View Full Version : Zafer McLaren'e Rağmen Hamilton'ın
Vieri
21.Temmuz.2007, 10:53
Podyumda Hamilton'a Piquet Jr ve Massa eşlik etti
More... (http://feeds.feedburner.com/~r/Padokf1com-Haberler/~3/340694254/14530)
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Temmuz.2007, 18:21
Beni şaşırtan tek şey Piquet Jr'nin podyuma çıkmasıydı.
Revolution
21.Temmuz.2007, 22:30
Aynen Piquet Jr.'ın podyuma çıkmasına şaşırdım. :S
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2007, 23:30
çıkamazdıda piste güvenlik aracı girdi o da o kargaşada balına çıktı işte.. :)
Massa ya ne diyim ya gitti yine geçildi Hamiltona...
sakary Ali
21.Temmuz.2007, 23:40
evet nelson piquet çok şanslıydı.
ama hamilton kovalayneni geçmesi bence takım emri gibi geldi çünkü hamilton geçiş yaptığı sırada Kova'ya yakın deildi.
Cyzio
22.Temmuz.2007, 00:28
Massa gibi yeteneksiz bir pilotun ne işi var Ferrari'de anlamış değilim.Ne adam geçer ne bulunduğu yeri korur.Kafasına göre takılıyor işte.Kaç yarış Massa'nın bu aptallıkları yüzünden gitti.Sezon sonu Kubica ile anlaşılırsa güzel olur..
Fietra 10
22.Temmuz.2007, 01:07
Massa gibi yeteneksiz bir pilotun ne işi var Ferrari'de anlamış değilim.Ne adam geçer ne bulunduğu yeri korur.Kafasına göre takılıyor işte.Kaç yarış Massa'nın bu aptallıkları yüzünden gitti.Sezon sonu Kubica ile anlaşılırsa güzel olur..
kesinlikle dogru..Massa kesinlikle üst düzey takımlarda yer alabilecek bir pilot değil..Renault,Honda gibi takımlar için ideal..
Raikonen'den de artık bir seri yakalamasını bekliyorum..
Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2007, 04:53
Kovalainen resmen yol verdi. Ayrıca Raikkonen'in Alonso'yu geçmesi süperdi. Ama yarışın kahramanı tabi ki Hamilton'du. Aracı Massa'nın aracından daha ağır olmasına rağmen ve kurnazlığınında yardımıyla Massa'yı saf dışı bıraktı. Piquet'i geçmesi ise hiç zor olmadı. Fakat Massa'nın Ferrari'ye yakışmadığını belirtmek isterim. Onun yerine Alonso gelebilir ve ya Kubica. En azından bu ikisi Massa'dan daha yetenekli.
Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 04:57
Baricelloyu görüyoruz yarışı 18.mi ne ßitirdi... Massa da aynısı işte...
ßutton,Heidfeld ikilisinden ßirinin gelmesini çok isterim Ferrari'ye...
Ayrıca Kovaleinen in yaptığına ceza verilmesi lazım resmen yol verdi insan 2tur zorlar hiç değilse...