Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe

Default Kayserispor - Fenerbahçe

evet beyler baktım bu maçın konusu açılmamaış ben açayım dedim. maçı buradan tartışalım...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

sonucu merakla bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ilk yarı 0-0

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

maç 0-0 biter bu gidişle

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fenerbahçe bir gol atsada kuponum devam etse yahu.

1-0 Kayserİspor :d KoÇum GÖkhan

Nesil
    2005
    Yer
    34

1-0 kayseri 90 da gokhan mac bitmistir

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Bir Kayserili olarak skordan memnunum geçmiş olsun
    fenerlilere

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Helal olsun kayseri :Alkislar:

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

helal be kayseri...bravo gökhan...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

fenere geçmiş olsun.kayseri çok iyi oynamış fener doğru düzgün pozisyon bile bulamamış diyorlar maçı izleyen varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yürü be kayseri kim tutar seni
    bjk tutar hafta içi ama neyse

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Valla ne Beşiktaş'ın ne de benim pek işime gelmedi ama neyse artık.Tebrikler Kayserispor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

inşaallah avrupaya gider ve orada da başarılı olurlar...

Lider Galatasaray: 1-0
    Turkcell Süper Lig 24.Hafta kapanış mücadelesinde, Galatasaray'ın galip gelmesinin ardından liderliği kaptıran Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor karşısında ilk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta Daum, ikinci yarıya Rüştü - Volkan değişikliği ile başladı.
    Bülent Demirlek'in yönettiği mücadelede, Fenerbahçe maça çok hızlı başladı, 3.dakikada Anelka'nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Nobre topu ağlarla buluşturamadı. Sonraki dakikalarda etkili olamayan Fenerbahçe kalan dakikaları Kayserispor ataklarını karşılamakla geçirdi.

Kayserisporlu seyircilerin ilgisinin oldukça fazla olduğu maçın ilk yarısında Kayserispor'un Fenerbahçe karşısında bariz bir üstünlüğü vardı, Rüştü'nün çok kötü bir performans gösterdiği mücadelede birçok pozisyon da Rüştü'nün kişisel hatalarından meydana geldi.

Fenerbahçe defansının büyük hatasında, Gökhan, Volkan'la karşıya kaldı ve topu bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu.

Önemli Dakikalar;
    3.Dakika: Anelka'nın ara pasında topla buluşan Nobre kaleci İvankov' ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top kalecide kaldı.
    13.Dakika: Bülent'in ortasahanın ortasından şutu üstten auta çıktı.
    14.Dakika: Sağ kanattan Appiah'ın ortasında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Tuncay'ın volesi çok kötü üstten aut.
    15.Dakika: Hızlı çıkan Kayseri'de Rüştü çok kötü çıktı, vuruşunda top Luciano'dan döndü.
    16.Dakika: Kayseri sol kanattan çok hızlı geliyor, Mehmet'in ortasında Fenerbahçe defansı topu 6 pas içerisinden uzaklaştırıyor.
    23.Dakika. Atılan uzun topta Rüştü'den büyük hata, topu Rüştü uzaklaştıramayınca top Gökhan'ın önünde kaldı, dengesini kaybeden Gökhan yerde kaldı, düşmese büyük tehlike.
    25.Dakika: Fenerbahçe, Kayserispor atakları karşısında kendini toplarlayamadı, Kayseri sağ kanattan 3'e 1 geldi, içeri ortada hakemin kararı ofsayt.
    39.Dakika: Ara pasta Mehmet, Rüştü ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Rüştü başarılı.
    41.Dakika: Mehmet sağ çaprazdan kaçtı, vuruşunda topu Rüştü çeldi sonrasında top direğe çarpıp kucağına geldi. Fenerbahçe adına şanslı bir andı.
    48.Dakika: Gökhan'ın cezaalanının dışından sert vuruşunda Rüştü'nün yerine giren Volkan topa sahip oldu.. Volkan ikinci yarıya moralle başladı.
    50.Dakika: Sol kanattan ortada Yordanov'un kafa vuruşu üstten auta çıktı.
    55.Dakika: Sol kanattan Fenerbahçe Anelka ile geldi, içeri giren Anelka yerde kaldı Johnson'ın müdahalesinin ardından, penaltı itirazları var ama hakemin kararı devam.
    68.Dakika: Sağ kanattan Alex'in içeri ortasında Nobre kafa ile indirdi penaltı noktası üzerinden Tuncay'ın volesinde kaleci inanılmaz bir kurtarış yapıyor. Fenerbahçe adına büyük şanssızlık.
    70.Dakika: Sol kanattan Anelka'nın taşıdığı topta, Tuncay'ın vuruşu direğin dibinden auta çıktı.
    80.Dakika: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta, Alex'in ortasında Appiah'ın vuruşunda top kornere çıktı.
    82.Dakika: Kullanılan kornerde, ön direkte büyük bir karambol yaşandı, ardından çıkan tartışmada hakemin kararı faul oldu Kayserispor lehine.
    90.Dakika: Uzun pasta defansın bir anlık hatasında defansın arkasına kaçan Gökhan topu Volkan'ın bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu.

İlk 11'ler

KAYSERİSPOR

1. İvankov
    2. Bülent
    3. Johnson
    4. Aydın
    5. Mülayim
    6. Mehmet T.
    7. Kamber
    8. Ragıp
    9. Fatih
    10. Gökhan
    11. Yordanov

FENERBAHÇE

1. Rüştü
    2. Serkan
    3. Luciano
    4. Önder
    5. Ümit
    6. Appiah
    7. Aurelio
    8. Tuncay
    9. Anelka
    10. Alex
    11. Nobre

Stat: Atatürk
    Hakem: Bülent Demirlek,
    Saat: 19.00,
    Yayın: Lig TV
    Sarı Kartlar: Serkan 65'
    Gol: Gökhan 90'

=============ALINTIDIR===================

Bu maçla ilgili çok şey var sölenecek..

Öncelikle Kayserispor hakemi yendi Fenerbahçe kaderine ve futbolun atamayana atarlar felsefesine yenildi..
    Hakem gerçekten berbat maç yönetti sanırım cezası yeni bitmişti..Serkan'ın atılması gerekirdi..Maç sonuna doğru Kayserispor ceza sahası içindeki pozisyonda başta Semih ve oradaki Kayserispor lu defans oyuncusu sarı kart görmeliydi..
    Tuncay 2 pozisyon üst üste kaçırdığı posizyonlardan birisi gol olsa idi maç böyle bitmezdi..

Bütün maç boyunca dediğim söz şu Gökhan Ünal özellikle G.S. ye ve süper ligdeki diğer takımlaara oynadığı futbolu oynasa idi belki de oynayabilse idi maçta daha fazla gol çıkardı ama son dakika da akıllıca bir vuruşla ona yaptığım küfürleri geri aldım

Şimdi Lider G.S. ve Kayserispor daha da yaklaştı yukarıya bakalım neler olacak..

Hafta içindeki G.S. - F.B. derbisinde Kadıköy'de taraftarının önünde F.B. puan kaybederse baya bir olay olabilir benden sölemesi ...

Tebrikler Hakeme rağmen Kayserispor'a ..Geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye...
    -

16. Default

bir gsli olarak kayseriyi kutluyorum. KAYSERİ ıhh ıhh kayseri ıhh ıhh
    ( bu lafımı lütfen değişik şekilde algılamayın. şaban bir filminde böyle destekliyodu kayseriyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Maymuncuk

Tebrikler Hakeme rağmen Kayserispor'a ..Geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye...
    Espiri çok soğuktu, üşüdüm....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

espri yapmadım neron

Hakemin kararlarını gördük hepimzi Hatta şimdi geldi aklıma bi tane ya ilk yarı sonunda ya da ikinci yarı başında kaleci Gökhan Ünal'ı topsuz yerde ceza sahası hemen dışında düşürdü ama hakem devam dedi atağında tehlike oldu

Ama eğer geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye lafıma diyorsan espri diye o da centilmenlik gereği söylenmiş bir sözdü lütfen yanlış anlama ..

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    maçı izledim tuncay çok acaip 2 tane pozisyon kaçırdı bu da maçın dönüm noktası oldu zaten birde ilk yarıoda nobrenin akıl almaz bi pozisyonu vardı nese artık acısı çarşamba günü çıkar nasılsa ne zaman başımız sıkışsa gese yardım eder bize
    Doğru sölüyorsun..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    espri yapmadım neron

Hakemin kararlarını gördük hepimzi Hatta şimdi geldi aklıma bi tane ya ilk yarı sonunda ya da ikinci yarı başında kaleci Gökhan Ünal'ı topsuz yerde ceza sahası hemen dışında düşürdü ama hakem devam dedi atağında tehlike oldu

Ama eğer geçmiş olsun dileklerim Fenerbahçe'ye lafıma diyorsan espri diye o da centilmenlik gereği söylenmiş bir sözdü lütfen yanlış anlama ..
    ikinci yarıdaki Anelkaya yapılan hareket de penaltıydı ama vermedi hakem

Johnson'un yaptığı hareketi diyorsan eğer topa farkındaysan johnson vurdu ve kaleciye gitti..Geri pas da değil bilerek atmadı...
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Yoo maymuncuk geçmiş olsun dediğin için değil... dileklerinden dolayı sağol Ama sen demekki Bizim 2 kornerde formalarımızın az daha yırtıldığını ve 1 pozisyonda daha adamımızın nerdeyse bacaklarının kırıldığını görmemişsin..ondan bahsediorum..

Ama galiba kurallar değişmiş ceza sahası içinde forma çekmek faul diilmiş !!!!!!??!! demekki napalım kader işte...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Forma çekmeler her maçta her takım yapıyor
    Ahh hakemler şu posizyonlşarı verse keşke ama keşke demekle olmuyor neroonn(Laz ziya gibi)

Tamam haklısın o forma çekişini bende gördüm ama herkes çekiyor ..Çekmiyor mu??

Kırılıcak ayak aNELKA ' NIN posizyonu ise önce topa vurdu posziyondan sonra oldu o olay benim bildiğim öyle foul olmaz ama sizin bildğiniz başka ise saygı duyarım
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

wala ben başka biliorum demekki kerem...kendime göre doğru biliyorum... keşke HAKEME RAĞMEN yazmasaydın..Çünkü hakem hata yaptı evet berbattı ama yarısndan çoğuda bizim alehimizeydi..neyse boşver hakem konuşmak yersiz ztn..kapatalım hakem konusunu
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Evet bencede hakem konusunu kapatalım Hakemler her maçta hata yapıyor bu hataları konuşarak değil uygulayarak çözebiliriz..

Sonuç olarak F.B. den ben hafta içinde tırsıyorum neden dersenirz kaç haftada kaç puan kaybetti ve G.S. yi beğenmiyorum
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Cok güzel oldu bea

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

wala fener çok kötü gidio hafta içi maçın sonucunu hiç kestiremiorm vala..Ama evimizde hiç yenilmedk yine yenilmeyz gibi gelio..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

erman toroğlu şu anda maçı yorumluyor... anelka nın pozisyonuna devam gökhanın kine faul serkanın ilk sarı karta yanlış dedi serkanın ikinci pozisyonda yaptığı harekete sarı kart dedi... bence kayseri haketti maçı fener son 20 dakka bastırdı ilk yarı kayseri 2-3 tane 100de 100 lük gol atamadı. hafta içi herşey olur bu derbi havası başkadır

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri