Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

7 15.56%
  • Beşiktaş

34 75.56%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Takımda bu sene değişik bir hava var, yönetime rağmen, Sinan Engin rağmen bu sene acayip bir duygu var içimde.Sanki ''Güzel günler göreceğiz güneşli günler''.Şampiyonluk yolunda ilk engeli rahat geçeriz...

Haydi Bismillah, rastgele...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalya sıcagı maca etki eder diye düşünüyordum; fakat macın saatini görünce pek etki edecegini sanmıyorum. Yine de sıcak olacaktır. Ligin yeni ekibi Antalya taraftarı önünde puan almak isteyecektir. Beşiktas macın bariz favorisi galibiyete yakın. 2 takıma da basarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş'ım bi aksilik olmazsa bu maçı alacaktır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah Lige güzel başlayıp güzel bitiririz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor bjk maçları zevkli olur bol gollü bir maç bekliyorum..Antalyasporun puan almasını umuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şemsi için zor bir maç.

Kazanırız kanısındayım. ayrıca lige yeni çıkmış bir takımın Beşiktaş ile oynayarak başlaması lige iyi olmuş. Alacakları puan yada puanlar önemli onlar için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Deplasmana gidecek taraftar için de cok güzel mac Antalya da denize de girerler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yetenek sınavlarım yüzünden gidemiyorum maça.Şemsi ilede görüşecektik ama kısmet değilmiş.Ruslarıda kaçırdık orası ayrı mesele...

Maça gelecek olursak,lige iyi başlamak istiyoruz her takım gibi.Umarım istediklerimizi sahaya yansıtırız ve galip geliriz.Ben büyük bir aksilik olmazsa bu maçtan en az 2 fark bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Antalya hiç hazır değil kanımca td falan yolladılar bjk rahat alır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Emre abi harbiden zor bir maç.Saat 21:45 e koymuşlar maçı nasıl izin alacağım diye düşünüyorum.O değil birde 675 kişi ayırmışlar rakip taraftara ya bilet kalmazsa diye korkuyorum.İnşallah seyredebilirim.

Maça gelirsek ligin ilk maçında ligin yeni takımı Antalya yani memleketim ile karşılaşıyoruz.Emre'nin dediği gibi maç 21:45 tede olsa futbolcular için zor bir maç olacak.Şu an oturduğum yerden terliyorum.Gerisini varın siz düşünün..

Takım iyi hava yakaladı diye düşünüyorum hazırlık sürecinde.Arkadaşlık ortamı çok iyi,hocanın takıma oturttuğu sistem çok iyi bir şansızlık olmazsa kazanırız diye düşünüyorum.Zira Antalya geçen sene zar zor ite kaka çıktı.Transferdede kadrolarını çok fazla güçlendirdiklerini düşünmüyorum.1 de hoca ile yolları ayırdılar.İşleri zor.İnşallah kazanırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçenlerde halı sahaya gittim maç 23:30-00:30 arası olmasına rağmen formanın uçlarından ter akıydu resmen.Allah futbolculara kolaylık versin.

Maça gelince,Antalya'nın ne olduğunu kimse bilmiyor kapalı kutu gibi duruyor.Küme düştükleri sezon 3 büyüklere hep kök söktürmüşlerdi ve hepsinden de puan almışlardı.Bu senede aynısı olursa maç güzel olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lige Antalya deplasmanından galibiyetle başlarsak süper olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sıcak hava işimizi zorLaştırabiLir ama oLdukça formdayız ve Lige iyi hazırLandık. 3 puan iLe başLamak moraLimizi yükseLtecektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Antalya daha lige başlamadan hocasını kaybetti zaten çokta iyi bi kadroları yok bence Beşiktaş 2-0 gibi bir skorla kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalya'nın durumu bayağı karışık.Beşiktaş ise hazır bir durumda gözüküyor.Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama kolay maç olmaz.Kombinemi aldım bir aksilik olmazsa tribünde olacağım..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default TSL 1. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Tuna ve Mehmet Sedef Antalya maçında oynayamıyor

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24015

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Fanatik gs olsamda son 3 senedir bjknin kadrosuna garip bir sempati duyuyorum ama bu sene olucak galiba başarıcaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tek rakibimiz sıcaklık olur

Umarım iyi başlarız lige..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Antalyaspor kendi evinde iyi başlamak isteyecektir muhtemelen ve o yüzden maça beraberlik için asılacaklardır. Eğer Beşiktaş Gökhan Zan ve İbrahim Toraman ikilisiyle tamponu kurmaya çalışırsa -ki öyle olmayacak- ama eğer öyle olursa Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşayabilir.

Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın taktiği hakkında pek bir bilgim yok ama geçen sezon 4-1-3-2 oynatmıştı çoğu maçta, hazırlık maçlarında tek forvet deniyordu diye biliyorum. Ne tür bir taktik ile çıkacağı merak söz konusu yine de.

Bu arada lige yeni çıkan bir takım 3 büyüklere karşı daha kontrollü daha defansif bir oyun sergiliyor ve eğer Antalya'nın kafasında bu oyun stili varsa fazla gol izleyemeyiz maçta.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Antalyaspor kendi evinde iyi başlamak isteyecektir muhtemelen ve o yüzden maça beraberlik için asılacaklardır. Eğer Beşiktaş Gökhan Zan ve İbrahim Toraman ikilisiyle tamponu kurmaya çalışırsa -ki öyle olmayacak- ama eğer öyle olursa Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşayabilir.

Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın taktiği hakkında pek bir bilgim yok ama geçen sezon 4-1-3-2 oynatmıştı çoğu maçta, hazırlık maçlarında tek forvet deniyordu diye biliyorum. Ne tür bir taktik ile çıkacağı merak söz konusu yine de.

Bu arada lige yeni çıkan bir takım 3 büyüklere karşı daha kontrollü daha defansif bir oyun sergiliyor ve eğer Antalya'nın kafasında bu oyun stili varsa fazla gol izleyemeyiz maçta.
    Abi Ertuğrul Hoca bu sezon hazırlık maçları ve siroki maçında hep 4-2-3-1 denedi ve böylede gidicek gibi gözüküyor... ayrıca o zamana kadar bir aksilik olmazsa dc'de sivok-zapo oynayacakmış...

sakary Ali Misafir

Bence Beşiktaş iyi oynar erken gol bulabilirsek bizim için rahat olur ama gol bulamazsak oyunu rakip kaleye yıkabilirmiyiz onu bilmiyorum ilk yarı bir gol bulsak süper olur Delgado dan gol ve asistler bekliyorum bu arada mah tahminimide söylüyorum

Antalyaspor:1-3:Beşiktaş

bu arada hakemlerden korkuyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene çift önliberolu sistemle oynuyoruz...

Zapotocny iyileşmiş ama riske edilmeyecek büyük ihtimalle.Toraman'da hazır olmadığı gerelçesiyle oynamayacak galiba.Aydın'ın durumuda netlik kazanmamış...

------------------Rüştü------------------

Serdar---------Sivok--G.Zan----------Tello

----------------Cisse--Uğur---------------

Holosko-----------Delgado-------S.Özkan(Aydın)

-------------------Bobo--------------------

sakary Ali Misafir

evet büyük ihtimalle o kadroyla çıkacağız süper bir kadromuz var bu sene bambaşka olacak gibime geliyor Haydi Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ayrıca formda bir Aydın Karabulut var. Serdar Özkan'ı sol açık da düşüneceğini sanmıyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aydın'ın sakatlığı var,Ümit milli takımdan da çıkarıldı,durumu belirsiz yukarıda belirttim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdar Özkan jübile maçında sol tarafta etkili olmuştu.Aydın'ın yerini dolduracaktır bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

2-0 Beşiktaş Alır Golleri Delgado Ve Nobre Atar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk maçında Beşiktaş karşısında 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş'ı ağırlayacaklarına dikkat çekerek, ''Beşiktaş güçlü bir takım. Şampiyonluğa oynuyor. Ancak ligin ilk maçları hep sürpriz olur. Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş karşısında 3 puan almayı hedefliyoruz'' dedi.

Akıncıoğlu, amaçlarının Süper Lig'de kalıcı olmak olduğuna işaret ederek, ''Süper Lig'de kalıcı olmak için kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. İlk maçımız Beşiktaş ile. Beşiktaş karşısına 3 puan için çıkacağız. Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Beşiktaş taraftarı ne şanslı ya.Deplasmana gidecekler arada tatıllerini de yapacaklar

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri