View Full Version : Hacettepe - Fenerbahçe [ TSL 3. Hafta ]
goosfraba
11.Eylül.2007, 19:44
http://www.hizliresim.com/2008/9/11/1616.jpg
BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2007, 19:59
Bu maçta stadda olacağım. Yeneceğimizi umuyorum. Güiza gol atar umarım. Bu maçtada gol atmazsa çatlak sesler iyice yükselecektir onun için.
Skor tahminim 2-0 yada 3-0.
Burak Duran
11.Eylül.2007, 20:08
fener maci rahat alir bende 2-0 yada 3-0 gibi bir skor bekliyorum
a.arıcı-11
11.Eylül.2007, 21:12
Bu maçta tek rakibimiz suni çim olur harelde.Oyuncular kendini sakınarak oynarlarsa puan kaybedebilirz.Tabi birde hafta içinde oynanacak Porto deplasmanı akıllarda olabilir.
Universal
11.Eylül.2007, 21:23
Fenerbahçe, bu maçta kadro sıkıntısı yaşamıyacak. Ortasaha iyileşti. Fenerbahçe, bu maçta orta alanda ağırlığını koyarsa maçı kazanacağını düşünüyorum.
BlackEagle19o3
11.Eylül.2007, 23:06
Fenerbahçe rahat kazanır.Oftaş geçen seneki kadar iyi değil kanımca;)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2007, 00:54
Bence Hacettepe bu maçta kendini bulacaktır. :) Fenerbahçe'de zaten hafta içindeki Porto deplasmanını düşüneceğinden berabere biter diyorum... Skor Tahminim : 1-1 biter...
KaPaLı
12.Eylül.2007, 03:28
Josico-Maldonado-Emre Önlerindede ALEX ortasahası bekliyorum. 2-0 gibi skorla alırız
deniz.91
12.Eylül.2007, 21:21
Fenerbahçe zorlanacak ama alacak
sanalkaos
12.Eylül.2007, 23:23
Skor: HT 1-3 FB
Goller:Semih,Güiza,Kazım ------ Zako
Kartlar:Gökhan Gönül,Josico
KaF KeF
13.Eylül.2007, 02:10
Hacettepe maçı kadrosu
Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında 13 Eylül 2008 Cumartesi günü deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçemizin Hacettepe maçı kadrosunda Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Can Arat, Yasin Çakmak, Selçuk Şahin, Roberto Carlos, Kazım Kazım, Josico, Maldonado, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Ali Bilgin, Uğur Boral, Gürhan Gürsoy, İlhan Parlak ve Güiza yer alıyor.
Kafilemiz, bugün saat 18.10'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek bir uçakla Ankara'ya gidecek.
Edu ve Luganonun olmamasi buyuk eksiklik bence... Saha zemini ve Porto macinida dusunursek cok kolay bir mac degil ... Josico'nun performansida merak konusu. Skor tahminimde 3-1 fener galibiyeti ...
Since-1907
13.Eylül.2007, 02:35
Semih-Lugano-Edu as kadrodan 3 kişi yok ama yinede rahat yinede rahat geçeceğimizi umuyorum..
BeeTLeJuiCe
13.Eylül.2007, 02:49
Volkan
Gökhan Yasin Önder Carlos
Kazım Josico Maldonado Uğur
Alex Güiza
Muhtemelen bu 11 ile çıkarız maça. Biletimide almadım daha yarın buluruz heralde bi bilet. :)
a.arıcı-11
13.Eylül.2007, 16:31
Televizyonlarda Aragones'in Porto maçı öncesi Gökhan'ı da dinlendireceği söyleniyordu.Ne ölçüde doğru bilinmez ama içimden bir ses puan kaybı yaşayacağımızı söylüyor.
KaF KeF
13.Eylül.2007, 19:11
40 yıl sonra yeniden !..
Turkcell Süper Lig’e Gaziantep yenilgisiyle başladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 2-0’lık skorla devirerek moral bulan Fenerbahçe, bugün Hacettepe’ye konuk olacak.
Sarı-Lacivertli ekipteki eksiklerin yanısıra, bu maçın en önemli özelliği, iki takımın 40 yıl sonra karşılaşacak olması. Sezon başında Gençlerbirliği Oftaş’ın isim değiştirip, Hacettepe adını almasıyla, iki takım 1968’den sonra ilk kez karşı karşıya gelme imkanı buldu. Fenerbahçe, Hacettepe ile en son 5 Mayıs 1968’de karşı karşıya gelmiş ve Ankara’daki bu maçı Sarı-Lacivertli ekip 3-0 kazanmıştı. Bugüne dek Kanarya ile Başkent ekibi ligde 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 13’ünü Fenerbahçe, birini Hacettepe kazanırken, 4 müsabaka da berabere bitti. Bu arada Kanarya, Ankara’ya tam 9 eksikle gitti. Kaleci Mert, sakatlıkları bulunan Edu, Lugano, Semih, Tümer, Deivid, Vederson, hocadan izin alan Emre ve Deniz İstanbul’da bırakıldı.
Saat 19.00'da Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak müsabakada M.Kamil Abitoğlu düdük çalacak
MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, B.Tuncay Akkın, Özgür Çetiner
HACETTEPE: Recep, Orhan, Amir, Teli, Murat, Serkan, Tozo, Sandro, Kadir, Zoko, İbrahim Şahin
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Yasin, Can, R.Carlos, Kazım, Maldonado, Josico, Alex, Uğur, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
sitte
13.Eylül.2007, 19:27
Hacettepe'nin küme düşeceğini düşünenlerden biri olmama rağmen bu maça iddaada 10 çifte şans oynadım ...
bugra 1905
13.Eylül.2007, 19:56
Hacettepenin Bu Maçta Hiç Şansı Yok Fenerbahçe Kazanır
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2007, 22:58
Fenerbahçe'da baya eksik varmış.Hacettepe geçen seneki gücünde değil.Eğer olsaydı galibiyet bile çıkarabilirlerdi.Tahminim Fenerbahçe bu maçı kazanır.Belki bir ihtimal beraberlikte çıkabilir bu maçtan..
KaF KeF
14.Eylül.2007, 01:17
F.BAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!
(CANLI) Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, bugün 19 Mayıs Stadı'nda İnönü Stadı'nda Hacettepe ile karşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Özgür Çetiner yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak. Maç öncesi Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu. Sakatlıkları sebebiyle Semih, Edu, Emre'nin yanı sıra hava şartları sebebiyle ülkesinden dönemeyen Lugano da bu maçta Fenerbahçe adına sahada olmayacak. Sarı-lacivertliler mücadeleye şu 11 ile çıkacak;
FENERBAHÇE
Volkan
Roberto Carlos
Can
Yasin
Gökhan
Uğur
Alex
Josico
Maldonado
Kazım
Güiza
garydelgadov
14.Eylül.2007, 01:21
Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.
Cengo
14.Eylül.2007, 01:52
Çok güvenmeyin Hacettepe'ye :)
eGowiCh
14.Eylül.2007, 01:54
Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
Önder neden oynamıyor Can yerine? Kesinlikle Can'dan daha kaliteli bir stoper ve asıl mevkisi stoper zaten, herhalde sağ bek sanıyor Aragones Önder'i.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 02:37
Alex Attı..1-0...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir Tane Daha Attı fakat Faul diye saymadılar..:p
PesimiSTyLa
14.Eylül.2007, 03:00
Hacettpe attı 1-1
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2007, 03:01
Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
Can Hacettepe'ye golü hediye etti.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 03:03
Volkan Can İşbirliği ...
IcedEarth
14.Eylül.2007, 03:08
Bir arkadaşım konuşmuş Hacettepeli futbolcuların bazılarıyla. Çok hırslılarmış. Özellikle de İbrahim Şahin, ki golünü de attı zaten :)
a.arıcı-11
14.Eylül.2007, 03:11
Maçı 15.Dk dan beri izliyorum tam Fenerbahçenin ataklarını sıklaştırdığı dakikalardı ve nitekimde Alex'in golü geldi.10 dakikaya yakın bir süre yine top Fenerbahçe'deydi rakip yarı sahada topu ayağımızda tutuyorduk ki bu dakikalarda Alex'in bir golü verilmedi ve Güiza'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon ofsayt diye kesildi.İki kararda yanlıştı bana göre.Özellikle Güiza'nın pozisyonu.
Canın mükemmel asisti ve Volkan'ın suni çimin azizliğine uğrayarak kayması sonucunda bir gol yedik ve devre 1-1 berabere kapandı.Bakalım 2. Yarıda bizleri neler bekliyor.
C h A o S
14.Eylül.2007, 03:33
Gooll 2-1.Hacettepe attı.
IcedEarth
14.Eylül.2007, 03:34
Can Arat külliyen zarar Fenerbahçe'ye. İlk golde hatalıymış sanırım. İkinci golü de kendi filelerine yolladı.
PesimiSTyLa
14.Eylül.2007, 03:34
Hacettepe 2-1 yaptı. can k.k. dk60...
RaSenGan
14.Eylül.2007, 03:35
Can'ın müthiş vuruşu ve 2-1 :p Fenerbahçe 10 kişi çıksa daha iyiydi :D Alex takımı yola getirirse Fenerbahçe çevirir maçı.
Burak Duran
14.Eylül.2007, 03:35
hacettepe hic beklemedigim kadar iyi oynuyor
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2007, 03:41
Can Edu'yu Aratmıyor. :p
RaSenGan
14.Eylül.2007, 03:42
Hacettepe çekildi kendi yarı sahasına her Anadolu takımı gibi..;)
Fenerbahçe abluka altına alır Hacettepe'yi.Bir tane atar en az.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 03:47
Can Edu Abisine Özenmiş ...
PesimiSTyLa
14.Eylül.2007, 03:48
Uğur oyundan çıkarken kendini ıslıklayan taraftrlara küfür etmiş. Kameralar yakalamış...
RaSenGan
14.Eylül.2007, 03:59
Can Hacettepesporlu gibi oynuyor.. Alex'in ortasından seken topa öyle bir vurdu ki... Hacettepespor rahat bir nefes aldı... :)
C h A o S
14.Eylül.2007, 04:07
Penaltı,Hacettepe.
Volkan kırmızı kart gördü.Ama Kadir penaltıyı kaçırdı:)
Nedvedmania
14.Eylül.2007, 04:08
90 + 4 penaltı kaçtı :D Volkan kırmızı kart gördü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Penaltıdan sonra volkan hakeme yukarıyı gösterdi (Allah yukarda manasında) Hakem 2. sarıdan kırmızıyı verdi. Carlos da sarıkart gördü
C h A o S
14.Eylül.2007, 04:10
Kaleye kim geçti FB'de?
Nedvedmania
Ve maç bitti
KaF KeF
Biz bu Yasin'i en iyisi kaleci yapalım...
Nedvedmania
yasin geçmişti kaleye
Aşk-ı Şehir
14.Eylül.2007, 04:11
Allah allah... Hacettepe'yi 2.haftadaki maçta izledim bir yol yoktu yahu. Şimdi nasıl Fenerbahçe'yi yeniyor. Anlamak oldukça güç...
Aykan19o3
14.Eylül.2007, 04:13
Gerçekten çok ilginç bir maçtı.
Tebrikler Hacettepespor
bySilver
14.Eylül.2007, 04:14
TebrikLer çok sevindim bu skora :) iddaa
eGowiCh
14.Eylül.2007, 04:15
Can Arat 2 - 1 Fenerbahçe
Bu kadar basit.
Volkan bu 1? 2? 3?
Aziz Yıldırım ve taraftar grupları arası gerginlik resmen futbolcularda da var..
Takım çok stresli, tamam hakem yanlış karar vermiş olabilir ama bu mu disiplin? Sen kimsin? Kimsinde küfrediyorsun? Yazıklar olsun ;)
İsterseniz milyar dolarlık takım olun...
Ayıp yahu.. Sonra çirkeflik yapanlardan ne farkımız kalıyor? Hakem suçluysa suçlu, cezayı sen mi vereceksin? ..
sinirlendim akşam akşam
Fernando Gago
14.Eylül.2007, 04:16
Tek kelime ile rezil olduk
RaSenGan
Tebrikler Hacettepe'ye.Fenerbahçeli futbolculara birşeyler olmuş.Taraftara küfür,her pozisyona itiraz vs..Bu kadar aşırısını da ilk kez görüyorum.5 sarı kartın 4 tanesi itirazdan.Maça gelirsek Can Hacettepe'nin 12.adamı olarak oynadı :D Birçok gol kaçırdı Can :p Semih'in olmaması gol sorununuda büyük ölçüde etkiledi.Güiza vardı ama diğer maçlar gibi bu maçtada gol atamadı.Hacettepe'nin kalecisi Recep'te güzeldi kalede.Josico oynuyormuş sporx'ten arada bakıyordum hiç görmedim ismini :) Şimdi baktım kadroda yazıyor (: Genelde liglere kötü biz başlardık bu sene Fenerbahçe başladı.Böyle devam ederler umarım :) Tekrar tebrikler Hacettepespor'a.
garydelgadov
Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.
Aynen tahmin ettiğim gibi oynadı mor şimşekLer.:p
PenaLtı ve kart doğruydu,çok gergin bir ortam oLduğu için maçı izLemeyenLer hakemi suçLu görebiLirLer.
shamur1
14.Eylül.2007, 04:18
Fenerbahçe 3 maç 3 puan 3 gol atmış 3 gol yemiş
Oynadığı takımlarda Gaziantep,Büyükşehir Bld. ve Hacettepe
Bu sene Fenerliler Zico'yu çok arayacak heralde.
Tebrikler Hacettepe'ye . İbrahim Şahin adamım benım :)
PesimiSTyLa
Bizim için güzel bir aksam... Tebrikler Hacettepe... :k:
Neron_FB
Fener çok çok çok çok kötü oynadı ne deyim ki daha.. Ztn forvetde de beceriksizdik..Tek başına alex n'apsın.. geçmiş olsun..
Universal
14.Eylül.2007, 04:19
2-1 yenikken bir teknik drektörün yapacağı en basit hareket ortasadahan veya defansdan bir ismi alır forvete koyar ama; sağ olsun Aragones bir forvet oyuncusunu takıma koymuyor. Maldonado gibi bir isim daha almışız Josico helal olsun. Bu takım ligden düşer...
Üç dört gün sonra bu takım Porto'yu yenerse hiç şaşırmayın.
Yasin'de oynadığı her maçta kaleye geçiyor. Ne güzel bahtı varmış.
Volkan'da hakeme güzel yanıt verdi. Haksız çalınan bir düdük gol olmaz dedi ve buda bu penaltı ile kanıtlandı.
Hakem maçı eksik oynattı verdiği penaltı kararı ile maç 3 dakika durdu ama; sadece bir dakika oynattı.
uAsamet91
14.Eylül.2007, 04:20
Çok güvenmeyin Hacettepe'ye :)
Neden güvenmiyeLim sonuç ortada ;;)
RaSenGan
14.Eylül.2007, 04:22
Hakem maçı eksik oynattı verdiği penaltı kararı ile maç 3 dakika durdu ama; sadece bir dakika oynattı.
İyide penaltıyı 93:30'da verdi.;)
Neden güvenmiyeLim sonuç ortada ;;)
Niye alıntı yapma gereği duydun?:u:
Volkan Babacan bir daha verme kaleyi :)
Nedvedmania
14.Eylül.2007, 04:23
Oylamada hala hacettepeye oy verenler var :D
KaF KeF
14.Eylül.2007, 04:23
Canı Sıkıldı Arkadaşın Tartışma çıkarmak istiyor...
fmsmyrna
14.Eylül.2007, 04:25
Hacettepe'nin iyi oynadığı yok hediye ettik adeta golleri.Uğur Boral taraftara tepki göstermekte haklı bence ama bu küfür olmamalıydı orası yalnış.Çünkü Carlos babamız sahada dolanıyor tepki yok Uğur Alex'le birlikte sahda çabalayan iki isimden biri oyundan çıkıyor.Zaten Aragones bugün beni çok şaşırttı.Zico'da ki ezber değişiklikleri anımsadım bir an gole ihtiyacımız lmasına rağmen Kazım-Gökhan gibi hücumu seven ikili yerine Önder-Burak gibi gayet defansif ikili girdi.İlhan'ı almasını beklerken Gürhan'ı aldı.Kadromuz geçen seneden güçsüz değil diyen Aziz Başkan'a da yedeklerin isimlerini yollasaydık da bize hangi ismin maçı çevirebileceğini söyleseydi.
Volkan profosyonel bir oyuncu olmadığını bir kez daha kanıtladı haftaya bakalım Babacan ne yapacak.
Can Arat içinse söyleyecek söz bulamıyorum Semih yedekte kendini geliştirdikçe bu adam kötüye gidiyor.Nasıl tahammül ediliyor anlamıyorum.Keşke futbola devam etseydim diyorum onu görünce.Şuan paf takımda stoper oynayan birini çıkarsak daha iyi oynar.
uAsamet91
Niye alıntı yapma gereği duydun?:u:
Volkan Babacan bir daha verme kaleyi :)
çok iddaLiydi :icon_cool:
DisCo
Fenerbahçe çok istekli başladı maça. Nitekim golüde akabinde buldu. Golü bulduktan sonra Anadolu mantığı ile geriye yaslanmaya başladılar. Buda Hacettepespor'un yüklenmesine neden oldu. Maç boyunca Gökhan'ın kanadından gelerek etkili olmaya çalıştılar. Kazım'ın yardıma gelmeyişi ve Aragones'in müdahale etmemesi Fenerbahçe'yi çok zorladı. Nitekim Can'ın hatası sonucunda ilk yarının skoru 1-1 olarak sonuçlandı.
2. yarıda yine etkisiz bir Fenerbahçe vardı. Can'ın kendi kalesine attığı gol sonrasında Fenerbahçe'nin yüklenmesi beklenirken yine Hacettepe'nin kontrolünde giden bir maç oldu. Güiza yine atılacak pozisyonları harcadı. Gürhan'ın kaçan pozisyonu vardı. Atsaydı herşey farklı olabilirdi. Son olarak Burak'ın son anlarda kaçırdığı bir pozisyon var ki kimse gücenmesin ben olsam böyle artist adamları takımın kapıcısı yapmam. Hacettepe'de oynayan Kadir adlı oyuncunun nasıl futbolcu yapıldığına ise hala inanamıyorum. Maçın içinde attığı bir şut taca gitti hemde acayip acemi bir vuruşla ve sağ kanata atamadığı bir pas vardı çileden çıktım. Penaltıyı atmaya gelincede kaçıracağından adım gibi emindim. Öylede oldu.
Eksik kadrosu ile etkili başlayan Fenerbahçe hayal kırıklığı ile maçı tamamladı.
Nedvedmania
14.Eylül.2007, 04:28
Uğur neden ıslıklandı ? Kötü oynadığı içinmi yoksa başka birşeymi yaptı saha içinde ?
Universal
14.Eylül.2007, 04:30
İyide penaltıyı 93:30'da verdi.;)
Penaltı atıldığında daha dakika 93 olmamıştı.
GodfatheR
Yani ne yazıcağımı bilemiyorum sinirden.Daha maç kadrosunda Can'ı gördüğümde en az 1 gol yedirir dedmiştim.Ama yanıldım 1 tane attırdı 1 tanede kendi attı.Bravo valla.Can değil FB'de TSL'de oynayacak oyuncu değil.Carlos hakeme kızıyor,bağırıyor.Evet hakem maç boyunca hep bizim alehimize kararlar verdi.Peki Carlos kardeşim maç boyunca nerdeydin sen.Ne defanstasın ne ofansta nerdesin kardeşim sen.
Maçın ilk yarısında fena oynamıyorduk.Önede geçtik.Ama Can ilk yarının sonunda öyle bir gol yedirdi ki ikinci yarıda sahada FB diye bir takım yoktu.Nerde bu Aragones'in disiplini,sertliği neden bu takım nasıl bu kadar lakait oynuyor.Bay Aragones sen bu ülkenin en büyük takımlarından biirisin oynadığın maç 1-1 gidiyor.Sen nasıl Kazım'ı Gökhan'ı çıkarıp Burak'ı Önder'i koyuyorsun.Burak'ı koyucaksan Josıco'yu çıkar.İlhan'ı al oyuna kardeşim bu ne korkaklık.
3.maçta 2.mağlubiyet.Tebrikler oyuncular tebrikler Aragones yine bizi kahretmeyi başarıyor bu takım.
KaF KeF
Alex'e asitten başka sahada birşey yapmadı ..
fmsmyrna
14.Eylül.2007, 04:31
Uğur neden ıslıklandı ? Kötü oynadığı içinmi yoksa başka birşeymi yaptı saha içinde ?
Sözde kötü oynadığı için ama hepimizin bildiği gibi futbolu çok iyi bilen! taraftarın mimlediği isimler vardır.Uğur,Selçuk,Deniz vs. bu sebeple çıkarken ıslıklandı.
KanaKe
14.Eylül.2007, 04:33
Ugur hicte kötü degildi Ugur'u isliklayanlari Allah bildigi gibi yapsin.. adam elinden geleni yapti.. asil Can Arat'i isliklamalari lazim!
RaSenGan
14.Eylül.2007, 04:34
Penaltı atıldığında daha dakika 93 olmamıştı.
O zaman Sporx 93'ten önce atılmayan penaltının sarı kartını 2-3 dakika sonradan yazıyor.:)
garydelgadov
14.Eylül.2007, 04:34
PneaLtının dakikasının önemi mi var ?
Eğer oda penaLtı değiLse vay haLimize...
Alex'e asitten başka sahada birşey yapmadı ..
yok artık:icon_biggrin:
Universal
14.Eylül.2007, 04:37
O zaman Sporx 93'ten önce atılmayan penaltının sarı kartını 2-3 dakika sonradan yazıyor.:)
Zaten sarı kart gösterilmeden önce 2-3 dakika boyunca tartışma oldu.
KaF KeF
14.Eylül.2007, 04:37
Ben pek bi olumlu hareketini göremedim..Yada Bana öyle geldi... ?
GodfatheR
14.Eylül.2007, 04:38
Takımda bir lakaitlik var Uğur adamını geçiyor soldaki bomboş adama vermiyor şut çekiyor.Gökhan adamını geçiyor içerde 2 adam bomboş şut atıyor.Nerde bu Aragones'in disiplini.
Alex %110 ile oynadı bu gece. 12 hava topundan 10 tanesini aldı.. 11 dribblingi var sadece ikinci yarıda 5 tane..
Universal
14.Eylül.2007, 04:40
Fenerbahçe 80'e yakın top kaybı yaptı. Bu takım ligin ilk iki haftası en fazla isabetli pas veren takımıydı. Josico ilk maçında ilkonbirde olmamalıydı. Onun yerine Gürhan oynasa takımda daha yararlı olurdu.
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2007, 04:41
Burak'ı koyucaksan Josıco'yu çıkar.
Sakatlığı nedeniyle Euro2008'in kadrosuna girememiş, hazırlık maçlarının yıldızı Josico'yu çıkarmak yürek ister.
Kadromuz geniş değil, dar kabul ediyoruz fakat Josico ve Maldonado birbirlerinden hemen hemen farkı olmayan ileriye oynayamayan iki oyuncuyla Hacettepe maçına çıkıyoruz. Sanki iki maçlı çeyrek final oynuyoruz. 2-1 mağlup durumdayken dahi savunma güvenliğini elden bırakmıyoruz. Çift defansif orta saha ile oynuyoruz.
Can'ın yetenekleri ( ! ) belli. Fenerbahçe'yi kaldıramayacak futbolcu olduğunu nadiren oynadığı maçlarda göstermişti. Önder gibi Can'dan daha iyi oynaması muhtemel bir oyuncuyu yedek oturtup Can'ı ilk 11'e koyarsanız Hacettepe'ye de yenilirsiniz sıradan diğer Anadolu takımlarına da..
KaF KeF
14.Eylül.2007, 04:42
Gökhan Sakat değilse neden 3 haftadır bu adamı oyundan alıyorsun ? Tamam Anladık Formsuz o zaman oynatma da boşuna oyuncu değiştirme hakkımız gitmesin..
GodfatheR
14.Eylül.2007, 04:43
Yav Kaptan o zaman Maldoonado'yu çıkar.Al orta sahadan koy forvete.
aykut_gencfb
14.Eylül.2007, 04:47
hakemde müthişti yani bu kadar kötü bir yönetim olmaz...takım kötü oynadı diye hakkının yenmesimi lazımdı yani....hakem konuşmayalım dior herkes ama görmezlikten mi gelelim...
fmsmyrna
14.Eylül.2007, 04:48
Öyle bir sistemle çıktık ki sanki Anadolu takımı biziz.Hadi iyi oynadık golü bulduk ne diye çekiliyoruz Kaptan'ın dediği gibi sanki eleme maçı oynuyoruz.
Eğer Can Arat paf statüsünden bu kulüpte yer buluyorsa altyapıdan 17-18 yaşında birini çıkarsınlar Can'dan kesin iyidir.
eGowiCh
14.Eylül.2007, 05:00
Alex, Maldonado ve Güiza dışında takım kötüydü. Bu üç futbolcuyu beğendim.
Uğur'un yaptığı terbiyesizlikti.
Can'ın yaptıkları rezaletti.
Aragones'in Önder'i yedek bekletip Can'ı oynatması hataydı.
Diğer futbolcuların yerinde olsam, özellikle Alex'in, Can'ı maçtan sonra bir temiz döverdim. Alex uğraşıyor, didiniyor, Can iki tane gol yediriyor, Alex ne yapsın veya diğer futbolcular?
Volkan süresiz kadro dışı.
KanaKe
14.Eylül.2007, 05:01
Volkan'in kadro disi kaldigini kim dedi?
bay e-ko
14.Eylül.2007, 05:03
Golü attıktan sonra sanki rakipten korkar gibi kendi sahamıza kapandık. Doğru dürüst pas yapamadık. Soldan carlos aldığı toplar ileriye uzun oynadı sürekli, kaliteli adamlar var kısa pasla oynarlar neden sürekli uzun atıyoruz anlamadım zaten. Kazım!ında maşallahı var sağ kanatta oynamadı hiç geriye gelmedi forvet gibi birşey oynadı...
Ama yenilginin tek neden golü atınca kapanmamızdır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence hak ediyor bunu ancak başka kalecide yokki :(
Babacan iyi ama nereye kadar idare edebilir...
shamur1
14.Eylül.2007, 05:16
2 Ön Libero denilince akLıma Ziya Doğan geldi.. Malumunuz Ziya Doğan 2 değil 3 ön libero ile oynatıyordu takımı :)
KanaKe
14.Eylül.2007, 05:17
Bu arada Alex'in attigi 2. golde hicbirsey yok tertemiz bir gol. Güiza'ninda ilk yarinin baslarinda top ayagina gelmisti ofsayt verilmisti. Pozisyonun tekrarini izledim ofsayt yokmus :) Alex'in gol verilse , ofsayt verilmese maci ilk yarinin baslarinda koparmistik.. ama futbol bu iste, ne olacagi hic belli olmuyor.. Hakemler oyuna dahil olmasa cok güzel maclar olacak ama hakemler sahada oynanan futboldan daha cok konusuldugu sürece Türkiye'de futbol oldugu gibi kalir, ilerleme kaydedemez.
Nedvedmania
14.Eylül.2007, 05:20
Bu senin yorumunmu yoksa açıklanan bir durummu ?
El Barto
14.Eylül.2007, 05:22
Alex'in attığı golde faul var bence. Ayağını Hacettepeli oyuncunun önüne koyuyor ki koymasa o topa vuramaz zaten Alex. Guiza'nın pozisyonu ofsayt değil ama Guiza topu kontrol etmekten aciz. Nitekim devam ediyor ama golü yapamıyor. Ofsayt çalınmamış olsa dahi o golü yapabileceğini sanmıyorum.
Alex gerçekten çok özveriyle oynamış. Bütün herşeyi yapmış kazanmak adına 1-2 arkadaşı daha ona ayak uydurabilseydi Fenerbahçe rahat kazanırdı bu maçı.
Son olarak Carlos ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Adamı tam Türk yapmışız sonunda. Herşeye bir ititraz bir itiraz. Körle yatan şaşı kalkar diye boşuna söylememişler. Çok sempatik olan Carlos bu tavırlarıyla başta ben olmak üzere birçok futbolseverin antipatisini kazanıyor.
Raten
14.Eylül.2007, 05:27
Volkan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı haberini sporx,lig tv.com.tr ve fenerbahce.org da göremedim
KanaKe
14.Eylül.2007, 05:33
Volkan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı haberini sporx,lig tv.com.tr ve fenerbahce.org da göremedim
sanirim arkadas kendi fikrini dile getirmis.
Raten
14.Eylül.2007, 05:36
Evet öyle de olabilir tabi ama öyle demek istese bence bırakılmalı falan derdi ama yine öyle olabilir.
BaFraLı
14.Eylül.2007, 05:44
Volkanın yaptığı hareket son dakikada gereksizin gereksizi olmuş.Profosyenel futbolcusun dk ztn son dklar yaptığı harekette resmen penaltı.Adamın üstüne çıkmış.Penaltıda kaçınca hakeme hareket yapıyor hakemde haklı olarak bir sarı kart daha verip kırmızı oluyor.Ondan sonra itirazlar tepkiler bırakın ya..
bay e-ko
14.Eylül.2007, 05:58
Volkan iyi kaleci ama bazı davranışlarını düzeltmesi şart yoksa bu şekilde gider kendini geliştirse bile bir halt olmaz. Bir değil İki değil bu hareketler. Milli takımda çeklerden Koller e de son dakika da gereksiz hareket yaparak sonra ki maçlarda belki elenmemize neden oldu...
Ben yorum yaptım da eksik olmuş. Süresiz kadro dışı kalmalı olmalıydı. Özür dilerim yanlış anlaşılma için.
JunkChorn
14.Eylül.2007, 06:36
Alex çok iyiydi istekliydi ancak şunu demek istiyorum;Hakem Carlos'un o tahriklerine gelipte oyundan atmadı ya yazıklar olsun.Allahtan bulsun!
Bir takım hücum ederken zaman geçiriyor diye kart yiyorsa ona da yazık.
1-0 öne geçipte ligi alacağım geçen seneki avrupa başarımı artıracağım diye oynayan bir takım için maç sonucuda çok iyi oldu.
Rezalet!
bySilver
14.Eylül.2007, 06:43
2 Ön Libero denilince akLıma Ziya Doğan geldi.. Malumunuz Ziya Doğan 2 değil 3 ön libero ile oynatıyordu takımı :)
eLinde oLsa 4.de koyacaktıda.
nekop
14.Eylül.2007, 07:21
Forumda herkes Volkan'a yedek alınmalı diye bütün yaz bağırırken Fenerbahçe yönetimi altyapıdan çıkanları oynatıcaz dedi haftaya büyük ihtimal Volkan Babacan oynayacak neler yapacak göreceğiz.O degil ligde öyle böyle idare edersin yedeklerle ama Porto maçında Volkan'ın böyle bir hareket daha yapmayacağının bir garantisi yok işin kötü yanı Volkan ligde cezası bitince ilk maç yine ilk 11 oynayacak ne yaparsa yapsın yeri garanti rekabet edeceği biri yok...
physicist87
14.Eylül.2007, 07:28
Alex yetmedi işte.. Sahada ruhuyla oynayan tek adam Alexti.. Kanıyla canıyla koştu top kapmaya çalıştı arapaslar verdi ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor..
Can üçüncüyü attıryordu ama Volkan'ın deyimiyle Allah attırmadı..
Yorum bile yazdıracak moral bırakmadılar insanda, tamam sakatlarımız var eksiklerimiz var gediklerimiz var ama futbolda herşey var herşeyi düşünmek zorundasın eğer büyük düşünüyorsan !!! Hala aurelio hariç bi eksiğimiz yok diyen başkan bu maçta görmüştür kusursuz kadromuzu !
Ya kaldıramıyorum ne böyle bir futbolu ne böyle ruhsuz futbolcuların olduğu renklerine sevdalandığım futbol takımını , inanın gerçekten yenilelim dedim size yemin ederim böyle oynucaksak yenilelim dedim
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2007, 07:34
Yav Kaptan o zaman Maldoonado'yu çıkar.Al orta sahadan koy forvete.
Sonuna ( ! ) koymadığımdan yanlış anlaşıldım galiba.Mahmut Uslu'ya ayıp olurdu Josico çıksaydı. :} Ben de Anadolu takımlarına karşı çift defansif orta saha ile oynamamızın doğru olmadığını düşünüyorum. Josico + Maldonado Aurelio'nun tek başına yaptığını yapamadı bugün.
Volkan abarttı artık kırmızı işini. Dünya'nın en çok kırmızı gören kalecisi olma yolunda ilerliyor. Ama unutmaması gereken bir şey var ki ; kendisi de kaleyi sakatlık, ceza nedeniyle aldı ve Rüştü'yü 2. hatta 3. kaleciliğe itti. Yarın Volkan Babacan da onun yaptığı gibi yapıp Volkan'ı yedek kulübesine hapsederse Volkan'ın yedek kulübesinde hatayı nerde yaptığını düşünmesi için çok zamanı olacaktır.
GodfatheR
14.Eylül.2007, 07:36
Sonuna ( ! ) koymadığımdan yanlış anlaşıldım galiba. Ben de Anadolu takımlarına karşı çift defansif orta saha ile oynamamızın doğru olmadığını düşünüyorum. Josico + Maldonado Aurelio'nun tek başına yaptığını yapamadı bugün.
Evet ben yanlış anladım galiba:p.Az önce Rıdvan Dilmen Josıco ile Maldonado yapışık galiba dedi.Çok güldüm valla.Gerçekten yapışık gibi oynuyolar.
pogobass
14.Eylül.2007, 09:10
Yasin ve Can'ın tecrübesizliği ve uyumsuzluğu, kanatların iyi işlemeyişi, savunmada kazanılan topları iyi kullanamama, Alex'in tüm mücadelesine rağmen olmadı.Hacettepe ligteki ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında aldı.Belki Semih olsa 89'da girip 90'da atardı golü. :)
erdili
14.Eylül.2007, 09:21
Aragones yüzünden kaybedilen bir maç;
1. Önder gibi stoperden bozma bir sağ bek'i yedek bırakıp can arat ile başlaması, kaldı ki luciano ile birlikte tandemi oluşturmuş ve şampiyonluk yaşamış bir stoper.
2. Josicco transferi konusunda yönetim hatalıdır fakat bu oyuncuyu ilk maçında 90 dakika oynatıp milli maçlarda 90 dakika oynayan Emre'yi kadroya dahi almamak.
3. Oyuncu değişikliklerinde mantık dışı davranarak rutine bindirmesi.
Jesus_FB
14.Eylül.2007, 10:46
ilk 20 dk dışında sürünen bir Fenerbahçe. Şimdilik tek tesellimiz takımdaki eksikler bakalım onlar gelince ne olacak.
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2007, 12:32
Fenerbahçe onca eksiğine rağmen Alex'in gayretleriyle öne geçmeyi başardı ama golden sonra yatmaları büyük hataydı.Oftaş Can'ın büyük hatalarıyla bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi.Tek başına Alex ancak bu kadar yapabiliyor.Diğer oyuncularda ona uysalar veya uymaya çalışsalar daha değişik bir skor olabilirdi.Hatta Semih olsaydı yeterdi belkide.Aragonesli Fenerbahçe bu sezon şimdilik pek olumlu sinyaller vermiyor.Bakalım Porto maçındada geçen seneki gibi Avrupada farklı performans olayınımı göreceğiz..
deniz.91
14.Eylül.2007, 17:47
Fenerbhaçe ilk maçtan itibaren çok yetersiz bir görüntü çiziyor açıkası bu oyunla fbli taraftarı kötü günler bekliyor
omersal
14.Eylül.2007, 17:58
Valla BJKnin şampiyon olmasına ihtimal vermiyordum ama iki büyük takım bu futbolla devam ederse şampiyonluk beşiktaşa kalacak gibi :(
BlackEagle19o3
14.Eylül.2007, 18:11
Öncelikle tebrikler Hacettepe.Sadece 2. yarıyı izleyebildim iftar dolayısıyla, ve çok iyi oynadılar.Penaltı ve Volkan'ın atılışı %100 doğru, tartışması bile yapılmaz.Orda zaten Volkan'ın ne kadar profesyonal olduğunu bir kez daha gördük.Can Arat 2 gole sebebiyet vermesinin yanı sıra her pozisyonda İbrahim Şahin'in arkasında kaldı, Yasin'in her attığı pas rakibe gitti.Josico çok yavaş bir oyuncu , ben beğenmedim.Tabi daha ilk maçı... Alex tek başına didindi durdu.Guiza bu kadar koşsun, çalışsın ama gol kaçırmaya devam etsin , hem siz memnun olun hem de rakip takım taraftarı olarak biz:)Aragonnes taktik diziliş, oyuncu seçimleri, oyuncu değişiklikler, kadro disiplini vs bir sürü konuda eksik kaldı.Fenerbahçe'nin 2-1 geriye düştükten sorna tek kale oynaması lazımdı.Çıkan oyuncu da Kazım olmamalıydı, Burak girerken;)Bu arada Rıdvan Dilmen'i dinlerken dün bir sözü hoşuma gitti.Dede'nin değişiklikleri maçtan önce kafasında belirlediğini, Kazım iyi oynasa bile onun yerine Burak'ı alacağını ve benzeri değişiklikleri sanki maçtan önce planladığını söyledi:DSonuçta lige kötü başlayan bir Fenerbahçe var ve umarım böyle devam eder:)
Sekopej
14.Eylül.2007, 20:27
Olan oldu, bu takımdan bu kadar. Aragones de kazanmaya yönelik hamle yapmayınca sonuç kaçınılmaz.
Neyse her maçı kaybetmeyeceğimizi düşündüğüm için, eksikler de takıma katılınca daha iyi oluruz çok da üzülmeye gerek yok.
Benim asıl üzüldüğüm nokta ligimiz artık İspanya'da yayınlanıyor. Dün bu maç canlı yayınlanmış İspanya'da. Carlos, Güiza, Aragones geldi ve İspanya'da populerliğimiz arttı fakat bu şekilde oynamaya devam ettikçe ve İspanyollar bu oyunu gördükçe sempatilerini kazanmak zor olacak gibi.:p
BeeTLeJuiCe
14.Eylül.2007, 20:39
Dünkü maçta, Luciano ve Servet ile birlikte stoper oynayan, Hatta o dönem defansı toparlayan Önder'i oynatmak yerine Can'ı oynatmak nedir yaa. Bu Can yüzünden almadık mı biz Yasin'i. Sırf altyapıdan yetişti diye kadroda bulunuyor arada bir sahaya çıkıyor ve sonuç ortada. El bombası gibi sahada geziyor.
Burak Yılmaz'ı sağ kanat diye mi aldık? Bu Burak değilmiydi sağ kanatta yi oynayamıyor diye Beşiktaştan yollanan, Bu Burak değilmiydi Beşiktaşa gelmeden önce ve gittikten sonra Forvette oynayığ gollerini atan. Koy Güiza'nın yanına onu. Aziz Yıldırım bir takımın 4 forveti olmalı diyordu sezon başındaki açıklamalarında Burak'ı o yüzden aldı diye biliyorum ben. 2-1 maç Hala Josico ve Maldonado oyunda. Stad da Hacettepe taraftarı yok. Tüm stad Fenerbahçeli, sanki Büyük taraftar baskısı varmış, rakip çok etkiliymiş gibi çift önlibero oynuyoruz.
Önümüzdeki iki hafta içinde bir 3 puan daha kaybedersek başta medya olmak üzere Aragonesi yollarlar kafalarında. Bir an önce toparlanmamız gerek.
Uğur, Kazım bunların akıllandırılması gerek. Oyundan alındı diye kenar yönetime tepki ne demek? Ayrıca geçen sene Sevilla maçından sonra prens ilan ettiğimiz Uğur'u ıslıklamak ne demek? Tamam biraz şuursuz oynuyor Uğur ama o atılan bir golün asistini yapan oyuncu o.
Akıllıca oyuncu değişiklikleri yapan Aragonese ise ayrıca alkışlıyorum. Gökhan sezon basından beri 90 dakikayı tamamlayamadı bir türlü. Madem öyle Önder ile başla. Defansif açından sorun yaşıyorsan Milli Takım performansını Fenerbahçede sergileyemeyen Kazım yerine Gökhan'ı ofansta kullan.
Ama artık yap bişeyler be adam!!
Varonil
15.Eylül.2007, 15:39
Rezalet bir maçtı.İyi oldu bu yenilgi,bu kadar rezil bir oyuna,futbola bu skor az.Sakatlar,eksikler takıma katılsın başka birşey istemiyorum şu anda.
Can'ın Tsl'de nasıl oynadığına şaşırırken Fenerbahçe'de ilk 11'de başlaması inanılmaz.Volkan ne yapmak istiyor anlamış değilim.Bu kaçıncı oldu kaçıncı.Yarın öbür gün bunu bir Şampiyonlar Liginde yapsa ne olacak? Yahu böyle amatörlük olmaz ki.Sen Fenerbahçe Spor Kulübünün profesyonel sporcususun.Maç içinde yaptığın hareketlere bak.Neyse inşAllah V.Babacan Gençlerbirliği maçında harikalar yaratır da yedek bırakır Volkan Abisini.Uğur'un,Kazım'ın bu düşük performanslarını anlayamıyorum.