View Full Version : Bursaspor - Galatasaray [ TSL 6. Hafta ]
goosfraba
03.Ekim.2007, 06:25
http://www.hizliresim.com/2008/10/2/6786.jpg (http://www.hizliresim.com/)
KaF KeF
03.Ekim.2007, 06:27
Arda ve Mehmet Topal bu maçta yok sanırım ..
Crocodile1963
03.Ekim.2007, 06:35
Gs, Bursa'ya birçok eksikle gelecek ve maça yorgun olarak çıkacak. Bursaspor'da Kirita dışında eksik yok. Taraftarımızın önünde zorlu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.
King_91
03.Ekim.2007, 06:38
çok zor bir maç olacak sakatlar iyice arttı . kewell ve şaş iyileşirse zor da olsa kazanırız diye düşnüyorum .
kral_67
03.Ekim.2007, 06:59
bence zorlansakda kazanırız...
maçdan sonrada Bursaspor küme düşecek 6. takım olur hatta bellizonayıda sayarsak 7. takım...
zaten ne pas yapmayı ne pres yapmayı bilmeyen bir takım olur muhtemelen...
erdemzorer10
03.Ekim.2007, 09:15
maç her türlü skora açık ..
benim değinmek istediğim başka birşey var ; Bursaspor taraftarı..
geçen sene Hakan Şükür e yaptıkları saygısızlık hala unutulmadı..onlardan dilerim bu maçta kalitelerini gösterip centilmen bir taraftar ruhu göstermeleri...
Haftanın en zevkli maçı olacak diye düşünüyorum. Bol gollü geçer ama Galatasaray kalitesini gösterip 5-3 gibi bir skorla alır diye düşünüyorum. Umarım kazanırız.
Memedov
03.Ekim.2007, 18:31
Zor bir maç iki ekipte formda. Bursasporun kendi sahasında en az 1 puan alacağını düşünüyorum.
El Comandante
03.Ekim.2007, 18:38
Cok zor bir mac olacagi kesin.Ama bizim hücum gücümüz ortada,Bursasporu cok gollü bir macin ardindan yeneriz.
Universal
03.Ekim.2007, 18:49
Bursaspor iyi form yakaladı. Galatasaray ise Avrupa'dan yorgun dönecek. Bursa taraftarı ile beraber üç puana daha yakın olan ekip.
PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 19:27
Son zamanlarda Bursa deplasmanından galibiyetle dönüyoruz. Ben yine zorlansak da galibiyeti alan taraf olacagımızı düşünüyorum. Kewell ve Sabri muhtemelen oynayacaklar. Tribünlerde umarım bi tatsızlık olmaz, olacagını sanmıyorum. Son olaylardan sonra biraz buzların eridigini düşünüyorum. İyi bir mac olsun...
Aşk-ı Şehir
03.Ekim.2007, 19:35
Galatasaray ilk mağlubiyetini alacak gibi görünüyor. Bursaspor çok formda...
kral_67
03.Ekim.2007, 20:26
kewell, sabri, nonda bu maçda oynayabilecekler...
deniz.91
03.Ekim.2007, 20:47
Bura lige iyi başladı ama çok cidid bir rakiplede maçını oynamadı GS bu aralar ormunu yakaldı GS alır sanırım
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 01:56
Bursa lige iyi başladı gerçekten.5 maçta 4 galibiyetleri var.Ne tesadüfdürki ben tek mağlubiyetlerini aldıkları Sivas maçını seyretme imkanı bulmuştum.O maçta özellikle savunmada dökülmüşlerdi..
Galatasaray'da ise her şey rayına oturmaya başladı yavaş yavaş.Yıldız oyuncularıyla sonuca gitmekte zorlanmadılar şu ana kadar.(Steua maçları hariç)
Bursa bu maçta Galatasaray'ın yıldızlarını kitlemeyi başarıp üstüne golde bulabilirse yani hem savunmada hem hücumda etkili olabilirse evinde olmalarının avantajıylada kazanabilir bence.Bunu yapamazlarsa 2 takımında hücumsal anlamda iyi isimlere sahip olması sebebiyle bol gollü bir maç olur.Bu gol düellosundan Galatasaray galip çıkar diye düşünüyorum.
Trabzonspor
04.Ekim.2007, 02:00
Haftanın en zevkli maçı olacak diye düşünüyorum. Bol gollü geçer ama Galatasaray kalitesini gösterip 5-3 gibi bir skorla alır diye düşünüyorum. Umarım kazanırız.
skorda degılde haftanın macı konusunda sana katılıyorum
Galatasary'ın sakatı çok. Bursaspor favorim bu maçta. Glatasaray'ın defansif hataları devam ederse Bursaspor alır maçı.
KaF KeF
04.Ekim.2007, 07:23
Gs'de sakat çok..Kazanabileceklerini sanmıyorum..Bursaspor'un Galbiyet alacağına İnanıyorum..:)
scar face
04.Ekim.2007, 08:47
Şehir olarak Bursasporumuza basarılar diliyoruz:)
Kent inanıyor yıllardan beri takımın iyi yolda olmasını istiyoruz ve galiba bu sene oldu da bu.
Maçı kazanırırz diyorum.Biletler tükenmis.Bu arada İstanbuldan gelenler olursa ya da Bursa'da oturan Gsli arkadaslar varsa mac saati 11 de spor salonu gişesinden satısa cıkacak ama siz en iyisi derneklerden bilet edinin pahalıda olsa Bursa'da deplasman tribüne girmenin yegane yollarından biri.Çünkü gişelere 100-200 arası bilet gidiyor.10 yıldır Fenerbahce maclarına giderim Bursa'da çok zordur bilet bulmak söyleyim arkadaslara.
Maca dönersek Sercan Yıldırım cok formda Hakan Balta'ya karsı cok hızlı Kewell falan yardım getirmezse Gsnin sol kanadı duman olur.Yusuf da Gs maclarında hep iyi oynar bakalım neler olacak.Tabi Baros cok formda onu durdurmadan galip gelmemiz zor.
Her seye rağmen muhtesem taraftarımızla galip geliriz diyorum...
Misafir tribün biletleri 5 Ekim 2008 Pazar günü saat:10:00 -18:00 saatleri arasında Kapalı Spor Salonu tarafında bulunan gişeden satışa çıkacaktır.
(6 saat boyunca bilet satılıyorsa biletlerin hepsi oradan alınır herhalde)
El Comandante
04.Ekim.2007, 08:52
Maca dönersek Sercan Yıldırım cok formda Hakan Balta'ya karsı cok hızlı Kewell falan yardım getirmezse Gsnin sol kanadı duman olur.Yusuf da Gs maclarında hep iyi oynar bakalım neler olacak.Tabi Baros cok formda onu durdurmadan galip gelmemiz zor.
Her seye rağmen muhtesem taraftarımızla galip geliriz diyorum...
Nedense hep su sol kanadimiz duman oluyor da biz bir türlü buna sahit olamiyoruz.Nasil oluyor bu,bi anlatin da biz de ögrenelim,yoksa ezbere mi konusuyorsunuz ?
Cristiano Ronaldo Hakan Baltayi rezil edecek dediler,Ronaldo 2.yarida kanadi degistirmek zorunda kaldi Baltanin kanadindan atak yapamadi diye.Siz daha neyi uzatiyorsunuz ki ? Kewell yardima gelse ne olur,gelmese ne olur ? Adamin defansif özelligi zaten yok denecek kadar az.Hakan Baltanin kanadini duman etmek iste o kadar kolay degil,kendisi cok saglam bir futbolcudur.
Ayrica benim bildigim Sercan Yildirim forvet oyuncusu,ha Samet Aybaba 3lü forvet oynar da onu saga cekerse bilemiyorum,ozaman da Bursanin hali yas olur. :)
scar face
04.Ekim.2007, 08:59
Nedense hep su sol kanadimiz duman oluyor da biz bir türlü buna sahit olamiyoruz.Nasil oluyor bu,bi anlatin da biz de ögrenelim,yoksa ezbere mi konusuyorsunuz ?
Cristiano Ronaldo Hakan Baltayi rezil edecek dediler,Ronaldo 2.yarida kanadi degistirmek zorunda kaldi Baltanin kanadindan atak yapamadi diye.Siz daha neyi uzatiyorsunuz ki ? Kewell yardima gelse ne olur,gelmese ne olur ? Adamin defansif özelligi zaten yok denecek kadar az.Hakan Baltanin kanadini duman etmek iste o kadar kolay degil,kendisi cok saglam bir futbolcudur.
Ayrica benim bildigim Sercan Yildirim forvet oyuncusu,ha Samet Aybaba 3lü forvet oynar da onu saga cekerse bilemiyorum,ozaman da Bursanin hali yas olur. :)Sercan Yıldırım sağ kanatta oynayacak ben Hakan Balta'nın zorlanacağını düşünüyorum CR 7 baska Sercan baska tek teke yakalarsa Hakan'ı zor durumda bırakır ben adamı tanıdığım için konusuyorum.Ayrıca topa ayak koymak adama pres yapmak defansif özellik mi bi sol kanat oyuncusu bunu yapmayacaksa niye var ki o takımda:)
Ayrıca benimde beğendiğim bi sol bek kendisi cok büyük cıkıs içinde bunu da belirteyim...
kral_67
05.Ekim.2007, 02:21
sercan ronaldo'dan daha iyi yani...:)
neyse zaten kewell götürülmemiş bursaya volkan-h.balta ikilisi oynayacaak orda...
çok şükür sol kanadımız otoban olmakdan kurtuldu...:)
Varonil
05.Ekim.2007, 02:41
http://img116.imageshack.us/img116/1250/newsmansetresimposevincpu5.jpg (http://imageshack.us)
İşte Bursa'nın muhtemel 11'i
Bursaspor, Turkcell Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacağı zorlu karşılaşma için kampa girdi.
Galatasaray maçı hazırlıklarını hafta başından beri sürdüren yeşil-beyazlı futbolcular, Özlüce Tesisleri'nde kampa girdi. Bursaspor, son çalışmasını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapacak.
Ameliyat olan Kirita dışında eksiği bulunmayan Bursaspor'un, yarınki maça şu 11ile çıkması bekleniyor:
Ivankov, Veli, Ömer, İbrahim, Bekir Ozan, Mustafa Sarp, Yusuf, Mustafa Keçeli, Fabricio Ramos Melo, Gökhan, Sercan
KaPaLı
05.Ekim.2007, 02:48
Bursa dedim çünkü Galatasaray ileride pres yapmıyo rakibe, Bursada Yusuf gibi bir adam varken ve pres yapmazsan ekmeğine yağ sürersin Bursa'nın. İyi maç olsun , Çirkinleşmesin yeter
Onurap
05.Ekim.2007, 03:37
Eksiklerimiz var ama eksikler olsada Bursadan iyi bir kadroyuz..Bence fazla hafife alıyorsunuz Galatasarayı. :)..Biz kazanacağız..
scar face
05.Ekim.2007, 03:47
sercan ronaldo'dan daha iyi yani...:)
neyse zaten kewell götürülmemiş bursaya volkan-h.balta ikilisi oynayacaak orda...
çok şükür sol kanadımız otoban olmakdan kurtuldu:)...Ara bul bakalım öyle bişey yazdıysam sana ödül verecem
Emurafu
06.Ekim.2007, 00:21
İlkonbirimiz belli oldu !!!
----------------DeSanctis-------------
---Sabri------Meira-----Servet-----Volkan---
-------------------Ayhan---------------------
----Arda--------------------------Hakan Balta--------
-----------------Lincoln-----------------------------
------Nonda---------------Baros------------
Sakatlıktan yeni çıkan Sabri ve Arda'da insallah performans düşüklügü olmaz..
KaF KeF
06.Ekim.2007, 00:23
BURSASPOR: Ivankov, Mustafa, Ömer, İbrahim, Veli, Sercan, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Romashenko Yusuf, Adriano
Memedov
06.Ekim.2007, 00:29
Adriano yine oynuyor. Allah sabır versin..
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 00:41
Paflarda 5-0 kazanmışız. Şampiyonluk yolunda önemli bi rakibimizdi Bursa.
scar face
06.Ekim.2007, 00:44
Haydi Bursa'm maca gidecektim cok pahalı geldi mac ya:)
batuhanry
06.Ekim.2007, 01:02
' Galatasaray'da Arda ısınan futbolcular arasında yok.. Soyunma odasına gitti Arda, iğneleri yapılıyor şu anda.. Tedaviden sonra sahadaki yerini alması bekleniyor yıldız oyuncunun..
Arda, iğne ile oynuyor. :s
IcedEarth
06.Ekim.2007, 01:23
Bizden 2 gün önce maç yapan Fenerbahçe'in bizden 3 saat sonra sahaya çıkacak olması çok ilginç...
Maça gelince, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Zorlu bir maç olacak, ama bence yıldızlarımız bize yine maçı getirecek.
fenerbahce_1907
06.Ekim.2007, 01:24
Bizden 2 gün önce maç yapan Fenerbahçe'in bizden 3 saat sonra sahaya çıkacak olması çok ilginç...
Maçı sadece Fenerbahce yapmıycak sizden sonra oynayan Kayseri'de var.
Maça gelince, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Zorlu bir maç olacak, ama bence yıldızlarımız bize yine maçı getirecek.
Tabi alışmışsınız eskiden ertelemelere(::)
Bu arada Bursa feci kaçırdı.
Hakan Balta çok yönlü bir oyuncu çıktı.:p
DL,DM,AML Yakında AMC ve FC'de görürsem şaşırmam.:pAma şu bir gerçekki DR'de oynayacak ilerki zamanlarda.Eminim.:p
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 01:31
3 saatten ne olacak ki?
Nedvedmania
06.Ekim.2007, 01:41
Çok saçma bir maç oluyor . Habire pas hataları var 2 takımdada
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 01:42
Bursaspor'da Gökhan Güleç sezona harika bir başlangıç yapmıştı.Sakatlandı mı ne oldu? Niçin oynamıyor?
goosfraba
06.Ekim.2007, 01:45
Adriano yine oynuyor. Allah sabır versin..
Dediğin kadar varmış.
Brezilya'nın 2. 3. liginden topçu alırsan böyle olur :)
sakary Ali
Bursaspor 5 dakika önce fln Sercan ile 100 de yüzlüük golü kaçırdı altı pasta boşboştu topu ıskaladı
BlackEagle19o3
Bursa maçta net pozisyonlar buldu şu ana kadar.Hele Sercan inanılmaz bir gol kaçırdı.3-0 olabilirdi;)Harbiden de bu Adriano yerine oynayacak başka adam yok mu?Gökhan Güleç sakat mı mesela...
Bursa geçen sene de kazanacak gibi gözüktü. Üst üste ataklar, kaçan goller. Sonra basit bir golle yenildiler:)
IcedEarth
06.Ekim.2007, 01:50
Tabi alışmışsınız eskiden ertelemelere(::)
Bu arada Bursa feci kaçırdı.
2-3 günde bir maç yapmaya da alıştık, merak etme ;)
Maç çok rezil geçiyor bizim adımıza.
Bursa taraftarını tebrik ediyorum. Bu sene de Ayhan'a taktılar heralde...
Golü yedik... Böyle iş olmaz olsun...
KaF KeF
06.Ekim.2007, 01:51
Mustafa Sarp Attı..:)1-0
Varonil
06.Ekim.2007, 01:52
Mustafa Sarp ile Bursa 1-0 öne geçti.
IcedEarth
Defans yapamadığımızı, geriye adam kaçırdığımızı görememek için ya ciddi bir göz sorunumuz olmalı, ya da adımız Michael Skibbe olmalı.
Fietra 10
Oley Oley Bursaspor Bursaspor :)
2-3 günde bir maç yapmaya da alıştık, merak etme ;)
Maç çok rezil geçiyor bizim adımıza.
Bursa taraftarını tebrik ediyorum. Bu sene de Ayhan'a taktılar heralde...
Golü yedik... Böyle iş olmaz olsun...
Niye merak edeyim yahu? Banane... Yakınan sizsiniz.
Bu arada gol oldu Mustafa... Bakalım maç nasıl bitecek?
ShevAnil
06.Ekim.2007, 01:55
Bu Sezon İlk Defa Maçı İzlemiyorum ve Kaybediyoruz.. Söylenenlere Göre Berbatmışız ama Ben Umutluyum Çevirebilicek Güçteyiz. :)
sakary Ali
06.Ekim.2007, 01:55
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor.Bursaspor atağında Yusuf orta alandan aldığı topla ilerledi nefis bir pasla Mustafa Sarp'ı kaçırdı, Mustafa ceza sahasına girer girmez düzgün bir vuruşla golü attı.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 01:59
İlk Yarı Bitti..
sakary Ali
06.Ekim.2007, 02:00
Uzatma dakikalarında başka pozisyon olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 02:03
Cok kötü oynuyoruz. Golden sonra kendimize geldik. Umarım 2. yarı toparlarız.
sakary Ali
06.Ekim.2007, 02:18
Galatasaray hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladılar.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 02:20
Sercan Yıldırım...2-0
Mükemmelsiniz:)
Addolorato
06.Ekim.2007, 02:21
Galatasaray hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladılar.
Başka Kanala Geçsek Fashion Tv Falan :D Bu Arada 2. Yarıda Maçı Alamıcaz Gibi Geliyo
IcedEarth
06.Ekim.2007, 02:21
Skibbe aynen devam etsin. Batmaya çalışmak bu olsa gerek.
sakary Ali
06.Ekim.2007, 02:22
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Sercan'la 2.golü buluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gooooooooooool yazdığıma bakmayın LİGTV maç merkezinden alıntı yapıyorum :)
Fietra 10
06.Ekim.2007, 02:22
Sercan gollere devam ediyor ..
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 02:25
Bursa 3.golüde atsın bu iş tamamdır.Yalnız geriye yaslanmazlarsa daha iyi olur..
KaF KeF
06.Ekim.2007, 02:28
Arda 2-1 Yaptı ..
El Comandante
06.Ekim.2007, 02:28
Arda atti 2-1 oldu.Sakat olmasina ragmen,yüregiyle oynuyor.Helal olsun sana Arda.
sakary Ali
06.Ekim.2007, 02:29
GOOOOOLLLLL!!!! Galatasaray Arda'nın attığı golle durumu 2-1 yapıyor.Baros sağ kanattan girdi rakibini geçip yerden sert ortaladı, altıpas içinde Arda kayarak dokundu ve golü attı
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 02:32
Sabri çizgiden çıkardı.:s Bursa bu maçta puan kaybı yaşarsa yazık olacak..
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 02:33
bu arada Bursa'nın bir topu çizgiden çıktı.Sabri çıkarttı.GS savunması çok garip oynuyor.Arkadaki dörtlü bazen neredeyse yapışık oynuyor bazende aralarında tır geçecek kadar açılıyolar.Bi ortasını bulamadılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 dan sonra geriye yaslanan Bursa oyunu rakip yarı alana yığmaya başladı.Oyun tamamen Bursa'nın kontrolünde gidiyor.
Gökhan Güleç giricek brazdan galiba Adriano çıkacak adam az önce birine uçan tekmeyle girdi:D
scar face
06.Ekim.2007, 02:39
Helal olsun sana Sercan biliyordum golünü atacağını:)
IcedEarth
06.Ekim.2007, 02:42
Bu dakikalarda atacağımız bir gol bizi galibiyete götürebilir. Hadi çocuklar bastırın yahu...
Fietra 10
06.Ekim.2007, 02:43
Aslında beraberlik daha iyi olur zirve için.. Hem Bursa puan kaybı yaşamış olur hem Gs .. Tabi Bursa'yı ciddi bir rakip - süreklilik saglayan - olarak ele aldğımızda ..
Varonil
06.Ekim.2007, 02:47
Sercan yine atmış,helal olsun vallahi.
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 02:53
Baros sarı kart gördü fakat kartın reni çok rahat kırmızı olabilirdi.Sarı kartı eliyle oynadı diye gördü ama rakibini yaka paça yere indirip birde sırtına basması kırmızı kartı gerektiriyor.Ayrıca kimse demesin istemeden bastı falan diye o tür pozisyonlarda ellibin tane adam gördük rakibinin üzerinden atlayan.
sakary Ali
06.Ekim.2007, 02:56
Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı.Meira yerden Baros'a pas verdi.Baros kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ama Ivankov yatarak topun sahibi oldu.
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 03:03
4 dakikalık uzatma verdi hakem.Haydi Bursa dayan..
IcedEarth
06.Ekim.2007, 03:03
Baros sarı kart gördü fakat kartın reni çok rahat kırmızı olabilirdi.Sarı kartı eliyle oynadı diye gördü ama rakibini yaka paça yere indirip birde sırtına basması kırmızı kartı gerektiriyor.Ayrıca kimse demesin istemeden bastı falan diye o tür pozisyonlarda ellibin tane adam gördük rakibinin üzerinden atlayan.
Heee Baros piskopat, bilerek gitti bastı adama...
Heee Baros piskopat, bilerek gitti bastı adama...
Sinirlerimize hakim olalım.
Baros'un kartı açık bir kart. Kitaba göre sarı, insiyatife göre kırmızı olabilirdi...
(::)
bySilver
06.Ekim.2007, 03:07
HeLaL Bursa !
LaigLeNoiR
Tebrikler Bursaspor çok zevkli bir maçtı akıllı oynadı Bursa ve kazanmasını bildi.Hakettiler açıkcası.
KaF KeF
Tebrikler Bursa..:)Yanıltmadın beni...;)
IcedEarth
Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...
Bursa maçı haketti bu arada. Tebrik ediyoruz kendilerini...
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 03:08
Galibiyeti hakedecek futbolu oynamadık. Bursa haketti macı. Bugun özellikle 2. yarı sola gectiginde Arda takımın tek ayakta kalan oyuncusuydu. Meira da fena sayılmazdı. Arda asıl yerinin sol taraf oldugunu iğneyle oynamasına ragmen gösterdi. Gecmiş olsun.
El Comandante
Kac senedir bu takimda olan Sabri kendisini bir türlü gelistiremedi.Daha pas vermesini bilmiyor yahu,Gs formasi altinda en son ne zaman iyi oynadigini hatirlamiyorum ne yazikki.Takima zarar veriyor,saha icinde hem futbolcularla hem de hakemle tartisiyor sadece.
Skibbe de artik anlasin su taktigin islemedigini,yahu 5 defans,5 forvet oynuyoruz.Orta saha denen birsey yok.Ön liberosuz oynadigimiz icin göbekten cok atak yiyoruz.Bu macta kaybettigimiz puan cok kötü oldu,ama umarim Skibbe birseyler ögrenmistir bu macta,insallah öbür maclarda böyle oynamayiz.
Varonil
Tebrikler Bursaspor.Sercan yine boş geçmedi,bakalım bu performansını ligin sonuna kadar sürdürecek mi ?
Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...
Sizin taraftar pek bir yetenekli büyükpivot. Küfürleri ıslık halinde söyleyebilmek için çok sağlam gırtlak lazım. Bu geyirerek konuşmak gibi birşey olsa gerek. Zor iş vesselam.
Eğer ceza gerekiyorsa ceza alırlar zaten. Tebrikler Bursa.
bySilver
06.Ekim.2007, 03:10
Sizin taraftar pek bir yetenekli büyükpivot. Küfürleri ıslık halinde söyleyebilmek için çok sağlam gırtlak lazım. Bu geyirerek konuşmak gibi birşey olsa gerek. Zor iş vesselam.
Eğer ceza gerekiyorsa ceza alırlar zaten. Tebrikler Bursa.
Az güLmedim ya EreN Abi ya :)
Universal
06.Ekim.2007, 03:10
Tebrikler Bursaspor. Zevkli bir mücadeleydi. Bursaspor üç puanı hak eden taraf oldu. Yusuf Şimşek'i maçta iyi kullandılar. Belki maçında başında yakaladığı bir iki pozisyonu gole çevirebilse son dakikalara rahat girebilirlerdi.
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 03:11
Daha iki hafta önce bütün stat Ömer'e küfür ederken iyi ama Bursa taraftarı kötü...O da güzel...
İkinci yarıyı izledim ve Bursaspor istediği futbolu sahaya yansıttı.İstediği zaman tehlike yarattı tempoyu belirledi ve sonunda maçı kazandı tebrikler Bursa.Bakalım biz ne yapıcaz...
sakary Ali
06.Ekim.2007, 03:12
Tebrikler BUrsa
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 03:15
Ömer'in yaptıkları çok açık. Yapılanları savunmuyorum, zaten ceza aldık o maçtan sonra. Tek isteğim bu tip cezaların tarafsız verilebilmesi.
O zaman bekleceksin eğer net bir ceza çıkmaz ise tarafızlık isteyeceksin.Şimdiden istmek biraz garip duruyor.Sonuçta bu cezalardan yalnızca siz çekmiyorsunuz.Bütün kulplere veriliyor ceza.
BlackEagle19o3
Benim için sürpriz bir sonuç olmadı, tebrik ederim Bursa'yı.Gs ise Kayseri ve Steua maçlarından sonra diğer bir zor maçtan da istediğini alamayarak ayrıldı.Bellinzona ve Kocaeli çok zayıf takımlar, bana göre onlarla yapılan maçlar ölçü değil ki zaten Bellinzona maçları da beklenildiği kadar kolay geçmedi.Konya maçında oyunun faulle gelen 2. gole kadar da nasıl dengeli gittiğini biliyoruz.Yani basın iyi gaz veriyor ama herşey güllük güliastanlık da değil yani =) Bu arada aklıma gelmişken Yusuf yine gözlerimizin pasını sildi.2. yarıdaki bir pozisyonda ceza sahası içinde çalım yapmak yerine vurmayı tercih etse daha iyi olcaktı...
LaigLeNoiR
Son iki haftada hakem hatalarıyla bulunan goller ve alınan galibiyetlerden sonra yapılmayan bir hata ve kazanılamayan puanlar :)
IcedEarth
06.Ekim.2007, 03:17
O zaman bekleceksin eğer net bir ceza çıkmaz ise tarafızlık isteyeceksin.Şimdiden istmek biraz garip duruyor.Sonuçta bu cezalardan yalnızca siz çekmiyorsunuz.Bütün kulplere veriliyor ceza.
Ben de zaten taraflılar demedim, umarım duyarlılığı korurlar dedim. Geçen yıl FTK'daki Bursa deplasmanı gibi olmasın...
Son iki haftada hakem hatalarıyla bulunan goller ve alınan galibiyetlerden sonra yapılmayan bir hata ve kazanılamayan puanlar :)
Kötü oyun ve kazanılamayan puanlardan daha güzel görünüyor, değil mi ;)
El Comandante
06.Ekim.2007, 03:19
Bu macta da hakem bizim aleyhimize calisti Murat.Takdir haklarini hep Bursaspordan yana kullandi.Neyse,kaybettik,kötü oynadigimizdan dolayi kaybettik.Bu sakatlarla lig bitmez,sakatlar geri döndügünde gercek gücümüzü sahaya koyariz.
Memedov
06.Ekim.2007, 03:20
6'da 5 eder 15.
Bu sezon şampiyonluğa adayız. Helal olsun yürekten oynayan bu takıma.
LaigLeNoiR
06.Ekim.2007, 03:22
Kötü oyun ve kazanılamayan puanlardan daha güzel görünüyor, değil mi :1:
Bu macta da hakem bizim aleyhimize calisti Murat.Takdir haklarini hep Bursaspordan yana kullandi.Neyse,kaybettik,kötü oynadigimizdan dolayi kaybettik.Bu sakatlarla lig bitmez,sakatlar geri döndügünde gercek gücümüzü sahaya koyariz.
Barancım çok net hatalar yoktu yani gole etki edecek kadar bence.Sakat kim var G.Saray'da ? veya o sakatlardan hangileri direkt bu kadroya girerek ilk 11 oynar ?
6'da 5 eder 15.
Bu sezon şampiyonluğa adayız. Helal olsun yürekten oynayan bu takıma.
Kesinlikle haklısın Bursaspor çok iyi kadro kurmuş ancak şu da çok net ortada Bursaspor'un aldığı yabancılar vasatın altında.Daha iyi yabancılarla çok daha iyi yerlere gelebilir Bursa.
IcedEarth
06.Ekim.2007, 03:23
Barancım çok net hatalar yoktu yani gole etki edecek kadar bence.Sakat kim var G.Saray'da ? veya o sakatlardan hangileri direkt bu kadroya girerek ilk 11 oynar ?
Kewell, Uğur, Topal, Ümit Karan desem...
RaSenGan
Kewell olsaydı çok daha farklı olabilirdi.
Lucas Neill
Linderoth Barış Kewell Ümit Karan Hasan Şaş Orkun Topal Emre Güngör ee daha ne olsun:D
El Comandante
06.Ekim.2007, 03:25
Mehmet Topal,Linderoth,Emre Güngör,Kewell,Ümit Karan,Ugur Ucar,Baris Özbek,Hasan Sas,Orkun Usak,Serkan Calik,Ferdi Elmas.Bunlar sakat futbolcularimiz,11 tane! Bu kadro Türkcell Süper ligde sampiyonluga oynar Murat.
LaigLeNoiR
06.Ekim.2007, 03:25
Kewell, Uğur, Topal, Ümit Karan desem...
Evet haklısın Kewell ve Topal ilk 11 oynayabilirdi direkt olarak.Uğur'u oynayacağını sanmıyorum Sabri'yi kesipte.
Ümit Karan'la Nonda arasında kararsızım bence Nonda-Baros ikilisi daha iyi olabilir Karan-Baros'dan.
Eksiklikler önemliymiş G.Saray'da o zaman Bursa iyi bir dönemde yakalamış G.Saray'ı.
gerrrard
06.Ekim.2007, 03:27
Kesinlikle haklısın Bursaspor çok iyi kadro kurmuş ancak şu da çok net ortada Bursaspor'un aldığı yabancılar vasatın altında.Daha iyi yabancılarla çok daha iyi yerlere gelebilir Bursa.
Açıklarda Hakan Balta ve iğneli Arda oynuyorsa? Topal yerine defans olarak 0 olan Ayhan oynuyorsa?
shamur1
06.Ekim.2007, 03:27
Helal olsun Bursa'ya . 2 Hafta sonra ki Gs maçına çok rahat bir şekilde çıkmamıza sağladılar.
gerrrard
06.Ekim.2007, 03:29
Evet haklısın Kewell ve Topal ilk 11 oynayabilirdi direkt olarak.Uğur'u oynayacağını sanmıyorum Sabri'yi kesipte.
Ümit Karan'la Nonda arasında kararsızım bence Nonda-Baros ikilisi daha iyi olabilir Karan-Baros'dan.
Eksiklikler önemliymiş G.Saray'da o zaman Bursa iyi bir dönemde yakalamış G.Saray'ı.
Sana katılmıyorum Muratcım. Sabri hiç akıllanmadığını bu maçtada gösterdi. Onun o berbat ötesi ortalarını görünce midem bulanıyor. Bide Uğur var asist show yapan. Bence banko Uğur.
Nonda ise bu maçta çoook çok top kaybı yaptı. Çok da hantal nasıl bir Afrika'lıysa artık. :p
Lucas Neill
06.Ekim.2007, 03:34
Sana katılmıyorum Muratcım. Sabri hiç akıllanmadığını bu maçtada gösterdi. Onun o berbat ötesi ortalarını görünce midem bulanıyor. Bide Uğur var asist show yapan. Bence banko Uğur.
Nonda ise bu maçta çoook çok top kaybı yaptı. Çok da hantal nasıl bir Afrika'lıysa artık. :p
Nonda 2 yıl uzattı ya kontratı yatıyo artık:D
Memedov
06.Ekim.2007, 03:35
Yusuf Şimşek ile Sercan Yıldırım'ı milli takıma almayanlar utansın başka birşey demiyorum.
Anadolu kulübünde oynamak ezilmek bu olsa gerek, Fatih Terim bu oynanan futbolu hiç mi görmüyor hayret verici bir olay.
Galatasaray'ın eksikleri oldugu doğru ama bence Skibbe hatalı başladı maça, Hakan Balta'nın yerinde Arda Turan, Sağ Kanat'da ise Aydın'la başlamalıydı - ki Aydın oyuna girdikten sonra oyunu hareketlendirmeyi başardı.
İlk yarı fark olabilirdi, ama dediğim gibi Adriano yine oynadı ve Allah bize sabırı verdi golleri bulduk. Bursa böyle devam ederse ilk 5'i zorlayacağına inanıyorum. Takımı Tebrik ediyorum.
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 03:38
Bursa sonuna kadar hak ettiği bir maçı 3 puanla bitirdi ...
IcedEarth
06.Ekim.2007, 03:40
Bursa'yı tekrar tebrik ediyorum. Çözümü sertlikte değil de doğru hareketler ve pozitif futbolla buldular. Samet Aybaba ne kadar etkili bir teknik direktör olduğunu bence yine gösterdi. Skibbe ise yine hatalı kararlarla şaşırttı açıkçası beni...
King_91
06.Ekim.2007, 03:46
Bizi ayhan'a , sabri'ye muhtaç bırakan kader utansın . Volkan Yaman ilk geldiği zamanki performansından çok uzakta , sakatlıklar sayesinde 11'de olduğunu kanıtladı . Lincoln kaç maçtır ilk defa bu kadar etkisizdi sahada dolaştı bütün gün en ufak bir çaba yoktu . Nonda her zamanki gibi çok beceriksizdi . Bu kadar sakat varken Skibbe'ye çok iş düşmüyordu aslında . Sadece oynaması gereken adamları doğal yerlerine koyup , servet'e sen topla çıkma diyecekti ama 2.sini demeyi unutmuş ki bursa'nın bile beklemediği anda maç 2-0 oldu ve koptu . İnşallah bu maçtan sonra servet uyarılır çünkü gidişat hiç de iyi değil servet için . Meira ve De Sanctis de kalitelerini gösterdiler . Tebrikler Bursa'ya .
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 03:52
Galatasaray yine kalbur üstü bir rakip karşısında puan kaybı yaşadı.Top oynaması bilen her takım Galatasaray'ı zorlar lafı gerçektende doğru bir tespit her ne kadar Galatasaray'lı arkadaşların hoşuna gitmesede.Buna bir çözüm bulmaları lazım.Zira her zaman yıldız oyuncuları iyi olmayacaktır ve hakem hatalarıda her zaman Galatasaray'ı kurtarmayacaktır..
Maç başında Bursa'nın hem savunma hem hücumda dikkatli olması durumunda kendi evinde kazanabileceğini belirtmiştim.Çünkü sezon başından beri sergiledikleri performansla bu potansiyelin kendilerinde olduğunu gösterdiler.Açıkcası Bursa'yı ne bilim G.Antep'i bu kadar iyi görmek bir futbolsever olarak beni sevindiriyor.Umarım bu çizgilerini devam ettirirler..Bu arada galibiyetlerinden dolayıda tebrik ediyorum..
King_91
06.Ekim.2007, 03:54
Galatasaray yine kalbur üstü bir rakip karşısında puan kaybı yaşadı.Top oynaması bilen her takım Galatasaray'ı zorlar lafı gerçektende doğru bir tespit her ne kadar Galatasaray'lı arkadaşların hoşuna gitmesede.Buna bir çözüm bulmaları lazım.Zira her zaman yıldız oyuncuları iyi olmayacaktır ve hakem hatalarıda her zaman Galatasaray'ı kurtarmayacaktır..
İyi olmalarına gerek yok olsunlar yeter :D
eXcitinG
06.Ekim.2007, 03:59
Bursaspor yıLLar sonra iLk defa bekLeniLdiği gibi üst sıraLarda yer aLıyor. Savunması iyi oLmasada orta saha ve iLeri uçta ki iyi oyunLarı İLe sonuca gidiyorLar. Ve Yusuf gibi Ligin en iyi pasörLerinden birisine sahipLer. Sercan da kendini buLdu Yusuf sayesinde. Sezon başında biraz daha iyi yabancıLAr aLınabiLseydi bu takım ŞampiyonLar Ligini zorLardı. Ama ben bir kaç hafta sonra düşüşe geçicekLerine adım gibi eminim. YıLLardır böyLe oLuyor zaten.
BöyLe bir zor maçı kazandıkLarı ve Lige iyi başLadıkLarı içinde ayrıca bir aLkışıda hakediyorLar tabi. Keşke hep böyLe gidebiLseLer.
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 04:07
Bu sezon ligimizede BJK, FB, GS dışında bir şampiyon çıkar inşallah. :) Bursa falan zorda Trabzon falan olsa bari.
Maçı izlemedim tekrarını akşam izlerim artık. Sercan'ın bu kaçıncı golü oldu ya? 5 yada 6 oldu heralde. İyi form tuttu, Hayrettin abinin dediği gbi Yusuf'un katkısı bu durumda büyük.
IcedEarth
06.Ekim.2007, 04:13
Bu arada o Ivankov da çok çirkin bir hareket yaptı. Servet'e yumruk kaldırdı. Servet orada o Ivankov'u çiğ çiğ yerdi ama neyse...
Onurap
06.Ekim.2007, 04:39
Şu Servetin akıllanması ve birinin ona '10 numara' değil stoper olmasını öğretmesi lazım..İyi olacağız..Servet böyle devam ederse emregüngör veya emre aşık devam etmeli..ön liberomuz yok bu bizi çok zorladı..Sakatlar iyileşince ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu göstereceğiz..Tek teselli Arda turanı kazanmamız oldu..
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 04:50
Şimdi özeti seyrettim.Yusuf gerçekten bir komutan gibi yönetmiş takımını.Arkadaşlarını pozisyonlara sokmuş.Çoğu pozisyonda onun imzası var.Yusuf gerçekten çok yetenekli bir oyuncu.Bugün keşke Delgado'da böyle Yusuf gibi olsa hep diye düşünmedim değil..
Bursa'nın ilk golüde hazırlanış açısından süper bir gol.Kaleci İvankov'un topu oyuna çok iyi sokması ve Yusuf'un topu ortasahadan alıp ceza sahası yakınlarına kadar sürerken Galatasaraylı oyuncuları köşeye kadar sürükleyip arkasında oluşan boşluğu Bursalı oyuncunun iyi değerlendirmesi ve Yusuf'un onu çok iyi görmesi gerçekten takdire şeyan bir organizasyondu..
Skibbe böyle zor maçlarda ya çift forvetten yada Lincoln'den vazgeçmesi gerek.Daha kolay maçlarda işe yarıyor ama bu tür maçlarda çok puan kaybı yaşarlar bu maçta olduğu gibi..
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:11
1. Trabzonspor
2. Bursaspor
3. Gaziantep
Allah bozmasın :)
Konya'nın maçtan sonra bizim takımı çagırıp ' Bu sene şampiyon Anadoludan' demesi birşeyleri gösteriyor aslında .. Bursa ve Antep'te inşallah hep oralarda kalırlar ..
Redrum
06.Ekim.2007, 05:24
Açıkçası Fietra sana katılıyorum, Bursa da çok iyi top oynadı, bu 3 büyükler akıllanacak ama biraz geç oldu. Bursa, Antep, Trabzon, Kayseri.. çok iyiler. Allah bozmasın.
feanorringeril
06.Ekim.2007, 05:30
Yavaş yavaş hepsi olur.
Sorun eksikler değil. Sorun libero vs. de değil. Sorun saha içindeki disiplinsizlik. Bu kadar laylaylom olursa oyuncular, %100 konsantre olmazsa böyle olur. Bireysel performansları düşüyor oyuncuların günden güne. Bunun hemen çözülmesi lazım. Maçta ilk onbirdeki oyuncular bile başarısızlığı sakatlıklara bağlıyor. Sen sahadasın, sakatlardan bahsediyorsun. Demek ki sakat olanlar geldiği zaman klübede görüyorsun kendini. Demek ki hiçbir iddian yok..
Bütün oyuncuların silkinip kendine gelmesi lazım. Hepsinin performanslarını gözden geçirmesi lazım. Saha içinde disiplin lazım. Tüm bunların ardından ancak; iyi antrenman programları - düzgün bilimsel yaklaşım lazım futbolcu sağlığına. Sorumlusu sporcu koçları mı, sağlık ekibi mi her kimse onların kendini düzeltmesi lazım. Ancak önce o gün sahada olanların kendine bir bakması lazım. En iyisini vermesi lazım.
RaSenGan
06.Ekim.2007, 05:32
Helal olsun Bursa'ya . 2 Hafta sonra ki Gs maçına çok rahat bir şekilde çıkmamıza sağladılar.
Çok rahat ? Son haftalardaki şansınız Galatasaray maçında tutmayacaktır eminimki.O maça rahatta çıksanız çok kassanızda kaybediceksiniz :)
Sezon başından beri eksiklerimiz çoktu.Fakat yerleri dolduruluyordu.Kewell,Topal gibi kilit oyuncular olmayınca zorlandık tabikii.Ve sonucunda formda olan Bursaspor'a yenildik.Bir maça tam kadro çıksak süper olucak ama bir başarabilsek tam kadro çıkmayı (: Trabzon maçına tam kadro çıkarız gibi düşünüyorum.2 haftada sakatlanan iyileşen dinlendirilen falan olur.Trabzonspor maçına tam kadro çıkarsak Fırtına gibi eseriz.:)
scar face
06.Ekim.2007, 06:27
Helal sana Bursa'm yıllardır beklenen galibiyet en son 5-0 la yenmıstık galiba Gsyi.
Fietra 10
06.Ekim.2007, 06:52
Çok rahat ? Son haftalardaki şansınız Galatasaray maçında tutmayacaktır eminimki.O maça rahatta çıksanız çok kassanızda kaybediceksiniz :)
Sezon başından beri eksiklerimiz çoktu.Fakat yerleri dolduruluyordu.Kewell,Topal gibi kilit oyuncular olmayınca zorlandık tabikii.Ve sonucunda formda olan Bursaspor'a yenildik.Bir maça tam kadro çıksak süper olucak ama bir başarabilsek tam kadro çıkmayı (: Trabzon maçına tam kadro çıkarız gibi düşünüyorum.2 haftada sakatlanan iyileşen dinlendirilen falan olur.Trabzonspor maçına tam kadro çıkarsak Fırtına gibi eseriz.:)
Anlayamadın galiba .. Galatasaray'a yenilsek bile Galatasaray bizi geçemiyor .. Bu anlamda bi rahatlığı kastettiğini söyleyebilirim.. Bu kadar kasmayada gerek yok maça daha 2 hafta var ..:icon_biggrin:
Maçı izleyemedim ama neticede kaybettik.
Genel yorumlara bakarsam şu durumdan vazgeçelim. Yendiğimiz hafta görmezden geldiğimiz şeyleri kaybederken söylemeye başlıyoruz. Herkeste birbirini bu konularda suçluyor. Suçlamaya gerek yok çünkü 1-2 istisna dışında herkes bu tavrı sergiliyor. :)
Şuanki duruma baktığımızda en sağlam giden Trabzonspor olarak görünüyor. Beşiktaş sallantılı şekilde başarılı gidiyordu sonunda çöktü. Fenerbahçe zaten ortada. Galatasaray ise savunma sorunlarını çözmedikçe ciddi maçları kazanamaz. Bu maçları kazanamayıncada şampiyon olamazsınız. Savunmaya bir önlem alınırsa Turkcell Süper Lig'de bu takımı yenmek hiç kolay olmayacaktır.
Yusuf, playmaker olarak gerçekten döktürmüş bu gece...
Ayhan çok hata yapıyor yine sırıttı. Geçtiğimiz sezon bu dönemlerde ki performansından çok uzak..
Yusuf gibi bir playmaker'ın Sercan'a yarattığı pozisyonlar yüzünden Sercan çok şanslı.
De Sanchis elinden geleni yaptı..
Galatasaray'da problem orta sahada karşılayan yok rakibi..
Farklı bir skor olabilirdi bu gece
Sercan'ı bu takımda tutmak çok zor olacak eğer bu şekilde oynarsa bu yaşta süpriz bir gol krallığı yaşayabilir.
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:54
Yusuf gerçektende inanılmazmış bu gece.. Umarım formunu sürdürürde yakın zamanda 1-2 senede Milli Takımımıza hizmet eder.. Fazlasıyla hakediyor bunu..
bay e-ko
06.Ekim.2007, 07:59
Yusuf gibi bir playmaker'ın Sercan'a yarattığı pozisyonlar yüzünden Sercan çok şanslı.
Gerçekten çok doğru. Sercan' ın iyi futbolcu olduğu kesin ama Yusuf' un bu çıkışındaki etkisi çok çok büyük bence.
keşke biraz daha genç iken (27 - 28 yaşlarında) biraz daha dikkat etseydi yaşantısına da Yusuf' u seyretmenin zevkini daha çok tadabilseydik. Bu adamı seyretmek insana hakketten tad veriyor. :)
Varonil
06.Ekim.2007, 21:02
keşke biraz daha genç iken (27 - 28 yaşlarında) biraz daha dikkat etseydi yaşantısına da Yusuf' u seyretmenin zevkini daha çok tadabilseydik. Bu adamı seyretmek insana hakketten tad veriyor. :)
Fenerbahçe'deyken bozdu kendini,gece hayatı vb. derken koptu gitti futboldan.Gerçekten biraz kendini verseydi futbola şu an onu avrupada seyrederdik.
Maça gelince,Bursa rakibini çok iyi analiz etmiş gerçekten.Samet Hoca'yı ve takımını tebrik ediyorum buradan.Bursa'nın yabancı oyuncularında iş yok yoksa bu takım rahat üst sıralara oynar.
Galatasaray defansında Servet ve Meira arasında ciddi bir uyum sorunu var.Bu Galatasaray defansının olumsuz yönde aksamasına neden oluyor.Ortasaha desen bu takım ortasahada Mehmet Topal,Linderoth gibi isimleri çok aradı diye düşünüyorum..
Fietra 10
06.Ekim.2007, 23:46
Cimbom futbolcusunu unuttu
Bursaspor yenilgisi Galatasaray'ın aklını iyice başından almış olacak ki... Yenilginin şokunu üzerinden atamayan Cimbom, şok bir unutkanlık yaşadı.
Bursaspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray, iki şoku bir arada yaşadı.
Bursaspor, Galatasaray’ı yenmenin keyfini çıkartırken Cimbom ise Bursa’da bıraktığı 3 puanın şoku ile futbolcusu Volkan Yaman’ı Bursa Atatürk Stadı’nda unuttu.
VOLKAN'I STATTA UNUTTULAR
Saat 18.00’de başlayan karşılaşmanın sona ermesinden sonra hayal kırıklığı yaşanan sarı kırmızılı kafile saat 21.00’de Bursa Atatürk Stadı’ndan ayrıldı. Deniz otobüsü seferleri iptal edilidği için İstanbul’a otobüs ile karayoluyla gitmek üzere yola çıkan Galatasaray kafilesi stattan 500 metre uzaklaştıktan sonra Volkan Yaman’ın Atatürk Stadı’nda kaldığını öğrendiler.
Çekirge yolu üzerinde durdurulan Galatasaray otobüsü, Volkan’ın kafileye katılmasını bekledi. Yaklaşık 10 dakika sonra gelen Volkan otobüse binince, Galatasaraylılar, unuttukları futbolcusuyla birlikte İstanbul’a döndüler.
internethaber.com
:D
scar face
07.Ekim.2007, 00:45
Habere bak o arada da Çekirge trafiği felç olmustur:D
perpetua
07.Ekim.2007, 02:52
Ayhan ayaginda bu kadar top tuttugu surece
Sabri, Hakan agabeyinin artik takimda olmadigini fark edip Hakan agabeyinin ileriye cikmasini beklemek icin oyunu yavaslattigi surece
Servet hava hakimiyeti ile one cikan bir stoper oldugunu hatirlamadigi ve yaninda oynayan oyuncunun top tekniginin kendisinden cok daha iyi oldugunu anlamadigi surece (gecen sene Kalli hatirlatmisti ama Servet yine unutmus)
Skibbe Meira ve Servet'in yerden zayif, havadan kuvvetli oldugunu fark edip rakibin pas yapmasini engelleyecek miktarda pres yapilmasini istemedigi surece
Galatasaray cok zorlanir...
Sorun Lincoln/Arda/Nonda/Baros vs degil. Sorun top kullanmamasi gereken adamlarin top kullanmasi gereken adamlara yeterince cabuk pas vermemesi.
deniz.91
07.Ekim.2007, 05:24
Bursasporu tebrik ederim bu sezon beklenmedik bir çıkış yakaldılar takımı genç sercan ve tecrübeli yuusf taşıyor resmen yusuf gibi oyuncuyu alması bursa adına çok iyi oldu
Sefer GFB
09.Ekim.2007, 19:30
Bursayi gonulden tebrik ederim.