View Full Version : ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe
CeNTeR_TR
01.Ağustos.2007, 02:48
6 Ağutos 2008 Çarşamba
Mtk-Fenerbahçe Spor Klübü
Başlangıç saati: 21:45
Yayıncı Kanal ; NtvSpor
İlk maçı 2-0 kazandık ve rövanşa rahat gideceğiz :) Aragones ile takım basan koşan bir hava yakaladı..Maç yorumuma gelince rakip kendi sahasında olduğu için saldıracakdır o yüzden 3 farklı kazanırız diyorum :)
garydelgadov
01.Ağustos.2007, 02:53
enaz 4-0 diyorum.Mtk kendini gösterme ugraşına girince savunmayı ihmaL edecektir.
ForsakeN
01.Ağustos.2007, 03:07
MTK bu maçta defansa daha az önem vererek ilk dk.larda gol bulmak için saldıracaktır.Guiza'dan gol bekliyorum bu yüzden de tahminim 4-1 veya 4-0 FB galibiyeti yönünde
scar face
01.Ağustos.2007, 03:42
Oh be evimizde rahat rahat izleyeceğiz:D
bence de Mtk gol ya da goller için saldıracak..
Bizde savunmayı iyi yapıp turu alacağız..
merty_fb
01.Ağustos.2007, 04:39
öf ya Kocaeli'de Ntvspor KabloTV'ye dahil olmadı.. izleyemicez maçı yine..
fmsmyrna
01.Ağustos.2007, 06:32
Adamlar yine defans yapacak biz yine 1 yada 2 farkla alacağız adamların düşüncesi yine gol yememek olur bence değiştirmezler
Universal
01.Ağustos.2007, 16:58
MTK fark yememek için çıkacak veya turu geçmek için sadece forvet oynayacak hangi oyunu oynarsa oynasın bu maçta hiçbir süpriz olmaz, Fenerbahçe bu maçı kazanır ve ülkemize puan getirir. :)
Fernando Gago
01.Ağustos.2007, 18:12
Daha farklı bir skor alacağımız düşüncesindeyim Randers maçı gibi olabilir :) ...
Varonil
02.Ağustos.2007, 02:28
Kazanalım,ülke puanına katkımızı yapalım. :)
Maçı Ntvspor'un yayınlayacak olmasına çok sevindim,zira ilk maçı zor seyretmiştim dışarıda.Evimde seyredecek olmam sevindirici.
Maça gelince,zor bir maç olmaz,ciddiyeti elden bırakmayalım yeter.Farklı galibiyet ve Güiza'dan gol bekliyorum.Kazanıp,3.ön elemedeki rakibimizi bekleyelim.
RoNNiE91
02.Ağustos.2007, 03:31
Ntvspor'un vermesi güzel olmuş.Euro 2008'den bu yana doğru düzgün maç izleyemiyordum.Maça gelince Fenerbahçe'nin zorlanacağını hiç düşünmüyorum.Turu geçeceklerdir.
ogcj_me
04.Ağustos.2007, 19:04
Bu sefer fark olur
GodfatheR
04.Ağustos.2007, 19:32
Ntvspor'un vermesi güzel oldu.Ercan Taner'in anlatımı,Rıdvan Dilmen'in anlatımıyla çok daha güzel olucak.
Maça gelirsek bence yorum yapılacak bir karşılaşma değil.Çıkar ve kazanırız.
TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2007, 19:40
Kezman, Maldonado, Yasin, Ali ve Deniz yine yok.
Fernando Gago
05.Ağustos.2007, 20:40
Deniz en baştan beri Hoca'nı gözüne giremedi çok büyük bir süpriz olmazsa kadroya giremez bundan sonra ...
Cyzio
05.Ağustos.2007, 20:41
NTVSpor veriyor maçı çok güzel oldu bu işte.MTK kendini elenmiş biliyor zaten pek sorun olmaz Fener turu geçer.Galibiyetle geçersek daha güzel olur ülke puanı açısından..
scar face
05.Ağustos.2007, 21:37
Zico'nun Cana yaptığını Aragones bu sene Yasine yapıyor yedek stoper olarak Canı seciyor bence Yasinin secmsi gerekli cunku Cana göre daha hızlı...
Deniz'de cok zor zamanlar geçiriyor antremanda 100 metre kosusunda dede bile on geçmiş..
Acaba ntv spor uydudan sifre koyar mı insanın aklına her türlü sey geliyor:)
UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 21:48
Farklı kazanırız. Eğer erken bir gol de bulursak 5-6'ya kadar gider.;)
King_91
05.Ağustos.2007, 22:12
fener 2-0ın verdiği rahatlıkla 2.maçı da kazanır
fmsmyrna
05.Ağustos.2007, 22:33
Can'ı kadroya alma sebebi altyapıdan çıkmış olması olabilir.Kaç oyuncu gerekiyor ki aktyapıdan Can,Gürhan,Semih bu üç oyuncu altyapıdan sayılıyor.Yoksa her aklı başında insan Yasin'i tercih eder.
Flawless Victory
05.Ağustos.2007, 22:36
İlk maçı bildim bunu da bileceğim. :) Maçı Fenerbahçe 1-0 kazanır.
Onurap
05.Ağustos.2007, 22:37
2.maç daha zor olucak berabere veya mtk galibiyetiyle bitebilir ama kensinlikle turu fenerbahce geçecektir.
KaF KeF
05.Ağustos.2007, 23:56
Can'ı kadroya alma sebebi altyapıdan çıkmış olması olabilir.Kaç oyuncu gerekiyor ki aktyapıdan Can,Gürhan,Semih bu üç oyuncu altyapıdan sayılıyor.Yoksa her aklı başında insan Yasin'i tercih eder.
Volkan Babacan var Alt yapıdan..
fmsmyrna
06.Ağustos.2007, 00:02
Volkan Babacan var Alt yapıdan..
4 oyuncu oluyor Uefa kaç kişi istiyor ki
KaF KeF
06.Ağustos.2007, 00:05
Biildiğim kadarıyla 3 ...
scar face
06.Ağustos.2007, 01:45
3'ten fazla olamaz.Bence Aragones Yasin 'i pek beğenmedi oysa Zico,onu Lugano-Edu nun direkt yedekleri olarak kullanıyordu.Can hiç güven vermiyor hele geçen sene Bursa macında Sinan'a yaptığı hareket ve penaltı cıldırmıstı beni...
Fernando Gago
06.Ağustos.2007, 05:53
Yasin'in Can'dan pek farkı yok her an hata yapabilecek bir oyuncu Çok fazla oynama şansı bulamıyor Bunun da etkisi olabilir Ama geöçen oynadığı hiçbir maçta güven veremedi bence
sakary Ali
06.Ağustos.2007, 06:17
FB bu sefer farka gider bence en az 3 gol atar
scar face
06.Ağustos.2007, 08:40
Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin:) Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.
Fernando Gago
06.Ağustos.2007, 08:52
Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin:) Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.
Geçen sene maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Yasin epey kötü Can'dan kiçbir farkı yok bana göre Sene başında çıkan stoper transfer haberleri de bundan olsa gerek Ayrıca PSV maçında PSV ortasahayı geçemedi ki Yasin'i değerlendirelim :D
eGowiCh
07.Ağustos.2007, 02:56
Yasin bence Can'la kıyaslanmayacak kadar iyi bir stoper. Can'ın bir kere mental özellikleri yok, topa nasıl çıkması gerektiğini bile bilmiyor. Kafaya çıkılması yerde ayağını uzatıyor, ayağını uzatması gereken yerde kafasını uzatıyor. Can 100. yılımızda Kadıköy'de Sivasspor'a karşı oynadığımız maçta Servet'in attığı kafa golünde futbol zekasının yeteri kadar olmadığını göstermişti. Yine geçen yıl Bursaspor maçında, Gaziantepspor maçında (De Nigris'in attığı golde de hatası var) hiç güven vermedi ve iyi oynamadı. Hanginiz Can'ın iyi oynadığı bir maçı hatırlıyor ki?
Yasin, Can'a nazaran futbol zekası daha iyi olan bir futbolcu. Can, iyi bir stoper olmayacağını gösterdi ama Yasin öyle değil, çok iyi bir stoper olabilir oynadıkça. Geçen yıl Galatasaray maçlarında iyiydi, PSV ve CSKA maçlarında da başarılıydı, yaptığı hatalar elbette var ama en azından Can gibi sırıtmadı.
Aragones tahminim altyapıdan futbolcu bulundurulması gerektiği için Can'ı 18'e alıyor. UEFA'nın istediği oyuncusu sayısı kaç, tam olarak bilmiyorum ama Volkan Babacan ile Can Arat bu kıstasa uyuyorlar. Belki de bu yüzden değil de, henüz ikisini tanımadığı için böyle bir seçim yapmış olabilir, ama aklı başında her insan Yasin'in Can'dan daha iyi olduğunu anlayacağı için Aragones de kısa zaman sonra Can yerine Yasin'i düşünecektir. Her şeyden öte, Edu-Lugano'nun yedeği olması gereken kişi Önder'dir, zira asıl mevkiisi defansın göbeğidir. Yasin veya Can ise Önder'den sonra gelen ikinci yedek stoperdir.
Bugünkü MTK maçında kazanacağımızı düşünüyorum. Skor önemli değil, zevk veren, ışık veren, mücadeleci bir futbol ortaya koyalım da ha bir farkla ha iki farkla kazanmışız, farketmez.
scar face
07.Ağustos.2007, 03:00
Geçen sene maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Yasin epey kötü Can'dan kiçbir farkı yok bana göre Sene başında çıkan stoper transfer haberleri de bundan olsa gerek Ayrıca PSV maçında PSV ortasahayı geçemedi ki Yasin'i değerlendirelim :DYasin hakkında Yorum yaptığım tüm macları izledim Deniz...
Yasin gecen sene iyi oynadı gercekten kımse bunu ınkar edemez.Yerden cok daha iyi Can'a göre neyse....Maca saatler kaldı acaba 11 nasıl olacak.Semih ile mi baslayacak yoksa orta sahayı Emre ile kalabalık mı tutacak???Kazım'dan iyi bir performans bekliyorum artık bi de gol atsın:icon_biggrin:
Sekopej
07.Ağustos.2007, 03:05
Volkan, Gürhan, Can, Semih. Alt yapıdan sayılması için belli bir yaşa kadar 3 sezon takımda olması gerekiyormuş, bunu Ömer abi geçen sene yazmıştı ama hatırlayamıyorum şu anda.
Bu maçı daha rahata kazanacağımızı düşünüyorum. Benim de merak ettiğim Emre takıma girerse tek forvetle acaba nasıl oynayacağız?
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2007, 03:08
Maçı Ntvspor mu verecek ? Şifre var mı ?
Sekopej
07.Ağustos.2007, 03:09
Şifre yok, açık larak maç NTV Spor'da. Haftaya deplasmanda oynanacak maçı da almışlardır umarım D-Smart'a kaptırmadan.
Universal
07.Ağustos.2007, 03:11
NTV Spor, Digitürk, D-Smart, İzmir, İstanbul ve Ankarada ki kablolu TV'lerde olduğunu biliyorum.
Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak maçlar D-Smartta olacak. Deplasmanda ihaleyi kim alırsa. Geçen yıl hatırlarsanız iki kanal birden almıştı. TRT 1 ve Star TV.
BeeTLeJuiCe
07.Ağustos.2007, 03:19
11'LER
MTK BUDAPEŞTE
Vegh
Vadnai
Nagy
Lambulic
Radulovic
Szabo
Kecskes
Zsidai
Merczer
Pal
Kulcsar
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Colin Kazım
Alex
Selçuk
Uğur Boral
Semih
Guiza
MTK Bu sefer 5-4-1 yerine 4-4-2 gibi bir diziliş ile çıkacak. Beklendiği gibi atak bir oyun sergileyeceklerdir. Maç için Tahminim 3-1.
Bizden goller, Archer, Alex ve Kazım atar diyorum.
scar face
07.Ağustos.2007, 03:29
d-Smart ülke içindeki macları verebiliyor.Partizan deplasmanı da acık kanaldan verilecek belki de ntv spor almıstır yine...
Semihle baslıyor Aragones erken gol bulup farka gidebiliriz...
Universal
07.Ağustos.2007, 03:57
Emre'nin oynamamasının nedeni, kondisyonu çok yok ve sezona hazırlanması için idmana gerek var. Bu maçta yormamak gerekiyor. Son 10-15 dk gene sahada görebiliriz. Bu maçın nedende Kadıköy'de ki maçtan daha rahat geçeceğinin kaanatindeyim. Fenerbahçe'ye başarılar.
Revolution
07.Ağustos.2007, 04:51
İnşallah Fenerbahçe'miz alırda bu maçı rahatlarız biraz.
KaF KeF
07.Ağustos.2007, 05:11
Semih Attı bile..:p
BlackEagle19o3
07.Ağustos.2007, 05:50
İlk yarı 1-0 bitti, bence bu maç 3-0 bitecek.Yalnız Kazım kırmızı da görebilirdi , sarı ile ucuz kurtuldu...
KaF KeF
07.Ağustos.2007, 05:51
Aynısını Deivid Psv maçında yapmıştı,Direk Kırmızı gördü..
Cengo
07.Ağustos.2007, 05:54
İlk maçtaki pas oranının, pas hızının yarısını bile yapmadılar ilk yarıda.
İlk maçta takım rahat 3 katı daha çabuk pas yaptı, biraz ağır oynamaya başladık yine.
Kazım ilk maçta 2. yarı 45 dk. sürekli çalım yapmıştı, yine başladı ilk yarısının sonunda ufak ufak :~))
Aragones DM eksikliğini Alex ile kapatıyor şimdilik, o da farkında mutlaka DM lazım diyor, Selçuk ile olmaz bu işler..
Fietra 10
07.Ağustos.2007, 06:22
Semih gerçekten harika bir gol attı..İzlemenizi tavsiye ederim..
Universal
07.Ağustos.2007, 06:22
Semih, attığı ikinci gollede ne kadar iyi bir golcü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Klas bir goldü ve Ercan Taner anlatımı ile dinedik. :)
TuTh
07.Ağustos.2007, 06:26
semih harika bir gol attı
Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 06:26
Semihin golü gerçekten güzeldi :)
Universal
07.Ağustos.2007, 06:27
Aykut'a dedim, Emre atar diye o attı. :D
nujman
07.Ağustos.2007, 06:29
Mükemmel bir gool. İnşallah bu yıl başka bir forvet alınmaz da bu çocuk dünya yıldızı olup çıkar
hp-fm-gs
07.Ağustos.2007, 06:35
Dünya yıldızı olmak için biraz geç artık bana göre ama Semih iyi bir golcü olduğunu gösterdi..
Maç böyle biter..
KaF KeF
07.Ağustos.2007, 06:37
İlhan'dan gol bekliyorum..İnşAllah atar..:)
Semih..Hat-Rick
Gene Semih..:D5-o
Universal
07.Ağustos.2007, 06:41
Semih, Tuncay'ın rekorunu kıracak gibi... :)
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2007, 06:43
7 sene yedek kulübesinde beklemenin acısını çıkarıyor ama abarttı Semih.:p
hp-fm-gs
07.Ağustos.2007, 06:43
Maç skorunu tutturdum böyle biterse. 2 maç toplamı 7-0olur demiştim bi ara.. :D
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 06:47
2-0 olan gol çok güzeldi şov yapıyor adeta Fenerbahçe...Ama hala DMC mevkiisinde eksikleri var...
Universal
07.Ağustos.2007, 06:55
Rakibi son saniyeye kadar ciddi oynayarak sahadan sildik. Bizim için bu tur ve şimdi Partizan ile oynayacağımız turun formalite olduğunu gösterdik.
GodfatheR
07.Ağustos.2007, 06:59
Semih'e Fenerbahçe'nin oyuncusu değil diyenlere müthiş bir cevap oldu bu 4 gol.
Rsa
07.Ağustos.2007, 06:59
İyi oynadık.Son saniyeye kadar ciddiyeti elden bırakmadık, kazandık.Semih gerçekten çok iyi bir oyuncu.Her zaman oyununa bir şeyler katıyor.Şu an Türkiye'nin en iyi forveti konumunda..
merty_fb
07.Ağustos.2007, 07:02
Semih'e Fenerbahçe'nin oyuncusu değil diyenlere müthiş bir cevap oldu bu 4 gol.
bi de futbolcu değil diyenler vardı :D
Rıdvan'In dediği gibi bi tek karnıya(:D) gol atmadı :D
barahir
07.Ağustos.2007, 07:02
Sahada sadece ve sadece Semih vardı.. Heleyse 2. golü tam bi resital.. Burda Olsa Alnından öperdim onun.. Helal olsun aldığı para, herşey..
nerazzuri
07.Ağustos.2007, 07:03
Ciddiyeti bir ara elden bıraktık ama dede kenardan kızınca tekrar kontrolü elimize aldık. Semih şov yaptı. Emre ilk golünü attı.
Ayrıca bir şey dikkatimi çekti Burak resmen ayakta duramıyor yahu. 2 koşup yere yığılıyor. Kazım'dan daha süratli ve daha hılzı bir oyuncu Kazım değilde Burak'la başlanması daha doğru bence.
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 07:06
Burak daha hızlı olabilir ama Kazım'dan çok daha fazla bencil bence Beşiktaş'ta da takım arkadaşlarına bağırıyor fazla pas vermiyordu bu son sene. Nedense büyük klüplerde hep böyle yapıyor... Kazım bence doğru tercih.
İlk yarıda golü bulduktan biraz gevşeme oldu Fenerbahçe'de ancak daha sonra oyuncu değişiklikleriyle beraber bir hareketlenme geldi takıma :D
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 07:06
Umarım Semih bu şekilde devam ederde bizler de izlemeye...
scar face
07.Ağustos.2007, 07:09
Semih diyorum baska da bişey demiyorum.Halen daha bu adama yedek golcü,nöbetçi golcü diyenler var.Federasyonun reklamında bile yedek golcü dediler.İnanılmaz 2.golünü izleyin ben orda ilk izlediğimde savunmaya carptı zannettim ama inanılmaz vurmus:)
Çok umutluyum her ne kadar ölçü olmasa da bu mac.Yuksek pas oranı pozisyonlar savunmanın sağlamlığı cok hosuma gitti...
Goal Machine Semih...
Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 07:09
Guiza nasıl :)
poggerpohl
07.Ağustos.2007, 07:11
Aragones farkı...
Geçen seneki laubali takımın yerini daha ciddi, daha disiplinli bir takım almış.
Gelecek için umut verici. İnşallah böyle devam eder...
barahir
Cihan bence Güiza'dan kimsenin bahsetmemesi bu maç için sana cevap verir galiba:) Ama iyi bi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sadece Zamana ihtiyacı var..
KaF KeF
Guiza nasıl :)
Şanssız..:icon_confused:
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 07:13
Bencede şanssız hala guizayı tartışıyorsak biraz daha bekleyin derim ben:)
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 07:13
Guiza maçın başlarında defansın arkasına çok iyi koşular yaptı çok zeki bir oyuncu olduğunu gösterdi ancak son vuruşlarda çok kötüydü onun dışında kalitesini gösterdi
scar face
07.Ağustos.2007, 07:15
Okcu,Gol yollarında iyi yer tuttu 2,3 tane de o atabilirdi ama sanssızdı hele 69 dkda Carlosun yaptığı ortada top kafasının üstüne geldi alnına gelse o da golle tanısırdı...
fmsmyrna
07.Ağustos.2007, 07:26
İlk yarıdaki oyunu beğenmedim açıkçası Zico zamanı ile bir farkı yoktu yavaş oyun ağır ağır paslaşmalar.Buna rağmen Güiza 2 net pozisyondan yararlanamadı ilk yarıda o kadar zayıf bir rakipti yani karşımızdaki.
İkinci yarıda işler pek değişmemiş görünüyordu ki değişiklikler ve sonrası biraz daha canlanan oyun geldi.Tabi sonrasında da gollerin gelmesini bekliyorduk.
Ben genel olarak yine takımı çok beğendiğimi söylemyeceğim geçen maçta söylemiştim eğer Semih forvet arkası oynayacaksa hem ona hem de Fenerbahçe'ye yazık olur.
Semih bildiğimiz forvet top inderecek,top saklayacak,şut atacak,kafaya çıkacak.Ancak Semih forvet arkası oynadığında fazla bilmediği bir mevkii olduğu için geride kalıyor Güiza ile aralarında büyük boşluklar kalabiliyor.Alex forvet arkası oynarken sürekli ceza sahasına da giriyordu.Semih'e bakıyoruz gidiyor kanattan orta açıyor,topu alıp kanatlara dağıtıyor burda Semih'i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın da.Belki de öyle görev veriliyordur.Ancak öyleyse durum daha vahimdir Aragones Güiza'nın yalnız kaldığını görmüyordur.Çıkalım eğer bu ikili oynayacaksa çift forvet oynayalım en azından baskı kurmada daha faydalı olur.
Semih gerçekten vuruşlarını çok geliştirmiş.Duracağı yeri de çok iyi biliyor.Sezgileri kuvettli.
Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 07:27
Cihan bence Güiza'dan kimsenin bahsetmemesi bu maç için sana cevap verir galiba:) Ama iyi bi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sadece Zamana ihtiyacı var..
Yanlış anladın Ben maçı izlemedim ve gerçekçi bir şekilde guiza nasıl oynadı dedim ;;)
taytopcuoglu ve scar face bana en iyi cevabı verdi :j:
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2007, 07:36
Semih ve Güiza'nın farkı ortaya çıktı biraz bence bu maçta.
Ancak eminim ki Güiza'da çok canlar yakacak ligde...
Tebrikler F.Bahçe'ye hazırlık maçı havasında kazandık.
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:04
Cihan öncelikle teşekkür ederim Murat abi senin de dediğin gibi ilk golden sonra maç formaliteden çıktı antrenman maçına döndü..
eGowiCh
07.Ağustos.2007, 09:01
Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.
Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.
Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.
demirhanmurat38
07.Ağustos.2007, 09:59
feneri tebrik ediyorum rahat geçtiler mtk'yı. partizan da böle olacak ama fenerlilerin kendini kandırmaması lazım. bu mtk çok alt seviye bir takım belki macar şampiyonu olabilirler ama çok tecrübesizler. üst üste 2 pas yapmaktan acizler. fb için şu an her şey güllük gülistanlık olsa da biraz dişli ekipler feneri zorlar. ben fenerin özellikle anadolu deplasmanlarında diri ekiplere karşı zorlanacağını düşünüyorum...
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 13:39
Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.
Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.
Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.
Herşeye noktasına virgülüne kadar katılıyorum, ama bir yerde itiraz var.Alex'ten dünkünden fazlasını beklemek bence ayıp:)
Hem hiç alışık olmadığı bir mevkide oynuyor , hemde eski performansı bekleniyor.Bence Aragones Alex'i görüp 4-3-1-2 yaparak çift santrafor + Forvet arkasına geçebilir.
Alex senelerdir bu tempoda antreman hiç yapmadı.Egemen özellikle sen takip ediyorsun Alex maçın ertesi günü ne olursa olsun izinli olurdu,eğer genel izin varsa onun bir gün daha ertelenirdi.Hiç olmadı Alex salonda çalışırdı.Buna rağmen bu sene 60-65 dakika oyunun iki tarafında oynadı.Bu şekilde devam ederse Alex hiç bişey yapmayacak.Dikkat edersen bi sefer topla ilerledi verkaça girdi gol oluyordu.
Bence Alex bu yüklemenin üzerine biraz daha ileride ve serbest oynarsa en iyi sezonunu oynar.
Ayrıca Selçuk tek önlibero görevini bence yapamaz , o biraz daha tampon isim olabilir.Gelecek isim eğer Alonso'da olursa yine aynısı olacak diye düşünüyorum.Oraya dayanıklılığı çok yüksek bir isim alınmalı ki yanında Alex'in desteksizliğini kaldırsın.Eğer Emre - Yeni transfer - Kazım şeklinde oynanırsa belki biraz daha esnek davranılabilir ama diğer türlü çok zor.
Dün özellikle dikkat ettim.Burak çok fazla yere düşüyor,topu sürüyor tam ölü anda düşüyor,top kontrolü zayıf.Ama zamanla düzelecektir.Bencil oynadığını düşünmüyorum çünkü Kazım gibi bir oyuncunun yedeği iken biraz kendini göstermesi lazım.
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 14:20
Burak'ı bende beğeniyorum ama çok yere düşüyor senin de dediğin gibi ve biraz da bencil olduğunu düşünüyorum bunların dışında çok yetenekli bir oyuncu yetenekli olmasa zaten Fenerbahçe'de olmazdı..
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 14:30
Ben bencil olduğunu düşünmüyorum :) Kendini ispatlaması için o kadar şahsi oynaması bence doğal.
Wesley Sneijder
07.Ağustos.2007, 15:26
Yeni forma güzel durmuş bu arada...
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 15:28
Evet gerçekten forma güzeldi.Sadece Avrupa'da mı giyilecek bilgisi olan var mı?
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2007, 17:17
Forma güzel mi ? Bence çok kötüydü.Nerde o Fenerbahçenin sarı-lacivert çubuklu formaları.
Fosforlu yeşil,Chelsea'nin geçen seneki formasndan olmuş.Ben hiç tutmadım ne yalan söyleyeyim.
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 17:19
Tabiki çubuklu forma kadar güzel değil ama değişiklik bence iyidir.
Cyzio
07.Ağustos.2007, 17:43
Galibiyet bekliyordumda bu kadar farklı değil.Rahat bir tur olacağı belliydi ve öyle oldu gerçi sonraki turunda pek zorlu geçeceğini düşünmüyorum.Maça gelicne Semih beni yine şaşırttı pes diyorum başka bişey demiyorum helal olsun..
Bu arada formayı bende beğenmedim ama insan alışıyor sezonun ilerleyen bölümlerinde..
fmsmyrna
07.Ağustos.2007, 18:46
Ben Alex'in bu mevkide oynamaya devam ettikçe ofansif anlamda çok verimli olacağını düşünmüyorum.En azından geçen senelerdeki kadar.Bence kornerlerin bazılarını da kullanmasın kendi mi öyle vurmak istiyor bilmiyorum ama toplar yetişmiyor neredeyse.
Trabzonspor
07.Ağustos.2007, 18:51
semıhe helal olsun tam bır santrafor olmus adam o kadar dunya yıldızlarıyla oynadı oynadı sımdı kendı oldu yıldız
Wesley Sneijder
07.Ağustos.2007, 19:49
Geçen seneki sarı beyaz forma gördüğüm en güzel FB formasıydı(klasik çubuklu dışında)...
scar face
07.Ağustos.2007, 21:53
Aragones geldiğinde en büyük soru işareti Alex'ti.Alex oynar mı,oynarsa nerde oynar...Dün gördük ki Alex bu sistemle geçtiğimiz 4 yıldaki performansını gösteremeyecek.Etkili olduğu rakip sahadan cok uzak..Alex topu alıp 40 metre sürecek bir adam değil ki.O pozisyonda Emre oynasa cok daha yararlı olur Alex'e göre oyunun iki yanını oynayabiliyor ve bu konuda da tecrübeli takım hakkındaki tek endişem Alex'in durumu...
Universal
07.Ağustos.2007, 22:14
Semih ve Güiza'nın farkı ortaya çıktı biraz bence bu maçta.
Ancak eminim ki Güiza'da çok canlar yakacak ligde...
Tebrikler F.Bahçe'ye hazırlık maçı havasında kazandık.
Aragones'de açıkladı, Güiza gol atamadığı zaman kafasına takıyormuş, umarım takmaz. :)
Sekopej
07.Ağustos.2007, 22:18
Semih 2. golü attığında Aragones için üzüldüm. Eğer 2 golü atmamış olsa muhtemelen Semih çıkacak Emre girecek ve Alex forvete daha yakın oynayacaktı. Ama Semih ben çıkmak istemiyorum der gibi golünü attı ve sahada kaldı.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Semih dün gecenin yıldızıydı ama elimizde Alex varken Semih'ten bir Alex yaratmaya gerek yok bence. Ama dünkü maçtan sonra artık belli oldu ki Semih bu formayı vermez.
Güiza biraz şanssızdı, rakip alanda iyi boş alanlar yaratıyor ama henüz tam hazır değil. Beklemekte fayda var. Semih Güiza'nın yerine geçtiğinde daha da etkili oynamaya başladı.
Aragones gelecek dendiğinde Alex'in kulübede oturabileceğini söylemiştim ama Alex sezon öncesi kampa zamanında katılarak, hiç kaytarmayarak beni yanılttı. Ama Aragones'in bu sisteminde fazla dayanamaz bence ve Emre form tuttuğunda O da kulübenin yolunu tutar.
Emre hazır olduğunda takımın banko oyuncusu olacaktır, Alex formayı kapmak için Semih'le yarışacak. Güiza yakın zamanda kulübeye çekilmez. Aragones'in işi gerçekten zor, Alex'i yanında oturtabilecek mi bakalım?
Dün maçtan sonra tercümanlardan teknik direktöre kadar herkes tek tip giyinmişti. Geçen seneyi hatırlıyorum da terlikle otobüse binenler bile vardı. Sırf bu disiplini görmek bile bei mulu etti. Zaten 2 maçta da rakibi küçük görmediler ve ciddiye aldılar.
Aragones takımla daha çok birlikte oldukça en doğrusunu mutlaka bulacaktır. Semih'le ola ilişkilerine de bakınca artık Semih'ten o formayı kolay kolay kimse alamaz. Takımın maç seçmeyecek olması ve her maçı ciddiye alacak olmas beni lig için fazla endişelendirmiyor, geçen seneki gibi olmayız ligde. Avrupada başarı için de Aragones'in tercihlerine bakacağız ama akıllı adam bile bile mayına basmaz.
Onurap
08.Ağustos.2007, 01:10
Güiza sanki dün çift forvetli sistemde tek forvet oynuyor gibiydi semihle pek anlaşamadılar ve yalnız kaldı..Alex eğer mevcut yerinde oynamaya devam ederse faydalı olamaz bence ne defansif ne ofansif bu saatten sonrada semih kulübeye çekilmeyeceğine göre bence alex'in yerine daha hareketli ve çalışkan emre oynayacaktır o bölgede..Gelecek ön liberoda aurelio tarzında biri olmalı defansif yönü kuvvetli ve dayanıklı senna tarzında biri..
a.arıcı-11
08.Ağustos.2007, 01:19
Bence glecek ön libero ve Emre'ninde hazır olmasıyla orta alanda
Kazım-XXXX-Emre
---------Alex-------
şeklinde oynayacağız.Böylece Alex en verimli mevkisinde oynamış olacak hemde çift forvet oynamaya devam edeceğiz.
Maçta Semih şov vardı.Umarım bu golleri sadece 3.sınıf takımlara değilde bütün rakiplerimize atar.
KaPaLı
08.Ağustos.2007, 01:27
Maça Şeytan Rıdvan'ın esprili yorumlarıyla hava geldi dün akşam :) Birde Gûiza gol atsaydı çok iyi olacaktı ama olmadı şanssızdı. Artık Partizan maçını bekliyoruz. Onlarıda böyle rahat yener turu geçeriz.
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 01:30
Fenerbahçe Partizan maçında da aynı oyunu oynarsa Partizan'ı da eler.
nujman
08.Ağustos.2007, 07:11
Partizan mtk dan daha iyi ama ortada kalite farkı var fakat top yuvarlak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umarım fenerbahçemiz ve diğer avrupa kupalarında mücadele edecek olan takımlarımız başarılı olur.