View Full Version : Yıldırım Bilet Verecekmiş
Azİz Yildirm Galatasaray İÇİn 10000 Bİlet VerecekmİŞ Sİzce Kendİ Stadinda 10000 KİŞİye Zor Cikan Gs Taraftari Orayi Doldururmu.(bu SÖyldİklerİm İnŞallah Gaz Verİrde Doldurur)
Neron_FB
01.Mart.2006, 19:56
Stadyumun kapasitesi 52.000, %5'i de 2600 kişi oluyo ki zaten lig maçlarında da %5 i kdr yer veriliyor rakip takıma...10.000 biraz fazla değil mi ?? :) Abartmış Aziz Yıldırım olayı..Bari 5.000 fln de... :D
comandante
01.Mart.2006, 20:16
ben de duydum bu haberi...sanmıyorum verileceğini o kadar.verilse de gidileceğini pek sanmıyorum.
TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 20:17
ikiyüzlülük olur verilirse.beşiktaş taraftarına güvenlik nedeniyle 2000 kişilik yer verilmiyor,gs taraftarına onbin kişiden bahsediliyor.10000 rakamı bencede abartıdır ama bir bilet bile verilse bu valiliğin ve bileti verenlerin ikiyüzlülüğüdür.
Neron_FB
01.Mart.2006, 20:20
ikiyüzlülük olur verilirse.beşiktaş taraftarına güvenlik nedeniyle 2000 kişilik yer verilmiyor,gs taraftarına onbin kişiden bahsediliyor.10000 rakamı bencede abartıdır ama bir bilet bile verilse bu valiliğin ve bileti verenlerin ikiyüzlülüğüdür.
abi ikiyüzlülük demeyelim buna.. Çünkü size bilet verilmemesinin asıl sebebi, ilk maç..;;)
TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 20:57
abi ikiyüzlülük demeyelim buna.. Çünkü size bilet verilmemesinin asıl sebebi, ilk maç..;;)
:) onu bende biliyorum ama seyirci gelmesin derlerken güvenlik idi bahaneleri onu anlatmaya çalışıyorum.
Berkaiser
01.Mart.2006, 20:59
Bence de o kadar bilet verilmez.
Neron_FB
01.Mart.2006, 21:13
:) onu bende biliyorum ama seyirci gelmesin derlerken güvenlik idi bahaneleri onu anlatmaya çalışıyorum.
ya işte o da laf olsun bi bahane olsun hehe:D:D Yani, hem ilk maçtaki gibi olmuş olur hem güvenlik problemi olmaz die düşnmüşlerdr..neyse o geçmişte kaldı da. 10.000.........(p) yok ama baya fazla bu yani :D
10_Osmanozc
01.Mart.2006, 21:47
Yalan ve uydurma bir haber gibi geliyor.Kolpa basın...
Jesus_FB
01.Mart.2006, 21:48
İşallah o kadar bilet verilirde bu Türkiye de bir ilk olup diğer seneler için yine eskisi gibi yarı yarıya olur taraftar sayıları
TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 21:51
İşallah o kadar bilet verilirde bu Türkiye de bir ilk olup diğer seneler için yine eskisi gibi yarı yarıya olur taraftar sayıları
umarım dediğin olur :)
Jesus_FB
01.Mart.2006, 21:59
eskiden sistem çok ilginçmiş stad ortadan ikiye ayrılırmış hangi takımın taraftarı ilk nereye giderse orası onların olurmuş bu yüzden taraftarlar en stratejik tarafı kapmak için hep geceden stada giderlermiş :D:D
TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 22:00
eskiden sistem çok ilginçmiş stad ortadan ikiye ayrılırmış hangi takımın taraftarı ilk nereye giderse orası onların olurmuş bu yüzden taraftarlar en stratejik tarafı kapmak için hep geceden stada giderlermiş :D:D
artık aynı semte bile girilmez oldu.
dinaMYt
01.Mart.2006, 22:38
sanırım bu açıklamayı yaparken aziz yıldırım sarhoştu yada aşırı dozda morfin filan aldı.böyle bir şeyin olacağına ihtimal bile veremiyorum ben.
Laz_Asker_61
01.Mart.2006, 22:39
inşallah verir ve kavgasız biter diyeceğim ama imkansız
Kerim Kerimov
01.Mart.2006, 22:56
GS de bize 10.000 kişilik yer vercekse olabilir, hakkaniyet adına. Bu arada kupa maçından bahsediyoruz di mi?
TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 22:58
valla bende bilmiyorum hangi maçtan bahsettiğimizi ama sanırsam kupa maçı :)
Neron_FB
01.Mart.2006, 23:12
Evet evet kupa maçı ;;)(yani öyledir muhtemelen çünkü lig maçı taa 30. ya da 31. hafta mı ne:))
Ya yarı yarıya taraftar olayından bahsedilmiş ama o zaman öyle fazla stadyum yoktu..Biraz da mecburiydi yani...Fenerbahçe İnönü'de oynutordu mesela..(sanırım)
Bence bu % 5 gayet iyi...( 10.000 iyi değil ama :D)
meddah
02.Mart.2006, 09:25
Kerimov, hakkaniyet hesabında 10.000 kişi, Şükrü Saraçoğlu'nun kaçta kaçı, Ali Sami Yen'in kaçta kaçı?
Bu husutaki eski kaide %10'du. Değişti mi bilmiyorum.
Bu arada sezon başındaki Everton mevzuu üzerine valilik ve emniyet toplanıp derbilere rakip tarfatar alınmayacak deyu karar aldığında içimden geçmişti; tek ayaklı kupa maçı olursa ne olacak diye.
İlahi adalet oldu, ama biz balıklara koymaz..
cgdsshn
02.Mart.2006, 09:41
Benim bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım böyle birşey söylemedi sadece BJK taraftarlarına bilet verilip verilmemesi tartışılırken örnek olarak "GSye bilet vereceğiz çünkü onlarda ilk maçta bize vermişlerdi" demişti. Manisa maçı sonrasında bir muhabir Aziz Yıldırım'ın bu sözlerini E.Gürsoy'a hatırlattı Gürsoy'da "A.Yıldırım bize 10000 bilet verse farketmez çünkü kendi stadımıza bile bu kadar seyirci gelmiyor" diye seyirciye sitem etti.
Bu arada E.Gürsoy siteminde haklı. GSnin her maçını TVden izliyorum ve seyircinin olmadığını görünce üzülüyorum. Aranızda İstanbul'da oturan GSliler var mı? Bunu sormamın nedenini Sami Yen'e gitmemelerinin nedenini çok merak etmem çünkü her maç öncesi şu anda İstanbul'da olsamda şu maçı staddan izlesem diye düşünüyorum.
meddah
02.Mart.2006, 11:09
Hadi buyrun..
Nerdeeeeen nereye?
Neron_FB
02.Mart.2006, 14:48
Cidden ben de Aziz yıldırım "10.000 bilet vericem" açıklaması yaptı sandım...
Burak Duran
02.Mart.2006, 17:03
o kadar bilet vermeleri bence imkansız yani aziz yıldırım dediği için inanmıyorum ama inşallah verirler
Neron_FB
02.Mart.2006, 17:26
Aziz Yıldırım dememiş.. Zaten o kadr bilet verlmesi de çok abez kaçardı....
Eray Dengiz
02.Mart.2006, 17:30
Aziz Yıldırım'ın bu kadar çok bilet vereceğini zannetmem.
Verirse helal olsun ama zannetmiyorum işte..
barahir
02.Mart.2006, 17:34
ya bi kere stadın çoğu kombine yani onu aklınıza getirin bea
Kerim Kerimov
02.Mart.2006, 19:34
Kerimov, hakkaniyet hesabında 10.000 kişi, Şükrü Saraçoğlu'nun kaçta kaçı, Ali Sami Yen'in kaçta kaçı?
Bu husutaki eski kaide %10'du. Değişti mi bilmiyorum.
Bu arada sezon başındaki Everton mevzuu üzerine valilik ve emniyet toplanıp derbilere rakip tarfatar alınmayacak deyu karar aldığında içimden geçmişti; tek ayaklı kupa maçı olursa ne olacak diye.
İlahi adalet oldu, ama biz balıklara koymaz..
Olabilir, bizim stad 52000 kişilikse suç bizim değil heralde. Benim mantığıma göre eğer biz 10.000 kişilik yer veriyorsak karşılığında aynı miktar yeri almalıyız.
meddah
02.Mart.2006, 20:47
Şimdi kısa bir özet geçeyim de..
"Peki rakip stad 10.000 veya daha az kişilik ise ne olacak?" sorusuyla karşılaşmayasın..
Oran - Orantı:
a ve b, en az biri sıfırdan farklı reel sayılar olmak üzere; a/b'ye, a'nın b'ye oranı denir.
En az iki oranın eşitliğine ise orantı denir.
Orantı'nın özellikleri:
1) a/b = c/d ise a.d = b.c olur.
2) a/b = c/d ise a/c = b/d olur.
Orantı Çeşitleri:
1) Doğru Orantı (Ki bu konu bizi feci ilgilendiriyor)
Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri de aynı oranda artıyorsa veya biri azalırken diğeri de aynı oranda azalıyorsa bu iki değişken birbirine doğru orantılıdır..
2) Ters Orantı (Bizi ilgilendirmese de konunun mantığını kavramak açısından.)
Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri aynı oranda azalıyorsa veya biri azalırken diğeri aynı oranda artıyorsa, bu iki değişken birbirine ters orantılıdır..
Nedvedmania
02.Mart.2006, 21:17
aziz yıldırım o kadar bileti verse o stadın fenerin stadı olduğu belli olmaz bence vermez okadar bilet ama verse süpre olur :D
Kerim Kerimov
02.Mart.2006, 21:26
Şimdi kısa bir özet geçeyim de..
"Peki rakip stad 10.000 veya daha az kişilik ise ne olacak?" sorusuyla karşılaşmayasın..
Oran - Orantı:
a ve b, en az biri sıfırdan farklı reel sayılar olmak üzere; a/b'ye, a'nın b'ye oranı denir.
En az iki oranın eşitliğine ise orantı denir.
Orantı'nın özellikleri:
1) a/b = c/d ise a.d = b.c olur.
2) a/b = c/d ise a/c = b/d olur.
Orantı Çeşitleri:
1) Doğru Orantı (Ki bu konu bizi feci ilgilendiriyor)
Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri de aynı oranda artıyorsa veya biri azalırken diğeri de aynı oranda azalıyorsa bu iki değişken birbirine doğru orantılıdır..
2) Ters Orantı (Bizi ilgilendirmese de konunun mantığını kavramak açısından.)
Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri aynı oranda azalıyorsa veya biri azalırken diğeri aynı oranda artıyorsa, bu iki değişken birbirine ters orantılıdır..
Oran orantıyı biliyorum, rakip stadın kapasitesi 10000'den az ise rakibe onun sana verebileceği kadar bilet verirsin, 10000 vermezsin.
nart_susruko
03.Mart.2006, 00:28
vermez ya o kadar daha doğrusu veremez...burası SAMİYEN diye inler artık ortalık...
kral_67
03.Mart.2006, 00:30
keşke maçlar olimpiyatta oynanıp yarı yarıya taraftar olsa...(tabi bilet fiyatlarıda uygun olmak şartıyla)
Neron_FB
03.Mart.2006, 00:39
keşke maçlar olimpiyatta oynanıp yarı yarıya taraftar olsa...(tabi bilet fiyatlarıda uygun olmak şartıyla)
Bence de o stadyumda, yarı yarıya taraftarla, çok zevkli bi maç olurdu(tabi geçen seneki kadar fazla(???!!!??) seyirci gelirse)
nart_susruko
03.Mart.2006, 00:44
artık deplasmana rakip takım taraftarı götürülmüyo...siz neden bahsediyorsunuz...tam bir ütopya...
Neron_FB
03.Mart.2006, 00:48
Götürülüyor.. Kapasitenin %5 i kadar misafir takım seyircisinin alındığı sistem geri geldi ya..BJK-FB maçı ilk maçtan dolayı bi istisnaydı ;;)
nart_susruko
03.Mart.2006, 00:53
ligde derbiler bitmeyeceğine göre bu karar daha çok istisnalara uğrar...
Neron_FB
03.Mart.2006, 08:52
Merak etme başka istisnalık olay kalmadı...Abi öyle bi konuştun ki sanki yıllardır taraftarlar deplasman maçına gidemiyormuş gibi..:) Altı üstü bu sene böyle kötü bi uygulama denediler ve ne mutlu ki tutulmadı bu uygulama ;;)
Bednarx
03.Mart.2006, 10:11
Arkadaşlar Merhaba!Aziz Yıldırım Beyefendi'nin bilet vermesi diğer takımları neden bu kadar ilgilendiriyor??HAYRET EDİLECEK BİR DURUM!!!İster verir;ister vermez!!:):) :D :p
Bednarx,
Bundan sonra renkli font kullanmasan..
meddah
kral_67
03.Mart.2006, 15:45
bu lig aziz yıldırımın babasının sirki mi istediği gibi at oynatacak...
GS de bize 10.000 kişilik yer vercekse olabilir, hakkaniyet adına. Bu arada kupa maçından bahsediyoruz di mi?
ewet kupa maçından bahsediyoruz
Aziz Yıldırım dememiş.. Zaten o kadr bilet verlmesi de çok abez kaçardı....
aziz yıldırımmın gs isterse 10000 bilet veririz acıklaması üzerine ergün gürsoy bu acıklayı yaptı arkadasım