Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Yıldırım Bilet Verecekmiş

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs down Yıldırım Bilet Verecekmiş

Azİz Yildirm Galatasaray İÇİn 10000 Bİlet VerecekmİŞ Sİzce Kendİ Stadinda 10000 KİŞİye Zor Cikan Gs Taraftari Orayi Doldururmu.(bu SÖyldİklerİm İnŞallah Gaz Verİrde Doldurur)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Stadyumun kapasitesi 52.000, %5'i de 2600 kişi oluyo ki zaten lig maçlarında da %5 i kdr yer veriliyor rakip takıma...10.000 biraz fazla değil mi ?? Abartmış Aziz Yıldırım olayı..Bari 5.000 fln de...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de duydum bu haberi...sanmıyorum verileceğini o kadar.verilse de gidileceğini pek sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ikiyüzlülük olur verilirse.beşiktaş taraftarına güvenlik nedeniyle 2000 kişilik yer verilmiyor,gs taraftarına onbin kişiden bahsediliyor.10000 rakamı bencede abartıdır ama bir bilet bile verilse bu valiliğin ve bileti verenlerin ikiyüzlülüğüdür.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    ikiyüzlülük olur verilirse.beşiktaş taraftarına güvenlik nedeniyle 2000 kişilik yer verilmiyor,gs taraftarına onbin kişiden bahsediliyor.10000 rakamı bencede abartıdır ama bir bilet bile verilse bu valiliğin ve bileti verenlerin ikiyüzlülüğüdür.
    abi ikiyüzlülük demeyelim buna.. Çünkü size bilet verilmemesinin asıl sebebi, ilk maç..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Neron_FB
    abi ikiyüzlülük demeyelim buna.. Çünkü size bilet verilmemesinin asıl sebebi, ilk maç..
    onu bende biliyorum ama seyirci gelmesin derlerken güvenlik idi bahaneleri onu anlatmaya çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de o kadar bilet verilmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    onu bende biliyorum ama seyirci gelmesin derlerken güvenlik idi bahaneleri onu anlatmaya çalışıyorum.
    ya işte o da laf olsun bi bahane olsun hehe Yani, hem ilk maçtaki gibi olmuş olur hem güvenlik problemi olmaz die düşnmüşlerdr..neyse o geçmişte kaldı da. 10.000......... yok ama baya fazla bu yani
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Yalan ve uydurma bir haber gibi geliyor.Kolpa basın...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    İşallah o kadar bilet verilirde bu Türkiye de bir ilk olup diğer seneler için yine eskisi gibi yarı yarıya olur taraftar sayıları
    umarım dediğin olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    eskiden sistem çok ilginçmiş stad ortadan ikiye ayrılırmış hangi takımın taraftarı ilk nereye giderse orası onların olurmuş bu yüzden taraftarlar en stratejik tarafı kapmak için hep geceden stada giderlermiş
    artık aynı semte bile girilmez oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sanırım bu açıklamayı yaparken aziz yıldırım sarhoştu yada aşırı dozda morfin filan aldı.böyle bir şeyin olacağına ihtimal bile veremiyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

inşallah verir ve kavgasız biter diyeceğim ama imkansız

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

GS de bize 10.000 kişilik yer vercekse olabilir, hakkaniyet adına. Bu arada kupa maçından bahsediyoruz di mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

valla bende bilmiyorum hangi maçtan bahsettiğimizi ama sanırsam kupa maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Evet evet kupa maçı (yani öyledir muhtemelen çünkü lig maçı taa 30. ya da 31. hafta mı ne)
    Ya yarı yarıya taraftar olayından bahsedilmiş ama o zaman öyle fazla stadyum yoktu..Biraz da mecburiydi yani...Fenerbahçe İnönü'de oynutordu mesela..(sanırım)
    Bence bu % 5 gayet iyi...( 10.000 iyi değil ama )
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kerimov, hakkaniyet hesabında 10.000 kişi, Şükrü Saraçoğlu'nun kaçta kaçı, Ali Sami Yen'in kaçta kaçı?

Bu husutaki eski kaide %10'du. Değişti mi bilmiyorum.

Bu arada sezon başındaki Everton mevzuu üzerine valilik ve emniyet toplanıp derbilere rakip tarfatar alınmayacak deyu karar aldığında içimden geçmişti; tek ayaklı kupa maçı olursa ne olacak diye.
    İlahi adalet oldu, ama biz balıklara koymaz..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Benim bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım böyle birşey söylemedi sadece BJK taraftarlarına bilet verilip verilmemesi tartışılırken örnek olarak "GSye bilet vereceğiz çünkü onlarda ilk maçta bize vermişlerdi" demişti. Manisa maçı sonrasında bir muhabir Aziz Yıldırım'ın bu sözlerini E.Gürsoy'a hatırlattı Gürsoy'da "A.Yıldırım bize 10000 bilet verse farketmez çünkü kendi stadımıza bile bu kadar seyirci gelmiyor" diye seyirciye sitem etti.

Bu arada E.Gürsoy siteminde haklı. GSnin her maçını TVden izliyorum ve seyircinin olmadığını görünce üzülüyorum. Aranızda İstanbul'da oturan GSliler var mı? Bunu sormamın nedenini Sami Yen'e gitmemelerinin nedenini çok merak etmem çünkü her maç öncesi şu anda İstanbul'da olsamda şu maçı staddan izlesem diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hadi buyrun..
    Nerdeeeeen nereye?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Cidden ben de Aziz yıldırım "10.000 bilet vericem" açıklaması yaptı sandım...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

o kadar bilet vermeleri bence imkansız yani aziz yıldırım dediği için inanmıyorum ama inşallah verirler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Aziz Yıldırım dememiş.. Zaten o kadr bilet verlmesi de çok abez kaçardı....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Aziz Yıldırım'ın bu kadar çok bilet vereceğini zannetmem.
    Verirse helal olsun ama zannetmiyorum işte..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya bi kere stadın çoğu kombine yani onu aklınıza getirin bea

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by meddah
    Kerimov, hakkaniyet hesabında 10.000 kişi, Şükrü Saraçoğlu'nun kaçta kaçı, Ali Sami Yen'in kaçta kaçı?

Bu husutaki eski kaide %10'du. Değişti mi bilmiyorum.

Bu arada sezon başındaki Everton mevzuu üzerine valilik ve emniyet toplanıp derbilere rakip tarfatar alınmayacak deyu karar aldığında içimden geçmişti; tek ayaklı kupa maçı olursa ne olacak diye.
    İlahi adalet oldu, ama biz balıklara koymaz..
    Olabilir, bizim stad 52000 kişilikse suç bizim değil heralde. Benim mantığıma göre eğer biz 10.000 kişilik yer veriyorsak karşılığında aynı miktar yeri almalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şimdi kısa bir özet geçeyim de..
    "Peki rakip stad 10.000 veya daha az kişilik ise ne olacak?" sorusuyla karşılaşmayasın..

Oran - Orantı:

a
    ve b, en az biri sıfırdan farklı reel sayılar olmak üzere; a/b'ye, a'nın b'ye oranı denir.
    En az iki oranın eşitliğine ise orantı denir.

Orantı'nın özellikleri:

1) a/b = c/d ise a.d = b.c olur.
    2) a/b = c/d ise a/c = b/d olur.

Orantı Çeşitleri:

1) Doğru Orantı (Ki bu konu bizi feci ilgilendiriyor)
    Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri de aynı oranda artıyorsa veya biri azalırken diğeri de aynı oranda azalıyorsa bu iki değişken birbirine doğru orantılıdır..

2) Ters Orantı (Bizi ilgilendirmese de konunun mantığını kavramak açısından.)

Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri aynı oranda azalıyorsa veya biri azalırken diğeri aynı oranda artıyorsa, bu iki değişken birbirine ters orantılıdır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aziz yıldırım o kadar bileti verse o stadın fenerin stadı olduğu belli olmaz bence vermez okadar bilet ama verse süpre olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by meddah
    Şimdi kısa bir özet geçeyim de..
    "Peki rakip stad 10.000 veya daha az kişilik ise ne olacak?" sorusuyla karşılaşmayasın..

Oran - Orantı:

a
    ve b, en az biri sıfırdan farklı reel sayılar olmak üzere; a/b'ye, a'nın b'ye oranı denir.
    En az iki oranın eşitliğine ise orantı denir.

Orantı'nın özellikleri:

1) a/b = c/d ise a.d = b.c olur.
    2) a/b = c/d ise a/c = b/d olur.

Orantı Çeşitleri:

1) Doğru Orantı (Ki bu konu bizi feci ilgilendiriyor)
    Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri de aynı oranda artıyorsa veya biri azalırken diğeri de aynı oranda azalıyorsa bu iki değişken birbirine doğru orantılıdır..

2) Ters Orantı (Bizi ilgilendirmese de konunun mantığını kavramak açısından.)

Birbirine bağlı iki değişkenden biri artarken diğeri aynı oranda azalıyorsa veya biri azalırken diğeri aynı oranda artıyorsa, bu iki değişken birbirine ters orantılıdır..
    Oran orantıyı biliyorum, rakip stadın kapasitesi 10000'den az ise rakibe onun sana verebileceği kadar bilet verirsin, 10000 vermezsin.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri