Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Hacettepe

13 37.14%
  • Fenerbahçe

18 51.43%
  • Beraberlik

4 11.43%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Hacettepe - Fenerbahçe [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Hacettepe - Fenerbahçe [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçta stadda olacağım. Yeneceğimizi umuyorum. Güiza gol atar umarım. Bu maçtada gol atmazsa çatlak sesler iyice yükselecektir onun için.

Skor tahminim 2-0 yada 3-0.

fener maci rahat alir bende 2-0 yada 3-0 gibi bir skor bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maçta tek rakibimiz suni çim olur harelde.Oyuncular kendini sakınarak oynarlarsa puan kaybedebilirz.Tabi birde hafta içinde oynanacak Porto deplasmanı akıllarda olabilir.

Nesil
    2006

Fenerbahçe, bu maçta kadro sıkıntısı yaşamıyacak. Ortasaha iyileşti. Fenerbahçe, bu maçta orta alanda ağırlığını koyarsa maçı kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe rahat kazanır.Oftaş geçen seneki kadar iyi değil kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence Hacettepe bu maçta kendini bulacaktır. Fenerbahçe'de zaten hafta içindeki Porto deplasmanını düşüneceğinden berabere biter diyorum... Skor Tahminim : 1-1 biter...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Josico-Maldonado-Emre Önlerindede ALEX ortasahası bekliyorum. 2-0 gibi skorla alırız

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbahçe zorlanacak ama alacak

10. Default

Skor: HT 1-3 FB
    Goller:Semih,Güiza,Kazım ------ Zako
    Kartlar:Gökhan Gönül,Josico

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hacettepe maçı kadrosu
    Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında 13 Eylül 2008 Cumartesi günü deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçemizin Hacettepe maçı kadrosunda Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Can Arat, Yasin Çakmak, Selçuk Şahin, Roberto Carlos, Kazım Kazım, Josico, Maldonado, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Ali Bilgin, Uğur Boral, Gürhan Gürsoy, İlhan Parlak ve Güiza yer alıyor.

Kafilemiz, bugün saat 18.10'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek bir uçakla Ankara'ya gidecek.

Edu ve Luganonun olmamasi buyuk eksiklik bence... Saha zemini ve Porto macinida dusunursek cok kolay bir mac degil ... Josico'nun performansida merak konusu. Skor tahminimde 3-1 fener galibiyeti ...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Semih-Lugano-Edu as kadrodan 3 kişi yok ama yinede rahat yinede rahat geçeceğimizi umuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan Yasin Önder Carlos
    Kazım Josico Maldonado Uğur
    Alex Güiza

Muhtemelen bu 11 ile çıkarız maça. Biletimide almadım daha yarın buluruz heralde bi bilet.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Televizyonlarda Aragones'in Porto maçı öncesi Gökhan'ı da dinlendireceği söyleniyordu.Ne ölçüde doğru bilinmez ama içimden bir ses puan kaybı yaşayacağımızı söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

40 yıl sonra yeniden !..

Turkcell Süper Lig’e Gaziantep yenilgisiyle başladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 2-0’lık skorla devirerek moral bulan Fenerbahçe, bugün Hacettepe’ye konuk olacak.

Sarı-Lacivertli ekipteki eksiklerin yanısıra, bu maçın en önemli özelliği, iki takımın 40 yıl sonra karşılaşacak olması. Sezon başında Gençlerbirliği Oftaş’ın isim değiştirip, Hacettepe adını almasıyla, iki takım 1968’den sonra ilk kez karşı karşıya gelme imkanı buldu. Fenerbahçe, Hacettepe ile en son 5 Mayıs 1968’de karşı karşıya gelmiş ve Ankara’daki bu maçı Sarı-Lacivertli ekip 3-0 kazanmıştı. Bugüne dek Kanarya ile Başkent ekibi ligde 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 13’ünü Fenerbahçe, birini Hacettepe kazanırken, 4 müsabaka da berabere bitti. Bu arada Kanarya, Ankara’ya tam 9 eksikle gitti. Kaleci Mert, sakatlıkları bulunan Edu, Lugano, Semih, Tümer, Deivid, Vederson, hocadan izin alan Emre ve Deniz İstanbul’da bırakıldı.
    Saat 19.00'da Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak müsabakada M.Kamil Abitoğlu düdük çalacak
    MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE
    STAT: 19 Mayıs
    HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, B.Tuncay Akkın, Özgür Çetiner
    HACETTEPE: Recep, Orhan, Amir, Teli, Murat, Serkan, Tozo, Sandro, Kadir, Zoko, İbrahim Şahin
    TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
    FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Yasin, Can, R.Carlos, Kazım, Maldonado, Josico, Alex, Uğur, Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hacettepe'nin küme düşeceğini düşünenlerden biri olmama rağmen bu maça iddaada 10 çifte şans oynadım ...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hacettepenin Bu Maçta Hiç Şansı Yok Fenerbahçe Kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'da baya eksik varmış.Hacettepe geçen seneki gücünde değil.Eğer olsaydı galibiyet bile çıkarabilirlerdi.Tahminim Fenerbahçe bu maçı kazanır.Belki bir ihtimal beraberlikte çıkabilir bu maçtan..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.BAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!

(CANLI) Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, bugün 19 Mayıs Stadı'nda İnönü Stadı'nda Hacettepe ile karşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Özgür Çetiner yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak. Maç öncesi Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu. Sakatlıkları sebebiyle Semih, Edu, Emre'nin yanı sıra hava şartları sebebiyle ülkesinden dönemeyen Lugano da bu maçta Fenerbahçe adına sahada olmayacak. Sarı-lacivertliler mücadeleye şu 11 ile çıkacak;
    FENERBAHÇE
    Volkan
    Roberto Carlos
    Can
    Yasin
    Gökhan
    Uğur
    Alex
    Josico
    Maldonado
    Kazım
    Güiza

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok güvenmeyin Hacettepe'ye
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.

Önder neden oynamıyor Can yerine? Kesinlikle Can'dan daha kaliteli bir stoper ve asıl mevkisi stoper zaten, herhalde sağ bek sanıyor Aragones Önder'i.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alex Attı..1-0...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir Tane Daha Attı fakat Faul diye saymadılar..
    Last edited by KaF KeF : 13.Eylül.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hacettpe attı 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
    Can Hacettepe'ye golü hediye etti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Volkan Can İşbirliği ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir arkadaşım konuşmuş Hacettepeli futbolcuların bazılarıyla. Çok hırslılarmış. Özellikle de İbrahim Şahin, ki golünü de attı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı 15.Dk dan beri izliyorum tam Fenerbahçenin ataklarını sıklaştırdığı dakikalardı ve nitekimde Alex'in golü geldi.10 dakikaya yakın bir süre yine top Fenerbahçe'deydi rakip yarı sahada topu ayağımızda tutuyorduk ki bu dakikalarda Alex'in bir golü verilmedi ve Güiza'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon ofsayt diye kesildi.İki kararda yanlıştı bana göre.Özellikle Güiza'nın pozisyonu.

Canın mükemmel asisti ve Volkan'ın suni çimin azizliğine uğrayarak kayması sonucunda bir gol yedik ve devre 1-1 berabere kapandı.Bakalım 2. Yarıda bizleri neler bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gooll 2-1.Hacettepe attı.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri