PDA

View Full Version : Beşiktaş 3 - 0 Ankaraspor

TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 21:51
Beşiktaş gündüz oynadığı maçta Ankaraspor'u Tümer,Gökhan Güleç ve İbrahim Akın'ın golleriyle 3-0 kazandı.
Bana göre maç boyu Beşiktaş istediği oyunu oynadı.Gökhan Güleç alan boşaltarak Ahmed Hassan ve Tümer'e koşu yollarını açtı.genç isimler etkili oynarken özellikle İbrahim Üzülmez oyuna girdikten sonra gençlere parmak ısırtacak bir oyun oynadı ve iki asist yaptı.

ridvanu
05.Mart.2006, 22:00
aslanım deli ibo :D

hezzo
05.Mart.2006, 22:00
çok guzel mactı bence tumer biraz daha paslı oynasa 5 olurdu bence tumer galiba gunah zannediyo pas vermeyi

Laz_Asker_61
05.Mart.2006, 22:07
bjk yi uzun zaman sonra ilk defa keyif alarak izledim

koray_capello
05.Mart.2006, 22:34
bizim bu gökhan güleç çok iyi çocuk ya.bence gelecekte çok iyi bir oyuncu olacak.tiganayla çalışması çok büyük şans inşallah değerlendirebilir........

ibo
06.Mart.2006, 00:24
evet bence beşiktaş gökhan GÜLEÇ i ilki de almış. Gelecek içinde önemli...

Hububat_Fiyatları
06.Mart.2006, 00:31
ibrahim üzülmez ne oynadı bea adeta kanatları açıldı uçtu

francesco10
06.Mart.2006, 00:52
abi bence yine çok pozisyon werdi takım, ben bi türlü güvenemiom bu savunmaya
gökhan konusunda tamamen haklısınz bu akşam ntv de rıdvan dilmen i dinledm , dediği gibi ilerde top tutamıo , onu biraz yapabilse takım çok rahatlıcak işalla zamanla çok geliştireck kendini

Frank_Castle
06.Mart.2006, 00:59
Beşiktaşın en büyük transferi bence Gökhan Güleçi alması değil, veysel cihanı yollaması :)

deli ibo süperdi hakkaten .. yedeklik yaramış ..
sergen - tümer -ahmed hassan sürekli oynayamaz ; bence 1ini okan burukla falan değiştirmesi lazım tigananın