PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Konyaspor

Jesus_FB
11.Mart.2006, 21:02
İlk yarı bitti
37. dakkada Anelkanın tek golü ile Fenerbahçe 2. yarıya 1-0 önde başlıyor

Kemal_Milan
11.Mart.2006, 21:07
Bence fenerbahce bu maçı alır ve galibiyet serisine devam eder

Burak Duran
11.Mart.2006, 21:24
şu anda 3-0 fener harika oynuyor konya sıfır

Nedvedmania
11.Mart.2006, 21:32
Bence fenerbahce bu maçı alır ve galibiyet serisine devam eder
fener ligdeki son maçında yenilmişti ne serisiden bahsediyosun :D

bence de fener konyayı rahat bi şekilde yener

Kemal_Milan
11.Mart.2006, 21:36
fener ligdeki son maçında yenilmişti ne serisiden bahsediyosun :D

bence de fener konyayı rahat bi şekilde yener

Ben lig için konuşmadım arkadasım dikkat edersen ben oraya lig falan yazmadım sadece galibiyet serisine devam eder yazdım dikkat edersen

Neron_FB
11.Mart.2006, 22:04
Fenerbahçe:5 Konya:0
Fenerbahçe çok iyi oynadı..Ve hiçbir golü duran top değildi...(gerçi duran top fln farketmez benim için..O da gol sonuçta ;;) )

mutlee
11.Mart.2006, 22:07
Cok guzel bir futbol, net bir sonuc.

Umit ve Appiah bugun inanilmaz oynadilar. Umit gercekten harikaydi.

imperius
11.Mart.2006, 22:13
anelka nobre(2) appıah ve onder attı golleri..fener cok iyi top oynadı..nobre ve umit ozat cok ıyıydı..

TüMeR_yAğıZ
11.Mart.2006, 22:19
feneri tebrik ederim.

Nedvedmania
11.Mart.2006, 22:23
tüh bee yine kaptırdık liderliği neyse bizde inşalllah yarın yeneriz

imperius
11.Mart.2006, 22:24
feneri tebrik ederim.
umarım bu mesajın forumdakı herkese ornek olur..onemlı olan fair play

EreN
11.Mart.2006, 22:27
Helal olsun bize :D:D güzel bi oyun sonucu aldık maçı

TüMeR_yAğıZ
11.Mart.2006, 22:30
umarım bu mesajın forumdakı herkese ornek olur..onemlı olan fair play
bu düşünceye sahip olman beni sevindirdi.teşekkür ederim.

Universal
11.Mart.2006, 22:44
doğduğumdan beri fenerliyim sonunda fenerbahçe bu sezonun en iyi takım oyununu yaptı helal olsun alexin koşması fenerbahceyi rahatlattı fenerdeki oyuncular 2. düştükten sonra işi ciddiye aldı sonun bu görüntü çıktı

Frank_Castle
11.Mart.2006, 22:59
yahu bu takımda ya gsyi yendikten sonra çöküyor, ya da şaha kalkıyor..ortası yok ..

10_Osmanozc
11.Mart.2006, 23:06
Sadece özet görüntüleri izledim ve bu görüntülere göre konuşacağım.Güzel oynadı dediğiniz Fenerbahçe buysa ben daha başka birşey demiyorum.Bu kadar basit bir oyun bu kadar zevk vermeyen goller aman Allah'ım.3 seneden beri aynı pilav dönüp duruyor.Bi kere estetik gösterin bize ya.Tarihinin en kötü dönemi yaşayan Trabzonspor bile bu kötü döneminde estetik birşeyler sunmaya çalışıyor ya da ben öyle mi görüyorum.Neyse benim yorumum budur.

EreN
11.Mart.2006, 23:42
Bu kadar basit bir oyun bu kadar zevk vermeyen goller
Hahaha
O goller herhalde kaleden direkt gelip gol olmadı! Bak bakalım adamların kaleye adam gibi şutları var mı
?

10_Osmanozc
11.Mart.2006, 23:44
Hahaha
O goller herhalde kaleden direkt gelip gol olmadı! Bak bakalım adamların kaleye adam gibi şutları var mı
?
Şu yorumunu Allah için bir daha okusana.

Neron_FB
11.Mart.2006, 23:45
Gollerin estetikliğiyle oyunun güzelliği arasında pek alaka yok bence(hatta hiç alaka yok)...Bu nedenle maçın tamamını izleyerek daha sağlıklı yorum yapabilirsin..Gerçi Fenere karşı belli bi önyargın varsa yine olumlu yorum yapmazsın o ayrı...(var demedim, varsa eğer)

10_Osmanozc
11.Mart.2006, 23:48
Üstüme alınmadım zaten merak etme.Gollerin estetikliği ile oyunun güzelliği arasında benim için dpğru bir orantı vardır.Zaten bir Fenerbahçeli ile Trabzonsporlu'nun futbola bakış açılarının aynı olması çok zor değil mi?

Neron_FB
11.Mart.2006, 23:51
Onu bilemicem..Ama Fenerlilerin bakış açısıyla, GSlilerin ve BJKlilerin bakış açısı aynı....(bu maç için);)

10_Osmanozc
12.Mart.2006, 00:03
İşte bundan farklıyız ya:)

RoCCo_42
12.Mart.2006, 00:04
Fenerli arkadasları Tebrik ederim.

Fenerbahcenin oyunu beni ilgilendirmiyor.

Ben kendi acımdan Kendi takımımı tenkit edecem burada müsade ederseniz.
Bu kadar ikili mücadeleden kaçan bu kadar sacma sapan pres yapan bu kadar forvet hattı ile ortasahası kopuk olan ve bu kadar rakip forvetlere asist yapma hevesinde olan defansınız olursa ve maça cıkarken yenilmeyi aklınıza sokarak Kadıköy'e cıkarsan sonucunada katlanırsın.

2.yarının hemen basında gelen golden sonra bu maç 5 olur dedim aynende öle oldu.

Eeeeh AYKUT KOCAMAN Allah seni davul etsin emi. KADIKÖY Gercektende seni baya heyecanlandırıyor baksana skor 5 oldu sen hala heyecandan Yedek Klubesinden kalkıp oyuna müdahale edemedin.Belki yarın Heyecanın geçince yaparsın bişeyler artık.

Cengo
12.Mart.2006, 00:11
Sadece özet görüntüleri izledim ve bu görüntülere göre konuşacağım.Güzel oynadı dediğiniz Fenerbahçe buysa ben daha başka birşey demiyorum.Bu kadar basit bir oyun bu kadar zevk vermeyen goller aman Allah'ım.3 seneden beri aynı pilav dönüp duruyor.Bi kere estetik gösterin bize ya.Tarihinin en kötü dönemi yaşayan Trabzonspor bile bu kötü döneminde estetik birşeyler sunmaya çalışıyor ya da ben öyle mi görüyorum.Neyse benim yorumum budur.

Özet görüntüler sadece gol pozisyonlarından oluşur.Sadece gol pozisyonlarına bakmamak gerekir aslında.

Son yılların en güzel futbolunu oynadı Fenerbahçe!

İzlediğim mekanda herkes mest oldu, özellikle ikinci yarı inanılmazdı.Alex'in sürekli pres yapmasını da gördüm ya gözlerim açık gitmez artık :D

Sürekli pres, tek top, oyun hiç sıkışmadığı gibi ters tarafta kaçan oyunculara nokta paslar, ara ara duvar pası denemeleri.

Alex istediği zaman oyunu hemen değiştirebiliyor, azminin oyuna nasıl etki ettiğini çok rahat bir şekilde gösterdi bütün izleyicilere :)

İkinci yarı inanılmazdı, kim olursa olsun fark olurdu.
75-80e kadar bütün kondüsyonu tükettiler.Hatta bir ara Konyaspor defanstan çıkamadı uzun bir süre.Saydık arkadaşlar ile 3 top çevirdiler, 4.sünde çeviremedikleri için kaptırdılar.İnanılmaz bir pres vardı.

Müthiş bir futbol vardı, 3 dklık görüntülerde izlediğiniz kadarı ile güzel futbolu görebilmek zor olabilir özetlerde.

Luciano'nun direkten geri gelen müthiş şutu, Servet'in direğin üzerinden giden çok sert şutu bütün herkesi ayaklandırdı.

Maçta Fenerbahçe adına tek kötü oynayan oyuncu yine Ümit Özat'tı.Kendisine gelen bütün topları geriye pas ile öldürdü.Pas verirken çok temkinli olması bazen oyunu yavaşlatıyordu.Mahmut Hanefi varken Ümit Özat'taki ısrar nedir anlayamıyorum.

Oyun özellikle ikinci yarı çok hızlı olduğu için izlemekte zorlandığımı bile söyleyebilirim :)

Servet Galatasaray maçındaki gibi hatasızdı ve çok etkiliydi.
Deniz 1-2 kritik pozisyonda çok önemli top kesmelerde bulundu.Ayağında top tutmamaya çalıştı, iyiydi.

Bu futbolun devam etmesini isterim tabi ki :)

Konuşmak için erken olabilir ama bütün programların ana gündemi bu çok güzel futbol olacaktır büyük ihtimal :)

Aurelio'nun topu 1 tur çevirmeden pas vermeme isteği zaman zaman hoşuma gitmese de, Kemal'in oyuna girdikten sonra bir ara bireysel oynaması hoş olmasa da güzel futbolu çok fazla etkilemedi.Maçın ilk bölümünde biraz tutuk da oynasa Fenerbahçe golün ardından sürekli vites arttırmaya başladı.Kais'in oynamaması ofansif olarak zarar verdi bence Konyaspor adına, Tayfun'un yedek bırakılması da diğer şaşırtıcı nokta idi.

10_Osmanozc
12.Mart.2006, 00:12
Demek ki Fenerbahçe bu muhteşem oyununu gollere yansıtmadı ha neyse üzüldüm vallahi.

Neron_FB
12.Mart.2006, 00:16
Abi o muhteşem oyun olmsaydı bu kdr fazla gol de olmazdı ;)(yine söylüorm hiç biri duran top diil)

Kerim Kerimov
12.Mart.2006, 00:33
Bugün staddaydım, Fenerbahçe şahane futbol oynadı, onu söyleyeyim bir kere. Daum eski düzenine dönerek çok olumlu bir hamle yaptı. Bugünkü maçta pres, paslaşma, kanat akınları, duvar pasları, adam eksiltme, uzaktan şut yani her şey vardı. Resmen futbola doydum.

Konyaspor da iyi takım, onlar da başta oynamak istediler ama resmen oynatmadık adamları. Servet savunmada çok iyiydi. Orta sahaya kadar gelip pres yaptı. Ayrıca sahanın en iyisi de Appiah'tı. Acayip koştu.

Konyaspor ilk tehlikesini 64. dakikada kontra atakla yakaladı ama Rüştü birebirlerdeki başarısını bir kez daha hatırlattı bize.

60. dakikalarda tam içimden geçiriyordum(3-0 dı galiba o zaman maç), Selçuk, Kemal gibi oyuncuları alsa da onlar da ısınsa mücadeleye diye ki nitekim sırası ile Kemal ve Selçuğu oyuna soktu Daum. Ayrıca ikinci yarının başında Anelka'yı çıkarıp Nobre'yi sokmasını da çok olumlu karşılamıştım. Çok koştu zaten Nobre. Burada eleştirdiğiniz Daum'u tebrik etmeniz lazım objektifseniz.

Ben bu akşamki oyunu gördükten sonra ligdeki ve kupadaki mücadelede rahatladım. Daha da eminim takımımdan.

Neron_FB
12.Mart.2006, 00:57
Benim Daumdan son 5 hafta gıcık almamın sebebi bu sistemi uygulamayı unutmasıydı..Şimdi gözüme girdi yine:D

TüMeR_yAğıZ
12.Mart.2006, 01:07
Benim Daumdan son 5 hafta gıcık almamın sebebi bu sistemi uygulamayı unutmasıydı..Şimdi gözüme girdi yine:D
göz boyuyor dikkat edin :D

Neron_FB
12.Mart.2006, 01:41
Wala boyamaya hep devam eder inşalah o zaman:) Biz hep böyle kazanalım o boyayadursun :D:D

TüMeR_yAğıZ
12.Mart.2006, 01:48
Wala boyamaya hep devam eder inşalah o zaman:) Biz hep böyle kazanalım o boyayadursun :D:D
iyi bakalım istediğin gibi olsun.Bir gün sıva dökülürse Tümer dediydi dersin :)

Neron_FB
12.Mart.2006, 01:56
iyi bakalım istediğin gibi olsun.Bir gün sıva dökülürse Tümer dediydi dersin :)
yok ya göz boyuyo..Duvar boyamıyo ki :D:D neyse şaka bi yana bu sistem gayet iyi...Umarım böyle devam eder..Tabi doğru adamlarla..

Eray Dengiz
12.Mart.2006, 09:11
Maçın ilk yarısını izlemiştim, 1-0 olunca kapadım :) Yalnız Fenerbahçe gerçekten çok iyi top oynadı. Karşısında ki ekip zayıf olabilir ama Fenerbahçe'nin paslaşması olsun tüm takım düşüncesini aynı olması çok iyi. Appiah, Alex ve Ümit paslaşmaları çok hoştu.

Bednarx
12.Mart.2006, 10:22
Merhaba Arkadaşlar!Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçını 5-0kazanarak iyi bir galibiyet aldık!;;) Bu arada statta çok az bir seyirci topluluğu olduğunu belirtmeliyim!:( :mad: Bu kadar az seyirci olması anlaşılır gibi değil!:) :mad: Hayret Birşey!Yine böyle farklı bir skorla galip geldiğimiz için sevinçliyim:rolleyes: ;;) İnşallah bugün oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra lider olarak şampiyonluk yolculuğumuza devam edeceğiz!:) ;;) Bütün futbolcularımızın istekli ve hırslı oynayarak kolay bir galibiyetin alınmasında en önemli etken olduklarını vurgulamaılıyım:o ;) :) HEPSİNE BRAVO!!!HAYDİ FENERBAHÇE'M!!!>>>FB<<<:)(d) HsY\

Urzais100
12.Mart.2006, 10:52
beyler bence takım müthiş oynadı her maç böle oynasak bize rakip falan dayanmaz

aLka
12.Mart.2006, 10:55
Tamam iyi oynadınız ama rakibinizde zayıftı bide bunu düsünün

Neron_FB
12.Mart.2006, 11:16
Rakip bahane..Futbol şahane ;;) Zaten TSL'de Büyük takımlar 6 derbi maç yapıyor..Gerisi Senin zayıf diye nitelendirdiğin takımlar ki bence zayıf demek hata olur..Neticede Konyaspor da 7.sırada ve UEFA hedefi olan takımlardan biri..

10_Osmanozc
12.Mart.2006, 11:18
Abi o muhteşem oyun olmsaydı bu kdr fazla gol de olmazdı ;)(yine söylüorm hiç biri duran top diil)
Her mükemmel oynayan takım 5 atacak diye bişey yok.Bir takım 10 atar ama hiç güzel oynamaz.

Neron_FB
12.Mart.2006, 11:28
Her mükemmel oynayan takım 5 atacak diye bişey yok.Bir takım 10 atar ama hiç güzel oynamaz.
Peki abi çok berbat oynadık...
Ama sen gazetelerdeki FB maçıyla ilgili yorumları da okuma bence..Hadi burda bana cevap verebiliyosun da bütün gazetelere ve yazarlara cvp vermen zor olur:D

comandante
12.Mart.2006, 14:40
arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum dabi ara alex kayarak müdahele yapmış diye duydum doğruluğu var mı:D:D:D

izlediğim bölümlerde fener gerçekten iyiydi ikinci yarıda yani.zaten izlemediğim bölümde de alex kaymış:D

meddah
12.Mart.2006, 15:09
Fenerbahçe baştan aşağı hırs küpüydü, iyi de oynadı.. Konya da çok kötüydü ama bu maçın skorunu sırf "Konya kötüydü" şeklinde açıklamak haksızlık olur..
Alex mevzuu da doğrudur, ciddi ciddi pres bile yaptı.. Değişiklikler Fenerbahçe'ye yaramış, inşallah uzun soluklu olur..

Ama şimdi de Daum'un Stuttgart hikayesi yeniden sürüldü piyasaya, yazık olmasa bari.

TüMeR_yAğıZ
12.Mart.2006, 15:34
Fenerbahçe baştan aşağı hırs küpüydü, iyi de oynadı.. Konya da çok kötüydü ama bu maçın skorunu sırf "Konya kötüydü" şeklinde açıklamak haksızlık olur..
Alex mevzuu da doğrudur, ciddi ciddi pres bile yaptı.. Değişiklikler Fenerbahçe'ye yaramış, inşallah uzun soluklu olur..

Ama şimdi de Daum'un Stuttgart hikayesi yeniden sürüldü piyasaya, yazık olmasa bari.
hayda Alex presmi yapmış.kardeş gözlerini ovalasaydın ya ben gözümle görsem inanmam :D

imperius
12.Mart.2006, 17:18
ee artık oynasın yaa bızımkıler surda 10 mac kaldı zaten..orta saha da denızın yerıne formda bı selcuk daha ıyı ıs yapar gıbıme gelıyo..konyaspor zayıf bı takım degıl ayrıca 7.ler lıgde...appıah tek pasta ne kadar usta oldugunu gosterdı..

comandante
12.Mart.2006, 17:42
hayda Alex presmi yapmış.kardeş gözlerini ovalasaydın ya ben gözümle görsem inanmam :D

abi presi bırak kaymış adam ya.kayarak müdahale yapmış:D

şaka bi yana fener ezici bi üstünlük kurdu ikici yarı.alex azıcık debelendi mi iyi oynuyorlar.duran toptan gol olmamış...

zalayeta
12.Mart.2006, 17:48
konyanın 5 penaltısını yediler yuhh be satılıkk hakeeeeeeeeeeem

her maç böle diolar ya gelenek devam etsin :)

Neron_FB
12.Mart.2006, 18:35
konyanın 5 penaltısını yediler yuhh be satılıkk hakeeeeeeeeeeem

her maç böle diolar ya gelenek devam etsin:)
dedim n'oooluyoo :D:D:D

TüMeR_yAğıZ
12.Mart.2006, 19:35
abi presi bırak kaymış adam ya.kayarak müdahale yapmış:D

şaka bi yana fener ezici bi üstünlük kurdu ikici yarı.alex azıcık debelendi mi iyi oynuyorlar.duran toptan gol olmamış...
formasını kirletmiş ilk defa ha :D
iyi oynadığınızı daha önce söyleyip tebrik etmiştim.