PDA

View Full Version : Galatasaray - Konyaspor [ TSL 5. Hafta ]

goosfraba
23.Eylül.2007, 20:23
http://www.hizliresim.com/2008/9/23/1800.jpg (http://www.hizliresim.com/)

PesimiSTyLa
23.Eylül.2007, 20:40
Arda, Sabri, Hakan'ın görev verilmesi halinde oynayabilecegi söyleniyor. Oynasalar da oynamasalar da saha ve seyircimiz önünde puan kaybetmeyiz. 3 puanı alır, yolumuza devam ederiz...

Ilhan
23.Eylül.2007, 21:19
Konya her ne kadar teknik direktörsüz ve bu sebeple de moralsiz de olsa kaliteli bir ekip. Bellizona veya Kocaeli maçındaki gibi defansif zaaflar verilirse sürpriz yenilgi bile gelebilir ancak her nasıl olursa olsun bol gollü ve zevkli bir maç bekliyorum.

El Comandante
24.Eylül.2007, 02:43
Kendi sahamizda düsüste olan,zor durumda olan Konyaspor´u rahat yeneriz.

bugra 1905
24.Eylül.2007, 02:46
Bu Maçta Lincoln-Baros-Kewell Üçlüsünden Yine Bir Resital İstiyoruz Banko Galatasaray 4-5 Gol Atabiliriz

Revolution
24.Eylül.2007, 05:16
İnşallah kazanırız.. İstersek rahat yeneceğimiz bir takım ama futbol bu.

yunusgs
24.Eylül.2007, 05:46
Konya zor günler geçiriyor fakat tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor Antalya maçındaki gibi yapmazsak defansı sağlam tutarsak 2-0 ya da 3-0 kazanırız.

King_91
24.Eylül.2007, 05:50
banko üst biter gibi geliyo 4-2 falan alırız bence seyircinin de gazıyla .

GeNç KaRTaL
24.Eylül.2007, 05:50
Galatasaray seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla birlikte Anadolu takımları karşısında çok çok etkili olan hücum gücü sayesinde bu maçı kazanır.Konya'nın bu maçta Galatasaray'dan puan/puanlar söküp alacak kadar iyi olmadığını düşünüyorum..

kral_67
24.Eylül.2007, 07:22
Lincoln-Kewell-Baros-Nonda çok formda ve yine şov bekliyoruz...:)
bunların yanında Arda'da takıma dönecek Mehmet Topal ortasahaya dönüyor o da çok iyi bir haber...
Hakan Balta'da iyileşmiş...

zannedersem tadından yenmeyecek bir maç olacak...üst olur 5-1 veya 6-1 gibi bir skor olabilir...

BaFraLı
24.Eylül.2007, 17:56
Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alırız..

kral_67
26.Eylül.2007, 16:43
barış özbek daha salon çalışmalarına bile başlamadı...
uğur uçar'ın da kondüsyon eksiği var...
muhtemelen hasan şaş oynar yada serkan kurtuluş...

gorkemyilmazkarasu
27.Eylül.2007, 01:04
ismail güldüren konyasporda bu sezon.bence 2-0 falan yapabilirsek maçı kewell baros falan mutlaka oyundan alınmalı.

Burak Duran
27.Eylül.2007, 01:25
bu mac cok gollu gecer cok gol atan bir takimiz ama cokta yiyoruz. bu macta 3-4 gol atacagimizi dusunuyorum. Lincoln yaptigi asistlerle barosu besleyecek kanatlardan kewell ve arda gol yollarinda cok etkili olur. Bu macta 1 golden fazla yemeyiz diye dusunuyorum.. Gorkeme katiliyorum 2-0 olduktan sonra yildizlar hemen kenara alinmali :)

IcedEarth
27.Eylül.2007, 17:50
Bu maçta Konyaspor'a fark atmamızı özellikle istiyorum. 18 Şubat'ta form grafiğinin yükselişini durduramayacaklarını anladıkları gencecik Uğur'u acımadan sakatlayan Konyaspor'u burada darmadağın etmeliyiz. En az 4 fark olursa beni keser.

Addolorato
27.Eylül.2007, 17:52
Geçen Sene 6-0 Yenmiştik Sanırım Bu Senede Aynı Skor Olsa Süper Olur :)

RaSenGan
27.Eylül.2007, 18:08
Rahat bir maç olur bizim için.Seyircimiz önünde zorlanmadan alırız maçı.

deniz.91
27.Eylül.2007, 22:16
Konya aslında iyi başladı ama td değişikliği bitirecektir onları bence gs rahat alır

Clayman
28.Eylül.2007, 03:48
Bu maça siyah formayla çıkarız diyeceğim ama bu sene siyah formamız yok, nasıl olcak acaba merak ediyorum. Geçen seneki siyah formayı mı giyecekler ?

tombul taho
28.Eylül.2007, 05:13
Konyaspor'u 4 lig başladığından beri ilk defa izleyeceğim. O yüzden Konyaspor'un eksikleri ve gedikleri, artı yönleri vs. tarzda pek yorumda bulunamayacağım. Ama tabi bir Galatasaraylı olduğum için Galatasaray'ın tüm maçlarını izledim. :)

Galatasaray gün geçtikçe daha iyi olmaya başlıyor. zaten özellikle de savunmanın iyi olması zamanla olacaktır diye düşünüyorum. stoperlerimiz Servet ve Meira gün geçtikçe birbirlerine daha çok alışıyorlar. Galatasaray'ın Konyaspor hücumlarında bu maçta pek hata yapacağını zannetmiyorum.

Ofans için ise zaten pek yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Skibbe Arda'yı oynatabilmek için Nonda'yı kesebilir. Nonda'yı keserse eğer Baros'un yanına Kewell'ı alacaktır ve Arda sol tarafta oynayacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın en çok dikkat etmesi gereken nokta yan toplar. Bunu Bellinzona ve Kocaeli maçlarında da gördük. Adam paylaşımı düzgün yapılmadığı için Galatasaray'a duran toplardan bu sene çok gol atılacaktır. Tabii bu sorunu çözemezlerse...

Ayrıca iddaa oynayacaklar için bi tavsiye büyük ihtimalle 2 üzeri maç olacaktır. :)

Yarın ultrAslan nası hareket edecek neler yapılacak gerçekten çok merak ediyorum. Kazanılacak olan maçın da büyük ihtimalle Alpaslan Abi'ye ithaf edileceğini düşünüyorum.

Üstelik Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarının takımı daha çok gaza getireceğine eminim!

Universal
28.Eylül.2007, 05:15
Baba tarafı Konya'lı olduğundan Konya'dan puan bekliyorum. Konya'nın sağı solu belli olmayan takım. Her skoru elde edebilir.

Onurap
28.Eylül.2007, 19:31
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kesinlikle kazanmalıyız bu maçı..

DisCo
28.Eylül.2007, 22:03
Fenerbahçe puan kaybetti. Biz kaybetmezsek olmaz. Umarım bu sendromu atlatırız.

Emurafu
29.Eylül.2007, 03:22
Hakan Balta ve Mehmet Guven ilk 11’de..

-----------De Santics--------

H.Sas - Meira - Servet - H.Balta

----- M.Guven - Ayhan---

-- Arda -- -Lincoln ---- Kewell

----------- Baros ------

sakary Ali
29.Eylül.2007, 03:23
İlk 11ler

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Neşet Merdin, Gökhan Memişoğlu
GALATASARAY: De Sanctis, Hasan, Servet, Meira, Hakan, Mehmet Güven, Lincoln, Ayhan, Arda, Kewell, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
KONYASPOR: Jefferson, Cihan, Milos, Ömer, Erhan, Da Silva, Mehmet Çoğum, Zafer, Şener, Fahri, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

ShevAnil
29.Eylül.2007, 03:28
Mehmet Güven... :D Kazanmak Zorundayız, Ben Farklı Bir Skor Bekliyorum.

Emurafu
29.Eylül.2007, 03:32
Ayhan eskisi kadar defans yapmıyor..Topta çalamıyor.Rakip çok rahat göbekten geliyordu..Mehmet güven oynaması iyi ama insallah gereksiz top kayıpları yapmaz..

Universal
29.Eylül.2007, 03:42
Konyasporuma çifte şans verdim ama; şu iki kadroya bakınca Galatasaray rahat bir galibiyet alacağa benziyor. Genede ben ümidimi kaybetmedim.

C h A o S
29.Eylül.2007, 03:44
ASY'de 16 Bin kişinin maçı izlemesi bekleniyormuş.3 Bin bilet satılmış.Bu transferlere rağmen halen stadı dolduramıyoruz.Bence yönetimin katkısı büyük.30 Ytl yerine 15-20Ytl yap full çeksin stad.Hep arkadaşlarla bu maça gidelim mi diyoruz ama bilet fiyatlarını görünce vazgeçiyoruz.ASY'nin bana göre maksimum fiyatı 20 ytl.Koltuklar felan geçen sene hurdaydı.Para ile plastik minder satılıyordu.
Bu stad sadece derbilerde dolmamalı.Boş tribünler önünde oynamak futbolcularıda olumsuz yönde motive eder.O yüzden bilet fiyatları acilen indirilmeli...

garydelgadov
29.Eylül.2007, 03:49
ArkadaşLar bu sene işLer çok değişti.Cluj Romayı yenebiLiyor,Bate ReaLden sadece 2 goL yiyor vsvsvs.Yani eskisi kadar rahat maç yok seyirciLer için.Bu maçta öyLe oLacak.Ancak GS kazanacaktır.

metaLwrath
29.Eylül.2007, 03:59
banko Gs kazanacak diye bir şey söyleyemeyiz.Hele ki bu senede, tüm takımlarımız başarıyı istiyor.
Klişeleşmiş " rakiplerimizin puan kaybettiği bu hafta kazanmalıyız " sözünün arkasındayım ;D

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 04:06
Mac stattaki kimsenin umrunda degil. Dakikalardır aynı beste ile inliyor stad.

Yıllar Yılı Hiç Bıkmadın
Büyük Bir Aşkla Bağlandın
Yeri Geldi Sabahladın
bütün ömrünü harcadın

Şimdi Söyle Nerdesin Sen
Oldumu Bırakıp Gitmen
Keşke Çıkıp Şaka Desen

Ne Olur : ALPASLAN DİKMEN

Universal
29.Eylül.2007, 04:14
Kimse kusura bakmasın ama hiçbir zaman bir mehrum kişi anıldığında alkışlanmaz. Bu 10 kasım'da da oluyor bugünde oluyor umarım Türk Halkı olarak bunu kısa sürede kavrarız. Ama 1 dakikalık saygı duruşunda ki sessizlik çok güzeldi.

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 04:23
Milan Baros attı. Gol anonsu golu atan Dikmen , Alpaslan diye yapıldı.

El Comandante
Baros harika bir gol atti.
1-0 öndeyiz !

Galatasarayimizin golü ...
Dikmeeeeeen Alpaslaaaaaan !

tombul taho
mükemmel bi gol...!! haftanın golü..

ayrıca gol atıldıktan sonra Alpaslan Abi'nin adı söylendi! ALİ SAMİ YEN'DE MÜKEMMEL Bİ MAÇ OLACAK!

Universal
29.Eylül.2007, 04:24
Galatasaray eğer ilk yirmi dakika içinde ikinci golüde atarsa maç kopar...

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:25
1-1 oldu. erhan albayrak! yine yan top!!!

Universal
29.Eylül.2007, 04:25
Gol be, yürü Konyam. :D Erhan ilk kez bu sezon forma giydi ve golünü attı. :)

El Comandante
29.Eylül.2007, 04:27
Su yan toptan gol yeme sorununu cözemiyoruz bir türlü.Gecen sene yan toptan gol yemedik,bu sene her macta mübarek yan toptan gol yiyoruz !

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 04:29
Konya'nın erken cevap vermesi dirençlerini korumaları adına iyi oldu.Ama yinede bu maçı Galatasaray kazanacaktır diye düşünüyorum.

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:30
Galatasaray'ın bu yan top sorununa kesin çözüm bulması gerekiyor. UEFA'da çok darbe yeriz yoksa.

uAsamet91
29.Eylül.2007, 04:31
Bu maçın böyLe bitmyecegi kesin.

Universal
29.Eylül.2007, 04:32
Yan top yan top diyorsunuzda bu Türkiye'nin sorunu. Türkiye'de her kulübün zaafıdır. Bu milli takıma bile yansımış durumda.

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:40
giray bulak bizi çok iyi çözmüş habire sağdan atak yapıyorlar. yani hasan şaşın bek olarak oynadığı kanatta. soldan gelince hakan balta kesiyor onları zaten. buna da yapabilecek bi çare yok çünkü sağ bek yok maalesef :(

shamur1
29.Eylül.2007, 04:41
Jigsaw bugun 4 tane Gs'li milli stoper saymıştın. Ama bak yine gol yedi Gs demek ki bir yerlerde sorun var isimle, milli olmakla olmuyor bu işler.

metaLwrath
29.Eylül.2007, 04:41
vay anasını Baros ne atmış be :)

Universal
29.Eylül.2007, 04:42
giray bulak bizi çok iyi çözmüş habire sağdan atak yapıyorlar. yani hasan şaşın bek olarak oynadığı kanatta. soldan gelince hakan balta kesiyor onları zaten. buna da yapabilecek bi çare yok çünkü sağ bek yok maalesef :(

Maçta bir kaç gün önce bunu belirtti. Galatasaray'ın bizden korkması gerektiğini söyledi.

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:43
Jigsaw bugun 4 tane Gs'li milli stoper saymıştın. Ama bak yine gol yedi Gs demek ki bir yerlerde sorun var isimle, milli olmakla olmuyor bu işler.
yazdıklarımı bundan sonra iyi okumanı tavsiye ederim sana. bak bakalım onu yazdıktan sonra nelerden bahsetmiştim. sırf kendi anladıklarını yazma buraya. hepsi bi oku öyle yorum yap.

orada uyum sorunundan bahsedilmiş mi bahsedilmemiş mi bi oku bakalım. farenin aşağılara kaydır yani!

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:45
mehmet güven bugün takımın en kötüsü. ikinci yarı mutlaka çıkarmalı skibbe. çünkü gerçekten çok kötü oynuyor. her attığı top olumsuz yaa..

El Comandante
29.Eylül.2007, 04:47
mehmet güven bugün takımın en kötüsü. ikinci yarı mutlaka çıkarmalı skibbe. çünkü gerçekten çok kötü oynuyor. her attığı top olumsuz yaa..

5 senedir gelisecek diye bekledik bekledik,1 gram kendisini gelistirmisligi yok.Halbuki cokta yetenekliydi,kendisini biraz gelistirseydi su anda bu takimin as oyuncusu olurdu.Devre arasinda kiralanmali,akli basina gelsin ...

shamur1
29.Eylül.2007, 04:48
İyi de orda Hayrettin abi kimse de 3 tane iyi stoper yok derken sen araya girip Gs'nin bütün stoperlerini yazdın hepsi Milliler diye. Bu söylediğim de bi yanlışlık yok bende biliyorum. İlk yazdığın msja göre cvp vermiştim sana.

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:49
her korner tehlikeli olmaya başladı kornerlere bakamıyorum artık. :D :D

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:51
İyi de orda Hayrettin abi kimse de 3 tane iyi stoper yok derken sen araya girip Gs'nin bütün stoperlerini yazdın hepsi Milliler diye. Bu söylediğim de bi yanlışlık yok bende biliyorum. İlk yazdığın msja göre cvp vermiştim sana.
önemli olan o 4 stoper hakkında ne yorum yaptığım.... her listeye bakıp yorum yapılacaksa..

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 04:53

hmm gol yedik stoperler kötü. Güzel mantık.

tombul taho
29.Eylül.2007, 04:56
bu erhan albayrak her zaman bize ters gelmiştir. antepteyken de böyleydi bu.

tombul taho
29.Eylül.2007, 05:03
ilk yarı bitti.

ya merak ettiğim bişi var. bu kullanılan kornerler neden hep bel hizasında ön direk oluyor anlamıyorum. çalışılmıyor mu bunlar? bak konyaya! helal olsun adamlara. çalışmışlar uyguluyorlar. ben kendimi bildiğimden beri galatasaray ofansif kornerleri kuıllanamıyor. yok böyle biş iya!

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 05:10
Hagi'den sonra duran toplardan attığımız goller 2 elin parmagını gecmez zaten. Oraya çözüm bulamadık.

byunuss1
29.Eylül.2007, 05:10
onu bunu bilmem ama tek bildiğim şey konyaspor puan veya puanlar alıcak 45 dk sonra...

shamur1
29.Eylül.2007, 05:12
hmm gol yedik stoperler kötü. Güzel mantık.

Bu konunun senle alakası yok.

metaLwrath
29.Eylül.2007, 05:16
cok çektik biz bu yan toplardan..

İyi paslaşıyoruz da oyun çok sıkışıyor.Mehmet Güven çıksın diyorum ama yedeklerde de topu iyi kullanabilecek oyuncu yok..
Yaptığımız ortalar da sonuçsuz.Yerden oynamalıyız.

edit: volkan oyuna girdi.Hasan ileri çıkabilir [ skibbe mantığı :) ]

Onurap
29.Eylül.2007, 05:18
Su yan toptan gol yeme sorununu cözemiyoruz bir türlü.Gecen sene yan toptan gol yemedik,bu sene her macta mübarek yan toptan gol yiyoruz !

Ben Galatasarayın nasıl bi yan top taktiği uyguladığını çözemedim ki..Adam adama desen değil..Alan desen o hiç değil..5 kişi aynı yerde duruyor bütün konyalılar bomboş..Hayır o değil geçen senede aynı kadro vardı sadece 1 gol yedik şimdi niye böyle anlamadım..Bala bir gol bulmazsak puan kaybedicez..Zaten fener kazandımı bizde kazanamıyoruz..

tombul taho
29.Eylül.2007, 05:21
mehmet güven -> volkan...

bizim gördüklerimizi görüyomuş skibbe.. sevindim buna!

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 05:27
dk 51 Lincoln

Dikmeeeen Alpaslan !

tombul taho
gooooolll.... 2-1

golü atan oyuncu:
DİKMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN ALPASLAAAAANNN!!!

-------

yannız faul olabilir tekrar bakacağım pozisyona..

metaLwrath
amanın amanın golllllll
Lincoln's head :)

tombul taho
29.Eylül.2007, 05:33
gol faul olabilir. baros'un 1 dirseği var galiba..

Universal
29.Eylül.2007, 05:37
Galatasaray artık maçı bu gol ile kopardı. Baros ikinci golünü attı.

El Comandante
Baros bu ligde gol krali olur,harikasin kocum benim.
Mübarek her macta 2ser tane atiyor. :)

tombul taho
goooooooooooooollll

GALATASARAYIMIZ 3. GOLÜÜÜÜ

DİKMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN ALPASLAAAANN!!

PesimiSTyLa
Baros yine çiftledi. 3-1. Lincoln den yine cok güzel asist.

Dikmeeen Alpaslan !

metaLwrath
29.Eylül.2007, 05:38
gooooooooooool Milan Baros
Lincoln şov :)

edit: golden sonra ilk msj kesin benim dedim bkz. 5 :icon_lol:

El Comandante
29.Eylül.2007, 05:40
Bu macta ;

Lincoln - 1 gol,2 asist
Baros - 2 gol,1 asist

Lincoln inanilmaz formda.Ligde asist kralliginda 1.sirada .

LaigLeNoiR
29.Eylül.2007, 05:40
gol faul olabilir. baros'un 1 dirseği var galiba..

Posizyon net faul :)

3 oldu tebrikler farka gider...

tombul taho
29.Eylül.2007, 05:42
goooooooooooooolllllll....

galatasrayımızın 4.golüüüü

DİKMEEEEEEEENN ALPASLAAAANNN!!!!

El Comandante
Kewell atti yine,4 oldu.

Vieri
vay be 4 oldu kewell :)

PesimiSTyLa
King Harry 4 oldu...

Golun adı Dikmeeeen Alpaslan !

Addolorato
29.Eylül.2007, 05:43
4-1 'e Aboneyiz Heralde :)

metaLwrath
29.Eylül.2007, 05:43
Konya'nın defansındaki boşlukları çok iyi değerlendiriyoruz.Kewellllll

tombul taho
29.Eylül.2007, 05:45
AAAAAAAAHHHH.... %100 gol pozisyonu kaçtı Kewell....

olacak olacak.. 5 geliyo kulaklar çınlayacak :p

metaLwrath
29.Eylül.2007, 05:51
İsmail Güldüren'in oyuna girmesiyle Kewell'ın çıkması :D :D
Allah nazarlardan saklasın :p

tombul taho
29.Eylül.2007, 06:06
meira'nın aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun! :)

El Comandante
29.Eylül.2007, 06:08
Meira muhtesem bir futbolcu.Adam defanstaki görevini süper yapmasiyla beraber,hücumda da cok etkili oluyor.Kac oldu sayamadim,sag kanattan bindirip iceriye girip ortaladigini.
iste bu takim heyecan veriyor,Skibbe sistemi oturtuyor yavas yavas,Topal veya Linderoth geldigi anda bu takim dinamo gibi olacak.Cok iyi pas yapiyoruz,cok etkiliyiz.

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 06:12
Buruk bir 3 puAn. Tesekkürler Aslanlar ! Alpaslan Abicim Rahat uyu ...

yıllar yılı hiç bıkmadın
büyük bir aşkla bağlandın
yeri geldi sabahladın
bütün ömrünü harcadın

şimdi söyle nerdesin sen
oldu mu bırakıp gitmen
keşke çıkıp şaka desen
ne olur ALPASLAN DİKMEN!

King_91
29.Eylül.2007, 06:22
takım çok iyi yolda . meira müthiş bir futbolcu yapılacak herşeyi yapıyor . kewell baros'u soylemeye gerek yok . lincoln de görmek istediğimiz seviyeye geliyor şu belimizi büken sakatlıkların (özellikle linderoth,uğur) iyileşmesiyle çok daha iyi olacağız .

Alpaslan Abi'mize hediye olsun bu galibiyet.

tombul taho
29.Eylül.2007, 06:22
Maçın Değerlendirmesi:

İlk 11'e baktığımız zaman Galatasaray ideale yakın bir kadroyla çıkmıştı Mehmet Güven haricinde. Düşündüklerimiz de gerçekleşti zaten. Mehmet Güven'in doğru oynadığı bir top attığı bi pas ben göremedim. gören var mı aramızda? Skibbe'de bunu fark etti ki ikinci yarıya Mehmet Güven'in yerine Volkan'ı alarak sol bek olarak görev yapan Hakan Balta'yı ön liberoya Volkan'ı da sol bek mevkiisine geçti.

İlk yarıda mükemmel bir golle başladı Galatasaray. Milan Baros'un bu sene gerçekten çok iş yapacağı anlaşıldı. umarım sakatlanma, formsuzluk falan olmaz da en iyi şekilde tamamlar ligi. Haftanın belki de en güzel golünü attı.

Yediğimiz gol yine bir yan top. Galatasaray'ın bu sorunu gerçekten çözmesi lazım yoksa UEFA'da işi zor. Hem de çok zor. özellikle duran toplar çok tehlikeli oluyor. adam paylaşımını yapamadığımız için gol yemeye başlıyoruz. neyseki yediğimiz golün fazlasını atıyoruz da sorun olmuyor. ama ya atamazsak? işte bunun gibi soruların kafamızda olmaması için defans kurgusunu, adam paylaşımını iyi yapmamız gerekiyor.

ikinci gol de ise Baros'un yaptığı hareket FAUL! resmen omuz atıyor ve bu bariz belli. ayrıca ofsayt da olabilir. çünkü Baros kafayı vurduktan sonra Lincoln ileride gibi duruyor. pozisyonu tekrardan izleyeceğim Maraton'da birazdan. o zaman daha iyi yorum yaparız bu konuda.

üçüncü ve dördüncü goller yine Baros ve Kewell.. bu ikili bu sene çok iş yapacak gibime geliyor.

Gelelim Arda'ya... Arda bugün baktığınız zaman hiç bişey yapmamış gibi duruyor. fakat dikkatli izlerseniz takımda en çok pas yapan ve derinlemesine topları atıp arkadaşlarını çok tehlikeli gol pozisyonlarına sokan oyuncudur Arda bugün.

Özel parantez açmak istediğim ise hepinizin de tahmin ettiği gibi MEIRA! Ben bu adamın sadece stoper olduğunu biliyordum ama kendisi sağ açık da oynuyor galiba. :) diğer stoperler gibi tekniği düşük değil. tekniği de olduğu için ileri çıkıp adam eksiltebiliyor ve bunu eğer Galatasaray'da yeri geldiğinde kullanırsa çok işler yapar.

Kısacası Galatasaray'ın iyi yolda olduğunu düşünüyorum. umarım beni yanıltmaz. takım yavaş yavaş oturuyor. Mehmet Güven'in yerine o mevkinin adamı olan Mehmet Topal, Linderoth gibi oyuncularımız oynasa gerçekten çok daha evel kopardı maç.

Bir de şunu gördüm. Konyaspor genelde sol kanattan eldi. yani Galatasaray'ın sağ kanadından. sağ bek olmadığı için Hasan Şaş oynuyor malum. Hasan çok özverili, elinden geleni yapıyor helal olsun ama bazen olduğu yeri unutuyor zavallım. göbekte basan olmayınca o basmaya geliyor ve bu sefer sağ taraf boş kaldığı için tehlikeli olabilecek atak yiyoruz. bunu düzeltebilirse çok daha iyi işler yapacaktır Galatasaray.

Lincoln ikinci yarıda mükemmeldi. neler oldu bu adama bilmiyorum ama gerçekten kendine geldi.

umarım diğer haftalarda da böyle devam eder şampiyonluğu bu sene de biz elde ederiz.

bu galibiyeti tüm Galatasaraylılar gibi ALPASLAN ABİ'YE ARMAĞAN EDİYORUM!

Saygılarımla...

kral_67
29.Eylül.2007, 06:34
2. gol
ARDA taşıdı KEWELL ortaladı BAROS indirdi LİNCOLN attı...

daha başka maç yorumuna gerek yok...:)

gerçi gol banada faul gibi geldi ama burda isimler önemli bu olmasa 1-2 dakka sonra başkası olurdu...bağıra bağıra geldi gol...

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 06:34
Skibbe ye bir parantez acacagım . Herkes Baros, Kewell, Lincoln için söylenecekleri söylüyor.

Skibbe gün gectikce cok iyi müdaheleler yapiyor oyuna. Bugun baktıgımızda 2. yarıya baslarken Mehmet güveni cıkardı ve Volkanı alarak onu Dl ye yerlestirdi. Kewell ı Baros un yanına FC ye cekip, sol kanadı Volkan - Hakan dan oluşturdu cok da iyi yaptı ... Nitekim goller de geldi. Son maclarda oyuna cok iyi müdaheleler yapyor, umarım böyle devam eder...

Oyun 4-1 e geldiginde ismail güldüren girdi ve dksında Kewell cıktı :) 4-1 den sonra konyalılar biraz sert girmeye basladılar. Skibbe Barosu da cıkardı ve 4-1 kazandık. Buruk bi 3 puAn ... Sagolun Aslanlar.

garydelgadov
29.Eylül.2007, 06:47
Bir arkadaşım iLk goLde Barosun ofsayttan geLip goLü attığını iddia etti pozisyonu dikkatLe izLeyemedim.İkinci goL açık fauL zaten.O dakikadan sonra Konyada oynama isteği kaLmadı.Keşke bunLar oLmasa ama oLuyor.Baros tam tahmin ettiğim gibi.Ligin 5 gömLek üstünde bir goLcü.Rekor sayıyLa kraL oLur benden söyLemesi...

tombul taho
29.Eylül.2007, 06:51
Bir arkadaşım iLk goLde Barosun ofsayttan geLip goLü attığını iddia etti pozisyonu dikkatLe izLeyemedim.İkinci goL açık fauL zaten.O dakikadan sonra Konyada oynama isteği kaLmadı.Keşke bunLar oLmasa ama oLuyor.Baros tam tahmin ettiğim gibi.Ligin 5 gömLek üstünde bir goLcü.Rekor sayıyLa kraL oLur benden söyLemesi...
evet ben de şimdi gördüm pozisyonu. maçın heyecanıyla dikkat edememişim. ilk gol ofsayt ikinci gol faul.

anilton
29.Eylül.2007, 06:52
G.Saray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyordum maçtan önce.G.Saray maça golle başladı ve düşündüğüm şey gerçekleşek dedim kendi kendime.Hemen 3 dakika sonra Konya cevap verdi ve işler değişti.Konya golün verdiği moralle daha diri oynamaya başladı.Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçmeye başladı ve Konyaspor'un puan alabileceğini düşündüm.Taa ki Baros'un faul yaparak Lincoln'e kazandırdığı topun ağlarla buluşmasına kadar.Jigsaw dışında da buna değinen yok.Bizim açta arkadaşlar çatır çatır kuralları açıklıyorlardı.Bunu geçtim ofsayt bile olabilir pozisyon tam belli olmuyordu gösterilen açılardan.Ve bu golden sonra olay kopuyor ve yediği golün şokunu atlatamayan Konya ardarda gollerle havlu atıyor...

Ben G.Saray lehine şike yapıldı demiyorum,ve ya Beşiktaş aleyhinede şike yapıldı demiyorum.Ben geçen senede üstüne basa basa vurgulamştım.Federasyonu suçlamıyorum.Tamamen MHK ve kişisel olarak hakemleri suçluyorum.Neden genellikle bizim aleyhimize oluyor bu hatalar,örneğin bugün Baros'un yaptığı harekete faul çalınmıyorda bizim maçta Nobre'nin yaptığı iki hareketede faul çalınıyor,anlam veremiyorum...

Kewell keyif vermeye devam ediyor...

Tebrikler G.Saray...

Revolution
29.Eylül.2007, 06:52
Gol fauldü ve ofsayt yoktu gollerde..Lincoln,Kewell,Baros ve Meira'ya helal olsun.Çok formadalar.

tombul taho
29.Eylül.2007, 06:55
Gol fauldü ve ofsayt yoktu gollerde..Lincoln,Kewell,Baros ve Meira'ya helal olsun.Çok formadalar.
ilk golde pozisyonu yan kameradan yani ofsayt kamerasından izlersen Lincoln topu Baros'a attığında Baros'un ofsaytta olduğunu göreceksin. ;)

BlackEagle19o3
29.Eylül.2007, 06:55
Hakemlerin, faul anlayışlarını sahadaki takımların forma rengine göre belirlediğini anladığımız bir maç daha.Aaa pardon orda hareketi yapan Nobre değil ,Barosdu değil mi? İlk golde ofsaytmış duyduğuma göre ama ben o pozisyonu dikkatli izleyemedim yorum yapmıyım...

Maç 2-1 olduktan ve rakibin direnci kırıldıktan sonra, skorun 4-1 olması pek de garipsencek bişey değil.

Bu arada Baros 2 çok güzel gol atmış.İlk golde zaten astı, 2. golde de kaliteli bir vuruş yaptı, yerden ve düzgün.

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 07:06
Galatasaray teknik direktörü Skibbe maç sonrasında Lig Tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Skibbe yaptığı açıklamada " Birtane pozisyonu beğenmedim. Ondada golü yedik zaten. Genelinden memnunum oyunun. Özellikle 2.yarıdaki oyundan çok memnunum. Çok güzel pozisyonlar yakaladık ve bunları çok güzel bir şekilde gole çevirdik.

Bu başarıyı bugün kaybetmiş olduığumuz Alpaslan'a hediye ediyoruz. Bu kulübe çok büyük hizmetler verdi. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz.

2.yarıya daha farklı bir sistem oluşturduk, Kewell'ı forvete daha yakın bir yere aldık. Bu şekilde de ataklarımızı sıklaştırdık.

Lincoln'den çok memnunum. Zaten çok kaliteli bir futbolcu. Bunuda sahada gösteriyor. Kalitesini ortaya koyuyor. Çok saygıdeğer bir futbolcu ve çok saygın bir futbol oynuyor. Kendi zaten kaliteli bir futbolcu olduğu için bunu sahaya yansıtıyor" dedi.

Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak ise yaptığı açıklamada " Oynayarak takımı tanımaya çalışıorum. Güçlü bir takıma karşı oynadık. Oyuncularımızı tanımaya çalışıorum henüz.

İlk yarı dengeli geçti ikinci yarıda öyle oynayıp galip gelmeyi düşünüyorduk. Fakat Galatasaray taktik değiştirdi ve bizde değiştirmek zorunda kaldık. Oyunun kırılma noktası Lincoln'ün attığı golde faul vardı,bence orasıydı.

Oyunun genelinde istediğimiz şeyleri yapmamıza rağmen bireysel hatalar yaptık maalesef. Zamanla daha iyi olmaya çalışacağız. İleride çok iyi adamlarımız yok. Daha çok orta sahada oynayabiliyoruz.

Galatasaray'ın bireysel oyuncuları çok fazla. Bir Baros'u, Kewell'ı, Lincoln'ü, Arda'yı durdurmak çok kolay değil.Daha iyi olacağız" dedi.

Lucas Neill
29.Eylül.2007, 07:07
ilk golde pozisyonu yan kameradan yani ofsayt kamerasından izlersen Lincoln topu Baros'a attığında Baros'un ofsaytta olduğunu göreceksin. ;)

Bana ofsayt gibi gelmedi çekilen çizgi de düzgün değildi ama yanlış görmüş olabilirim...

tombul taho
29.Eylül.2007, 07:24
Maraton'da bilgisayarla gördüm arkadaşlar. İlk gol 17cm ile ofsayt. :)

DisCo
29.Eylül.2007, 07:26
Maça tutuk başladık. Çok yetenekli oyuncularımız bulunduğu için bazen organizasyonda zorlanıyoruz. Ortasaha göbeğide etkisiz olunca Galatasaray ilk yarı tad vermedi. Mehmet Güven'e gelince bir oyuncu genç ise illa bu yıldız olacak anlamına gelmez. Bugün abartmadan söylüyorum ki o bölgede ben oynasam idolünüz olmuş daha hayırlı işler yapmış olurdum. Mehmet Güven gibi Volkan Yaman gibi düz mantık oyuncuların bu takımda tutulmaması taraftarıyım.

2. yarı ise daha basan daha etkili bir Galatasaray vardı. Hele bir ara öyle tempo yaptık ki acayip zevk aldım ve maç hiç bitmesin istedim. Müthiş paslaşmalar, verkaçlar ne deseniz vardı.

Hakeme gelince çok kötü bir maç yönetti diyebiliriz. Es geçtiği bariz sarı kartlar vardı. Yine Baros'un attığı ofsayt verilmezken 2. golde hem yapılan faul hemde ofsayt gözden kaçtı. Bugün baktığımızda Galatasaray yine fark atar berabere kalır yada yenilirdi ama bu hataların olmaması gerekiyor.

Futbolcularımıza gelince Baros üst düzey bir oyuncu ama bu lig için çok çok çok üst düzey bir oyuncu kalıyor. Top saklıyor, şut atıyor, süratini kullanıyor, tek başına toplu defansın içine dalıp topu kaybetmiyor. Tam benim istediğim tarzda bir oyuncuydu bunuda Galatasaray'a kazandırdılar.

Meira için söylenecek şeyleri geçen haftalarda söylemiştim. Bu adam gibi topu oyuna sokan ayaklarına hakim savunma dünyada sayılıdır. Bugün neler yaptığını birkez daha gördünüz. Aynı bindirmeleri zamanında Song'ta yapardı ama pek güven vermezdi. Meira hem topu ileri taşımada hemde bu bindirme işlerinde çok başarılı.

Alparslan'ıda çok beğeniyorum. Yırtıcı bir oyuncu izlenimi veriyor. Mehmet Güven gibi bir adamdansa bu tarz gençlere öncelik vermek en mantıklısıdır. İnşallah kendini geliştirir.

Sonuca gelirsek bu Galatasaray oturursa ligde yenebilecek takımın olmadığını düşünüyorum. 10 yersek 20 atarız ama bu takım gol yemeden de fark atacak potansiyele sahip oldugundan hiç kabir azabı çekmeye gerek yoktur.

EreN
29.Eylül.2007, 07:38
Maçı dikkatli izledimde. İlk gol ofsayt, ikinci gol faul.. sonrası kopmuş zaten :) ama baskı çoktu yine yenerdi bence galatasaray.

Neron_FB
29.Eylül.2007, 07:40
Ne deyim..Maçı izleyene "ben kazanmak için çıktım" mesajını veriyor G.Saray..Tebrikler..

Burak Duran
29.Eylül.2007, 07:41
Hasan sas a yapilan bir penalti var.. Hersey bos ama Alpaslan abimize armagan olsun bu galibiyet...
Yillar yili hic bikmadin
Buyuk bir askla baglandin
Yeri geldi sabahladin
Butun omrunu harcadin

Simdi soyle nerdesin sen
oldu mu birakip gitmen
keske cikip saka desen
ne olur ALPASLAN DIKMEN

EreN
29.Eylül.2007, 07:55
Eklemeden geçemem. Maçta tribünlere hayran kaldım. Son 50 gs maçında asy'de böyle tribün görmedim.
3 dakika susup sonra ölüm varmışı girdiler ya.. 14'ten sonra Alpaslan Ağabey'in tezahüratı hele bitirdi beni. Gs yönetimini alkışlıyorum tribünlerine verdiği önem ve destekten dolayı. Bizimkilerde anca köstek olsunlar kavga etsinler tribünü sinema salonuna çevirsinler.
Helal olsun Samiyen kapalısına... İlk kez hayran kaldım.

Oghuse
29.Eylül.2007, 08:09
Baros sen insan değilsin.. :D O nasıl gol öyle..

tombul taho
29.Eylül.2007, 08:13
Eklemeden geçemem. Maçta tribünlere hayran kaldım. Son 50 gs maçında asy'de böyle tribün görmedim.
3 dakika susup sonra ölüm varmışı girdiler ya.. 14'ten sonra Alpaslan Ağabey'in tezahüratı hele bitirdi beni. Gs yönetimini alkışlıyorum tribünlerine verdiği önem ve destekten dolayı. Bizimkilerde anca köstek olsunlar kavga etsinler tribünü sinema salonuna çevirsinler.
Helal olsun Samiyen kapalısına... İlk kez hayran kaldım.
Ben bu tribünleri sadece böyle vefat dönemlerinde görmek istemiyorum ama. Tribünler bence her zaman böyle olmalıdır. yer igeldiğinde taraftar takıma gaz vermeli yeri geldiğinde de takım taraftara gaz vermelidir oyunuyla. tıpkı bugün olduğu gibi..

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 08:17
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_5ff29ff3da38f2e0154f3d29ef569792.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_c3401c704e411fbc7b94d2e82da04ac3.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_315457d74cb6c4574bf20d143c6c5c8f.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_bbf1f5018deea92d63ad67c9eb979721.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_5a8bfc12aa61d6c2ccfcea5ec48410a9.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_55d84df4c74b6d5dc25d2e5b9bd4fbda.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_34f4713449d41d6733330045fbeb1657.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_620c784e9b178d5eca25e4279e14f97b.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_12af35d738e9877a8777fa07c2fc15a2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_c8b7d61c1a07cc40b2772e7453647457.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_6219e53a5dc1567d87df8569e957c545.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_484345aaf9c8177a32ece5d7a80b3935.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_f457c51d9b284ec8c500fed460f526e7.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_b05a2d6feccf0556867664c03fd5d53e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_594ea36c6cb6c687f216a0343afbceeb.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/411/B_74058a4efb72992fa68c67bcc80de14a.jpg

PesimiSTyLa
29.Eylül.2007, 09:34
Bu arada Erhan Albayrak'a helal olsun.

Ben TV de dikkat etmedim, farketmedim; fakat statta olan arkadasların dediğine göre golünden sonra sevincini abartmamış , kapalının önüne koşarak Abimizin pankartını gösterip, elini kalbine koymuş. Erdemli bir hareket, tesekkürler Erhan Albayrak!

tombul taho
29.Eylül.2007, 09:37
Bu arada Erhan Albayrak'a helal olsun.

Ben TV de dikkat etmedim, farketmedim; fakat statta olan arkadasların dediğine göre golünden sonra sevincini abartmamış , kapalının önüne koşarak Abimizin pankartını gösterip, elini kalbine koymuş. Erdemli bir hareket, tesekkürler Erhan Albayrak!
böyle bişi varsa hakkaten helal olsun!

ShevAnil
29.Eylül.2007, 09:38
Bende Merak Ediyordum, Erhan Albayrak'ın Golünü Neden Alkışladırlar Diye. Meğersem Sebebi Buymuş..

Bordo61Mavi
29.Eylül.2007, 10:07
Gecen haftada yazdim bu haftada yaziyorum. Eski Kewell geri dondu, bu adami ben Leeds deyken idol olarak goruyodum. Nazar degmez insallah

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 12:18
Geçen haftada aynısı oldu ama Galatasaray zaten kazanırdı diyip geçtik.Dünde hakem hataları sonucu bulunmuş 2 gol var.Şimdi federasyon şöyle yapıyor,MHK böyle yapıyor demeyeceğim.Çünkü diyebilmem için elimde belgeler olması gerekiyor ama bizim maçımızda Nobre'nin ince faulleri hakeminden dikkatinden kaçmazken Galatasaray maçlarında daha açık pozisyonlarda aynı kararların verilmemesi insanın tadını kaçırıyor ister istemez.E haliylede insanın buna;

Ayrıca hakemler formaya göre karar vermiyor rahat olun

İnananası gelmiyor.Neye göre buna karar vereceğiz? Galatasaray maçlarında es geçiliyor.Beşiktaş maçlarında es geçilmiyor..

Neyse Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Yine iyi oyun,farklı skor geldi.Şöyle olsaydı böyle olurdu olaylarına girmek istemiyorum.Zira gereksiz oluyor..Galatasaray'ın gerçek gücü bu tür maçlarda ortaya çıkmaz.Galatasaray'ın kendisini ispatlaması için 2 haftaki Trabzon maçındada aynı performansı sergileyebilmesi gerekiyor bence.Ama iyi yolda oldukları kesin..

Birde Baros'un ilk goldeki vuruşu çok iyiydi gerçekten.Kariyerine baktığımızda çok fazla golü olmayan Baros'un kalitesinin ligimizin üstünde olduğu anlaşılıyor..

Varonil
29.Eylül.2007, 12:29
Tebrikler Galatasaray.Kazanmak için çıktıkları bir maçta şov yaptılar adeta.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum,Meira gibi muhteşem bir futbolcuyu,ülkemize getiren Galatasaray yönetimini buradan tebrik ediyorum.Böyle bir defans oyuncusunu saha içerisinde seyretmek büyük keyif gerçekten.

El Comandante
29.Eylül.2007, 13:18
Bu takim keyif veriyor izleyenlere,taraftarlara.
Gercekten cok kaliteli bir takimiz,hücum gücümüz zaten tartisilmaz.Birakin Türkiyeyi,Avrupa da bile böyle hücum gücü olan takim sayisi azdir.

Baros hic uyum sorunu yasamadan geldiginden beri takir takir gollerini siralamaya devam ediyor,umarim bu performansini sürdürür.Kalitesi ortada zaten,bir sansizlik yasamazsa ligde rahat gol krali olur kanaatindeyim.

Kewell inanilmaz bir futbolcu,Türkcell Süper Liginde bana en cok keyif veren futbolcularin basinda geliyor.Kalitesi tartisilmaz zaten,adam ingiltere ligini dagitmis zamaninda,nasil bir yetenek oldugu ortada.Ama hani bazi futbolcular vardir,kariyerinin sonlarinda sirf para icin gelirler buraya falan.Kewell öyle degil,saha icinde tam bir lider ! Gerektiginde arkadaslarini uyariyor,hücum organizasyonlarini gerceklestiriyor,bu takimi toparliyor resmen.Böyle birisi kolay kolay bulunmaz !

Lincoln ise sonunda kendine geldi,takimin 10 numarasi oldugunun farkina vardi ve gercek performansini göstermeye basladi.Öyle kaliteli bir futbolcu ki,hicbisey yapmasa verdigi final paslari yeter.Bu takimin ona cok ihtiyaci var,Lincoln böyle oynamaya devam etsin,zaten basari gelecektir.

Meira hakkinda ne desek az,böyle kaliteli bir defans futbolcusu ben görmedim Türkiye liginde,Avrupada ise sayili!
Hem defansif görevlerini layikiyla yerine getiriyor,hem geriden oyunu kuruyor hem de hücuma destek verip gol ariyor.Bir defans futbolcusu olmasina ragmen Konyaspor sol bekini perisan etti macta.Aldigi para,anasinin ak sütü gibi helal vallahi.

Bu macta Hakan ve Ardanin takima dönmesi cok iyi oldu.Hakan Balta cok meziyetli bir futbolcu,bu macta da sIk sIk ileriye cikti,gol aradi,attirmaya calisti.2.yarida orta sahanin ortasina gecti rakibin ataklari kesildi.Arda Turan ise sakatliktan cikmis olmasinin verdigi etkiyle fazla göze batmadi ama cok süper paslar verdi.Toparlanacaktir ve eski Arda geri geldiginde iste bu hücumu kimse durduramayacaktir. :)

Ha bu arada ilk gol bana normalmis gibi geldi,ama Cagrinin dedigine göre 17 cm ofsayt.Anlasilmasi cok zor bir pozisyon,yardimci hakemin hatasi ama.
2.golde de net faul var,hakem hatasi.
Keske hakemler hatasiz yönetselerdi maci,daha da keyfimizi cikarabilseydik bu mactan ama Türkiye süper ligi hakemleri iste ...
Ama bu da degildir ki hakemler hep Galatasaray lehine kararlar veriyor.Bana göre sadece bu macta hakemler lehimize hatali düdükler caldilar.Ama gecmis Antalyaspor macinda da hakkimiz yenmisti,bu da var.

MeMo
29.Eylül.2007, 16:54
Baros gerçekten süper bir performans gösteriyor.Bu kadar sürede alışması müthiş bir olay tabi bunda Galatasaray orta sahasınında payı büyük.

EreN
29.Eylül.2007, 17:59
Az önce golleri tekrar izledim de acaba diyorum konya ilk 2 gol olmayan golü yemeseydi puan çıkarabilir miydi? Muallakta kalan bir soru bu. Keşke hakem hataları olmasa. Artık konuşmakta istemiyor insan bu konuda.

Lucas Neill
29.Eylül.2007, 19:10
Az önce golleri tekrar izledim de acaba diyorum konya ilk 2 gol olmayan golü yemeseydi puan çıkarabilir miydi? Muallakta kalan bir soru bu. Keşke hakem hataları olmasa. Artık konuşmakta istemiyor insan bu konuda.

Puan çıkaramazdı Gs Sami Yen'de Konyaya puan vermezdi...2 yese 5 4 yese 6 atardı...

Aşk-ı Şehir
29.Eylül.2007, 19:18
Puan çıkaramazdı Gs Sami Yen'de Konyaya puan vermezdi...2 yese 5 4 yese 6 atardı...

Böyle bir garanti yok Utku. Hatırla Antalya maçını. İlk gol hakkında yorum yapamam ama 2.gol kesinlikle faul. Ama 4-1'lik skor tescil edildi. Bizede Galatasaray'ı tebrik etmek düşer...

ShevAnil
29.Eylül.2007, 19:25
İlk Golde Hiç Bir Hakem Ofsayt Veremez Zaten Pozisyona, İlk Golü Bukadar Büyütmeye Gerek Yok. 2. Golde Bariz Dirsek Müdahalesi var ama Ne Olursa Olsun Konya Puan Alamazdı ASY'De.

eXcitinG
29.Eylül.2007, 19:28
GaLatasaray Ligde iLk 5 haftada Ligde ne kadar pas yapmayı biLmeyen, ne kadar top çevirmeden mahrum takım varsa hepsi iLe oynadı. Ben GaLatasarayı bundan sonra ki haftaLarda görmek istiyorum. Fikstürü iyi değerLendirdiLer. BakaLım azıcık üstüne gitmeyi seven takımLar karşısında ne yapacakLar.

Dün akşam ki gaLibiyetLeri de güzeLdi. Tebriği hakediyorLar.

anil luque
29.Eylül.2007, 19:39
baros'un ılk golu mukemmeldı gercekten 90 dıye tabır ettıgımız yere astı topu .. ama lıncoln'un golunde rakıbıne yaptıgı bence barız fauldu hakemın gozunden kacmıstır?! olabilir.. tebrikler gs umarım bellinzona macında da boyle guzel futbolla turu gecerler ve ulkemızı Beşiktaşımla beraber en iyi şekilde temsil ederler ..

bugra 1905
29.Eylül.2007, 19:42
Kewell-Baros-Lincoln Yüzde Yüz İle Oynarlarsa Yenemeyeceğimiz Takım Yok Harika Oynadık Maçta Ve Eze Eze Aldık Maçı Alpaslan Dikmen Abimize Allahtan Rahmet Sevenlerine Başsağlığı Dilerim

Sekopej
29.Eylül.2007, 20:09
İlk golü maç içersinde gösterdiklerinde ofsayt olduğunu düşünmüştüm ama 17 cmnin maç içersinde hakem tarafından tespit edilmesi zor.

Galatasaray ilk golü atınca rahatlayamadan golü yedi ve Konya oyunu dengeye getirdi. İlk yarı takıma hiçbir şey vermeyen Mehmet Güven çıkınca Galatasaray daha iyi oynamaya başladı. 2. golde faul var, o gol gelmeseydi Antalya maçında olduğu gibi Galatasaray zorlanabilirdi, kimse yine de 5 atardık demesin.

Konya geriye düşünce mecbur defansını ileriye çıkardı ve boşluklar vermeye başladı. Ve yaptıkları basit hatalarla kaybettikleri topları da açık alanda çok iyi oyunculara sahip Galatasaray iyi değerlendirdi ve farklı kazanmasını bildi. 2-1'den sonra Galatasaray'ın sayısız pozisyona girmesi de bunun gösergesi. Galatasaray'a karşı savunma güvenliğini bırakmayacaksın yoksa kalende 5 gol birden görebilirsin, hiç affetmiyorlar kaliteli oyuncularıyla bu pozisyonları. 2-1 olmasa savunmada da bu kadar açık vermezdi Konyaspor ama artık olan oldu maç bitti, Galatasaray kazandı, bize de tebrik etmek düşer. İlk yarıyı saymayalım ama 2. yarı gösterdikleri mücadele tebriğe değer, kazanamasalardı bile o mücadele taraftarı mutlu ederdi.

Hakemlerin artık bir standartı yakalayıp, maçına göre değişen kararlar vermemesi dileğiyle...

Onurap
29.Eylül.2007, 20:32
GaLatasaray Ligde iLk 5 haftada Ligde ne kadar pas yapmayı biLmeyen, ne kadar top çevirmeden mahrum takım varsa hepsi iLe oynadı. Ben GaLatasarayı bundan sonra ki haftaLarda görmek istiyorum. Fikstürü iyi değerLendirdiLer. BakaLım azıcık üstüne gitmeyi seven takımLar karşısında ne yapacakLar.

Dün akşam ki gaLibiyetLeri de güzeLdi. Tebriği hakediyorLar.

Bence açık oynayan takımlara karşı çok daha etkili oluruz..Bizi zorlayacak takımlar kapanan kazma takımlar zaten..Konya 2.yarı 10 dk açıldı olanları gördük..Baros çok iyi sarkıyor savunma arkasına..

Birde Beşiktaşlılara bir şey diyemem ama.. fenerbahçeli arkadaşlar daha ilk yarıda kazımın bariz kırmızı kart pozisyonuna bir yorum yazmazken gelip burda 2.golün faülünü defalarca yazması ne kadar tarafsız olduklarını gösteriyor..:confused:

King_91
29.Eylül.2007, 20:33
Bütün hakemlerin bir standart yakalaması çok zor . Çünkü her maçı aynı hakem yönetmiyor . 1sn'den daha az olan karar verme süresinin kişiden kişiye değişmesi normaldir diye düşünüyorum . Ayrıca şu Beşiktaş'a faul veriliyor Gs'ninkiler es geçiliyor demek de hatalı diye düşünüyorum . Eğer kararına itiraz edilecek pozisyon ararsak bir maçta çok rahat 4-5 pozisyon buluruz . Tamam Beşiktaş maçındaki kararlar hatalı ama Beşiktaş iyi gidince hep engelleniyor diyenler var . Sonuçta bu hakem hataları hep oluyor her zaman oluyor . Yeri geliyor GS'nin penaltısı verilmiyor yeri geliyor olmayan goller veriliyor . Yeri geliyor aynı şeyler Beşiktaş ve Fener'e de oluyor .
Bizim maça gelirsek ilk ofsaytın görülmesi çok zor ki kameradan bakınca bile değil gibi duruyor 17 cm'i görmesi çok zor ki Baros orda 1sn bile durmuyor o belki kabul edilebilir ama 2.gol faul ve ofsayt . O gol olmasaydı nolurdu bilinmez ama güzel oynadık takım olarak .

Sekopej
29.Eylül.2007, 20:40
Bence açık oynayan takımlara karşı çok daha etkili oluruz..Bizi zorlayacak takımlar kapanan kazma takımlar zaten..Konya 2.yarı 10 dk açıldı olanları gördük..Baros çok iyi sarkıyor savunma arkasına..

Birde Beşiktaşlılara bir şey diyemem ama.. fenerbahçeli arkadaşlar daha ilk yarıda kazımın bariz kırmızı kart pozisyonuna bir yorum yazmazken gelip burda 2.golün faülünü defalarca yazması ne kadar tarafsız olduklarını gösteriyor..:confused:

Ne yani hakem hata yaptı diye yazmayalım mı? Kazım'a kırmızı verilmesi gerekiyorsa verecekti hakem. Zaten bizim isyanımız verilmeyen, standartı olmayan kararlara değil mi? O tekme kırmızı kartsa her maçta kırmızı olmalı, buna bir itirazı olan yok ki, Kazım atılmaması hatalı değildi diyen de yok. Hakem konuşup taraflı olsak merak etme ilk Gaziantep maçından başlarız.

Onurap
29.Eylül.2007, 20:45
Ne yani hakem hata yaptı diye yazmayalım mı? Kazım'a kırmızı verilmesi gerekiyorsa verecekti hakem. Zaten bizim isyanımız verilmeyen, standartı olmayan kararlara değil mi? O tekme kırmızı kartsa her maçta kırmızı olmalı, buna bir itirazı olan yok ki, Kazım atılmaması hatalı değildi diyen de yok. Hakem konuşup taraflı olsak merak etme ilk Gaziantep maçından başlarız.

Hayır benim itirazım tek taflı olunması eğer sen kazım için Sivasspor - fenerbahçe maçında yazdıysan sorun yok ama sadece rakip takım için yazıyorsan bu etik değil..

Sekopej
29.Eylül.2007, 20:52
Ben Sivasspor maçını izlemedim, kaybedince özetleri de izleme ihtiyacı hissetmedim bir süre. Zaten o maçtan sonra hakemin hatasına gelene kadar kendi takımımı eleştirdim, bu kötü gidiş hakkında söylenecek çok şey var ve Kazım'ın pozisyonu aklıma bile gelmiyor o maç hakkında konuşurken. Kimse de çıkıp kırmızı değildi demedi zaten.

Burada yazılmasının sebebi golden sonra Konya'nın açıklar vermesi ve Galatasaray'ın bunu değerlendirerek farka gitmesi. Bu nedenle bu konuşuluyor. Ben dünkü oyunu yorumlarken 2. gole kadar ayrı, 2. golden sonra ayrı oyun olduğu için mecburen buna değiniyorum. Fenerbahçe maçında zaten kötü bir Fenerbahçe vardı sahada oynadığı kötü oyunu yorumladık.

Bir de Sivasspor yazarken "S"yi büyük yazabiliyorsun da Fenerbahçe yazarken "F"yi büyük yazamamanı dikkatsizliğe veriyor, art niyet aramıyorum.:)

Burak Duran
29.Eylül.2007, 20:59
Aslinda hayattan dersler cikarmamiz gereken cok sey var. burda tutup birbirinizi yiyorsunuz ama ne degisiyor? Ha diceksiniz Alpaslan abinin vefati sebebiyle boyle konusuyorsun sen cogumuzdan fanatiksin. Evet ben fanatigim ama bundan boyle bu spor icin kimseyi kirmaya niyetim yok. Evet bizim ilk golun gorulmesi zor bir ofsayt. 2. gol faul ve bizim verilmeyen bir penaltimiz var....Sonucta mac biter 4-1 siz burda atlasanizda ziplasanizda birbirinizi yesenizde olay degismeyecek

feanorringeril
29.Eylül.2007, 22:02
Premier League 'de de var hakem hataları, LaLiga 'da da Serie A 'da da..
Bu gün Galatasaray' ın lehine olmuştur hatalar bi dahaki maç aleyhine olur. Oturup takımların başarılarını ya da başarısızlıklarını hakemler ile ört bas etmeye, geçiştirmeye çalışmayalım.
Bu dogmalardan kurtulmak gerek. Bu gün klüp yöneticileri; örnek olması gereken kişiler bile kendielrini kaybetmiş durumda.
Beşiktaş maçına bakıyorsun; Sinan Engin' in takıma harcaması gereken enerjisi çenesinde, hakeme harcıyor.. Daha birçok örnek var bunun gibi, her takımda var. İlk değil son değil. Bu davranışlar, bu davranışları sergileyenler yüzünden ilerlemiyor tren, olduğu yerde sayıyor..
Kesinlikle arındırılması gerek ligin bu zihniyetten ve bu zihniyettekilerden.

Hakemler hata yapacak, hepsi birer insan. bunun bir çözümü yok. Ancak söylediğim gibi, "hakemler üstünden futbol "oynayanlardan" " kurtulmak gerek. Hakemleri bir kenara bırakmak gerek. x - y pozisyonlarını bırakmak gerek.

tombul taho
29.Eylül.2007, 23:26
özellikle haftaya oynanacak olan bursaspor maçını ben gerçekten merakla bekliyorum. çünkü samet aybaba bursaspor'a gerçekten çok iyi futbol oynatıyor. bunu hem sivas hem de bu hafta kocaeli maçında gördük. çok gol atabiliyor ama yiyorlar da... özellikle bu hafta kocaeli maçını izlememiş olan arkadaşlar bi izlesinler bursaspor'un. bi de romaschenko'nun son saniyede attığı frikiği bi izlesinler. çok enteresan bi goldü.

ama şuna bende katılıyorum:
Galatasaray açık oynayan takımlara karşı her zaman için daha rahat kazanır. geriye sarkabilen ve bu sarkabilen adamlara milimetrik paslar atabilen oyuncu sayısı fazla çünkü Galatasaray'da. kapalı savunmayı açabilmek her zaman için daha zordur. bunun örneğini antalyaspor maçında yaşadık işte. Galatasaray tek kale oynadı ama kapanan bi antalya ve kalesinde hiç bi maçta olmadığı kadar devleşip artistlenen bi ömer vardı. :)

LaigLeNoiR
29.Eylül.2007, 23:32
Haksız 2 gol ve dağılan bir rakip ardıdan gelen farklı skor. :)

King_91
29.Eylül.2007, 23:47
Haksız 2 gol ve dağılan bir rakip ardıdan gelen farklı skor. :)

Maçı özetlemişsin hakikatten bravo .

kral_67
30.Eylül.2007, 01:48
deplasmanda bursa ve sonra içerde trabzon maçları var...
muhtemelen 7. haftadan sonra bu iki takımda pas yapmayı bilmeyen futbolla alakası olmayan küme düşecek takılar arasına girer...:)
5 haftada 5 maç yapdık bu sene 5 takım küme düşüyor...heralde bu sene rekor sayıda düşen takım olacak...:)
hatta uefada oynadığımız takımda küme düşüyor 6 takım...:)

PesimiSTyLa
30.Eylül.2007, 01:55
deplasmanda bursa ve sonra içerde trabzon maçları var...
muhtemelen 7. haftadan sonra bu iki takımda pas yapmayı bilmeyen futbolla alakası olmayan küme düşecek takılar arasına girer...:)
5 haftada 5 maç yapdık bu sene 5 takım küme düşüyor...heralde bu sene rekor sayıda düşen takım olacak...:)
hatta uefada oynadığımız takımda küme düşüyor 6 takım...:)

Güzel bir noktaya değinmişsin :) Her yendiğimiz takım küme düşüyor :icon_lol:

PesimiSTyLa
30.Eylül.2007, 03:02
http://img513.imageshack.us/img513/1851/erhanalbayrakhx0uv2.jpg