View Full Version : UEFA Kupası 1.Tur 1.Karşılaşma | Kayserispor - Paris Saint-Germain
deniz.91
15.Eylül.2007, 03:28
Kayserispor - Paris Saint-Germain
Tarih:18.19.08 Saat:21:00
Yer:Kayseri Atatürk Stadı
Hakem:Bernie Raymond Blom(Hollanda)
KaPaLı
15.Eylül.2007, 03:34
Kayseri'nin işi zor. İlk maçta Sakho oynamayacak sanırım ama ileride Hoarau'ya çok dikkat etmesi lazım Kayseri'nin stili John Carew gibi uzun boyuna rağmen ayakları hızlı bir oyuncu
BlackEagle19o3
15.Eylül.2007, 03:34
Kayseri evinde bu maçı kaybetmez.1-0 veya 1-1 biter;)
LaigLeNoiR
15.Eylül.2007, 03:38
Galibiyet alırsak bu maçtan deplasmanda turu belkide geçebiliriz.
Universal
15.Eylül.2007, 03:54
Kayserispor eğer burada kazanırsa ve gol yemesse, deplasmanda turu geçecek skoru elde eder. Bu nedenle bu maç turu geçecek tarafı belirleyecektir. Gönlümüz Kayserispor ile... :)
Oghuse
15.Eylül.2007, 08:37
Bilet fiyatları uygun olursa bu maça gitmeyi düşünüyorum..
PesimiSTyLa
15.Eylül.2007, 08:47
Kayseride cok bariz bir sekilde görülen bir gol sıkıntısı var. Yeni transferler Aghahowa ve Purovic henüz takıma dikiş tutturamadılar. Aynı sekilde gol de yemiyor. Bu da güzel birsey. Gol sıkıntısı çözülür, defans iyi oynamaya devam ederse kazanılmayacak mac degil. Kayseri'nin yenilecegini sanmıyorum. 1 yada 0 diyorum. Umarım avantajlı skor elde edilir..
deniz.91
15.Eylül.2007, 20:37
Maçın Bilet Fiyatları
Kale Arkası: 10 YTL
Maraton: 20 YTL
Kapalı: 100 YTL
Kombine Kartlar bu maçta geçerli olacakmış.
Maçta bende olacağım tabiki:DBaya heyecanlıyım Mehmet Topuz falan gününde olursa alırız bu maçı. Dün PSGyi izledim elenmeyecek bir ekip değil.Forvette Milan Aghahwa oynamalıyız
Fernando Gago
15.Eylül.2007, 21:06
Kayseri bu maçı kaybetmez gol de yemez :) Kısır bir maç olur 1-0 yüksek ihtimal
a.arıcı-11
15.Eylül.2007, 21:21
Umarım Kayserispor rakibini eler ve göğsümüzü kabartır
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2007, 03:18
Kayserispor bu maçta avantajlı bir skor elde ederse turu geçme şansını artıracaktır.2 sezon önce Avrupa'da çok ilerleyemeselerde iyi işler yapmışlardı.En iyi performanslarını sergiledikleri takdirde PSG'yi yenebileceklerini düşünüyorum.Başarılar diliyorum..
Universal
16.Eylül.2007, 03:44
Kayseri'de yaşasam durmam maça giderim. Bilet fiyatları baya uygun. 10 YTL bana göre çok az, stadın tamamen dolması Kayseri için büyük güç olacak. Saattide uygun. İftar vaktinden baya sonra olacak.
Oghuse
16.Eylül.2007, 04:01
Maçın Bilet Fiyatları
Kale Arkası: 10 YTL
Maraton: 20 YTL
Kapalı: 100 YTL
Kombine Kartlar bu maçta geçerli olacakmış.
Maçta bende olacağım tabiki:DBaya heyecanlıyım Mehmet Topuz falan gününde olursa alırız bu maçı. Dün PSGyi izledim elenmeyecek bir ekip değil.Forvette Milan Aghahwa oynamalıyız
Deniz kombine satışları devam ediyor mu bilgin var mı? Ve ne kadar acaba kombineler..
Bu maça da büyük ihtimalle giderim..
deniz.91
16.Eylül.2007, 21:25
Kombine satışları devam ediyo hala bilfiğim kadarıyla 50 YTL Kale Arkası Maraton 200 YTL Bilet satılan gişelerden alabilirisin.
Bu arada Puroviçle Aydında sakatlanmış:S
a.arıcı-11
16.Eylül.2007, 21:33
Kombine satışları devam ediyo hala bilfiğim kadarıyla 50 YTL Kale Arkası Maraton 200 YTL Bilet satılan gişelerden alabilirisin.
Bu arada Puroviçle Aydında sakatlanmış:S
Yuh olaya bak Antalyaspor BJK maçında kale arkasını 20 YTL den satmıştı,Fenerbahçe ise normal maçlarda kale arkasını 44 YTL'den satarken 50 YTL gerçekten süper para.Kayseride yaşamak varmış:)
Oghuse
16.Eylül.2007, 21:38
Yuh olaya bak Antalyaspor BJK maçında kale arkasını 20 YTL den satmıştı,Fenerbahçe ise normal maçlarda kale arkasını 44 YTL'den satarken 50 YTL gerçekten süper para.Kayseride yaşamak varmış:)
Burda da büyük maçlarda bilet fiyatları uçabiliyor ancak kombine alınca gerçekten hesaplıymış ben daha pahalı sanıyordum 50 ytl çok uygun düşünmek lazım..
deniz.91
16.Eylül.2007, 21:39
Bu arada takımda sakatların sayısı gün geçtikçe dahada artıyor.
Koray, Aydın, Durmuş, Olembe, Cangele, Puroviç ve Ragıp bu maçtada yoklar baktığımız zaman bunların 6 tanesi takımda banko oynayacak isimler ama büyük şanssızlık işte muhtemelen şöyle bir kadromuz olur
Hamidou
Escobar(Muslu)
Toledo
Eren
Ali Turan
Mehmet Topuz
Umut Koçin
Saidou
Abdullah Durak
Aghahowa
Mehmet Eren
Elde adam kalmadı bakalım bu kadro neler yapacak
19_SeRDiNÇ_05
16.Eylül.2007, 22:29
maçı hangi kanal veriyo?
sakary Ali
17.Eylül.2007, 00:10
kayseriye başarılar 2-0 gibi bir skor la turu atlaarız
deniz.91
17.Eylül.2007, 01:00
Maçı D-Smart verecek
GeNç KaRTaL
17.Eylül.2007, 05:13
Zaten çok eksik vardı.2 tane oyuncunun daha eksiklere katılması kötü oldu Kayseri için.İşleri gerçekten zor eldekilerle..
Aydın , Olembe , Cangele , Purovıc , Ragıp , Koray Bu Adamlar Zaten Takımın Yarısını Olusturuyordu
Sakatların Cok Olması Kotu Oldu
Yoksa Psg Elenılmıyecek Bı Takım Değil
Zor Bı Mac Olcak 1-0 Olsun Bızım Olsun
Cangele
17.Eylül.2007, 21:02
Olembe Koray ve Puroviç'in oynayacağızını düşünüyorum...Haoro,Rotten tehlikeli oyuncuları Makalele Guily tecrübe:)Kalecileride baya iyi. Erken gol bulmamız lazımm
deniz.91
18.Eylül.2007, 04:36
En azından Puroviç ve Koray inşallah oynar ya ikiside önemli oyuncular.
Oghuse
18.Eylül.2007, 04:37
Maça kaç kişi geliyo mini bir buluşma mı ayarlasak..
deniz.91
18.Eylül.2007, 20:38
Buluşma ayarlasak iyi olur aslında ben sivas kale arkasındayım ama ora muhtemelen full çekecktir yan yana oturamayız
deniz.91
18.Eylül.2007, 23:47
Sanırım stad bu kez full çekecek baya satılmış diyolar
garydelgadov
19.Eylül.2007, 00:53
Araba ayarLayamamadım off.:(
Oghuse
19.Eylül.2007, 01:22
Maça gitmeyi düşünüyoruz inşallah bilet buluruz..
KaF KeF
19.Eylül.2007, 04:16
Mehmet Eren'in sol çaprazdan çektiği sert şut üst direkten döndü.
.
.
.
Kezman Attıı...
0-1 ..
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 05:07
Kezman Atmış :)
KaF KeF
19.Eylül.2007, 06:14
Kayseri:1 Psg:2 Maç Sonucu
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:17
1-2 bitti sanırım 1-1 bitse daha iyi olurdu :)
Pankartı anlıyamadım Karizma aykut ?
KaF KeF
19.Eylül.2007, 06:19
Yok yahu o benim imzam..:D
Nedvedmania
19.Eylül.2007, 06:20
Bir an mesaj gibi geldide :)
RaSenGan
19.Eylül.2007, 06:35
1-1'di yahu ne zaman 2-1 oldu :) İşi çok zor olucak ikinci maç Kayserispor'un.
Oghuse
19.Eylül.2007, 07:40
Maçtan biraz önce eve ulaştım Kayseri daha başlarda ceza yayının üzerinden M.Eren'in vurduğu top direkten döndü..Kayseri tam maça iyi başladık diyorduk ki PSG in duran top organizasyonuyla golü geldi..Aslında pekte organizasyon sayılmaz tamamen bireysel hatalardan Kayseri kalecisi çok korkak davrandı ve topa çıkmadı sonucunda top Kezmanın önüne düştü ve gol oldu.. 1-0
Bu dakikadan sonra adeta PSG kendi sahasına gömüldü..İlk yarı Kayseri her ne kadar rakip ceza alanına girmeye çalışsa da rakip fırsat vermedi ve Kayseri uzaktan şutlarla kaleyi yokladı..Umut Kocin'in taç çizgisinden topu gelişine vuruşu gerçekten çok hoştu..
2. yarı oyunda değişiklik yoktu ve fazla pozisyonda bulunmadı.Oyuncu değişikliklerinden sonra maça hareket geldi ve Kayseri 65. dk'dan sonra oyunu rakip yarı alana yığdı..Her ne kadar çabalansada Kayserispor beklerinin atağa çıkmaması sebebiyle Kayseri oyunu göbekten kurmak zorunda kaldı..Son dakikalarda duran topta 4. kere defanstan seken topa Toledo vurdu durumu 1-1 e getirdi..Tıopu almak için kaleye gittiğinden rakip defans 13 numara (adını hatırlamıyorum) Toledoyu indirdi ve gerginlik yaşandı ve hakem bu olayı sadece sarı kartla geçiştirdi..
Yine son anlarda Kayseri atağa çıktığı bir anda PSG topu kaptı defansımızın arkasına topu gönderdi.Luyindula deparı attı ver topla buluştu ve kaleyi bulan 2. PSG şutuda gol oldu.. 2-1
Oyunu izlenimim böyledi..Oyunculardan ise Eren Güngör çok ama çok iyidi..Saidou Kayserispor'un temposunu düşüren adamdı..Abdullah çok çabaladı ancak vasatı aşamadı..Ali Turan çok basit hatalar yaptı..Kaleci Suleymonou Kayserispor'a hiç yakışmıyor toplara çıkmaktan adeta korkuyor..Aghahowa çok koştu ancak yanlız kaldı ancak bir atakta gerçekten çok iyi depar attı ve rakibini oyundan düşürdü..
PSG zaman geçirmeye çalışması normal ancak bunu belli etmesi çok komik bir pozisyonda M.Eren 3 defans oyuncusu arasına daldı pozisyondan sonra 3 oyuncuda birbirinden habersiz olarak yerde kıvranıyordu yani bu kadar da olmaz dedirtecek cinstendi..Hakem bize karşı kart konusunda çok cömertti keşke PSG karşısında da bu kadar cömert olabilseydi..
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2007, 12:30
Kayseri'nin evinde 2-1 kaybetmesi kötü olmuş.Şimdi orada 2 farklı kazanması gerekecek.Sakatlar felan o zamana kadar takıma katılırsa belki bir şans olabilir ama işleri daha zor artık..
Oghuse
19.Eylül.2007, 20:28
Dün PSG gerçekten futbol oynamadı kazanılmayacak maç değildi ancak kaleyi tutan 2 şutta gol oldu bu nedenle savunmada önlem almalı Kayserispor..
deniz.91
19.Eylül.2007, 21:07
Çok kötü yenlgi oldu bizim için adamlar iki kez geldi ikisinide gole çevirdi biz daha çok pozisyona girdik ama takımda forvet yoktu sağbekte durmuşla ortada turgayla olacak iş değildi zaten.Sağlık olsun ama benim hala umudum var PSG elenmeyecek takım değil cangele ragıp koray puroviçin diğer maçta oynaması gerek.