Bursaspor
Galatasaray
Beraberlik
Arda ve Mehmet Topal bu maçta yok sanırım ..
Gs, Bursa'ya birçok eksikle gelecek ve maça yorgun olarak çıkacak. Bursaspor'da Kirita dışında eksik yok. Taraftarımızın önünde zorlu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.
çok zor bir maç olacak sakatlar iyice arttı . kewell ve şaş iyileşirse zor da olsa kazanırız diye düşnüyorum .
bence zorlansakda kazanırız...
maçdan sonrada Bursaspor küme düşecek 6. takım olur hatta bellizonayıda sayarsak 7. takım...
zaten ne pas yapmayı ne pres yapmayı bilmeyen bir takım olur muhtemelen...
maç her türlü skora açık ..
benim değinmek istediğim başka birşey var ; Bursaspor taraftarı..
geçen sene Hakan Şükür e yaptıkları saygısızlık hala unutulmadı..onlardan dilerim bu maçta kalitelerini gösterip centilmen bir taraftar ruhu göstermeleri...
Haftanın en zevkli maçı olacak diye düşünüyorum. Bol gollü geçer ama Galatasaray kalitesini gösterip 5-3 gibi bir skorla alır diye düşünüyorum. Umarım kazanırız.
Zor bir maç iki ekipte formda. Bursasporun kendi sahasında en az 1 puan alacağını düşünüyorum.
Cok zor bir mac olacagi kesin.Ama bizim hücum gücümüz ortada,Bursasporu cok gollü bir macin ardindan yeneriz.
Bursaspor iyi form yakaladı. Galatasaray ise Avrupa'dan yorgun dönecek. Bursa taraftarı ile beraber üç puana daha yakın olan ekip.
Son zamanlarda Bursa deplasmanından galibiyetle dönüyoruz. Ben yine zorlansak da galibiyeti alan taraf olacagımızı düşünüyorum. Kewell ve Sabri muhtemelen oynayacaklar. Tribünlerde umarım bi tatsızlık olmaz, olacagını sanmıyorum. Son olaylardan sonra biraz buzların eridigini düşünüyorum. İyi bir mac olsun...
Galatasaray ilk mağlubiyetini alacak gibi görünüyor. Bursaspor çok formda...
I'm back...
kewell, sabri, nonda bu maçda oynayabilecekler...
Bura lige iyi başladı ama çok cidid bir rakiplede maçını oynamadı GS bu aralar ormunu yakaldı GS alır sanırım
Bursa lige iyi başladı gerçekten.5 maçta 4 galibiyetleri var.Ne tesadüfdürki ben tek mağlubiyetlerini aldıkları Sivas maçını seyretme imkanı bulmuştum.O maçta özellikle savunmada dökülmüşlerdi..
Galatasaray'da ise her şey rayına oturmaya başladı yavaş yavaş.Yıldız oyuncularıyla sonuca gitmekte zorlanmadılar şu ana kadar.(Steua maçları hariç)
Bursa bu maçta Galatasaray'ın yıldızlarını kitlemeyi başarıp üstüne golde bulabilirse yani hem savunmada hem hücumda etkili olabilirse evinde olmalarının avantajıylada kazanabilir bence.Bunu yapamazlarsa 2 takımında hücumsal anlamda iyi isimlere sahip olması sebebiyle bol gollü bir maç olur.Bu gol düellosundan Galatasaray galip çıkar diye düşünüyorum.
Galatasary'ın sakatı çok. Bursaspor favorim bu maçta. Glatasaray'ın defansif hataları devam ederse Bursaspor alır maçı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Gs'de sakat çok..Kazanabileceklerini sanmıyorum..Bursaspor'un Galbiyet alacağına İnanıyorum..![]()
Şehir olarak Bursasporumuza basarılar diliyoruz
Kent inanıyor yıllardan beri takımın iyi yolda olmasını istiyoruz ve galiba bu sene oldu da bu.
Maçı kazanırırz diyorum.Biletler tükenmis.Bu arada İstanbuldan gelenler olursa ya da Bursa'da oturan Gsli arkadaslar varsa mac saati 11 de spor salonu gişesinden satısa cıkacak ama siz en iyisi derneklerden bilet edinin pahalıda olsa Bursa'da deplasman tribüne girmenin yegane yollarından biri.Çünkü gişelere 100-200 arası bilet gidiyor.10 yıldır Fenerbahce maclarına giderim Bursa'da çok zordur bilet bulmak söyleyim arkadaslara.
Maca dönersek Sercan Yıldırım cok formda Hakan Balta'ya karsı cok hızlı Kewell falan yardım getirmezse Gsnin sol kanadı duman olur.Yusuf da Gs maclarında hep iyi oynar bakalım neler olacak.Tabi Baros cok formda onu durdurmadan galip gelmemiz zor.
Her seye rağmen muhtesem taraftarımızla galip geliriz diyorum...
Misafir tribün biletleri 5 Ekim 2008 Pazar günü saat:10:00 -18:00 saatleri arasında Kapalı Spor Salonu tarafında bulunan gişeden satışa çıkacaktır.
(6 saat boyunca bilet satılıyorsa biletlerin hepsi oradan alınır herhalde)
Nedense hep su sol kanadimiz duman oluyor da biz bir türlü buna sahit olamiyoruz.Nasil oluyor bu,bi anlatin da biz de ögrenelim,yoksa ezbere mi konusuyorsunuz ?
Cristiano Ronaldo Hakan Baltayi rezil edecek dediler,Ronaldo 2.yarida kanadi degistirmek zorunda kaldi Baltanin kanadindan atak yapamadi diye.Siz daha neyi uzatiyorsunuz ki ? Kewell yardima gelse ne olur,gelmese ne olur ? Adamin defansif özelligi zaten yok denecek kadar az.Hakan Baltanin kanadini duman etmek iste o kadar kolay degil,kendisi cok saglam bir futbolcudur.
Ayrica benim bildigim Sercan Yildirim forvet oyuncusu,ha Samet Aybaba 3lü forvet oynar da onu saga cekerse bilemiyorum,ozaman da Bursanin hali yas olur.![]()
Sercan Yıldırım sağ kanatta oynayacak ben Hakan Balta'nın zorlanacağını düşünüyorum CR 7 baska Sercan baska tek teke yakalarsa Hakan'ı zor durumda bırakır ben adamı tanıdığım için konusuyorum.Ayrıca topa ayak koymak adama pres yapmak defansif özellik mi bi sol kanat oyuncusu bunu yapmayacaksa niye var ki o takımda
Ayrıca benimde beğendiğim bi sol bek kendisi cok büyük cıkıs içinde bunu da belirteyim...
sercan ronaldo'dan daha iyi yani...
neyse zaten kewell götürülmemiş bursaya volkan-h.balta ikilisi oynayacaak orda...
çok şükür sol kanadımız otoban olmakdan kurtuldu...![]()
İşte Bursa'nın muhtemel 11'i
Bursaspor, Turkcell Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacağı zorlu karşılaşma için kampa girdi.
Galatasaray maçı hazırlıklarını hafta başından beri sürdüren yeşil-beyazlı futbolcular, Özlüce Tesisleri'nde kampa girdi. Bursaspor, son çalışmasını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapacak.
Ameliyat olan Kirita dışında eksiği bulunmayan Bursaspor'un, yarınki maça şu 11ile çıkması bekleniyor:
Ivankov, Veli, Ömer, İbrahim, Bekir Ozan, Mustafa Sarp, Yusuf, Mustafa Keçeli, Fabricio Ramos Melo, Gökhan, Sercan
Eksiklerimiz var ama eksikler olsada Bursadan iyi bir kadroyuz..Bence fazla hafife alıyorsunuz Galatasarayı...Biz kazanacağız..
İlkonbirimiz belli oldu !!!
----------------DeSanctis-------------
---Sabri------Meira-----Servet-----Volkan---
-------------------Ayhan---------------------
----Arda--------------------------Hakan Balta--------
-----------------Lincoln-----------------------------
------Nonda---------------Baros------------
Sakatlıktan yeni çıkan Sabri ve Arda'da insallah performans düşüklügü olmaz..
BURSASPOR: Ivankov, Mustafa, Ömer, İbrahim, Veli, Sercan, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Romashenko Yusuf, Adriano
Adriano yine oynuyor. Allah sabır versin..
Paflarda 5-0 kazanmışız. Şampiyonluk yolunda önemli bi rakibimizdi Bursa.