o3
16.Haziran.2007, 06:43
Servet ah be Aslanım :(
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:44
ah be servetim bi dokunsan of haydi aslanlar haydi... Hakeme ragmen yuruyun bee
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:45
Tuncay yeter.bu ne yahu.
PesimiSTyLa
Haydi ya Allahım yardım et 1 gol lütfen 1 gol
Burak Duran
Barosu oyuna almiyor :) bize calisiyor sionko cikti vicek girdi.. Gol gelecek haydi be tuncay ve nihat biraz oynayin bee
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:46
Kazim naptın yahu :mad:
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:47
kazim nasil bir orta o Allah askina ya son 6-7 dakika biraz duzgun oynayin biraz kendiniz gibi oynayin..... OFFFF kazim
The.Crow
16.Haziran.2007, 06:48
Budur be!!!!!!!!!!!!!
Addolorato
gooooooooooool nihat
LaigLeNoiR
Hahaha demedimmi 88 de atacaz diye :D:D
batuhanry
goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll l
Burak Duran
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll llllllllllllllllllll
El Comandante
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool !
Goooooooooooooooooooooooooooool !
fenerbahce_1907
Allah'ım ağlıyorum.goooooooooooooollllllllllllllllllll
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 06:49
goooooooooooooooooooooooooool Allah bizi istiyo Allahım bizi istiyor :( Haydi ulan haydi :(
Aykan19o3
Allahım Sana Şükürler olsun
Haydi 3.
The.Crow
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
IcedEarth
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Dünyanın en büyük kalecisi dünyanın en büyük hatasını yaptı. Teşekkürler yüce rabbim. Utandırmadın bizi.
Burak Duran
cech cok sagol ayni performansi penaltilarda da bekliyoruz tabi eger 3 yapmazsak :D
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:50
Allahim sana geliyorum,kalp krizinden gidecem yahu.
Agliyorum helal olsun sizeee yaaaa.
Selman Ozturk
Allahın izniyle dediğim olacak.
75.dakikada golü bulduk.
88'de de gol bekliyorum :)
Murat sana soyleyecek soz bulamiyorum :)
Addolorato
gooollllllll
fenerbahce_1907
gooooooooooooooooooooooooool
gooooooooooooooooooooooooooooool
Burak Duran
3 yaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkk bee dedim beee
LaigLeNoiR
3 oldu be 33333333333333333333333
El Comandante
3-2 oldu,Allahhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim !
Selman Ozturk
Ruya mi bu 3 oldu harikasiniz cocuklar :)
PesimiSTyLa
allahımmmmmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn :(:(:((Ç(:(
IcedEarth
16.Haziran.2007, 06:51
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Nihat attı golü. Çıktık çeyrek finale. Çok şükür yarabbim. 15 dakikada maç böyle çevrilir. 74 te televizyonu kapamayı planlarken şu anda maçı kazanıyoruz.
Aykan19o3
16.Haziran.2007, 06:51
Allahım sana yüzlerce binlerce kere şükürler olsun
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:52
sakin sakin son 3.5 dakka :D offf kalbim
El Comandante
Nihat sen nasil bir futbolcusun öyle ? Sen muhtesemsin Nihaaaat !
Nefes almakta zorlaniyorum,agliyorum gülüyorum,bagiriyorum,manyaklastim vallahi :D
The.Crow
SİZİN YÜREĞİNİZ YETER 23 CESUR ADAM!!! SİZİN YÜREĞİNİZ TERİM'İ DE YENER!!!!! HELAL OLSUN SİZE!!!!!!
fenerbahce_1907
Hamit ileri çıktı maçı çevirdi.İnsAllah terim çeyrek fi,nalde onu yine sag beke hapsetmez.
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:53
nihat sana soyledigim butun laflari geri aliyorum.. henry gibi vurdun... aman aman volkan atildi ya
Addolorato
volkan yok=(((
fenerbahce_1907
Hakem yeter be yeter.Katlettin ulan maçı.
Burak Duran
yandik yaaaaa offfffffffffffffff offf volkan nasil bir adamsin sen ya allahim ya nasil bir profesyonelsin sen ya
PesimiSTyLa
Hakem allah belanı versin . Allah belanı versin.
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:54
hakeme ne kufur ediyorsunuz ki volkanin yaptigina bakin ayip be
Addolorato
kalede tuncay allah kahretsin..... allah belanı versin hakem
fenerbahce_1907
Çekler gol atana kadar bitmz bu şerefsiz hakem maçı
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:55
Ya bit mac ne olur,biitttt !
PesimiSTyLa
bit be bit :(
IcedEarth
Volkan ne yaptığını zannediyorsun sen ya?
Burak Duran
Allahim en az 3-4 dakika daha oynaticak bu be
PesimiSTyLa
Hakem macı bitirmeyecek yiyinceye kadar ! Bitir ulan bitirrrrrrrrrrrrr
The.Crow
Beyler sakin olun!!! Tuncay FB deyken antremanlarda kaleye geçiyordu ve iyi kalecilik yapıyordu. Atlayacağız turu!!!
Burak Duran
16.Haziran.2007, 06:56
off bee bittiiii bitttiiiii
Addolorato
16.Haziran.2007, 06:56
bitti bitti bitii..............
fenerbahce_1907
16.Haziran.2007, 06:57
Bitti be bitti hepinize helal olsun cocuklar
PesimiSTyLa
Bitti ulan be bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!! Şüükürler olsun !!!!!!!!!!!!! Allahım şükürler olsun !!!!!!!!!!!!!!!
Aykan19o3
Allahım Sana Şükürler Olsun.
Çeyrek Finaldeyiz !
celikhalit8
Biz çılgın Türkler üçüncü kez Viyana'yı kuşatmaya gidiyoruz...
batuhanry
Bitti ulan !!!
El Comandante
16.Haziran.2007, 06:58
Helal olsun hepinize,bittiiiiii ulaaaan bittiiii !
Allah hepinizden razi olsun,bütün dediklerimi yuttum,helal olsun yürekli oynayin böyle alin canimizi !
mert_fox
İŞte Buuu İŞte TÜrkİye İŞte Azİm !
Burak Duran
hepinize helal olsun.. elestirilerimi yapicam ama suanda sadece agliyorum!!!
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 06:59
Muhaaa Sağol Petir Çek :D
Bravo tüm oyuncularımıza.Ben zaten emindim o saldırmayı görünce 2 gol atacağımıza ama 3.gol süpriz oldu :D
Addolorato
İnşallah hırvatistan gelir rakip olarak...
PesimiSTyLa
Hamit 3 golü de attırdı. Arda ve Nihat 3. golde muhtesem vuruş yaptılar. Volkan son dk da cok gereksizdi yaptıgın ama şükürler olsun, Allah bizi istiyordu, İlahi adalet yerini buldu şükürler olsun !!! Bekle bizi Hırvatistan geliyoruz ulan geliyoruz !! GELİYORUZ !
El Comandante
16.Haziran.2007, 07:00
Allahim bu bir Rüya olmali,inanilmaz birsey yahu bu.
Defansini gecemedigimiz takima 15 dakikada 3 gol attik,10 kisiyle gectiiiiik !
Aykan19o3
Fatih Terim'e laf atanlar heralde şimdi t.v'yi kapatıp uyuyorlardır :D:D
fenerbahce_1907
İnşallah hırvatistan gelir rakip olarak...
Hırvatistan zaten rakip
Lionel Andres Messi
nihatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttt
3-2 be yendik be nasıl çevirdik petr cech gibi kaleciyi maymun ettik helal olsun şampiyon oalcağız yürüyün be hadi be.ooooooooooooooooooo türkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):)
confused:smismileyiw2:
LaigLeNoiR
Fatih Terim'e laf atanlar heralde şimdi t.v'yi kapatıp uyuyorlardır :D:D
Aykan onlar olmasa nasıl gaza geleceğiz biz ve fatih hoca :D
RoNNiE91
16.Haziran.2007, 07:01
Helal be işte bu.Şükürler olsun Allah'ım.
bySilver
Oh be oh be HeLaL TÜRKİYEM HeLaL !!!
Addolorato
her maç böyle oynarsak hırvatistan rakip değil bize...
BeeTLeJuiCe
Allahım allahım.
Şükürler olsun Çeyrek finaldeyiz, geliyoruz, Viyana'yı yine kuşatacağız.
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 07:02
Kapak mı oldu ne İsviçrelilere :D:D:D
bySilver
16.Haziran.2007, 07:02
SiLah taramaLi ne varsa atıyoLar burada off heLaL bee
Addolorato
16.Haziran.2007, 07:03
murat abi sahi isviçre kaç kaç yenildi:D
El Comandante
her maç böyle oynarsak hırvatistan rakip değil bize...
Tamam cok heyecanli oluyoda bizim kalbimiz dayanmaz bir daha böyle maca,son 2 mactir neler yasadik,ölecektim sevincten :D
fenerbahce_1907
murat abi sahi isviçre kaç kaç yenildi:D
2-0 yendi isviçre.
LaigLeNoiR
İsviçre 2-0 yenmiş Portekizi :)
Portekiz 8 yedekle çıkmış.
BeeTLeJuiCe
16.Haziran.2007, 07:05
Volkan ne kadar gereksiz adamsın bi sarı gör yeter, gitti kırmızı gördü :@
Finale kadar Rüştü oynar artık kalede :)
bySilver
Hırvatistan maçı da böyLe oLsa cok heyecanLı :D
Addolorato
portekizle aynı puanla çıktık gruptan süper...
PesimiSTyLa
20 dk lık oyunumuz yetti ulan ! İnancımız yetti şükürler olsun !
3 golü de hamit attırdı. ilk golde Arda nın 3. gol de Nihat ın vuruşları muhtesemdi. Cech in topu kacırması baslı basına olay . O anda ilahi bir güç devreye girdi, inancımız devreye girdi gectik. Helal olsun hepinize, helal olsun be ! Şükürlerr olsun Rabb'im şükürler olsun !
Varonil
16.Haziran.2007, 07:06
Şu an sevincimden ağlıyorum adeta,çeyrek finaldeyiz be bekle bizi Hırvatistan,bekle bizi Viyana ..
Kısa kısa maç ile ilgili konuşacağım.Çok kötü başladık maça.Çekler Koller'le golü buldular.Biraz önde bassaydık biz daha önce öne geçmiştik,çünkü Çekler çabuk atağa kalkan bir takım değil.Takımın üzerinde uyuşluk vardı,birkaç oyuncu hariç.
Arda ve Servet'e özel bir paragraf ayırmak istiyorum.Öncelikle Servet'e.Helal olsun vallahi,tel tel dökülen,yıkılan savunmamızın,geçilmez kalesi,yıkılmaz belkemiğiydi.Arda Çek defansını paramparça etti,hallaç pamuğu gibi söktü attı,maçın yıldızlarındandı bence.Bu futbolunu sürdürsün,Avrupa'nın dev takımlarında çok rahat oynar.
Hamit,Tuncay,Aurelio,Sabri ve diğer oyuncularımızın özverili oyunlarını da unutmamak gerek.Hepinize helal olsun çocuklar.
Cech 2.golde yaptığı büyük hatayı hayatı boyunca unutmayacaktır ;;)
2.02'lik DEV Koller,Volkan'dan gelen bir darbe ile çok rahat yıkılabiliyormuş bunu öğrendik ;;)
Sonuç olarak,bekle bizi Viyana,çılgın Türkler geliyor 3.kez kuşatmaya
Lionel Andres Messi
hakan yakının 3 golü oldu turnuvada.
arda nın 2
nihatında 2 şer golü var:smismileyiw2:
bySilver
Rabbim Her zaman yanımızda ŞükürLer oLsujn
mert_fox
SiLah taramaLi ne varsa atıyoLar burada off heLaL bee
Bizim buradada aynen kendimi savaşta hissediyorum.
Her maç bu azimle oynasak rakip yok bize Hırvatistan ne ki.
YÜRÜ BE TÜRKİYE !!!
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 07:07
Türk Gücünü herkes gördü galiba.Oyuncuların inançla saldırdığını herkes gördü sonuç kaçınılmazdı.Korkun bizden ulan :D
shamur1
3 maçta top oynamadan grubtan 6 puan toplayıp çeyrek finale çıkıyoruz. Demek bu şansımızın yanına güzel futbolu da eklesek Kupa Bizim :D
Fernando Gago
Helal Olsun büyük bir mucize gerçekleştirdik ...
a.arıcı-11
16.Haziran.2007, 07:08
Emre Güngör, Mehmet Topal çıksın diyen arkadaşlar. Halimiz ortada. Artık bu maç bitti. Bari fark yemesek.
Sanırım bu mesaja cavebı sahadakiler verdi.
Neyse şimdi yorum yapim diyecem yorum yapacak kafa kalmadı bende sabah yapim en iyisi:p
Tüm futbolcularımızın ayağına sağlık sadece bunu diyebiliyorum tabi hakemede bişeyler diyorum ama onu yazarsam RTÜK kapatır:D:D
Fıratcan Alçınkaya
Allah'ım sana şükürler olsun bugün buraytada yazdım arkadaşlarada söyledim kazanıcağımızı biliyodum inanılmaz ya 2-o'dan 3-2 :):):)
Addolorato
ben biraz az mı heycanlandım ne?
gtTs26
16.Haziran.2007, 07:09
Futbolu oynayan ve galibiyeti hak eden bizdik ve hak ettiğimiz aldık tarifi imkansız bir şey. Tüm futbolcularımıza teşekkürler !
shamur1
16.Haziran.2007, 07:09
Rakip teknik adamı da kutlamak gerekiyor 2-0 iken Koller'i alıp Baros'u sokmadığı için :)
PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 07:12
Macın adamı Nihat ! Helal olsun be ! Hepinizin ayagına saglık, yüreginize saglık !!!!
LaigLeNoiR
16.Haziran.2007, 07:13
Giresun'lu ne de olsa NİHAT :D
Lionel Andres Messi
16.Haziran.2007, 07:14
helal olsun altın yürekler helal olsun sakat sakat oynayanlar.kimse tutamaz bizi bizden başka maç çeviren yürekli bir takım yok bu turnuvada.türkiyeeeeeeeeeeeeee
eGowiCh
16.Haziran.2007, 07:15
Türkiye sizinle gurur duyuyor, hepinize teşekkürler. Helal olsun sizlere. Bekle bizi Viyana!!!
Jushua
Söylenecek bir söz yok ... Helal Olsun ..
Nihat'ta durdu maçın 70. Dk. sonra açıldı :)
Fıratcan Alçınkaya
Giresun'lu ne de olsa NİHAT :D
+ ßeşiktaş çıkışlı...:)
2oo2'de ki gißi umarım sonuna kadar gideriz...
LaigLeNoiR
Arda'ya helal olsun ağlamaklı konuşuyor yaa.
Bravo ulan Arda...
Onurap
16.Haziran.2007, 07:17
İştye bu yaa ben hayatım da bu kadar heyecanlı bi maç görmedi..Helal olsun hepinize...
Lionel Andres Messi
16.Haziran.2007, 07:18
esenlerde yetişti abimin arkadaşı(::)
PesimiSTyLa
FATİHİN ORDUSU 3. VİYANA KUŞATMASINA!
http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v248/51/18/763037858/n763037858_500998_2656.jpg
Arda fitili atesledi, Nihat olayı bitirdi.
Addolorato
önümüzde bi yunanistan örneği var desem:)
eGowiCh
Brückner'e ve Petr Cech'e de çok teşekkürler, bu galibiyette onların da payı çok fazla :D
Çok hatalar yaptık, çok kötü futbol oynadık ilk yarı ama bu resmen bir zafer, helal olsun sizlere! Eleştirilecek çok yönlerimiz var ama şimdi zamanı değil, zaferin tadını çıkaralım sonra özeleştirimizi yaparız.
Hepinize helal olsun.
Fernando Gago
16.Haziran.2007, 07:19
Fatih Terim'e rağmen bu noktadayız ya söylenecek fazla birşey yok :)
anilton
16.Haziran.2007, 07:21
Turnuvanın başından beri bu kötü futbola rağmen F.Terim'i sonuna kadar desteklediğimi,bizim inandığımız zaman her şeyi yapabilecek bir takım olduğumuzu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.Biz öyle kolay maç kazanmayız.Kazandık mı dünyayı yerinden oynatırız...
Maçın ikinci yarısına başladığımız oyun zaten galibiyetin sinyallerini verdi.Sabri'nin girip Hamit'in orta sahaya geçmesiyle Hamit'in ne kadar üst düzey bir futbolcu olduğunu görmüş olduk.Arda'yı anlatmaya kelimeler yetmez zaten.Yemişim Fabregas'ını,Moutinho'sunu,Podolski'sini.Al sana yıldız,al sana futbolcu,varmı onun kadar yeteneklisi bir kaç futbolcu dışında şu turnuvada.Nihat Kahveci golcülüğün dersini verdi el aleme.Cech'i yerlere serdi,çaresiz bıraktı.Servet bütün Çek hücum hattıyla tek başına savaştı.Ve hepsi müthişlerdi.Bize bu duyguyu yaşattıkları için ne kadar övsek azdır onları...
Durmak yok,sıra geldi Hırvatlara...
Alicanfmfan
16.Haziran.2007, 07:22
Pisi pisine 2 kere geldiler 2 gol 10 kişi devam ettirdi oyunu 2-0 oldu.Dk 75.
Dünyanın en iyi savunmacıları ve kalecisine saihp olan takıma son 15 dk'de 3 gol ne demek 2. yarıda ezdik,ezdik.hak ettik ve aldık.Helal olsun sizlere.10 kişi kaldık kalemize Tuncay geçti hakem bile eleyemedi.Sizlere helal olsun
RaSenGan
16.Haziran.2007, 07:23
Hepinize teker teker helal olsun.İlk yarı Semih çıkınca naptın Terim dedim ama adam öyle bir gaz vermişki takıma harbiden helal olsun ona..Tuncay'ı özel olarak tebrik ederim.Kaleye geçmeyi cesaret etti..Bu Koller nasıl bir insandır yahu ? Adam ayağıyla 3-5 kez dokundu topa.Oyun kurucu gibi.Topları dağıtıyo her yere topları.Volkan'da gereksiz bir hareket yaptı ama iyi oldu Koller'e :p Petr Cech gibi bir adam o topu asla ama asla kaçırmazdı.70 milyonun duasıyla Allah'ta yardım etti bize..Hatalarımız çok ama şimdi eğlenelim coşalım.Böyle bir hakemde olmaz olmaz.
EreN
16.Haziran.2007, 07:26
kısa ve öz
Turkish Power
Fıratcan Alçınkaya
Arda artık Avrupanın dev bir takımında oynamayı hak ediyor teklifler iyi paralar gelir bence...
Ummadık taş ßaş yardı cech hata yaptı:)
PesimiSTyLa
Yanlız bu macta Terim'in hakkını verelim. Oyuncu degiişiklikleri yerindeydi. Bana göre tek hatası Tuncay a sabretmesiydi. Onun da hakkını verelim. Takıma harika güven aşılıyor.
nerazzuri
16.Haziran.2007, 07:27
Değerini 30 m € ya çıkarttı arda :D:D:D helal olsun çocuklar helal olsun :D:D