View Full Version : Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]
goosfraba
18.Ağustos.2007, 21:44
http://www.resim-upload.com/images/6nB58996.jpg (http://www.resim-upload.com/view.php?filename=6nB58996.jpg)
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2007, 21:51
Takımda bu sene değişik bir hava var, yönetime rağmen, Sinan Engin rağmen bu sene acayip bir duygu var içimde.Sanki ''Güzel günler göreceğiz güneşli günler'':).Şampiyonluk yolunda ilk engeli rahat geçeriz...
Haydi Bismillah, rastgele...
PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 21:57
Antalya sıcagı maca etki eder diye düşünüyordum; fakat macın saatini görünce pek etki edecegini sanmıyorum. Yine de sıcak olacaktır. Ligin yeni ekibi Antalya taraftarı önünde puan almak isteyecektir. Beşiktas macın bariz favorisi galibiyete yakın. 2 takıma da basarılar...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2007, 21:59
Beşiktaş'ım bi aksilik olmazsa bu maçı alacaktır...
I3esiktas
18.Ağustos.2007, 22:07
İnşallah Lige güzel başlayıp güzel bitiririz.
Onurap
18.Ağustos.2007, 22:39
Antalyaspor bjk maçları zevkli olur bol gollü bir maç bekliyorum..Antalyasporun puan almasını umuyorum :p
El Barto
18.Ağustos.2007, 22:43
Şemsi için zor bir maç. :p
Kazanırız kanısındayım. ayrıca lige yeni çıkmış bir takımın Beşiktaş ile oynayarak başlaması lige iyi olmuş. Alacakları puan yada puanlar önemli onlar için :)
PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 22:50
Bu Deplasmana gidecek taraftar için de cok güzel mac :) Antalya da denize de girerler :p :D
anilton
18.Ağustos.2007, 22:56
Yetenek sınavlarım yüzünden gidemiyorum maça.Şemsi ilede görüşecektik ama kısmet değilmiş.Ruslarıda kaçırdık orası ayrı mesele...:D
Maça gelecek olursak,lige iyi başlamak istiyoruz her takım gibi.Umarım istediklerimizi sahaya yansıtırız ve galip geliriz.Ben büyük bir aksilik olmazsa bu maçtan en az 2 fark bekliyorum...
deniz.91
18.Ağustos.2007, 22:59
Antalya hiç hazır değil kanımca td falan yolladılar bjk rahat alır
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2007, 23:01
Valla Emre abi harbiden zor bir maç.Saat 21:45 e koymuşlar maçı nasıl izin alacağım diye düşünüyorum.O değil birde 675 kişi ayırmışlar rakip taraftara ya bilet kalmazsa diye korkuyorum.İnşallah seyredebilirim.
Maça gelirsek ligin ilk maçında ligin yeni takımı Antalya yani memleketim ile karşılaşıyoruz.Emre'nin dediği gibi maç 21:45 tede olsa futbolcular için zor bir maç olacak.Şu an oturduğum yerden terliyorum.Gerisini varın siz düşünün..
Takım iyi hava yakaladı diye düşünüyorum hazırlık sürecinde.Arkadaşlık ortamı çok iyi,hocanın takıma oturttuğu sistem çok iyi bir şansızlık olmazsa kazanırız diye düşünüyorum.Zira Antalya geçen sene zar zor ite kaka çıktı.Transferdede kadrolarını çok fazla güçlendirdiklerini düşünmüyorum.1 de hoca ile yolları ayırdılar.İşleri zor.İnşallah kazanırız..
a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 23:24
Geçenlerde halı sahaya gittim maç 23:30-00:30 arası olmasına rağmen formanın uçlarından ter akıydu resmen.Allah futbolculara kolaylık versin.
Maça gelince,Antalya'nın ne olduğunu kimse bilmiyor kapalı kutu gibi duruyor.Küme düştükleri sezon 3 büyüklere hep kök söktürmüşlerdi ve hepsinden de puan almışlardı.Bu senede aynısı olursa maç güzel olabilir.
LaigLeNoiR
18.Ağustos.2007, 23:43
Lige Antalya deplasmanından galibiyetle başlarsak süper olur. :)
eXcitinG
19.Ağustos.2007, 01:03
Sıcak hava işimizi zorLaştırabiLir ama oLdukça formdayız ve Lige iyi hazırLandık. 3 puan iLe başLamak moraLimizi yükseLtecektir.
nekop
19.Ağustos.2007, 01:23
Antalya daha lige başlamadan hocasını kaybetti zaten çokta iyi bi kadroları yok bence Beşiktaş 2-0 gibi bir skorla kazanır.
Rsa
19.Ağustos.2007, 03:26
Antalya'nın durumu bayağı karışık.Beşiktaş ise hazır bir durumda gözüküyor.Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama kolay maç olmaz.Kombinemi aldım bir aksilik olmazsa tribünde olacağım..
Vieri
19.Ağustos.2007, 05:14
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Tuna ve Mehmet Sedef Antalya maçında oynayamıyor
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24015
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
oZzIiI
19.Ağustos.2007, 05:18
Fanatik gs olsamda son 3 senedir bjknin kadrosuna garip bir sempati duyuyorum ama bu sene olucak galiba başarıcaklar.
Aykan19o3
19.Ağustos.2007, 10:20
Tek rakibimiz sıcaklık olur :)
Umarım iyi başlarız lige..
goosfraba
19.Ağustos.2007, 11:10
Antalyaspor kendi evinde iyi başlamak isteyecektir muhtemelen ve o yüzden maça beraberlik için asılacaklardır. Eğer Beşiktaş Gökhan Zan ve İbrahim Toraman ikilisiyle tamponu kurmaya çalışırsa -ki öyle olmayacak- ama eğer öyle olursa Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşayabilir.
Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın taktiği hakkında pek bir bilgim yok ama geçen sezon 4-1-3-2 oynatmıştı çoğu maçta, hazırlık maçlarında tek forvet deniyordu diye biliyorum. Ne tür bir taktik ile çıkacağı merak söz konusu yine de.
Bu arada lige yeni çıkan bir takım 3 büyüklere karşı daha kontrollü daha defansif bir oyun sergiliyor ve eğer Antalya'nın kafasında bu oyun stili varsa fazla gol izleyemeyiz maçta.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2007, 17:21
Antalyaspor kendi evinde iyi başlamak isteyecektir muhtemelen ve o yüzden maça beraberlik için asılacaklardır. Eğer Beşiktaş Gökhan Zan ve İbrahim Toraman ikilisiyle tamponu kurmaya çalışırsa -ki öyle olmayacak- ama eğer öyle olursa Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşayabilir.
Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın taktiği hakkında pek bir bilgim yok ama geçen sezon 4-1-3-2 oynatmıştı çoğu maçta, hazırlık maçlarında tek forvet deniyordu diye biliyorum. Ne tür bir taktik ile çıkacağı merak söz konusu yine de.
Bu arada lige yeni çıkan bir takım 3 büyüklere karşı daha kontrollü daha defansif bir oyun sergiliyor ve eğer Antalya'nın kafasında bu oyun stili varsa fazla gol izleyemeyiz maçta.
Abi Ertuğrul Hoca bu sezon hazırlık maçları ve siroki maçında hep 4-2-3-1 denedi ve böylede gidicek gibi gözüküyor... ayrıca o zamana kadar bir aksilik olmazsa dc'de sivok-zapo oynayacakmış...
sakary Ali
19.Ağustos.2007, 19:53
Bence Beşiktaş iyi oynar erken gol bulabilirsek bizim için rahat olur ama gol bulamazsak oyunu rakip kaleye yıkabilirmiyiz onu bilmiyorum ilk yarı bir gol bulsak süper olur Delgado dan gol ve asistler bekliyorum bu arada mah tahminimide söylüyorum
Antalyaspor:1-3:Beşiktaş:)
bu arada hakemlerden korkuyorum ben:)
anilton
19.Ağustos.2007, 19:58
Bu sene çift önliberolu sistemle oynuyoruz...
Zapotocny iyileşmiş ama riske edilmeyecek büyük ihtimalle.Toraman'da hazır olmadığı gerelçesiyle oynamayacak galiba.Aydın'ın durumuda netlik kazanmamış...
------------------Rüştü------------------
Serdar---------Sivok--G.Zan----------Tello
----------------Cisse--Uğur---------------
Holosko-----------Delgado-------S.Özkan(Aydın)
-------------------Bobo--------------------
sakary Ali
19.Ağustos.2007, 20:04
evet büyük ihtimalle o kadroyla çıkacağız süper bir kadromuz var bu sene bambaşka olacak gibime geliyor Haydi Beşiktaş
goosfraba
19.Ağustos.2007, 20:40
Ayrıca formda bir Aydın Karabulut var. Serdar Özkan'ı sol açık da düşüneceğini sanmıyorum.
anilton
19.Ağustos.2007, 20:43
Aydın'ın sakatlığı var,Ümit milli takımdan da çıkarıldı,durumu belirsiz yukarıda belirttim...
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2007, 22:27
Serdar Özkan jübile maçında sol tarafta etkili olmuştu.Aydın'ın yerini dolduracaktır bence.
bugra 1905
19.Ağustos.2007, 22:54
2-0 Beşiktaş Alır Golleri Delgado Ve Nobre Atar
Rsa
20.Ağustos.2007, 00:31
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk maçında Beşiktaş karşısında 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.
Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş'ı ağırlayacaklarına dikkat çekerek, ''Beşiktaş güçlü bir takım. Şampiyonluğa oynuyor. Ancak ligin ilk maçları hep sürpriz olur. Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş karşısında 3 puan almayı hedefliyoruz'' dedi.
Akıncıoğlu, amaçlarının Süper Lig'de kalıcı olmak olduğuna işaret ederek, ''Süper Lig'de kalıcı olmak için kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. İlk maçımız Beşiktaş ile. Beşiktaş karşısına 3 puan için çıkacağız. Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.
bursa_mc
20.Ağustos.2007, 02:21
Bu Beşiktaş taraftarı ne şanslı ya.Deplasmana gidecekler arada tatıllerini de yapacaklar :D
gahanthegod
20.Ağustos.2007, 04:15
03/04 disinda Besiktas'in ligin ilk macini deplasmanda yapip da -ki %90 deplasmanda yapar- kazandigini hatirlamiyorum hic. Devam eder bence gelenek.
Universal
20.Ağustos.2007, 04:52
Beşiktaş bu sezona iyi hazırlandı. Antalyasapor hala takımdaki eksiklerini kapatamadı ve üstüne teknik drektörleri ile yollarını kısa süre önce ayırdı. Hazır olmayan Antalya bu maçta zorlanır ve Beşiktaş'a yenilir diye düşünüyorum.
Bugra19o3
21.Ağustos.2007, 06:44
Beşiktaş iki eksikle gidiyor
Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Tuna Üzümcü ve Mehmet Sedef'in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklandı.
Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Isınma hareketleri ve koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcular, duran top organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.
Milli takımlarda bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre Özkan, Tello ve Holosko'nun yanı sıra, sol diz iç yan bağlarında esneme bulunan Tuna Üzümcü ve sol arka adalesinde ödem bulunan Mehmet Sedef antrenmana katılmadı.
Tuna ve Mehmet'in tedavilerinin 10 gün süreceği ve Antalyaspor maçında kadroda yer alamayacakları bildirildi.
Rsa
22.Ağustos.2007, 01:01
Turkcell Süper Lig'de 24 Ağustos Pazar günü yapılacak Antalyaspor-Beşiktaş maçında, taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtılacağı bildirildi.
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, 24 Ağustos Pazar günü evinde yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya'daki bir çiçek firması, Beşiktaş maçına gelecek taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtma kararı aldı. Firma sahiplerinin, maç günü tüm protokole, futbolculara ve basın mensuplarına da kırmızı ve beyaz renklerde gül vermeyi planladığı bildirildi.
Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Kilit de yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor için farklı destekler gelmeye devam ettiğini bildirdi.
Yönetim olarak maç günü 5 bin Antalyaspor bayrağı dağıtmayı planladıklarını belirten Kilit, yarın Antalyaspor fotoğraflarıyla süslenmiş bir aracın, Antalyaspor marşını çalarak kentin caddelerini gezeceğini kaydetti.
Kilit, maçtan 1 gün önce ya da maç günü, bayraklarla süslenecek yaklaşık 50 araçlık konvoyun da Antalya sokaklarında gezeceğini bildirdi.
garydelgadov
22.Ağustos.2007, 01:17
Berabere kaLırız,ManUya çekmişiz onLarda bizim gibi iLk maçLarda kazanamıyor.:D
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2007, 19:37
Maça şurada sayılı günler kaldı hala biletler satışa çıkmış değil.Bu sabah biletixten biletler satışa çıkacak denildi.Gittik yarın gelin dediler.Ben dün gitmedim ama dünde gidilmiş.Cuma gelin demişler.Zaten 675 bilet ayrılmış.Yaptıkları büyük rezalet valla.Antalya yönetimini kınıyorum buradan..
kral_67
22.Ağustos.2007, 20:04
antalya puan alırsa çok büyük bir süpriz olmaz...
zaten son 3-4 sezondur yeni çıkan takımlar ilk maçlarında çok etkili oluyolar...
DeNiZ_1903
23.Ağustos.2007, 21:42
Bugün gittim biletimi aldım nasıl bir kuyruk nasıl bir kuyruk anlatamam inşallah güzel geçer 3-0 alırız diyorum :)
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2007, 22:31
Bugün gittim biletimi aldım nasıl bir kuyruk nasıl bir kuyruk anlatamam inşallah güzel geçer 3-0 alırız diyorum :)
Evet yahu çok uzun bir sıra vardı.9'da gittim 14'de anca bileti alabildim.Zaten Beşiktaş tribününe biletler tükenmişti.Açık tribünden almak zorunda kaldım bende..
JunkChorn
24.Ağustos.2007, 01:30
Beşiktaş bence ilk maçı öyle yada böyle alır.Zaten Antalya çok ama çok talihsiz..
Oyuna hem hakim olur istediği gibi yönlendirir.Fark olmasada rahat bir oyun ile alır maçı
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 01:58
Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
IcedEarth
24.Ağustos.2007, 03:32
Beşiktaş bu maçı rahat alır diye düşünüyorum açıkçası. Kalite farkı çok yüksek. Yeni transferler uyum sürecini çabuk atlattı.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2007, 08:12
İçimden bir ses bu maçı son dakika golüyle falan kazanırız diyor :)
UlquioRRa
24.Ağustos.2007, 08:15
Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.
garydelgadov
24.Ağustos.2007, 09:59
Beşiktaş bu maçı rahat alır .
bu olayı ne zaman gördün hocam bize de haber verseydin.:zuhaha
her zamanki gibi.
Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.
Maksic
24.Ağustos.2007, 11:16
2-0 Beşiktaş güle oynaya alır:)
anil luque
24.Ağustos.2007, 15:37
ınsallah lıge guzel bır baslangıc yaparız.
a.arıcı-11
24.Ağustos.2007, 15:48
Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.
Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon:D:D
sakary Ali
24.Ağustos.2007, 16:51
Turkcell Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, sezonu Antalya deplasmanında açacak. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bugün Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.
Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tuna ve Emre kadroya alınmazken, Avusturya kampında kavga edip kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman ise 20 kişilik kadroda yer aldı.
Siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.
SAĞLAM: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Takımın durumunun iyi olduğunu, Tuna ve Emre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Sağlam, ''Takımımızın durumu iyi ve lige hazırız diyebiliriz. Antalya'da ideale yakın bir kadroyla oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige iyi başlamamız, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacağımız rövanş karşılaşması için de önemli'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, iyi mücadele ederek ve iyi futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ve taraftarlarını bundan sonraki dönem için ümitlendirmeyi arzuladıklarını kaydederken, Antalya'daki sıcak hava için ise, ''Büyük bir takımsak, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriysek dezavantajları bir şekilde bertaraf edip kendi lehimize çevirmek zorundayız'' dedi.
ENGİN: HAZIRIZ
Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise her şeyden önce yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını, hakem hataları, sakatlıklar ve kavgaların yaşanmamasını diledi.
Zor bir deplasmana gittiklerini vurgulayan Engin, ''Sıcak bir havanın olması bizim için dezavantaj. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak lige hazırız'' şeklinde konuştu.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 18:15
Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.
Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon:D:D
Adamlar baya ciddiye aldılar bu işi valla.Özellikle taraftarları..:0:
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2007, 04:05
Antalya'da olay çıktı!
Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde gruplar halinde dolaşan Antalyaspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Polise taşlarla saldıran Antalyaspor taraftarları, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.
Ligde bu akşam Antalya'da oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'un taraftar grubu olarak bilinen 07 Gençlik Grubu, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak tezahüratlar eşliğinde Antalya Atatürk Stadı'na doğru yürüyüşe geçti. Stat arkasındaki Fevzi Çakmak Caddesi üzerine gelen grup bu sırada üzerinde Beşiktaş forması bulunan bir kişiye saldırdı. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de taşlarla saldıran taraftar grubuna Çevik Kuvvet ekibi sert bir şekilde müdahale etti. Kısa süreli yaşanan arbededen sonra taraftarlar, grup lideri tarafından sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Beşiktaş taraftarları çember içerisine alınarak misafir takım tribünü önünde bekletiliyor.
24.08.2008
Kaynak : İHA
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 04:36
Kendini birşey sanan taraftar grubLarı hemen Beşiktaş a saLdırıyor kendiLerini ön pLana çıkarmak için. Yahu nedir sizin istediğiniz, şan mı ? şöhret mi ? Ün mü ? Derdiniz ne sizin yahu. AdamLara bak ya :D
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 04:40
1 Antalya taraftarının bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu söyleniyor. Deger mi ?
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 04:43
Sokakta adam Beşiktaş forması iLe dururken öLdüresiye dayak yiyiyor ve oLayLar bu yüzden çıkıyor. Değermi ?
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 04:50
Ben "Değer mi?" derken BJK , ANT ayırımı yapmadım genele söyledim abi. Yanlış anlaşılmasın...
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 04:52
Yok yahu, yaLnış anLamadım. Bende o anLamda söyLemiştim yoksa bir ayrımcıLık düşünmedim. Ama oLayLarı AntaLya tarafı başLatması çok sıkıntı verici. Daha bismiLLah birinci hafta oLanLara bak. Yazık.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 05:12
Antalya attı. dk 10 Bieniuk ...
gerrrard
25.Ağustos.2007, 05:13
Bieniuk düzgün bir vuruş yaptı. Yalnız saha zemini çok kötü.
uAsamet91
25.Ağustos.2007, 05:14
Umarım Antalyaspor kazanır.
Addolorato
25.Ağustos.2007, 05:22
LigTv'ye yazıklar olsun görüntü kalitesi berbat..
Onurap
25.Ağustos.2007, 05:23
LigTv'ye yazıklar olsun görüntü kalitesi berbat..
Katılıyorum,birde çekirdekleri felan gösteriyolar sanki kendileri çok doğru iş yapıyorda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 oldu :)
uAsamet91
25.Ağustos.2007, 05:40
Serge attı 2 oldu.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 05:41
2-0 oldu Serge attı. Bjk savunması sagdan yerden yapilan ortayı önleyemedi Serge golü attı. Bjk buradan cok zor cevirir macı; zira cok cok kötü oynuyor.
IcedEarth
25.Ağustos.2007, 05:43
Beşiktaş'ın yaptığına futbol katliamı denir. Lige merhaba demiş Antalyaspor karşısında yokları oynuyorlar. Bobo rezalet, anlaşılan gitmek istiyor.
Aykan19o3
25.Ağustos.2007, 05:45
Bobo, Delgado, Holosko bu adamları göndermek lazım.. En iyisi bu adamları gönderirsek stres çekmeyiz..
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 05:46
Aydın oyundan alındı 2. golden sonra Serdar Özkan girdi. Erken bir müdahale Ertugrul Saglam'dan...
omersal
25.Ağustos.2007, 05:46
Bobo, Delgado, Holosko bu adamları göndermek lazım.. En iyisi bu adamları gönderirsek stres çekmeyiz..
Holosko kötü değil yha.bence BJKnin en iyi adamı.
JunkChorn
25.Ağustos.2007, 05:49
Delgado ve Holosko?
Yahu yapmayın ilk maçtan ya
Aykan19o3
25.Ağustos.2007, 05:52
Holosko kötü değil yha.bence BJKnin en iyi adamı.
Delgado ve Holosko?
Yahu yapmayın ilk maçtan ya
Sanırım bende sabır kalmadı. Lig düşmeye en büyük aday takımdan 2 tane yiyince insan çıldırıyor.
garydelgadov
25.Ağustos.2007, 05:53
Yine aynı taas aynı hamam...
HoLosko çürüdü sağ kanatta yahu gör be adam !
Bobo ziyaretçi zaten,Aydının yerine Serdarı aLması da süper(!) bir hamLe !
SöyLediğim yine çıktı yeni şeyLer buLmaya çaLışan bir ekipLe bu iş yürümez.
EreN
25.Ağustos.2007, 05:57
maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama bu skordan anladığım kadarıyla antalyanın yabancıları iyi çıkmış.
Ayrıca bu taraftar kavgalarının büyük bir sebebi de son zamanlarda başlayan
Anti istanbul hareketi
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 05:59
maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama bu skordan anladığım kadarıyla antalyanın yabancıları iyi çıkmış.
İlerdeki 23 numara Serge, 13 Numara Joseph iyi görüntü cizdiler. Bjk savunması ilk golü göremedim; fakat 2. golde hatalıydı bence.
erdemzorer10
25.Ağustos.2007, 06:00
Beşiktaş takım halinde çok kötü sivok un gerçek mevkisinin stoper olmadığını düşünüyodum haksız olmadğımı anladım ..antalya forvetleri resmen dövdü sivok u...
Antalya cesur oynarsa fark açılır
gahanthegod
25.Ağustos.2007, 06:00
Gokhan Zan tam bir kalas oldugunu ve bu sezon da degismeyecegini gosterdi bizlere, tekrar tekrar. En asagi 2 tane bariz hatasini saydim. Baki gitti diye zil takip oynayanlara Gokhan gibileri mustehak zaten. Ilk goldeki hatasini ben bile yapmam yahu.
Holosko da cok kotu. 2 net firsat harcadi ve cok top kaybi yapiyor. Gerci takimin 29. dakikada 31 top kaybi vardi, varsin Holosko da versin 2 tane rakibe, cok mu.
Ugur disinda iyi birini goremedim takimda su dakikaya dek. Antalya da pek oynamiyor aslinda, bireysel 2 hatadan 2 gol buldular. Kazanabiliriz hala. Ama abartilan ve kendini star sanan Delgado'nun ayagina bakan bi' takimdan uzun vadede pek bi' sey beklememek lazim. Hele bir de o takimin defansinda Zan ve Tandogan da oynuyorsa.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 06:03
Serdar Kurtuluş'un bir sakatlığı falan mı var ? Sağ bekte Ali'den daha iyi olmaz mıydı ?
erdemzorer10
25.Ağustos.2007, 06:05
forveti çiftlemesi lazım Ertuğrul hocanın..bobo çok isteksiz..Antalya nın stoperleri arasında kayboldu
ShevAnil
25.Ağustos.2007, 06:10
Ayrıca bu taraftar kavgalarının büyük bir sebebi de son zamanlarda başlayan
Anti istanbul hareketi
Bieniuk 3 Senedir Antalya'da Eren. Bende Maçı İzlemiyorum ama Beşiktaş burdan Çeviremez Heralde.
Universal
25.Ağustos.2007, 06:41
Ömer 2002'den sonraki düşüsünün acısını çıkartıyor. Kalede iyi işler çıkarttı. Beşiktaş oyuna hakim ama; Antalyaspor skordan sonra adeta yattı. Yabancıları Antalya'yı bugün taşıdılar. Eğer bir iki takviye daha yaparlar ise iyi takım olabilirler.
IcedEarth
25.Ağustos.2007, 06:44
2-1 oldu. Delgado.
Universal
25.Ağustos.2007, 06:45
Antalya kapanmanın cezasını çekti.
Yıldırım Demirören sinirlendi. Sanırım oturduğu yerde küfür yemeye başladı.
Maçı Beşiktaş artık buradan kazanacak diye düşünüyorum. Ama Antalya artık gol atmak uğraşırsa maç baya zevkelnecek.
IcedEarth
Büyük takım olmak böyle birşey heralde. 2-2 oldu. Bobo attı.
C h A o S
2-2.Bjk maçı alır gibime geliyor.
Aykan19o3
2-2 Bobo :)
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 06:46
2-2 oldu Bobo. Ard arda buldu golleri Bjk. Son dakikalarda galibiyet için bastırıyor.
shamur1
25.Ağustos.2007, 06:48
78 dakika kendi evinde 2-0 önde olupta 2 dakika da 2 gol yiyen bir takım Turkcell Süper Ligde oynamamalı..!
umarım maç 2-3 olur o da yetmez 2-4 olsun.
uAsamet91
25.Ağustos.2007, 06:50
Maç yoksa dönecek mi:)
KaF KeF
25.Ağustos.2007, 06:54
3-2 bobo ....
shamur1
25.Ağustos.2007, 06:54
3 oldu :) Antalya'nın bu ligde işi yok..!
C h A o S
25.Ağustos.2007, 06:55
Hey yavrum maça bak bee:) 3-2.
Universal
Atamayana atarlar. Antalya %100 gol kaçırdı, Bobo attı çalımları ve topu filelere bıraktı. Antalya isim olarak Süper ligde ama hala ikinci lig takımı.
IcedEarth
3-2 oldu Beşiktaş önde. Çok ilginç gerçekten de.
gerrrard
Antalya'ya çok yazık oldu. Penaltısı verilmedi,direkte patlayan top. Beşiktaş hiçbirşey yapmayarak maçı aldı. Hiçbirşey yapmadı doldur boşalttan başka.
uAsamet91
25.Ağustos.2007, 06:56
Beşiktaşıda tebrik etmek lazım.2-0 dan maçı cevirmek zordu.bunu bu sıcakda başardılar.Tebrik ederim beşitaktaşı
IcedEarth
Antalya 2. lig takımı olduğunu kanıtladı aslında. Karşısında bu kadar güçsüz bir Beşiktaş varken puan alamıyorsa, Antalya 2. lig takımından öte bir şey olamaz.
Ekstradan Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. 78'den sonra 3 gol buldular. Bu gerçekten başarıdır. Kötü oynadığı maçı bile kazanmak önemli bu ligde zaten.
El Barto
Kötü oynayıp kazanmakta futbolun içinde ;)
daha bitmiş değil ama.
shamur1
25.Ağustos.2007, 06:59
Ondan sonra da diyorlar ki Anadolu'dan şampiyon çıkmıyor çıkmaz.. 12 dakika da kendi seyircinin önünde 3 gol yedikten sonra 1.ligde olsan ne olur olmasan ne olur.. çok mu zor yani kalan 12 dakikayı gol yemeden tamamlamak skoru korumak.. tebrikler beşiktaş'a nolursa olsun büyük iş başardılar..
Aykan19o3
Snir krizinden sonra 3 gol iyi geldi be :D
İşte Beşiktaş Bu !
Universal
Antalyaspor, ikinci yarıya ilk yarıda ki gibi kazanmak gol atmak için çıksaydı, maçı farklı bile kazanabilridi. Yok çağ dışı kalmış 11 kişi savunma yapayım taktiği ile oyarsan kaybetmeye mahkumsudur. Antalya'ya müstahak olsun diğer takımlara ders olsun.
EreN
25.Ağustos.2007, 07:00
Murat'a burdan alkışlarımı iletiyorum mükemmel tahmini için. Geride sayfalarda var.. :)
IcedEarth
25.Ağustos.2007, 07:00
Beşiktaş da 3 puanla başladı. 4 Büyüklerden bir tek Fenerbahçe puansız başlamış oldu böylelikle.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 07:01
Yok artık murat :icon_confused: Müneccim :icon_biggrin:
SaRPeR1903
25.Ağustos.2007, 07:01
Türk olduğumuz belli oluyor işte :D
bkz : Türk Milli Takımı
gerrrard
25.Ağustos.2007, 07:03
Türk olduğumuz belli oluyor işte :D
bkz : Türk Milli Takımı
Antalya Paraguay takımı heralde. :)
erdemzorer10
25.Ağustos.2007, 07:05
Antalya Beşiktaş a galibiyeti ikram etti resmen..
koca 45 dakikayı 2 sıfıra güvenip 11 kişi defans yapmaya kalkarsan böyle olur
Antalya nın yeni hocası ilginç işler yaptı..
garydelgadov
25.Ağustos.2007, 07:06
[I]Karşımızda bir takım oLsaydı 3-0 4-0 yeniLirdik ama 11 kişi defans yaptıLar.Kaznmak güzeLdi.:D
JunkChorn
25.Ağustos.2007, 07:09
maçın tekrarını izlemek lazım merak ettim.
Ayrıca bir kaç sayfa önce Delgado'ya bile laf eden arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Yanlış anlama rahatlamışsındır o yüzden:)
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2007, 07:18
Galiba içimden gelen ses haklıymış :) Müthiş maçtı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'ın yaptığına futbol katliamı denir. Lige merhaba demiş Antalyaspor karşısında yokları oynuyorlar. Bobo rezalet, anlaşılan gitmek istiyor.
Bobo galiba sana en güzel cevabı verdi :)
Antalya kapanmanın cezasını çekti.
Yıldırım Demirören sinirlendi. Sanırım oturduğu yerde küfür yemeye başladı.
Maçı Beşiktaş artık buradan kazanacak diye düşünüyorum. Ama Antalya artık gol atmak uğraşırsa maç baya zevkelnecek.
Hem küfür yedi hemde yabancı maddeler geldi kafasına o da terketmek zorunda kaldı.
anil luque
25.Ağustos.2007, 07:24
ıkıncı yarıdakı oyunla galıbıyetı hakettık.. gerrrard verılmeyen penaltıyı merak ettım hangısı? ayrıca hıcbıse yapmayarak dıyorsun da 2-0 gerıde oldugun bır macta baska ne yapabılırsın oyunu rakıp alana yıktık ve kanatlardan calıstık daha ne olsun 2-0 gerıdeyken kontratak mı yapacagız??
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2007, 07:27
Rezil ötesi bir zeminde bilmemkaç derece sıcak ve nem'de 2-0'dan son 12 dakikada maçı 2-3 çevirmek kolay iş olmasa gerek :)
.
.
.
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 07:29
Antalya'ya çok yazık oldu. Penaltısı verilmedi,direkte patlayan top. Beşiktaş hiçbirşey yapmayarak maçı aldı. Hiçbirşey yapmadı doldur boşalttan başka.
Bizde bunu yedik:icon_biggrin:Kazandık işte, oynayan kazandı, hakeden kazandı.İçine oturduysa direk söyle lafı dolandırma.Onların direk de patladıysa , bizim Holosko ile ilk yarı Bobo ve Nobre ile 2. yarı kaçırdığımız goller ne oluyor.Bırakın bu işleri...Ayrıca o pozisyonda penaltı falan yok, Ali yere düşmüş, elini toptan kaçırmak için elinden geleni yapıyor...
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 07:38
Maç için analizim ; maç boyunca hakim olan bizdik.Ama çok basit defans hataları sonucu golü yedik, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan mutlaka yedek kalmalı.Bugün bu ikili ben kanser etti.Yerlerine Zapotocny ve S.Kurtuluş gelmeli.Böylelikle Bobo yerine de Nobre ilk 11 başlamalı.Serdar Özkan girdikten sonra maçın seyri değişti.Rüştü'nün çok harika 2 kurtarışı var.Sivok'u ben beğendim.Zapotocny ile oynarsa çok daha başarılı olacaktır.Tello-Aydın önlü arkalı oynarken o kanat çok aksadı.Ama Serdar girdikten sonra o kanatta daha fazla yardıma geldi ve pek atak vermedik.Uğur ilk yarı takımın en iyisiydi ama çift forvete dönmek zorundaydık ve piyango ona patladı.Cisse de elinden geleni yaptı.Delgado'yu izlemek ayrı zevk, top ayağına yakışıyor bu adamın.Holosko'ya ilk yarıda verdiği paslar harikaydı.Ama malesef değerlendiremedik.Holosko belki de Beşiktaş'a geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı.Sağ çizgiye İnşAllah alışır da eski Holosko'yu izleriz.Bobo çok çalıştı ama vasattı.Yediğimiz 2. golde yaptığı hataya hala inanamıyorum.Hele endirekt serbest vuruşta kaçan gol delirdim resmen.Antalya'nın yabancılarını beğendim.Çok koşuyorlar, klasik Afrika'lı futbolcular...Neyse ilk maçtan bazı arkadaşlar ümitsizliğe kapılmış olabilir ama bu takıma Gökhan Zan yerine Zapo, Ali yerine de Serdar girsin o zaman görün...Tebrikler Beşiktaş'ım...
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2007, 07:43
Hocanın da galiba bir daha Aydın'la maça başlayacağını sanmıyorum.Serdar Özkan ters ayağına rağmen sol kanatta oldukça etkiliydi.
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 07:46
Serdar Özkan bence maçın en iyilerindendi , bir de sol ayağını geliştirse...Mesela top sol ayağına geliyor bomboş orta yapacakken, sağ ayağına çekiyor topu;)
Alicanfmfan
25.Ağustos.2007, 08:07
Bjk'yi tebrik ederim ama Antalya'ya çok yazık oldu.Bobo 2 gol bi asistle oynadı..
Antalyanın verilmeyen çok net bi rpenaltısı var birde serdar kurtulus un uzun topunda topu alan noberinin hafif kambura yattıgını gördüm faoulde çalınabilirdi.Ama bitti Beşiktaş kazandıı
garydelgadov
25.Ağustos.2007, 08:18
Bjk'yi tebrik ederim ama Antalya'ya çok yazık oldu.Bobo 2 gol bi asistle oynadı..
Antalyanın verilmeyen çok net bi rpenaltısı var birde serdar kurtulus un uzun topunda topu alan noberinin hafif kambura yattıgını gördüm faoulde çalınabilirdi.Ama bitti Beşiktaş kazandıı
O penaLtı dediğin eL pozisyonumu ?
Ali Tandoğan yerde o garip isimLi oyuncu eLine doğru vuruyor topu bu hissi uyandırmak için.Alakası yok penaLtıyLa.Ayrıca yazık oLmadı böyLe bir takımın bu Ligde yeri yok.Skoru korumak dişe diş mücadeLe ve oyunu kontroL aLtına aLma çabasıyLa gerçekLeşir.11 adamLa defans yapmaya çaLışmakLa değiL !
DeNiZ_1903
25.Ağustos.2007, 08:21
Antalya'nın verilmeyen penaltısı olabilir ama o çift vuruştan sonra yapılan da gayet net bir penaltıydı , maça gelince staddaydım :) gerçekten harika bir hava ve atmosfer vardı galibiyet de güzel oldu ama maçtan önce Beşiktaş'a edilen küfürler gerçekten çok kötüydü..
Rsa
25.Ağustos.2007, 08:37
Staddaydım.Çok üzüldüm Antalya'nın yenildiğine, iyi oynadılar.Özellikle Ngwenya'yı çok beğendim.Çok teknik bir oyuncu, üç büyüklerde bile oynayabilecek kapasiteye sahip görünüyor.
Antalya taraftarları ise maçın 70 dakikasını Beşiktaş'a küfretmekle geçirdiler.Takımlarına gram katkıları yoktu..
Raten
25.Ağustos.2007, 08:50
Antalyaspor çağ dışı bir şekilde 11 kişi ile kapanmanın cezasını çekti.Antalyaspor'un bir direkten dönen topu bir de kaleciyle karşı karşıya kaçırmış olduğu pozisyonlar var ama Beşiktaş'ın da Holosko ile ve sanırım Bobo ile kaçırmış olduğu goller var ayrıca penaltı pozisyonunun penaltı olduğuna katılmıyorum.Sonuçta orada futbolcu yerde ve kalkabilecek durumu yok.Antalyasporlu futbolcu da eline çarptırabilmek için topa vuruyor kısaca hakemin kararı doğru.Sonuç olarak Antalyaspor Süper Lig için hazır olmadığını gösterdi hepimize.
omersal
25.Ağustos.2007, 15:39
Antalyaspor zaten süper ligin en kötü takımı. Beşiktaşın bu kadar uzatmasını beklemiyordum açıkçası.
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 16:23
ÖnceLikLe şunu söyLemek istiyorum. Saygı duruşunda Beşiktaş biLmem ne diye küfür eden, Maçın başından sonuna kadar Beşiktaş taraftarına, futboLcusuna, yöneticisine küfür eden AntaLya taraftarını kınıyorum. Artık Avrupa arenasında yer aLan, ciddi atıLımLar göstermiş bir üLke de böyLe zihniyet yazıkLar oLsun. Ne derdiniz var sizin anLamadım yahu. Daha iLk haftadan sayısı 100 ü geçmeyecen biLmem ne diye bir taraftar topLuLuğu oLuşturmuşLar, Çarşı üzerinden prim yapacakLar ve gündeme geLicekLer. Bak şunLara sen. Yazık, harbiden yazıksınız yani.
Maç için ise şunu söyLemek istiyorum. Dün bu maçı Beşiktaş haketmedi diyen, Beşiktaş oynamadan kazandı diyen adam futboLdan zerre kadar anLamıyordur ve tamamen fanatik yorum yapıyordur. Beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstün oLan, pozsiyon buLan taraftır. Oyunu sürekLi kontroL etti ama bir kaç konsantrasyon kaybından goLLeri yedi. Ona rağmen, sıcağa rağmen, sert savunmaya rağmen gitti ve 3 tane goL atma başarısı gösterdi. Bir takım bunu yapabiLiyorsa orada hiç oynamadan, kazanma keLimesi geçemez.
Takımımızı kutLarım. Gökhan Zan hariç hepsi çok iyi oynadıLar. Gökhan yüzünden haLa aynı tas aynı hamam devam ediyoruz. Bence bundan sonra ki maçLarda göbekte Zapo-Sivok ve soLda ÜzüLmez, sağda ALi-Serdar ikiLisinden oLuşan bir savunma kurgusu bizim için daha iyi oLacaktır.
Ayrıca HoLosko ya kimsenin yükLenmeye hakkı yok. O adam o mevkinin adamı değiL. Ha tamam hoca görev vermiş oynayacak, eLinden geLdiği kadar oynadı da. Kaçırdığı goLLeri atsaydı şimdi kraL oLurdu, ama o heLe ikinci yarıda döküLmesine rağmen yaptığı müthiş orta iLe biLe kaLitesini gösterdi. Bu adam o çizgide oynamaz. Oynarsa da eLeştiriLebiLir ama bu kadar da eLeştiriyi haketmez. Bütün eLeştiriyi SağLam a yapmamız gerek.
a.arıcı-11
25.Ağustos.2007, 16:29
78 dakika kendi evinde 2-0 önde olupta 2 dakika da 2 gol yiyen bir takım Turkcell Süper Ligde oynamamalı..!
umarım maç 2-3 olur o da yetmez 2-4 olsun.
Böyle bir mantık yok.Şampiyonlar ligi finalinde de Man UTD Bayern Münih'i 89 ve 90.dk attığı iki golle 2-1 yendi ne yani Bayern bir daha Şampiyonlar ligine alınmamalı mı.Bu ülkede ilk 45 dk'yi 3-0 önde kapatıpta yenilen takımları gördük 2-0'dan 3-2 futbolda olağan bir sonuç artık.Her bu skordan yenileni men edeceksek Çek Cumhuriyeti milli takımda sahaya çıkmasın.
Maça gelince maçtan çok küfür şov vardı.Antalya tafatar grupları aklınca Çarşı üzerinden prim yapmaya çalıştı.Gelecek hafta sahası kapatılır.
Sir FRD
25.Ağustos.2007, 16:38
yorumlar yapmışlar yok Bjk oynamadan kazandı felan felan diye.Antalya'nın golleri dışında kaç pozisyonu var bizim kaç pozisyonumuz var sayın.Adamların 2 golü de kornerden bizim savunma hatamız ayrıca maçı yorumlarken bunlara hiç bakmayın anca Bjk'nin kusurlarını bulun
shamur1
25.Ağustos.2007, 16:50
Böyle bir mantık yok.Şampiyonlar ligi finalinde de Man UTD Bayern Münih'i 89 ve 90.dk attığı iki golle 2-1 yendi ne yani Bayern bir daha Şampiyonlar ligine alınmamalı mı.Bu ülkede ilk 45 dk'yi 3-0 önde kapatıpta yenilen takımları gördük 2-0'dan 3-2 futbolda olağan bir sonuç artık.Her bu skordan yenileni men edeceksek Çek Cumhuriyeti milli takımda sahaya çıkmasın.
Maça gelince maçtan çok küfür şov vardı.Antalya tafatar grupları aklınca Çarşı üzerinden prim yapmaya çalıştı.Gelecek hafta sahası kapatılır.
Var öyle bir mantık var var.. Senin o dediğin istisnadır..! Man.utd 2 golüde duran top ve kornerden atmıştı yani futbolun cilvesi budur.. Hiç gördünmü Avrupa'da bir takım 2-0 öne geçtiği zaman 2.yarı komple geri çekilsin , defansa yatsın rakibine teslim olsun.. Çek Cumhuriyeti maçını nasıl kazandığımızı bilmiyorsun heralde.. Hem bu sadece Antalya'nın yaptığı bir olay değil yıllardır ülkemizde bir Anadolu takımı güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçse kalan dakikalarda hemen geri çekiliyor akıllarınca skoru koruyacam düşüncesiyle.. onu da başaramayıp eline yüzüne bulaştırıp sahadan farklı bir şekilde yenik ayrılıyorlar..
Ayrıca Çarşı üzerinden niye prim yapılsın ? birkaç sezon önce yani Nouma falan varken Trabzon'da 2-0 yenildikten sonra saat 9-10 civarı otobüslerden inip yaşlı insanların takıldığı ve o saatte boş olan bir kahveye satır ve bıçaklarla dalan , her yerde olay çıkaran , stadlarında insan öldürülen , artık yokuz denilip tekrar geri dönen bir taraftar grubunu kim neden kıskansın ve üzerinden prim yapmaya kalksın ? kıskanılacak şey ses rekorları kırmaksa o ayrı tabi..
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 17:04
Var öyle bir mantık var var.. Senin o dediğin istisnadır..! Man.utd 2 golüde duran top ve kornerden atmıştı yani futbolun cilvesi budur.. Hiç gördünmü Avrupa'da bir takım 2-0 öne geçtiği zaman 2.yarı komple geri çekilsin , defansa yatsın rakibine teslim olsun.. Çek Cumhuriyeti maçını nasıl kazandığımızı bilmiyorsun heralde.. Hem bu sadece Antalya'nın yaptığı bir olay değil yıllardır ülkemizde bir Anadolu takımı güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçse kalan dakikalarda hemen geri çekiliyor akıllarınca skoru koruyacam düşüncesiyle.. onu da başaramayıp eline yüzüne bulaştırıp sahadan farklı bir şekilde yenik ayrılıyorlar..
Ayrıca Çarşı üzerinden niye prim yapılsın ? birkaç sezon önce yani Nouma falan varken Trabzon'da 2-0 yenildikten sonra saat 9-10 civarı otobüslerden inip yaşlı insanların takıldığı ve o saatte boş olan bir kahveye satır ve bıçaklarla dalan , her yerde olay çıkaran , stadlarında insan öldürülen , artık yokuz denilip tekrar geri dönen bir taraftar grubunu kim neden kıskansın ve üzerinden prim yapmaya kalksın ? kıskanılacak şey ses rekorları kırmaksa o ayrı tabi..
AyrıntıLarını biLmediğin şeyLer hakkında yorum yazarken biraz daha araştırarak yorum yaz. Herkesin ne oLduğunu biLiyor. Hayır şaşırdığım nokta neden kanınıza dokunuyor biz kazandığımız zaman. Ben geLip Trabzonspor maçının oLduğu aLanda, Trabzon bu gün hiç birşey oynamadı. Zaten kırmızı kart oLmasaydı da puan feLan aLacakLarı yoktu. hakemin verdiği kırmızı kart kararı bir kez yaLnış bir karardı desem, 10 kişi kaLan takımı PAf takımda yener desem o zaman ne diyecektin. Biz geLipte ortaLığı buLandırmıyoruz, gidip rakipLere sataşmıyoruz ondan mı siz bizimLe uğraşıyorsunuz ? Yorum yazarsın, ama aşırıya kaçmadan, rakip takım taraftarLarına buLaşmadan yazarsın yorumunu.
Kazandık işte. Ve bunu hakederek kazandık. Neden biz her zaman kazandığımızda hakederek kazanmış oLmuyoruz.
Çarşı hakkında yaptığın yorum için ise birşey demiyorum. Sadece izLemeye devam edin diyorum.
shamur1
25.Ağustos.2007, 17:09
AyrıntıLarını biLmediğin şeyLer hakkında yorum yazarken biraz daha araştırarak yorum yaz. Herkesin ne oLduğunu biLiyor. Hayır şaşırdığım nokta neden kanınıza dokunuyor biz kazandığımız zaman. Ben geLip Trabzonspor maçının oLduğu aLanda, Trabzon bu gün hiç birşey oynamadı. Zaten kırmızı kart oLmasaydı da puan feLan aLacakLarı yoktu. hakemin verdiği kırmızı kart kararı bir kez yaLnış bir karardı desem, 10 kişi kaLan takımı PAf takımda yener desem o zaman ne diyecektin. Biz geLipte ortaLığı buLandırmıyoruz, gidip rakipLere sataşmıyoruz ondan mı siz bizimLe uğraşıyorsunuz ?
İyide ben Beşiktaş top oynamadan kazandı demedim ki .. Bundan önceki mesajlarıma bakabilirsin bu maç 3-2 de olacak dedim.. Benim eleştirdiğim şey Çarşı'nın burda çok masum gösterilmesi.. bugüne kadar yaptıkları da ortada öyle değil mi ?
Ayrıca kırmızı kart yanlış dersen komik olurdu abi .. bütün tv yorumcuları o harekete direk kırmızı dediler zaten..
Sizlerle uğraştığımız falan yok dediğim gibi sadece kendi taraftar grubunuzu kusursuz bulmanız.. bir takımın taraftarı deplasmana satır ve döner bıçaklarıyla geliyorsa bunun amacı sadece adam gibi maç izlemek , takımına destek vermekmidir ??
Onurap
25.Ağustos.2007, 17:09
Direkten dönen top girse maçı antalya kazanacaktı beşiktaşın kazanması biraz şansa oldu :p
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 17:13
İyide ben Beşiktaş top oynamadan kazandı demedim ki .. Bundan önceki mesajlarıma bakabilirsin bu maç 3-2 de olacak dedim.. Benim eleştirdiğim şey Çarşı'nın burda çok masum gösterilmesi.. bugüne kadar yaptıkları da ortada öyle değil mi ?
Ayrıca kırmızı kart yanlış dersen komik olurdu abi .. bütün tv yorumcuları o harekete direk kırmızı dediler zaten..
Sizlerle uğraştığımız falan yok dediğim gibi sadece kendi taraftar grubunuzu kusursuz bulmanız.. bir takımın taraftarı deplasmana satır ve döner bıçaklarıyla geliyorsa bunun amacı sadece adam gibi maç izlemek , takımına destek vermekmidir ??
Benim demek istediğim şu. Çarşı da çok temiz bir taraftar grubu değiL. OnLarı da defaLarca oLay çıkartıp, ortaLığı yargaraya verdiği zamanLarı hepimiz biLiyoruz ve inkar etmiyoruz. Ama son zamanLarda dikkat ediyorum biz birşey yapmadan geLip bizimLe uğraşıyorLar. Bu gerçeği de inkar etmemiz gerek.
Hem kırmızı kart oLayında anLatmak istediğim şuydu. Tamam orda kırmızı kart var ama ben sırf oLay karışsın diye kırmızı değiLdi diyebiLirim. O zaman senin canın sıkıLırdı değiLmi ?
İşte şimdi de Çarşı grubunun hiç bir suçu yokken onLarLa uğraşıLması ve haLa oLayLarda sorumLu Çarşının tutuLması da benim canımı sıkıyor.
Yoksa probLem yok :)
sakary Ali
25.Ağustos.2007, 17:57
Kazandık oh be:) bölye bir maçtan sonra kazanmaya hiç beklemiyordum ilk yarı pozisyonlara giriyorduk ama atamadık ikinci yarı zaten antalya iyice kapandı sonra zaten olan oldu son dakikada antalyanın direkten dönen topunun devamında gol atmamız şansstı bence:)
Filip Holoskoya değinmek istiyorum maçta adeta bana saç baş yoldurdu.Ya adam bence bilerek yapıyor sağ kanatta oynamamak için nasıl top kaybetceğini kendisi bile şaşırıyor.
DeNiZ_1903
25.Ağustos.2007, 18:13
Serdar Özkanı da tebrik ediyorum buradan , ters ayağı olmasına rağmen sol kanatta müthiş anlaştı Tello ile :)
Alicanfmfan
25.Ağustos.2007, 18:25
Çarşı bence daha önce yaptıgı yanlısların cezasını çekiyor...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2007, 19:31
Bobo'm Sağolsuuuun,Bu Can Feda Olsuuuuunnn !!! Helal be tüm takıma ! O sıcakta,o nemde bile maçın 90 dk olduğunu unutmadılar ve mücadele ettiler bununda ödülünü galibiyet ile aldılar...
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2007, 19:35
Eğer bu şekilde muamele görecekse Çarşı bundan sonraki ev sahibi olduğumuz her maçta olay çıkartıp 90 dakika boyunca rakip takıma küfredelim.Rakip takımın başkanına sürekli küfür edelim yabancı madde atalım.Bu şekilde nereye varılacak onu da sen anlat bize ama Alican :)
a.arıcı-11
25.Ağustos.2007, 19:43
Dünkü maç için bütün futbolcuları gerçekten tebrik etmek gerekiyor.Eve gelirken yolda metoroloji tabelası gibi birşey vardı ona baktım;
Sıcaklık:29 derece
Nem:%75
Nefes almayı güçleştiren bu neme rağmen sahada mücadele etmek gerçekten zor.Ayrıca stadın zeminin o kadar berbat olmasının yaz aylarını tamamında etkili olan kuvurucu güneştir.
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 20:08
Geçen sezon ultraslan Bursa'da taşaldnı, Fenerbahçe taraftarı ligin ilk maçında Antep'te saldırıya uğradı.Bunlar da mı yanlışlarının cezasını çekiyor.Mantığa gel mantığa...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2007, 20:19
Geçen sezon ultraslan Bursa'da taşaldnı, Fenerbahçe taraftarı ligin ilk maçında Antep'te saldırıya uğradı.Bunlar da mı yanlışlarının cezasını çekiyor.Mantığa gel mantığa...
aynen katılıyorum Kerem Abi'ye...Biraz mantıklı düşünelim,hep Çarşı'yı eleştirmeyelim...
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 20:19
Her yerde olay çıkarııldığı falan yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Trabzon'da demek ki bizim taraftara saldırı olmuş, taşlarla sopalarla saldırılmış ki onlar da bir kahveyi basmışlar.Ki asla doğru olduğunu savunmuyorum, her grubun yanlışları vardır.Her yerde olay çıkarmak falan hikaye, Konya'ya gideriz Nalçacılar saldırır, , Bursa'ya gideriz Texas, Ankara'ya gideriz Gecekondu.Şimdi biz mi suçlu oluyoruz?Sen Antalya taraftar forumlarında Beşiktaş maçına nasıl hazırlandıklarını biliyor musun?Adamlar savaşa gidiyor sanki.Stadda ölüdürülen kişinin Çarşı ile alakası yok , çekilmenin de geri dönmenin de gerekçeleri anlatılmıştır.Bir zahmet edip de okusaydın....Çarşı verdiği takıma verdiği destekle, sosyal meselelerdeki duyarlılığyla kendini Türkiye'ye ve Avrupa'ya kanıtlamış bir taraftar grubudur.Bu senin her ne kazar zoruna gitse de durum böyle.Gidip Çılgınlar üzerinden mi prim yapmaya çalışcaklardı ? :icon_smile:
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 20:38
Birde ben saha oLayına da takıLdım. AntaLya yönetimi herhaLde sezon arasında o sahada patates yetiştirip, ithaLat yapmışLar. Yahu sen birinci Lige çıkmışsın, gözönünde oLacaksın, insan sahasını yapmaz mı yahu ? Bu kadar zor bir oLay mı ? Sonra neden bize Dünya kupası veriLmiyor, Avrupa Şampiyonası veriLmiyor, OLimpiyat veriLmiyor. VeriLmez tabi.
gerrrard
25.Ağustos.2007, 20:40
Antalyaspor çağ dışı bir şekilde 11 kişi ile kapanmanın cezasını çekti.Antalyaspor'un bir direkten dönen topu bir de kaleciyle karşı karşıya kaçırmış olduğu pozisyonlar var ama Beşiktaş'ın da Holosko ile ve sanırım Bobo ile kaçırmış olduğu goller var ayrıca penaltı pozisyonunun penaltı olduğuna katılmıyorum.Sonuçta orada futbolcu yerde ve kalkabilecek durumu yok.Antalyasporlu futbolcu da eline çarptırabilmek için topa vuruyor kısaca hakemin kararı doğru.Sonuç olarak Antalyaspor Süper Lig için hazır olmadığını gösterdi hepimize.
Hayır Zimbambeli vurmuyor Tandoğan diziyle topu dışarı çıkarmaya çalışıyor ama baktı top Zimbambeli'ye geliyor eliyle müdahale yapıyor. Bide ellerini havaya kaldırıyor hakeme niyetim kötü değil diye. Normal niyetli olsa kaldırmazdı.
Fietra 10
25.Ağustos.2007, 20:41
Her yerde olay çıkarııldığı falan yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Trabzon'da demek ki bizim taraftara saldırı olmuş, taşlarla sopalarla saldırılmış ki onlar da bir kahveyi basmışlar.Ki asla doğru olduğunu savunmuyorum, her grubun yanlışları vardır.Her yerde olay çıkarmak falan hikaye, Konya'ya gideriz Nalçacılar saldırır, , Bursa'ya gideriz Texas, Ankara'ya gideriz Gecekondu.Şimdi biz mi suçlu oluyoruz?Sen Antalya taraftar forumlarında Beşiktaş maçına nasıl hazırlandıklarını biliyor musun?Adamlar savaşa gidiyor sanki.Stadda ölüdürülen kişinin Çarşı ile alakası yok , çekilmenin de geri dönmenin de gerekçeleri anlatılmıştır.Bir zahmet edip de okusaydın....Çarşı verdiği takıma verdiği destekle, sosyal meselelerdeki duyarlılığyla kendini Türkiye'ye ve Avrupa'ya kanıtlamış bir taraftar grubudur.Bu senin her ne kazar zoruna gitse de durum böyle.Gidip Çılgınlar üzerinden mi prim yapmaya çalışcaklardı ? :icon_smile:
Birincisi Keremcim Trabzon'daki döner bıçaklarıyla stadın yanındaki olayda Trabzonsporlu taraftarların hiçbir ilgisi yoktu.Bunu çok rahat söyleyebilirim..Saldırılan kahvehane boştu ve bizim taraftar toplulklarının bulundugu bir yer değildi..Eger biz olay çıkarırsak Faroz diye bir mekan vardır bilirsin belki bilen arkadaşlar vardır orada olay çıkar ve oradan bi olay sırasında da olabilecekleri tahmin edemezsin..Zaten sende tasvip etmiyorsun bu davranışı..Ne güzel..
Birde son cümle gibi kışkırtıcı mesajlar yazmak isek forumda da herhangi bir karışıklıga megil vermemiş oluruz.. ;;)
Birde ben saha oLayına da takıLdım. AntaLya yönetimi herhaLde sezon arasında o sahada patates yetiştirip, ithaLat yapmışLar. Yahu sen birinci Lige çıkmışsın, gözönünde oLacaksın, insan sahasını yapmaz mı yahu ? Bu kadar zor bir oLay mı ? Sonra neden bize Dünya kupası veriLmiyor, Avrupa Şampiyonası veriLmiyor, OLimpiyat veriLmiyor. VeriLmez tabi.
Bu olayın kasıtlı olduğunu düşünüyorum..Antalya ligden düştüğü sezon açık ara ligin en iyi zeminine sahip takımdı diyebilirim..Beşiktaş'ı oynatmamak adına yapılan bir hamle oldugunu düşünüyorum..Bunu diğer maçlarda da sıkça görebiliriz..
shamur1
25.Ağustos.2007, 21:01
Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??
O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..
ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..
Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.
eXcitinG
25.Ağustos.2007, 21:11
Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??
O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..
ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..
Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.
Trabzonspor taraftarı bunu hiç yapmadı demi. Hiç bir maçta oLay çıkarmadı, hiç bir maç sonunda rakip takım taraftarına çıkışta daLmadı, gittiği depLasmanLarda hep adam gibi oturup maçını mı izLedi. Yahu yapmayın. Biz diyoruz ki geçmişte bazı şeyLer oLmuştur doğrudur. Diyorsun ki ne ekersen onu biçersin. Hadi bu son zamanda oLan oLayLarı Trabzon taraftarı yapsa tamam dicem, geçmişin acısını aLıyor, GS taraftarı yapsa tamam dicem ama aLakasız işte Bursa taraftarı yok AntaLya taraftarı yapıyorsa geLipte bana geçmişin bedeLini ödüyorsun diyemezsin. Yani oLayLarı kendi tarafınıza çekmeyin. Yani yazdıkLarın gerçekten yakından uzaktan aLakası oLmayan şeyLer.
Hadi dün akşam Trabzon taraftarı yapsa neyse de yahu bizim AntaLya iLe ne işimiz oLursa Bursa iLe ne işimiz oLur, diğerLeri iLe ne işimiz oLur :D
shamur1
25.Ağustos.2007, 21:17
işte anlatmak istediğim şey bu zamanında bu tür olaylardan sonra gerek medya ve gerek taraftarlar olarak bu yapılanlar kahramanlıkla nitelendirildiği için o saydığın taraftar grupları da ucuz yoldan kahramanlık peşinde..
bu tür sportif başarıları olmayan takımların taraftarları gündeme gelebilmek için Çarşı'ya , beşiktaşa saldırabiliyorlar işte.. ama bunun nedenide zamanında çıkan olaylar yoksa bu kadar cesaretlenip sağa sola saldıramazlardı.
Bursaspor'un Beşiktaş'la alıp veremediği nedir ? hiç.. aynı şekilde Trabzonspor'a da saldırıyorlar bunu internet sitelerinde de görebilirsin.. şu zamana kadar tek bir başarısı olmayan takım taraftarları gündeme gelebilmek için böyle bir yol seçiyor..
deniz.91
25.Ağustos.2007, 21:53
O havada çok güzel bir maç oldu bjkyi tebrik ederim ama kendi antalyanın ikinci yarıda ooyun anlayışından belliydi sonucun böyle olacağı
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2007, 21:54
Maçı stadyumdan canlı seyretme şansına sahip oldum.Gerçekten çok mükemmel bir atmosfer vardı tribünümüzde.İlk defa Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansını elde ettim dün ve bunu Beşiktaşlılarla seyretmek çok daha güzel oldu.Alen bile gelmişti dün..
Maçtan önce Antalyaspor yönetimi taraftarlarının baskısıyla Beşiktaş'lılara 675 bilet ayırdı kale arkasının en köşesinde bir yerde.Buna birde biletix gişesinde sadece yaklaşık 200 tane biletin satılması eklenince Beşiktaşlılarda mecbur Antalyaspor taraftarlarının yanında açık tribünden aldı bilet aldılar.Bunlardan biriside bendim.Yapacak başka bir şey yoktu çünkü.Takımımız ayda yılda bir kere buraya geliyor ve bizde başka yoldan seyredemezdik.Neyse açık tribündeki Beşiktaşlıları polisler kale arkasında Beşiktaşlılara ayrılan bölgeye aldıda sorun çıkmadı.Zaten kafes gibi yapmışlar bize ayrılan tribünü.Birde kapasitesinin yaklaşık 2 katı kişi olunca o sıcakta sucuk olduk ama olsun o atmosfere değdi valla.Hele golden sonra bizim tribünde yaşanan sevinç hayatımda yaşadığım en mutlu olaylardan birisiydi.:)
Maça geçmeden önce yaşanan gerginliklerle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.Antalyalılar bu işi bu hale getirenlerdir.Bunun aslında Eren abinin dediği Anadolu taraftarlarının 3 büyük yani Bizans kinidir.Maçtan önce forumlarını takip ettim.Adamlar sanki maça değil savaşa gidiyorlar havasındaydılar.Sırf ben bu holiganlar yüzünden Beşiktaş formamı sırtıma geçirip maça gidemedim.Neyse bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ama bu zihniyetle hiç bir şey olmaz bizden onu söyliyeyim..
Maça gelirsek.Bir kere maç koşulları 2 takım içinde zordu.Çünkü hava maç geç saatte oynanmasına rağmen çok sıcaktı ve zeminde buradada belirtenler olmuş çok kötüydü.Bu şartlar altında zor bir maç olacağı belliydi.Maçın başında Antalya'nın yakaladığı pozisyondan sonra dedimki bu maç gollü geçer.Nitekimde böyle oldu zaten.Antalyaspor hep sol taraftan geldiler.Burada Tello sol bekte çok aksadı gerçekten.Zira ilk golde soldan gelişen bir atak sonrasında olan kornerden geldi.Maçı seyrettiğimiz alanda görüş çok iyi olduğu için olanı biteni tam görmek mümkün değildi.Tabii maçın golleri internetten tekrar seyrettim ama staddayken tek hatırladığım Antalyalı oyuncunun topa vuruş anı ve topun ağlara gitmesiydi.Sonradan evde golü seyrettiğimde Gökhan Zan'ın adamını boş bırakmasından golü yediğimizi gördüm.Bu tabii bizde soğuk bir etki yarattı ama biz hemen golden sonra Beşiktaş diye bağırararak takıma desteğimizi sürdürdük.Sonrasında bir kaç pozisyonumuz oldu ama özellike Holosko bu net pozisyonlardan yararlanamayarak bize saç baş yoldurdu.Sonra 2.gol geldi yine bir korner golünden.O anda yine göremedim ama evde seyredince Bobo'nun ıskasından dolayı golü yemişiz.2.golden sonra aksayan sol taraftan dolayı hoca Aydın'ı çıkardı.Bence doğru bir hamleydi.Çünkü Aydın maalesef hiç iyi değildi.Yerine giren Serdar hareketlendirdi orayı en azından.İlk yarı bitmeden 1 gol bulalım bari diye düşündüm ama olmadı.İlk yarıyı Antalya'nın 2-0 üstünlüğü ile geride bıraktık.
2.yarıya ilk yarının iyilerinden Uğur'un yerine Nobre ile başladık.2.yarıda Antalya'nın geriye yaslanmasıyla birlikte hep bizim hücumlarımız vardı.Sağdan soldan ortadan geldik ama bir türlü Antalya savunması aşamadık.Savunmayı aştık Ömer'i geçemedik.Artık maçta son 10 dakikaya yaklaşırken umutlarımız azalmış ama desteğimiz devam ediyordu.Bu arada Antalya'da arada kontralardan net pozisyonlar buldu ama kalecimiz Rüştü başarılıydı.Ve 78.dakikada Delgado'nun golü geldi.Yine görüş açımızdan dolayı tam göremedim pozisyonu.Sadece Delgado'nun vuruşu ve topun ağlara gidşini görebildim.Tabii golden sonra bizim tribün yıkıldı.Çok harika bir olay gerçekten bu golden sonra tribünde golün sevincini yaşamak.Evde golün tekrarını seyrettiğimde Bobo'nun zorlamasıyla top Delgado'nun önüne düşmüş ve gol çakmış köşeye.Golden sonra Antalya yaslanmaya devam etmek yerine üstümüze gelmeye başladı.Orada benim içime doğdu 2yi atacağımız.Nitekimde 2 dakika sonra maçta çok kötü olan Holosko'nun ortası ve Bobo'nun dokunuşu ile golü buldul.2-2 olunca biz bu sefer daha coşkulu bir şekilde sevindik.Kendimizden geçtik adeta.:icon_biggrin: 2-2 olunca biz 3 3 3 3 diye tezahuratlar yapmaya başladık.Golden sonra ataklarımız devam etti ama golü bulamadık bir türlü.Holosko'nun kaçırdığı bir pozisyon var yine bu aralarda.Artık normal sürenin son dakikalarına girerken Antalya'nın topunun direkten dönmesi bizim için tam bir şans anıydı.Direkten döndükten sonra Ali Tandoğan'ın uzun topunun Nobre'ye gelmesiyle birlikte aha gol geliyor dedim.Nobre Bobo'ya indirdi.Bobo her zamanki gibi bu tür 1e 1lerde yine yıkılmadı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı.O anda dengesini kaybeder gibi oldu.Valla çok korktum atamayacak diye ama Allah'a şükür ki affetmedi Bobo.Tabii biz diğer 2 gole oranla daha bir coşkuyla sevindik.Valla yanımda önümdeki herkesinin üstüne atladım sırayla o coşkuyla.:icon_biggrin: İnanılmaz bir duyguydu gerçekten.Bu tür maçları geçen sene çok yaşadık ve ben her seferinde evde çok sevinmiştim o gollerden sonra ama bunu oradaki Beşiktaşlılarla birlikte yaşamak gerçekten çok farklı bir duygu.Tarifi yok vallahi..
Kale arkasında gördüğüm kadarıyla takımımız hakkındaki teknik yorumlara gelirsek öncelikle göze çarpan Tello'nun sol bekte yapamayacağıydı.Antalya ilk yarıda hep oradan geldi ve etkilide oldular.İ.Üzülmez'i arar haldeydik gerçekten.Sonra hazırlık maçlarında çok iyi performans gösteren Aydın'da çok kötüydü.Zaten ilk yarı bitmeden hoca onu çıkardı.G.Zan ile Ali Tandoğan'da bu takımda yedek oyuncular olmaları gerekiyor.Yerlerine Zapotocny ve Serdar Kurtuluş'un gelmesi daha iyi olacaktır.Holosko dün kötüydü gerçekten.Bence bunun sağ kulvarda oynamasıyla ilgisi yok.Çünkü Holosko dün gerçekten hiç iyi değildi.Bildiğimiz Holosko değildi.Yinede bir asist ile tamamladı maçı.Umarım kendisini en kısa zamanda toparlar.Uğur İnceman iyiydi ilk yarıda ama hoca onu çıkardı.Ama Cisse Allah'tan 2.yarıda daha iyi bir performans sergiledide hocanın yanlış yapmasını engelledi.Nobre 2.yarı girdiğinde hücuma canlılık kattı.Açıkcası ilk yarıda çok zorlandık hücumda.Delgado'nun çabalarıyla pozisyon bulduk ancak ama Nobre'nin girmesiyle 2.yarıda hücumda daha etkili olduk.Bobo ise her zamanki gibiydi.Çok kötü gibi gözüksede gollerini attı,asistini yaptı.Denecek tek bir şey var onun hakkında;Çok babasın Bobo.:) Serdar Özkan elinden geleni yaptı sol tarafta.Fena değildi.Sivok'ta bence iyiydi.Zapotocny ile daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.Ve Kaptan Delgado.Bence dün çok iyi oynadı .Hücumları iyi organize etti.Elinden geleni yaptı.Nitekim kilidi açan golüde o attı.Takımını kurtarmış oldu bi nevii.
Geçen seneki geleneğimizi devam ettirdik.Geriye düşmemize rağmen kazanmasını bildik.Tek forvet ile zorlandık açıkcası.Birde 2 tane kornerden gelen topta bir ıska bir tanede adam kaçırma sonucu golü yiyince işimiz iyice zorlaştı ama 2.yarıda bulduğumuz gollerle kazanmasını bildik.Maçlar geçtikçe daha iyi olacağımızı umuyorum..
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2007, 22:04
@Emrah abi
Antalyaspor taraftarı hep böyledir.Bütün rakip taraftarlarına böyle horozlanırlar bunlar.Bir tek Kocaeli hariç.Ve her seferindede böyle horozlanmalarıyla kalırlar.Dün güya bize neler yapacaklardı ama tık yok.Anca atıp tutmasını bilirler.
Ayrıca bütün taraftar grupları işin cılkını çıkarmış durumdalar.Ben şehrimde takımımı seyretmeye takımımım formasını rahatça giyip gidemiyorsam lanet olsun bu düşüncedeki bütün herkese.Ben ülkemizde sırf üzerindeki formadan dolayı kavga çıkmasına çok sinirleniyorum ve bir o kadarda üzülüyorum.Benim düşüncem ülkemizin bu hale gelmesinde dış mihraklarında etkisi var.Dün bir arkadaşım Trabzon deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu,oradada öyle takımın formasını giyip tek başına ortalarda dolaşamayacağını felan söyledi.Ne kadar doğru bilemem ama bir şeyler yazarken kendi takımının taraftarlarınada bakacaksın.Çok iyi hatırlıyorum seneler önce Fenerbahçe-Trabzon maçına Trabzonlu birisi samuray kılıcı getirmişti.Neyse bu zihniyetten bir an önce kurtulmamız lazım."Spor dostluk ve kardeşliktir" ve "Sporda yenmekte var yenilmekte" gibi zihniyete sahip olmamız ülke birlik beraberliği adına çok iyi olacaktır diye düşünüyorum ama nerde...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2007, 22:25
Maçı stadyumdan canlı seyretme şansına sahip oldum.Gerçekten çok mükemmel bir atmosfer vardı tribünümüzde.İlk defa Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansını elde ettim dün ve bunu Beşiktaşlılarla seyretmek çok daha güzel oldu.Alen bile gelmişti dün..
Maçtan önce Antalyaspor yönetimi taraftarlarının baskısıyla Beşiktaş'lılara 675 bilet ayırdı kale arkasının en köşesinde bir yerde.Buna birde biletix gişesinde sadece yaklaşık 200 tane biletin satılması eklenince Beşiktaşlılarda mecbur Antalyaspor taraftarlarının yanında açık tribünden aldı bilet aldılar.Bunlardan biriside bendim.Yapacak başka bir şey yoktu çünkü.Takımımız ayda yılda bir kere buraya geliyor ve bizde başka yoldan seyredemezdik.Neyse açık tribündeki Beşiktaşlıları polisler kale arkasında Beşiktaşlılara ayrılan bölgeye aldıda sorun çıkmadı.Zaten kafes gibi yapmışlar bize ayrılan tribünü.Birde kapasitesinin yaklaşık 2 katı kişi olunca o sıcakta sucuk olduk ama olsun o atmosfere değdi valla.Hele golden sonra bizim tribünde yaşanan sevinç hayatımda yaşadığım en mutlu olaylardan birisiydi.:)
Maça geçmeden önce yaşanan gerginliklerle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.Antalyalılar bu işi bu hale getirenlerdir.Bunun aslında Eren abinin dediği Anadolu taraftarlarının 3 büyük yani Bizans kinidir.Maçtan önce forumlarını takip ettim.Adamlar sanki maça değil savaşa gidiyorlar havasındaydılar.Sırf ben bu holiganlar yüzünden Beşiktaş formamı sırtıma geçirip maça gidemedim.Neyse bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ama bu zihniyetle hiç bir şey olmaz bizden onu söyliyeyim..
Maça gelirsek.Bir kere maç koşulları 2 takım içinde zordu.Çünkü hava maç geç saatte oynanmasına rağmen çok sıcaktı ve zeminde buradada belirtenler olmuş çok kötüydü.Bu şartlar altında zor bir maç olacağı belliydi.Maçın başında Antalya'nın yakaladığı pozisyondan sonra dedimki bu maç gollü geçer.Nitekimde böyle oldu zaten.Antalyaspor hep sol taraftan geldiler.Burada Tello sol bekte çok aksadı gerçekten.Zira ilk golde soldan gelişen bir atak sonrasında olan kornerden geldi.Maçı seyrettiğimiz alanda görüş çok iyi olduğu için olanı biteni tam görmek mümkün değildi.Tabii maçın golleri internetten tekrar seyrettim ama staddayken tek hatırladığım Antalyalı oyuncunun topa vuruş anı ve topun ağlara gitmesiydi.Sonradan evde golü seyrettiğimde Gökhan Zan'ın adamını boş bırakmasından golü yediğimizi gördüm.Bu tabii bizde soğuk bir etki yarattı ama biz hemen golden sonra Beşiktaş diye bağırararak takıma desteğimizi sürdürdük.Sonrasında bir kaç pozisyonumuz oldu ama özellike Holosko bu net pozisyonlardan yararlanamayarak bize saç baş yoldurdu.Sonra 2.gol geldi yine bir korner golünden.O anda yine göremedim ama evde seyredince Bobo'nun ıskasından dolayı golü yemişiz.2.golden sonra aksayan sol taraftan dolayı hoca Aydın'ı çıkardı.Bence doğru bir hamleydi.Çünkü Aydın maalesef hiç iyi değildi.Yerine giren Serdar hareketlendirdi orayı en azından.İlk yarı bitmeden 1 gol bulalım bari diye düşündüm ama olmadı.İlk yarıyı Antalya'nın 2-0 üstünlüğü ile geride bıraktık.
2.yarıya ilk yarının iyilerinden Uğur'un yerine Nobre ile başladık.2.yarıda Antalya'nın geriye yaslanmasıyla birlikte hep bizim hücumlarımız vardı.Sağdan soldan ortadan geldik ama bir türlü Antalya savunması aşamadık.Savunmayı aştık Ömer'i geçemedik.Artık maçta son 10 dakikaya yaklaşırken umutlarımız azalmış ama desteğimiz devam ediyordu.Bu arada Antalya'da arada kontralardan net pozisyonlar buldu ama kalecimiz Rüştü başarılıydı.Ve 78.dakikada Delgado'nun golü geldi.Yine görüş açımızdan dolayı tam göremedim pozisyonu.Sadece Delgado'nun vuruşu ve topun ağlara gidşini görebildim.Tabii golden sonra bizim tribün yıkıldı.Çok harika bir olay gerçekten bu golden sonra tribünde golün sevincini yaşamak.Evde golün tekrarını seyrettiğimde Bobo'nun zorlamasıyla top Delgado'nun önüne düşmüş ve gol çakmış köşeye.Golden sonra Antalya yaslanmaya devam etmek yerine üstümüze gelmeye başladı.Orada benim içime doğdu 2yi atacağımız.Nitekimde 2 dakika sonra maçta çok kötü olan Holosko'nun ortası ve Bobo'nun dokunuşu ile golü buldul.2-2 olunca biz bu sefer daha coşkulu bir şekilde sevindik.Kendimizden geçtik adeta.:icon_biggrin: 2-2 olunca biz 3 3 3 3 diye tezahuratlar yapmaya başladık.Golden sonra ataklarımız devam etti ama golü bulamadık bir türlü.Holosko'nun kaçırdığı bir pozisyon var yine bu aralarda.Artık normal sürenin son dakikalarına girerken Antalya'nın topunun direkten dönmesi bizim için tam bir şans anıydı.Direkten döndükten sonra Ali Tandoğan'ın uzun topunun Nobre'ye gelmesiyle birlikte aha gol geliyor dedim.Nobre Bobo'ya indirdi.Bobo her zamanki gibi bu tür 1e 1lerde yine yıkılmadı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı.O anda dengesini kaybeder gibi oldu.Valla çok korktum atamayacak diye ama Allah'a şükür ki affetmedi Bobo.Tabii biz diğer 2 gole oranla daha bir coşkuyla sevindik.Valla yanımda önümdeki herkesinin üstüne atladım sırayla o coşkuyla.:icon_biggrin: İnanılmaz bir duyguydu gerçekten.Bu tür maçları geçen sene çok yaşadık ve ben her seferinde evde çok sevinmiştim o gollerden sonra ama bunu oradaki Beşiktaşlılarla birlikte yaşamak gerçekten çok farklı bir duygu.Tarifi yok vallahi..
Kale arkasında gördüğüm kadarıyla takımımız hakkındaki teknik yorumlara gelirsek öncelikle göze çarpan Tello'nun sol bekte yapamayacağıydı.Antalya ilk yarıda hep oradan geldi ve etkilide oldular.İ.Üzülmez'i arar haldeydik gerçekten.Sonra hazırlık maçlarında çok iyi performans gösteren Aydın'da çok kötüydü.Zaten ilk yarı bitmeden hoca onu çıkardı.G.Zan ile Ali Tandoğan'da bu takımda yedek oyuncular olmaları gerekiyor.Yerlerine Zapotocny ve Serdar Kurtuluş'un gelmesi daha iyi olacaktır.Holosko dün kötüydü gerçekten.Bence bunun sağ kulvarda oynamasıyla ilgisi yok.Çünkü Holosko dün gerçekten hiç iyi değildi.Bildiğimiz Holosko değildi.Yinede bir asist ile tamamladı maçı.Umarım kendisini en kısa zamanda toparlar.Uğur İnceman iyiydi ilk yarıda ama hoca onu çıkardı.Ama Cisse Allah'tan 2.yarıda daha iyi bir performans sergiledide hocanın yanlış yapmasını engelledi.Nobre 2.yarı girdiğinde hücuma canlılık kattı.Açıkcası ilk yarıda çok zorlandık hücumda.Delgado'nun çabalarıyla pozisyon bulduk ancak ama Nobre'nin girmesiyle 2.yarıda hücumda daha etkili olduk.Bobo ise her zamanki gibiydi.Çok kötü gibi gözüksede gollerini attı,asistini yaptı.Denecek tek bir şey var onun hakkında;Çok babasın Bobo.:) Serdar Özkan elinden geleni yaptı sol tarafta.Fena değildi.Sivok'ta bence iyiydi.Zapotocny ile daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.Ve Kaptan Delgado.Bence dün çok iyi oynadı .Hücumları iyi organize etti.Elinden geleni yaptı.Nitekim kilidi açan golüde o attı.Takımını kurtarmış oldu bi nevii.
Geçen seneki geleneğimizi devam ettirdik.Geriye düşmemize rağmen kazanmasını bildik.Tek forvet ile zorlandık açıkcası.Birde 2 tane kornerden gelen topta bir ıska bir tanede adam kaçırma sonucu golü yiyince işimiz iyice zorlaştı ama 2.yarıda bulduğumuz gollerle kazanmasını bildik.Maçlar geçtikçe daha iyi olacağımızı umuyorum..
vay be hikaye gibi yazmışsın Şemsi Abi...
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2007, 22:40
Birincisi Keremcim Trabzon'daki döner bıçaklarıyla stadın yanındaki olayda Trabzonsporlu taraftarların hiçbir ilgisi yoktu.Bunu çok rahat söyleyebilirim..Saldırılan kahvehane boştu ve bizim taraftar toplulklarının bulundugu bir yer değildi..Eger biz olay çıkarırsak Faroz diye bir mekan vardır bilirsin belki bilen arkadaşlar vardır orada olay çıkar ve oradan bi olay sırasında da olabilecekleri tahmin edemezsin..Zaten sende tasvip etmiyorsun bu davranışı..Ne güzel..
Birde son cümle gibi kışkırtıcı mesajlar yazmak isek forumda da herhangi bir karışıklıga megil vermemiş oluruz.. ;;)
Murat haklısın , mesajımı kışkırtıcı bulmuş olabilirsin ama sen de görmüşsündür ki ilk Çarşı'ya laf atan Shamur1:)Hem de durup dururken, olayın Trabzon ile alakası bile yok iken ortalığı karıştıran kendisi.Neyse...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hele golden sonra bizim tribünde yaşanan sevinç hayatımda yaşadığım en mutlu olaylardan birisiydi.:)
Demek sen de o sevinci yaşadın sonunda.O sevinç paha biçilemez.Gol olduğunda tanımadığın taraftarlara sarılırsın, 3-5 sıra aşağıya düşersin, kendinden geçersin.Bak duygulandım gene :icon_neutral: 2 sene kombine de yok zaten.Özleyeceğim o atmosferi(öss sağolsun :icon_biggrin:).Umarım İnönü'de maç izlemek nasip olur sana da Şemsi...He unutmadan Avrupa Maçları, Derbi maçlar ve son dakika golleri bunların sevinci bir ayrı olur :icon_razz:
Revolution
26.Ağustos.2007, 00:07
O zeminde maç oynatan valiliğe,belediyeye,TFF'ye buradan selamlarımı gönderiyorum..Böyle devam etsinler hepsine helal olsun.2002 Dünya 3.sü,2008 Avrupa 3.sü ülkenin ligine de bu stad ve bu zemin yakışırdı..
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 01:10
vay be hikaye gibi yazmışsın Şemsi Abi...
Valla biraz öyle oldu.Aslında daha yazacak şeylerde vardıda bu kısaltılmış hali.:icon_biggrin:
JunkChorn
26.Ağustos.2007, 01:40
Saha kapatma az bile..Abartmıyorum direk o kişileri tespit edip 5-10 sene atacaksın içeriye..
Orada vali var Adalet Bakanı var..Adam Türk Futbolunun önde gelen isimlerinden birine neler yapıyor..
Yazıklar olsun
Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 01:47
Antalya son 45 dakika çok kapandı O maçın 2-0 bitmeyeceği kesindi ama son 10 dakikada o kadar sıcak altında ve o zemin şartlarında 3 gol beklemiyordum Beşiktaş için çok çok önemli 3 puan oldu bu
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 02:23
Arkadaşlar 45 dakika kapandılar diyorsunuz.Evet 2.yarı kapandılar ama Delgado'nun golünden hemen sonra adamlar bastırmaya başladı benim seyredebildiğim kadarıyla.Zaten öyle geriye yaslansalardı Bobo'nun 2.golü biraz zor atardık.Çünkü orta açmaya gelen adama 2 kişi basıyordu.Orta açıncada stoperleri kesiyordu.Yani 45 dakika kapanmadılar bence.33 dakika kapandılar diyelim.
Rsa
26.Ağustos.2007, 02:30
Maçtan önce Antalyaspor yönetimi taraftarlarının baskısıyla Beşiktaş'lılara 675 bilet ayırdı kale arkasının en köşesinde bir yerde.
Bütün rakip takım taraftarları o tribüne alınıyor.Beşiktaş'a özel bir uygulama değil bu.
sakary Ali
26.Ağustos.2007, 02:39
GenÇ KaRTaL maça gittin mi gittiysen hiç forma kapabildinmi?:D
Onurap
26.Ağustos.2007, 02:45
en iyi stoperini çıkarıp orhan akı aldılar dedim iş bitti şimdi :p Golden öncede orhan topu sektirdi zaten..
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 02:58
Bütün rakip takım taraftarları o tribüne alınıyor.Beşiktaş'a özel bir uygulama değil bu.
2 sene önceki maçta tüm kale arkası verilmişti Beşiktaşlılara.Aynı sezon açık tribün Fenerbahçelilere verilmişti.Türkiye'de taraftar dağılımı malum.Benim takımım senede 1 kere geliyor buraya ve benim takımımı seyretme hakkım kadar doğal bir hak olamaz.Büyük takımlara bu konuda taraftar dağılımından dolayı iltimas yapılması gerektiğini düşünüyorum.Benim asıl merak ettiğim ise aynı uygulamanın rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'yede uygulanıp uygulanmayacağı..
GenÇ KaRTaL maça gittin mi gittiysen hiç forma kapabildinmi?:D
Maça gittim ama üstlerde oturduğum için forma kapamadım.En fazla orta sıradakilere kadar geldi formalar.Çünkü oturduğumuz tribünü kafes gibi tellerle kapatmışlardı.Aslında fena olmadı böyle yapmaları.Çünkü Antalyalılar dışarıdan taş,su şisesi felan attılar.Teller sayesinde bunlar bize gelmedi..
sakary Ali
26.Ağustos.2007, 03:04
Maça gittim ama üstlerde oturduğum için forma kapamadım.En fazla orta sıradakilere kadar geldi formalar.Çünkü oturduğumuz tribünü kafes gibi tellerle kapatmışlardı.Aslında fena olmadı böyle yapmaları.Çünkü Antalyalılar dışarıdan taş,su şisesi felan attılar.Teller sayesinde bunlar bize gelmedi..
evt ya spikerde kafes dedi zaten görünce dedim sıcakta orda durulurmu die ama BJK için durulur dimi abi
Paolo Di Canio
26.Ağustos.2007, 03:10
2 sene önceki maçta tüm kale arkası verilmişti Beşiktaşlılara.Aynı sezon açık tribün Fenerbahçelilere verilmişti.Türkiye'de taraftar dağılımı malum.Benim takımım senede 1 kere geliyor buraya ve benim takımımı seyretme hakkım kadar doğal bir hak olamaz.Büyük takımlara bu konuda taraftar dağılımından dolayı iltimas yapılması gerektiğini düşünüyorum.Benim asıl merak ettiğim ise aynı uygulamanın rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'yede uygulanıp uygulanmayacağı..
..
antalyaspor başkanı açıklamasında tüm takımlara aynı kontejanın veriliceğini söyledi
takımını izleme hakkını kullanmak istersen sana bi tavsiyede bulunıyım atla otobüse maç günü istanbula git al biletini gir izle,kimse bu hakkını elinden almaz sanırım :)
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 03:15
evt ya spikerde kafes dedi zaten görünce dedim sıcakta orda durulurmu die ama BJK için durulur dimi abi
Valla sucuk gibi terledik orada ama değdi dediğin gibi.:)
antalyaspor başkanı açıklamasında tüm takımlara aynı kontejanın veriliceğini söyledi
takımını izleme hakkını kullanmak istersen sana bi tavsiyede bulunıyım atla otobüse maç günü istanbula git al biletini gir izle,kimse bu hakkını elinden almaz sanırım :)
Bir tek Kocaeli hariç.(: Hocam sen 20 yaşındasın.Atlarsın otobüsüne gidersin deplasmana.Ben dünkü maçın geç saatte olması sebebiyle zor izin aldım.Birde atla otobüse istanbula git diyorsun.(:
Paolo Di Canio
26.Ağustos.2007, 03:20
Bir tek Kocaeli hariç.(: Hocam sen 20 yaşındasın.Atlarsın otobüsüne gidersin deplasmana.Ben dünkü maçın geç saatte olması sebebiyle zor izin aldım.Birde atla otobüse istanbula git diyorsun.(:
ben 17 yaşımdayken izmire erciyese deplasmana gitmiştim :) tabi kiminin ailesi izin verir kiminin vernez şans meselesi biraz :smismileyiw2:
Alicanfmfan
26.Ağustos.2007, 05:03
Kusura bakmayın ama keremcim mantıga geleyim