View Full Version : Kayserispor - Fenerbahçe
evet beyler baktım bu maçın konusu açılmamaış ben açayım dedim. maçı buradan tartışalım...
nart_susruko
05.Mart.2006, 20:35
sonucu merakla bekliyoruz...
nart_susruko
05.Mart.2006, 20:54
ilk yarı 0-0
Laz_Asker_61
05.Mart.2006, 21:45
maç 0-0 biter bu gidişle
FeYYaz1989
05.Mart.2006, 21:46
Fenerbahçe bir gol atsada kuponum devam etse yahu.
Burak Duran
05.Mart.2006, 21:58
1-0 Kayserİspor :d KoÇum GÖkhan
1-0 kayseri 90 da gokhan mac bitmistir:D
ridvanu
05.Mart.2006, 21:59
Bir Kayserili olarak skordan memnunum geçmiş olsun
fenerlilere
PhotoGrapher
05.Mart.2006, 22:00
Helal olsun kayseri :Alkislar:
nart_susruko
05.Mart.2006, 22:02
helal be kayseri...bravo gökhan...
TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 22:05
fenere geçmiş olsun.kayseri çok iyi oynamış fener doğru düzgün pozisyon bile bulamamış diyorlar maçı izleyen varmı?
Laz_Asker_61
05.Mart.2006, 22:06
yürü be kayseri kim tutar seni
bjk tutar hafta içi ama neyse
FeYYaz1989
05.Mart.2006, 22:07
Valla ne Beşiktaş'ın ne de benim pek işime gelmedi ama neyse artık.Tebrikler Kayserispor.
nart_susruko
inşaallah avrupaya gider ve orada da başarılı olurlar...
Maymuncuk
http://img422.imageshack.us/img422/4971/5530bfbfenerbahce002buy0lb.jpg (http://imageshack.us)
Lider Galatasaray: 1-0
Turkcell Süper Lig 24.Hafta kapanış mücadelesinde, Galatasaray'ın galip gelmesinin ardından liderliği kaptıran Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor karşısında ilk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta Daum, ikinci yarıya Rüştü - Volkan değişikliği ile başladı.
Bülent Demirlek'in yönettiği mücadelede, Fenerbahçe maça çok hızlı başladı, 3.dakikada Anelka'nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Nobre topu ağlarla buluşturamadı. Sonraki dakikalarda etkili olamayan Fenerbahçe kalan dakikaları Kayserispor ataklarını karşılamakla geçirdi.
Kayserisporlu seyircilerin ilgisinin oldukça fazla olduğu maçın ilk yarısında Kayserispor'un Fenerbahçe karşısında bariz bir üstünlüğü vardı, Rüştü'nün çok kötü bir performans gösterdiği mücadelede birçok pozisyon da Rüştü'nün kişisel hatalarından meydana geldi.
Fenerbahçe defansının büyük hatasında, Gökhan, Volkan'la karşıya kaldı ve topu bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu.
Önemli Dakikalar;
3.Dakika: Anelka'nın ara pasında topla buluşan Nobre kaleci İvankov' ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top kalecide kaldı.
13.Dakika: Bülent'in ortasahanın ortasından şutu üstten auta çıktı.
14.Dakika: Sağ kanattan Appiah'ın ortasında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Tuncay'ın volesi çok kötü üstten aut.
15.Dakika: Hızlı çıkan Kayseri'de Rüştü çok kötü çıktı, vuruşunda top Luciano'dan döndü.
16.Dakika: Kayseri sol kanattan çok hızlı geliyor, Mehmet'in ortasında Fenerbahçe defansı topu 6 pas içerisinden uzaklaştırıyor.
23.Dakika. Atılan uzun topta Rüştü'den büyük hata, topu Rüştü uzaklaştıramayınca top Gökhan'ın önünde kaldı, dengesini kaybeden Gökhan yerde kaldı, düşmese büyük tehlike.
25.Dakika: Fenerbahçe, Kayserispor atakları karşısında kendini toplarlayamadı, Kayseri sağ kanattan 3'e 1 geldi, içeri ortada hakemin kararı ofsayt.
39.Dakika: Ara pasta Mehmet, Rüştü ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Rüştü başarılı.
41.Dakika: Mehmet sağ çaprazdan kaçtı, vuruşunda topu Rüştü çeldi sonrasında top direğe çarpıp kucağına geldi. Fenerbahçe adına şanslı bir andı.
48.Dakika: Gökhan'ın cezaalanının dışından sert vuruşunda Rüştü'nün yerine giren Volkan topa sahip oldu.. Volkan ikinci yarıya moralle başladı.
50.Dakika: Sol kanattan ortada Yordanov'un kafa vuruşu üstten auta çıktı.
55.Dakika: Sol kanattan Fenerbahçe Anelka ile geldi, içeri giren Anelka yerde kaldı Johnson'ın müdahalesinin ardından, penaltı itirazları var ama hakemin kararı devam.
68.Dakika: Sağ kanattan Alex'in içeri ortasında Nobre kafa ile indirdi penaltı noktası üzerinden Tuncay'ın volesinde kaleci inanılmaz bir kurtarış yapıyor. Fenerbahçe adına büyük şanssızlık.
70.Dakika: Sol kanattan Anelka'nın taşıdığı topta, Tuncay'ın vuruşu direğin dibinden auta çıktı.
80.Dakika: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta, Alex'in ortasında Appiah'ın vuruşunda top kornere çıktı.
82.Dakika: Kullanılan kornerde, ön direkte büyük bir karambol yaşandı, ardından çıkan tartışmada hakemin kararı faul oldu Kayserispor lehine.
90.Dakika: Uzun pasta defansın bir anlık hatasında defansın arkasına kaçan Gökhan topu Volkan'ın bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu.
İlk 11'ler
KAYSERİSPOR
1. İvankov
2. Bülent
3. Johnson
4. Aydın
5. Mülayim
6. Mehmet T.
7. Kamber
8. Ragıp
9. Fatih
10. Gökhan
11. Yordanov
FENERBAHÇE
1. Rüştü
2. Serkan
3. Luciano
4. Önder
5. Ümit
6. Appiah
7. Aurelio
8. Tuncay
9. Anelka
10. Alex
11. Nobre
Stat: Atatürk
Hakem: Bülent Demirlek,
Saat: 19.00,
Yayın: Lig TV
Sarı Kartlar: Serkan 65'
Gol: Gökhan 90'
=============ALINTIDIR===================
Bu maçla ilgili çok şey var sölenecek..
Öncelikle Kayserispor hakemi yendi Fenerbahçe kaderine ve futbolun atamayana atarlar felsefesine yenildi..
Hakem gerçekten berbat maç yönetti sanırım cezası yeni bitmişti..Serkan'ın atılması gerekirdi..Maç sonuna doğru Kayserispor ceza sahası içindeki pozisyonda başta Semih ve oradaki Kayserispor lu defans oyuncusu sarı kart görmeliydi..
Tuncay 2 pozisyon üst üste kaçırdığı posizyonlardan birisi gol olsa idi maç böyle bitmezdi..
Bütün maç boyunca dediğim söz şu Gökhan Ünal özellikle G.S. ye ve süper ligdeki diğer takımlaara oynadığı futbolu oynasa idi belki de oynayabilse idi maçta daha fazla gol çıkardı ama son dakika da akıllıca bir vuruşla ona yaptığım küfürleri geri aldım :)
Şimdi Lider G.S. ve Kayserispor daha da yaklaştı yukarıya bakalım neler olacak..
Hafta içindeki G.S. - F.B. derbisinde Kadıköy'de taraftarının önünde F.B. puan kaybederse baya bir olay olabilir benden sölemesi ...
Tebrikler Hakeme rağmen Kayserispor'a ..Geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye...
bir gsli olarak kayseriyi kutluyorum. KAYSERİ ıhh ıhh kayseri ıhh ıhh:D
( bu lafımı lütfen değişik şekilde algılamayın. şaban bir filminde böyle destekliyodu kayseriyi:D
Neron_FB
05.Mart.2006, 22:10
Tebrikler Hakeme rağmen Kayserispor'a ..Geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye...
Espiri çok soğuktu, üşüdüm....:confused:
Jesus_FB
05.Mart.2006, 22:13
maçı izledim tuncay çok acaip 2 tane pozisyon kaçırdı bu da maçın dönüm noktası oldu zaten birde ilk yarıoda nobrenin akıl almaz bi pozisyonu vardı nese artık acısı çarşamba günü çıkar nasılsa ne zaman başımız sıkışsa gese yardım eder bize :D:D:D
Maymuncuk
05.Mart.2006, 22:13
espri yapmadım neron ;)
Hakemin kararlarını gördük hepimzi Hatta şimdi geldi aklıma bi tane ya ilk yarı sonunda ya da ikinci yarı başında kaleci Gökhan Ünal'ı topsuz yerde ceza sahası hemen dışında düşürdü ama hakem devam dedi atağında tehlike oldu
Ama eğer geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye lafıma diyorsan espri diye o da centilmenlik gereği söylenmiş bir sözdü lütfen yanlış anlama ..
maçı izledim tuncay çok acaip 2 tane pozisyon kaçırdı bu da maçın dönüm noktası oldu zaten birde ilk yarıoda nobrenin akıl almaz bi pozisyonu vardı nese artık acısı çarşamba günü çıkar nasılsa ne zaman başımız sıkışsa gese yardım eder bize :D:D:D
Doğru sölüyorsun..
Jesus_FB
05.Mart.2006, 22:14
espri yapmadım neron ;)
Hakemin kararlarını gördük hepimzi Hatta şimdi geldi aklıma bi tane ya ilk yarı sonunda ya da ikinci yarı başında kaleci Gökhan Ünal'ı topsuz yerde ceza sahası hemen dışında düşürdü ama hakem devam dedi atağında tehlike oldu
Ama eğer geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye lafıma diyorsan espri diye o da centilmenlik gereği söylenmiş bir sözdü lütfen yanlış anlama ..
ikinci yarıdaki Anelkaya yapılan hareket de penaltıydı ama vermedi hakem ;;)
Maymuncuk
05.Mart.2006, 22:16
Johnson'un yaptığı hareketi diyorsan eğer topa farkındaysan johnson vurdu ve kaleciye gitti..Geri pas da değil bilerek atmadı...
Neron_FB
05.Mart.2006, 22:17
Yoo maymuncuk geçmiş olsun dediğin için değil... dileklerinden dolayı sağol ;;) Ama sen demekki Bizim 2 kornerde formalarımızın az daha yırtıldığını ve 1 pozisyonda daha adamımızın nerdeyse bacaklarının kırıldığını görmemişsin..ondan bahsediorum..
Ama galiba kurallar değişmiş ceza sahası içinde forma çekmek faul diilmiş !!!!!!??!! demekki napalım kader işte...
Maymuncuk
05.Mart.2006, 22:21
Forma çekmeler her maçta her takım yapıyor;)
Ahh hakemler şu posizyonlşarı verse keşke ama keşke demekle olmuyor neroonn(Laz ziya gibi:))
Tamam haklısın o forma çekişini bende gördüm ama herkes çekiyor ..Çekmiyor mu??
Kırılıcak ayak aNELKA ' NIN posizyonu ise önce topa vurdu posziyondan sonra oldu o olay benim bildiğim öyle foul olmaz ama sizin bildğiniz başka ise saygı duyarım ;)
Jesus_FB
05.Mart.2006, 22:24
Neyse hakem makem işin bahanesi bi bakıma çok kötü oynuyorduk belliydi bunun olacağı artık çarşamba günü geseyi yener yine eskisi gibi okuruz :D
Neron_FB
05.Mart.2006, 22:25
wala ben başka biliorum demekki kerem...kendime göre doğru biliyorum... keşke HAKEME RAĞMEN yazmasaydın..Çünkü hakem hata yaptı evet berbattı ama yarısndan çoğuda bizim alehimizeydi..neyse boşver hakem konuşmak yersiz ztn..kapatalım hakem konusunu ;;)
Maymuncuk
05.Mart.2006, 22:27
Evet bencede hakem konusunu kapatalım Hakemler her maçta hata yapıyor bu hataları konuşarak değil uygulayarak çözebiliriz..
Sonuç olarak F.B. den ben hafta içinde tırsıyorum neden dersenirz kaç haftada kaç puan kaybetti ve G.S. yi beğenmiyorum
Jesus_FB
05.Mart.2006, 22:31
senelerdir de hep aynı şey oluyor zaten ne zaman kötü gitsek cimbomu yenerioruz herşey unutuluyor
ceyhun127
05.Mart.2006, 22:35
Cok güzel oldu bea :D
Neron_FB
05.Mart.2006, 22:38
wala fener çok kötü gidio hafta içi maçın sonucunu hiç kestiremiorm vala..Ama evimizde hiç yenilmedk yine yenilmeyz gibi gelio..
Burak Duran
05.Mart.2006, 23:02
erman toroğlu şu anda maçı yorumluyor... anelka nın pozisyonuna devam gökhanın kine faul serkanın ilk sarı karta yanlış dedi serkanın ikinci pozisyonda yaptığı harekete sarı kart dedi... bence kayseri haketti maçı fener son 20 dakka bastırdı ilk yarı kayseri 2-3 tane 100de 100 lük gol atamadı. hafta içi herşey olur bu derbi havası başkadır :D
Navras
05.Mart.2006, 23:06
abi yine süper oynadık kaybettik
nart_susruko
05.Mart.2006, 23:08
bazen kötü oynayıp kazan,bazen iyi oyna kaybet...bu hep böyle...
Nedvedmania
05.Mart.2006, 23:10
oley bee lider galatasaray :D bu arada tuncay çok net pozizyonlar kaçırdı şaştım kaldım ya
Kerim Kerimov
05.Mart.2006, 23:14
fenere geçmiş olsun.kayseri çok iyi oynamış fener doğru düzgün pozisyon bile bulamamış diyorlar maçı izleyen varmı?
Ben anlatayım gözlemlerimi, yeni geldim daha eve(abi bi insan maç izlemek için her hafta toplam 1 saat yol gider mi ya? :D)
Şimdi Fenerbahçe özellikle ilk yarı iyi oynamadı , çok pasifti. Oyuncuların morallerinin bozuk olduğu ve kendilerine olan güvenlerinin sarsıldığı açıkça görülüyordu çünkü ilk devrede oynadıklar gibi top dolaştırma, kanat akınları, adam geçme, v.b. hiçbiri yoktu.
Skora bakıp da aldanmamak lazım. Kayserispor beraberliğe çıkmış, burası açıktı. Orta sahada kalabalık olup süper pres yaptılar ama atak yapamadılar. Yalnız orta sahada topu alan her Fenerbahçeli kesinlikle ayağına bir kere tekme yedi, bütün pozisyonları oynattı hakem. E tabi bu da top oynatmamak için sahaya çıkmış Kayseri'nin işine yaradı.
70. dakikadan itibaren Tuncay öyle 2 gol kaçırdı ki inanılmaz. Tabi bir de Rüştü'nün ilk yarıda karşı karşıya kurtardığı pozisyon var ama orada da bir organize atak yok. Bizim gene Luciano'nun süper defans anlayışı ve Serkan'ın ofsaytı bozuşu ile pozisyon oldu.
Maçın son dakikasında ise yine bizim defansın arkasına şişirilen topta anlamsız bir biçimde adam kaçırıldı ve karşı karşıya Gökhan golü attı. Olay budur. Kayseri oynatmamaya çıkmıştı, istediklerini de alacaklardı ama daha fazlasını aldılar.
Fenerbahçe'nin moral olarak derhal toparlanması lazım ki bence Galatasaray maçına ölüm kalım maçı olarak çıkacaklardır bu kadar puan kaybından sonra.
Eray Dengiz
05.Mart.2006, 23:52
Fenerbahçe'nin işi zor gibi. Ama hiç belli olmaz. Galatasaray 3 zorlu deplasman maçı oynayacak. (Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe)
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı maça kadar en az 4 puan fark oluşturursa Şampiyon olur. Ama o maça kadar 3, 2 ve 1 puan gibi farklar olursa Galatasaray şampiyonluğu kaçırır..
TüMeR_yAğıZ
06.Mart.2006, 00:01
Ben anlatayım gözlemlerimi, yeni geldim daha eve(abi bi insan maç izlemek için her hafta toplam 1 saat yol gider mi ya? :D)
Şimdi Fenerbahçe özellikle ilk yarı iyi oynamadı , çok pasifti. Oyuncuların morallerinin bozuk olduğu ve kendilerine olan güvenlerinin sarsıldığı açıkça görülüyordu çünkü ilk devrede oynadıklar gibi top dolaştırma, kanat akınları, adam geçme, v.b. hiçbiri yoktu.
Skora bakıp da aldanmamak lazım. Kayserispor beraberliğe çıkmış, burası açıktı. Orta sahada kalabalık olup süper pres yaptılar ama atak yapamadılar. Yalnız orta sahada topu alan her Fenerbahçeli kesinlikle ayağına bir kere tekme yedi, bütün pozisyonları oynattı hakem. E tabi bu da top oynatmamak için sahaya çıkmış Kayseri'nin işine yaradı.
70. dakikadan itibaren Tuncay öyle 2 gol kaçırdı ki inanılmaz. Tabi bir de Rüştü'nün ilk yarıda karşı karşıya kurtardığı pozisyon var ama orada da bir organize atak yok. Bizim gene Luciano'nun süper defans anlayışı ve Serkan'ın ofsaytı bozuşu ile pozisyon oldu.
Maçın son dakikasında ise yine bizim defansın arkasına şişirilen topta anlamsız bir biçimde adam kaçırıldı ve karşı karşıya Gökhan golü attı. Olay budur. Kayseri oynatmamaya çıkmıştı, istediklerini de alacaklardı ama daha fazlasını aldılar.
Fenerbahçe'nin moral olarak derhal toparlanması lazım ki bence Galatasaray maçına ölüm kalım maçı olarak çıkacaklardır bu kadar puan kaybından sonra.
Defans sorununu biran önce çözmeniz lazım.Beraberlik bizi daha çok mutlu ederdi ama sonuç bu yapacak bişey yok.Galatasaray maçını alamazsanız (ki alacağınızı düşünüyorum) ciddi bir çöküş dönemine girebilirsiniz.Bana göre Daum feneri baltalamak için elinden geleni yapıyor.Gitmek istiyorsa gönderin gitsin bu adamı bence.Oyuncu değişikliklerini ve zamanlamayı iyi bilmesine rağmen yapmıyor.Yada unuttu artık :) Gs maçında iki takıma başarılar dilerim.Umarım kimse üzülmez ve 1-1 berabere biter maç :)
Kerim Kerimov
06.Mart.2006, 00:07
Ya belli olmaz tabi daha çok maç var Gs maçına gelinceye kadar. Bu sene şampiyon olamasak da(ki henüz bi şi belli deil) ben bu yönetim anlayışına güveniyorum. Böyle istikrarlı, güzel işler yaptıkları sürece Fener'in sırtı yere gelmez(Osmanlı mı bu çöküş dönemine girsin :D)
Bir gs li olarak uzun bir aradan sonra yeniden liderliğe oturmak iyi oldu. Acak şunuda gözardı etmemek lazım ki iki takımda iyi futbol sergilemiyor...
nart_susruko
06.Mart.2006, 00:12
Ya belli olmaz tabi daha çok maç var Gs maçına gelinceye kadar. Bu sene şampiyon olamasak da(ki henüz bi şi belli deil) ben bu yönetim anlayışına güveniyorum. Böyle istikrarlı, güzel işler yaptıkları sürece Fener'in sırtı yere gelmez(Osmanlı mı bu çöküş dönemine girsin :D)
8 martta kupa maçı var fenerbahçe-Galatasaray
Neron_FB
06.Mart.2006, 00:32
8 martta kupa maçı var fenerbahçe-Galatasaray
Bak ya heyecanlandm yine:D:D
İyi oldu bu yenilgi takım kendini toparlar inşallah
Frank_Castle
06.Mart.2006, 00:51
Tuncay başı kesik tavuk gibi oynuyor..
Aboo görse gene laf edecek ama Alex - deco tipi oyuncuları sevmediğimi tekrar belirtmem gerekecek .. hani alex nerde , göremiyorum ; aurelio da formsuz dicem olmayacak .. transferi gelmiş bunların .. anelka da iyi gibi ama daha ii olduğunu herkes biliyor..
maçın hakkı beraberlikti, son dakikada şans golü oldu ..
hafta arası kupa maçı çok önemli gibi olsa da bence asıl kopma noktası trabzon - galatasaray maçı ..
Burak Duran
06.Mart.2006, 00:58
eğer kupa maçını Galatasaray alırsa valla fener taraftarında bir ayaklanma görülür ve fener sallantıya gelir ve çok ciddi bi çöküş olabilir.. trabzon maçı ise Galatasaray bence alır çünkü trabzonu en kötü zamanımızda bile yendik tabi bu futbol herşey olabilir
francesco10
06.Mart.2006, 01:03
abi ben maçın özetini izledm o yüzden tam bişi söliyemem ama tuncay kaçırdığı 2 net pozisyondan ilkine kaleciye bakıp vursa , insan gibi kesin goldü
anelka nın pozisyonu bence johnson topa vurdu ama anelkanın ayağına da müdahelesi geldi
bide kayseri ceza sahası içindeki karambolde semihin yaptığı çok ayıp, 2 kere yokladn kaleci almış topu be adam hala ne vuruosn kaleciye :(:(
bide herzaman söyledm yine söyliyeym bu daum antr falan deil bjk deykende sewmezdm ztn, bu ana kadar fener topçuları kendi şahsi becerileriyle getrdiler daum u buralara, bence artk fenerden ayrılma vakti geldi yönetim istese çok daha iisini getirebilir
bide kupa maçı eğer fener içerde gs ı yenemezse işte ozman işler karışır,gs çok moral kazanır. fenerin kesinlikle yenmesi lasım gs ı eğer toparlanmak istiosa
Burak Duran
06.Mart.2006, 01:15
bencede semihin yaptığı büyük terbiyesizlikti ayıp yani insan gibi davran biraz karşındaki cansız bi varlık deil ki
perpetua
06.Mart.2006, 02:43
Tuncay başı kesik tavuk gibi oynuyor..
Aboo görse gene laf edecek ama Alex - deco tipi oyuncuları sevmediğimi tekrar belirtmem gerekecek .. hani alex nerde , göremiyorum ; aurelio da formsuz dicem olmayacak .. transferi gelmiş bunların .. anelka da iyi gibi ama daha ii olduğunu herkes biliyor..
Alex'i yine bugun normalden biraz daha fazla mucadle etmis gibi gordum ben ama Kayserispor ozellikle Fenerbahce'nin defanstan kisa paslarla cikmasini cok guzel onledi. Bunun sonucunda da Fenerbahce defanstan sisirme uzun toplarla cikmak zorunda kaldi. Bu uzun toplari da genelde Kayseri defans oyunculari ve orta saha oyunculari kapti. Toplu halde de kontra ataga kolaylikla cikabildikleri icin de Fenerbahce uzun sure baski kuramadi. Bu baskiyi kuramayinca hem duran top kazanamadi hem de oyun akisi icinde pozisyon bulmakta cok zorlandi cunku orta sahada veya ileride kaptirilan bir cok top, Fenerbahce'nin kalesine geri geldi ve bazilari tehlike oldu.
Bence macin hakki beraberlikti demek Kayserispor'a ve Ertugrul Saglam'a haksizlik olur cunku ozellikle Daum mac icinde analizi yapip taktigi veya sahadaki oyunculari degistirmedi. Ikinci yarinin basinda durumun boyle oldugunu gorup ve ozellikle takiminin sadece 2 sutu oldugunu gorup ona gore taktik verecegini tahmin etmistim ama ikinci yarinin hemen basinda Fenerbahce ilk atagini yine Onder ile bir uzun topla baslatti ve boyle devam etti. Ikinci yari ortalarinda Kayseri'nin yorulup geriye gomulmeye basladigi ve Fenerbahce'nin baski kurmaya basladigi anlarda Ertugrul Saglam oyuncu degistirerek orta sahada takiminin alan daraltmasini tekrar sagladi bu da Kayseri'nin yorulup ve Fenerbahce'nin daha rahat rakip sahada top cevirmesini saglayacaini bekleyen Daum ve Fenerbahce'nin aleyhine calisti.
Fenerbahce'nin su andaki futbol anlayisi ve kadrosu, defans ve orta sahasi arasinda fazla bosluk birakmayan, orta sahada alan daraltan ve paslasarak basarili(!) bir sekilde ataga kalkan takimlara karsi yeterli degil. Yani bir bakima, Chelsea tipi futbol oynayan takimlara karsi Fenerbahce ozellikle zorlanacaktir. Ankara, Besiktas ve Kayseri takimlarinin hepsi bu tip taktikler ile Fenerbahce karsisinda basarili olmustur. Onune gelmedigi surece toplara gitmeyen bir Alex bu taktigin Fenerbahce karsisinda ise yaramasina yardimci olur. Alex yerine rakip defans veya Fenerbahce forvet adamlarindan donecek toplara forvet arkasinda kosacak ve kazanacak bir Tuncay cok daha yararli olacaktir ancak Daum Tuncay'i hem bu pozisyonda dusunmuyor hem de Alex'i takimdan kesme cesareti gosteremiyor. Her Alex'in kosup kazanmaya calismadigi top basarili bir sekilde paslasarak hizli cikan takimlara kontra atak baslatiyor. Alex gibi toplara girmeyen forvet arkasi oynayan futbolculari olan takimlarin gobege dogru degil, kanatlara dogru uzun top oynamasi gerekir ancak Fenerbahce bunu cok nadir yapiyor.
Ayrica Nobre'nin kendisini yere atip penalti kazandirdigi mactan beri, pek fazla faul kazanamiyor cunku dususlerinin artik hakemlerin gozunde pek fazla inandiriciligi kalmadi. Bu da Fenerbahce'nin ozellikle ceza sahasi etrafinda duran top kazanma ihtimalini dusuruyor ve duran toplardan gol bulmasini zorlastiriyor.
Hububat_Fiyatları
06.Mart.2006, 04:36
mehmet topuz yine driblingleriyle coşturdu
meddah
06.Mart.2006, 08:41
Bireysel olarak Servet'in oynadığı futboldan pek hazzetmem ama Luciano ile Önder yanyana oynayınca daha kötü oluyor..
(Neden hazzetmem, çünkü topu oyuna sokmayı bilmiyor ve kaçırdığı adamı yakalarsa yani ikinci müdahale şansını bulursa biçiyor)
Kerim Kerimov
06.Mart.2006, 12:04
eğer kupa maçını Galatasaray alırsa valla fener taraftarında bir ayaklanma görülür ve fener sallantıya gelir ve çok ciddi bi çöküş olabilir.. trabzon maçı ise Galatasaray bence alır çünkü trabzonu en kötü zamanımızda bile yendik tabi bu futbol herşey olabilir
Fenerbahçe artık öle bir iki maçlar çöküş yaşayacak bir takım değil. Bu konuda beklentiler boşuna. Aziz Yıldırım geçen gün tarihteki en fazla oyu alarak gene başkan oldu. Bu yönetim oldukça Fenerbaçe bu şekilde devam eder merak etme.
Formsuzluk dönemleri her takımın başına gelir, önemli olan olayın sonunda gülebilmektir. Hiçbir şeyin olduğu yok daha, kupa maçları var, lig maçları var.
Ben takımıma ve yönetimime güveniyorum. Nette gözlediğim kadarı ile taraftar da güveniyor. 8 Martta stad yine tam kapasite ile dolacaktır ve taraftar güvenini gösterecektir takıma.
semih5
06.Mart.2006, 12:08
helal olsun gokhan unala ya fb ye golunu atti ben korkuyom bu adamdan ya bjk gol atmasinda
TüMeR_yAğıZ
06.Mart.2006, 12:09
Fenerbahçe artık öle bir iki maçlar çöküş yaşayacak bir takım değil. Bu konuda beklentiler boşuna. Aziz Yıldırım geçen gün tarihteki en fazla oyu alarak gene başkan oldu. Bu yönetim oldukça Fenerbaçe bu şekilde devam eder merak etme.
Formsuzluk dönemleri her takımın başına gelir, önemli olan olayın sonunda gülebilmektir. Hiçbir şeyin olduğu yok daha, kupa maçları var, lig maçları var.
Ben takımıma ve yönetimime güveniyorum. Nette gözlediğim kadarı ile taraftar da güveniyor. 8 Martta stad yine tam kapasite ile dolacaktır ve taraftar güvenini gösterecektir takıma.
Stad dolar kardşe sen ona canını sıkma :) yalnız bir takım tökezlemeye başladımı düzelene kadar beş altı maç geçiyor.Çöküş dönemi olarak kastettiğim bu.Osmanlı'mı bu çöksün dedin de osmanlı gibi bir devlet bile çöküyorsa fener hayli hayli çöker.Osmanlı çöktü noldu biz çıktık yeniden toparlanıp.Çöküşten kastettiğim yıkım değil bir kaç yıl başarısız olmanız :D
e_mali
06.Mart.2006, 12:12
Fenerdeki dusus devam etti. Ve maglubiyet geldi.
Dun FBTV de kongre sırasında Ali Yıldırıma soru soruyyorlar. Aksamki Kayseri maci ni olur gibisinden. Cevap:
"Teknik heyet ve futbolculara guveeniyoruz"
Benim tepkim:
"Taraftar guvenmiyor, ozellikle Daum'a"
Bu saatten sonra Daum'u da gonderemiyiz? Devre arasinda gonderilmis olsa belki cok daha iyi olacaktı.
TüMeR_yAğıZ
06.Mart.2006, 12:21
Fenerdeki dusus devam etti. Ve maglubiyet geldi.
Dun FBTV de kongre sırasında Ali Yıldırıma soru soruyyorlar. Aksamki Kayseri maci ni olur gibisinden. Cevap:
"Teknik heyet ve futbolculara guveeniyoruz"
Benim tepkim:
"Taraftar guvenmiyor, ozellikle Daum'a"
Bu saatten sonra Daum'u da gonderemiyiz? Devre arasinda gonderilmis olsa belki cok daha iyi olacaktı.
şu anda göndermek çok riskli.köprüyü geçerken katlanacaksınız ama sezon bitince ilk işiniz bence daumu yollamak olmalı.
e_mali
06.Mart.2006, 12:41
bence de daumu simdi gondermek cok ama cok riskli. Ama bi yandan da gitse hic fena olmaz diorum. (2 yildir diyorum ama kime :) )
TüMeR_yAğıZ
06.Mart.2006, 12:46
Allah Kurtarsın :)
Burak Duran
06.Mart.2006, 16:27
fener iki maçla çöküş yaşayacak takım değil ama bi puan kaybetmeye başladı 5 haftada 10 puan oldu taraftarın dauma tamülü kalmadı eğer bu adam galatasaraya maçı verir ve konya maçında puan kaybederse bak gör eğlenceyi :D bencede allah kurtarsın feneri bu adamdan
mustang
06.Mart.2006, 18:11
**n dünkü maçta stad'daydım atmosfer çok güzeldi .**n fark ettim ki bu fener anadoluda sevilmiyor valla tribünde öyle küferler ediliyordiki anlatamam zaten anlatsam bann olurum.neyse maç bizim için o kadar iyi başlamadı ama ilerleyen dakkalarda biz daha iyi hücum ettik gökhanla bir kaç pozisyon bulduk . mehmet kaleciyle karşı karşıya kaldı ama gol atamadı çünkü heyecanlandı. ikinici yarı fener daha etkili oldu ama tuncay sag olsun iki net pozisyonda golü atamadı son dakkada sahneye gökhan ünal çıktı ve golü attı tirbünde herkes birbirinin üstüne çıktı ve o uzatmalarda bir heyecan kasırgası vardı ama sonuçta biz kazandık
emirduman
06.Mart.2006, 18:31
Daum ***se de bundan daha kötü olmaz zaten, **nnce gönderilsin hatanın neresinden dölnülse kardır...
Biz burada hep dedik ama birçok FB'li arkadaşımız bizi yanlı olmakla suçladı, acaba hala nasıl düşünüyorlar merak ediyorum...
Burak Duran
06.Mart.2006, 18:36
fener başarı istiyosa **nce daumu yollamalı valla bu kadroyu burdan bi kaç sıkı fmciye ver onlar bile türkiyede kafaya oynatır daumda bundan başka bişi yapmıyo zaten **nce fenerin hayrı ve avrupada türk futbolunun ilerlemesi için daum ***meli
Frank_Castle
07.Mart.2006, 00:15
zamanında sıkıcı futbol oynatıyor diye lucescunun gönderilmesine sevinmiştik galatasaraylılar olarak, o günleri arar olduk ..gerçi daumun, lucescunun avrupada yaptığının çeyreğini bile yapamadığını ve şimdiki fenerbahçenin, 01-02 sezonundaki galatasaraydan fersah fersah güçlü olduğunu düşünürsek ;
uzun lafın kısası daumla olmaz bu iş.. "çıkın fenerbahçe gibi oynayın" dese belki takım motive olup daha iyi oynayacak yahu ..
m_o_11
07.Mart.2006, 14:33
Bu takım Daum la yürümüyo.. Fener macta ii oynuyodu. normalin üstünde. fazla ii deil yani. pozisyonlar olmaya basladı ikinci yarı. tuncay la filan. bi baktım anelka o iki pozisyonda da kendini sol kanada cekti iki net poziyon yakaldık. anelka ya sola gecmesini soyleyen de daum deil. kendisi yapıyor bunu. anelka yı yalnız basına ilerde bırakır sonra pozisyonlara giren tuncay ı cıkarıp semih i alır bu daum . yaa gidip nobre yi cıkarsana . adam hem yoruldu hemde formsuz du. yok yok bu daum adam olmas. bile bile yapıyo sanki. cıldırıyorum. rüstü : niye oynuyo bu takımda. hatalı cıkısları yüzünde iki tane net gol pozisyonu verdi adamlara. tutması gereken topu içer alıyodu nerdeyse. topu oyuna sokamıyo, direk karsı takıma veriyo. hava toplarına korkarak ve dengesiz cıkıyo. macın ikinci yarısında oynamadı. ilk yarıda yere ters bi şekilde düstüğü için. Daum bunların hiç birini görmüyo olamaz . inanamıyorum bu adama . sezon sonu gönderirler umarım
mutlee
07.Mart.2006, 14:39
nedense bu mactan sonra lige bi kalite geldi.
nart_susruko
07.Mart.2006, 14:42
valla daumu bu saatten sonra...kupada elenip,ligde de şampiyon olamasalar bile...göndermezler bence...aziz yıldırım istikrar deyip duruyordu...100. yıllarında daumla devam ederler herhalde...
Neron_FB
07.Mart.2006, 14:42
Daum neden 5 haftadır aynı kadroyu çıkartıyo??? Sürekli puan kaybeden kadroyu..Hayret bişe...
nart_susruko
07.Mart.2006, 14:46
bu adamın gönlü bence hala Almanya milli takımında...ama izin çıkmıyor...
Maymuncuk
07.Mart.2006, 19:23
Bence bu konu kilitlensin olmuş bitmiş maç bi dahaki maçlar hakkında yorumlar yapalım ;)
Burak Duran
07.Mart.2006, 19:44
bencede :D