Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Artık bu maçı konuşma vakti geldi sanırım(:

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Steaua maçını unuttuk. Şu an tek hedef sezona kupayla başlamak. Kaliteli kadromuzla kupayı alırız..

Maçı hangi kanal veriyor ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Daha kanal belli değil bugün yarın belli olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence kayseri alır maçı steau maçından sonra hem kafa hem fizik olarak hazır olamayız maça..

Nesil
    2006

Galatasaray, Steaua önündeki futbol pek ümit vermedi. Bireysel yetenekli oyuncular çok fazla olduğundan bir adım önde duruyor. Ama Galatasaray yıllardır UEFA Kupasını aldığı dönem dahil sezon başlarında kötü oynuyor. Bu nedenle Kayserispor'dan galibiyet bekliyorum. Tabii bu kupa maçı sadece 90 dakika oynanacak o yüzden her türlü sonuç bekliyorum. Zevkli ve temiz oyun olması dileği ile...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Zevkli ve temiz oyun olması dileği ile...
    Benimde en büyük dileğim o. Yalnız Kayseri bence bize patlayacak. En büyük korkom Aghahowa....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kayseri'den sürpriz bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Şanssız bir maçtan dolayı olumsuz etkilenecek kadar amatör bir takım değiliz merak etme..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

3 hazırlık maçında 5 gol atan Puroviç ve 5 hazırlık maçında 3 gol atan Aghahowa ile hazırlık maçının en formda ismi ve takımın beyni Mehmet Topuzdan çok şey bekliyorum bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezon baslarında hep bu sekil duraksamalar oluyor takımımızda. Kayseri ile basabas bir mücadele olacak. Genelde Kayseriyi en iyi döneminde bile olsa yeneriz. Umarım yine öyle olur ve kupayı alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kayseri'yi en iyi dönemlerinde bile hep yenmişizdir, ayrıca bu maçın takımın diğer Steaua maçına ısınması için büyük şanslardan birisi olduğunu biliyoruz..

Sonucunu kestirmek belli değil.Galatasaraylıyım ama iyi olan kazansın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Kayseri'yi en iyi dönemlerinde bile hep yenmişizdir, ayrıca bu maçın takımın diğer Steaua maçına ısınması için büyük şanslardan birisi olduğunu biliyoruz..
    Ama şuda var KS ile hep KSnin iddasız döneminde karşılaştı GS son sezonlarda

Nesil
    2007
    Yer
    34

KS Son Zamanlarda Hep İddaa'lıydı, İddaa'lı Olmasa Şuanda Burada Maçı Konuşuyor Olmazdık. Zor Maç Olacak ama Takımıma Güveniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri Süper Kupa'ya eksik çıkacak

Kayserispor, Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçında Olembe, Escobar ve Ragıp'tan yoksun mücadele edecek.

Fortis Türkiye Kupası'nın son sahibi Kayserispor ile Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde Süper Kupa şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.
    Sarı-kırmızılı takımda yeni transferler Kamerunlu Samuel Olembe ve Arjantinli Matias Leonardo Escobar'ın yanı sıra Ragıp Başdağ da bu maçta forma giymeyecek.
    Teknik direktör Tolunay Kafkas, Ragıp'ın adelesindeki yırtık nedeniyle üç hafta sahalardan uzak kalacağını, Olembe ile Escobar'ın sakatlıklarının da tam olarak geçmediğini söyledi.
    Kafkas, bu üç oyuncuyu ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçına yetiştirmek için Süper Kupa finalinde oynatmayacağını belirtti.
    Genç teknik adam, yeni sezona kupa kazanarak başlamak istediklerini, renktaş takıma karşı bugüne kadar aldıkları yenilgileri Süper Kupa'yı kazanarak unutturacaklarını ifade etti.
    Tolunay Kafkas, Süper Kupa maçından sonra iki oyuncuyu daha kadrodan çıkarabileceklerini sözlerine ekledi.
    Gönderilecek oyuncuların büyük olasılıkla takıma yeni katılan gurbetçiler Harun Erbek ile Muslu Nalbantoğlu olduğu, iki oyuncunun Kayserispor'a uyum sağlayamadığı ifade ediliyor.
    Sarı-kırmızılı takım, 2008-2009 sezonundaki kadrosunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. 34 futbolcunun yer aldığı listede 16 yaşındaki Armağan Kuş en genç, 35 yaşındaki kaleci Souleymanou en yaşlı oyuncu olarak yer aldı.
    CNNTürk

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

steau maçındaki futbolu gördükten sonra biraz olumsuz bakıyorum maça . skibbe'nin dizilişte hata yoktu demesi de acaba aynı kadroyla mı çıkacağız maça diye düşündürüyor . eğer doğru dürüst bir kadroyla çıkarsak bir çok oyuncu da değişmiş olacağından fizik olarak yetersiz olmayız ama skibbe bunu yapacak mı bilinmez .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Rakip ezeli bir takım olunca hiç kupayı kazanmalıyız yada kazanırız diyesim gelmiyor. Bu kupayı alsak çok sevinmem kaybetsek hiç üzülmem.

Maçı d - smart veriyor (espri )
    Last edited by Nedvedmania : 14.Ağustos.2008 at 14:26
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gönlüm Kayserispordan yana.. İnşallah bu yıl ne kadar iddalı olduklarını bu kupayı alarak gösterirler..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kuapyı alarak Anadolu takımlarını küçük düşüren ve anadolu kulüplerine bu kupayı yedirmezler diyenlere en iyi dersi vereceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bu kupadan 3 büyüklerde sadece bizim müzemizde yok. İnşallah kupayı alıp bu olaya son vereceğiz..

İleride bu kupada da en önde olacağımıza inanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kupadan 3 büyüklerde sadece bizim müzemizde yok. İnşallah kupayı alıp bu olaya son vereceğiz..

Evet. Eskiden aynı sistemde "Cumhurbaskanlığı Kupası" adında yapılıyordu ondan var; fakat "Süper Kupa" ismi ile yok

İnşAllah Süper Kupa ismi ile olan kupayı da alacagız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor'un yeni transferlerinin performanısını merak ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç bir sorun oLmaz kupayı alırız.

Nesil
    2006

Cumhurbaşkanlığı Kupasının devamıdır. Sadece on küsür yıl ara verilmiştir. Bu kupayı daha önce; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasray ve Trabzonspor'un yanı sıra, Eskişehir, Ankaragücü, Göztepe gibi kulüplerde kazanmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben yeni ismini kastetmiştim müzemizde yok derken, sağolun açıklama için..

Cumhurbaşkanlığı Kupası'da en çok Galatasaray'da..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası vardı fakat bu kupaları vermeye bu kupaları vermeye adına düzenlenmiş kişiler gelmediği için kaldırıldı. Tüm ülkelerde bu tür kupa mevcut olduğu için de geçtiğimiz yıllarda genel olarak kullanılan adıyla Süper Kupa şeklinde geri geldi. Ben geri geleceği gündeme geldiğinde Atatürk Kupası olmasını beklemiştim am olmadı, neyse bir gün federasyon başkanı olursam adını değişireceğim.

Galatasaray'ı izledik bi fikrimiz var ama Kayseriyi daha hiç izlemediğim için net bir yorum yapamıyorum. Ama favori elbette Galatasaray.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Favori Galatasaray ama Kayseri sürpriz yapabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kayserispor çok iyi takım kurdu.Bu sene onlardan çok ümitliyim.Geçen sene Sivasspor'un yaptığının daha iyisini yapabilecek para,kadro,tecrübeye sahip durumda bulunuyorlar.Bu maçla birlikte 3 büyükleri kayıplara uğratmaya başlayacaklardır.
    Galatasaray konusunda ise pek bir şey diyemeyeceğim.Uzun süredir takip etmiyorum.İyi olan kazansın diyeceğim ama açıkcası gönlüm Kayserispor ile.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok gol olmaz bence Sıkıcı bir maç olacağını düşünüyorum Galatasaray alır kupayı ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Muhtemel 11imiz

Hamidou - Koray - Eren Güngör - Aydın - Toledo - Mehmet Topuz - Saidou - Escobar - Mehmet Eren - Milan Puroviç - Aghahowa

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri