Kayserispor - Paris Saint-Germain
Tarih:18.19.08 Saat:21:00
Yer:Kayseri Atatürk Stadı
Hakem:Bernie Raymond Blom(Hollanda)
Kayserispor - Paris Saint-Germain
Tarih:18.19.08 Saat:21:00
Yer:Kayseri Atatürk Stadı
Hakem:Bernie Raymond Blom(Hollanda)
Kayseri evinde bu maçı kaybetmez.1-0 veya 1-1 biter![]()
Galibiyet alırsak bu maçtan deplasmanda turu belkide geçebiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayserispor eğer burada kazanırsa ve gol yemesse, deplasmanda turu geçecek skoru elde eder. Bu nedenle bu maç turu geçecek tarafı belirleyecektir. Gönlümüz Kayserispor ile...![]()
Bilet fiyatları uygun olursa bu maça gitmeyi düşünüyorum..
Kayseride cok bariz bir sekilde görülen bir gol sıkıntısı var. Yeni transferler Aghahowa ve Purovic henüz takıma dikiş tutturamadılar. Aynı sekilde gol de yemiyor. Bu da güzel birsey. Gol sıkıntısı çözülür, defans iyi oynamaya devam ederse kazanılmayacak mac degil. Kayseri'nin yenilecegini sanmıyorum. 1 yada 0 diyorum. Umarım avantajlı skor elde edilir..
Maçın Bilet Fiyatları
Kale Arkası: 10 YTL
Maraton: 20 YTL
Kapalı: 100 YTL
Kombine Kartlar bu maçta geçerli olacakmış.
Maçta bende olacağım tabikiBaya heyecanlıyım Mehmet Topuz falan gününde olursa alırız bu maçı. Dün PSGyi izledim elenmeyecek bir ekip değil.Forvette Milan Aghahwa oynamalıyız
Kayseri bu maçı kaybetmez gol de yemezKısır bir maç olur 1-0 yüksek ihtimal
Umarım Kayserispor rakibini eler ve göğsümüzü kabartır
Kayserispor bu maçta avantajlı bir skor elde ederse turu geçme şansını artıracaktır.2 sezon önce Avrupa'da çok ilerleyemeselerde iyi işler yapmışlardı.En iyi performanslarını sergiledikleri takdirde PSG'yi yenebileceklerini düşünüyorum.Başarılar diliyorum..
So what?
Saike
Kayseri'de yaşasam durmam maça giderim. Bilet fiyatları baya uygun. 10 YTL bana göre çok az, stadın tamamen dolması Kayseri için büyük güç olacak. Saattide uygun. İftar vaktinden baya sonra olacak.
Kombine satışları devam ediyo hala bilfiğim kadarıyla 50 YTL Kale Arkası Maraton 200 YTL Bilet satılan gişelerden alabilirisin.
Bu arada Puroviçle Aydında sakatlanmış:S
Bu arada takımda sakatların sayısı gün geçtikçe dahada artıyor.
Koray, Aydın, Durmuş, Olembe, Cangele, Puroviç ve Ragıp bu maçtada yoklar baktığımız zaman bunların 6 tanesi takımda banko oynayacak isimler ama büyük şanssızlık işte muhtemelen şöyle bir kadromuz olur
Hamidou
Escobar(Muslu)
Toledo
Eren
Ali Turan
Mehmet Topuz
Umut Koçin
Saidou
Abdullah Durak
Aghahowa
Mehmet Eren
Elde adam kalmadı bakalım bu kadro neler yapacak
maçı hangi kanal veriyo?
kayseriye başarılar 2-0 gibi bir skor la turu atlaarız
Maçı D-Smart verecek
Zaten çok eksik vardı.2 tane oyuncunun daha eksiklere katılması kötü oldu Kayseri için.İşleri gerçekten zor eldekilerle..
So what?
Saike
Aydın , Olembe , Cangele , Purovıc , Ragıp , Koray Bu Adamlar Zaten Takımın Yarısını Olusturuyordu
Sakatların Cok Olması Kotu Oldu
Yoksa Psg Elenılmıyecek Bı Takım Değil
Zor Bı Mac Olcak 1-0 Olsun Bızım Olsun
Olembe Koray ve Puroviç'in oynayacağızını düşünüyorum...Haoro,Rotten tehlikeli oyuncuları Makalele Guily tecrübeKalecileride baya iyi. Erken gol bulmamız lazımm
En azından Puroviç ve Koray inşallah oynar ya ikiside önemli oyuncular.
Maça kaç kişi geliyo mini bir buluşma mı ayarlasak..
Buluşma ayarlasak iyi olur aslında ben sivas kale arkasındayım ama ora muhtemelen full çekecktir yan yana oturamayız
Sanırım stad bu kez full çekecek baya satılmış diyolar
Araba ayarLayamamadım off.![]()
Maça gitmeyi düşünüyoruz inşallah bilet buluruz..
Mehmet Eren'in sol çaprazdan çektiği sert şut üst direkten döndü.
.
.
.
Kezman Attıı...
0-1 ..