PDA

View Full Version : İsmail Aissati Ajax'ta

KaF KeF
21.Temmuz.2007, 23:34
İsmail Aissati Ajax'ta

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından AFC Ajax, lig şampiyonu rakibi PSV Eindhoven'ın orta saha oyuncusu İsmail Aissati'yi renklerine bağladı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, Ajax'ın 19 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, transfer ücretine ilişkin bilgi verilmedi.
Ajax'ın ''ilginç'' bir kulüp olduğunu ifade eden Aissati de ''Orada niye oynamayayım ki? Şimdilik yurt dışında oynamayı düşünmüyor, ancak aynı kalitede bir takımda futbol hayatımı sürdürmek istiyorum'' dedi.
PSV Eindhoven'ın alt yapısından yetişen Aissati, çıktığı 58 maçta 4 gol kaydetti. Takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en genç oyuncusu olan Aissati, 17 yaşında AC Milan maçında da oynamıştı.

21.07.2008

Kaynak : AA

Lionel Andres Messi
22.Temmuz.2007, 01:23
beklenen patlamayı yapamadı.bakalım bu sezon neler yapacak aissati potansiyeli belli teknik bir oyuncu hollanda milli takımında banko olacaktır 2-3 yıl içinde.fm de -9 p.a. lardan biriydi sanırım.

Fietra 10
22.Temmuz.2007, 01:32
Bence PSV'den Ajax'a geçmesi yanlış bir karar..PSV'de yetişmiş bir oyuncunun belli bir düzeye geldikten sonra Avrupa'ya gitmesi gerekir..Ezeli rakibe değil..Yerinde saymış oldu bence bu transferle..Ajax Psv'den üstün değil tam tersine PSV Ajax'ın her alanda sollamış durumda..

nerazzuri
22.Temmuz.2007, 01:35
Bir aralar çok isteyen oldu avrupada ama vermediler. Şimdi Ajax'da vitrine çıkacak buna inanıyorum ben. 1-2 seneye kalmaz avrupanın büyük takımlarında oynayacaktır.

King_91
22.Temmuz.2007, 01:52
ajax eskisi gibi değil şu an bence psv'nin gerisindeler.her ne kadar psv'yi sevmesem de bu böyle.ezeli rakibe gitmesi de ilginç olmuş

Fernando Gago
22.Temmuz.2007, 03:24
Ajax'ta asıl patlamayı yapıp daha büyük klüplere gider

deniz.91
22.Temmuz.2007, 05:30
Assiati iyi bir yetenek Ajax güzel bir adım atmış

zemlinskis
24.Temmuz.2007, 20:50
FM de wonderkid lerden birisi ve bu transfere açıkcası çok şaşırdım

Fıratcan Alçınkaya
25.Temmuz.2007, 00:06
Ajax'da kendini daha da geliştirir Vanßasten,Bergkamp,F.Deßoer gibi isimler ile çalışmak heyacan verici olsa gerek...