PDA

View Full Version : Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

deniz.91
14.Ağustos.2007, 18:57
http://img206.imageshack.us/img206/823/23655304dc5.jpg (http://imageshack.us)

Artık bu maçı konuşma vakti geldi sanırım(:

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 19:03
Steaua maçını unuttuk. Şu an tek hedef sezona kupayla başlamak. Kaliteli kadromuzla kupayı alırız..

Maçı hangi kanal veriyor ?

deniz.91
14.Ağustos.2007, 19:05
Daha kanal belli değil bugün yarın belli olur

Onurap
14.Ağustos.2007, 19:08
Bence kayseri alır maçı steau maçından sonra hem kafa hem fizik olarak hazır olamayız maça..

Universal
14.Ağustos.2007, 19:14
Galatasaray, Steaua önündeki futbol pek ümit vermedi. Bireysel yetenekli oyuncular çok fazla olduğundan bir adım önde duruyor. Ama Galatasaray yıllardır UEFA Kupasını aldığı dönem dahil sezon başlarında kötü oynuyor. Bu nedenle Kayserispor'dan galibiyet bekliyorum. Tabii bu kupa maçı sadece 90 dakika oynanacak o yüzden her türlü sonuç bekliyorum. Zevkli ve temiz oyun olması dileği ile...

gerrrard
14.Ağustos.2007, 19:20
Zevkli ve temiz oyun olması dileği ile...

Benimde en büyük dileğim o. Yalnız Kayseri bence bize patlayacak. En büyük korkom Aghahowa....

BlackEagle19o3
14.Ağustos.2007, 19:21
Kayseri'den sürpriz bekliyorum...

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 19:23
Şanssız bir maçtan dolayı olumsuz etkilenecek kadar amatör bir takım değiliz merak etme.. :)

deniz.91
14.Ağustos.2007, 19:27
3 hazırlık maçında 5 gol atan Puroviç ve 5 hazırlık maçında 3 gol atan Aghahowa ile hazırlık maçının en formda ismi ve takımın beyni Mehmet Topuzdan çok şey bekliyorum bu maç

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 19:31
Sezon baslarında hep bu sekil duraksamalar oluyor takımımızda. Kayseri ile basabas bir mücadele olacak. Genelde Kayseriyi en iyi döneminde bile olsa yeneriz. Umarım yine öyle olur ve kupayı alırız.

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 19:34
Kayseri'yi en iyi dönemlerinde bile hep yenmişizdir, ayrıca bu maçın takımın diğer Steaua maçına ısınması için büyük şanslardan birisi olduğunu biliyoruz..

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Ağustos.2007, 19:38
Sonucunu kestirmek belli değil.Galatasaraylıyım ama iyi olan kazansın.:)

deniz.91
14.Ağustos.2007, 19:43
Kayseri'yi en iyi dönemlerinde bile hep yenmişizdir, ayrıca bu maçın takımın diğer Steaua maçına ısınması için büyük şanslardan birisi olduğunu biliyoruz..

Ama şuda var KS ile hep KSnin iddasız döneminde karşılaştı GS son sezonlarda:)

ShevAnil
14.Ağustos.2007, 19:45
KS Son Zamanlarda Hep İddaa'lıydı, İddaa'lı Olmasa Şuanda Burada Maçı Konuşuyor Olmazdık. Zor Maç Olacak ama Takımıma Güveniyorum :)

deniz.91
14.Ağustos.2007, 19:50
Kayseri Süper Kupa'ya eksik çıkacak

Kayserispor, Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçında Olembe, Escobar ve Ragıp'tan yoksun mücadele edecek.

Fortis Türkiye Kupası'nın son sahibi Kayserispor ile Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde Süper Kupa şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.
Sarı-kırmızılı takımda yeni transferler Kamerunlu Samuel Olembe ve Arjantinli Matias Leonardo Escobar'ın yanı sıra Ragıp Başdağ da bu maçta forma giymeyecek.
Teknik direktör Tolunay Kafkas, Ragıp'ın adelesindeki yırtık nedeniyle üç hafta sahalardan uzak kalacağını, Olembe ile Escobar'ın sakatlıklarının da tam olarak geçmediğini söyledi.
Kafkas, bu üç oyuncuyu ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçına yetiştirmek için Süper Kupa finalinde oynatmayacağını belirtti.
Genç teknik adam, yeni sezona kupa kazanarak başlamak istediklerini, renktaş takıma karşı bugüne kadar aldıkları yenilgileri Süper Kupa'yı kazanarak unutturacaklarını ifade etti.
Tolunay Kafkas, Süper Kupa maçından sonra iki oyuncuyu daha kadrodan çıkarabileceklerini sözlerine ekledi.
Gönderilecek oyuncuların büyük olasılıkla takıma yeni katılan gurbetçiler Harun Erbek ile Muslu Nalbantoğlu olduğu, iki oyuncunun Kayserispor'a uyum sağlayamadığı ifade ediliyor.
Sarı-kırmızılı takım, 2008-2009 sezonundaki kadrosunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. 34 futbolcunun yer aldığı listede 16 yaşındaki Armağan Kuş en genç, 35 yaşındaki kaleci Souleymanou en yaşlı oyuncu olarak yer aldı.

CNNTürk

King_91
14.Ağustos.2007, 20:11
steau maçındaki futbolu gördükten sonra biraz olumsuz bakıyorum maça . skibbe'nin dizilişte hata yoktu demesi de acaba aynı kadroyla mı çıkacağız maça diye düşündürüyor . eğer doğru dürüst bir kadroyla çıkarsak bir çok oyuncu da değişmiş olacağından fizik olarak yetersiz olmayız ama skibbe bunu yapacak mı bilinmez .

Nedvedmania
14.Ağustos.2007, 20:20
Rakip ezeli bir takım olunca hiç kupayı kazanmalıyız yada kazanırız diyesim gelmiyor. Bu kupayı alsak çok sevinmem kaybetsek hiç üzülmem.

Maçı d - smart veriyor (espri ):n:

barahir
14.Ağustos.2007, 20:37
Gönlüm Kayserispordan yana.. İnşallah bu yıl ne kadar iddalı olduklarını bu kupayı alarak gösterirler..

deniz.91
14.Ağustos.2007, 23:07
Bu kuapyı alarak Anadolu takımlarını küçük düşüren ve anadolu kulüplerine bu kupayı yedirmezler diyenlere en iyi dersi vereceğiz

hp-fm-gs
14.Ağustos.2007, 23:14
Bu kupadan 3 büyüklerde sadece bizim müzemizde yok. İnşallah kupayı alıp bu olaya son vereceğiz..

İleride bu kupada da en önde olacağımıza inanıyorum..

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2007, 23:38
Bu kupadan 3 büyüklerde sadece bizim müzemizde yok. İnşallah kupayı alıp bu olaya son vereceğiz..

Evet. Eskiden aynı sistemde "Cumhurbaskanlığı Kupası" adında yapılıyordu ondan var; fakat "Süper Kupa" ismi ile yok :icon_biggrin:

İnşAllah Süper Kupa ismi ile olan kupayı da alacagız.

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2007, 00:00
Kayserispor'un yeni transferlerinin performanısını merak ediyorum.

uAsamet91
15.Ağustos.2007, 00:02
Hiç bir sorun oLmaz kupayı alırız.

Universal
15.Ağustos.2007, 00:44

Cumhurbaşkanlığı Kupasının devamıdır. Sadece on küsür yıl ara verilmiştir. Bu kupayı daha önce; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasray ve Trabzonspor'un yanı sıra, Eskişehir, Ankaragücü, Göztepe gibi kulüplerde kazanmıştır.

hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 00:49
Ben yeni ismini kastetmiştim müzemizde yok derken, sağolun açıklama için.. :)

Cumhurbaşkanlığı Kupası'da en çok Galatasaray'da.. :D

Sekopej
15.Ağustos.2007, 01:41
Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası vardı fakat bu kupaları vermeye bu kupaları vermeye adına düzenlenmiş kişiler gelmediği için kaldırıldı. Tüm ülkelerde bu tür kupa mevcut olduğu için de geçtiğimiz yıllarda genel olarak kullanılan adıyla Süper Kupa şeklinde geri geldi. Ben geri geleceği gündeme geldiğinde Atatürk Kupası olmasını beklemiştim am olmadı, neyse bir gün federasyon başkanı olursam adını değişireceğim.

Galatasaray'ı izledik bi fikrimiz var ama Kayseriyi daha hiç izlemediğim için net bir yorum yapamıyorum. Ama favori elbette Galatasaray.

Rsa
15.Ağustos.2007, 01:51
Favori Galatasaray ama Kayseri sürpriz yapabilir..

GReeN BeReT
15.Ağustos.2007, 01:54
Kayserispor çok iyi takım kurdu.Bu sene onlardan çok ümitliyim.Geçen sene Sivasspor'un yaptığının daha iyisini yapabilecek para,kadro,tecrübeye sahip durumda bulunuyorlar.Bu maçla birlikte 3 büyükleri kayıplara uğratmaya başlayacaklardır.
Galatasaray konusunda ise pek bir şey diyemeyeceğim.Uzun süredir takip etmiyorum.İyi olan kazansın diyeceğim ama açıkcası gönlüm Kayserispor ile.

Fernando Gago
15.Ağustos.2007, 01:58
Çok gol olmaz bence Sıkıcı bir maç olacağını düşünüyorum Galatasaray alır kupayı ...

deniz.91
15.Ağustos.2007, 02:02
Muhtemel 11imiz

Hamidou - Koray - Eren Güngör - Aydın - Toledo - Mehmet Topuz - Saidou - Escobar - Mehmet Eren - Milan Puroviç - Aghahowa

Aşk-ı Şehir
15.Ağustos.2007, 02:16
Mehmet Topuz - Saidou - Escobar - Mehmet Eren - Milan Puroviç - Aghahowa

Hücum hattına bakın yahu. Daha ne olsun? Kayserispor'dan galibiyet bekliyorum. Eğer dünkü gibi bir Galatasaray savunması (Servet hariç) ve kalecisi olursa 2-3 fark atar Kayserispor...

hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 02:18
Galatasaray dünki gibi oynamayacaktır. Bu zaten ortada. Yönetim bile devreye girer gerekirse, Skibbe aynı hataları yapmaz.. :)

"Arda - Mehmet Topal - Ayhan - Barış - Lincoln[Kewell] - Nonda"

Alın bu da Galatasaray'ın mevcut hücum hattı maç için.. ;)

deniz.91
15.Ağustos.2007, 02:20
Ah Cangele olsaydı ya:(:)

MaTRaKaN
15.Ağustos.2007, 02:28
Kayserispor geçen sene çok iyi oynuyordu bu sene çok kaliteli transferler yaptılar ve kazanmak için oynayacaklar.Galatasaray ise steau maçında ki oynamıyacağını düşünerek çok kaliteli bir kadroyla sahaya çıkacaktır.
Çok zorlu bir maç olucak..

Revolution
15.Ağustos.2007, 02:30
Galatasaray bu maçı alır Steaua maçına moralli gider turu geçer.;)

nekop
15.Ağustos.2007, 02:37
Kayserispor alıcak bence kupayı Puroviç neler ya***ak acaba...

hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 02:39
Ben her zaman yaptığımız gibi Kayserispor'u yenip, kupayı alırız diyorum..

Kayserispor iyi takım kurmuş olsa da karşısında büyük bir takım var. Daha tecrübeli bir takım var her konuda. Dün ki maça göre değerlendirme yapmayalım artık..

erdemzorer10
15.Ağustos.2007, 02:42
skibbe hiç bişey yapmaz sadece doğru 11 le çıkarsa maçı alacağımızı düşünüyorum..çok çekişmeli olacak ..

ShevAnil
15.Ağustos.2007, 04:06
Türkiye'nin Büyük Takımları Arasındaki En Kötü Hücum Hattının Bizde Olmasına !! Rağmen [ :D :)] Kayseri'yi Yenip Kupayı Alıcaz, Kayseri Mehmet Eren - Aghahowa - Mehmet Topuz - Puroviç İle Oynarsa Bize Karşı Tutunma Şanslarını Göremiyorum.

Maksic
15.Ağustos.2007, 04:26
Skibbe Bükreş maçındaki dizilişi yapmazsa alabiliriz Kayseri'nin hücüm hattına bakıyorum bizim hücüm hattımıza bakıyorum pek üstünlük yok Kayseri'de Mehmet Topuz Galatasaray'da ise Arda Turan dışında pek bir oyuncu göremiyorum şahsi fikrimdir tabii bu ama dengeli bir maç geçicektir bu tip maçlarda daima favori büyük takımlardır ama Kayserispor biliyorsunuz ki çok önemli futbolcularını kaybetti (Gökhan Ünal,İvankov)kalecide Suleymanou hiç te güvenilir bir isim değil bence Galatasaray gol yollarında etkili olmayı başarırsa bu maçı alır...

Onurap
15.Ağustos.2007, 05:33
Arda oynamayacak büyük ihtimal maçta sakat kewell oynayabilir yerine umarım aydında iyileşir..

deniz.91
15.Ağustos.2007, 05:58
Türkiye'nin Büyük Takımları Arasındaki En Kötü Hücum Hattının Bizde Olmasına !! Rağmen [ :D :)] Kayseri'yi Yenip Kupayı Alıcaz, Kayseri Mehmet Eren - Aghahowa - Mehmet Topuz - Puroviç İle Oynarsa Bize Karşı Tutunma Şanslarını Göremiyorum.

He Mehmet Topzu Mehmet Een Aghahaowa Puroviç neki zaten şans tanınmaz böyle kadroya

Lincoln Kewel ne verdi şu ana kadar gsye mehmet ereni lincolne değişmem yatıyo adam paso Nonda ise 10 pozisyon buluyo 2 gol atıyo

Rakibi yeneriz diyebilrisiniz ama küçümsemeyin iki takımın şanslarıda eşit

erdemzorer10
15.Ağustos.2007, 06:20
He Mehmet Topzu Mehmet Een Aghahaowa Puroviç neki zaten şans tanınmaz böyle kadroya

Lincoln Kewel ne verdi şu ana kadar gsye mehmet ereni lincolne değişmem yatıyo adam paso Nonda ise 10 pozisyon buluyo 2 gol atıyo

Rakibi yeneriz diyebilrisiniz ama küçümsemeyin iki takımın şanslarıda eşit

arkadaşım küçümsemeyin diyorsun fakat kendin küçümsüyorsun..bu tür maçlarda sonucu önceden kestirmek zor olur..daha fazla isteyen daha fazla mücadele eden alacaktır maçı..her iki takımın da şansı var..

deniz.91
15.Ağustos.2007, 06:29
arkadaşım küçümsemeyin diyorsun fakat kendin küçümsüyorsun..bu tür maçlarda sonucu önceden kestirmek zor olur..daha fazla isteyen daha fazla mücadele eden alacaktır maçı..her iki takımın da şansı var..
ben o arkadaşın birde kendi açısından görmesi için yazdım

uAsamet91
15.Ağustos.2007, 18:40
Ne hücum hattıymış be parçaladı bizi :)

ShevAnil
15.Ağustos.2007, 19:10
Lincoln'ü Seven Kim? Lincoln'ün Gönderilmesini En Çok İstiyen Kişilerden Birisiyim..
Benim Açım Neymiş Anlıyamadım, Hangi Anadolu Takımı İstanbul Takımlarına Karşı Bukadar Hucüm Taktiği İle Oynayıpta Başarılı Olmuş? varsa Bir Kanıtın Görmek İsterim. Gol Bile Yemeden Alırız Maçı.. Nonda'nın Attığı Gol Pozisyonlarını Türkiye'deki Kaç Forvet Gole Çevirebiliyor Burasıda Tartışılır :)

deniz.91
15.Ağustos.2007, 19:25
İnşallah gsde sizin gibi düşüüyodur

MeMo
15.Ağustos.2007, 20:51
Favorisi yok bu maçın kim kazanırsa sürpriz olmaz bence.2 takımada başarılar :)

eXcitinG
15.Ağustos.2007, 20:58
Tek bir kışkırtıcı mesaj daha atarsanız, kim oLursa oLsun, ama kim oLursa oLsun bu maçı anca maç bittikten 2 gün sonra konuşursunuz. Bir daha uyarmıyorum, direk dediğimi uyguLayacağım.

Ne biçim birşeysiniz siz yahu. Adam gibi yazı yazamıyormusunuz, işiniz gücünüz birbirinize buLaşmak.

anilton
15.Ağustos.2007, 21:17
Başa baş bir maç olacaktır.Kayseri daha fazla ciddiye alıyor gibi.Ama Gs'de ciddiye alacak tabi.Sezon öncesi zevkli bir müsabaka izleyeceğiz.Purovic-Aghahowa ikilisini merak ediyorum.Bakalım nasıl bir performans gösterecekler...

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2007, 23:38
Konu ile ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.Lütfen konudan sapıp kişisel tartışmalara girmeyin.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2007, 23:51
Son zamanlarda Galatasaray Kayseri maçlarında pek zorlanmıyor açıkcası.Bunun örnekleri en son geçtiğimiz sezon gördük.Ben bu maçta bu durumun değişeceğini,en azından Galatasaray kazansa bile Kayseri tarafından çok zorlanacağını düşünüyorum.Bu sene iyi takviyeler yaptılar.Galatasaray'ında iyi transferleri var ama tam kadro olmamaları,eksikleri olması dezavantaj onlar için.Yinede favori bence Galatasaray.Çekişmeli bir maç olacaktır.Kim kazanırsa sürpriz olmaz..

tosunpasa
16.Ağustos.2007, 00:22
İki takımdanda milli takıma çağırılan oyuncular var.. 17'sinde bu maç ve 20'sinde milli maç var.. Nasıl olacak anlamış değilim.

deniz.91
16.Ağustos.2007, 00:28
Maçı TRT 1 vereckmiş:S

uAsamet91
16.Ağustos.2007, 00:35
Maç Trt'de

ThersoN
16.Ağustos.2007, 00:39
Bu maçı almamız lazım, ama biraz zor, Steua maçındaki durumumuz belli güzel bir maç olur umarım.. Kayseri de alırsa pek üzülmem

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 00:39
Maçı TRT 1 vereckmiş:S

Süper. Niye :S ? :icon_biggrin: D-Smart vermiyo cok şükür :D

deniz.91
16.Ağustos.2007, 00:48
Süper. Niye :S ? :icon_biggrin: D-Smart vermiyo cok şükür :D

Spikerleri çekilmiyo hiç abi ya:D

NTV Show TV falan olsaydı keşke

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 00:51
Bence Trt'nin vermesi iyi oldu.En azından şifreli bir kanal yayınlamıyor.Ayrıca Trt'nin spikerleri ve yorumcularda fena değil diye düşünüyorum.

ShevAnil
16.Ağustos.2007, 01:41
Bencede Şemsi Spikerler ve Yorumcular Özellikle Çok Beğeniyorum. Show Tv nin Vermemesine Sevindim :)

bursa_mc
16.Ağustos.2007, 19:16
Kayserispor alır..O ilerdeki golcü transferi süper..

Onurap
16.Ağustos.2007, 22:20
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ju_Kewell_Arda001.jpg

Arda'nın yerine Kewell !..

Galatasaray, TFF Süper Kupa'da yarın Kayserispor ile yapacağı karşılaşma için Almanya'ya gitti. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Ardan Turan, Ümit Karan, Emre Güngör, Tobias Linderoth ve Orkun Uşak kadroda yer almadı.

Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'ya hareket eden sarı-kırmızılı takımın kafilesinde bulunan yönetim kurulu üyesi Mümtaz Tahincioğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarınki karşılaşmayı kazanarak kupayı alacaklarını ileri sürdü.

Tahincioğlu, birkaç hazırlık maçından sonra ilk resmi maçlarını UEFA Kupası 3. ön eleme turunda Steaua Bükreş'e karşı yaptıklarını hatırlatarak, ''Bu maçta takım kendini daha iyi bulacak. Bu kupanın alınması için herkes arzulu. Tahmin ediyorum bu istek, onların daha iyi oynamasını sağlayacaktır. Biz kupayı almaya gidiyoruz, alacağımıza da inanıyoruz. Bundan sonraki maçlarımız daha önemli olduğu için kupayı almak bize moral verecek'' diye konuştu.

Beraberlikle sona eren Steaua Bükreş maçının takımın moralini bozup bozmadığıyla ilgili bir soru üzerine Tahincioğlu, ''Hayır bozmadı. Böyle bir neticeyi erken almak, takım için iyi oldu. Yapılması gereken yenilikler ve düzenlemeler ortaya çıkınca sezon başında bunları yaşamak daha iyi oluyor. Geçmişte de böyle neticeler almıştık. Galatasaray bir hedef takımı. Bu hedeflere de gideceğiz'' dedi.

Başkan Adnan Polat ve bazı yöneticiler de Galatasaray kafilesiyle birlikte Almanyaya gitti. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Ardan Turan, Ümit Karan, Emre Güngör, Tobias Linderoth ve Orkun Uşak kadroda yeralmadı. Teknik Direktör Skibbe'nin Kayserispor maçında sağ bekte Sabri'ye görev vereceği, Arda'nın yerine ise Kewell'a ilk on birde görev vereceği öğrenildi.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 22:41
--------De Sanctis------------
Sabri - Meira - Servet - Hakan
----- Mehmet - Ayhan --------
Barış ------------------ Kewell
----------Lincoln--------------
----------Nonda---------------

Onurap
16.Ağustos.2007, 22:47
--------De Sanctis------------
Sabri - Meira - Servet - Hakan
----- Mehmet - Ayhan --------
Kewell------------------ Ferdi
----------Yaser--------------

----------Nonda---------------

Bence böyle bi kadroyla çıkalım..

Sirius Black
16.Ağustos.2007, 22:52
Birincisi, Kewell MR oynamaz. İkincisi, Yaser AMC için Lincoln varken uygun değildir.

deniz.91
16.Ağustos.2007, 22:53
---------------Hamidou---------------

Koray---Eren-----Aydın---Toledo

MTopuz---Saidou---Escobar---MEren

--------Aghahowa---Puroviç--------

Muhtemelen böyle bir kadro olacak ama Mehmet Erenin yerine Abdullah Duarkta oynayabilir Süpriz:)

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 23:01
M.Eren'in sakatlığı mı var ki Deniz? Bu arada Escobar'da oynamayamacak deniliyordu.Geçti herhalde sakatlığı?

Kayseri'nin kadrosuda hiç fena değil.Galatasaray'da Arda'nın olmaması büyük eksik olmuş.Bakalım Kewell sakatlıktan sonra Arda'nın yerini doldurabilecek iyi bir performans sergileyebilecek mi?

deniz.91
16.Ağustos.2007, 23:07
Mehmet Eren sağlam ama Abdullah Durak denen çocuk hazırlık maçlarında o kadar süper oynadıki her maç oynadı çocuk ve süper oynadı.Yani süpriz birşey olabilir.Escobar ise oynayabilecek düzeye gelmiş sanırım

Onurap
16.Ağustos.2007, 23:08
Birincisi, Kewell MR oynamaz. İkincisi, Yaser AMC için Lincoln varken uygun değildir.

Kewell çok iyi oynar sağ kanatta oynamışlığıda var zaten..Yaser amc değil yardımcı forvet olarak düşün benc e nondayla harika anlaşırlar..
Kayserini foveti purovic iyi oyuncu ama tam servete göre uzun birisi servet ve meira yer onu :) kewell nasıl oynayacak merak ediyorum iyi oynarsa tek başına alır maçı..

ShevAnil
16.Ağustos.2007, 23:10
----------------Sanctis------------

Sabri -- Meira -- Servet -- Hakan

------------Barış - Ayhan ------------

Aydın --------------------- Kewell

-------------- Lincoln ---------------

-------------- Nonda ---------------

Olması İyi Olurdu Bence. Mehmet Çok Formsuz Steaua Maçında Gördük Her Pası Hatalıydı.. Aydın'a Şans Vermek Gerek.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 23:14
Bencede en iyi kadro bu olur Galatasaray adına.

----------------Sanctis------------

Sabri -- Meira -- Servet -- Hakan

------------Barış - Ayhan ------------

Aydın --------------------- Kewell

-------------- Lincoln ---------------

-------------- Nonda ---------------

zemlinskis
17.Ağustos.2007, 00:00
Vallaha çok çekişmeli bir müsabaka izleyeceğimiz kesin ama sonunda kazanan GS olur

Fietra 10
17.Ağustos.2007, 00:14
Benim gözlemlediğim kadarıyla daha istekli olan taraf Kayserispor..Tabi bu Galatasaray'ın maça asılmayacagı anlamını taşımıyor ama Kayseri Süper Kupa finalini Galatasaray kadar sık oynama şansına sahip olmayacaktır..Bu yüzden onları bir adım önde görüyorum..

King_91
17.Ağustos.2007, 00:26
skibbe inşallah gereken dersi alıp düzgün bir kadro çıkarır yoksa çok zorlanırız . macera aramaz umarım .

Cangele
17.Ağustos.2007, 01:50
Özellikle Agi ve Puroviç'i çok merak ediyorum..korkum yine kaleciden yana...

Nedvedmania
17.Ağustos.2007, 01:57
kewell normalde sağ kanatta oynuyor zaten. youtubeden felan bakın bütün gollerinde sağ kanattan gelip sol ayağı ile vuruyor ve gol oluyor.

erdemzorer10
17.Ağustos.2007, 02:28
kewell ın gerçek mevkisi sol açıktır fakat artık günümüz futbolunda mevkinin de fazla önemi kalmadı..

nerede görev verilirse orda oynuyor oyuncular..örneğin van der vaart ın hamburg taki yeri ile hollanda milli takımındaki yeri çok farklıydı..;)

deniz.91
17.Ağustos.2007, 05:44
Skibbe ve Kafkas iddialı

Galatasaray Teknik direktörü Michael Skibbe, Kayserispor ile yapacakları TFF Süper Kupa maçının her iki takım için de önemli olduğunu söyledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen TFF Süper Kupa finali öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, kaptan Hasan Şaş ve Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile kaptan Aydın Tosçalı, Duisburg MSV Arena'da basın toplantısı düzenledi. Sarı-kırmızılı teknik adam, yarınki maçın her iki takım için de önem taşıdığını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Lig çok yakında başlayacak. Bu maç lige hazır olduğumuzu gösterecek. Ligin de ilk maçı olacak. İki takım da kupayı almak isteyecektir. Seyirciler de geçen yıl iki kulvarda şampiyon olan takımı izleyecek. İki tane sakat oyuncumuz var. Doğal olarak kadro değişiklikleri olacak. Kewell bizimle üç defa çalıştı. 90 dakika oynayacak durumda değil. Ama dönüşünden memnunuz.''

TAKIM KAPTANI HASAN ŞAŞ
Galatasaray Takım Kaptanı Hasan Şaş ise böyle maçları oynamanın bir futbolcu için çok önemli olduğuna işaret ederek, ''Almanya'daki seyirci ve stat atmosferi Türkiye'den çok daha iyi. Maç bizim açımızdan çok önemli'' dedi. Steau Bükreş karşısında iyi oynayamadıklarını, bu karşılaşmada hem iyi futbol oynamak hem de kupayı kazanmak istediklerini dile getiren Şaş, şöyle konuştu:
''Biz daha güçlü bir takımız. İyi konsantre olup kazanmak istiyoruz. Bu sezon hazırlığımız zor geçti. Milli takımdan oyuncular geç geldi. Sakat oyuncu sayısı fazlaydı. 10 kez bir arada antrenman yapma fırsatı bulduk. Bu yüzden iyi hazırlanamadık. Son 6 haftanın konsantresi çok daha farklıydı. Çünkü oyuncular çok fazla sorumluluk alıyordu. Haftalar geçtikçe yine aynı sorumlulukları alacaktır oyuncu arkadaşlarım.'' Şaş, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile bir dönem oda arkadaşlığı yaptıklarını belirterek, '' Tolunay hoca çok düzgün bir insandır. Türk futbolunun böyle insanlara ihtiyacı var. Onun başarılı bir hoca olacağını o günden biliyordum. Belki ileride birlikte çalışabiliriz'' dedi.

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise yarınki maçın kendileri için prestiji açısından önemli olduğunu vurgulayarak, ''İddialıyız. Kupayı kazanmak için buraya geldik. İyi hazırlandık. Kayseri'ye bir ilki daha yaşatmak istiyoruz. Bu da bizim için sezonun ilk kupası olacak. Lig öncesi durumumuzu tartacağız. Lige de iyi bir başlangıç yapacağız'' diye konuştu.

Hasan Şaş'ın Türk futboluna damga vurmuş bir oyuncu olduğunu ifade eden Kafkas, şunları kaydetti:
''1998 yılında birlikte oynadık. Çok önemli şeylere imza attı. Bundan sonra da atacak. İnşallah onu yine sahalarda görürüz. Kariyerimin ikinci yılında böyle bir kupa maçı oynamak önemli. Türk futboluna çok şeyler vereceğime inanıyorum. Kayseri üç yıldır bir çıkış içinde. Ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil edeceğiz. Anadolu'da elde ettiğiniz başarılarla ekonominiz büyümüyor, başarılar elde etmeniz gerekiyor. Bu yüzden kupaya önem veriyoruz.'' Kayserispor Takım Kaptanı Aydın Toşçalı ise ''Bizim gibi futbolcular için böyle maçlar bir iki kez gelir. Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Umarım kazanan taraf biriz oluruz'' dedi.

Onurap
17.Ağustos.2007, 06:40
artık maça fazla kalmadı..Kayserinin bize şansı tutmuyor..Bizde iyi durumda dğeiliz fazla gol çıkmaz maçta bakalım ne olacak..

Orce
17.Ağustos.2007, 07:33
Zevklı Bı Mac Olucak

Bukres Macındakı Moral Bozuklugunu Bu Macla Gıderırız

Universal
17.Ağustos.2007, 18:53
---------------Hamidou---------------

Koray---Eren-----Aydın---Toledo

MTopuz---Saidou---Escobar---MEren

--------Aghahowa---Puroviç--------

Muhtemelen böyle bir kadro olacak ama Mehmet Erenin yerine Abdullah Duarkta oynayabilir Süpriz:)

Kayserispor'da kadro tamamen değişmiş. Bu takım uyum sorunu yaşayabilir. İlk resmi maç olacak. İki takım kadrosuda yeni oluşum içinde mahalle maçı tarzında çok gollü iki takımda pas oranı düşük bir maç bekliyorum.

Revolution
17.Ağustos.2007, 18:56
Bencede en iyi kadro bu olur Galatasaray adına.

Katılıyorum abi..Bu kadroyla çok rahat oluruz.

erdemzorer10
17.Ağustos.2007, 19:05
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/08/17/fft17_mf89371.Jpeg

çok güzel bir görüntü arkadaşlar...maç öncesi çok güzel bir mesaj :)

deniz.91
17.Ağustos.2007, 20:24
İlk kupa kimin olacak?

Futbol Federasyonu tarafından 3. kez düzenlenecek olan TFF Süper Kupa'da Galatasaray ile Kayserispor, bugün Almanya'da karşı karşıya gelecek.
Duisburg kentindeki MSW Arena Stadı'ndaki TFF Süper Kupa mücadelesinde, geride kalan sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ve Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor, kupayı müzelerine götürebilmek için kozlarını paylaşacaklar.
TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maçın orta hakemliğini Selçuk Dereli yaparken, yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam üstlenecek ve dördüncü hakem ise Kamil Abitoğlu olacak.
SKIBBE'DEN REVİZYON
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 27 Ağustos'taki Steaua Bükreş maçının provasını, bugünki Süper Kupa mücadelesinde yapacak. Alman hoca, sakat ve formsuz futbolcuların yerlerine kadroda revizyona gidecek.
Steaua Bükreş maçında sakatlanan Arda'nın yerine Harry Kewell'a şans tanıyacak olan Skibbe, Avustralyalı futbolcu ile birlikte Cassio Lincoln'a çok güveniyor.
Süper Kupa'da Kayserispor'un karşında hücumu düşünecek olan Skibbe, orta alanda Meira ısrarından vazgeçerek bu bölgede Mehmet Topal'ın yanında Ayhan ya da Barış'a görev verecek. Arda'nın görev aldığı bölgede ise Kewell şans bulacak. Alman teknik adam bugünki maçtan itibaren Steaua Bükreş ile oynanacak dev rövanşın provasını yapacak. 11 gün sonra oynanacak maçta gol ya da gollere ihtiyacı olan Skibbe'nin bu karşılaşmadan önce son 2 resmi maçı olan Süper Kupa finali ve ligdeki Denizlispor maçında takımını Romanya'daki zorlu maça göre oynatacak. Galatasaray'da, Arda, Orkun, Linderoth ve Emre Güngör ise maç kadrosunda yer almıyor.
KAYSERİSPOR ŞANSSLIĞINI KIRMAK İSTİYOR
Kayserispor kafilesinde ise sakatlıklara rağmen Olembe, Escobar ile Ragıp'da yer aldı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, "Galatasaray'la kafa kafaya oynayacak gücümüz var" dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'ın bu sezon genç bir kadro kurduğunu belirterek, "Galatasaray ile kafa kafaya oynayacağımızı düşünüyorum. Üç oyuncumuz sakat. Lig maçını düşünerek, onları riske atmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.Sarı-kırmızılı ekibin kaptanı Mehmet Topuz'da, "Galatasaray'a gerek lig gerekse kupada şansımız pek tutmadı. Almanya'da Süper Kupa'yı kazanarak, bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
H. Balta
H. Şaş
Barış
M. Topal
Ayhan
Lincoln
Nonda
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Koray
Aydın
Ali Turan
Toledo
M. Topuz
Saidou
Abdullah
Mehmet Eren
Puroviç
Aghahowa
STAT: MSW ARENA
SAAT: 21.00
HAKEM: SELÇUK DERELİ
YAYIN: TRT1 & SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
GALATASARAY 2. KEZ
Galatasaray, Futbol Federasyonu tarafından 3. kez düzenlenen organizasyona 2. kez katılıyor. İlki 2006 yılında düzenlenen TFF Süper Kupa'da Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş karşılaşırken, Almanya'nın Frankfurt kentindeki maçı Mert Nobre'nin golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, kupanın sahibi olmuştu.
Geçen yılın mücadelesinde ise Turkcell Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş'ın Almanya'nın Köln kentindeki düellosundan, 2-1'lik skorla Fenerbahçe galip ayrılarak kupayı müzesine götürmüştü.

17.08.2008

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

El Comandante
17.Ağustos.2007, 20:29
Maca gidecegim,takimimi destekleyecegim.
insAllah sezona kupayla baslariz.(=

deniz.91
17.Ağustos.2007, 21:18
Maçın atmosferinden etkilenmezse inşallah abdullah durakı izleyin:D

Oghuse
17.Ağustos.2007, 21:26
Sonunda Galatasaray'ı TV'de görebilecekmiyiz.. :)

Alicanfmfan
17.Ağustos.2007, 21:35
İnşAllah kazanırız.Super kupa bizim olur.

ShevAnil
17.Ağustos.2007, 21:37
Hasan Şaş Israrı Nedir? Hasan Şaş bitti Artık Gençlere Şans Vermek Lazım..Kazanırız Diye Düşünüyorum Hala

Onurap
17.Ağustos.2007, 21:43
kewell ın 90 dakikayı kaldıracak kondisyonu yokmuş henüz 2 yarı girer oyuna..

anilton
17.Ağustos.2007, 21:43
Meira-Servet vs Purovic-Aghahowa mücadelesi güzel olacak...

klasgs
17.Ağustos.2007, 23:58
söylenen kadro çıkar herkez yerinde oynarsa favoriyiz ama yine degisiklikler denerde abuk sabuk işler yaparsa bu macı kaybederiz. Steau maci oncesi bence asıl kadro çıkarsa neler yapabilecegini gösterir aslanlar tabi süprizde çıkmazmı buda olasıdır kayseri takımı cok iyi kayserinin yeni transferlerinide ilk defa izliycez güzel olcak hakkeden kazansın

RaSenGan
18.Ağustos.2007, 01:32
Pek zorlanıcağımızı düşünmüyorum.Savunmamız kimseye geçit vermez (: İyi bir hücum hattıyla çıkarsak alırız maçı.

erdemzorer10
18.Ağustos.2007, 02:13
orta sahamız çok sağlam fakat hücum varyasyonlarında sıkıntı çekebiliriz..lincoln ve ayhan a güveniyorum ..

sakary Ali
18.Ağustos.2007, 02:34
Kayserispor sürpriz yapabilir ben umurtluym kayseriden gönlümde kayseriden geçiyor

deniz.91
18.Ağustos.2007, 02:54
Maça çok az kaldı:)

Heyecanlıyım baya bu sezon ilk resmi maçımız

Emurafu
18.Ağustos.2007, 03:27
Evet kesin kadro buyrun:)

-----------Aykut-------
Sabri----Servet--Meira-Hakan
--------Topal-Ayhan------
Barış----------------Hasan
----------Lincoln----------
----------Nonda----------

KaF KeF
18.Ağustos.2007, 03:36
Kalede Aykut var dedi Erdoğan Arıkan ?

Emurafu
18.Ağustos.2007, 03:37
Kalede Aykut var evet;),Kewell yedek:)

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 03:38
----------Aykut-------
Sabri----Servet--Meira-Hakan
--------Topal-Ayhan------
Barış----------------Hasan
----------Lincoln----------
----------Nonda----------

Kadro bu ;;) Sonunda maceraya gitmeden bir kadro cıkarmış Skibbe.. Bu sefer kadro iyi.

C h A o S
18.Ağustos.2007, 03:55
Stad'da büyük boşluklar var.Acaba neden ilgi görmedi bu maç?

Belgorth
18.Ağustos.2007, 04:00
Kalede Aykut bu maç için çok doğru bir seçim bence. Geçen maç yaptığı hatalardan sonra de Sanctis'e verilseydi kale moral olarak çökerdi Aykut. Şu anda bir şansı daha var ve iyi değerlendirmek isteyecektir. Skibbe'yi taktir ettim bu tercihinden dolayı, moral motivasyon olarak iyi bir hareket bu. Kadro da iyi duruyor şu anda. Maç içerisinde 2. yarıda Kewell girecektir oyuna kesinlikle ve şayet skor iyiyse Sanctis'i de sokabilir sanki yavaş yavaş takıma alışsın ve maç oynasın düşüncesiyle.

TuTh
18.Ağustos.2007, 04:14
maç başladı iki takıma da başarılar

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 04:17
Ne oluyor ya? Herkes hata yapıp duruyor. Daha orta sahayı geçemedik. Rezillik valla :mad:

KaF KeF
18.Ağustos.2007, 04:30
Galatasaray şu dk'ya kadar tutuk bir görüntüde ...

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 04:42
Arda olmayınca forvet ihtiyacımız iyice açığa çıktı. Hücumda top tutan adamın eksikliği hissediliyor. Nonda bu tanıma uygun değil.

C h A o S
18.Ağustos.2007, 04:43
Mehmet T. yine felaket bir oyun sergiliyor.

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 04:44
Mehmet T. yine felaket bir oyun sergiliyor.

Mehmet'in bu formsuzluğu acilen atması gerek üstünden. Bir an önce toparlanmazsa halimiz duman.

nekop
18.Ağustos.2007, 04:50
Puroviç'in kafası üst direkten döndü şanslı bir an Galatasaray için...

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 04:56
Maç böyle devam ederse Kayseri kupayı rahatça alır. Acil forvet lazım. Nonda hiçbir şey yapamadı bu dakikaya kadar. Maçta dikkatimi çeken isimler Abdullah, Purovic ve Lincoln. Abdullah yetenekli bir gence benziyor. Purovic Servet'i bile zorlayacak kadar güçlü. Lincoln ise baya istekli göründü gözüme, her zamanki sert hareketlere maruz kalmasına rağmen.
Bu arada ceza sahası yakınlarında Sabri çok faullü oynuyor. M. Topuz 2 sefer atmazsa 3.de affetmez.

KaF KeF
18.Ağustos.2007, 05:00
İlk Yarı Bitti..Kayseri Daha üstün...

BlackEagle19o3
18.Ağustos.2007, 05:02
Üstün olan taraf Kayseri.Gs çok etkisiz...

Oghuse
18.Ağustos.2007, 05:06
Şu Lincoln'e vereceğimiz parayı Topuz'a verseydik.. :)

Gs ilk yarı berbattı Nonda forvette çok yanlız kaldı 2. yarın 2 forvete dönersek daha etkili olabiliriz..

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2007, 05:07
Kayseri bariz üstün olan taraf ilk yarıda.Daha etkili oynuyorlar.Galatasaray hücumda çok kötü.Ayhan'ın şutundan başka tehlikeli pozisyonları yoktu.Kayseri biraz daha şanslı olsaydı ilk yarıyı önde bitirebilirdi.M.Topuz maçın başında heyecan yapmayıp biraz daha içeri girseydi gol şansı dahada artabilirdi.Kayseri'de Purovic ve Abdullah göze çarpan isimler.Eğer 2.yarıda böyle devam ederse Kayseri alır kupayı.Bu arada Hamidou soru işaretiydi ama başarılıydı bence çok tehlikeli toplar gelmesede.

Addolorato
18.Ağustos.2007, 05:12
İlk Yarıda Galatasaray çok etkisizdi Nonda ilerde yanlız kaldı ve isteksiz Lincoln ise bir şık pası dışında oyunda gözükmedi fakat eski Lincoln gibi değil o konu açık topun peşinden koşuyor artık Özellikle 10 dakika kendi yarı sahamızdan çıkamadık Aykut mehmet topuzun vuruşunda çok başarılıydı fakat ben neden sanctis'in oynamadığını anlamadım. Ama şurası açık geçen seneki galatasaray'dan daha kötüyüz Acilen Kewell'ın oyuna girmesi lazım çünkü yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz zaten arda sakat bütün hücum yükü geçen senenin vasat elemanları lincoln ve hasan şaş üstünde

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 05:19
Lincoln'ün çok başarılı pasını Nonda harcadı resmen. Lincoln yine biçildi bu arada.

Revolution
18.Ağustos.2007, 05:21
LincoLn bence iyi oynuyor..Ama Hasan bütün topları ezdi.Yerine Aydın veya Kewell iyi gider.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 05:30
2. yarı da 14 dk geride kaldı Tek kale oynuyoruz.

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 05:35
2. yarı biraz toparlandık, ama hala gol yollarında çok etkisisiz.

Oghuse
18.Ağustos.2007, 05:38
gollllllllllllllllllllllllll harry kewell ilk dokundu gol oldu................. :D çok mutluyum...

C h A o S
Aslanım Kewell.Oh be rahatladım .

IcedEarth
Goooooooool. Kewell girdi ve attı golünü. Helal olsun.

Edit: Of Of Of, Aykut mükemmel çıkardı.

Maksic
girer girmez attı kewell golünü hasan şaşın ortasında gerçekten enfesti

shamur1
18.Ağustos.2007, 05:39
girer girmez attı kewell .. ama hasan şaş'ın payı çok büyük.

PesimiSTyLa
İşte Galatasaray bu... Görmek istedigimiz takım 2. yarı döndü. Böyle devam.

shamur1
M.Eren mükemmel vurdu :)

UlquioRRa
18.Ağustos.2007, 05:44
Nondaaa 2-0. Mükkemmel bir plase.

IcedEarth
Kewell harika açtı oyunu. Nonda golü buldu. Helal olsun :)

Oghuse
Golll Nonda...Çok güzel bir gol oldu hazırlanış itibarı ile..

Maksic
Nonda hayat onda işte bu 2-0 oldu rahatladık:)

C h A o S
18.Ağustos.2007, 05:45
Gooolllllll.Kewell asist,gol Nonda.Kewell oyuna direk etki etti.Aslanlarım benim...

Oghuse
18.Ağustos.2007, 05:47
Aydın'ı alsın oyuna Lincoln'ün yerine ..Kewell'ı Lincoln'ün olduğu yere çekip..

Universal
18.Ağustos.2007, 05:48
Galatasaray golcü arıyorda. Nonda'dan iyisini bulmak çok zor. Galatasaray'a gelmiş en iyi yabancı golcülerden birisidir. Bu yıl ligde gol krallığında aday olacağını düşünüyorum.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 05:50
Kewell girdi 1 gol 1 asist . Oz Büyücüsü ...

Oghuse
18.Ağustos.2007, 05:53
Of of ne dripling attı Kewell.. Çok beğendim bu Kewell'ı muhteşem döndü Kewell sahalara..

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 05:53
Kewell bi rahat dur :D

ThersoN
18.Ağustos.2007, 05:58
hayri kewell şov devam edecek

GodfatheR
18.Ağustos.2007, 05:59
Yalnız spikeri hiç beğenmedim sürekli Glatasray diyo onu anlatıyo sanki sahada Kayseri diye bir takım yokmuş gibi davranıyor.

Rsa
18.Ağustos.2007, 06:00
Mehmet Topuz attı, 2-1 oldu.

Maksic
Gol Mehmet Topuz 2-1 oldu güzel attı

Addolorato
İlhan Purovic dedi bir kere duydum :D

Universal
Maça heyacan geldi. Topuz'un golü.

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 06:01
Saçma sapan bir gol yedik, Meira arkaya adamı çok fena kaçırdı, ilk arkaya yollanan top gol oldu. Dikkat etmek lazım uzatma dakikalarında.

Aykut kolayca kurtardı topu, çok tehlikeli pozisyonu zararsız atlattık. Aman dikkat, gol fırsatı vermeyelim.Tehlilkeli geliyorlar.

Universal
18.Ağustos.2007, 06:06
Tebrikler Galatasaray, bu kupayı 11. kez kaldırdı. Zevkli mücadeleydi. Kayserispor'u çok iyi gördüm. Bu sezon büyükleri çok zorlayacak.

Rsa
Maç bitti.Bence maçın hakkı beraberlikti.İlk yarı Kayseri, ikinci Galatasaray iyi oynadı ama sonuçta yıldız oyuncularıyla Galatasaray kazandı.Tebrikler..

IcedEarth
Ve SÜPER KUPA GALATASARAY'IN .

Oghuse
18.Ağustos.2007, 06:07
Cangele'nin yokluğuna rağmen çok iyiydi Kayserispor..Önümüzdeki sezon çok iyi işler çıkaracağa benziyor Kayserispor takımı...

Takımımı kutlarım..:) 2. Yarı çok iyi pozisyonlar bulduk ve gollerimiz atıık..
Kupa bizim.. :D

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 06:08
Son dakikadaki korneri attırmadı hoca.
KeweLL kazandırdı kupayı desek yeridir.:)

Maksic
18.Ağustos.2007, 06:10
Kupa bizim tebrikler Aslanlar!!!

GodfatheR
18.Ağustos.2007, 06:12
Tebrikler Glatasaray.Kayseri de çok iyiydi bugün ligde bu sene güzel işler yapacaklar gibi.

Onurap
18.Ağustos.2007, 06:15
kewell oynarsa maçı alabilir demiştim haksız çıkarmadı oz büyücüsü..:) Nonda büyük oyuncu monacodaki oyununu oynuyopr..

sakary Ali
18.Ağustos.2007, 06:15
Kayseriye yazık oldu ama iki takımada tebrikler

KaF KeF
18.Ağustos.2007, 06:16
Tebrikler Galatasaray..3 Büyüğünde Süper Kupası Oldu..:)

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 06:17
2. Yarı sazı elimize aldık, Kewell girdi büyüsünü yaptı. İlk golde Hasan Şaş resitali vardı :) Kewell da güzel bir kafa vuruşu ile golu buldu. 2. golde de Kewell cok güzel pas attı Nonda'ya. Nonda caprazdan karsı karsıya kalınca dedim tamam abanır top dışarda; ama Nonda cok güzel bi vuruşla golü buldu :) Bunun için Steau macı öncesi özel olark calıştırılmış meyvesini aldı. İlk yarı cok kötüydük, 2. yarı biz oynadık. Kewell ın oyunu beni cok sevindirdi umarım böyle devam eder...

#19 The Wizard of OZ ...

Tebrikler Cimbomum...

Belgorth
18.Ağustos.2007, 06:18
kimsenin dikkatini çekmeyecektir ama hakem büyük bir hata yaptı. ilk yarı tehlikeli bir noktadan yapılacak serbest vuruşta düdüğümü bekle dedi Galatasaray'a ve o pozisyonda Lincoln sarı kart gördü. serbest vuruş sırasında yapılan oyuncu değişikliğinde de bu aslında yapılması gereken bir şey ve Selçuk Dereli bunu es geçti. yediğimiz golün özrü yok, çok ucuz bir goldu gerçekten ve son dakikaların stresli geçmesine neden oldu.
Kewell şayet bu performansını sürdürürse Arda'yla beraber sahada olduğunda durdurulması imkansız kanat varyasyonları yapabilirler, sanırım yıllardır özlediğimiz stilde bir oyuncu kazandık (aman nazar değmesin). sadece üç hareketle Kayseri'nin sağ tarafını felç etti Kewell, ayrıca sarı kartlık bir pozisyon olduğu halde yere düşmemesi ve atağa devam etmesi de bütün herkese ders niteliği taşıdı takımda. Hasan'ın hırsını ve istekli oyununu çok beğendim, biraz da kafasını kaldırmayı öğrense mükemmel bir oyuncu olacak aslında ama bu yaştan sonra Hasan budur diyip kabul edeceğiz. Lincoln istekliydi ama açıkcası resmen takımın el freniydi. bu adam bir türlü yaramadı bize. Ayhan benim sahada en çok beğendiğim 2. adamdı açıkcası, bunda benim Ayhan'ın oyun tarzını beğeniyor oluşumun büyük bir etkisi vardır ama kabul etmek lazım ki sahada olduğunda diğer orta saha oyuncuları çok daha kendilerine güvenerek oynuyorlar çünkü biliyorlar ki hata yapsalar kapatacak bir Ayhan var. en beğendiğim oyuncuysa sadece son yarım saat sahada olsa dahi güzel futboluyla Kewell'di. Nonda'da topla buluşturulduğunda ne kadar etkili olabileceğini gösterdi bize, bu adamı düzgün bir şekilde beslersek yeni bir forvete filan ihtiyacımız kalmaz.
2. yarıdaki gibi presli oyunumuzu, kısa ve hızlı pas yaparak ileriye çıkışlarımızı 90 dakikaya yansıtabilirsek şayet rakipleri titretecek bir takım oluruz ve biz taraftarlar da yıllardır özlediğimiz Galatasaray'ımızı görebiliriz böylece. tek sorun yukarıda dediğim gibi Lincoln problemi ve bunu da bir şekilde çözmek lazım artık...

Cengo
18.Ağustos.2007, 06:22
Kötü futbol, 3 pası ileride yapamayan, bal yapmayan arı Galatasaray.
50.dkdan sonra kendi sahasından çıkamayan, korkak, ürkek, hep topu dolduran Kayserispor.

Hiç kimse karşı çıkmasın, Fenerbahçe ve Beşiktaş olsaydı ilk yarı 3lük olurdu Kayserispor.

Ahlar vahlar içinde geçer sezon böyler giderse Galatasaray'da..

Rezalet futbol, Ş.L. için çok kötü, kötü ötesi potansiyelli bir tablo.
İçlerinden ise altın gibi parlayan bir genç, Abdullah Doruk..

Universal
18.Ağustos.2007, 06:30
50.dkdan sonra kendi sahasından çıkamayan, korkak, ürkek, hep topu dolduran Kayserispor.

Hiç kimse karşı çıkmasın, Fenerbahçe ve Beşiktaş olsaydı ilk yarı 3lük olurdu Kayserispor.

Cengiz abi, Galatasaray yıllardır sezona kötü başlıyor sonra bir şekilde toparlanıyor. UEFA'yı aldığı yıl bile Gaziantepspor'a yenilerek lige başlamışlardı.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 06:30

Karşı cıkıyorum ;) 2. yarıdaki oyunumuzu tekrar izleyin ...

Clayman
18.Ağustos.2007, 06:32
Hocam, acımasız bir eleştiri olacak ama sen Galatasaray'la ilgili bir yere bir şey yazma rica edeceğim. Bir defa da hayırlı bir şey çıksın ağzından Galatasaray'la ilgili. Tamam taraf tutulur ama bu kadar da bariz olmaz, tamam bir takım sevilmeyebilir ama bu bu kadar belli edilmez. Senin okuduğum 5 mesajının tamamı böyleydi açıkcası. İkinci yarıdaki Galatasaray presini çok sevgili Fenerbahçe'n yese bakalım çıkabiliyor mu kendi sahasından. Ayıptır bu yaptığın.
Yöneticilerden isteğim hem benim hem de ABOO'nun mesajının buradan silinmesidir...

Arkadaşa katılıyorum...Kazandık, centilmence tebrik edin. İlk yarıda kötü olduğumuzu da kabul ettik. Diğer Fenerbahçe'li arkadaşlar neden düşmanca yazmadılar acaba ? Onlar da Fenerbahçe'li değiller mi. Bu iş centilmenlik ve sindirip sindirememe meselesi bana göre. Sindiremeyenler de böyle mesajlar yazarlar. Neyse uzatmadan maçla ilgili yorumlarımı yazayım...

İlk yarıda çok etkisizdik ve Kayseri'nin üstün bi oyunu vardı. O kaçan goller de biraz tecrübe biraz da yetenek eksilikliğinden kaynaklandı bence. İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pres yaptık Kewell'ın girişi 2 gol getirdi. Son dakikalarda da Kayseri haklı bir pres yaptı ve gol buldu. Onun ardından pres devam etti ancak tecrübe konuştu diyorum ben...

Cengo
18.Ağustos.2007, 06:32
Cengiz abi, Galatasaray yıllardır sezona kötü başlıyor sonra bir şekilde toparlanıyor. UEFA'yı aldığı yıl bile Gaziantepspor'a yenilerek lige başlamışlardı.

Orası öyle olabilir ama her sezona da öyle başlamak zor, biri baştan mağlubiyetsiz giderse bu kadar genç oyuncu çok zor devamlılık sağlar, geriden yakalar.

Ayrıca bu yenilgi değil, yenilgi de olsa sistem olur, pas trafiği olur, yok Galatasaray hiç değişmemiş, hatta geriye gitmiş geçen seneden.

İlk yarı çok sıkıldım, koltuğu tırlamadım zorla izlemek için..

Bırakın, ben görüyorum hepsini, takımınızı körkörüne savunmayı bırakın, var mı burada Galatasaray iyi oynadı diyebilecek biri? :)

EreN
18.Ağustos.2007, 06:35
Galatasaray objektif bakarsanız olaya çok iyi top yapamıyor. Bu çok büyük bir sorun bence. Topu ileriye taşıyacak kalitede paslar yok. Ya biri sürecek, ya bir uzun top denenecek. Kayseri fena değildi maçtan önce daha iyi bir oyun bekliyordum kayseriden ama her zamanki gibi büyük takım karşısında demiyeyim de, gs karşısında pasif futbolunu sürdürdü. Artık psikolojik sanırım bu.
Kewell uzun süre oynamamış olmanın verdiği gaz ile hayran bıraktı izleyenleri. Eğer bu konuda istikrarı sağlarsa en iyi sol açık! diyebilirim. Amma velakin kronik sakatlıkları bu düşüncemi çekimser bırakıyor.

Clayman
18.Ağustos.2007, 06:36
Bırakın, ben görüyorum hepsini, takımınızı körkörüne savunmayı bırakın, var mı burada Galatasaray iyi oynadı diyebilecek biri? :)

Ben diyorum arkadaşım:)Galatasaray bu akşam 2. YARIDA iyi oynadı..

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 06:37
Orası öyle olabilir ama her sezona da öyle başlamak zor, biri baştan mağlubiyetsiz giderse bu kadar genç oyuncu çok zor devamlılık sağlar, geriden yakalar.

Ayrıca bu yenilgi değil, yenilgi de olsa sistem olur, pas trafiği olur, yok Galatasaray hiç değişmemiş, hatta geriye gitmiş geçen seneden.

Körükörüne savunmak degil , biz ilk yarıdaki kötü oyunu kabul ediyoruz. Rezil oynadık. 2. yarı da tam tersi . Tek devrelik oyunumuz yetti ;;) Körükörüne demişken siz körükörüne Galatasaray'ı kötülemeyi bırakın.

Galatasaray ile ilgili tüm yorumlarınızda böyle yapıyorsunuz . Yeri gelmişken söyleyeyim.

Cengo
18.Ağustos.2007, 06:38
hayal ettiklerini değil gerçekleri yaz ;;)

ilk yarıda kötüydük ama 2.yarı değil..

Kıyasladığın fb'de gördük partizan maçında..

Hem Partizan'ı izledim, hem de Steau'yu.
Steau maçında daha iyi oynadı hatta Galatasaray.

İlk yarı defans önde olduğu için arkaya atılan uzun toplardan yedi Fenerbahçe, 2. yarı tek pozisyonu yok Partizan'ın.

Son dk.da bile Galatasaray gol yemekten kurtuldu Steau maçında.Ceza sahası yayı üzerine boş kalan Steau'lu oyuncu golü yapsa bugün bambaşka şeyler konuşurduk.

İki takım da kötü oynadı ammavelakin Galatasaray çok kötü şu an.
Skibbe çok yanlış seçim.

Birilerine kin diye bakmaktansa ortadaki kötü olanı eleştirmek gerekir.
Kin diye yazsam argüman sunmam, Galatasaray'a üzerine laf sokarım, ki ortada köt futbol gibi görünen bir gerçek var, körükörüne savunmayın.

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 06:38
OLayı hemen Fenerbahçe - GaLatasaray tartışmasına çevirmeyinde.

EreN
18.Ağustos.2007, 06:39
Beyler bu anlamsız tartışmayı bırakın. Bırakmazsanız müdahale etmek zorundayım.
Olay birazdan Alex VS Lincoln'e kadar gelebilir. Herşey olabilir. Hakaretler çıkabilir. Tartışmayı büyütmeyin.. Bu mesajın arkasından uzatmayın. Teşekkürler.

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2007, 06:41
Kayseri bariz üstün olan taraf ilk yarıda.Daha etkili oynuyorlar.Galatasaray hücumda çok kötü.Ayhan'ın şutundan başka tehlikeli pozisyonları yoktu.Kayseri biraz daha şanslı olsaydı ilk yarıyı önde bitirebilirdi.M.Topuz maçın başında heyecan yapmayıp biraz daha içeri girseydi gol şansı dahada artabilirdi.Kayseri'de Purovic ve Abdullah göze çarpan isimler.Eğer 2.yarıda böyle devam ederse Kayseri alır kupayı.Bu arada Hamidou soru işaretiydi ama başarılıydı bence çok tehlikeli toplar gelmesede.

Dedim ama Galatasaray 2.yarı bambaşkaydı.Roller değişti adeta.Galatasaray Kewell'ında girer girmez attığı golle bu üstünlüğünün meyvesini aldı.Kayseri hemen golden sonra M.Eren ile net bir pozisyon buldu.Bunu gole çevirebilseydi daha zevkli bir maç seyredebilirdik.Galatasaray Kayseri savunmasının büyük hatasında Nonda'nın attığı gol ile iyice rahatladı.Artık maçın son dakikalarında maçın bitmesini beklerken M.Topuz'un golü son dakikaların heyecanlı geçmesini sağladı ama bu gol Kayseri'nin şeref sayısından başka hiç bir şeyi ifade etmedi.

2.yarıda Galatasaray iyi pres yaptı.Kayseri hemen hemen yoktu.2 kere dönüm noktası yakaladı 2.yarıda birincisinde M.Topuz diğerinde M.Eren Kayseri'nin kaderini değiştiremeyince 2.yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiren Galatasaray şampiyon oldu.Tebrikler Galatasaray..

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 06:41
Kayserispor iLk yarıda biraz istekLi gibi görünsede Meira ve Servet ikiLisini geçemedi. GaLatasaray ise yokLarı oynadı. İkinci yarı Şaş ın sazı eLine aLması, KeweLL in neden yıLdız oLduğunu göstermesi GaLatasarayın çehresini değiştirdi. GençLer iLe oynayan Kayserispor da GaLatasaray a karşı direnemedi ve sonuç kaçınıLmaz oLdu.

Ha bu arada AbduLLah ı ben pek beğenmedim. Açıkcası beni hayaL kırıkLığına uğrattı. Gereksiz yerLerde pas hatası yaptı, topu çok oLumsuz ayağında tuttu ve maçın başından sonuna kadar tek oLumLu harekette göremedim. Ha potansiyeLi vardır biLemicem ama iLk izLenimLerim böyLe.

Maçın yıLdızı ise Hasan Şaş tı. Müthiş oynadı, eski Hasanı bize izLettirdi.

Ilhan
18.Ağustos.2007, 06:47
Cengiz'in mesajında birşey yok bence de, GS'nin kötü futbol oynadığını yazmış, nitekim haklı, Tolunay korkmuş rakipten, bol hücum adamı kullansaydı maçın seyri başka olurdu. Kayseri'de sistem problemi var bence, oyuncu kalitesi çok iyi.

Galatasaray'da Kewell maçı bitiren adam oldu. Superb return diyorum:)

Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2007, 06:51
kewell diyorum hasan şaş diyorum tekrar kewell diyorum başka da bir şey demiyorum.:)

Oghuse
18.Ağustos.2007, 06:52
Kayserispor'da sakatlarda iyileşince müthiş bir takım olacak..Hücum hattına katılacak olan Cangele'den bu oyuncuların arasında büyük patlama bekliyorum..

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 06:52
Neyse konu dagılsın. Bazılarını üzdük ama :

http://www.galatasaray.org/images/giris/9251__splash_TFFSuperKupa2008Sampiyon.jpg

Belgorth
18.Ağustos.2007, 06:54
Cengiz'in mesajında birşey yok bence de, GS'nin kötü futbol oynadığını yazmış, nitekim haklı, Tolunay korkmuş rakipten, bol hücum adamı kullansaydı maçın seyri başka olurdu. Kayseri'de sistem problemi var bence, oyuncu kalitesi çok iyi.

Hocam "kötü oynadı" dersin ayrı bir şeydir, "rezil, rezil ötesi. böyle oynarsa hüsran olur çoğu maç" dersin ayrı şey olur. Böyle bir 2. yarı oyunundan sonra da bunu dersen bu kasıtlılık olur, ortamı germek için yapılmış bir hareket olur, en vahimi de bu kadar üstünde durulduğu halde yapıldığı için böyle bir hareket ayıp olur.
Ayrıca 2. yarıdaki oyunu kötüyse Galatasaray'ın, o pres, o hızlı ve hırslı oyuna kötü diyorsak ben o kötü oyunu oynasın istiyorum takımımın...

Universal
18.Ağustos.2007, 06:55
Hasan Şaş hala sahada asabi şekilde tavırları var. Oyun olarak düşüşde ama; saha içinde ki davranışları hala değişmemiş futbolda olmayan davranışlar yapıyor. Bunu bırakması ve futbolu ile tekrar tırmanışa geçmesi gerek.

Mehmet Topuz'da tecrübesiz. Çok güzel pozisyonlara girdi tecrübe olsa mutlaka gole çevirebilirdi. Kayserispor bana göre tecrübesizliği ve takım uyumsuzluğundan kupayı verdi. Galatasaray'dan fazla bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Cengiz abi ne kadar haklı olsanda Galatasaray gene toparlanır ligde gene kazanmaya başlayacaktır.

Bu arada son paragtafı bana demedin herhalde. :n:

Oghuse
18.Ağustos.2007, 06:57
Hasan Şaş hala sahada asabi şekilde tavırları var. Oyun olarak düşüşde ama; saha içinde ki davranışları hala değişmemiş futbolda olmayan davranışlar yapıyor. Bunu bırakması ve futbolu ile tekrar tırmanışa geçmesi gerek.

Mehmet Topuz'da tecrübesiz. Çok güzel pozisyonlara girdi tecrübe olsa mutlaka gole çevirebilirdi. Kayserispor bana göre tecrübesizliği ve takım uyumsuzluğundan kupayı verdi. Galatasaray'dan fazla bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Takım uyumsuzluğundan ziyade eksik çok fazla Batuhan..Sakatlarda çok önemli isimler vardı..
Hasan Şaş için maalesef aynı Hasan Şaş adam kaptan oldu bi kaptana bu tür hareketler yakışmıyor.. :(

Ilhan
18.Ağustos.2007, 06:59
Hocam "kötü oynadı" dersin ayrı bir şeydir, "rezil, rezil ötesi. böyle oynarsa hüsran olur çoğu maç" dersin ayrı şey olur. Böyle bir 2. yarı oyunundan sonra da bunu dersen bu kasıtlılık olur, ortamı germek için yapılmış bir hareket olur, en vahimi de bu kadar üstünde durulduğu halde yapıldığı için böyle bir hareket ayıp olur.
Ayrıca 2. yarıdaki oyunu kötüyse Galatasaray'ın, o pres, o hızlı ve hırslı oyuna kötü diyorsak ben o kötü oyunu oynasın istiyorum takımımın...

Presi öyle baskın bir pres olarak görmedim ben. Rakibi bozma adına çok çok ekstra bir çaba yoktu. Dediğim gibi Kewell'ın girişi güzel bir hava kattı, hepsi bu.

Clayman
18.Ağustos.2007, 07:02
Tamamiyle katılıyorum...

Cengo
18.Ağustos.2007, 07:07

Evet çok kötü.
Rezil aşağılamak değil, Gs gibi güçlü takım seviyesinin yapmayacağı kadar kötü demek.
Tek yapılan olumlu iş 2li-3lü bölge presleriydi, Kayseri oyuncuları çok top tuttukları için ayaklarında hep kaptırdılar.

2. yarıdaki oyun da kötü, geçen seneki lig oyununa iyi diyenlerin buna iyi demesi çok normal.

Ayhan pas yapamıyor, sadece alan daraltıyor, seçimleri zayıf, dikine yerine yan oynuyor, çabukluğu ile prese yardım ediyor.

Topal sadece tamamen defansif, ofansta pek yok, çok geride kalıyor.

Ofans bitti, her topu kanata atarsan tek yol olduğu için kanata yardımlaşır Kayseri tıkanır.

Nonda yalnız, Lincoln keyifsiz, her topu ezdi.

Nedir iyi olan?

Golde sağ bek orta sahaya gelmişti neredeyse, Kayseri 50. dk.'da koptu bırak da Galatasaray biraz iyiy gözüksün.50.dk'dan sonra 3 top üstüste yapamadılar, böyle olunca yarısahadan 15. dk. çıkamayan bir Kayserispor oldu.

Galatasaray orada bastıramayacaksa Kewell, Nonda,Lincoln'ün oynamaması lazım.Bu iyi oynamak mı, son 7-8 dk.da bile zorlandı Galatasaray top yapmakta.

Topuz çok lakayt, her topu kendisi kullanıyor, çalım yerine terse dönüyor, pas yerine şut atıyor, hızlanacağı yerde yavaşlıyor, şova kaçıyor.

Galatasaray sürekli yan pas yaptı, zayıf teknikli, uzun, fizikli Steau oyuncuları bile kaptıracaklarını bile bile dikline oynadılar.Galatasaray savunma futbolu oynadı ama ona rağmen pas yapamadı, çünkü Lincoln kendine oynuyor hala.

Hasan Şaş artık yorulan savunmada sağda rahat oynadı, çünkü esas yeri sağ açık.Tekniği iyi rahat geçti ortaladı, Toledo çıktı yoruldu çünkü.

60. dkdan sonra oynasan ne olurdu ki hem, Kayserispor gram çoğalamadı, Saidou gömüldü, gençler koptu oyundan, motivasyonsuzluk herkesi geri çıkardı.
Tolunay ileri yapıyor ama öylesine, çünkü kimse koşmuyor, kendi yarısahasının ortasını bile geçmiyor Kayseri.

Şansa bir uzun top, konsantrasyon hatası Meira'dan, Topuz çok güzel vurdı, maçtaki tek olumlu hareketi.

Üzücü olan bence iki takımın da hocaları zayıf.Kewell 15 dk yetti, Kayseri hala 19-20 yaş oyuncularla oynuyor, belki sakatlıktan.Ancak bu kadar işte.

Lig de böyledir, 60 dk gidersin, sonra herkes birbirine bakar, deneyimli, yaşlılar her türlü oynar orada, o yüzden 3 büyükler hep şampiyon, Sivas, Antep değil..

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 07:14
Evet çok kötü.
Rezil aşağılamak değil, Gs gibi güçlü takım seviyesinin yapmayacağı kadar kötü demek.
Tek yapılan olumlu iş 2li-3lü bölge presleriydi, Kayseri oyuncuları çok top tuttukları için ayaklarında hep kaptırdılar.

2. yarıdaki oyun da kötü, geçen seneki lig oyununa iyi diyenlerin buna iyi demesi çok normal.

Ayhan pas yapamıyor, sadece alan daraltıyor, seçimleri zayıf, dikine yerine yan oynuyor, çabukluğu ile prese yardım ediyor.

Ofans bitti, her topu kanata atarsan tek yol olduğu için kanata yardımlaşır Kayseri tıkanır.

Nedir iyi olan?

Golde sağ bek orta sahaya gelmişti neredeyse, Kayseri 50. dk.'da koptu bırak da Galatasaray biraz iyiy gözüksün.50.dk'dan sonra 3 top üstüste yapamadılar, böyle olunca yarısahadan 15. dk. çıkamayan bir Kayserispor oldu.

Galatasaray orada bastıramayacaksa Kewell, Nonda,Lincoln'ün oynamaması lazım.Bu iyi oynamak mı, son 7-8 dk.da bile zorlandı Galatasaray top yapmakta.

Topuz çok lakayt, her topu kendisi kullanıyor, çalım yerine terse dönüyor, pas yerine şut atıyor, hızlanacağı yerde yavaşlıyor, şova kaçıyor.

Galatasaray sürekli yan pas yaptı, zayıf teknikli, uzun, fizikli Steau oyuncuları bile kaptıracaklarını bile bile dikline oynadılar.Galatasaray savunma futbolu oynadı ama ona rağmen pas yapamadı, çünkü Lincoln kendine oynuyor hala.

Hasan Şaş artık yorulan savunmada sağda rahat oynadı, çünkü esas yeri sağ açık.Tekniği iyi rahat geçti ortaladı, Toledo çıktı yoruldu çünkü.

60. dkdan sonra oynasan ne olurdu ki hem, Kayserispor gram çoğalamadı, Saidou gömüldü, gençler koptu oyundan, motivasyonsuzluk herkesi geri çıkardı.
Tolunay ileri yapıyor ama öylesine, çünkü kimse koşmuyor, kendi yarısahasının ortasını bile geçmiyor Kayseri.

Şansa bir uzun top, konsantrasyon hatası Meira'dan, Topuz çok güzel vurdı, maçtaki tek olumlu hareketi.

Üzücü olan bence iki takımın da hocaları zayıf.Kewell 15 dk yetti, Kayseri hala 19-20 yaş oyuncularla oynuyor, belki sakatlıktan.Ancak bu kadar işte.

Lig de böyledir, 60 dk gidersin, sonra herkes birbirine bakar, deneyimli, yaşlılar her türlü oynar orada, o yüzden 3 büyükler hep şampiyon, Sivas, Antep değil..

Bu yorumun üstüne daha yorum yapılmaz. Tamamen negatif yönünden bakmışsın olaylara , ki Fenerbahceli oldugundan normal karsılıyorum... Aynı 2. yarıyı izledigimizden de şüphe duyuyorum. Kayseri 2. yarının son 5 dakikasında bastırmaya basladı ki golden sonra beraberlik için saldırmaları cok normal. Geride kalan 40 dakikada Top oynayan Galatasaraydı...

Clayman
18.Ağustos.2007, 07:16
Bu iyi oynamak mı, son 7-8 dk.da bile zorlandı Galatasaray top yapmakta.

Birazcık düşünsen bu lafı etmezsin. Çünkü Kayseri son dakikalarda her yenik takımın önemli maçlarda yaptığı gibi son dakika baskısı yaptı ve bu durumda önde olan takımın savunmaya çekilmesi çok normal ama bunu başka yöne çektiğin için bu senin Galatasaray'a duyduğun nefretin, Galatasarayın başarılarını hazmedemediğinin bir kanıtı...

Maksic
18.Ağustos.2007, 07:19
Hoca bütün kötülükleri söylemişsinde Kewell'ı da konuşsak...

Belgorth
18.Ağustos.2007, 07:21
Bu yazdıklarına gerçekten inanıyorsan sen benim bir şey yazmama gerek bile yok demektir...

fmsmyrna
18.Ağustos.2007, 07:22
Galatasaray'a tebrikler.Eren Güngör'ü çok beğendim Altay'da oynadığı zamanda izlemiştim izlediğime göre kendini bayağı bir geliştirmiş sahada Ali Turan'dan daha tecrübeli duruyordu.Milli takıma yavaş yavaş alıştırılmalı.Aghahowa ise çok kötüydü Purovic biraz daha etkiliydi.Koray Çölgeçen yerine Durmuş oynamalı bence Koray düz bir oyuncu Durmuş en azından daha hareketli.

Kayserispor'un kadrosu iyi ümit milli takımdan gelen isimleri de alarak üst sıralara oynamayı devam ettirmek istiyorlar ama oyunları iyi değil.

El Comandante
18.Ağustos.2007, 07:28
Gittigim macta takimimin kupa kazandigini görmek mutlu etti beni.:)
Sezona kupayla baslamak takimi moralmen cok iyi etkileyecektir,takimn özgüveni yerine gelecektir muhakkak.
Ayrica takimin daha hazir olmadigini biliyoruz,nedeni takimdaki as futbolcularin sakatliklari,formsuzluklari ve Skibbenin hazirlik maclarinda daha cok forma sansini genclerden yana kullanmasi olarak görüyorum.Ama artik resmi maclar basladi ve Skibbe de akillandi,yönetimin bir uyarisi olmustur mutlaka Steau macindan sonra teknik direktörümüze.Nitekim Skibbe dogru bir kadro cikardi ve yerinde degisikliklerle maci kazanmamizi sagladi.

Ilk yarida kötü bir futbol vardi,defansif acidan iyiydik ama hücum anlaminda ileride cogalamayan,son paslari iyi yapamayan,pas trafiginde sorun yasayan bir Galatasaray vardi.Kayserispor´un genc,dinamik,hirsli oyunuyla bizi cok zora soktugunu söyleyebilirim.
2.yarida ise durumlar tamamen degisti.Galatasaray istedigimiz arzulu,mücadeleci,baskin oyununu oynamaya basladi.Kayseriyi inanilmaz bunaltti ve gecenin kahramani Kewell bizi hayran birakacak sekilde oynayip gollerimizin altina imzasini atti.Cok begendim onu,25 dakika izleyebildik sadece onu ama tadi damagimda kaldi diyebilirim.Bu Kewell sakatliklar falan yasamazsa bu lige damgasini vurur diyebilirim.

Galatasaray´in negatif yönünden bakarken de takimin ilk önce icinde oldugu durumlari ögrenin,belleyin sonra gelin burada takimin hangi yönlerden eksik oldugunu elestirin ve kendi takiminizla kiyaslayin lütfen.Yoksa ortam bosu bosuna bozuluyor,mesajlar abes kaciyor.

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 07:30
Cengiz sende biraz oLayLarı abartıyorsun sanırım.

Memedov
18.Ağustos.2007, 07:35
Kewell´ı cok beyendim. Tabii bu performansı sezona yansıtabilmek de önemli umarım tek maçla sınırlı kalmaz. Kazasız, sakatsız, belasız bir sezon geçirir bizde keyifle izleriz.

Galatasaray İlk yarı çok kötüydü doğru düzgün pas bile yapamadı. Kayserinin bir topu direkten döndü gol olsaydı moralmen kuvvetli gideceklerdi soyunma odasına ve bu da bir avantaj sağlıyacaktı kendilerine ama olmadı buna direk izin vermedi.

Kewell'in girişiyle oyunun dengeside değişti Attığı gol ve attırdığı gol muhteşemdi. Hasan Şaş'ın da oyunu görülmeyecek farkedilmeyecek cinsten değildi. İkinci yarıda bam başka bir Galatasaray izledik Sezonun ilk kupasını aldılar.

Tebrik Ederim, Galatasaray camiasını ve Galatasaraylı Arkadaşları.

REsist JuvE11
18.Ağustos.2007, 07:50
Kewell´ı cok beyendim. Tabii bu performansı sezona yansıtabilmek de önemli umarım tek maçla sınırlı kalmaz. Kazasız, sakatsız, belasız bir sezon geçirir bizde keyifle izleriz.

Galatasaray İlk yarı çok kötüydü doğru düzgün pas bile yapamadı. Kayserinin bir topu direkten döndü gol olsaydı moralmen kuvvetli gideceklerdi soyunma odasına ve bu da bir avantaj sağlıyacaktı kendilerine ama olmadı buna direk izin vermedi.

Kewell'in girişiyle oyunun dengeside değişti Attığı gol ve attırdığı gol muhteşemdi. Hasan Şaş'ın da oyunu görülmeyecek farkedilmeyecek cinsten değildi. İkinci yarıda bam başka bir Galatasaray izledik Sezonun ilk kupasını aldılar.

Tebrik Ederim, Galatasaray camiasını ve Galatasaraylı Arkadaşları.

bu yoruma şapka çıkartırım:yildiz:

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 08:07
http://www.resimupload.us/out.php?i=57006_harrykewellpe2oz6.png

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/362/B_5caaa1fad0370f227e497a7331ef3f15.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/268/bf92f2c5d24b36e30964303es2.jpg

http://img125.imageshack.us/img125/9353/b023a77b377951bab80bafdjp2.jpg

http://img125.imageshack.us/img125/2974/bf944ff19a0b7e1ff3f07c0xn2.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/8996/bb713c01e0c6dc502caac5fah5.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/7626/b641d44a4061ff328e2d84asl2.jpg

http://img224.imageshack.us/img224/2738/b36146a885d592f3681daa8ay4.jpg

http://img523.imageshack.us/img523/7060/b84855386abccd09eeb65ceky6.jpg

http://img352.imageshack.us/img352/8755/b4573c321f46034c7ce2628uo2.jpg

http://img238.imageshack.us/img238/3205/b220605098c04a84eb4db93xg7.jpg

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2007, 08:16
Baştan 5.resimde büyütülmemiş halinde Ayhan çok komik gözüküyor.:D Bu arada bu turuncu formaya ilk gördüğümde fena değil demiştim ama şimdi beğenmedim nedense.He birde azımzanmayacak kadarda Kayserili vardı stadda.Sesleri geliyordu ara ara..

RaSenGan
18.Ağustos.2007, 09:38
Helal olsun aslanlara.İkinci yarıdaki oyunumuz hakettiğimizin göstergesi.(: Harry Kewell harikasın :p

Vieri
18.Ağustos.2007, 11:02
ilk yarı açıkçası hiç zevk vermeyen bir futbol vardı fakat, Mehmet Topuz'un füzesinin Aykut tarafından güzel bir şekilde çıkartılması ve Purovic'in kafa vuruşunun direkte patlaması kısacası Kayserispor'un daha etkili olduğu akıllarda kalandı : )

Aslanlar daha sonra ikinci yarıya daha hırslı daha istekli çıkan taraftı ki buda oyuna yansıdı.. pres ve daha ayağa top yapan bir takım ile ileride gol şansları aradı. Kayseri bu presten bunalarak oyun kuramadı.. Galatasaray'da kewell'in girmesini daha anlamadan Hasan Şaş'ın zekice hareketleri sonrası güzel asistiyle Kewell'inr kafasının buluşup yeni lejyonerin gol sevinci görülmeye değerdi açıkçası... Golü yediktenten sonra Kafkas'ın verdiği talimatlar her ne kadar Kayseri'yi ileri ucta gol aramak için olsada GS üstünlüğünü oyunda bariz biçimde gösterdi.. Kayserili oyuncuların topla çıkmaya çalıştıkları anlardada ortasahadaki kaptırdıkları top gafil avlanmalarına neden oldu ve gol nonda'nın şık vuruşu ile geldi..

Ben bu 2.golden sonra galatasaray'ın oyundan düşeceğini tahmin ediyordumki yanılmadım. Özellikle Skibbe oyundan ayakta durmakta bile zorluk çeken Linconl'ü alabilirdi.

Son dakikalar GS'in ikinci yarının başında gösterdiği oyundan çok uzak bir şekilde gerçekleşti nitekim Kayseri kaptanı topuz'la golü buldu.. Daha sonra gol arayacak olan Kayseri olacaktı ve baskı pres bu sefer Kayseri'den geldi.. Haliyle skoru korumak için iyice içine kapanan galatasaray bitiş düdüğü ile kazanan taraf oldu. Tabi kayserinin elinde 3-4 dk daha olsaydı gol bulabilir miydi orası bir soru işareti.. Sezon öncesi oyun olarak çok keyif vermesede, şampiyonlar ligi ön elemesi öncesi için ve sezona kupayla başlamak takıma oldukça iyi bir moral oldu...

Hasan Şaş: Halen aynı, hiç ders almıyor. Halen hakemlerle rakiple uğraşıyor. Sinirlerine hakim olmazsa bu sezon çok sıkıntı çekmemize neden olacak.. Hırsı çok iyi, kafasını kullandığı zaman etkili oluyor. Ayağında çok top tutmadan verkaçlı toplarla solda oldukça etkili olacaktır..

Sabri: Yine çok hızlı hırslı, gereksiz müdehaleleri ve o gereksiz şutları atmayı azaltmış.. Bu sene takımda iş yapacak oyuncular arasında kesinlikle.. Rakiplerinin sağından atıp solundan geçmesi hoş.. bide kupayı elinden bırakmadı :D

Aykut: Refleksleri yerinde ne kdar Sanchiz'in gelişi ile ve ŞL ön elemesindeki hatalı gol sonrası eleştirilerden bir moral yıkımına uğrasada kalede başarılıydı.. Yediği golde çokta yapacak bişey yoktu. Topuz uzanamayacağı noktaya nişanladı..

Mehmet Topal: Bugün açıkçası hiç beğenmedim. çok pas hatası yaptı, kademede vardı fakat ofansta etkisiz kaldı.. Zaten skibbede ona fazla dayanamadı.

Ayhan: son vuruşlarını geliştirmesi lazım, önüne atılan topu kale önünde tribünlere nişanladı..

Servet: Her zamanki gibi demir kapı.. Aghahowa'ya nefes aldırmadı..

Nonda: Bu sezona süper başlangıç yaptı.. 2 resmi maçta 3 gol.. son vuruşlar çok etkili..

Kayseri:

Koray: Top çalmaları oldukça etkili. Topa iyi basıyor ve pozisyon alması çok başarılıydı

Mehmet Eren: Ortalarınıda düzeltse sanırım seneye 3 büyüklerden birinde görebiliriz..

Süleymanou: Topu oyuna elle sokuşu ve uzun topları oldukça etkili... Kewell'in kafası ile yediği golde elinden geleni yaptı.. Nonda'nın golündede yapacağı birşey yoktu çünkü vuruş öldürücüydü..

Purovic: Top hakimiyetini beğenmedim ama kafa vuruşları ve topu oyuna sokuşu fena değil..

Abdullah: Çok hızlı ve güzel çalım atıyor.. İstekli hırslı buda onun geleceğini parlak kılıyor.. Kendisini biraz daha geliştirmeli çok zayıf kalıyor..

Mehmet Topuz: Takımın kaptanı her zamanki gibi lider, güçlü etkiliydi. onun için söylenecek çok fazla birşey yok..

perpetua
18.Ağustos.2007, 13:37
Ilk yariya bakmaya bile gerek yok.

Futbolcular kisacasi Skibbe'nin yapmalarini soylediklerini yapmadilar. Kendi kotu aliskanliklari nedeniyle Steaua macinda da ayni durum sozkonusu idi.

Ikinci yari ile beraber Galatasaray topu ayaginda 3 saniye tutmak yerine, birbirine yakin oynamaya, topu ayakta 1 saniye tutmaya basladi, o zaman Kayseri'nin presi etkisizlesti. Kayseri'nin presi etkisizlesince de Galatasaray'li oyuncular dripling yapacak bos alan bulmaya basladi. Isin anahtari da burada zaten. Pres yersen ya ileride kuvvetli forvetlerin olacak ve onlara uzun top oynayacaksin, ya da birbirine yakin oynayip, hizli pas yapip birden kanat degistireceksin. Topa uzun sure bu sekilde sahip olabilirsen de bu sefer topu kaptirdiginda ileride baski yapacak enerjiye sahip olursun. Steaua macinda ve Kayseri macinin ilk yarisinda Galatasaray kisa paslari yapamadi cunku herkez farkli telden caliyordu. Ikinci yarida ne zaman futbol'un bir takim oyunu oldugunu tekrar hatirladilar, antrenmanlarda calistiklarini uygulamalari gerektiginin farkina vardilar, o zaman etkili olmaya basladilar.

Isin ozu, bence, bu.

Dogru olan Skibbe'nin oynatmaya calistigi minimalist futbol. Takimdaki bazi tecrubeli oyuncular bu oyun stiline alisamiyorsa, en kisa zamanda takimdan ayrilmasi gereken bu tecrubeli oyuncular olur. Cunku gencleri, takimdaki tecrubeli oyuncularin oynamaya calistigi cag disi futbol stilinde oynamaya alistirmanin pek bir anlami yok.

King_Theoden
18.Ağustos.2007, 17:35
Kayserispor bence neden orada olduğunu fazlası ile gösterdi. Galatasarayda 2. yarıdaa lk 30-35 dk neden şampiyon olduğunu gösterdi. BAzı maçlar vardır sahada 22 kişi ter döker ama aralarından biri bir iki hareketle diğerlerinden ayrılır ve skoru tayin eder Harry akşam farklı olduğunu gözterdi umarım üstüne koyarak bu şekilde oynamayı sürdürür.
Bence isteyen istediği yorumu yazmakta özgür ama buraya yorum yazan aynı yorumları daha sonra kendi takımının maçına dair açılmış bir konuda görünce olgulukla karşılayabilecekse isteyen istediğini yazar yok o zaman olgun davranamam diyen lütfen gelip burda fitil ateşlemesin . Kayserispor beni gerçekten etkiledi. GS ise bence hala istediğimiz düzeyde değil.

deniz.91
18.Ağustos.2007, 17:36
Öncelikle GSyi tebrik ederim.

Maça gelince bizim açımızdan oynanan oyunu beğendim açıkçası çok genç bir takımla çıkmamıza rağmen başa baş bir mücadele verdik.İlk yarı daha maçın başında topuzun bulduğu golü aykut çıkarmasaydı veya puroviçin kafası girseydi çok iyi olacaktı bizim açımızdan ama olmadı(:

Takıma daha Cangele, Olembe, Escobar, Aydın, Ragıp gibi isimleri eklersek bu yıl takımımzın bize çok iyi bir sezon yaşatacağını umuyorum.Ayrıca ilk resmi maçımızdı ilerde dahada iyi olacağız umarım.

GSye gelirsek ilk yarı gerçekten çok etkiszidi ama 2. yarı tecrübelerinden fazlaca yararlanarak kupaya uzandılar.Kewel iyi görünüyor baya bu arada

Universal
18.Ağustos.2007, 19:13

İyide Futbol sadece 45 dakika oynanmıyor ki. He 45 dakikada Türkiye'de kazanırsın ama; Avrupa'da kazanamasın. Eğer Galatasaray'ı değerlendirecekseniz toplam 90 dakikaya bakmanız lazım. Kayseri'nin ilk yarıda direktte patlayan topu gol olsa Kayserispor maçı üçe bile götürebilridi ki son dakikalarda kaçırdığı pozisyonlarda ortada. Galatasaray bu gün Kayserispor üstündeki geleneği ile yendi. Galatasaray bu futbol ile Avrupa'da başarı yakalacağına inanmıyorum. Pres diyorsunuz, Türkiye'de Serhat Akın zamanında ne kadar iyi pres yaptığı ortada idi ama; bakın şuan Kocaelispor transfer olarak gene Türkiye'ye geldi.

erdemzorer10
18.Ağustos.2007, 19:50
küçük bir kıpırtımız bile böyle zor bir maçı almaya yetti..

bu sezon için sürekli söylediğim bir şey var..Galatasaray topu yere indirir orta saha ve forvet bloğu birbirine yakın oynarsa yenemeyeceği hiçbir rakip yok..

tebrikler Aslanlar!!

fmsmyrna
18.Ağustos.2007, 20:32
Koray ilk golde kademeye bile giremedi Kewell arkadan gelirken uyudu adeta

deniz.91
18.Ağustos.2007, 20:50
Maçın istatitiklerinde KSnin bariz üstünlüğü var ama tecrübesilik kupayı kaybettirdi.Ama bu gençler ileride çok daha iyi işler yapacak belli

Nedvedmania
18.Ağustos.2007, 20:54
Ve artık müzemizde olmayan Tek kupa Şampiyonlar Ligi kupası kaldı Katıldığımız her yerde kupa kazandık birtek ŞL kaldı :)

Harry Kewell ın iyi bir başlangıç yapacağını bekliyordum ama bukadarda süper beklemiyordum :D 2 kere ardarda sağından atıp solundan geçmeler kafalar goller asistler herşey mükemmeldi :) Kewell i transfer ederken istemeyenler beyenmeyenler utansın :p

Hasan şaş bence ilk yarı çok kötü oynadı kewell oyuna girince oda sağ kanada geçti ve gerçek gücünü gösterdi.

Orta açmakta çok büyük sıkıntılarımız var gene.

Herry kewell ın attığı golde tarihe geçmiş ama hangi tarihe geçtiğini anlamadım :D Oyuna girdikden 15 sn sonra gol attı.

Onurap
18.Ağustos.2007, 21:01
türkiyedeki hücüm gücü en yüksek kanat oyuncularında sahibiz arda h.şaş kewell
aydın..Formda bir kewell ve ardayı tutabilecek bek bilmiyorum :) lincolnde onlara katılırsa şov olur..

bursa_mc
18.Ağustos.2007, 21:05
Hasan Şaş küllerinden yeni doğmuş gibi..

uAsamet91
18.Ağustos.2007, 21:15
Evet çok kötü.

Nedir iyi olan?

yok abi körüm ben sanırım.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 21:17
http://img122.imageshack.us/img122/1267/adsztn7km5.jpg

:zuhaha

Her026
18.Ağustos.2007, 21:22
Çok iyi bir defansımız var.Ama 10 kişi oynuyoruz Lincoln yüzünden.Bana versinler 3.5 mn € ben maç boyunca koşarım.Arda bugün 800 bin dolar alırken Lincoln 3.5 mn € alıyor.Futbolun adaleti bu işte.

Memedov
18.Ağustos.2007, 21:42
2 kere ardarda sağından atıp solundan geçmeler

Benim de komiğime giden orası spiker de aynı hatayı yaptı. Kewell zaten Solak; Solundan atıp Sağından geçti olacak.:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2007, 22:09
kewell gerçekten de oyuna girdikten sonra 1 gol 1 asistle klasını gösterdi... galatasaray'ı tebrik ediyorum... inşALLAH steau 'yu da elerler... (bu arada ben BEŞİKTAŞ'lıyım)

anilton
18.Ağustos.2007, 22:48
Özellikle maçın son bölümleri finalin heyecanına yakışır bir maç oldu...

Kayserispor maça çok iyi başladı.Purovic ve M.Topuz ile çok iyi pozisyonlar yakaladı ama şanssızlık ve becerisizlikten dolayı öne geçemedi.G.Saray ilk yarı çok tutuktu.Barış,Ayhan,M.Topal çok hareketsizlerdi.Bir tek H.Şaş istekliydi.Kayserispor ilk yarıdaki iyi oyunununu golle süsleyemedi...

İkinci yarı sahada beklenen G.Saray vardı.Yardımlaşması üst düzey olan,rakip yarı alanda basan,rakibi çıkarmayan ve kaptığı toplarla sonuca gitmek isteyen bir G.Saray.Nitekim maçın en isteklilerinden H.Şaş sağ kanattan çok iyi taşıdı topu ve Kewell'e alda at dedi.Oda bunu geri çevirmedi ve ağlara yolladı topu.Ardından çok iyi paslaşmalarla Nonda gösterdi kendini ve skoru 2-0 yaptı.Purovic zaten kontra futbolunda olmadığı için etkisiz kaldı.Ama ilk yarıdaki gibi baskılı oynasaydı Kayseri Purovic gol atabilirdi.Aghahowa'nın ikinci yarıda daha etkili olabileceğini düşündüm.Çünkü G.Saray Sabri ve H.Balta'yı yollayıp Meira ve Servet'i bıraktı geride.Ama Aghahowa sağa sola deplase olup,top alıp,koşular yapıp savunmayı zorlamak yerine,dut yemiş bülbül gibi dikilince Kayseri defansının şişirdiği toplar duvara çarpar gibi Meira ve Servet'ten geri döndü...

Kewell çok iyi bir başlangıç yaptı.Kewell'en yetenekleri zaten ortada.Bunu tartışmaya gerek yok,önemli olan istikrar ve sağlık.Bunlar olduğu sürece Kewell resitalini izleriz Türkiye'de.Ama tam tersi Lincoln için geçerli.Bence G.Saray bir an önce elden çıkarmalı Lincoln'ü.Bugün Lincoln'ün pozisyonunda 11'de Kewell oynamış olsa çok daha önemli işler yapardı.Ben bu kadar güçsüz,bu kadar isteksiz ve mücadeleden kaçan başka bir futbolcu görmedim.İnanılmaz pas hataları yaptı.Şu koşan mücadele eden,basan takıma Lincoln yakışmıyor...

Kayseri'de ise genç oyuncular Eren Güngör,Abdullah ve Umut Koçin parıl parıl parladılar resmen.Abdullah gerçekten çok önemli bir yetenek.Orta sahada hem basıyor,kesiyor,top kapıyor,hemde topla çok iyi,topu ileriye çok iyi taşıyor,paslarıda fena sayılmaz.Yani oyunun iki yönünüde oynuyor.Ümit milli takıma neden çağırıldığının yanıtını verdi dün adeta...

Tebrikler G.Saray...

Kayserispor çok iyi yolda.Cangele çabucak iyileşsinde ileride Purovic-Cangele'yi izleyelim.Aghahowa ile bu iş olmaz...

deniz.91
18.Ağustos.2007, 22:52
Bence Tolunay Hoca Puroviç yerine Aghahowayı çıkarsa daha iyi bir iş yapardı beraberliği bulabilirdik son dakikalardaki doldur boşaltlarla

erdemzorer10
19.Ağustos.2007, 00:06
Bence Tolunay Hoca Puroviç yerine Aghahowayı çıkarsa daha iyi bir iş yapardı beraberliği bulabilirdik son dakikalardaki doldur boşaltlarla

katılıyorum..ikisi de oldukça etkisizdi..belki ilk maçın heycanı ama özellikle aghaowa bundan çok daha fazlası eder..

ForsakeN
19.Ağustos.2007, 02:14
Aghahowa isteksizdi sanki. Puroviç'i daha çok beğendim dünkü maça bakınca.

paco
19.Ağustos.2007, 02:20
Aykut kornerde bir kere hatali cikdi o da direkten dondu, bir pozisyonda da Topuz'un sutunu cok iyi kurtardi yani hatasini telafi etti diyebiliriz...
Kayserispor bu sene Sivassporun yerini alicak gibi... Galatasaray ilk yari kotu demek dogru olmaz orta sahasi kotu denilebilir, ama savunmamiz gayet iyiydi, ikinci yari da Cok cok iyi bir Galatasaray vardi.
Kayseri'nin eksiklerinden bahsederken Galatasaray'in eksiklerinden hic bahsetmemek bence cok adil degil ki eksiklerimiz, Arda, Linderoth, Ugur, Emre Gungor gibi cok onemli oyuncular...

oZzIiI
19.Ağustos.2007, 04:53
aykut 25 yaşına geldi. bu senede kaleyi desantics koruyacak ölede olmalı çünkü aykut daha %80 büyük takım kalecisi olmayı öğrendi ve bu sene bittiğinde artık gs daki yerini uzun soluk şekilde almalı alacak.
Maça gelince bir gs li olarak takımımdan memnun değilim gs tek forvet oynamak gs hiç mi hiç yakışmıyor. Üstelik gs ın en büyük futbolcusu Arda Turandır. O olmadan gs atağa kalkamıyor. çünkü bu sorumlluğu sadece ardalıyor takımda oysa bu sorumluluğu aldığında çok başarılı olucak futbolcular var takımda. örnek hasan şaş bence türkiyenin gördüğü en iyi kanat futbolcusu hasan şaş ama türkiye trübinleri futbolcuların her hatasında onu yuhalıyorlar ve fuybolcular oynamaya korkar hale geliyor.Mehmet topal sürekli dikine futbol oynayan bir futbolcuydu ve onu izlemek çok zevkliydi ama 2 tane hata yapınca adamı yuhaladılar şimdi sağa sola paslar yapıyor. ama her şeye rağman gs bir çıkar yol buluyor bu seferde hasan ile kewell aldı sorumluluğu dkine oynadılar gs kazandı.
Birde lincolnden kurtulursa gs bu sene kimse duramaz önünde.

Nedvedmania
19.Ağustos.2007, 16:17
Benim de komiğime giden orası spiker de aynı hatayı yaptı. Kewell zaten Solak; Solundan atıp Sağından geçti olacak.:D

iyide solaklıkla alakası yokki gerçekten sağından attı solundan geçti. Hatta hatırlıyorum ilki tam çizgi üzerindeydi yani solundan atsa taç olurdu :)

Cyzio
19.Ağustos.2007, 17:21
Kayseri baya iyi yapılanıyor, alttan gelen gençler yetenekli, transferlerde güzel.Bu anlayışlarını 2-3 yıl daha devam ettirirlerse 5.likten daha iyi bir sıra elde ederler kesin..