View Full Version : Kulüpler Birliği'nde kavga çıktı
dnz498
05.Temmuz.2007, 19:56
Kulüpler Birliği'nde kavga çıktı
05 Temmuz 2008 Cumartesi 12:34
Başkanlığını Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı Kulüpler Birliği'nin toplantısında kavga çıktı.
Kulüpler Birliği'nin toplantısında kavga çıktı. İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümüşdağ ile A.Gücü Başkanı Cemal Aydın Bebbe yüzünden tartıştı. Yıldırım, Gümüşdağ'ı savununca Aydın bir daha birliğe katılmayacağını söyleyerek toplantıyı terk etti.
Artik bu kulupler birligi gereksiz bir vasif ustlenmeye basladi
Universal
05.Temmuz.2007, 19:59
Cemal Aydın & Göksel Gümüşdağ kavga ediyor. Bütün bu tartışma kulüpler birliğine yansıyor. Kavga'yı transfer görüşemeleri sayesinde gerçekleşti.
Ayrıca Aziz Yıldırım Gümüşdağ'ı savunmadı. Aziz Yıldırım ikinizin arasında ki bir hüsümet diye araya girmedi.
dnz498
05.Temmuz.2007, 20:06
ben sadece aldigim haberi yansittim
ben toplanti mekaninda yoktum eger A.Yildirim karismamissa karismamistir
ama bence baskan olarak karismalidir
Universal
05.Temmuz.2007, 20:14
ben sadece aldigim haberi yansittim
ben toplanti mekaninda yoktum eger A.Yildirim karismamissa karismamistir
ama bence baskan olarak karismalidir
Benim, sana birşey söylediğim yok habere söylüyorum. :)
Aziz Yıldırım karışmamalıdır. Çünkü; karışırsa tarafı belli olur. Buda hoşkarşılanmaz. Zaten iki kulüp transfer görüşmesi sonunda çıkan olaya Aziz Yıldırmın karışması komik olurdu.
dnz498
05.Temmuz.2007, 20:15
iyi de transferle ilgili bir mevzunun orada tartisilmasi yanlis ben buna karismasi gerektigini dusunuyorum
Universal
05.Temmuz.2007, 20:18
iyi de transferle ilgili bir mevzunun orada tartisilmasi yanlis ben buna karismasi gerektigini dusunuyorum
Haberin daha detaylısını okudum. Cemal Aydın & Gümüşdağ, başka bir odada sadece ikisi transfer hakkında görüşüyorlar. Bu görüşme sırasında kavga çıkıyor. Sonra Cemal Aydın'ın Aziz Yıldırıma istifa etmesini söylüyor, Başkan'da kabul etmeyince salonu terk ediyor.
dnz498
05.Temmuz.2007, 20:20
C.Aydin neden direk A.Yildirimdan istifa istiyorki sacma olur kesin baska biseyler olmustur